צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מותר לפרסם ככה? (אני גם מניח שהמחשב לא בא עם HAF). [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש יבואן שאתם אולי מכירים שהוא מוכר במחירים הכי טובים בארץ
-
- 11 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
מעשה שהיה - היום בצהריים - טלפון מנטוויזן - אני זכאי לשדרג את מהירות האינטרנט שלי מ5 ל12 MB כי הוט משדרגים את הלקוחות בחינם. אני כמובן שואל כמה זה יעלה לי - ונענה: חבילה של 12 אצל נטוויז'ן תעלה לי 84 ש"ח, יותר ממה שאני משלם היום, אבל בהוט השדרוג חינם. בדוק. לסמוך עליה (הנציגה) כמובן שלא הייתי מוכן לסמוך, אז יצאתי לברר. הוט טוענים - כן אפשר לשדרג, אבל זה יעלה לי. ובכלל כל היום הם מטפלים בלקוחות כמוני שהוטעו. פסילה ראשונה. אמרתי, שיקרו באחד - שווה לבדוק גם את שאר הדברים. משווה מחירים ב"כמה זה" - רואה שחבילה של 12 עולה 39.9 בנטויזן. עכשיו כבר ממש התרגזתי. פסילה שניה. מתקשר לטלפון שהנציגה השאירה לי - ממתין מעט - נענה כמובן - "לא, אתה צריך את שרות לקוחות". בסדר, מוכר. אחרי המת…
-
- 24 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/d0aca637-85f4-4c71-82fb-6cc91ddfcca5?utm_source=getitall&utm_medium=getitall_deals&utm_campaign=dailyDeal_d0aca637-85f4-4c71-82fb-6cc91ddfcca5
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז יש תמיד סיפורים רעים ובעיות וכו'. אבל לשם שינוי אני רוצה להציג קצת מקרה חריג (טוב) יש לי את האל פסק PRD650 שנקנה מלפני שנה וחודשיים בחנות מחשבים. וגיליתי שהמצברים כבר מתו. וכבר חשבתי לעצמי שזהו עכשיו אני בטח יהיה עסוק שעות על גבי שעות בטלפונים ובנסיעות לראש העין (שם הם יושבים). אבל לא כך המקרה! התקשרתי לשירות והיא ביקשה ממני את מס' הסידורי של המכשיר (שמדובק על המכשיר) ולא היה לי אותו מול העיניים. אז אמרתי שאני אחזור אליה (אותה נציגה) חזרתי אליה אחרי שחזרתי הביתה והבאתי לה את המספר. היא לא מצאה תיעוד (כי לא שלחתי גם את תעודת האחריות) והיא הציעה לי לשלוח בפקס את החשבונית שממנה קניתי את החנות כדי לעשות וידוי כנראה וכו'. בכל מקרה התקשרתי יום אחרי לוודא שהכל הגיע. והפתעה…
-
- 29 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
גיליתי שה RAM שלי תקול והלכתי לחנות לממש אחריות, שנה אחרי הרכישה. המוכר אמר שההחלפה תקח "שבועיים עד חודש". החודש כבר עבר, ובשיחה עם החנות הטכנאי אומר ש"אין מה לעשות, זה תלוי ביבואן, לא יודע מתי זה יחזור אליך". חודש שלם למימוש אחריות (ואפילו בזה הם לא עמדו) נשמע לכם סביר? יש איזה חוקים בעניין? אני תוהה מה שווה אחריות אם החנות יכולה לייבש אותי ללא הגבלת זמן עד ההחלפה, בינתיים אני תקוע בלי החומרה.
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
היי חבר'ה נרשמתי למנוי לשלושה חודשים למגזין ושילמתי והוא לא הגיע, נראלי שעבדו עליי. גם אם לא עבדו עליי, נגיד שכן, נתתי להם את הפרטים שלי בטלפון, מה אני אמור לעשות? אתם הפנתם אותי אליהם ואתם תסדרו את הבלגן הזה.
-
- 18 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4182634,00.html בנוסף: "נכנסה הטבה נוספת - פטור מלא ממסי יבוא, גם מכס וגם מס קניה, עד לסכום של 75 דולר, במקום 50 דולר כיום. הטבה לא תחול על מוצרי טבק ואלכוהול."
-
- 20 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום, \מאחר ואני בעלים של חנות מחשבים פיזית ואינטרנטית אני קונה המון דברים ישירות מסין שלחו אלי מייל מאנגליה עם הצעה של אייפון לבן, 4S , 16, ב500 דולר בלבד מינימום 3 יחידות השאלה שלי היא האם כדאי לסמוך עליו? ראו את הלינק תגידו מה דעתכם http://www.o2promo.com/iphonew.html תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי באתר של רמי לוי רשום גלישה רגילה 55 ג'יגה פרייפייד70 שקל מה הקטע?
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי, לפני 5 ימים קניתי אייפון 4 בחנות פרטית אטום וסגור , הגעתי הביתה פתחתי גיליתי שיש זליגת אור בקצה של המסך במיוחד שיש רקע כהה. הגעתי לחנות לקחו לבדיקה את המכשיר חזרתי לקחת אותו ולהפתעתי הבעיה תוקנה. ששאלתי אותם מה הם עשו במכשיר הם ניסו להתחמק מהתשובה ואמרו שהכל במסגרת אחריות. אחר כך שאלתי האם הם החליפו מסך הם אמרו שכן. השאלה שלי האם האם אמורים במקרה כזה לתת לי מכשיר חדש? או שהם יכולים להלחליף מסך כי אני חושש אולי המסך שהם שמו לי משומש ויוצא שקיבלתי מכשיר משומש. עכשיו אני מעוניין לחזור לחנות יום ראשון להחזיר תאייפון ולקבל החזר כספי האם במצב כזה הם יכולים לדרוש דמי ביטול? או שבגלל שקיבלתי מלכתחילה מכשיר פגום עם בעיה במסך אני יכול לדרוש החזר כספי מלא בלי דמי ביטול? תודה
-
- 29 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מי יתן ויום אחד נוכל לצפות לכזה שירות בארץ.
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אז ככה.. קניתי ב1/1/2012 מחשב נייד של אסוס ב3000 שקל. יום אחרי הקנייה היה לי בעייה של מסך כחול, ניסיתי לטפל בבעיה ללא הצלחה, ואחרי שבועיים שלחתי אותו לתיקון במעבדה כדי שיוכלו לבדוק מה הבעיה ושם אמרו לי שהלוח אם פגום/לא תקין. במעבדה של אסוס אמרו לי לפני ששלחתי את המחשב עד 7 ימי עסקים, וכרגע עברו 7 ימים והם מתקשרים ואומרים שצריך להזמין לוח אם וזה יקח 10 ימים!! סה"כ 17 יום. אני הבאתי להם בהנחה שאני אחרי שבוע מקבל את המחשב בחזרה כי אני עובד איתו ובינתיים אני מפסיד הרבה כסף. דיברתי עם אייבורי ואמרו שיראו מה יעשו וזה יקח כמה ימים. כמובן אני מעוניין לתבוע את אייבורי ורונלייט על עוגמת נפש שנגרם לי. מה לעשות?? בינתיים המחשב במעבדה ולאייבורי יקח כמה ימים לחזור אלי…
-
- 13 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני פותח נושא זה לא כדי להתלונן על עוול מסויים שנעשה לי או כדי לבצע "רצח אופי" בחנות זו או אחרת. עם זאת, מאוד מציק לי, כצרכן המודע לזכויותיו, שנראה שהרוב המוחלט של חנויות המחשבים בארץ מרשות לעצמן להכניס בתקנון שלהן סעיפים המנוגדים לחוק הגנת הצרכן. אמנם החוק קובע שאסור להפשיט את הצרכן מזכויותיו וברגע שידרש בירור משפטי הסעיפים הללו לא יחזיקו מים, אך אני מאמין שרוב הלקוחות לא ירצו להגיע למצב זה. על מה אני מדבר? הנה למשל לקט ציטוטים מתקנונים שונים של חנויות מוכרות (מבלי לפרט שמות): מישהו כנראה לא שמע שעדכנו את החוק, המאפשר לכל לקוח שהזמין טלפונית או באינטרנט להחזיר מוצר ומגביל את גובה דמי הביטול שהחברה יכולה לדרוש. נראה הגיוני (ואף בכפוף לחוק)... עד שרואים סעיף אחר באותו הת…
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אחותי שלחה לאמא שלי מחשב נייד בן שלוש שנים מארהב לארץ. אתמול קיבלנו מכתב מהמכס שעלינו לשחרר את הדואר..... האם אני אמורה לשלם מכס על מחשב משומש בן 3 שנים? כמובן שכבר אין בידינו את חשבונית הקניה..... משהו יודע מה עושים במקרה כזה?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכם, התקשרתי היום לברר לגבי מחירי אינטרנט וקיבלתי את ההצעות הבאות: בזק+בזב"ל: (PNGN לפי המוכרת) 15 מגה 116 ש"ח + 25 ש"ח על הקו = 141 ש"ח 10 מגה - 100+25 =125 התקנה חד פעמית 68 ש"ח כולל ראוטר בשיטת חיוב זיכוי לשנתיים. הוט+012 או 013 או בזב"ל - 12 מגה 126 ש"ח לחודש כולל הוטבוקס. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
שלום חברים, אורנג' חייבים לי זיכויים של 1300 שקל, אני ביטלתי את אמצעי התשלום כדאי שיפסיקו לחייב אותי יותר מידי, היום כשהתקשרתי אליהם אמרו לי שחייב אמצעי תשלום בשביל לקבל את הזיכוי, אני דיברתי עם מנהל ליפני כמה חודשים (אתם קולטים ש-4 חודשים גוררים אותי עם הזיכויים וכול פעם זה גודל) והוא אמר לי שיגיע צ'ק לדואר על סכום הזיכויי, היום הנציג אמר שאין אצלהם דבר כזה, אני כעובד לשעבר של פלאפון יודע שכן יש דבר כזה, מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בחוויה הלא נעימה שהייתה לי היום עם בזק. כלקוח של הטלפון הביתי ותשתית אינטרנט של חברת בזק חוויתי תקלה היום בשעות הצהריים (תקלה שנמשכת כבר יותר מחודש גם אחרי שטכנאי "תיקן" את התקלה). התקלה מנתקת גם את שירותי הטלפון והאינטרנט, מה שמצחיק בכל הסיפור שלחברת בזק אין מספר טלפון 1800 בשביל שגם מסלולרי השיחה תיהיה חינם (השיחות למספר 166 חינם רק מטלפון קווי אבל הוא לא עובד) בכל מקרה לאחר כמה דקות היה מענה מנציג טכני וביקשתי ממנו להתקשר אליי כדי שלא אצטרך לשלם על השיחה הארוכה. לאחר שהנציג חזר אליי לטלפון הסלולרי הנציג אמר לי לנתק את כל המכשירים מהשקעים של הטלפון לאחר שניתקתי גם השיחה התנתקה ורק לאחר 10 דקות הנציג חזר אליי אמר לי לחבר שוב את המכשירים, שוב פ…
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שאלה עצלנית קצרה (כי אין לי כח לחכות על הקו לנציג שירות בזמן שאני בעבודה): קראתי בכמה מקומות שאפשר להתנתק מטריפל סי במהירות דרך האתר שלהם (ולא בטלפון, הם סוג של מתגאים בזה), אבל אני לא מוצא איך. מישהו יודע?
-
- 11 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אהלן, אז אחרי שקראתי קצת על המק'מ יש לי מספר שאלות. 1.האם יש סכום מינמאלי להשקעה במק'מ? 2.איך אני בעצם קונה את המק'מ (האם זה משהו שמתבצע דרך הבנק ואם כן למי פונים). 3.קראתי שבגלל שמדובר במכשיר שאינו צמוד מדד על הרווח משלמים מס של 10%, זה לא ממש גבוה? כי התשואה עצמה היא משהו כמו 4%~. או שלא הבנתי נכון. תודה
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים, דנתי איתכם על השירות הגרוע של בזק בינלאומי, ועל העניין של מהירות טעינת הסרטונים ביוטיוב, והמליצו לי לעבור לטריפל C, כי טענו שהם הכי טובים. אני מרגיש שהשירות שלהם הוא גרוע ביותר. לא רק שהמצב ביוטיוב נהיה יותר גרוע, גם אין להם שירות של חיבור ללא חייגן ויש אצלם גם הרבה מאוד ניתוקים במהלך שיחות טלפון עם התומך הטכני (זאת למרות שכאשר אני מחייג מחדש, בדר"כ אותו התומך עונה מחדש), ויותר מדי פעמים אני מגיע למרכזנית שלהם, שאומרת לי שהגעתי למרכזיה ושכל הקווים תפוסים ומציעה לי להשאיר מספר טלפון שיחזרו אליי, שתכופות מתפתח לוויכוח שסיומו בהכנסתי לתור ע"י המרכזנית (כמובן שאני מבקש ממנה להכנס לתור, כיוון לפי דברי האתר של אינטרנט ישראל: "במידה ואתם רוצים פתרון עכשיו, אך ה…
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כרגע אני על 2.5 (אצל הוט) וגיימר אצלהם בבאנדל של 80 שקל (כולל הכל) האם כדאי לעבור ל POWERNGN שלהם החדש ? והאם בכלל יש צורך בגיימר ואם כן בעצם .....למה ?
-
- 15 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות סקופ מחו"ל. (ויקי - מהו סקופ) חיפשתי בטבלת המיסים אבל לא מצאתי קטגוריה מתאימה, בנוסף מהו ההבדל בין שני עמודות ה"מיסים ככלי" לכל פריט בטבלה ? כמו כן, הסקופ שוקל בערך 3.5 ק"ג האם זה משפיע על המכ"ס או כל מס אחר ? אז כמה אצתרך לשלם כדי לייבא את המוצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידוע מתי/אם בכלל ירדו המחירים בכל הקשור לחלקי מחשב וכו'? זה משגע אותי שהמחירים עולים כל הזמן. לפני מס' חודשים היה ניתן לקנות חלקים במחיר זול יותר במאות שקלים. (שמתי לב בעיקר למעבדים וכרטיסי המסך). מיותר לציין גם את הדיסקים הקשיחים... בקיצור.. יש צפי כזה? אני יודע שעוד מעט יוצאים למשל המעבדים החדשים של אינטל והכרטיסים החדשים של AMD, זה לא אמור להוזיל את החלקים מהגרסא הקודמת?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-