עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by MandMagic,

אשמח להמלצות ולינקים לעסקאות משתלמות לרכישת משטח קירור איכותי למחשב נייד זה המחשב: https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-helios300-series מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון תודה ויום נעים

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  2. מישהו שמע\מכיר ויכול להמליץ ? עדיף רישיון לכל החיים. תודה

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  3. אהלן חברים, אני מחפש מעמד שולחני (בהנחה שיש לו גובה סביר) או זרוע מתכווננת שיתאימו לטאבלט עד 11 אינצ'. אני משתמש כרגע בזרוע פשוטה שמצאתי באמזון, אבל היא רועדת בצורה מוגזמת גם בנגיעות סופר עדינות, אז זה לא ממש פתרון נוח כרגע. אשמח לכל המלצה ממישהו שמרוצה משלו, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. הענקית המקוונת ממשיכה על מוצריו של המותג הפופולרי מבית חברת מיקרון הדילים של אמאזון ממשיכים להקיף אותנו מכל פינה, הפעם בגירסה האמריקאית של החנות העצומה שפצחה במיזם הנחות על מוצרי האחסון השונים של Crucial, רק עד שעה 10:00 בבוקר מחר (יום שלישי, ה-12 באפריל) לפי שעון ישראל. בואו להעיף מבט על ההיצע. זכרונות ה-RAM של החברה הן עבור מחשבים נייחים והן עבור מחשבים ניידים מוצעים למכירה במחירים מוזלים, עם עלות של כ-136 ש"ח למודול SODIMM בודד בטכנולוגיית DDR3, בנפח 8GB ובמהירות של 1,600MT/s, עלות של כ-335 ש"ח לצמד מודולים בנפח 8GB של אחד (2x8GB) מסוג DDR3 ובמהירות 1,866MT/s מסדרת ה-Ballistix Elite, ועלות של כ-344 ש"ח לצד מודולים בנפח 8GB כל אחד (2x8GB) מסוג DDR4 ובמה…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. Started by moti sh,

רציתי להזהיר אני קניתי מזגן טורנדו ולאחר שהרכיבו לי אותו בסלון גיליתי שקניתי טרקטור ולא מזגן. מהחברה שלחו אלי טכנאי נחמד שמלבד להתקשר למנהל העבודה שלו ולדווח שאני צודק הוא לא עשה דבר. השרות של טורנדו הוא על הפנים הם חברה שלא מתביישים לשקר ולכתוב דוחות שהמזגן תקין גם לאחר שהטכנאי מדווח שהמזגן מרעיש ברמות. ראו הוזהרת הפרסומות שלהם יפות ואמינות אבל החברה רחוקה מלהיות אמינה

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  6. Started by ravnadal,

כבר אין לי VPN אבל רציתי לשאול אם לדוגמא באתרים כמו NEWEGG אם אני נכנס ממקום אחר אני מקבל מחירים או מבצעים אחרים לעומת אם אני מגיע מישראל?

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by xtrm,

למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  8. Started by Nahum2,

עשיתי אליהם מנוי לפני 3 חודשים בחבילה מפתה במיוחד.עם "ניתוק זיקה" . בחודש הראשון, ראיתי שלא קיבלתי החזר והתקשרתי, הם אמרו שהם "שכחו" להפעיל. בחודש השני הם אמרו שלהפעיל לוקח יותר מחודש בחודש השלישי הם אמרו שיחזרו תוך 3 שעות עברו 6. אני מתנתק מהם היום וממליץ לכם לשלם קצת יותר ולא להסתבך עם חברת פלאפון.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  9. היי, אני מחפש כבר הרבה זמן לקנות אזניות Bluetooth איכותיות לצורך שיחות בטלפון, בעיקר חשוב לי שישמעו אותי טוב (ואם אפשר שיהיה עם טכנולוגיית ביטול רעשים). משהו בסגנון של האזניות של אפל, אבל במחיר שפוי, שזה ~100 ש"ח. חשבתי על האזניה של שיואמי (https://www.mi-il.co.il/1014/MiBluetoothHeadsetBasic) אבל קראתי ביקורות שהסוללה חלשה והמבנה מפלסטיק זול. בקיצור, יש לכם המלצה לאזניות בסגנון הזה איכותיות וזולות?

10. Started by yortem,

http://www.newsbox.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-2-%D7%92%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%90%D7%AA-%D7%94/ אני כבר הוספתי

11. Started by Gigowen,

מצאתי משהו שנראה טוב, אבל אני לא מבין גדול בעכברים http://www.amazon.com/Logitech-Daedalus-Primhttp://www.amazon.com/Logitech-Daedalus-Prime-Gaming-Mouse/dp/B00OHJY7C2/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1448692805&sr=1-4&keywords=302ge-Gaming-Mouse/dp/B00OHJY7C2/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1448692805&sr=1-4&keywords=302g 25$ + 15$ משלוח = 160 ש"ח או יותר טוב דרך shipito משלוח יעלה חצי כלומר 130 ש"ח ב-KSP מוכרים אותו 260 ש"ח ואם לוקחים במבצע (70% על השני) צריך לקנות שנים וכ"א 180 ש"ח כלומר בכל מקרה הדיל טוב וגם קראתי ביקורות שהוא עכבר יחסית איכותי ברמת מחיר סבירה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  12. Started by ozzo,

מתלבט בין נשי הדגמים, חשוב לי מצלמה ומסך.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  13. אימון כדורגל, מירוצים וחיסול שדים זמינים במחירי מבצע בשעות הקרובות, בחנויות הדיגיטליות הפופולריות ברשת במידה והנחות הקיץ של חנות ה-GOG לא מספיקות לכם, יש לנו עוד כמה מבצעים לספר לכם עליהם – אשר זמינים עתה בחנויות המקוונות של Steam ושל ה-Humble Store. ב-Steam מציעים כעת מחירי מבצע על כל הכותרים העדכניים של סדרת המירוצים הפופולרית Dirt: המשחק העדכני ביותר Dirt Rally נמכר ב-36 דולר, Dirt 3 בגירסת ה-Complete Edition המלאה שלו נמכר ב-6.9 דולר, Dirt Showdown נמכר ב-3 דולר ועוד. המשחק XCOM 2 זמין במחיר מוזל של 40.2 דולר. משחק ניהול קבוצות הכדורגל מהסדרת הפופולרית מכולן, Football Manager 2016, נמכר בעלות של 17 דולר. משחק התפקידים הטקטי Wasteland 2 ב…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by chenrp,

שלום, מישהו יודע היכן ניתן לקנות מסנן תחליפי תת כיורי לתמי 4? מצאתי רק חנות אינטרנטית אחת... תודה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. אולה אמיגוסס אני רוצה להזמין סוללה חדשה למחשב הנייד שלי מדגם Macbook Pro 15.6' Retina Early 2013.... הסוללה היא סוללת ליטיום לי-און ובעיקרון אסור לשלוח אותה בטיסה כשהיא מחוץ למחשב, אני מחפש חברה אמינה וטובה ששולחת מארה״ב לישראל במשלוח ימי (שיקח המון זמן אני יודע אבל אין ברירה) ושאני אוכל לשלוח אליהם את הסוללה לכתובת בארה״ב מהאתר אם למישהו יש רעיון או פיתאון אני אשמח ממש תודה מראש ושיהיה אחלה יום

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  16. בפלטפורמת המשחקים מציינים יום הולדת 20 לסדרת האימה-הישרדות הנודעת של Capcom ואת השקת הסרט Batman v Superman בדרך היחידה שהם מכירים השבוע, עולם הגיימינג מציין את סיומו של עשור שני לאחת מסדרות המשחקים היפניות המצליחות ביותר בשוק המערבי – Biohazard, אשר מוכרת יותר בשם Resident Evil, אשר למרות מספר אכזבות בתקופה האחרונה ממשיכה להיות המותג החזק ביותר של חברת Capcom. מאורע זה מעניק לחנות של פלטפורמת ה-Steam הזדמנות לצאת במיזם הוזלות על מרבית כותרי הסדרה הזמינים למחשבים האישיים, וזו הזדמנות נהדרת עבורכם להתנסות, או אולי להשלים את האוסף שכבר קיים אצלם בספרייה הוירטואלית. Resident Evil Revelations 2, הפרק העדכני ביותר בסדרת הספין-אוף שהחלה את דרכה בשנתיים האחרונות, מוצע …

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  17. Started by yanivg101,

שלום לכולם, אינני אודיופיל ובתחום הרמקולים אינני מבין כלום כך שלקנות רמקולים מכל סוג שהוא זה הימור די גדול בשבילי. אז מה אני מחפש: רמקול/בידורית שיאפשרו לי להחליף את מה שיש לי כרגע, טייפ של פנסוניק, ישן יחסית, שמסוגל לנגן דיסקים של MP3 אבל לא ניתן לחבר אליו שום מכשיר אחר דרך Aux, USB, SD וכד'. אני מחפש משהו די איכותי, אין צורך בעוצמה שתעיר את כל השכונה אבל רמקול כזה שיש לו באס טוב, לא צורם ורעשני ואפשר לשמוע איתו בכל הבית פחות או יותר. סכום עד 1000 ש"ח (אפשר גם לגרד את ה-1200) חובה כניסות דיגיטליות (הכוונה ל-USB, SD וכו') בלוטוס - יתרון. נטען - יתרון. נגד מים - יתרון. קריוקי וכד' - מיותר. הבנתי שלמצוא כז…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  18. שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, לא לגיימינג אלא לגלישה וצפייה בקטעי וידאו... אני מחפש מסך שהוא גם תחנת עגינה (עבור עכבר ומקלדת קבועים) מכוון שישתמשו בו שני אנשים עם מחשבים ניידים מחברות שונות. יש להם יציאת HDMI. חשוב שיהיה עמיד, חברה טובה... יתרון אם אפשר יהיה לתלות אותו על הקיר. גודל סטנדרטי. סכום - עד 1500 שקל

19. אני בידיוק הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש המלצות לחנויות מחשבים. חוץ מאייבורי וK.S.P יש המלצות לחנויות יותר טובות משני אלה?

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by ozzo,

שלום לכולם, מישהו יודע להמליץ על סמארטפון ב 3000 שקל. דרישות, מצלמה מעולה! ועמיד (לא רגיש לנפילות ואבק). תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. היי. יש לי SteelSeries Arctis Pro + GameDac והפורט של ה-Mini USB נדפק ובגלל שמהנדסי הטילים הגאוניים מ-SteelSeries החליטו לעשות פורט משלהם - האוזניות מושבתות בגלל שלא מתחברות ל-GameDac. המחירים בארץ אסטרונומיים לסט חדש של גם אוזניות וגם GameDac. מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין רק את ה-DAC בארץ?

22. Started by Zeev86,

היי פעם ראשונה שאני קונה באמאזון משהו שעובר 50 דולר. קניתי דיסק SSD ב93 דולר והמחיר הסופי יצא 128 דולר. האם זה כולל כל המסים? יהיו לי איזשהן הפתעות במכס? האם עלי להודיע למוכר לרשום משהו על החבילה? תודה.

• 13 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by פילון153,

האם כדאי לקנות לנובו, סמסונג או טושיבה? אני מעוניין לראות במחשב סרטים, קצת משחקים ופחות לנייד אותו ממקום למקום. מחיר עד 3000 ש"ח. המלצות למי שמכיר אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  24. אני רוצה לקנות את הmodel o wireless, החנות היחידה ששולחת קרוב לארץ היא maxgaming הם שולחים למצריים. אבל לא שולחים לארץ כי הם אומרים שיש בעיות עם הדואר. אתם מכירים חנויות אחרות ששולחות לארץ?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.