עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני הצטרפתי לפלאפון לפני כ7-8 חודשים למסלול מסויים, כלומר לפני שחוק ביטול קנסות יצא. האם מותר לרשת פלאפון בגלל זה לחייב אותי בקנס בסך 200 ש"ח על זה שעברתי למסלול חיילים באותה הרשת, בפלאפון?

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  2. בממירים? אני שואל לגבי LCD LED תודה רבה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  3. שלום אני יודע שהנושא שלי קצת OFF TOPIC אבל עיקר הסחורה שהאתר PANDA WILL מציעים זה סלולר וטאבלטים זולים לכן חשבתי שפה נמצא את רוב הלקוחות שלהם. אז ככה לא משנה כמה RESELLER פגשתי והתמודדתי עם ALIBABA וDX וCHINABUYE מעולם לא פגשתי חנות וירטואלית יותר גרועה מPANDAWILL. המוצר נשלח 7 יום לאחר ביצוע ההזמנה (דיי מהיר לאחר הכירותי עם אחרים) אבל הוא נשלח לRUSSIA!! למרות שבמפורש כתבתי להם לשלוח אותו לישראל! כתבתי להם מכתבים רבים אך COSTUMER SERVICE שלהם פשוט לא קיים! לא קיבלתי מענה על אף מכתב אלא רק כאשר ישבתי על הLIVE כ9 שעות והצלחתי להשיג מישהו בLIVE שגם ככה התעלם ממני! והצאט פשוט ניתק אותי פעם שנייה כאשר תפסתי משיהו בLIVE לא קיבלתי שום עזרה או כיוון חוץ מסליחה מצד הנציג והסבר …

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  4. דיברתי עם נציג הוט (בפייסבוק, כך שהכל מתועד). הוא טוען שאם אני מתנתק מהתשתית של הוט אז המחיר של הכבלים יעלה כי אני במבצע דאבל סטודנטים. האם זה נכון? חוקי? איך אני יכול ככה לעבור לתשתית של בזק? תודה

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  5. Started by עץ בחורף,

שלום לכולם, אשמח לשמוע רעיונות ללפטופ שיוכל לשרת אותי בשנים הקרובות. כפסיכולוג שמקיים פגישות בוידיאו חשוב לי בעיקר איכות מצוינת של מצלמה ומיקרופון וחיבור רציף ואיכותי לאינטרנט. עדיף עד 5000 ש”ח - אפשרי גם יותר.

6. שלום, אני רוצה להתייעץ לגבי מקרה שקרה לי עם בזק בינלאומי כדי להחליט מה לעשות בהמשך. אני לקוח של בזק בינלאומי באינטרנט מאז 2009. באוגוסט 2011 התקשרו אליי מבזק בינלאומי והציעו לי לשדרג את חבילת הגלישה ל-12Mb, נאמר לי שזו חבילה לשנה. הסכמתי לשדרוג ושילמתי מאז 55 ש"ח בחודש לבזק בינלאומי (ועוד סכום מסוים להוט כמובן). כל התקופה הזו בזק בינלאומי שלחו לי חשבוניות לתיבת מייל שהם פתחו לי, בה כלל איני משתמש או בודק. לא קיבלתי חשבוניות פיזיות בדואר. אחרי התשלומים עקבתי בפירוט של כרטיס הויזה שלי. לפני חודשיים הסתיימה השנה ובזק בינלאומי העלו לי את התעריף באופן אוטומטי ל-165 ש"ח בחודש. את החשבונית הם שלחו למייל, אבל כאמור אני לא בודק אותו. את החודש הראשון פספסתי בפירוט של הויזה, ושמתי ל…

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  7. Started by liram21,

שלום לכולם, אני מעוניין להזמין פלאפון מחו"ל, יש אפשרות להזמין אותו כשהוא משומש ? כלומר, הוא חדש והכל אבל הבעלים השתמש בו יומיים (לפי מה שרשום) אבל המצב שלו טוב והכל .. יכניסו אותו לארץ ?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  8. אהלן, לפי מה שהבנתי לTalk Man של סלקום אין תשלום חודשי ומשלמים רק אם מחייגים. האם זה אומר שפלאפון שרק מקבל שיחות לא משלם כלום ? איך זה עובד ? ומה לגבי השירותים מאותו סוג של חברות אחרות ?

• 3 תגובות
    • 930 צפיות
  9. הכונן הפופולרי של היצרנית האמריקאית שוב במבצע באמאזון, והפעם במחיר הטוב ביותר שבו נתקלנו אי פעם לענקית הקמעונאות אמאזון ללא ספק יש רומן עם דגמי ה-Ultra II של חברת סאנדיסק (SanDisk), אשר חוזרים פעם אחר פעם לחנויות המקוונות השונות ברחבי העולם – וברוב המקרים בתגי מחיר שקשה מאוד לסרב להם, גם אם אתם לא זקוקים לכונן SSD זריז באופן דחוף. זהו בהחלט המצב גם הפעם, כאשר דגם ה-960GB העליון של הכונן מוצע לרכישה באמאזון בריטניה, רק עד סוף היום הנוכחי, במחיר של 151 פאונד כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-830 ש"ח בלבד (כמו תמיד, לא לשכוח לבחור באופציה להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי לפאונד בכדי להימנע מתוספות המרה כפולות שיגדילו את העלות), שהם בערך 86 אגורות לכל ג'יגה-בייט …

• 0 תגובות
    • 930 צפיות
  10. שלום, אהיה בניו יורק בסוף אוקטובר ואני מעוניין לקנות סמארטפון חדש (אנדרואיד בלבד). חשוב לי זכרון גדול ובטרייה חזקה. מן הסתם עדיף טלפון חדש יחסית. חשבתי על nexus 6p אבל אני פתוח להמלצות כל עוד הם עד לטווח המחירים של ה-6p (מתחת ל2000 ש"ח) אשמח לקבל המלצות לטלפונים ו/או חנויות מומלצות (או המלצה לקנייה באינטרנט ואיסוף עצמי, יש לי כתובת למשלוח בניו יורק) בנוסף, אשמח לקבל מידע על הדגם שיתאים לישראל מבחינת תדרים. תודה רבה מראש לכל העונים

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  11. היי , יש לי אינטרנט שמגיע למהירות של מקסימום 40 מגה ואני רוצה אינטרנט מהיר של 100 מגה הספק שלי כיום הוא פרטנר והתשתית היא בזק מהדיבור שלי עם פרטנר הם אומרים בגלל שאני גר בבניין ישן אז זוהי המקסימום מהירות למגיע לכל הבניין אז ישנה אפשרות לאיזושהי דרך לעלות את המהירות ?

• 2 תגובות
    • 930 צפיות
  12. היי שלום ברצוני לקנות טלוויזיה עבור הקונסולה החדשה PS5 ואני מתלבט בין 2 דגמים 1 של SAMUNG בטכנולוגיה QLED 4K 120HZ במחיר 3000 או LG OLED 4 K 120HZ במחיר של 6000 בערך בעצם אני יכול לחלק את השאלה שלי ל3 1 האם הOLED איכותי משמעותית מהQLED ושווה להשקיע בו כלמר עלות מול תואלת 2 אם אני קונה טלוויזיה 4K ב6000 זה אומר שאני לא ירצה להחליף אותה בקרוב אבל אם אני קונה טלוויזיה ב 3000 אז מחר כלומר 3/4 שנים קדימה אולי ירדו המחירים של ה8K ואז יהיה לי מספיק בתקציב לקנות אותה כלומר מה עדיף OLED 4K או QLED 8K ו3 הכי חשוב איזה מסך פחות מסוור איזה פחות מעייף תעניים אם יש משהו יותר בריא כלומר הבנתי שOLED זה בלי תאורה אחורית אז זה קצת יותר ככה אבל לא יודע אולי מישהו שיש לו טלוויזיה כזא…

• 1 תגובה
    • 930 צפיות
  13. Started by iSolt,

הבנתי שהממיר 4K מקליט של יס נקרא אולטרה והוא מגיע עם כונן קשיח של 1TB אני רוצה לשדרג אותו ל4TB/16TB (בהתאם לתמיכה ב2.5" או 3.5") האם הדבר אפשרי טכנית?

14. Started by yuvalm2,

האם משתלם בימינו לקנות תאים סולריים ולהתקין אותם על גג הבית? כמה עולה תא כזה, וכמה חשמל הוא מייצר ליום? (אני יודע שהמחיר לקוט"ש הוא קצת פחות מחצי שקל) איך אני משתמש בחשמל שמיוצר על ידי התאים האלה? (בהנחה שאני לא מתנתק מחברת החשמל) האם הם מסוגלים לאגור חשמל במקרה בו הם מפיקים יותר חשמל משנצרך באותו הרגע?

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום לפני כמה ימים רכשתי משהו מהאתר והתחרטתי ןטני רוצה לבטל את ההזמנה ,איך אני מבצע את ביטול ההזמנה ? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  16. Started by physx,

אני מעוניין לקנות thinkpad/latitude יש חנויות שהייתם ממליצים לבדוק אצלם? אזור המרכז, תל אביב-ראשון..

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  17. חייב להתאים ללינוקס כי מריץ רק MINT יש כזה דבר פה בארץ? חשוב שהתמיכה בלינוקס תהיה טובה מאוד אבל מתוך סקרנות מענין אותי גם בלי קשר להתאמה ללינוקס תודה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  18. 1. שלט לרכב 2. שלט לשער איזה שלטים ניתן לקנות מ ebay על מנת לשכפל את השלטים האלו?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  19. Started by Bareket Itach,

היי מתלבטת בין אוזניות in-ear של סמסונג ושל bose. מבחינת איכות שמע לא מחפשת משהו מטורף, בעיקר חשוב לי שיהיו נוחות ושיעבדו בצורה חלקה גם בסרטונים ובשיחות אודה להמלצות

20. אהלן, לפני כמה שבועות רכשתי מחשב נייח ומסך חדשים לצרכי העסק מחנות שלא עבדתי איתה בעבר אבל היא מקבלת כאן הרבה אהבה ורציתי לנסות משהו חדש. הבעיה התחילה עם המסך שקיבלתי פגום, ככל הנראה זה פגם בייצור (מסך שעולה כמעט 3 אלף ש״ח, עם המון ביקורות טובות אבל גם כמה שמעידות על התקלה שחווינו). בעבר הלא רחוק כשהייתי קונה ציוד לחברה, תוך יום-יומיים הייתי מקבל מוצר חלופי אפילו אם פתחנו את האריזה (למשל משלוח של מסכי dell שהגיע עם פינות מתקלפות), הפעם הייתי צריך ממש להתווכח עם הנציג שאמר שאין דבר כזה מוצר חלופי (מזכיר להם שמדובר בעסק שצריך לעבוד עם המחשב הזה), ואם הייתה תקלה בכרטיס מסך למשל לא הייתי מצפה לקבל חדש, נכון? - אבל וואלה, אם אני מקבל מוצר חדש לגמרי ומיד יש…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by vic07,

בתור אחד הראשונים כאן לתקוף חנויות שדופקות את הצרכנים, הרגשתי מחוייב לדבר גם במקרה ההפוך. לפני כשבועיים התקלקל לי כרטיס המסך - HD4890 שהחל לתת ארטיפקטים והגיע לטמפרטורות מטורפות. הכרטיס נקנה לפני כשנתיים וחצי בRSM. הבאתי אותו לחנות, הסברתי את המצב. לקחו אותו בלי דין ודברים מיותרים, אבל אמרו שלמרות שבד"כ הטיפול הוא שבועיים עם כרטיסים ישנים יחסית זה יכול לקחת יותר זמן. לא רציתי להתווכח (למרות שהחוק מגביל ל14 ימי עבודה בכל מקרה), אמרתי תודה והלכתי. אחרי שבוע בדיוק התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהגיע כרטיס חלופי בשבילי - לא נמצא 4890, אז הביאו לי את זה במקום: ככה, אחרי שבוע אחד, בלי ויכוחים, בלי עצבים, בלי לתת לי כרטיסים משומשים שאינם עובדים (הכרטיס שניתן לי הוא refurbished ע…

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  22. דברתי עם Audio Technic והם אמרו לי לשלוח את האוזניות אלהם. ראיתי כאן בפורום שאם שולחים מוצר לחול ומקבלים חדש, ולא מתוקן. אז מחויבים שוב במס. אני כבר שלמתי מס על האוזניות, איך אני יכול להמנע ממס כפול?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  23. Started by Limited_Edition,

שלום לכולם, כבר זמן ארוך המדפסת המשולבת שבראשותי עושה לי בעיות עד שלאחורנה היא ממש שבקה חיים. אני מחפש עכשיו מדפסת משולבת חדשה והבעיה שלי היא שאני מדפיס יחסית הרבה (כ- 1000 עמודים בחודש), לכן עד היום הייתי קונה בקבוקי דיו וכל פעם ממלא את המחסניות הקיימות. עכשיו לפי מה שקראתי כמה חברות עשו איזה שהוא פיצ'ר שבעת זיהוי מחסנית ריקה המדפסת לא מדפיסה עוד עד להחלפה במחסנית חדשה ומילוי המחסנית לא עובד. ולכן ברצוני לשאול האם יש מישהו שמכיר מדפסת משולבת אשר ניתן למלא בה את המחסניות כפי שעשיתי בעבר? נ.ב מדפסות לייזר לא באות בחשבון מטעמי בריאות. תודה מראש

24. היי, אני מחפש מגבר ( עד 2000 ש"ח ) עם 3 כניסות אופטיות, קיים דבר כזה? אין בעיה לדגם ישן יחסי תודה.

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  25. http://news.walla.co.il/?w=/22/1875006

• 3 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים