עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by tommyarica,

שלום לכל העוזרים, יש לי מחשב Microsoft surface pro 6 שנקנה לפני 4-5 שנים, מעבד i5. RAM 8 GB. windows 10. נקנה ביחד עם מקלדת מותאמת שמתחברת פיזית למחשב ועט microsoft slim pen במחיר כולל של 9500 שח. כולל גם מדבקת מסך ומטען. איך אוכל לתמחר את המחשב הזה כיום? עובד תקין לחלוטין, פשוט לא מתאים לצרכיי יותר עכשיו לאחר שסיימתי את התואר ואין לי צורך במחשב שהוא גם מחברת. תודה רבה !!

2. שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…

3. שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!

• 0 תגובות
    • 905 צפיות
  4. Started by adi518,

יש להם מבצע (הגיע עכשיו במייל). קופון למשלוח חינם. בדר"כ מחירי המשלוח שלהם נוסקים ל 30$ די מהר (שזה לא זול בכלל) אז המבצע שווה אם יש משהו שאתם רוצים. קוד: FREESHIP. יש להם שם כמה טסט-בנצ'ים שאולי שווים בדיקה.

• 1 תגובה
    • 904 צפיות
  5. מעוניינים ב-Moto X או Moto G עדכני? מבצעים עדכניים באמאזון צרפת ואמאזון איטליה עשויים להתאים לכם כמו כפפה ליד בין אם בשל אי יכולת לבצע משלוח ישיר ובין אם בשל עלויות שילוח גבוהות, רק בחלק מהמקרים משתלם לשקול להזמין סמארטפון מחו"ל במקום לרכוש אותו כאן בישראל – אך הפעם נראה שיש לנו מקרה יוצא דופן, כשאמאזון מציעה הנחות משמעותיות כמעט על כל הדגמים העדכניים של מוטורולה-לנובו. באמאזון איטליה ניתן לרכוש כעת את ה-Moto X Style, דגם הדגל של מוטורולה (לפחות עד שהגיע ה-Moto X Force) שכולל מסך QHD נדיב בגודל 5.7 אינץ', שבב Snapdragon 808 משושה, נפח אחסון מובנה של 32GB, זכרון RAM של 3GB, הגנת IP52 קלה בפני טיפות מים ואבק ומצלמת 21 מגה פיקסל ראשית יאה, במחיר של כ-400 יור…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  6. היום התקשרתי לברר מחיר ל 100M בהוט. כשאמרתי לנציגה שנראה לי קצת יקר ובזק לוקחת פחות (115 מול 179 ) היא אמרה לי בעצבים שאני אלך לעשות בבזק!! ככה נראית החברה הזאת..

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  7. בזאפ רוב החנויות לא מופיעות, הכוונה שמי שיכול ימלא את הטבלה וכמה שיותר אנשים, ניתן להוסיף חנויות, כרגע הגליון פתוח לכולם נראה איך ילך. מכיוון שיש הרבה כרטיסים סביר שיהיו רק כמה מבוקשים למשל gtx 1060/1070, rx470/480 כל הערה בכל נושא תתקבל בברכה. לגבי מצב הכוונה של מצבים מובנים בכרטיס של מהירויות שעון שונות, צריך לעשות עם if מה שלא מצב בודד. מצבים A B C מי שלא יודע שיעזוב את זה. אוכל להחזיר גרסאות אחורה. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wP_qCkXNRriOEMb-G6s7UQVLqd0fAIF-XjSSjwHKC9k/edit?usp=sharing

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  8. https://www.billmelater.com/cm/paypal/landers/12ebaybmlNBj.html מישהו משתמש בזה? תודה

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  9. מעוניין לרכוש מסך מחשב (27/144,32/75) מתחבט בין השניים... מפה לשם, מצאתי מסך של חברת mag שהוא 32 אינץ ו165hz. חברה אמינה? לא אמינה?

• אהבתי!
    • 2 תגובות
    • 900 צפיות
  10. Started by xjj,

אני רוצה להזמין משהו שראיתי באתר קניות ממוכר בסין, המוכר לא שולח לארץ רשמית אבל שלחתי לו הודעה והוא מוכן לשלוח עם DHL תמורת 30$. העיניין שמדובר בחבילה ממש קטנה, מהסוג שמזמינים באיביי עם משלוח חינם, רק פה זה המוכר היחיד שמוכר את זה. ניסיתי לכתוב לו Regular mail, אבל הוא לא הבין למה אני מתכון.. מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  11. שלום, בעבר היה אפשר לתת הסכם בטלפון על הצטרפות לשירות חדש / שינוי תנאי שירות או אחרי להסכים אחרי שקיבלתי הסכם בפקס או אימייל (דרך יותר נבונה) האם כדאי לעשות זאת גם היום בהצטרפות בהתחשב שלא נדרש יותר התחייבות מצד הלקוח? כדאי לבקש קודם לשלוח אליי הסכם ואז לראות שהכל כפי שהובטח ולחתום אותו?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  12. אז הם הגיעו לבניין שלי ואני בכל מקרה לא מרוצה מהתשתית הקיימת של הוט בעיקר עקב ניתוקים וPacket loss אז כנראה אעבור לא משנה מה, אבל תהיתי אם למישהו יש ניסיון איתם וגם לוודא משהו לגבי זה שהנציג שהגיע אליי אמר לי שאפשר להתחבר רק עם נטויז'ן בתור ספק ואיך הם.

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  13. Started by גרימברג,

היי, מחפש תנור איכותי, הכי חשוב שתהיה אחריות שאכן ניתן לממש בעת הצורך (לאור ניסיון עבר לא כל כך חיובי....). אשמח להמלצות...

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. החנות המקוונת ממשיכה להציע לנו מחירים מרשימים עבור כונני SSD, כשהפעם מדובר בדגמים מבית טושיבה-OCZ ומבית PNY מספר כונני ה-SSD הראויים שקיים בשוק גדל במהירות מרשימה, וגם עכשיו יש לכם הזדמנות לרכוש כמה מהם במחירים אטרקטיביים במיוחד, במידה ועדיין לא התחדשתם בקטגוריה. אמאזון ארצות הברית מציעה את דגמי ה-240GB וה-960GB של ה-Trion 150 מבית OCZ (וטושיבה) במחירים נאים של כ-75 דולר כולל משלוח וכ-253 דולר כולל מסים ומשלוח, בהתאמה – ואלו מתורגמים לכ-290 ש"ח ולכ-980 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה משמעותית לעומת המחירים של כוננים אלו בחנויות כאן בארץ. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%99-ssd-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by LifeOverIP,

1. התלבטות בין WiFi בלבד לבין WiFi+Cellular עקרונית רוב השימוש יהיה דרך WiFi, אבל אני מוכן להוסיף עוד כ 600 ש"ח, ע"מ לקבל את היכולת ל 3G, עבור המקרים שבהם אזדקק לכך, אבל אני לא מוכן לרכוש חבילת גלישה נוספת בתשלום חודשי מהחברה הסלולארית, וקראתי על גולשים שרק הנפיקו כרטיס SIM נוסף, זהה לכרטיס שיש להם ב iPhone עם חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת (כמו אצלי), והם משתמשים בו ב iPad, אבל קראתי גם על גולשים שזה לא עובד להם ושהחברות הסלולאריות לא מסייעות. אני לקוח של סלקום, ומסיבות מסויימות שאינן רלוונטיות לדיון, לא אעבור לחברה אחרת, מישהו יודע האם סלקום מאפשר באופן פורמלי ופרקטי לקבל SIM נוסף (גם אם בתשלום חד פעמי), ולגלוש ב iPad על חשבון חבילת הגלישה הבלתי מוגבלת של ה iPhone ללא בעיה?…

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  16. אז ככה..זכיתי באייבי מכירה פומבית של דיג'ארידו(למה שלא מכיר כלי נגינה אוסטרלי) עכשיו ניהיה ממש סיפור עם המשלוח.. בגלל שזה כלי מאוד ארוך אז הם לא מוכנים לשלוח אותו לפה(זה 160 ס"מ בערך) הוא אמר לי גם DHL לא מסכימים (רק עם יש לך חשבון קליינט או משהו כזה..) יש למישהו רעיון איך אני יכול להביא את המוצר? אני ממש לא יודע מה לעשות..דיי התאהבתי מהתמונות במוצר ולא ראיתי כזה דיג'ארידו בארץ אבל אני ממש לא מבין איך אפשר לפתור את זה...(אני לא יצא לי לשלוח שום דבר אף פעם אז ככה שבטח לא יודע איך הדברים עובדים) תודה אלי.

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  17. עדכון: הכונן זמין לרכישה גם באמאזון ארה"ב, במחיר אפילו קצת יותר טוב של כ-97 דולר כולל מסים ומשלוח לישראל (תודה לגולש shahar31). אחד מכונני ה-USB המהירים ביותר בעולם זמין לרכישה במחיר נהדר, רק לשעות הקרובות במידה ואתם מעוניינים לא רק בכונני SSD פנימיים מהירים, אלא גם בכונני אחסון חיצוניים זריזים ביותר – המבצע הזה הוא בשבילכם, ויהיה עליכם לנצל אותו בהקדם. אמאזון צרפת מציעה את כונן ה-Extreme Pro USB 3.0 של סאנדיסק, אחד מכונני ה-USB המתקדמים ביותר בשוק כולו, במחיר אטרקטיבי של 80 יורו בלבד – או כ-93 יורו עם מס ומשלוח לישראל, שהם כ-400 ש"ח ומהווים הוזלה של יותר מ-20 אחוזים לעומת המחיר הטוב ביותר שהצלחנו למצוא עבור אותו הדגם כאן בארץ. כמעט כמו SSD שאפש…

• 7 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by Pika007,

לילה טוב כולם אני עומד בפני רכישה של לא מעט ציוד, ובין ההזמנה הצפויה גם כמה טאבלטים. חשוב לי שמרגע ההזמנה העניינים יתגלגלו די מהר רציתי לשאול מנסיונכם מי היותר יעיל מהאתרים הבאים- Pandawill.com Aliexpress.com (אני יודע שזו לא חנות אלא ריכוז של מוכרים, אבל יש להם תקנות אחידות יחסית) spemall.com ואם למישהו יש עוד רעיונות לאתרים בסגנון אני אשמח לשמוע. Pandawill בעבר היו פשוט זוועה, בתקנון כתוב "עד 3 ימים משלוח" ובפועל לוקח מעל שבוע עד שהחבילה יוצאת, אני לא יודע מה המצב שם היום.

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  19. Started by aka_katz,

שלום. אני מעוניין לקנות מסך 29 דרך buy2us, השאלה שלי היא: 1) האם זה באמת יכלול את כל המיסים ולא יהיו הפתעות בדרך ? 2) האם מבחינת חשמל/ספק כוח אני צריך לקנות מתאם מיוחד ? זה המוצר: http://buy2.ushops.co.il/BUY2USA/buy4u_amazon.php?amazon_url=B00VBNQJKU

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  20. Started by Str4ng3r,

בסטיק בודד עד 16GB מאזור השרון והסביבה.

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  21. Started by wassa,

היום הלכתי עם הילדים שלי לפיצריה ומסיבות כלכליות הלכתי עם משקאות מהבית. בעל הפיצריה ראה זאת ונורא כעס ודרש לא לשתות את המשקאות אם לא קנינו אצלו. אני נוראה הופתעתי וזה מיקרה ראשון שניתקלתי לסיטואציה כזאת ונוראה הרגשתי השפלה. מאוד אשמח לדעת האם יש באמת איסור חוקי או חברתי לשתות משקה שלא ניקנה בפיצריה. אם אין איסור כזה האם אני יכולה לעשות משהו עם חויית השרות שחויתי וגם ילדי תודה מראש על התשובות

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  22. Started by leahd3,

שלום כמו בכותרת מחפש שותף לקנייה עבור מוצר שני ב-60% שיש עכשיו בKSP אני קונה G710+ בסכום של 644 ואשמח למישהו שמעוניין משהו בתקציב של 600-700 במסגרת המבצע. הקניה בנתניה.

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  23. Started by tliron2,

שלום הזמנתי חבילה מארצות הברית ושלחו אותה דרך DHL GLOBAL MAIL. מישהו יודע איך ממירים את מספר המעקב הארוך למסםר של דואר ישראל שמתחיל ב CL ונגמר ב DE? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  24. בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  25. Started by k22,

האם להיות פזיז וליקנות עכשיו בתחילת בלאק פרידיי או שמכיוון שזה 10 ימים לחכות והמחירים ירדו?

• 1 תגובה
    • 889 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.