צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
טוב אחרי שאני הבנתי שאני יוצא דיי פראייר אני נמצא בבזק ו 014 משלם 60 ו 130 ש"ח בשביל 30 מגה .. רוצה לדעת מה המחירים האמיתיים היום בשוק לפני שאני מתקשר לקשרי לקוחות ומתחיל לאיים בהתנתקות !? שכל אחד ירשום כמה הוא משלם איזה מהירות יש לו וספקית ותשתית שיש לו.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש אנשים שירשמו דרכי לאתר NEOBUX אתר שמשלם על לחיצות. בתמורה אני ירשם לאתר ptc/bux שתבחרו וילחץ גם לכם. עדיפות לאנשים שילחצו כל יום וכמובן שגם אני ילחץ לכם כל יום. הנה קישור להרשמה http://www.neobux.com/?r=MeltsiNikita *** אני מדגיש שזהו לא אשכול לרווח ועניין אישי ! רק מי שרוצה נרשם ואני נרשם בשבילו גם. הרווח פה לשני הצדדים שווה ורק מי שבוחר נרשם.
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי 2 מזגנים מחברות שונות ומתלבט מבחינת דירוג אנרגטי וצריכת חשמל, טיב המזגן (תקלות) ואחריות. מה דעתכם ? http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=4PVClassic40 http://www.am-avi.co.il/?view=products&id=528053
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
נרשמתי לשרות של חברות שנותנות כתובת באירופה ובארצות הברית לשם שליחתם לארץ. אבל נגיד שאני רוצה להשתמש באיביי באתר גרמנית מאיפה אני יודע את השפה של שליחת מוצרים. אני רוצה לקנות את המוצר הזה. ואני לא יודע אם זה מכירה פומבית או מכירה מיידית? http://item.mobileweb.ebay.de/viewitem?itemId=160975971560&index=0&nav=SEARCH&nid=31209735472
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מעוניינים ב-Moto X או Moto G עדכני? מבצעים עדכניים באמאזון צרפת ואמאזון איטליה עשויים להתאים לכם כמו כפפה ליד בין אם בשל אי יכולת לבצע משלוח ישיר ובין אם בשל עלויות שילוח גבוהות, רק בחלק מהמקרים משתלם לשקול להזמין סמארטפון מחו"ל במקום לרכוש אותו כאן בישראל – אך הפעם נראה שיש לנו מקרה יוצא דופן, כשאמאזון מציעה הנחות משמעותיות כמעט על כל הדגמים העדכניים של מוטורולה-לנובו. באמאזון איטליה ניתן לרכוש כעת את ה-Moto X Style, דגם הדגל של מוטורולה (לפחות עד שהגיע ה-Moto X Force) שכולל מסך QHD נדיב בגודל 5.7 אינץ', שבב Snapdragon 808 משושה, נפח אחסון מובנה של 32GB, זכרון RAM של 3GB, הגנת IP52 קלה בפני טיפות מים ואבק ומצלמת 21 מגה פיקסל ראשית יאה, במחיר של כ-400 יור…
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כרגע אני משלם באיזור ה250 ש"ח על חבילה של 400 שיחה ו5 ג'יגה גלישה, חשבון חייל. יש לי "הרגשה" שאני משלם הרבה יותר מדי. איזה חבילה אפשר להשיג במחיר הזה כיום? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
הי, אני מחפש אתר השוואת מחירים(בעיקר בנושאי מחשבים ואלקטרוניקה כמובן) אמריקאי כללי או אזורי(West coast, East coast, ניו-יורק/קליפורניה וכד'). עד עכשיו השתמשתי בEBAY בשביל דברים כאלה אבל זה נראה לי פיתרון די צולע. מישהו מכיר משהו אחר?
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לפתוח,בכל מקרה אם לא אני מצטער ותעבירו את זה לאן שזה שייך. אני מחפש לקנות מכשיר רציני ואיכותי להעברת מידע בגודל של 1 טרה בייט,אין צורך שהמכשיר יעביר מידע בשיא המהירות,אבל שיהיה אמין ובעל חיים ארוכים...וכמובן,כמה שיותר בזול. לדוגמא,ראיתי 1TB של WD באופיס דיפו ב600 שקל. שווה?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
היום התקשרתי לברר מחיר ל 100M בהוט. כשאמרתי לנציגה שנראה לי קצת יקר ובזק לוקחת פחות (115 מול 179 ) היא אמרה לי בעצבים שאני אלך לעשות בבזק!! ככה נראית החברה הזאת..
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הי לכולם מישהו מכיר חברה שמאפשרת פתיחת חשבון והפקדה של מט"ח, על גבי האינטרנט? בגדול Paypal מאפשרים את זה, ללקוחות מכל העולם, למעט כמה מדינות, בינהן ישראל. לקוחות מישראל יכולים לעשות הכל ב-Paypal, חוץ מלהפקיד כסף לתוך החשבון שלהם, והסיבה לכך שזה לא מאופשר ללקוחות מישראל, היא כי paypal צריכים לקבל אישור ממשרד האוצר בשביל זה. והם עדיין לא קיבלו את האישור.. אני מעוניין להפקיד מט"ח, למשל דולר או יורו. תודה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הייתי לקוח של 012 מובייל במשך 7 שנים. כל שנה הם מעדכנים חבילות וכרגיל עוברים לחבילה החדשה לפי שהמחיר של החבילה הקודם יעלה. הייתי לקוח במשך 7 שנים, ותמיד הייתי בחבילה עם שיחות לחו"ל במחיר שנע בין 30-45 ש"ח לחודש, ואני מתקשר מספר דקות לחו"ל בחודש. בתור לקוח קבוע במשך כל כך הרבה זמן לא בדקתי את האותיות הקטנות של החבילה החדשה והאמת, שבמשך כמה חודשים לא בדקתי גם את החשבוניות. אבל פתאום אני פותח את האתר ומסתכל על החשבוניות האחרונות, ומגלה שבמשך 6 חודשים שילמתי מעל 200 ש"ח כמה פעמים, מסתבר שבחבילה החדשה לא היו שיחות לחו"ל. התקשרתי לשירות הלקוחות והתשובה: "מצטערים, מבחינה משפטית זו בעיה שלך ואין מה לעשות עם זה". כמובן שבאותו יום עברתי חברה והעברתי עוד 4 מבני ה…
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
החנות המקוונת ממשיכה להציע לנו מחירים מרשימים עבור כונני SSD, כשהפעם מדובר בדגמים מבית טושיבה-OCZ ומבית PNY מספר כונני ה-SSD הראויים שקיים בשוק גדל במהירות מרשימה, וגם עכשיו יש לכם הזדמנות לרכוש כמה מהם במחירים אטרקטיביים במיוחד, במידה ועדיין לא התחדשתם בקטגוריה. אמאזון ארצות הברית מציעה את דגמי ה-240GB וה-960GB של ה-Trion 150 מבית OCZ (וטושיבה) במחירים נאים של כ-75 דולר כולל משלוח וכ-253 דולר כולל מסים ומשלוח, בהתאמה – ואלו מתורגמים לכ-290 ש"ח ולכ-980 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה משמעותית לעומת המחירים של כוננים אלו בחנויות כאן בארץ. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%99-ssd-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%…
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
בזאפ רוב החנויות לא מופיעות, הכוונה שמי שיכול ימלא את הטבלה וכמה שיותר אנשים, ניתן להוסיף חנויות, כרגע הגליון פתוח לכולם נראה איך ילך. מכיוון שיש הרבה כרטיסים סביר שיהיו רק כמה מבוקשים למשל gtx 1060/1070, rx470/480 כל הערה בכל נושא תתקבל בברכה. לגבי מצב הכוונה של מצבים מובנים בכרטיס של מהירויות שעון שונות, צריך לעשות עם if מה שלא מצב בודד. מצבים A B C מי שלא יודע שיעזוב את זה. אוכל להחזיר גרסאות אחורה. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1wP_qCkXNRriOEMb-G6s7UQVLqd0fAIF-XjSSjwHKC9k/edit?usp=sharing
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
אהלן אנשים. חשבתי לשתף אתכם בחישוב הקטן שערכתי לגבי הטריפל iTop שמוצע בהוט. (החישוב נכון גם לגבי הטריפל iClassic). כפי שבוודאי רובכם כבר יודעים, המחיר המבוקש עבור הטריפל "הכל כלול" הינו 349 שקלים לחודש. לאחרונה הבחנתי בהטבה "חודש ראשון חינם" למצרפים חדשים באמצעות באתר. מחישוב מהיר, לדוגמה כאשר פורסים את התשלום ל11 החודשים הבאים , אפשר להשוואות את החיסכון החד פעמי הנ"ל לתשלום של 328 שקלים בחודש לערך. הרי חסכתי 350 שקלים בפעם הראשונה, אז בפריסת החיסכון ל11 חודשים הבאים: 349\11 = 32 שקלים ~ חסכון לחודש. מקווה שהבהרתי את עצמי, בכל מקרה זוהי מחשבה שתעבור בכל אזרח ממוצע בישראל והשאלה שלי היא כזאת. אני לא מתאים לדרישות המבצע כיוון שאני לקוח קיים שמשלם 310 שקלים לחודש. אולי …
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
לילה טוב כולם אני עומד בפני רכישה של לא מעט ציוד, ובין ההזמנה הצפויה גם כמה טאבלטים. חשוב לי שמרגע ההזמנה העניינים יתגלגלו די מהר רציתי לשאול מנסיונכם מי היותר יעיל מהאתרים הבאים- Pandawill.com Aliexpress.com (אני יודע שזו לא חנות אלא ריכוז של מוכרים, אבל יש להם תקנות אחידות יחסית) spemall.com ואם למישהו יש עוד רעיונות לאתרים בסגנון אני אשמח לשמוע. Pandawill בעבר היו פשוט זוועה, בתקנון כתוב "עד 3 ימים משלוח" ובפועל לוקח מעל שבוע עד שהחבילה יוצאת, אני לא יודע מה המצב שם היום.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
הם שינו את התקנון לגבי ההטבה הזאת עכשיו זה לא תקף ב Business & Industrial ששם נמצאים כל הקניות שלי בעצם(רכיבי אלקטרוניקה)... נוכלים מה אתם עם קצת לחץ הם ישנו?!
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משהו שראיתי באתר קניות ממוכר בסין, המוכר לא שולח לארץ רשמית אבל שלחתי לו הודעה והוא מוכן לשלוח עם DHL תמורת 30$. העיניין שמדובר בחבילה ממש קטנה, מהסוג שמזמינים באיביי עם משלוח חינם, רק פה זה המוכר היחיד שמוכר את זה. ניסיתי לכתוב לו Regular mail, אבל הוא לא הבין למה אני מתכון.. מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
קראתי את זה עכשיו בוואלה. http://tech.walla.co.il/?w=/4/1882687 זה אומר לכם משהו?
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני קונה XIAOMI באונליין מאז שיצא ה-XIAOMI MI 2 ב-2012.. כי כל הקטע של XIAOMI זה שהמחירים שלהם זולים והאיכות סבירה. עכשיו הייתי צריך לקנות ראוטר שלהם פה בארץ כי לא רציתי לחכות, והמחיר קצת מוגזם - זה ראוטר שעולה בחו"ל גג 20 דולר: https://www.aliexpress.com/item/33038241441.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.331f1774NRJsSV&algo_pvid=1aed0e54-9de1-4113-a92f-7244d8c68194&algo_expid=1aed0e54-9de1-4113-a92f-7244d8c68194-6&btsid=0b0a0ac216035220323306402ec4ec&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ ופה בארץ עולה.. 170 ש"ח? https://www.mi-il.co.il/product/mi-router-4a-eu זה טעות?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, בעבר היה אפשר לתת הסכם בטלפון על הצטרפות לשירות חדש / שינוי תנאי שירות או אחרי להסכים אחרי שקיבלתי הסכם בפקס או אימייל (דרך יותר נבונה) האם כדאי לעשות זאת גם היום בהצטרפות בהתחשב שלא נדרש יותר התחייבות מצד הלקוח? כדאי לבקש קודם לשלוח אליי הסכם ואז לראות שהכל כפי שהובטח ולחתום אותו?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
https://www.billmelater.com/cm/paypal/landers/12ebaybmlNBj.html מישהו משתמש בזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי, מחפש תנור איכותי, הכי חשוב שתהיה אחריות שאכן ניתן לממש בעת הצורך (לאור ניסיון עבר לא כל כך חיובי....). אשמח להמלצות...
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש להם מבצע (הגיע עכשיו במייל). קופון למשלוח חינם. בדר"כ מחירי המשלוח שלהם נוסקים ל 30$ די מהר (שזה לא זול בכלל) אז המבצע שווה אם יש משהו שאתם רוצים. קוד: FREESHIP. יש להם שם כמה טסט-בנצ'ים שאולי שווים בדיקה.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם באתר של Lenovo בארה"ב, המחירים הרבה יותר טובים מהמחירים של Lenovo בארץ, (לפעמים עד כדי מחצית מהמחיר בארץ) וכאילו זה לא מספיק, באתר של לנובו יש הרבה פעמים גם מבצעים, שמורידים את המחיר אפילו עוד יותר.. אם נרשמים לאתר, אפשר לבחור כתובת רק בארה"ב, לא בשום מדינה אחרת בעולם. אני מניח שאם אכניס כתובת של אחת מחברות השילוח שמקבלות את החבילה בארה"ב ומעבירות אותה לארץ, זה יעבוד, אבל השאלה אם lenovo.com יקבלו כרטיס אשראי בינלאומי, שהונפק בישראל, ולא בארה"ב..? האם למישהו יש נסיון עם קנייה מ-lenovo.com? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-