עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אחרי הרבה שמועות ורצף של עליות מחירים, התוכנית המוזלת החדשה של פלטפורמת הסטרימינג יוצאת לדרך - אבל לא בישראללכתבה

2. Started by Zeev86,

היי פעם ראשונה שאני קונה באמאזון משהו שעובר 50 דולר. קניתי דיסק SSD ב93 דולר והמחיר הסופי יצא 128 דולר. האם זה כולל כל המסים? יהיו לי איזשהן הפתעות במכס? האם עלי להודיע למוכר לרשום משהו על החבילה? תודה.

• 13 תגובות
    • 698 צפיות
  3. Started by Osher Nadri,

היי אני בן 17 . רציתי לשאול ולהתייעץ לפני , אני רוצה להתחיל בשיטת שיווק שותפים אך אין לי חשבון PAYPAL .יש לי חשבון בבנק פועלים . אז השאלה היא אם אני משווק שותפים בחו''ל (לדוגמא EBAY)כיצד הם שולחים לי את הסכום אם אני בן 17? או אם יש עוד דרך שאני אוכל לקבל את הסכום בלי PAYPAL?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  4. Started by yanivg101,

שלום לכולם, אינני אודיופיל ובתחום הרמקולים אינני מבין כלום כך שלקנות רמקולים מכל סוג שהוא זה הימור די גדול בשבילי. אז מה אני מחפש: רמקול/בידורית שיאפשרו לי להחליף את מה שיש לי כרגע, טייפ של פנסוניק, ישן יחסית, שמסוגל לנגן דיסקים של MP3 אבל לא ניתן לחבר אליו שום מכשיר אחר דרך Aux, USB, SD וכד'. אני מחפש משהו די איכותי, אין צורך בעוצמה שתעיר את כל השכונה אבל רמקול כזה שיש לו באס טוב, לא צורם ורעשני ואפשר לשמוע איתו בכל הבית פחות או יותר. סכום עד 1000 ש"ח (אפשר גם לגרד את ה-1200) חובה כניסות דיגיטליות (הכוונה ל-USB, SD וכו') בלוטוס - יתרון. נטען - יתרון. נגד מים - יתרון. קריוקי וכד' - מיותר. הבנתי שלמצוא כז…

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  5. הזדמנות נוספת לרכוש את כרטיס ה-GTX 980 Ti המתקדם של Zotac בהנחה של מאות שקלים לעומת המחירים בישראל, ועוד מספר הטבות קורצות בחנויות אמאזון ברחבי העולם לא רק מבצעים על כל מה שקשור למלחמת הכוכבים יש לנו היום – באמאזון יש גם שלל מבצעים מעניינים על רכיבי חומרה ומחשבים. נתחיל מאמאזון גרמניה, שם עושה קאמבק מחיר המבצע עלכרטיס מסך מתקדם מדגם ה-GeForce GTX 980 Ti AMP! Omega של חברת Zotac, אשר כמו קודם מוצע בעבור כ-601 יורו כולל משלוח ישיר לארץ – מחיר שמתורגם לכ-2,620 ש"ח ועדיין מאסיבי בהחלט, אך בכל זאת מהווה הנחה של כ-500 ש"ח לעומת כל דגם של ה-GTX 980 Ti שנמכר כרגע בישראל. אם אתם מעוניינים באחד מכרטיסי המסך העוצמתיים ביותר בשוק נכון להיום, זה עשויה להיות הזדמנות ט…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. זמן קצר אחרי ההכרזה העולמית, מתחילים להתבהר הפרטים הראשונים אודות נחיתת דור המכשירים החכמים החדש של אפל בשוק המקומי - באמצע החודש הבאלכתבה

7. Started by Muadib,

דודי שבארה"ב הזמין אליו עבורי לפטופ בשוווי של בערך 2000$ במחשבה לשלוח אותו אלי. הוא יצא טמבל ורשם על שמו את החשבונית ולא על שם החברה שלי, כך שעל פי מיטב הבנתי, אם ישלח אותו אני אצטרך לשלם מע"מ שלא אוכל לקבל חזרה. תהיתי אם במקרה יש דרך לקבל את המע"מ חזרה למרות ששם החברה לא על הקבלה, ובהנחה שלא, האם יש דרך שהוא ישלח את המחשב אלי בלי לשלם מע"מ (לארוז מחדש כך שלא יראה כאילו הוא חדש? לכתוב משהו על הקופסא?...) *למנהל - נראה לי שטעיתי וזה שייך לצרכנות... לא רוצה פתוח סתם עוד נושא, יש אופציה להעביר? תודה!

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  8. Started by Kukishin,

תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  9. Started by kdani,

אפשר לעשות פה סקר קצר לגבי תשתית אינטרנט בזק מול הוט? מישהו משתמש ב-20/3 של בזק ? מוצדק ? כמה עולה ? יש להוט מוצר מקביל ?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. כמה מהמשחקים המרכזיים של המפיצה הגדולה Square Enix, וגם כמה מאלו הפחות מוכרים, זמינים לרכישה עכשיו בעבור דולרים בודדים במסגרת מיזם ה-Humble Bundle רוצים אפילו עוד משחקים במחירים מגוחכים? אין בעיה – קבלו את חבילת ה-Humble Square Enix Bundle מספר שלוש, שמציעה כמה וכמה כותרים אשר אולי טרם הזדמן לכם להתנסות בהם. החבילה הבסיסית שיקבל כל מי שיבחר לשלם דולר אחד ומעלה, אינה מרשימה יתר על המידה אך בכל זאת כוללת את משחק התפקידים האהוב משנת 2008, The Last Remnant, את הפרק הראשון בסדרת משחק ההרפתקאה הייחודית Life is Strange, את שלושת משחקי Tomb Raider המקוריים (בגירסאות שמותאמות לפעול על מערכות מודרניות, באופן טבעי) ואת משחק הפעולה-הרפתקאה הבלתי רגיל שהושק בשנה שעברה,…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  11. לגולשי האתר שלום רב, לאחרונה רכשתי כרטיס מסך באמצעות אתר האינטרנט של חנות מוצרי מחשוב ידועה בארץ, ואפילו לא פתחתי את הקופסא שבה הוא הגיע. כרגע אני מעוניין למכור את כרטיס המסך משום שהוא לא מתאים לצרכיי, וברצוני לאפשר לקונה להנות מהאחריות הניתנת על הכרטיס (3 שנים ע"י היבואן). למיטב ידיעתי, בכדי שבעל המוצר יוכל לממש את האחריות, עליו להציג לחנות את הקבלה שקיבל מבית העסק ממנו היא נרכשה, אך יש לי שלוש שאלות בנושא: ראשית, השם שיופיע על הקבלה וודאי לא יהיה שמו של מי שירכוש ממני את הכרטיס, האם החברה בכלל תכבד את האחריות על המוצר אם מי שיציג את הקבלה לא יהיה מי שרכש את המוצר מידי החנות? שנית, כרטיס המסך נרכש יחד עם מוצרים רבים אחרים שאינני מתכוון למכור, והייתי מעדיף …

12. הי לכולם, אני מעוניין לקנות פעמון עם מצלמה לדלת כניסה באליאקספרס של חברת tuya אבל ראיתי באחת התגובות שיתכן שהמכס עלול לעצור את זה בגלל שצריך אישור משרד התקשורת לציוד כזה, נשמע הגיוני, האם יש מגבלה, ראיתי שיש צורך באישור כזה עבור מצלמת אבטחה, יתכן שמתיחסים למצלמה כזאת כמצלמת אבטחה, אשמח לתגובות של אנשים שהזמינו מצלמות כאלו לא רק סיניות אפילו אמזון וכאלה, תודה :)

13. Started by yuvalm2,

יש לכם המלצות לאתרים לחיפוש טיסות ומלונות זולים לאירופה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  14. היי, אני מתכנן לקנות מחשב חדש באזור ה10K, כנראה בהרכבה. לאיזה חברת בניית מחשבים יש את שירות הלקוחות הכי טוב? ממה שהבנתי, יש 4 חברות גדולות כרגע, KSP, TMS, Plonter, startpc. ממה שאני קורא, יש הרבה תגובות רעות על כל אחד מהם בערך, וממה שאני רואה כרגע, TMS הכי יקרים (במיוחד בכרטיסי מסך)

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. צמיד הכושר החכם החדש של היצרנית הסינית החל להימכר בחנויות הסיניות הבינלאומיות המרכזיות, עם תג מחיר שיקר משמעותית מזה הקיים עבור השוק המקומי אך עדיין משתלם מאוד צמיד ה-Mi Band 2 המינימליסטי החדש של שיאומי(Xiaomi), עם מסך ה-OLED הזעיר ומגוון יכולות כימות הכושר והספורט המפתיע לטובה, הצליח להרשים גם אתכם? כעת הוא זמין לרכישה מוקדמת, בדרך למשלוחים אשר יחלו ביום שלישי הקרוב. האתר Geekbuying, כמו מספר חנויות סיניות מקוונות אחרות, החל להציע את צמיד הכושר לרכישה עם ממשק בשפה האנגלית, צבע שחור (צמידים רשמיים להחלפה במגוון צבעים אחרים נמכרים בעלות של 5 דולר האחד), ותמיכה הן במכשירי iOS מגירסה 7 ומעלה והן במכשירי אנדרואיד מגירסה 4.4 ומעלה – בעלות של 40 דולר, כולל שילוח חינמ…

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by Lead0r,

אהלן חבר'ה, צריך קצת המלצות על כונני SSD בין 240-256 GB במחיר שפוי, מעוניין להתקין אותו בלפטופ אסוס x556uj. אפשרי גם לקנות מחו"ל אם המחיר משתלם. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by MaccabiTA,

היי מעוניין לקנות מקלחת גיימר לילד מה אתם ממליצים? דברים שאני חייב שיהיו הם RGB (אורות), מכני, לחצנים שקטים, שלא יעשו רעש שלוחצים עליהם. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. שלום לכולם, הייתי היום בסיפרייה ושאלתי אותם בנוגע לספרי מחשבים, הם הראו לי מדף בודד בעל ספרים יחסית ישנים ולא שימושיים. אמרתי להם את הטענה והם אמרו לי שאני יכול להביא רשימה של ספרים, כ10 ספרים, שאותם הם יקנו וככה האנשים יהנו מהם. מה שאני מבקש מכם זה להביא לי ספרים שקראתם או שאתם ממליצים עליהם בכל נושא שקשור למחשבים - שפות תכנות, רשתות, חומרה וכולי. אני חשבתי בתור התחלה על הספר של דורון סיוון לטכנאי PC במהדורה החמישית, יש המלצות על הספר הזה? תודה מראש על העזרה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. יום אחד אמרתי לעצמי "נמאס לי שכל כך קשה להשיג פה פלייסטיישן 5 במחיר שפוי מבלי למכור את נשמתך לשטן. נמאס לי שהאתרים תמיד קורסים לפני שאני מספיק להזין את פרטי האשראי. נמאס לי שתמיד כל עם ישראל צעד אחד לפני". וישבתי ללמוד פייתון מאפס רק כדי לבנות בוט שיתן לי את ה-EDGE על התחרות. ועכשיו אני הולך לחלוק אותו עמכם. מה הבוט עושה? דוגם כל כמה דקות כ-14 רשתות וחנויות און-ליין בישראל שמוכרות בייבוא רשמי וללא רשימות מוקדמות בשיטת כל הקודם זוכה, קונסולות PS5 במחיר הכי נמוך שיש כיום בישראל. אה ואת התוצאות הוא זורק לערוץ טלגרם. ספורי הצלחה לערוץ טלגרם יש היסטוריה כך שתוכלו לראות היטב בעצמכם אבל...רק בחודש האחרון נצפו על י…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. חנות ה-Green Man Gaming מספקת כעת הנחות של 25 עד 40 אחוזים על צמד המשחקים הטרי אם התרשמתם לטובה מ-Far Cry Primal או מ-Hitman המאותחל, מבית המפיצות Ubisoft ו-Square Enix בהתאמה, יש לכם הזדמנות לקבל אותם עכשיו בהנחה משמעותית, דרך חנות הגיימינג של GMG. גולשים שיבצעו הרשמה (חינמית) לשירות ה-VIP של האתר יקבלו גישה למשחק הפעולה הפרהיסטורי הטרי במחיר של 36 דולר בלבד – המהווה הנחה של כ-40 אחוזים לעומת העלות המלאה העומדת על 60 דולר. בנוסף, אלו שמעונייניםב-Hitman הטרי יוכלו לקבל הנחה של 25 אחוזים על הפרק הראשון שלו שהושק זה עתה (11.25 דולר, במקום 15 דולר) או על החבילה המלאה שתכלול גם את הפרקים העתידיים שיושקו באופן חודשי (45 דולר, במקום 60 דולר), עם הזנה של קוד הקופון 'HI…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. אחד ממכשירי הדגל הסיניים הכי מפתיעים בשנה שעברה זמין כעת לרכישה בעבור כ-180 דולר גם אם השם LeEco (לשעבר LeTV) לא מצלצל לכם מוכר, ליצרנית הסינית הצעירה הזו יש דיל שכדאי לכם לבחון ולשקול אותו. האתר הסיני הבינלאומי gearbest (וגם מספר אתריםמתחרים לו) מציע עתה את הסמארטפון המוביל של החברה משנה שעברה, ה-Le One Pro שנקרא גם X800, במחיר נמוך בהחלט של 190 דולר, אשר יכול לרדת גם לרמה של 179.9 דולר בלבד, עם הזנה של קוד הקופון 'LT1PGB' שמקנה הנחה של 10 אחוזים מן המחיר המלא. ה-X800 מציע מסך IPS בגודל 5.5 אינץ' וברזולוציה של 1,440×2,560 פיקסלים, שבב Snapdragon 810 מתומן ליבות של קוואלקום, זכרון RAM בנפח 4GB, נפח אחסון מובנה של 64GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית עם מבזק…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by dovik,

בלי סיפורים ודברים אחרים על עבודת הדואר הישראלי וכל המסביב, רציתי לשאול שאלה או שתיים.. א. האם בהשכרת תא דואר המשלוחים מחו"ל שגודלם פחות ממידות התא, שמים בו? ב. האם כל דואר אישי מגיע לת"ד או שנשלח לכתובת הבית, ואם כן, האם ניתן לבקש או לתת הוראה לשים את זה בת"ד? ג. האם יש התרעה או הודעה על מילוי ת"ד, דרך sms אפליקציה או כל דרך אחרת? ד. במידה ואני מתקין אפליקציה, עד כמה זה אמין? האם זה מודיע על קבלת משלוח מחו"ל?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. כרטיס מסך שקניתי מאמזון הגיע עם חיישן מהירות מאוורר תקול, יצרתי איתם קשר והם הודיעו לי שהם שלחו לי כרטיס חדש במקום (בפריוריטי, נחמד מצידם), ומבקשים שאני אשלח להם את התקול לאחר מכן ב'economical mail method' והם יזכו אותי על העלות. מישהו יודע מה זה אומר מבחינת דואר ישראל? על איזה צורת משלוח מדובר?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by smootskin,

האם כדאי לעשות אמאזון פריים, ואם כן תחת איזו מדינה? כרגע אני בפריים UK, לא הכל זמין לישראל - למשל שירות המוזיקה. לא כל התכנים בשירות הוידאו זמינים, אבל אפשר להשתמש ב VPN שזה כבר הופך את ההוצאה ללא שווה. אין גם משלוח מהיר חינמי. מה שנשאר זה twitch Prime למי שמשתמש ושירות הוידאו עם תוכן מוגבל. האם יש עדיפות לעשות פריים תחת אמאזון של מדינה אחרת?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  25. היי. יש לי SteelSeries Arctis Pro + GameDac והפורט של ה-Mini USB נדפק ובגלל שמהנדסי הטילים הגאוניים מ-SteelSeries החליטו לעשות פורט משלהם - האוזניות מושבתות בגלל שלא מתחברות ל-GameDac. המחירים בארץ אסטרונומיים לסט חדש של גם אוזניות וגם GameDac. מישהו יודע מאיפה אפשר להזמין רק את ה-DAC בארץ?

דיונים חדשים בפורומים