עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by M.,

מישהו יודע אם אפשר להטעין את AIRPODS 2 עם מטען רגיל או שחייבים מטען מקורי של אפל תודה חברים

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by ירין אבוטבול,

לפני כחצי שנה רכשתי dell xps 15 9575 זיכרון 16gb מעבד i7 8705G מסך 4K מתהפך (גם טאבלט) המחשב התחמם מספר פעמים ולאחר החלפות חוזרות של הלוח אם ומערכת הקירור קיבלתי זיכוי להחלפה וכאן מתחילה הבעיה. את הדגם הספציפי הזה עם 16gb אין במלאי לחנות שקניתי ממנה ובאתר של דל בארץ ובעולמי אין אפשרות בכלל להזמין מחשב כזה עם המפרט הנוכחי. דל פשוט הורידה את המפרט הזה והשאירה אפשרות לקנייה של אותו דגם מחשב עם חומרה פחות טובה ( מעבד i5 זיכרון 8gb) בשיטוט באינטרנט קראתי שיש עוד אנשים כמוני בעולם שחוו את אותם בעיות. יש סיכוי שיש בעיה סדרתית? כמו הnote 8 נגיד? אני ממש אובד עצות אשמח שמישהו שמבין בעניין יוכל פחות או יותר להסביר לי אם אני קורא את המצב נכון ומה עליי לעשות…

3. Started by Ariel234156,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה חדשה בגודל 43-55 אינצ'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by smootskin,

האם כדאי לעשות אמאזון פריים, ואם כן תחת איזו מדינה? כרגע אני בפריים UK, לא הכל זמין לישראל - למשל שירות המוזיקה. לא כל התכנים בשירות הוידאו זמינים, אבל אפשר להשתמש ב VPN שזה כבר הופך את ההוצאה ללא שווה. אין גם משלוח מהיר חינמי. מה שנשאר זה twitch Prime למי שמשתמש ושירות הוידאו עם תוכן מוגבל. האם יש עדיפות לעשות פריים תחת אמאזון של מדינה אחרת?

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  5. אז הם הגיעו לבניין שלי ואני בכל מקרה לא מרוצה מהתשתית הקיימת של הוט בעיקר עקב ניתוקים וPacket loss אז כנראה אעבור לא משנה מה, אבל תהיתי אם למישהו יש ניסיון איתם וגם לוודא משהו לגבי זה שהנציג שהגיע אליי אמר לי שאפשר להתחבר רק עם נטויז'ן בתור ספק ואיך הם.

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  6. Started by MaccabiTA,

היי מעוניין לקנות מקלחת גיימר לילד מה אתם ממליצים? דברים שאני חייב שיהיו הם RGB (אורות), מכני, לחצנים שקטים, שלא יעשו רעש שלוחצים עליהם. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by dkaro,

שלום, אני מחפש אוזניות אלחוטיות לטלוויזיה, עם דגש רב על סנכרון מלא של האודיו לוידאו. יש לי כבר כיום אוזניות בלוטות' של Bose אבל לצערי הסנכרון אינו מלא וזה מציק לי מאוד. גם חצי שניה הבדל יכולה להרוס חוויה. אני חושש לרכוש אוזניות אחרות רק כדי לגלות שיש בהן את אותה הבעיה. מה שהכי מוזר לי זה שכשאני מחובר עם אותן האוזניות לטלפון אין לי שום בעיה של סינכרון. מצד שני, הבעיה של הסנכרון קיימת בחיבור ל-2 טלוויזיות שונות (אחת חכמה ואחת חיבור ל-Mi Box), כך שלא ניתן להגיד באופן מובהק שהבעיה באוזניות או בטלוויזיה. אין לי מושג אם בגדול הטכנולוגיה עם בלוטות' עוד לא שלמה, או השד יודע מה.. במידת הצורך, אין לי בעיה שהאוזניות יתחברו לטלוויזיה באמצעות מקלט …

• 0 תגובות
    • 852 צפיות
  8. Started by yossi21,

חשוב לי שיהיה לו חיבור HDMI האם אתם יכולים להמליץ לי על מסך מכאן: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db7819295=7819323&orderby=price תקציב: עד 2000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  9. Started by Adar Tzivion,

שוקל לקנות מחשב נייד של שיאומי, עם דור המעבדים החדש של AMD, איפה ניתן להזמין אותו? רוצה את הדגם של ה-15 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  10. Started by --- The King ---,

מחפש כבר כמה ימים לרכוש את המכשיר המדובר (Oppo Find X2 Pro), הבעיה שאני לא מצליח למצוא חנות ששולחת לישראל את הדגם הבינלאומי (Global Rom + Factory Unlocked). אם מישהו הזמין במקרה את המכשיר מחו"ל או מכיר חנות אינטרנטית שאפשר לבטוח בה, ויש להם את המכשיר הנ"ל, אשמח לעזרה. תודה מראש.

11. Started by gilad peles,

שלום לכולם! אשמח לקבל המלצות למצלמת רשת זולה ומומלצת לזום. רק אחת מומלצת מנסיונכם, תשתפו לינק תודה רבה ושנה טובה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  12. יש לי מחשב כזה: https://www.trustedreviews.com/reviews/lenovo-ideapad-510s במסך של 15.6 כמה הוא שווה למכירה? ואני חושב לקנות מחשב כזה: https://ksp.co.il/?uin=103936 כי אני משתמש בלינוקס. האם זה דגם טוב? האם יש דגם יותר זול שגם יהיה יעיל מאוד לגלישה ברשת? חשוב לי מקלדת מוארת Dell Vostro 15 5000 5590 מה דעתכם? נ.ב. האתר מאוד איטי, מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. הספקנות אודות שימוש בכונני אחסון בעלי תצורה ייחודית ובלעדית מתממשת עם חשיפת הדגם הראשון אשר ישמש להרחבת האחסון בקונסולות הדור החדש של מיקרוסופטלכתבה

14. באתר Keepa תוכלו לבדוק את ההיסטוריה של המחירים באמזון. זה נחמד כי ככה אפשר אולי לקבל מושג על מה יהיה בפריים דיי או בבלק פריידי https://keepa.com/

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by יוסףא,

לפני מספר שנים היה פה דיון לגבי איזה מגיני מתח שווים קניה. בזמנו הומלצו מגיני מתח מתוצרת extreme. אני לא מוצא אותם כיום בשוק והייתי שמח לדעת מה הם המגינים המוצלחים לקראת החורף הקרוב? והאם יש ספק שמוכר במחיר סביר.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. Started by napoleon45,

היי זה קורה במשפחות הכי טובות ( או כאלה שטוענות שהן הכי טובות .... ) https://tech.walla.co.il/item/3395937

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  17. Started by J.Dog-Christ,

פתחתי דיון באמצעי אחסון אבל לדעתי זה מאוד תקף גם לצרכנות, לא אכתוב כאן אל כל הפרטים רק אקשר לדיון המקורי, לעיונכם.

18. אני מחפש לקנות מפצל למחשב הנייד שלי שייצא מה T3, ואני לא בטוח מה לקנות ואם המפצלים הזולים (עד 140 שקל) לא יאיטו את הביצועים כי הם למעשה בצוואר בקבוק של USB-C ולא T3. מישהו קנה \ ניסה \ התאכזב?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. הספירה הרשמית של קבוצת עליבאבא, שהפכה לאחד מהאירועים הסמליים המוכרים ביותר של חג הקניות, הסתיימה - ומעידה על היקף מכירות שכמעט מכפיל את זה משנה שעברה למרות כל האתגרים והקשייםלכתבה

20. לא מתלהבים מהרעיון להזמין לעצמכם מסך שולחני גדול, כבד ועדין דרך הרשת מסין הרחוקה? מעכשיו יש לכם גם אלטרנטיבה מקומית טרייה - במחיר לגמרי לא רעלכתבה

21. מחשב ניידי מודרני עם מעבד משושה ליבות, כונן אחסון זריז של 512GB וגם 16GB של זכרון DDR4 במחיר של כ-3,000 שקלים? מסתבר שזה אפשרי, אם אתם מוכנים לבחור במותג הצעיר מבית Xioami שמרחיב את נוכחתו בשוק המקומילכתבה

22. Started by Jabberwock,

הגיעה אלינו עוד אלטרנטיבה למסך הגיימינג 27" IPS 1440P 165HZ הכי זול שנתקלנו בו. הלא הוא Gigabyte M27Q 27" 1440p 170Hz IPS שלכאורה מגיע עם פאנל של חברת Sharp. הניגודיות יותר טובה יחסית לדגם של דל. להלן סקירה: יש אותו ב-TMS: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=104451 במחיר ₪1,893. כרגע בחו"ל יש עליו הנחה של 30$ שאינה מתבטת במחיר של TMS.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. מבקש המלצה לרכישת מודם ראוטר vdsl (אני לקוח בזק) במקום המכשיר שהחברה סיפקה לי בשנים האחרונות... שימושי אינטרנט משפחתיים בסיסיים בלי הרבה בלאגן.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Maor Menahem,

מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Maor Menahem,

מחפש ליקנות מחשב נייד בעיקר לתוכנות אדריכלות יש לי שלוש דרישות חומרה Ssd או mvme Ram 32gb רזולוציה 4k לא משנה לי מותג מסויים או מאיפה ליקנות מארץ או מחול העיקר איכותי

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים