צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
http://www.themarker.com/technation/1.2018416 מה אתם אומרים על החברה הצדיקה הזו ?
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שרשור זה נפתח כדי שנוכל לשתף אחד עם השני מבצעים שווים למוצרים שונים (בכל התחומים, לא רק מחשבים וכו'), המטרה הסופית לחסוך כסף על מוצרים שאנחנו רוצים לקנות, אז אם נתקלתם במבצע שווה, שתפו אותו כאן. אני אתחיל... מבצע שווה ליום אחד באמזון על מוצרי Sandisk, לדוגמא כרטיס MicroSDXC 64GB Class 10 UHS-1 ב- $42.99. http://www.amazon.com/SanDisk-microSDXC-Memory-Adapter-SDSDQUA-064G-U46A/dp/B007WTAJTO/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1370266321&sr=8-4&keywords=sandisk+64gb
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
באתר NEWEGG הסיני, המסך DELL U23H11 נגיד עולה 1449 יין, שלפי גוגל זה 61 שקל, אז איך זה הגיוני שהמחיר שם כזה נמוך? בגלל שזה ארץ הייצור? בארץ המסך עולה יותר מ 1000 שקל ובארה''ב 270 דולר, ובסין אפשר לקנות אותו ב 61 שקל? אם זה באמת ככה למה אנשים לא מזמינים מוצרים מסין? האם אי אפשרי לשלוח מוצרים מסין לארץ? או שמחיר המשלוח מאוד גבוה? מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד שם ולמה המחירים כל כך נמוכים והאם אפשרי להזמין משם מוצרים לישראל נגיד?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מתי ואיך מתחיל הבלק פריידי? והאם יהיו הוזלות של מוצרים כגון עכברים או מעבדים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החליטו לעשות הגרלה על לוח של MSI. לא היה הרבה משתתפים אבל מה שכן בחורה אחת הגיבה וידעתי שהיא תיקח תהגרלה הזאת ושרשמתי להם שכל הגרלה הזאת מכורה ושזה בגללל שהיא בחורה שנראת טוב אז זו הסיבה לזכייה שלה. אני אישית הורדתי תלייק מפלונטר ושוקל להוריד מMSI כי אני לא מעודד דברים כאלה עלק "הגרלות". ואחרי שלפחות 60 אנשים עשו את כל המוטל עליהם ומתוך כולם היא הזוכה תהרגו אותי לא יודע. אשמח עם תרשמו להם שזה מכור ותורידו תלייק כי זאת פשוט בושה. ומי שמשחק משחקי מחשב יכיר תבחורה ישר.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחרונה יצא לי לקרוא במעבר זריז פה בפורום שסוגייה של משלוח מחשבים מורכבים (מה לעשות, לא לכולנו יש נגישות להרכבה של מחשב בבית/משרד) היא ממש בעייתית. החל ממארזים שנשברים, דרך קירור שמתנתק וכו'. חבל שכשעושים בירורים עם החנויות הם לא מעלים את הסוגיה הזו כבעייתית (אני כמעט עשיתי את הטעות הזו עם ציוד ממש יקר)... המצב חמור יותר כאשר במרחב צפון הארץ (חיפה וצפונה) אין ממש אלטרנטיבה לחנויות הדגל בתחום למעט הרשתות הגדולות ומוכרות... זה לא ממש לעניין לנסוע דרומה בשביל לקבל מחשב ו/או לממש אחריות. יש לכם הצעות מה לעשות לגבי אנשים שרוצים מחשבים טובים מבית טוב אבל גם שלא צריכים להתרוצץ ברחבי הארץ ו/או לקוות שבמשלוח לא תהיה תקלה ? כמו כן, אני רואה שכיום רוב המפרטים שמרכיבים בפורומים השוני…
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני מספר ימים נדהמתי לגלות, שחנות אמריקאית NewEgg הפסיקו פתאום לשלוח לישראל ובכלל מחקו את ישראל ממדינות הנתמכות... מעציב ביותר. מישהו מכיר משהו ? שמע ? ראה ?
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
דודי שבארה"ב הזמין אליו עבורי לפטופ בשוווי של בערך 2000$ במחשבה לשלוח אותו אלי. הוא יצא טמבל ורשם על שמו את החשבונית ולא על שם החברה שלי, כך שעל פי מיטב הבנתי, אם ישלח אותו אני אצטרך לשלם מע"מ שלא אוכל לקבל חזרה. תהיתי אם במקרה יש דרך לקבל את המע"מ חזרה למרות ששם החברה לא על הקבלה, ובהנחה שלא, האם יש דרך שהוא ישלח את המחשב אלי בלי לשלם מע"מ (לארוז מחדש כך שלא יראה כאילו הוא חדש? לכתוב משהו על הקופסא?...) *למנהל - נראה לי שטעיתי וזה שייך לצרכנות... לא רוצה פתוח סתם עוד נושא, יש אופציה להעביר? תודה!
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב בימים הקרובים ורוצה כמה חוות דעת (חיוביות ושליליות) על החנויות כאן. ברשת יש מלא ביקורות ורבות גם שליליות על KSP (לא ב"ש ספציפי), מישהו קנה מערכת מחשב שלמה ב-KSP לפני? תגובות? בנוסף, מה אתם אומרים על אייבורי, MCS (ליד הקניון) ואם ואתם מכירים חנויות טובות נוספות באיזור? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רציתי לשתף, אולי אני טעיתי במשהו, אשמח לדעת מקרים של אחרים. אני כן זוכר שהיו מקרים לחיוב עם לוג'יטק עצמם אבל מקרה שני שלילי שלי ולכן תמוה בעיניי שאחריות שלהם בכלל מינימאלית. המקרה הראשון היה לפני בערך בינואר לפני שנה שאוזניות שלהם (H600) פשוט מתו לאחר שימוש של שנה בלבד. לאוזניות האלחוטיות סוללה מובנית. לא מצאתי את החשבונית ובשל כך הם אמרו לי שהם לא מספקים אחריות. כן הבאתי להם סיריאל של המוצר ו-PID. המקרה השני עם G700, לפני שבוע שלחתי להם מייל שיש לי בעיה בעכבר. כל 10-15 דקות הוא נתקע כזה, זז ממש לאט ואחרי עוד חצי דקה חוזר לעצמו... כתבתי להם שניסיתי הכל: 1. לעבוד עם אלחוטי בלבד 2. לעבוד עם כבל בלבד 3. לסגור את התוכנה שלהם במחשב 4. חיברתי עם כבל למחשב אחר שהתקנתי לחבר (התקנ…
-
- 10 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
מדי פעם אני מזמין מאמזון חבילה בהתחלה המשלוח בארץ היה נעשה על ידי חברות פרטיות והייתי שבע רצון תמיד הגיע לפני הזמן. עד שלאחרונה שמתי לב שהעבירו את השליחויות לדואר ישראל. עכשיו הכל מגיע באיחור וגרוע מזה יש כל מיני מידעים לא נכונים שעודכנו על ידי חברת השליחויות. כמו למשל נסיונות הפצה שלא היו וגם אתה קובע עם השליח והוא לא מגיע. בקיצור לא נעים.
-
- 41 תגובות
- 47.2k צפיות
-
-
במידה ואין לכם חשש בסיסי מהזמנה של מוצרים גדולים באופן מקוון, תוכלו לקבל כעת מחשבים ניידים מסוגים שונים בהוזלה משמעותית מאוד לכתבה: http://hwzone.co.il/הדרן-עוד-מחשבים-ניידים-במחירים-מצויינ/
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אחד מהמבצעים המרשימים ביותר בתחום כונני ה-SSDמימי הבלאק פריידיי עושה קאמבק, לשעות הקרובות בלבד זקוקים ל-SSD בנפח נדיב ועדיין לא ביצעתם רכישה משום שהמתנתם להצעות האופטימליות? כעת יש לכם הזדמנות טובה מאוד שכדאי לנצל – אמאזון גרמניה מציעה את דגם ה-960GB של כונן ה-Ultra II מבית סאנדיסק, במחיר מבצע שעומד על 200 יורו בלבד. הפחתת המס הגרמני המקומי ותוספת של מסים ומע"מ ישראליים ודמי שילוח ישירים לארץ מביאים את המחיר הסופי ל-212.3 יורו – כ-895 ש"ח, שהם כ-93 אגורות בלבד לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון, לעומת עלויות של בין 1.2 שקלים לג'יגה-בייט לשקל לג'יגה-בייט שאותם אנחנו מוצאים בימים אלו ברוב המבצעים בשוק. כונני ה-Ultra II נחשבים לכוננים פשוטים וצנועים יחסית, עם זכרונות…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתמול בלילה קיבלתי סמס מחברת הסלולר שלי שניצלתי 95% מחבילת הגלישה שלי ומיד ביטלתי את הגישה לאינטרנט הסלולרי מהמכשיר. בבוקר קיבלתי עוד סמס שחרגתי מהחבילה ואני מחויב בתעריף מזדמן (למרות שכאמור ביטלתי את הגלישה מיד עם קבלת ההודעה הראשונה). כשהתקשרתי לחברת הסלולר התברר שחרגתי ב-117MB עוד לפני שנשלחה אלי ההודעה הראשונה, מה שאומר שהחשבונית שלי ממש מנופחת כרגע. הנציגה אמרה לי שקיבלתי את הודעת ה-95% אחרי שכבר חרגתי כי הם לא יכולים לשלוח את ההודעה בזמן שאני גולש ולכן היא לא יכולה לבטל את החיוב הזה. חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי תקנות של משרד התקשורת שנכנסו לתוקף בשנה שעברה ולפיהן לחברת סלולר אסור לגבות על חריגה מחבילת גלישה לפני שהם שולחים ללקוח הודעות על ניצול 75% (שלא קיבלתי) ו-95%…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה בנושא - https://www.amazon.com/gp/product/B014MIBLSA/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, מחפש טלפון סלולארי שלא מורכב כמו סמארטפונים שיש היום, עם מקום לסים כפול, ממשק פשוט וברור וכל לניווט, עם רמקול. מדבר על מכשירים כמו אלה. מישהו יכול להמליץ? בדקתי מכיר של NOKIA כזה ובארץ מצאתי אותו במחירים של פי 3-4 ממחירים בחו"ל. אולי מישהו מכיר מקום בארץ מוכר קרוב למכירים בחו"ל? אני לא אוהב את העיניין של יבוא אישי כי במכשירי טלפון חייבים להשיג אישור משרד תקשורת. תודה
-
- 19 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! אז אני עושה את הקנייה הראשונה שלי, צריך עזרה לגבי המחיר הסופי שיצא לי אז אחרי שהתיאשתי מלקנות את זה באמזון ( יצא לי 1800 שחצי מזה על משלוח וכו') מצאתי את thomann ושם כתוב לי שזה יצא 977שקל סך הכל אשכרה נפלתי על משהו טוב ואוכל לקנות את זה במחיר נורמלי?? או אני מפספס פה משהו?? כמה כל זה יעלה לי בסוף? הבנתי שפחות מ500$ פטור ממכס? אז אני רק יהיה צריך להוסיף את ה17% מע''ם אם אני מבין נכון?? אשמח אם מישהו יאכל לעשות לי קצת סדר בבאלגן תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 5.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קיבלתי שעון של חברת "גלרי רויאל". ניסיתי לחפש עליו מידע באינטרנט ולא מצאתי כלום. אין לחברה אתר רשמי, השעונים שלה מופיעים רק באתרים ישראלים. אני חושש כי מדובר בחברת מדבקה ושוקל להחליף. מישהו יכול לאשש/לשלול?
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות טלויזיה 4K במחיר זול יחסית, ומכל האופציות הזולות ומותגי המדבקה השונים, מצאתי טלויזיה של טושיבה עם 4K וגם מערכת אנדרואיד סמארט במחיר של 2000 ש"ח . הדגם: 55U7751 המפרט המלא מצורף. חיסרון אחד שהצלחתי לשים אליו לב הוא שאין לה טכנולוגיית HDR (יש משהו אחר בשם AMR שאני לא מכיר). האם החיסרון הזה משמעותי? האם ישנם חסרונות נוספים? toshiba.pdf
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, עבדתי בשנתיים האחרונות בחלקי משרה, כאשר ע"פ חישוב פשוט מגיע לי החזר ממס הכנסה בגובה של כ-6000 ש"ח אממה, חיפשתי באינטרנט חברות שמתמחות בהחזר מס, וכולם גובות עמלות מטורפות!!!! של כ-50 % מגובה התיק. גם חברת פינאפ, שמתהדרת בטיקט חברתי וזול, גובה על סכום הנ"ל כ-1200 ש"ח עמלה!! אשמח לקבל מידע על רו"ח /אתר שמסייע בהגשת הבקשה במחיר שפוי.
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עקב המצב עם המשלוחים אני לא יכול להזמין, ואשמח לדעת אם יש בארץ חנות אשר מוכרת Thermal Grizzly Kryonaut
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הזמנתי רחפן דרך DHL, וכשהגיע לארץ הם ביקשו אישור משרד התקשורת + אישור של רת"א (רשות תעופה אזרחית). שלחתי להם את האישורים, ועכשיו כדי לשחרר אותו הם מבקשים ממני 500 שקל קנס בגין דג"ע. חיפשתי מה הפירוש ואני מבין שזה ראשי תיבות של "דוח גילוי עבירה". האם יכול להיות שבגלל שהם ביקשו ממני לספק להם אישורים, הם יכולים לגבות ממני סכום כזה? הרחפן עלה 500 שקל ועכשיו אני צריך להוסיף 500 שקל על השטות הזאת. מישהו נתקל בזה? איך אפשר להוריד אותם מזה?
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אחותי הזמינה משקפיים ב72.5 דולר,המשלוח הוא בחינם דרך UPS. המע"מ בערך 40 ש"ח(אין מכס), UPS ביקשו 240 ש"ח על המע"מ + דמי טיפול שונים. האם מותר לUPS לקחת אחריות בטיפול המשלוח במחיר כל כך גבוה בלי אישור הלקוח? למה שלא יביאו איזה הילר שיעביר אנרגיות טובות למשלוח ב90000 דולר וזהו?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמה מחשבים נייחים נמכרים לדעתכם בישראל בשנה? ולא מחשבי מותג, אלא מחשבים בהרכבה
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אז מחיפוש שעשיתי כעת קראתי שתוך שלושה חודשים ממועד אישור החוק בכנסת (בערך התאריך בו אני נמצאים כעת) לקוחות שבהתחייבות יוכלו להתנתק בתשלום 8% בלבד מהחשבונית החודשית* מס' החודשים שנותרו להתחייבות. השאלה שלי היא מה לגבי התחייבות על ראוטר+ שירות תיקונים שחייבו אותי מלפני כמה חודשים מאחר ונגמרה האחריות עליו? האם זה תופס גם עליהם או רק על התשתית עצמה? יש לי בעיות כבר 4 חודשים עם בזק שגורמות לניתוקים כל יום 4-5 פעמים ויותר. החלפתי 4 ראוטרים, היה טכנאי, דיבורים עם אין ספור נציגים ומנהלים ועדיין אין להם שום מושג מה התקלה (למרות שאני חושד שאולי יש להם תקלה והם לא מדווחים מאחר ולא נראה לי תקלה ב4 ראוטרים שאקראית כמה ימים יש מלא ניתוקים ואז יכול לעבור שבוע בלי שום תקלה, אבל מי יודע …
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-