צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
עדכון: הביקוש הגדול למבצע נתן את אותותיו – ונראה כי כל כונני ה-850 EVO המוזלים אזלו. כעת, המבצע המדובר חל אך ורק על דגם ה-850 PRO המדובר. מקווים שחלק מהמעוניינים הספיקו לחטוף את הדיל האיכותי הזה בזמן. הכתבה המקורית: מבצע Deal of the Day העדכני בחנות המקוונת מציע הנחות עד ה-850 EVO ועל ה-850 Pro של היצרנית הקוריאנית בזמן שאנחנו ממתינים בדריכות לנחיתתם הרשמית של כונני ה-EVO 750 החדשים, שאמורים מתישהו במורד הדרך לספק ביצועים תחרותיים במחירים נמוכים שעדיין לא ראינו כמותם מסמסונג, באמאזון החליטו לפנק אותנו בהוזלה נוספת על הדגמים הקיימים של מובילת שוק ה-SSD – מסדרות ה-850 EVO וה-850 PRO. באתר המקוון ניתן לרכוש כעת (ועוד לסוף היום הנוכחי) את דגם הטרה-בייט של כונן …
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
רכישה של כותרי PlayStation 5 מובילים, וככל הנראה גם כותרים מקבילים ב-Xbox Series X, תהפוך לעסק יקר יותר מבעבר - גם עבור הצרכנים באירופה וגם עבור הצרכנים בישראללכתבה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
ליבואן ח.י אין חלק שהוא חייב להחזיק במלאי לפי חוק: https://www.gov.il/he/pages/cpfta_after_sales_service אין לו את החלק במלאי ואין צפי הספקה. ולא הציע שום חלופה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
- 2 followers
-
-
-
יש לי מחשב כזה: https://www.trustedreviews.com/reviews/lenovo-ideapad-510s במסך של 15.6 כמה הוא שווה למכירה? ואני חושב לקנות מחשב כזה: https://ksp.co.il/?uin=103936 כי אני משתמש בלינוקס. האם זה דגם טוב? האם יש דגם יותר זול שגם יהיה יעיל מאוד לגלישה ברשת? חשוב לי מקלדת מוארת Dell Vostro 15 5000 5590 מה דעתכם? נ.ב. האתר מאוד איטי, מה הסיבה?
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כבר אין לי VPN אבל רציתי לשאול אם לדוגמא באתרים כמו NEWEGG אם אני נכנס ממקום אחר אני מקבל מחירים או מבצעים אחרים לעומת אם אני מגיע מישראל?
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אשמח במידה ומישהו יעדכן פה במידה ויש הנחה על אחד מהם בחול או בארץ.. פשוט אני בבסיס ולא יכול לראות את כל עמודי תרד המבצעים דרך הפלאפון.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכם. ביום חמישי שעבר הייתי בחנות בה ראיתי מוצר מסויים שנאמר שהוא אחרון במלאי, התלבטתי אם אני רוצה לקנות, ואמרו לי שהם מוכנים לשמור לי אותו בתנאי שאשלם מקדמה של 200 ש"ח, ובמידה ולא ארצה, אקבל זיכוי בסך ה200 ש"ח האלו (לא כסף, אלא זכות קנייה). רציתי לשאול האם על פי החוק אני רשאי לדרוש את ביטול העסקה לגמרי, והחזר כספי מלא? הרי לא קיבלתי שום תמורה עדיין. האם במקרה כזה יש צורך לשלם דמי ביטול? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
-
רכיבים בבניה זו: מעבד Intel Core i7 13700F / 1700 Tray מארז Corsair iCUE 4000X RGB TG Case Black לוח אם Gigabyte B760 AORUS ELITE AX זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 6400 CL32 Vengeance ספק כח Corsair PSU 850W RM850x SHIFT 80+ Gold Fully Modular ATX 3.0 כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4080 (DLSS 3) GV- N4080EAGLE-16GD דיסק/כונן Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 לינק למפרט
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו שמע\מכיר ויכול להמליץ ? עדיף רישיון לכל החיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להתחבר לבזק כתשתית 2.5 מגה (25 שקל קו קל + 45 תשתית) ובספקיות אני יכול לבחור... השאלה מה הכי משתלם? בדקתי בכמהזה, כרגע הלכתי על ה62 שקל באנדל בזק בינלאומי. זה נכון שאין יותר התחייבויות ואני יכול להחליף מתי שאני רוצה וכו גם אם זה בנדל נכון? עשו לי התקנה 68 שקל, יש מצב להוריד את זה לחינם? אם אני "מבטל" הזמנה (שבוע הבא כרגע מתואם). יש המלצות באופן כללי? (מסלול גיימר לא באמת נחוץ נכון? גם למי שמשחק BF וכו'... זו סתם המצאה להוצאת יותר כסף נכון?(פינג של 120 זה הסטנדרט אצלי כרגע וזה קביל לגמרי לשרת אירופאי) אין באזור שלי תשתית NGN. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
היי. יש לי SteelSeries Arctis Pro + GameDac והפורט של ה-Mini USB נדפק ובגלל שמהנדסי הטילים הגאוניים מ-SteelSeries החליטו לעשות פורט משלהם - האוזניות מושבתות בגלל שלא מתחברות ל-GameDac. המחירים בארץ אסטרונומיים לסט חדש של גם אוזניות וגם GameDac. מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין רק את ה-DAC בארץ?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
לא רק אמאזון ולא רק KSP: בארץ יש עוד כמה רשתות שהכריזו על מבצעי סוף שנה ומבצעי Black Friday משלהן, ואנחנו כאן כדי להראות לכם האם ניתן למצוא גם שם דילים ראויים לכתבה: http://hwzone.co.il/בלאק-פריידיי-2015-ריכוז-המבצעים-מהארץ/
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום... ברצוני לקנות לקנות כרטיס רשת אלחוטי מאחד האתרים מחול כמו איביי או אמזון או משהו בסגנון... אני מעוניין בכרטיס דוגמאת alfa awus036nh או משהו בסגנון... אין לי יותר מידי ידע בתחום למעט ידע בסיסי למדי... אני אשמח מאד אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא קצת ולהשכיל אותי בעיניין... קראתי אני חושב שאפשר להגיד לא מעט בעיניין אבל אני אוהב לדבר עם מישהו בעל ניסיון שיעשה לי סדר בדברים וללמוד ממנו מה שאפשר... תודה מאד
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מעוניינים להתחדש בקונסולה עדכנית? באמאזון יש מבצע מעניין עבורכם, רק לחמש השעות הקרובות גם היום, אמאזון מצליחה להפתיע אותנו לטובה עם מבצע קורץ – הפעם לחובבי הגיימינג הסלוני. באמאזון צרפת מוצעת חבילה של קונסולת ה-Xbox One של מיקרוסופט, בגירסה העדכנית עם נפח אחסון פנימי של טרה-בייט, ויחד עם גירסה פיזית של הלהיט Fallout 4 וקוד להורדה של המשחק Fallout 3 (במסגרת שירות התמיכה לאחור של הקונסולה) – הכל במחיר של 310 יורו, או 358.5 יורו עם מס ומשלוח לישראל. מדובר במחיר אשר מתורגם לכ-1,520 ש"ח (תזכורת – במעמד הרכישה בחרו באפשרות לשלם ביורו, בכדי להימנע מכפל עמלות על המרה ממטבע חוץ אחר כלשהו ליורו, ומשם פעם נוספת לשקלים), ומהווה הוזלה של כ-300 ש"ח מקונסולות Xbox One דומ…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
https://www.gearbest.com/smart-watches/pp_649728.html
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הי, אני מחפש חנויות\מוכרים (EBAY) שמוכרים חולצות של: tommy hilfiger,lacoste ושאר המותגים. מוכרים אמינים- סחורה מקורית וזולה (יחסית לארץ). תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש באזור ה10K, כנראה בהרכבה. לאיזה חברת בניית מחשבים יש את שירות הלקוחות הכי טוב? ממה שהבנתי, יש 4 חברות גדולות כרגע, KSP, TMS, Plonter, startpc. ממה שאני קורא, יש הרבה תגובות רעות על כל אחד מהם בערך, וממה שאני רואה כרגע, TMS הכי יקרים (במיוחד בכרטיסי מסך)
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ביצעתי קניה של 2 קייסים עם סוללה גיבוי נטענים לחברים לאייפון 4. העסקה התרחשה באיביי ב-16.11.11 ואני ממתין מזה זמן מה ומחכה למוצר שעדיין לא הגיע. העניין הוא שבאיביי ב-SUMMERY לא מופיע לי המוצר שרכשתי ולעומת זאת בהיסטוריה בפייפל פרטיי העסקה מופיעים. לעת עתה שלחתי הודעה למוכר במייל שנתון בפייפל, אך במקור תכננתי לשלוח לו הודעה באיביי (הרצתי את שמו בחיפוש מס' ולא מצאתי. גם את מספר ה-ID של המוצר ועוד כל מיני קומבינציות.) וזה לא צלח... מכאן עולה לי החשד שכנראה עקצו אותי. בסיטואציה שכזו והמוכר לא מחזיר לי תשובה בימים הקרובים מה עושים? פותחים קייס נגדו? איך מתנהל הליך דיפאווט? המון תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר חדש, אבל מתקשה למצוא חנות עם אולם תצוגה "כמו של פעם" שאפשר לבדוק בו עכברים. יש מוכרנים שמוכנים לפתוח אריזה או שתיים לנסיון, אבל אם אני רוצה לנסות שורה של עכברים אז זו לא אופציה ריאלית. מישהו\י מכיר\ה חנות עם אולם תצוגה מסודר שנמצאת בטווח נסיעה מחיפה או ת"א? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
אני כרגע בקנדה, ולאחר השוואה קצרה המחירים(לפחות מבחינת רכיבי חומרה) זולים משמעותית ויכולים להגיע לפער של אלפי שקלים. מכיוון שזה לא יהיה פרקטי לקנות מחשב שלם ולהביא אוצו לארץ חשבתי לקנות תרכיבים המשמעותיים ביותר והם: *לוח אם (סקוט2066) *מעבד (i7 7800X) * Samsung 960 pro * כרטיס זכרון 16GB * כרטיס מסך כולשהו מארז, ספק כוח,hdd, ומאוורים לקנות בארץ. התכנון כמובן להכניסם למזוודה או אף תיק בית ספר ועכשיו 2 שאלות עיקריות: אני אצטרך לשלם עליהם מכס?/מיסים נוספים בארץ? והאם הסיכון שאקבל מוצרים תקולים / יהרסו בדרך הוא גבוה?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
ראית שAMD מפרסמים עכשיו דף מבצעים של עד 27% הנחה על הרבה מוצרים מהדור החדש (מעבדים, לוחות אם), בדרך כלל לא משתלם לקנות מעבדים ולוחות בחו''ל בגלל המשלוח והמיסים השאלה היא אם כשיש הנחות כאלה יש מצב שזה יוצא יותר זול מהארץ או שעדיין זה יוצא יקר יותר ?
-
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח להמלצות ולינקים לעסקאות משתלמות לרכישת משטח קירור איכותי למחשב נייד זה המחשב: https://www.acer.com/ac/en/US/content/predator-helios300-series מצטער מראש אם זה לא הפורום הנכון תודה ויום נעים
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
*לא מצאתי מקום מתאים אז אני מקווה שפה זה בסדר* יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נוטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה הכי טובים בשביל זה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-