עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. חיפשתי תנור אפייה בין השאר רציתי להגיש הצעה באתר olsale. אתר ותיק, לכאורה רציני. ואז שמתי לב שיש לו בעיית אבטחה. 1. ראשית, כאשר רוצים להגיש הצעה, יש להכניס פרטים אישיים, אמנם לא אמצעי תשלום בשלב זה, אבל שם תעודת זהות וכדומה, בדף שאינו מאובטח (https) 2. ישנה אפשרות להגיש הצעה גם עם paypal, חברה קצת יותר רצינית. מסתבר שגם פה ישנה בעיה. בלחיצה על הכפתור מועברים לעמוד הרכישה הידוע של paypal. עמוד חצוי. צד אחד התחברות לפייפאל, צד שני פרטי הרכישה. למי שיש חשבון פייפאל, מכיר את העמוד הזה היטב. אלא שאומנם פרוטוקול הדף מאובטח אבל לא כל האלמנטים בעמוד אכן מוצפנים. זה חור אבטחה ידוע ומוכר. על פי רוב, (במקרה שלנו ) מדובר באחת התמונות בעמוד, שמועברות מאתר הר…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ZXY1,

מה אתם אומרים על - TMS נתניה יבואן רשמי אינטל / AMD ? / יבוא במקביל ? חנות אמינה ?

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by havitbira,

האם אפשרי לשלם בדולרים ברכישה? כי שמתי לב שהמטבע שמופיע זה שקלים ובמידה ולא כמה אחוז המרה הם לוקחים מדולרים לשקלים?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם. רציתי לדעת אם מישהו ניסה כבר לקנות מהאתר NEWEGG ולהביא את המוצר לארץ עם אחת מחברות המשלוחים כמו BUY2USA אם כן הייתי שמח לשמוע על מה בדיוק הוא קנה ואיך היתה חווית הקניה... כי לפי מיטב הבנתי הם מקבלים באתר הזה רק כרטיסי אשראי אמריקיים. תודה לעוזרים.

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by נערי,

שלום לכולם אני קונה קבועה באתר של אליאקספרס - מרוצה מאוד, אתמול כשחיפשתי מעיל מצאתי חנות עם מחירים מאוד זולים, איך אני יכולה לדעת אם הוא אמין? בכל המשובים לא ראיתי אפילו משוב אחד מקונה- לא חיובי ולא שלילי, כתבתי לו שאלה והוא לא ענה לי, תוך כדי שאני מתארת כאן את הסיטואציה, אני מבינה שהוא לא אמין, אך המחירים הזולים שלו מפתים אותי, למי אפשר לפנות שם באתר כדי שיתן לי מידע האם החנות הזאת אמינה? האם יש למישהו נסיון עם חנות לא אמינה שם? לי בנתיים לא קרה כזה דבר, אשמח לשמוע תגובות תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by dovik,

שלום לפורום הנכבד הפרנויה שלי מונעת ממני למסור שום פרטים על עצמי בכלל ועל כרטיס האשראי בפרט. איני מעוניין למסור שום פרטים על עצמי ברשת. על כן איני מבצע קניות בחו"ל ומפסיד הרבה דילים בארץ. נודע לי על שרות שנותן דואר ישראל - כרטיס ויזה נטען, אודותיו ניתן למצוא מידע באתר של דואר ישראל. אך יש שם מגבלה רצינית מבחינתי: ניתן לבצע קניות עד 1000 ₪ בלבד. זה מגביל מאוד בעניין קניית גאדג'טים מסויימים שעולים עד פי 2 יותר זול מאשר בארץ. אמנם שמעתי שניתן להטעין יותר מכרטיס אחד.. אז יש לי שאלה. האם PAYPAL מאפשר הכנסת יותר ממספר אחד של כרטיס? אם לא, האם יש למישהו רעיון איך לקנות בחו"ל בתנאים שציינתי בהתחלה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by SHOOTER8,

קניתי כבר מספר פעמים מאמזון ושילמתי להם גם את המיסים, המיסים בפועל היו מעט יותר נמוכים כך שקיבלתי החזר מהם. עכשיו מצאתי מגבר שעולה כ-1995$ + $41.91 Estimated shipping & handling ובנוסף Import Fees Deposit $346.27 השאלה האם אני יכול להידרש לשלם את יתרת המיסים, או שזו כבר בעיה של של אמזון. למי שלא יודע המיסים על מגברים הם כ-35%. תודה

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by deqution,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות משם מחשב נייד. מסוג : HP EliteBook 2170p C7A51UT מחירו של המחשב בארץ נע בין 8-9 אלף ש"ח עפי האתר "נייד פלוס". באתר זאפ מחירו הוא 8,500 ש"ח. בדרך כלל אני מזמין ציוד מארה"ב דרך האתר TigerDirect. מצאתי את האתר הזה http://www.electronics-discount-shop.com/ מחיר המחשב שמה הוא בכ 300 דולר פחות. יש המלצות על האתר הזה? מישהו קנה משמה משהו בעבר? האם הוא אמין? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  9. נתקלתי במצב הזה כבר כמה פעמים וכל פעם אני מוותר מתוך עצלנות. אני יודע שיש לא מעט אתרים שעושים את זה אבל אני לא מבין כמה זה מעלה את מחיר המוצר. לצורך העניין אני מעוניין לקנות סוללה חדשה של anker http://www.amazon.com/gp/product/B014ZO46LK/ref=as_li_ss_tl?ie=UTF8&m=A294P4X9EWVXLJ&tag=ianker-20&linkCode=as2&camp=217145&creative=399373&creativeASIN=B014ZO46LK נרשמתי לbuy2usa וקיבלתי פרטי כתובת, הכנסתי אותם לחשבון אמזון שלי. איך אני מחשב כמה יצא משלוח? יש המלצה לשירות זהה עם מחסנים בגרמניה ואירופה בכלל? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. ראשית הסיפור בקצרה. אני מתקן מחשבים בשכונה שלי בהכנסה מהצד. פנה אליי זקן נחמד מהבניין ממול שרצה לחבר את המחשב שלו למסך הLCD שנמצא בחדר העבודה. לכרטיס המסך יציאת RGB אחת שמחוברת למסך המחשב. הצעתי לו 3 אופציות: מפצל RGB, כרטיס מסך חדש, כרטיס מסך משומש. הוא בחר במשומש ובצדק. חבל להשקיע הרבה כסף בנושא, מפצל RGB עולה יותר, ומכאן פניתי ללוח המכירות של הפורום. יצרתי קשר עם מוכר כרגע אני עוד לא מפרסם פרטים אישיים כי אני נותן לזה עוד צ'אנס. הוא אמר שהכרטיס עובד, שהוא עובד בחנות מחשבים והכרטיס פורק ממחשב שעבר שדרוג לא מזמן, על הדרך ניסה להציע לי דגם אחר קצת יותר טוב עם יציאת HDMI מובנת בקצת יותר כסף, בחרתי לא לקחת אותו יש לי מתאם בבית שלא בשימוש אני אתן אותו לאותו זקן בחינם אם צריך…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by SoapSeller,

שלום, אני מארגן קניה קבוצתית קטנה(או לא) של מסכי דל. כרגע יש לי רשימה של 6 מסכים(חמישה U2412M ועוד U2410 אחד, עבור 3 מזמינים בסה"כ). הכוונה היא להתמקד בדגמים הנ"ל, אבל אם תהיה התענינות... אשמח לשמוע אם יש עוד אנשים שמעונינים להצטרף, וכן הצעות לחנויות לבצע את הרכישה(דגש על חנויות שיסכימו לבדיקה של פיקסלים במעמד הקניה, לפחות למסכים היקרים יותר). --דור

• 56 תגובות
    • 20.9k צפיות
  12. דיברתי עם בעל עניין, בשביל הנחה של לפחות 20% צריך ביקוש של לפחות 50 חבר'ה. נראה אם ייצא לפועל, בכל מקרה רשמו כאן אם אתם מעוניינים. ואם אתם יודעים שמישהו מתכנן לקנות בקרוב מחשב הציעו לו להשתתף בקניה מחיר יעד - כמה שיותר לכיוון ה-900, מי יודע אם יהיו מספיק אנשים אולי אפילו פחות. [אני מודע לכך שבסקר קודם היה למכירה את ה7970HD ב-1750 ש"ח, אבל יש אנשים (כמוני ) עם עיקרון לא לשלם מעל 1000 שקל לכרטיס מסך (גם למעבד לא, אבל מזה רלוונטי?). כי בכל זאת עד כמה שזה היה משתלם (בא גם עם משחקים וזה) יש הבדל בין 900 ש"ח ל-1700 ...] http://www.tms.co.il/product/11436 - 7870HD http://www.tms.co.il/product/11861 - GTX660 עריכה: ראיתי שלא היה עדיין מספיק ביקוש ל-7870 וזה הלך דיי לאט.…

• 16 תגובות
    • 7.7k צפיות
  13. אחי מנסה לארגן קניה קבוצתית של רובי כדורי ג'ל - וחשבתי... למה לא להציע את זה פה גם כן. נראה לי יש פה קהל יעד לא קטן לנושא... אם לא יצא לכם לראות על מה מדובר, תכניסו בגוגל את המחרוזת Nerf Gel או תקראו פה למשל (או תלכו לסניף של טויס-אר-אס או הפיראט האדום או משהו...) כרגע מדובר על הנחה של כ-30% אם יש התחייבות לקניה מרוכזת, אבל צריך לבדוק מה ההענות (ובשביל זה אנחנו פה ). מחירים רשמיים (לפני הנחה - מבוסס על רשתות קמעוניות AKA טיוס'ר'אס וכאלו) אקדח עם 250 כדורים - 99 שח שאט גאן עם 150-200 כדורים - 199 שח צמד אקדחים עם 600 כדורים - 199 שח כדורים בנפרד יש בחבילות של 500 ו- 1000. אמור להיות גם רובה צלפים וזה... (יכול להיות שההנחה תהיה יותר גדולה - הכל תלוי בכמה אנשים יש…

• 11 תגובות
    • 8.2k צפיות
  14. Started by dp92,

אלהן חברים, כמו שאתם יודעים (או לא) nvidia השיקה את כרטיס (כמעט) דגל שלה ה980ti המבוסס ליבת gm200 עם 2816cuda cores ו6gb ram. המציג ביצועים מאוד דומים לtitan x, אחיו הגדול. או בקיצור כרטיס מאוד חזק (: מחיר הכרטיס בארה"ב הוא 650$ כלומר כ2970שח כולל מע"מ ולפי שער הדולר כרגע. לצערי המחיר בארץ הרחיק שחקים והגיע לכמעט 4k שח: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GTX-980Ti-6GD5 ברצוני לארגן קניה קבוצתית על מנת להוזיל עלויות, אז אם אתם מעוניינים אנה השאירו פה הודעה עם הפרטים הבאים: מהו מחיר מטרה ראלי עבורכם? (בבקשה בלי הצעות מגוחכות) מהו היצרן המועדף? (תזכרו שמותגים זה כסף) חנות מועדפת? איסוף עצמי / משלוח? ולמשוגעים שביננו, כמות? אם וכאשר נגיע לכמות מכובדת ש…

• 43 תגובות
    • 15.9k צפיות
  15. הקניה הסתיימה - תודה לכולם! תהנו ובהצלחה

• 259 תגובות
    • 38.7k צפיות
  16. אחד מחברי הצוות שלנו הגיע לדיל לא רע בכלל לדגם הנ"ל. מדובר בדגם הזה: http://goo.gl/OK1tS עולה בארץ בין 600 ל-800 ש"ח בערך : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822302 סקירה מקצועית: http://www.storagereview.com/intel_ssd_330_review לגבי אחריות 3 שנים יבואן רשמי ואיסוף עצמי בסניפי איבורי. המחיר כרגע עומד במשא ומתן עם אייבורי. כל מי שמעוניין נא לציין בסקר את כמות היחידות בה הוא מעוניין כדי שיהיה מעקב על איזו כמות מדובר בסה"כ. אם התחרטתם או השתנתה הכמות אנא עדכנו את הצבעתכם בהתאם. כרגע גם KSP וגם איבורי הורידו את המחיר לסביבות ה-450 ש"ח אז אני מאמין שאפשר לרדת עוד, במיוחד עם הכמות המכובדת של המשתתפים. חכו מעט ונעדכן בתוצאות המשא-ומתן. עדכון: תאריך היעד הוא סוף…

• 523 תגובות
    • 115.2k צפיות
  17. Started by jetman,

הלן חברים, עלה לי פה איזה רעיון לראש, אפשרי לבצע קניה קבוצתית באילת? זה נשמע לי עסקה מעולה..

• 8 תגובות
    • 3.6k צפיות
  18. Started by Emin,

לאור ההצלחה של המכירה הקודמת http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531753.0 אני מעוניין להתחיל עוד קניה קבוצתית של המוצר. נכון להיום אני מברר עם יבואנית המוצר CRG מה המחירים שנוכל לקבל לפי כמות האנשים שישתתפו. הצביעו בסקר אם בכוונתכם להשתתף בקניה. ברגע שיהיו לי עדכונים הוסיף לפוסט. סופ"ש נעים!

• 142 תגובות
    • 27.3k צפיות
  19. הקניה קבוצתית נ-ס-ג-ר-ה ! ! ברכות לזוכים/רוכשים כל מי שיצר איתי קשר יכול להיות רגוע. ומי שלא יצר קשר אז לא כל הפרטים הגיעו להנהלת TMS. ניתן להגיע כבר היום ולקחת מסניף נתניה את היחידה/יחידות שלכם ללא זמן המתנה. לצערי בגלל שיום שישי (לא לקחתי בחשבון שאין משלוחים ) המשלוח יצא ביום ראשון ויגיע ביום שני לבית הלקוח. המוצר יגיע עד דלת הלקוח - ניתן לשלם במזומן לשליח או באשראי בטלפון! ביום ראשון ייצרו עם כל מי שנרשם קשר והוא יוכל לבחור בצורת התשלום ולמסור כתובת,מיקוד רחוב ועוד... אני שמח להגיד שאני כבר מחזיק ברשותי יחידה אחת ואני ממש מרוצה. 1120 ש"ח הוא מחיר שאף חנות/רשת לא מתקרבת אליו וכנראה שגם לא תתקרב בחודש חודשיים הקרובים (אם לא יותר!) תודה רבה לכל מי שעזר במיוחד ל…

• 372 תגובות
    • 68.1k צפיות
  20. מצאתי את עצמי נזקק לחמישה מכשירי אל-פסק. אני משער שאני לא היחיד שצריך לקנות או לחדש אל-פסק. נכון לעכשיו שמתי עין על ADVICE AD850PRV שמחירו הנמוך בזאפ עומד על 395 ש"ח. זה לא חקוק בסלע ואם נגיע לכמות משתתפים מכובדת נוכל לכוון לדגמי פרימיום במחירים סבירים. אשמח אם המעוניינים להשתתף יגיבו כאן בת'רד. גם המלצות לדגמים יעילים\משתלמים יותר יתקבלו בברכה. עדכון קיבלנו הצעת מחיר לשני דגמי אל פסק: Aviem Pro 2080 800VA - סוללה אחת. מחיר מבצע באתר 342 ש"ח. מחיר לקניה הקבוצתית 275 ש"ח. Aviem Pro 2100 1000VA - שתי סוללות. מחיר מבצע באתר 539 ש"ח. מחיר לקניה הקבוצתית 456 ש"ח. מפרט מלא לשני הדגמים כאן. המחירים לקניה הקבוצתית אינם כוללים משלוח. תוספת משלוח 33 ש"ח. ניתן לכלול בכל משלו…

• 232 תגובות
    • 54.6k צפיות
  21. הקניה הסתיימה - תודה לכולם

• 319 תגובות
    • 80.6k צפיות
  22. Started by shishi1,

שלום חברים . האם לא הגיע הזמן להתחדש בסמרטפון חדש ונוצץ?!. אם אתם חושבים כמוני אנא הצטרפו אלי וביחד נוכל להשיג מחיר מעולה על אחד הסמרטפונים הכי מתקדמים כרגע LG G2 . כמובן אני ממליץ לכל מי שלא מכיר את המכשיר לקרוא ביקורות ולהתרשם ממנו .(מקבל ציון ממוצע של 9.5! ) . מחירו כיום של המכשיר באחריות של היבואן המקורי הוא 3000 ש"ח (לגרסת ה 16G) . אני מאמין שביחד נוכל לקבל מחיר הרבה יותר אטרקטיבי . אז קדימה אמרו לי את דעתכם. 25/12/13 חברים יקרים. המחיר שרשמתי הוא מחיר יבואן רשמי , כלומר זה נקודת פתיחה למשא ומתן ,הסיבה שבגינה לא רשמתי מחיר יעד כי אין מחיר יעד , אם לא נקבל מחיר שמשתווה לזול מבין היבואנים הפרטיים הקניה לא תצא לפועל. דבר שני , לעניות דעתי תמיד עדיף אחריות יבואן מקורי…

• 5 תגובות
    • 7.2k צפיות
  23. יש בחירה בין שלושה דגמים אם תהיה היענות נזמין מamazon ונחלק את עלויות המשלוח 1. Zipbuds JUICED In-Ear Earbuds with Tangle Free Zipper Cabling עלות של 20$ (78 ש"ח) 2. Zipbuds FRESH Noise-Isolating Metal Earbuds with Tangle Free Zipper Cabling עלות של 40$ (115 ש"ח) 3.Zipbuds FRESH Noise-Isolating Metal Earbuds with 3-Button Mic/Remote and Tangle Free Zipper Cablings עלות של 50$ (191 ש"ח) http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=zipbuds+earphones&rh=n%3A172282%2Ck%3Azipbuds+earphones

• 1 תגובה
    • 5.2k צפיות
  24. יש התעניינות?

• 26 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by MIKI23,

האם אפשר לארגן קניה של אחד הכרטיסי מסך חדשים ? TI6600 או 7950 -7850

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים