צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,315 דיונים בפורום זה
-
הי לכולם יש לי מודם-ראוטר בבעלותי, שנקנה לפני הרבה שנים, והוא תומך במהירות של עד 15Mb/s. אני מעוניין לעבור למהירויות גבוהות יותר, וכיוון שמחירי המודם-ראוטרים שתומכים במהירויות הגבוהות יותר של עד 100Mb/s (השם הטכני הוא VDSL2) הם יקרים עדיין, נראה לי שאני שוט אתחבר לספק שנותן מודם-ראוטר כלול בחבילה. האם יש כאלה? תודה על המידע
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כונני ה-NVMe הנודעים של סמסונג, שהם מהמתקדמים ביותר בשוק הביתי כולו, זמינים כעת במחירים קצת יותר שפויים דרך אמאזון אם אתם מעוניינים להתקדם לעידן החדש בעולם ה-SSD, זה שמעבר לכונני ה-2.5 אינץ' הסטנדרטיים ומעבר לתקן ה-SATA המתיישן – לאמאזון ארה"ב ולאמאזון אנגליה יש כעת הצעה שתוכל להתאים בדיוק לכם. החנויות המקוונות מציעות כעת הנחות על צמד הדגמים של כונן ה-950 Pro של סמסונג, כונן הדור החדש שמבוסס על חיבור ה-M.2 המקושר ישירות בתקן ה-PCI-Express, ועם בקר וזכרונות תומכי תקן ה-NVMe שפותח כתחליף ל-AHCI ומיועד גם הוא לפעול ישירות על ערוצי PCIe שמגיעים מהמעבד או משבב הגשר הצפוני. ה-950 Pro כבר הספיק להוכיח שהוא אחד הדגמים המתקדמים ביותר שזמינים לרכישה בשוק הביתי, עם מה…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בואו להכיר עוד מספר הצעות משתלמות שזמינות באמאזון צרפת בשעות הקרובות בלבד במידה ואתם כבר מצויידים במספיק כונני SSD ולא מעוניינים במבצע הנוכחי של אמאזון צרפת על ה-Ultra II – יכול להיות שתשמחו לשמוע על עוד מספר מוצרים מעולם המחשבים והגאדג'טים שזמינים במחירים טובים מאוד כעת בחנות הענק המקוונת. אוזניות הגיימינג החוטיות והפופולריות מאוד של Logitech, מדגם G35 אשר מתאים גם למחשבים וגם לקונסולות PlayStation 4, זמינות לרכישה בעבור 54 יורו כולל מסים ומשלוח לישראל – מחיר של כ-230 ש"ח בלבד, שהוא כמחצית ממחירן בחנויות בישראל. לצלמים חובבים ולכל מי שמעוניין להרחיב את נפח האחסון בגאדג'ט או במחשב שלו – כרטיס SD של סאנדיסק מסדרת ה-Ultra, בנפח נדיב של 128GB עם הבטחה למ…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו מתנכל לרכב שלי. בפעם הראשונה חרטו על מכסה מנוע. בפעם השנייה (היום) החליטו לבדוק מה קורה אם זורקים על הרכב אבנים. אני רוצה להתקין מצלמה. אני רוצה להציב את המצלמה מחלון החדר ולחבר אותה באמצעות חיבור USB למחשב. לכן צריך יכולת זום טובה וראיית לילה כי אין תאורה טובה בחצר. כמה יעלה התענוג? אני חייב לתפוס את החרא הזה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות KVM כך שהעכבר והמקלדת יהיו אלחוטיים - ולכן צריך כניסת USB והמסך יהיה בחיבור RGB/DVI. תודה :)
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. מישהו מכיר מקום שמוכר את הגלקסי אס 3 עם אחריות יצרן + משלוח + 5 תשלומים בפחות מ-3500? כמובן שכבר הייתי בזאפ אבל לעבור חנות חנות זה מייגע וגם לא כולם מופיעים בזאפ. מישהו קנה ורוצה להשאיר חוויות? חוץ מזה למה דורשים תשלום נוסף לצבע הכחול? (ויותר מזה - זה לא בדרך כלל הפוך ודורשים יותר ללבן?..)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה להחזיק קו טלפון ומכשיר סלולרי ייעודי רק למועדוני חבר שנותנים הטבת הצטרפות ודורשים זיהוי לפי סלולרי. מבחינת חבילות סלולר, זה מאד זול, אבל עוד מכשיר רק למטרה הזו יכול להיות קצת יקר. מה האופציה הכי זולה שלי? (נגיד שרוב מועדוני החבר דורשים התקנה של אפליקציה כלשהי. בד"כ של Como) צריך שהוא יכיל אנדרואיד ואוכל להתקין עליו אפליקציות של איזה 10-20 מועדוני חבר (שרובן נכתבו על ידי מפתחים פח באופן מאד מאד לא יעיל), ואפליקציות כמו gett וכיו"ב.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי מעיל מחו"ל (חיסכון של 500 שקל מהמחיר בארץ) אספתי את החבילה מהדואר, כשהגעתי הביתה ראיתי שבצד השני של החבילה הייתה את המדבקה הצהובה המאיימת "חייב בתשלום" בצירוף דף פירוט/קבלה שכזה (התמונה להמחשה בלבד) כמו שנאמר, לא נדרשתי על ידי פקידת הדואר לשלם על מנת לשחרר את החבילה...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתוב על המחשב הזה שהוא עולה בעיקרון 4800 ועכשיו הוא עולה 1700 זה הגיוני ? בכלל המפרט שלו לא נראה מצדיק את המחיר הזה משהו פה מוזר !!! מישהו יכול להסביר ? אולי זה באמת שווה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הבעיה הגדולה ביותר עם קניה מאמזון היא שפעמים רבות אין משלוח לישראל. הפוסט הבא מסביר איך להתקין תוסף לדפדפן שמאפשר למצוא בקלות כמעט כל מוצר עם משלוח לישראל. תוסף לאמזון למציאת משלוח לישראל
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
החנות הסינית המקוונת Everbuying עורכת השקה חגיגית לסמארטפון חדש שעונה לשם Homtom HT3 Pro, שעם קצת מזל ותזמון יכול להיות שלכם בעבור 70 דולר בלבד הסמארטפונים הסיניים האלמוניים (יותר ופחות) ממשיכים לשבור שיאים ללא הרף, וכעת נראה שאפילו במחיר אשר נמוך מתקרת הפטור ממע"מ וממסים (75 דולרים) ניתן להשיג מכשירי אנדרואיד ראויים, אשר יהוו אלטרנטיבה מעולה בתור מכשיר משני או מכשיר ראשון עבור צרכנים בעלי פרופיל שימוש בסיסי. דוגמה עדכנית לכך היא סמארטפון חדש בשם Homtom HT3 Pro, אשר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב Mediatek MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 תומך דור רביעי, נפח אחסון מובנה של 16GB שגם ניתן להרחבה עם כרטיס microSD, זכרון RAM של 2GB, מצלמת 8 מגה פיקסל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש בית מנורה פשוט מינימליסטי ולבן, שמתחבר לתקרה. בין אם זה הסוג שלא כולל שום כבל(כמו שיש בד"כ במרפסת או בחדר שירותים), או כזה ש-כן יש לו כבל קצר, כמו שיש בד"כ בחדרי שינה. האם מוכרים את זה באתרים הסיניים? או שללכת להום-סנטר?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר זמן ארוך המדפסת המשולבת שבראשותי עושה לי בעיות עד שלאחורנה היא ממש שבקה חיים. אני מחפש עכשיו מדפסת משולבת חדשה והבעיה שלי היא שאני מדפיס יחסית הרבה (כ- 1000 עמודים בחודש), לכן עד היום הייתי קונה בקבוקי דיו וכל פעם ממלא את המחסניות הקיימות. עכשיו לפי מה שקראתי כמה חברות עשו איזה שהוא פיצ'ר שבעת זיהוי מחסנית ריקה המדפסת לא מדפיסה עוד עד להחלפה במחסנית חדשה ומילוי המחסנית לא עובד. ולכן ברצוני לשאול האם יש מישהו שמכיר מדפסת משולבת אשר ניתן למלא בה את המחסניות כפי שעשיתי בעבר? נ.ב מדפסות לייזר לא באות בחשבון מטעמי בריאות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, נגמר לי הדיו במדפסת, לכן חיפשתי באינטרנט וראיתי אתר עם דיו תואם לדיו למדפסת שלי במחיר מאוד זול. זה מה שאני מתכוון להזמין : http://www.i-needyo.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1988 . רציתי לשאול אתכם האם האתר אמין וכדאי לבצע ממנו את ההזמנה כי איני מכיר את האתר . תודה ולילה טוב .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התייעצות איזה מכשיר נכון שאקנה. יש לי אינטרנט אלחוטי בסלון ותשתית של יס. הבעיה היא שבממ"ד אין לי קליטה כלל אבל יש לי תשתית של יס. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בממ"ד וגם יציאת LAN למחשב נייח שיש שם. אני צריך מכשיר שיתחבר למודם של חברת יס שיש בממ"ד ישדר Wifi בממ"ד וגם שיהיו לו יציאות LAN. יש כזה? המון תודה על העזרה וההכוונה. איתי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם קרוב משפחה מנתק מנוי אינטרנט שלו כי הוא לא צריך אותו יותר ואז אני מתחבר מאותה דירה לאותו ספק, קיים איזשהו עיכוב עד שאינטרנט ממנוי שלי יפעל בבית? מדובר במנוי של הוט טריפל. אני יודע שגם ברגע שמתנתקים חייבים לקפל ציוד ולהכין בשביל איסוף טכנאי. תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להזמין מסך מאמזון בריטניה המסך הוא 27" המחיר אמור להיות 439 פאונד זכור לי שאין יותר מס גבוה יותר על מסכים מעל 24 אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בפועל ניראה שזה מחשב מיסים מטורפים ולא בהכרח נכונים, אשמח אם מישהו יודע אם יתנו לי החזר מיסים מאמזון או שזה שישאר ככה מצרף תמונה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני נוסע לאיטליה, ותיכננתי להזמין באינטרנט מאתר באיטליה מוצר למלון שאהיה בו. בתהליך ההזמנה, נתקלתי בדבר מוזר, התבקשתי לספק codice fiscale שהבנתי שזה מעין קוד מס אישי לתושבי איטליה. הרבה פעמים הזמנתי דברים בחו"ל ובחיים לא נתקלתי בבקשה כזאת. למישהו יש מושג מה אמורים לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. שלט לרכב 2. שלט לשער איזה שלטים ניתן לקנות מ ebay על מנת לשכפל את השלטים האלו?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא אוהב להחזיק פלאפון ולא אוהב אוזניות הייתי רוצה גם בבית לנהל את השיחות כמו ברכב דרך הרמקול יש מוצר כזה (אם כן מחפש משהו עם מיקרופון איכותי שלא אצטרך לצעוק לתוך הרמקול) תודה רבה מאד
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עפ"י המפרט המוצע באתר - מפרט מחשב משרדי/ביתי מחוזק. האם יש חנות/יות מומלצת באזור גדרה? (אפשרי גם באזורי רחובות - אשדוד) תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי כבל HDMI 10 מטר באיביי.. עכשיו עבר חודש ואני נכנס לראות כמהזמן עבר בדיוק אני רואה שבמידע רשום שהספק לא שולח לישראל למיטב זכרוני זה לא היה רשום כשקניתי האם יכול להיות שהוא שינה את זה במהלך הזמן? ומה יקרה עכשיו עם מה שקניתי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם חברה (למשל גולן טלקום) מציגה לי חשבוניות באתר שלה, און-ליין, האם צריך לשמור אותן מקומית על המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-