עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by dvirf1,

אני הולך לעבור לדירה בחיפה, ולפי מה שהבנתי החיבור שנתמך שם מבזק הוא עד 15Mb/s (מישהו יודע איך זה הולך בהוט? המיקום בארץ משנה?). על איזה ספקים אתם ממליצים? חשוב שיהיו כמה שפחות ניתוקים, וכמה שיותר מהיר. אם אתם יכולים לצרף גם מחירים (למהירות הרלוונטית הנ"ל) אני אשמח. אני ו 2 השותפים שלי סטודנטים. אני מניח שזה יכול להקנות הנחה כלשהי במחיר.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. למחוק בבקשה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. משחקי האינדי עושים קאמבק למיזם המשחקים המוזל עם חבילת ה-Humble Indie Bundle 16 התגעגעתם? אחרי תקופה של כמה חודשים שבהם הוא שיווק בעיקר משחקים מוכרים מבית מפתחות ומפיצות מבוססות, מיזם ה-Humble Bundle חוזר אל המקורות שלו עם חבילת משחקי אינדי חדשה, מספר 16 – וכמו תמיד מדובר בדיל קורץ מאוד שתתקשו למצוא דומה לו במקום אחר. חבילת המשחקים הבסיסית, שאותה יקבלו כל מי שיבחרו לשלם דולר בודד או יותר, כוללת את משחק הפעולה הארקיידי Retro City Rampage DX (שהוא מעין פרודיה על מגוון משחקים קלאסיים), משחק האימה Outlast אשר הושק בשנת 2013 וזכה לביקורות חיוביות מאוד, ומשחק ההרפתקאות הייחודי Never Alone, כולל חבילת DLC שלו. כשעוברים הלאה, אלא שיבחרו לשלם סכום גבוה מהממוצע …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. אני כרגע בקנדה, ולאחר השוואה קצרה המחירים(לפחות מבחינת רכיבי חומרה) זולים משמעותית ויכולים להגיע לפער של אלפי שקלים. מכיוון שזה לא יהיה פרקטי לקנות מחשב שלם ולהביא אוצו לארץ חשבתי לקנות תרכיבים המשמעותיים ביותר והם: *לוח אם (סקוט2066) *מעבד (i7 7800X) * Samsung 960 pro * כרטיס זכרון 16GB * כרטיס מסך כולשהו מארז, ספק כוח,hdd, ומאוורים לקנות בארץ. התכנון כמובן להכניסם למזוודה או אף תיק בית ספר ועכשיו 2 שאלות עיקריות: אני אצטרך לשלם עליהם מכס?/מיסים נוספים בארץ? והאם הסיכון שאקבל מוצרים תקולים / יהרסו בדרך הוא גבוה?

5. Started by k534d,

אשמח לשמוע פה מחברים בעלי ניסיון איך מתבצע מימוש אחריות במקרה שרוכשים Ipad מחו"ל והאם ניתן לקנות הרחבת אחריות care+? (אני לא מבין הרבה במוצרי אפל וזה פעם ראשונה שאני רוכש מוצר שלהם).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. משחק הפעולה הנהדר של המפתחת Monolith מוצע בחנות ה-Green Man Gaming בגירסת ה-Game of the Year המעודכנת והמקיפה שלו, ובמחיר של פחות מ-45 שקלים פינוק גיימינג נוסף לרגל סוף השבוע: אם משחקי אינדי פחות מעניינים אתכם, כדאי שתכירו את המבצע העדכני המרשים של החנות המקוונת Green Man Gaming, שמציעה את משחק הפעולה Shadow of Mordor: Game of the Year Edition בעבור 11.25 דולר בלבד. הכותר, שמתרחש בעולם העלילתי של 'שר הטבעות' ופותח בידי הסטודיו שהביא לנו בעבר את F.E.A.R ו-No One Lives Forever, הושק במקור בסוף שנת 2014 וזה לשבחים רבים על מנגנוני המשחקיות המקוריים שלו – והושק באפריל 2015 בגירסה השלמה עליה מדובר כאן, אשר כוללת את התוכן המקורי ועוד שלושים משימות, חפצים ותוספים שהושקו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם, ה HD שלי שבק, ואני מעוניין לקנות אחד חדש (או שניים ל RAID1, לא החלטתי). הנקודה היא שאני כנראה אקנה מחשב חדש (או אשדרג את הקיים) בשנה הקרובה. לכן, אני מחפש חנות שתעשה לי כמה שפחות צרות אם אני אבוא אליה עוד אי-אילו חודשים עם HD "מהבית", ונראה לי שהכי כדאי - פשוט לקנות את ה HD מהחנות בה אקנה את המחשב. ואם אפשר - חנות שבאופן כללי לא מתנגדת לשדרוגים של מחשבים ישנים (יש סיכוי שאני אצליח להנציל מהמחשב הישן גם את ספק הכח והמארז, שלא נס ליחם גם היום). תודה! ~ יונתן

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  8. קניתי בחמישי האחרון רמקולים מבסט מוביילי של DIVOOM, הפעלתי לבדוק אותם בשישי, וגיליתי שהם לא עובדים, נדלקים אבל לא מוציאים צליל. על הקבלה כתוב שאני אמור לפנות ליבואן. אבל על פי מה שאני יודע, החנות אמורה לטפל בי. מה החוק אומר במקרה כזה? הם אמורים להחליף לי לחדש? לתקן? אני אמור ללכת ליבואן או שהם אמורים לטפל לי? * מעבר לזה, גם ראיתי שיש סדקים קטנטנים או שזה מספר שריטות באזור החיבורים של 3.5.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by A-10,

זה גם שייך לפורום המעבדים, אבל לא פחות ( לדעתי ) גם לפן הצרכני כמו מימוש אחריות. https://www.youtube.com/watch?v=V7kLt8nthVI

10. Started by jfkk,

שלום מעוניין לקנות מיני בוסטר. האם זה יעשה את העבודה. או שיש המלצה למיני בוסטר. https://www.groupon.co.il/deals/gg-merchant-0-11305906498-13. תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Eldad5550,

אני מחפש מעמד גלגלים טוב למחשב נייח . מארז coolermaster cm 690 III שיתאים למידות שלו. מעמד חזק ויציב מספיק

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חנות הגיימינג Green Man Gaming מפתיעה פעם נוספת על הנחה נאה על כותרים כמו Battleborn ו-Mirror's Edge Catalyst, שעדיין לא הגיעו אל החנויות באופן רשמי הרבעון הקרוב עתיד לספק לנו עוד כמה וכמה משחקים גדולים ומעניינים – וכעת חלק ניכר מהם זמין לרכישה מוקדמת בחנות ה-GMG, עם הנחה משמעותית וקורצת של 25 אחוזים בעת שימוש בקוד הקופון 'WATCH25'. עם ההוזלה המדוברת תוכלו לרכוש את Doom החדש, Mirror's Edge Catalyst של EA, משחק האסטרטגיה המסקרן Total War Warhammer, משחק הפעולה-MOBA החדש Battleborn ומשחק הפעולה Homefront: The Revolution במחיר של 45 דולר כל אחד – לעומת 60 דולר שהוא מחירם המלא בכל מקום אחר כרגע. Homefront: The Revolution כמו כן, משחק הא…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מישהו קנה באתר הזה משהו? אתר לגאדג'טים ומתנות... http://www.out-of-the-box.co.il

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by Zeev86,

אהלן. החלטתי לעבור לYES וראיתי שבממיר שלהם יש streamer. הייתי מעוניין לדעת אם בממיר Yes max total קיים חיבור רשת על מנת להעביר לסטרימר את המידע מהמחשב דרך כבל רשת ולא רק דרך אלחוטי. בנוסף, למי שמנוי לYES, הייתי מעוניין לדעת כמה עולה בשביל מצטרף חדש לקבל 3 ממירים (במקום 2 שהם מציאים).

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. זה המקרה> http://hwzone.co.il/community/threads/567456-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%A0%D7%AA%D7%99-%D7%90%D7%95%D7%96%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%9C%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A1-%D7%9E-massdrop-%D7%91-49-%D7%95%D7%A0%D7%A8%D7%90%D7%94-%D7%A9%D7%96%D7%94-%D7%9B%D7%91%D7%A8-%D7%97%D7%95%D7%93%D7%A9-%D7%AA%D7%A7%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%90%D7%A8%D7%A5-%D7%95%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%99%D7%9F-%D7%9C%D7%90-%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2 המוכר שלח לי למלא טופס, ויש שם פרטים שאין לי מושג מהם, אבקש את עזרתכם במילוי הטופס. מה לשים ב: ordered trakink number (אני יודע שזה מספר המעקב) courier company (,המידע שקיבלתי במספר מעקב זה DHL eCommerce # Customer Confirmation Delivery by USPS Int'l Wei…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by yuvalm2,

לא ברור לי איך לא נוצר עדיין השנה. שתפו את ההמלצות שלכם! בישראל מבצעי Black Friday TMS מבצעי Black Friday Plonter מבצעי Black Friday Wellcom בעולם Amazon US/UK/FR/DE NewEgg בטח שכחתי עוד אתרים טובים. מומלצים להגיב בקישורים לאתרי חומרה עם מבצעים מעניינים, ומבצעים ספציפיים מרחבי העולם.

17. Started by guy1000,

שלום לכולם, אני יושב הרבה על המחשב, בעיקר גיימינג, ואני מחפש כיסא למטרה הזאת. אני יודע שיש הרבה כיסאות דמויי כיסא של מכונית מירוץ, אך אני לא בטוח אם זה באמת טוב ותורם למטרה שלי (שהיא ישיבה ממושכת בנוחות, ותמיכה לראש), או שזה סתם גימיק. אם אתם מכירים חנויות בארץ שאפשר ללכת לנסות כיסאות כאלו אני אשמח לשמוע, ובכללי אם יש לכם עצות בנושא אשמח לשמוע. תודה רבה! גיא

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  18. Started by bd,

טיילתי ברשת וראיתי כל מיני סוגי זעקות ומערכות התראה עם חיישנים אלחוטיים לחלון וגם אינפרארד. רציתי לדעת אם יש המלצות לסוג מסויים של מערכת?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. קנית מחשב? אחלה. נתקלת בבעיות במוצר ויצרת קשר עם התמיכה של יצרנית המחשב (...HP, Dell, Lenovo)? יש לך ניסיון עם התמיכה? אנא, שתף וספר לנו מן הניסון שלך על חווית התמיכה שנתנו לך. נא לציין את שם היצרן והדגם של המחשב.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by yaloner,

שלום לכולם, מישהו מכיר או שמע על שואב האבק הרובוטי של Asus-Agait ? המחיר שלו נמוך משמעותית מהרובוטים המוכרים בתחום. השאלה היא איך הביצועים. גם לא ממש מצאתי חוות דעת ברשת...

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  21. ערב טוב, יש לי 2 שאלות המעניינות אותי בעיקר בפן הצרכני שלהן: 1. אני שוקל לרכוש מחשב נייד ולשדרג/להחליף דרך החנות את הדיסק הקשיח ל-SSD - האם הדבר מומלץ לדעתכם? ייתכן ויוביל לפגיעה כלשהי (אולי בתנאי האחריות?)? אני יודע שבעיקרון המצב הוא שהאחריות למחשב תהיה ע"י היבואן והאחריות לרכיב המשודרג תהיה של החנות, אך אני חושש שתהיה זליגה כזאת או אחרת כך שלדוגמה היבואן ייטען שבעיה בלוח אם נגרמה בגלל פעולת שדרוג לא תקינה שביצע המוכר... ובכלל, מה דעתכם על העניין? 2. האם שווה להמתין למעבדי הדור השמיני? ראיתי שכרגע מעט מאוד מחשבים נמכרים עם מעבדים אלו ולא נראה כי המחיר של מחשבי הדור השביעי צפוי לרדת משמעותית עקב כניסת המעבדים החדשים לשוק. …

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  22. יש לי מחשב כזה: https://www.trustedreviews.com/reviews/lenovo-ideapad-510s במסך של 15.6 כמה הוא שווה למכירה? ואני חושב לקנות מחשב כזה: https://ksp.co.il/?uin=103936 כי אני משתמש בלינוקס. האם זה דגם טוב? האם יש דגם יותר זול שגם יהיה יעיל מאוד לגלישה ברשת? חשוב לי מקלדת מוארת Dell Vostro 15 5000 5590 מה דעתכם? נ.ב. האתר מאוד איטי, מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by BAR - moah,

מבקש עזרה בהתאמת שולחן מחשב, שניתן יהיה לשים עליו מסך DELL 2312HM, רמקולים ומדפסת HP 4500 WIRELESS תקציב: המינימום הנדרש לשולחן בגודל המתאים. אם למישהו יש אחד כזה בביתו, אשמח אם יכתוב לי היכן רכש ומה היה מחירו. תודה מראש לכל המשיבים

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.