עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by mittey,

שלום לכולם! אחרי שסקרתי מכשירים רבים בקטגוריית מחשב נייד נחתתי על האופציה של Macbook Pro של Apple. למרות שבארץ קיימת יבואנית רשמית (iDigital), ולמרות שהיא מספקת הנחה לסטודנטים של 12% (או 18% בהרחבת אחריות) אני מוצא כי פער המחירים גדול מנשוא ואני לא רואה טעם לצאת פראייר. הדגם שאני מחפש הוא Macbook Pro Retina 8gb RAM 256gb SSD המחיר בארץ לאחר 18% הנחה מסתכם ב-7134 ש"ח בקניית הרחבת אחריות שלכשעצמה עולה 1500 ש"ח ==> מחיר סופי 8634 ש"ח. לעומת זאת בחנות המכשירים המתוקנים (Refurbished) של Apple הדגם מוצע בעבור 1269$ (4944 ש"ח) לפני מע"מ, 5833 ש"ח אחרי מע"מ 18%, 70$ (272 ש"ח) עבור משלוח בעזרת חברת שילוח מסתכם ב-6106 ש"ח. כמו כן יש להוסיף 250$ על הרחבת אחריות (974 ש"ח) ואני ע…

• 42 תגובות
    • 45.9k צפיות
  2. קיבלתי הצעה ב-89 ש"ח לחודש + חודש ראשון חינם + התקנה חינם + הוטבוקס פתוח. בהתחשב במחירים בבזק, לדעתי, זה היה צריך לצאת לפחות חודשיים חינם. בינתיים אישרתי את החבילה, למרות שאמרתי להם שעוד חודש אני אדבר איתם שוב או אעבור לבזק. קיבלתם הצעה טובה יותר מהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. מחפשים נייד פשוט שיודע לעשות את העבודה? שימו לב למבצע העדכני בחנות המקוונת שעשוי להתאים לכם כמו כפפה ליד אם יש לכם פינה חמה בלב למערכת ההפעלה של גוגל עבור מחשבים אישיים, ה-Chrome OS, כנראה שכבר שמתם לב שהמבחר הזמין בארץ הוא זעיר עד בלתי קיים. לשמחתנו, בחו"ל המצב שונה לגמרי, והמערכת הצנועה ומבוססת הענן צוברת עוד ועוד מנתח שוק הניידים, בעיקר בזכות רמות מחיר שקשה להתחרות בהן. הוכחה לעניין אנחנו מקבלים כעת, במסגרת מבצע Deal of the Day בגירסה הצרפתית של אמאזון – שמציע כרומבוק מדגם ה-CB30-B-104 (שידוע גם כ-Chromebook 2) של טושיבה במחיר של כ-302 יורו בלבד (כ-1,330 ש"ח), כולל מסים, מע"מ ומשלוח לישראל. המחשב הנייד המדובר מציע מסך IPS בגודל 13 אינץ' וברזולוציית FullH…

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  4. Started by Zeev86,

יש מספר גרסאות HDR ואני די מתקשה מה לקנות. בעיקרון התמיכה כרגע רק לקונסולות אבל אם כבר לקנות, אבל אני מעדיף לחשוב קדימה כי בקרוב יכנסו כותרים עם התמיכה גם במחשב, לא? אשמח לעצות. תקציב 5K אבל אני מבין שזה מחיר התחלתי, ככה שאם יש צורך אז אפשר להגדיל. (לא מצאתי פורום טלוויזיות אז אני פותח פה).

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  5. אורח MidnightBlaze
    Started by אורח MidnightBlaze,

קניתי מאיביי רמקולים שאני מאמין שהגיעו תקינים, וחיברתי אותם ישר לחשמל בלי לחשוב, והם נשרפו (נבדקו ע"י טכנאי). השאלה היא האם יש טעם לבדיקה נוספת (צילמתי תמונות של המגבר שנשרף) או אם בכלל יש מה למכור או טעם לקנות רק מגבר חדש. רציתי לשאול אם יש מומחים בדבר לדעתם תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

שלום חברים,לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם:באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודשבאנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודשאשמח לדעת מה דעתכם בעניין?החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם?השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר.המון תודה על העזרה חברים!

7. יצא לי לשמוע על הרבה ניסים ונפלאות בחשבונות החשמל עקב "הערכות", אלא שאצלנו החשבון מבוסס על קריאה ולא הערכה (הקריאה הרשומה בחשבון קדמת לקריאה כרגע, מה שמעלה את הסבירות שהיא נכונה). עדיין, אין בה שום הגיון. בחודשי הקיץ ובעונות המעבר הצריכה הממוצעת היא כ350 קוט"ש לחודשיים - הדירה קרירה באופן טבעי כך שאין צורך במזגן בקיץ. בחודשים דצמבר - ינואר, הצריכה טיפסה לכ800 קוט"ש, שזה עוד הגיוני, שכן המזגן בחדר של השותף ומפזר החום בחדר שלי עבדו שעות נוספות. עכשיו אני מסתכל על החשבון לתקופה פברואר-מרץ, בה היה הרבה פחות קר (בפרט במרץ), ולא רק שהצריכה לא ירדה, היא טיפסה ל850 קוט"ש! אין שום הגיון במספר הזה, לאור העובדה שהמזגן כלל לא הודלק בחודש הזה, וגם במפזר החום שלי בקושי עשיתי שימוש (המפ…

• 9 תגובות
    • 9.3k צפיות
  8. Started by idanmal,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מזמין מאמזון? מאיבי יצא לי להזמין מאות פעמים...כן כן מאות, אך מאמזון אף פעם לא ניסיתי. אשמח אם מישהו יוכל בבקשה להדריך אותי

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. היי רכשתי מהאתר שבנדון ומאחר והסירים היו פגומים והחלידו משימוש ראשון ,ביטלתי את הרכישה וקיבלתי את כספי בחזרה לאחר שבועיים מתקשר אליי מישהו שהזדהה כמנהל חברת הסירים ומטעם וואלה ורצה לשלוח לי את הסירים מאחר ולפי טענתו טרם קבלתי את הסירים. פה חשדתי והשבתי לו כי איני מעוניין בסירים .ניתקתי את השיחה. שוב צלצל ושאל אם לא קבלתי למה איני מבקש את הכסף,עוד יותר חשדתי והזהרתי אותו לא ליצור קשר שוב אחרת אפנה למשטרה. מס' הטלפון של המתקשר 0722284616.(כמובן שמהמספר הזה אין תגובה ואחר צלצול שלישי הוא מתנתק) פניתי לוואלה שופס :הנדון הזמנה 5443579 המספר הבא יצר איתי קשר היום בשעה 23/10/18 14:57 0722284616 הזדהה מטעמכם/מנהל החברה של הסירים? בנושא הה…

10. Started by tomgol,

טוב, אז חוות-הדעת הזו עולה בכמה חודשים איחור אבל עדיין, עדיף מאוחר מאף פעם. לפני מספר חודשים קניתי מערכת מחשב מ-TMS שהורכבה אצלם. כבר בתהליך ההזמנה קיבלתי דעה חיובית על החנות שכן קיריל היה מאד זמין לשאלות קטנוניות שהיו לי בנוגע למסך. ביום שהמחשב הגיע בדקתי אותו, הדלקתי אותו והכל היה בסדר. למחרת בבוקר ניסיתי שוב להדליק את המחשב אבל שום דבר לא קרה, פשוט מת. התקשרתי ל-TMS ויחד עם הנציג (לא זוכר את השם, אולי שלומי?) ביצעתי מספר בדיקות שפיות (שהחיבור לחשמל תקין, שכפתור ההדלקה של הספק במצב הנכון, שכל הפינים מחוברים ללוח-אם וכאלה). ביחד הבנו שמה שכנראה לא בסדר זה הספק והוא שאל אם אני יכול להגיע לסניף הקרוב אלי (ירושלים). קפצתי אל הסניף ושם קיבל אותי עוד בחור נחמד (שגם את שמו אני…

• 21 תגובות
    • 4.8k צפיות
  11. Started by Boris_yo,

זה האתר בו ניתן לענות על סקרים, לקבל נקודות עבור סקרים שנענו ובסוך להמיר אותם לתוי קנייה שישלחו לביתכם. מישהו כבר חווה באתר וקיבל משהו? אפשר להמין להבטחות שלו?

• 6 תגובות
    • 16.8k צפיות
  12. שלום אחרי השדרוג ל-100 אצל בזק במבצע הגיעה חשבונית ואיתה מחירים לא צפויים, דבר ראשון על השירות עצמו - קיבלנו תשלום של 100, כאמור המבצע היה באותו מחיר של החבילה עד עכשיו ושילמנו 85 לפני כן בנוסף צירפו אותנו בלי ידיעה ל"שירות תמיכה ואחריות" על סך 17 שקלים אני אתקשר מחר לברר על מה ולמה, רציתי לראות אם עוד מישהו נתקל בתופעה ואם הצליח להוריד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by 1stcowgirl,

שלום, המוצר הזה משום מה ניתן לקנייה רק באתר הבא: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-339-AS לא מוצאת בשום מקום אחר, מישהו יכול לומר לי כמה יעלה לי הכרטיס הזה עד לפתח הבית? (נגיד ת"א מרכז). _ כולל המיסים או המעמ .. מה לדעתכם תהיה ההוצאה הסופית? זה המוצר: http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=GX-339-AS

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by law89,

היי אני שוקל לרכוש מחשב נייד משם. אודה על עזרה בכמה שאלות: 1. האם האתר אמין? ראיתי שהזכירו אותו בפורום מספר פעמים. 2. אני קונה מחו"ל בויזה נטענת כי אני לא רוצה לתת פרטי אשראי שלי. לויזה נטענת יש מגבלה של 1000 ש"ח. האם יש דרך אחרת לשלם אם אין לי פייפל? 3. כמה זמן לוקח למשלוח להגיע? אלה שני המחשבים שאני חושב לרכוש אחד מהם: https://www.newegg.com/global/il-en/slate-gray-asus-m515ua-ns77-mainstream/p/N82E16834235725?Item=N82E16834235725&quicklink=true https://www.newegg.com/global/il-en/silver-asus-m515ua-es56-sl-mainstream/p/N82E16834235726?Item=N82E16834235726&quicklink=true מכיוון שזאת רכישה…

15. היי שבוע טוב לכולם, אשמח להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת בהליכונים ביתיים. אני מעוניין לקנות הליכון ביתי, 3000-4000 ש"ח תקציב. ורציתי לדעת איך בוחרים? יש לציין שאני לא מכיר חברות ודגמים, אני מסתכל על המפרטים הטכניים אבל לא יודע על מה חשוב לשים דגש. (שמתי עין על הדגם הזה - https://www.alufsport.co.il/items/2252793-הליכון-זום-1-VO2-ZOOM-1) אשמח לכל טיפ בנושא, תודה ושבוע נהדר!

16. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את אחד העכברים הללו במסגרת black friday הראשון - performance MX : http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Performance-Mouse-Mac/dp/B002HWRJBM/ref=br_lf_m_540734_2_12_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&pf_rd_p=1334663402&pf_rd_s=center-4&pf_rd_t=101&pf_rd_i=540734&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1QQS4RR0X1AS7BPBTZ7Q השני - g700 : http://www.amazon.com/Logitech-Wireless-Gaming-Mouse-G700/dp/B003VAM32E/ref=br_lf_m_759498_1_1_ttl?ie=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&s=electronics&pf_rd_p=1334646962&pf_rd_s=center-3&pf_rd_t=101&pf_rd_i=759498&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=18JZXAN71EMFFVPZ6XF…

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. גולן מבטיח, גולן מקיים - גולן טלקום, שלאחר פחות משבוע הבטיחה להשיק חבילת טריפל ואת זמינות רשת הדור הרביעי שלה ללקוחות בקרוב, משיקה את הרשת החדשה עם נפח גלישה חדש ומאסיבי של 20 גיגה-בייט לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%93%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%91%d7%99%d7%a2%d7%99-%d7%95-20-%d7%92%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%91%d7%99%d7%99%d7%98/

18. אוקי אז בתאריך 1 לינואר 2015 התנתקתי מ ספקית האינטרנט 013 נטוויז'ן ואני אספר איך התנתקתי מיהם לאחר שעברתי מיהם לספק אינטרנט הוט נט אז ככה ב 1/1/2015 הרמתי טלפון לספקית האינטרנט שלי לשעבר 013 נטוויז'ן ואמרתי להם שאני רוצה להתנתק אז הנציגה משירות הלקוחות ביקשה ממני פרטי הזדהות כמו לפני כל בקשה או שאלה כדי שהם ידעו מי אתה ואיך ומאיפה ונתתי לה ומכאן התחיל התהליך היא התחיל לשאול מה הסיבה שאני רוצה להתנתק אז הסברתי לה שאני כבר נמצא בספקית אינטרנט אחרת ואז מה שקרה זה היא התחילה להזכיר לי את המילה איכות כאילו מה לגבי האיכות אז עניתי לה האיכות היא אותה איכות כמו בכל ספקית אינטרנט כאילו שאין הבדל בתכלס ולאחר כל זה היא שמה אותי בהמתנה כדי לקשר אותי לקשרי לקוחות ולצערי הרב המתנתי לא …

19. Started by House M.D.,

למי שלא מכיר, real-debrid הוא שירות המאפשר לי, במחיר יחסית נמוך, להוריד מיותר מ100 שרתים שונים באינטרנט בתור פרמיום (רפידשייר וכו'). אני ראיתי שהשירות הומלץ פה בפורום בעבר והרבה אנשים נרשמו משם. ברצוני רק להזהיר אותכם, אל תירשמו לשם. קודם כל, הבעיות. זו הפעם השניה שאני קונה שם פרמיום. בפעם הראשונה הכול היה בסדר והשירות שלהם היה מצוין. בפעם השניה, תמיד היו לי בעיות עם שרתים מסוימים. לפעמים כתוב ששרת מסוים לא נתמך זמנית, לפעמים ההורדה איטית מאוד, לפעמים הלינקים בכלל לא עובדים... והתמיכה. בתקופת הפרמיום הראשון שלי, התמיכה שלהם היתה מצוינת. עכשיו, לא רק שהם לא ענו לשתי שאלות ששלחתי להם בתמיכה ולבקשת החזר כספי ששלחתי (כל השאלות נכתבו בצורה מנומסת), תגובות שלי בעמוד הפייסבוק של…

• 11 תגובות
    • 7.7k צפיות
  20. היום קיבלתי אימייל שבדיל היום עם מימוש קופון אפשר לרכוש מצלמה "אל איי אימפורט" ב39 ש"ח במקום 119 ש"ח. אני רואה כאלה בDX שעלותם נעה בין $4 ל12$ מי הם "אל איי אימפורט"? יבואן אני מניח אבל חצובה מיוצרת בסין? ומה איכות של חצובה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by YairZ,

שלום וברוכים הבאים לפורום קניות קבוצתיות. בדיון זה תוכלו לרשום מוצר שהייתם רוצים שיפתחו עליו קניה קבוצתית וחושבים שיש לו ביקוש (או שהמחיר שלו לא ממש הוגן בארץ ). את כל הבקשות שלכם נרכז כאן, בהודעה הראשית, לנוחיותכם. מי שרוצה לפתוח דיון על קניה קבוצתית - יותר ממוזמן. אנו כבר נוריד את אותו המוצר מהרשימה בהתאם. אל תפחדו להיות אחראים על קניה קבוצתית - קיראו את חוקי הפורום על ההתנהלות וכולם ירויחו. להלן רשימת המוצרים שמומלץ לבצע עליהם קניות קבוצתיות: - כרטיס מסך HD7950- אם המחיר הכללי בחנויות עומד על סביב ה-2000 שקלים, וראינו שבשבועות האחרונים מספר חנויות הציעו כרטיס זה במחיר של סביב ה-1600 ש"ח- סימן שניתן להוריד אותו אפילו יותר עם מעט לחץ ורצון. הזדמנות מצויינת לקבל כר…

• 228 תגובות
    • 150.2k צפיות
  22. אוזניות On-Ear איכותיות מבית סנהייזר ו-Bose יכולות להיות שלכם בשעות הקרובות בפחות ממחצית מעלותם בארץ לכתבה: http://hwzone.co.il/אוזניות-איכותיות-במחירים-קטנים-כעת-ב-black-f/

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Pr0Xy,

שלום ... אני רוצה לשדרג את האינטרנט מ30MB ל100MB ואני הייתי רוצה לדעת על חבילות זולות שהוצעו לכם או שאתם מכירים. כיום אני בתשתית של בזק וספק האינטרנט שלי הוא בזק בינלאומי (014). בבזק אני בתכנית של בזק עסקים אך אני יכל לשנות את זה לפרטי במידת הצורך. לאיזה מחיר אפשר להגיע לתשתית 100MB בבזק? לאיזה מחיר אפשר להגיע לספק 100MB של 014? תודה מראש לכל העוזרים ;D

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by MOFRA,

אפשר לכתוב פה על חוייה מאוד לא נעימה שהיתה לי עם TMS(וכנראה שאני לא אקנה מהם יותר) או שזה נוגד את חוקי הפורום?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by dmkiller1,

שלום חברים, אני מתעניין בכיסא: דגם- Freedom H של מותג- HumanScale, מישהו יכול לומר לי בעיניים עצומות האם מוצר זה יעיל ונוח לישיבה ממושכת מול מחשב? וכמובן האם המחיר(לאחר שיחה עם נציגה מהחנות בפתח תקווה, נמסר- 4,500ש"ח) שווה את זה? ושאלה קצת חשובה, במידה והוא נוח ומתאים לישיבה ממושכת, האם הוא יכול להתאים לשימוש לגיימרים? לגבי התקציב, הוא אפשרי. זהו הקישור לאתר- http://www.waxman.co.il/Product.aspx?id=6

• 88 תגובות
    • 24.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.