עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by wassa,

היום הלכתי עם הילדים שלי לפיצריה ומסיבות כלכליות הלכתי עם משקאות מהבית. בעל הפיצריה ראה זאת ונורא כעס ודרש לא לשתות את המשקאות אם לא קנינו אצלו. אני נוראה הופתעתי וזה מיקרה ראשון שניתקלתי לסיטואציה כזאת ונוראה הרגשתי השפלה. מאוד אשמח לדעת האם יש באמת איסור חוקי או חברתי לשתות משקה שלא ניקנה בפיצריה. אם אין איסור כזה האם אני יכולה לעשות משהו עם חויית השרות שחויתי וגם ילדי תודה מראש על התשובות

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  2. עדכון: הכונן זמין לרכישה גם באמאזון ארה"ב, במחיר אפילו קצת יותר טוב של כ-97 דולר כולל מסים ומשלוח לישראל (תודה לגולש shahar31). אחד מכונני ה-USB המהירים ביותר בעולם זמין לרכישה במחיר נהדר, רק לשעות הקרובות במידה ואתם מעוניינים לא רק בכונני SSD פנימיים מהירים, אלא גם בכונני אחסון חיצוניים זריזים ביותר – המבצע הזה הוא בשבילכם, ויהיה עליכם לנצל אותו בהקדם. אמאזון צרפת מציעה את כונן ה-Extreme Pro USB 3.0 של סאנדיסק, אחד מכונני ה-USB המתקדמים ביותר בשוק כולו, במחיר אטרקטיבי של 80 יורו בלבד – או כ-93 יורו עם מס ומשלוח לישראל, שהם כ-400 ש"ח ומהווים הוזלה של יותר מ-20 אחוזים לעומת המחיר הטוב ביותר שהצלחנו למצוא עבור אותו הדגם כאן בארץ. כמעט כמו SSD שאפש…

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  3. Started by k22,

האם להיות פזיז וליקנות עכשיו בתחילת בלאק פרידיי או שמכיוון שזה 10 ימים לחכות והמחירים ירדו?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  4. בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  5. אז ככה..זכיתי באייבי מכירה פומבית של דיג'ארידו(למה שלא מכיר כלי נגינה אוסטרלי) עכשיו ניהיה ממש סיפור עם המשלוח.. בגלל שזה כלי מאוד ארוך אז הם לא מוכנים לשלוח אותו לפה(זה 160 ס"מ בערך) הוא אמר לי גם DHL לא מסכימים (רק עם יש לך חשבון קליינט או משהו כזה..) יש למישהו רעיון איך אני יכול להביא את המוצר? אני ממש לא יודע מה לעשות..דיי התאהבתי מהתמונות במוצר ולא ראיתי כזה דיג'ארידו בארץ אבל אני ממש לא מבין איך אפשר לפתור את זה...(אני לא יצא לי לשלוח שום דבר אף פעם אז ככה שבטח לא יודע איך הדברים עובדים) תודה אלי.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  6. Started by nat64x,

אני בנטוויזן כרגע בחבילת דקות לקווים נייחים של 2000 דקות ב-30 ש"ח (שאני משתמש ברבע ממנה) + 0.127 אגרות/דקה לניידים. מחפש דרך להוזיל עליות לחבילה משתלמת יותר. משהו בסגנון 30 ש"ח ל-1500 דקות (זמן השימוש הכולל המירבי שלי) לכל היעדים אם יש דבר כזה עוד לא בדקתי מה הם מציעים. בודק גם שירותי SKYPE ושירותים אחרים http://www.skype.com/intl/en-us/prices/pay-monthly/ הייתי לוקח את ה UNLIMITED WORLD שלהם אם זה היה כולל גם שיחות לניידים בישראל. אני לא מרבה לעשות שיחות בינאלומית אולי לארה"ב מידי פעם אבל אשמח שתהיה את האופציה. אז מה היא הדרך הכי זולה לדבר? תודה על העצות.

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by benor,

מי שמתכנן לקנות שם כדאי שיראה את הכתבה הבאה: http://www.mako.co.il/news-channel2/Economy-Newcast/Article-63eca40eb5cc331017.htm

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  8. היי, כחלק מפרויקט באזרחות עשינו סקר בנושא הטעיית הצרכן ע"י גופים מסחריים ורשתות שיווק. אשמח אם תקדישו 2 דק' למילוי הסקר, זה מאוד יעזור לנו. (באמצעות google docs מאוד פשוט רק לסמן) הסקר נמצא בקישור: https://docs.google.com/spreadsheet/...MzJTOTAxaHc6MQ תודה רבה

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  9. אחרי הפוגה של מספר שבועות - הגיע הזמן להצטייד שוב בכותרים מעניינים עם מחיר מזערי לכתבה

10. יש חוק הגנת צרכן שעובד עד 14 מיום רכישה ויש גם אחריות למוצרים מיצרן / יבואן. עוד לא היה לי מקרה שהייתי צריך לפנות ליצרן / יבואן אבל לדעתי אחריות היא רלוונטית רק למוצר שהתקלקל במהלך עבודתו. כל מה שקשור למוצר פגום מהקופסא מתייחס לחנות בה רוכשים. האם היה למישהו מקרה שהייתם צריכים לפנות ליצרן / יבואן עקב מוצר פגום מהקופסא? רוצה לדעת אם הם אמורים להחליף ואם לא אז לפצות על מוצר. אני לפעמים רואה ביקורות לא טובות על KSP כשמדברים על החזרים. הזמנתי כמה דברים מהם וכעת .אין לי זמן לבדוק כל אחת. אני יודע שאחרי 14 ימים כל בקשות עליי יהיה לפנות ליצרן / יבואן היה למישהו מקרה ש-KSP סירבו להכוף חוק ואמרו לפנות ליצרן / יבואן?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  11. Started by LifeOverIP,

1. התלבטות בין WiFi בלבד לבין WiFi+Cellular עקרונית רוב השימוש יהיה דרך WiFi, אבל אני מוכן להוסיף עוד כ 600 ש"ח, ע"מ לקבל את היכולת ל 3G, עבור המקרים שבהם אזדקק לכך, אבל אני לא מוכן לרכוש חבילת גלישה נוספת בתשלום חודשי מהחברה הסלולארית, וקראתי על גולשים שרק הנפיקו כרטיס SIM נוסף, זהה לכרטיס שיש להם ב iPhone עם חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת (כמו אצלי), והם משתמשים בו ב iPad, אבל קראתי גם על גולשים שזה לא עובד להם ושהחברות הסלולאריות לא מסייעות. אני לקוח של סלקום, ומסיבות מסויימות שאינן רלוונטיות לדיון, לא אעבור לחברה אחרת, מישהו יודע האם סלקום מאפשר באופן פורמלי ופרקטי לקבל SIM נוסף (גם אם בתשלום חד פעמי), ולגלוש ב iPad על חשבון חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת של ה iPhone ללא בעיה?…

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by DANIELTZ19,

ואני אוהב אותו אבל הרצועות שלו מיפלסטיק יש כאן בארץ חנויות שיכולים לתת לי רצועות כאלה לשעון מעור??? אני שואל כי זה מסין לא ניראלי שיש כזה באמיתי.... או מישו שיכול ליבנות כאלה בדיוק מעור......

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  13. Started by Guy Davidian,

אני לקוח של יס כבר כמעט 8 שנים והחלטתי שזה מוגזם שאני עדיין עם ממירים אפורים בחדרי הבית. יש לי כרגע ממיר אחד של yes max hd ועוד 4 ממירים אפורים פשוטים. אין לי את ערוצי הפרימיום אבל יש לי את חבילות התוכן. על זה אני משלם 217 שקל לחודש. התקשרתי לשירות של יס ביקשתי שישפרו לי את ההצעה או שינתקו. העבירו אותי לנציגת שימור לקוחות שהציעה לי במחיר של 215 שקל לחודש להחליף 2 ממירים רגילים ל2 ממירי HD (לא מקליטים) וגם 4 חודשים של ערוצי פרימיום חינם ועוד חודשיים חינם של VOD ובתשלום חד פעמי להתקנה של 29 שקלים. ביקשתי מהנציגה לקבל קצת יותר להחליף ל2 ממירי HD מקליטים ואת הממיר yes max hd להחליף לyes quatrro אבל היא ביקשה על כל אחד תוספת של 20 שקלים לחודש וגם את ערוצי הפרימיום לא ה…

14. הכוונה בימים בין BF לכל אלה שאחריו .... ?

15. Started by bronco,

החלטתי שאני מחליף מארז לדגם יוקרתי של Cooler Master .לאחר שבדקתי באינטרנט בכמה חנויות החלטתי לבדוק טלפונית לוודא זמיניות המארז ואז מה רבה הייתה הפתעתי, המחיר הטוב ביותר היה באתר של זיג זג אולם שצילצלתי לזיג זג מתברר לפתע שהמחיר שמפורסם באתר אינו רלוונתי יותר, והמחיר יקר יותר, קצת התרעמתי על כך שברגע שמנסים לעשות הזמנה המחיר פתאום משתנה מה קרה עד לרגע זה ? מדוע עד לרגע ההזמנה לא דאגו לשנות את המחיר באתר ? כנ"ל גם בחנות של RSM פורסם מחיר אחד למארז ובפועל שבאים לבצע הזמנה המחיר קופץ ושוב התירוץ הנפוץ טעות במחיר. לא מדובר במארז זול אלה במוצר יוקרתי וצובט את הלב לראות צורת התנהלות מכוערת של חנויות אבל אני רוצה להגיד שיאמר לזכות זיג זג מחשבים שלמרות שהמוכר טען לשינוי במחיר בגלל…

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  16. כותרת קצת בעייתית אבל לעניין : חברה שלי (שתחיה) נמצאת בארץ עם ויזת תייר ואישור עבודה. במידה והיא מביאה לי אייפון משוודיה (שם היא בעבודה כרגע) יכולים לעצור אותה במכס בשדה התעופה ולדרוש ממנה לשלם מכס וכדומה ? או שזה לא תופס עליה בגלל שהיא תיירת ממדינה אחרת? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by angel59,

מה דעתכם לגבי המחשב הזה- מוצע מול מחיר, טיב? אודה לכם על תשובתכם http://www.groupsbuy.co.il/collections/custom-collection/products/gs60-2qe-ghost-pro-3k

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  18. Started by leahd3,

שלום כמו בכותרת מחפש שותף לקנייה עבור מוצר שני ב-60% שיש עכשיו בKSP אני קונה G710+ בסכום של 644 ואשמח למישהו שמעוניין משהו בתקציב של 600-700 במסגרת המבצע. הקניה בנתניה.

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  19. מעוניין לרכוש מסך מחשב (27/144,32/75) מתחבט בין השניים... מפה לשם, מצאתי מסך של חברת mag שהוא 32 אינץ ו165hz. חברה אמינה? לא אמינה?

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 870 צפיות
  20. חשבון הטוויטר הרשמי של שירות הסליקה הבינלאומי PayPal מאשר כי מבצע הקיץ המסורתי (והמאסיבי, אנחנו מקווים) של חנות פלטפורמת ה-Steam יחל בסוף השבוע הקרוב - החל מיום שישי ה-24 ביוני 2016. אילו משחקים נמצאים בראש סדר העדיפויות שלכם לעונת המבצעים הקרובה?

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  21. היי שלום, קניתי בושם במשביר לצרכן ולאחר מכן רציתי להחליפו באחר - מכיוון שלא היה במלאי קיבלתי זיכוי. לאחר שבעבר נכוויתי בזיכוי שהדיו שלו פשוט נעלם (ונותרתי עם דף חלק.. :'( ) החלטתי שאני חייב לצלמו וכך היה - צילמתי העתק. לצערי הרב כעת נאבד לי המקור וכעת לא מוכנים לקבל את העתק בתור זיכוי !! אני לא מבין - אם עכשיו הם סורקים את הזיכוי למחשב אז הוא כבר לא שמיש לא ? יש מישהו שיכול לעזור לי בזה ? אשמח לכל עזרה בנושא בתודה.

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by Adar Tzivion,

תוך כמה זמן לוקח להזמנה להגיע משם מהרגע שבו המוצר משלח?

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  23. Started by galai198777,

שלום אני מחפש deco x20 במחיר טוב

24. שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ויש לי עליו אחריות עד 3 שנים האם האחריות עדיין תקפה במקרה של מכירת כרטיס מסך? למשל אם אותו אדם שלו מכרתי את הכרטיס מסך ויצטרך לממש את האחריות האם היא תהיה תקפה גם בידו? או שפשוט אני צריך להודיע לחנות שאני מוכר את כרטיס מסך והם ישנו את הפרטים באחריות? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  25. Started by avid,

נמחק

• 0 תגובות
    • 869 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.