עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by גמני,

ולמעשה גם רכב משומש... http://finance.walla.co.il/?w=/3/1878715

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. https://support.microsoft.com/en-us/help/4023527/surface-how-to-get-service-for-surface "Microsoft charges $600 to get any kind of service on a Suface Book 2/ Surface Pro 3 that's more than one year old and it has an ifixit score of 1/10." נראה לי שבאמת השיטה של מיקרוסופט לאחרונה היא להספים המון מוצריי פרימיום במחירים גבוהים. כך שגם אם מבחינת כמות המכירות הם לא גדולות, הרווח הוא עדיין גדול.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני מחפש בית מנורה פשוט מינימליסטי ולבן, שמתחבר לתקרה. בין אם זה הסוג שלא כולל שום כבל(כמו שיש בד"כ במרפסת או בחדר שירותים), או כזה ש-כן יש לו כבל קצר, כמו שיש בד"כ בחדרי שינה. האם מוכרים את זה באתרים הסיניים? או שללכת להום-סנטר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by Tal-T,

היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אהלן, אני מחפש מטען לסוללות AA ו AAA, וסוללות נטענות. השימוש העיקרי הוא לפנסים(אופניים ואחרים) כך שהסוללות צריכות להיות חזקות. הזמן טעינה לא חשוב לי, אבל ניתוק "מיידי" בגמר הטעינה יכול להיות טוב. הסתכלתי קצת על דגמים בebay ו-dx. אבל אין לי מושג מה טוב - למישהו יש המלצה למשהו טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Yuval Tal,

אני רוצה להחזיק קו טלפון ומכשיר סלולרי ייעודי רק למועדוני חבר שנותנים הטבת הצטרפות ודורשים זיהוי לפי סלולרי. מבחינת חבילות סלולר, זה מאד זול, אבל עוד מכשיר רק למטרה הזו יכול להיות קצת יקר. מה האופציה הכי זולה שלי? (נגיד שרוב מועדוני החבר דורשים התקנה של אפליקציה כלשהי. בד"כ של Como) צריך שהוא יכיל אנדרואיד ואוכל להתקין עליו אפליקציות של איזה 10-20 מועדוני חבר (שרובן נכתבו על ידי מפתחים פח באופן מאד מאד לא יעיל), ואפליקציות כמו gett וכיו"ב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. הפרק החדש בסדרת Call of Duty מציג פוטנציאל מבטיח בביקורות המוקדמות שלו - אך לאף משתמש ישראלי אין סיבה לשקול רכישה שלו דרך החנות של Steam בה המחיר מנופח בעשרות אחוזים ללא שום הגיון או הצדקהלכתבה

8. Started by yarin153,

קניתי כבל HDMI 10 מטר באיביי.. עכשיו עבר חודש ואני נכנס לראות כמהזמן עבר בדיוק אני רואה שבמידע רשום שהספק לא שולח לישראל למיטב זכרוני זה לא היה רשום כשקניתי האם יכול להיות שהוא שינה את זה במהלך הזמן? ומה יקרה עכשיו עם מה שקניתי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. 1. שלט לרכב 2. שלט לשער איזה שלטים ניתן לקנות מ ebay על מנת לשכפל את השלטים האלו?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. לפני שנה חברה שלי בהמלצתי קנתה מחשב של דל מסדרת Vostro מ-Notebookclub. לפני שבוע התחילו להישמע צפצופים מהמחשב הבעיה נעלמה וחזרה לסירוגין. אמרתי לה להתקשר לNotebookclub, מכיוון שיש לה אחריות לעוד שנתיים על המחשב. הבחורה שדיברה אתה בטלפון הסבירה לה איך לבצע בדיקה למחשב, ובבדיקה התגלתה תקלה בHD. התומכת הטכנית אמרה שיגיע אליה טכנאי ביומיים הקרובים ויתקן את התקלה ובנתים כדאי לגבות את המידע החשוב שעל המחשב. כול זה קרה ביום ראשון. היום הגיע טכנאי לבית החליף במקום את הHD וגם סוללה כלשהי במסך שגרמה לצפצופים. לפעמים נתקלים בשירות טוב שמגיעות לו מילים טובות כמו שצריך להיות בכול מקום אך לצערנו בארצנו זה נדיר יותר. אז באמת תודה לNotebookclub וDell.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אם חברה (למשל גולן טלקום) מציגה לי חשבוניות באתר שלה, און-ליין, האם צריך לשמור אותן מקומית על המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by yonibe,

אנחנו רוצים לנסוע לכמה ימים לאילת עם הילדים לפני תחילת הלימודים (בשבוע של ה-18-25 לאוגוסט). האם מישהו יודע על מבצעים טובים למלונות שם? בכתובת הזו יש מחירים ללאונרדו, מג'יק ועוד כמה מלונות. האם המחירים נחשבים בסדר לעונה הזאת? אני מבין שזו תקופה מבוקשת אבל לא מכיר ממש את המחירים כי תמיד אנחנו נוסעים לשם באי יוני אבל השנה החלטנו לנצל את התקופה שהילדים בחופש. מישהו יכול לקשר אותי למבצעים אחרים למלונות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הזמנתי מעיל מחו"ל (חיסכון של 500 שקל מהמחיר בארץ) אספתי את החבילה מהדואר, כשהגעתי הביתה ראיתי שבצד השני של החבילה הייתה את המדבקה הצהובה המאיימת "חייב בתשלום" בצירוף דף פירוט/קבלה שכזה (התמונה להמחשה בלבד) כמו שנאמר, לא נדרשתי על ידי פקידת הדואר לשלם על מנת לשחרר את החבילה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אהלן, לפני כמה שבועות רכשתי מחשב נייח ומסך חדשים לצרכי העסק מחנות שלא עבדתי איתה בעבר אבל היא מקבלת כאן הרבה אהבה ורציתי לנסות משהו חדש. הבעיה התחילה עם המסך שקיבלתי פגום, ככל הנראה זה פגם בייצור (מסך שעולה כמעט 3 אלף ש״ח, עם המון ביקורות טובות אבל גם כמה שמעידות על התקלה שחווינו). בעבר הלא רחוק כשהייתי קונה ציוד לחברה, תוך יום-יומיים הייתי מקבל מוצר חלופי אפילו אם פתחנו את האריזה (למשל משלוח של מסכי dell שהגיע עם פינות מתקלפות), הפעם הייתי צריך ממש להתווכח עם הנציג שאמר שאין דבר כזה מוצר חלופי (מזכיר להם שמדובר בעסק שצריך לעבוד עם המחשב הזה), ואם הייתה תקלה בכרטיס מסך למשל לא הייתי מצפה לקבל חדש, נכון? - אבל וואלה, אם אני מקבל מוצר חדש לגמרי ומיד יש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי, סוף סוף אני מסיים עם HOT נשאר לי רק להחליט עם אני נשאר ב 018 או מחפש ספק אינטרנט זול וטוב יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

למי שראה או לא ראה, זה הלינק: http://www.asus.com/microsite/2013/vga/Prepare_4_Battle/ מישהו אולי יודע אם זה תקף בארץ? מישהו קנה כרטיס כזה וקיבל את המשחק?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by ag43,

מתברר שמגיע למורים 5 התקנות חינם של OFFICE365 ואולי גם טרה אחסון חינם בענן. פרטים בקישור. הטבה זו היא בנוסף להנחות בקניית מוצרי מיקרוופט באתר חותם.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. חברת סלקום מכריזה כי תשווק את דגמי הדגל החדשים בחנות המקוונת שלה במחיר שנמוך במאות שקלים מזה של היבואנית הרשמית לכתבה

19. פלטפורמת המשחקים מציעה לכם לנסות באופן חינמי את משחק הפעולה הטקטי הטרי של יוביסופט, לצד מספר מחירי מבצע סבירים שעשויים לעניין אתכם סוף השבוע כבר כאן, ואיתו עוד הצעות מסקרנות מ-Steam. הפעם, הפלטפורמה מציעה לכם להוריד ולנסות אתRainbow Six Siege, כותר הפעולה העדכני שמכוון בראש ובראשונה למשחק מקוון ומאתגר אשר יגרום לכם להרגיש כמעט כמו צוות עילית לוחם אמיתי. הכותר יהיה זמין להתנסות חינם עד לשעות הערב של יום ראשון, ודורש גם את קליינט ה-uPlay של יוביסופט בכדי לפעול. אלו שיתרשמו לחיוב יוכלו גם לרכוש את המשחק המלא דרך Steam, במחיר מוזל של 40.2 דולר. בנוסף, בחנות של הפלטפורמה מציעים גם מבצעים על סדרת משחקי העולם הפתוח Saints Row, עם מחיר של 5.1 דולר ל-Sa…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אני נוסע לאיטליה, ותיכננתי להזמין באינטרנט מאתר באיטליה מוצר למלון שאהיה בו. בתהליך ההזמנה, נתקלתי בדבר מוזר, התבקשתי לספק codice fiscale שהבנתי שזה מעין קוד מס אישי לתושבי איטליה. הרבה פעמים הזמנתי דברים בחו"ל ובחיים לא נתקלתי בבקשה כזאת. למישהו יש מושג מה אמורים לעשות?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. צהרים טובים לכולם, הגענו לקצה החוזה שלנו עם בזק, ואנחנו שוקלים האם להשאר איתם או להחליף ספק. בעיקרון, כרגע אנחנו על 5 מגה ב-20 שקל ורוצים להגדיל. אנחנו רוצים 10 מגה באותו מחיר. 018 נותנים את זה, נטויז'ן רוצים על זה 25 ובזק רוצים על זה 27.5. השאלה היא אם מבחינת מחיר לתמורה, מישהי מבטיח ומקיים מהירות כמו בזק. אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה

22. Started by BarBee,

אז פתחתי את גוגל וניסיתי כל מיני שילובים של פרספקס, אבל מחיר ברור אין. אז למי שקנה כמה חתיכות, אולי יהיו תשובות אני מעוניין בלוח בעובי 0.5 ס"מ, בגובה 12 ס"מ ורוחב של 3 מטר (מין "פס" שיחצה את הקיר בחדר). המידות משוערות לצורך העניין. אם מישהו יודע מי מוכר בדרום הארץ, או במקום אחר שעושה משלוח, ומי שגם יודע כמה יעלה בערך, המידע יתקבל בברכה תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עפ"י המפרט המוצע באתר - מפרט מחשב משרדי/ביתי מחוזק. האם יש חנות/יות מומלצת באזור גדרה? (אפשרי גם באזורי רחובות - אשדוד) תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Abyss3,

בקיצור אנחנו מחפשים בר מים הבייתה, וקיבלנו הצעת מחיר מאלקטרה 68 ש"ח לחודש למשך 3 שנים וזה כולל בר מים, 4 מסננים, 2 נורות UV ושנתיים אחריות ומשלוח. לגבי התקנה לא בטוח.. אבל בסדר, 200 שקל חד פעמי זה לא נורא. בתכלס יוצא לנו 150 שקל בחודש על מי שתיה שזה המון, ו-68 ש"ח זה חיסכון של כמעט 100 ש"ח בחודש. בקיצור- למישהו יש? איך המכשיר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Abyss3,

אני בן 16, יש לי בסביבות ה-4000 שקל נזיל. אני מחפש דרכים להשקעה מהירה ושתניב רווחים, אני כמובן לא מצפה להכפיל את הסכום בחודש אבל כל סכום שאני ארוויח יהיה טוב. אני לא יכול לעבוד כרגע כי אני בתקופה עמוסה של בגרויות וזה בעייתי, בקיץ אני כנראה אלך לעבוד אבל עד אז אני רוצה למצוא דרך להרוויח קצת. בנק זה לא אופציה כי חיסכון 'פתוח' הוא אחד עם עמלה מאוד נמוכה וחיסכון סגור גם כן לא שווה את התקופה שכל הכסף הזה יהיה נעול. הצעות יתקבלו בברכה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים