עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. לפני שבוע או משהו שהייתה המכירה קניתי עכבר לוגיטק G502 עלה מעל 400 ומשהו שקל ואחרי זה לקחתי גם עוד עכבר ב 70 אחוז הנחה ב 115 שקל במקום איזה 380 שקל עכשיו אני מסתכל באמאזון וה G502 יוצא 280 שקל שילוח לארץ אחרי משלוח אין לי מושג מה קורה פה כי הסתכלתי עליו גם באותו הזמן והמחיר היה בשמיים שיצא יותר יקר לקנות מאמזון איך פתאום צנחו המחירים כל כך גם אני חושב שבכלל בתקופת המכירה לא היה אפשרי בכלל לקנות באמאזון אני זוכר שהיה רשום שהמוצר לא נשלח לארץ מרגיש מרומה יצאתי משם ששילמתי מעל 550 שקל על שני עכברים בזמן שהייתי יכול לשלם 280 ולצאת עם העכבר שרציתי וזה הכל. כל הבלק פריידי עבודה בעיניים לא קונה יותר באר…

• 5 תגובות
    • 955 צפיות
  2. תודה לגולש HELL BOY שהיה הראשון אשר הביא את הידיעה לפורומים. מקלדות ועכברי גיימינג, זכרונות וקירורים של היצרנית האמריקאית מוצעים במחירי מבצע קורצים יותר ופחות, כעת בגירסה האמריקאית של חנות הענק במידה ואתם חובבי Corsair או חובבי גיימינג באופן כללי, ומעוניינים להצטייד במוצרים חדשים שישדרגו את חוויית המשחק שלכם – הכתבה הבאה היא כנראה בשבילכם. באמאזון ארה"ב מציעים מגוון מוצרים של יצרנית ציוד המחשוב האמריקאית בהנחות של עד 60 אחוזים, שחלקן רלוונטיות מאוד גם עבורנו. לא כל המחירים משתלמים לצרכן הישראלי, לצערנו – תוספת המשלוח המאסיבית למוצרים כבדים כמו מארזים וספקי כוח הופכת אותם לרכישה בלתי משתלמת בעליל מאמזון (ומחו"ל באופן כללי), אך מבין עשרות המוצרים בהחלט ניתן ל…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  3. Started by odedel,

שלום לכולם, לפני כשנתיים וחצי רכשתי כרטיס מסך Club3D nvidia GeForce 9800GTX מסקיי פי סי, לצערי שבוע שעבר הוא נשרף. עברתי על האשכול של מימוש אחריות של סקיי פי סי שנמצא בנעוץ (וכן ביצעתי חיפוש בפורום...), אך לצערי נתקלתי במבוי סתום - פניתי למספר חברות הרשומות שם, ולמרות שמרובן לא קיבלתי תשובה מספקת, אלכס מחברת IQPC ניסה בצורה מעל למצופה לעזור לי ופנה ליבואנים בארץ ובאמת ניסה לממש את האחריות שברשותי. למרבה הצער, כנראה שהכרטיס יובא ביבוא אישי של חברת SKYPC. אני ואלכס שלחנו היום מייל לRMA של Club3D אך אני מאמין שהסיכוי למימוש האחריות ישירות מולם הוא אפסי. למישהו יש רעיון מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  4. פלטפורמת המשחקים מציעה לכם לנסות באופן חינמי את משחק הפעולה הטקטי הטרי של יוביסופט, לצד מספר מחירי מבצע סבירים שעשויים לעניין אתכם סוף השבוע כבר כאן, ואיתו עוד הצעות מסקרנות מ-Steam. הפעם, הפלטפורמה מציעה לכם להוריד ולנסות אתRainbow Six Siege, כותר הפעולה העדכני שמכוון בראש ובראשונה למשחק מקוון ומאתגר אשר יגרום לכם להרגיש כמעט כמו צוות עילית לוחם אמיתי. הכותר יהיה זמין להתנסות חינם עד לשעות הערב של יום ראשון, ודורש גם את קליינט ה-uPlay של יוביסופט בכדי לפעול. אלו שיתרשמו לחיוב יוכלו גם לרכוש את המשחק המלא דרך Steam, במחיר מוזל של 40.2 דולר. בנוסף, בחנות של הפלטפורמה מציעים גם מבצעים על סדרת משחקי העולם הפתוח Saints Row, עם מחיר של 5.1 דולר ל-Sa…

• 1 תגובה
    • 955 צפיות
  5. Started by dog,

קבלתי לאחרונה הודעה מהוט שהחבילה שלי עומדת להתייקר החל מהחודש ב10 שח. ללא כל הסבר, נימוק וכו', שרירותי לגמרי. במקרה הספציפי שלי מדובר בהעלאה של כ-16 %. "עומד יפה" מול הבטחות שר האוצר להורדת מחירים במשק... שלחתי פניה בנושא לפניות ציבור של משרד התקשורת. הם רושמים שם שפניות שלא עומדות בניגוד לחוק משנת... לא יטופלו. כך שאני לא ממש בונה על הטיפול שלהם.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  6. Started by הרצל דלאל,

תקראו ותחליטו. קניתי דרך איביי מחשב ושלחתי אותו דרך ushop שהיו לפני כן ביי2 לישראל אילת, כידוע לכם באילת לא משלמים מ.ע.מ . דיברתי עם ushop והם ענו לי שאשלם דרכם את המ.ע.מ ורק אחרי שהמשלוח יגיע אוכל לבקשו מהרשויות בחזרה. הכל בסדר עד כאן . וראו איזה פלא, כשביקשתי מushop את הניירות של השחרור , הם טענו שהסחורה שוחררה באופן קולקטיוי ואם אני רוצה רשימון פרטני אצטרך לשלם 75 דולר. נראה לכם שזה הגיוני? אני צריך לבקש החזר של כ-250 שקלים וצריך לשלם קרוב ל-300 שקל. הם צריכים להמציא לי את הרשימון שעל פיו בלבד אוכל לקבל החזר. הם נתנו לי קבלה שלהם שרשום הכמה מ.ע.מ שילמתי, אבל לא קיבלתי החזר כי המ.ע.ע הולך לרשויות ורק לפי הרשימון אקבל בחזרה את התשלום. בקיצור חברת המשלוחים מתעקשים ולא מוכ…

7. אושר היום בכנסת: הכנסת אישרה בקריאה שנייה ושלישית את הצעת החוק של ח"כ רונית תירוש (קדימה), לפיה זיכוי שיינתן לצרכנים בחנות יהיה ללא הגבלת זמן, בלתי מחיק, יהיה תקף גם למוצרים שבמבצע ולא יהיה צורך בהצגת חשבונית בעת השימוש בזיכוי. בנוסף, אושר כי חברות סלולר, אינטרנט, טלוויזיה, טלפוניה, חשמל, טלפון, גז, ומים ינפיקו סיכום שנתי ללקוחות, בדומה לטופס 106, כדי שהצרכנים יוכלו לעקוב אחר תשלומיהם. את הצעת החוק יזמו חברי הכנסת אורי מקלב ומשה גפני מיהדות התורה וכרמל שאמה ויריב לוין מהליכוד.

• 2 תגובות
    • 954 צפיות
  8. Started by SilentBob,

עדכון 2: בסגה החלו לחלק שלושה משחקים חינמיים חדשים: Viking: Battle of Asgard, Gunstar Heroes ו-Renegade Ops. נראה כי מי שנרשמו לעדכונים בסיבוב הקודם של המיזם יהיו זכאים לקבל במייל שלהם קודים עבור הכותרים החדשים באופן אוטומטי, ללא צורך ברישום או הזנת פרטים מחדש – אם כי בסגה מצהירים כעת שקבלת הקודים עשויה לקחת עד שלושה ימים שלמים, בשל העומס והביקוש הגדולים ברשת. עדכון: נראה שגם המשחקים החינמיים של הסיבוב השני אזלו – אך אל תשכחו שיש את הסיבוב השלישי, אליו תוכלו להירשם עם המייל שלכם על מנת לקבל שלושה כותרים חינמיים נוספים החל מהיום בערב, אז אל תשכחו ותזדרזו, משום שמסתבר כי מדובר בכמויות סופיות של הטבות. הכתבה המקורית: החברה היפנית ממשיכה להפתיע אות…

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  9. אני לקוח של חברת פרטנר קרוב לשנתיים וחצי הכול טוב ויפה עד שפתאום התחילה לשקר ולהבטיח סתם דברים אז לי נמשל הובטח שאני יותר לא ישלם דמי מעבר לאחר שבימקום שהיגבו מימני 10 שקל גבו מימני 49 שקל אז שלחתי להם את הכול אז אמרו לא נוכל לזכות אותך או להחזיר לך חלק מהכסף אז בחודש 8 אני מגלה חיוב על דמי מעבר על שהחלפתי תוכנית סלולר אחרת אז התקשרתי כדי לברר אמרו לי כולם משלמים דמי מעבר אין דבר כזה שאתה לא תשלם אמרתי להם לי אמרו שאני כלל לא ישלם אז אחרי זה זיכו אותי והכול אז שאל אותי המנהל המוקד כי עבירו אותי עלו למנהל קרוב יעקוב זה היה בתאריך 20.08.17 אז אמרתי שכן אז ביררתי לגבי תלונה שהגשתי נגד אורן המנהל הפלאפוני ושושנה המנהלת שת המוקד של הצאט שבאתר אז פתאום בלי הסברים בלי הוכחות שהג…

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  10. אני יוצא לטיול בפיליפינים בעוד שבועיים, ולשם כך אני רוצה להצטייד במצלמת אקסטרים (שיומי או js 5000). האם כדאי לקנות במנילה שבפיליפינים? או לא לסמוך עליהם (זיופים וכו') ולקנות בארץ? תודה

11. היי, היפותטית אם הייתי מעוניין לקנות תוף ארקייד מסין, עם הפרטים הבאים: גודל: (בטח לפני אריזה):465 mm x 165 mm x 490 mm משקל: 7.2 קילו עלות: 460-550$ כולל משלוח בטח אני צריך להוסיף מע"מ 17%, אבל מה לגבי מכס ומס קניה? האם יש עוד מיסים נסתרים שיכולים לצוץ? תודה!

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by nat64x,

הגיע העת בשנה, אני מתמקח כרגע עם ספקי השירות שלי, ארצה לשמוע הצעות אטרקטיביות שקיבלתם. יש אפשרות להשיג חבילה באזור ה-300 דק' ב-10 ש"ח לארה"ב?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  13. אהלן, אני מחפש מטען לסוללות AA ו AAA, וסוללות נטענות. השימוש העיקרי הוא לפנסים(אופניים ואחרים) כך שהסוללות צריכות להיות חזקות. הזמן טעינה לא חשוב לי, אבל ניתוק "מיידי" בגמר הטעינה יכול להיות טוב. הסתכלתי קצת על דגמים בebay ו-dx. אבל אין לי מושג מה טוב - למישהו יש המלצה למשהו טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by Abyss3,

בקיצור אנחנו מחפשים בר מים הבייתה, וקיבלנו הצעת מחיר מאלקטרה 68 ש"ח לחודש למשך 3 שנים וזה כולל בר מים, 4 מסננים, 2 נורות UV ושנתיים אחריות ומשלוח. לגבי התקנה לא בטוח.. אבל בסדר, 200 שקל חד פעמי זה לא נורא. בתכלס יוצא לנו 150 שקל בחודש על מי שתיה שזה המון, ו-68 ש"ח זה חיסכון של כמעט 100 ש"ח בחודש. בקיצור- למישהו יש? איך המכשיר?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  15. כמה מחשבים נייחים נמכרים לדעתכם בישראל בשנה? ולא מחשבי מותג, אלא מחשבים בהרכבה

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  16. היי, סוף סוף אני מסיים עם HOT נשאר לי רק להחליט עם אני נשאר ב 018 או מחפש ספק אינטרנט זול וטוב יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by Tal-T,

היי חברים, אני רוצה לקנות אוזניות (300-600 ש"ח), הבעיה היא שאני מתכנן עבורן מספר שימושים ואני לא בטוח מה הכי אידיאלי במקרה שלי: 1. האזנה למוזיקה מהמחשב/טלוויזיה. לשם הנוחות רציתי אוזניות BT כי אני יודע שיש כאלה שמאפשרות גם BT וגם חיבור PL. 2. עריכת מוזיקה חובבנית (פסנתר/גיטרה/שירה עם כמה שפחות רעשי רקע) וחיבור האוזניות לפסנתר חשמלי לנגינה בלילה (PL). אני קונה פסנתר שאמנם יש לו רכיב BT אבל למיטב ידיעתי בכל הקשור לנגינה, עדיף לא להשתמש בBT בשביל איכות מקסימלית ומניעה של LATENCY. האם אני צודק או שהBT כיום מתגבר על זה? 3. אני עורך וידאו. הרבה פעמים אני ארצה להקליט COMMENTARY (פרשנות) וכו', על גבי וידאו שנערך מראש. אני שם לב להבדלים בין איכות ק…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by madgod,

היי, התייעצות איזה מכשיר נכון שאקנה. יש לי אינטרנט אלחוטי בסלון ותשתית של יס. הבעיה היא שבממ"ד אין לי קליטה כלל אבל יש לי תשתית של יס. אני מעוניין שיהיה אינטרנט אלחוטי בממ"ד וגם יציאת LAN למחשב נייח שיש שם. אני צריך מכשיר שיתחבר למודם של חברת יס שיש בממ"ד ישדר Wifi בממ"ד וגם שיהיו לו יציאות LAN. יש כזה? המון תודה על העזרה וההכוונה. איתי

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לבנות מחשב בעצמי והחלטתי על המפרט הבא (פחות או יותר): i5 2500k Gigabyte Z77-D3H G.Skill Ripjaws X 1600 MHz 2x4GB GeForce GTX 560 Ti Western Digital Caviar Black 1TB SATA3 64mb Cooler Master Hyper 212+ PSU 550W (CoolerMaster or Corsair) DVD-RW (any one will do) זו פעם הראשונה שאני קונה מחשב בארץ ושמתי לב שההבדל במחיר לארה"ב (newegg.com) עבור החלקים האלה זה בערך 1,500 ש"ח! יש משפחה וחברים שכל הזמן מבקרים פה ויכולים להביא לי או יכולים לשלוח לי בדואר. זו לא הבעיה. השאלה היא האם כדאי לחסוך כסף ולייבא חלקים (אולי הקטנים יותר כמו זכרון, כרטיס גרפיקה, והמעבד) או פשוט לא כדאי כי יותר מדי כאבי ראש עם מע"מ וגם העניין של אחריות אם חס וחלילה צריך להחזיר רכיב מקולקל? מחש…

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  20. אהלן לפני כחודשיים הוצע לי מבזק לשדרג את החבלילה ל-10MB NGN כולל ספק ותשתית שלהם פלוס קבלת ראוטר חדש (שהתברר כמחודש ד''א). מאז השדרוג, קרו לי רק צרות עם האינטרנט. כל הזמן היו נפילות (שנבעו מצד התשתית של בזק) שלא פסקו. הנפילות היו ברמה כזו שרוב הזמן לא היה אפשר בכלל אפילו להתחבר לאינטרנט. לאחר אין ספור שיחות מול השירות הטכנאי שכשל, חמש פעמים שבא טכנאי (ונאלצתי לבטל אפילו ימי עבודה), ארבע פעמים שנשלחתי במיוחד לנזק סטור על מנת להחליף ראוטר, רק אתמול סודרה התקלה (אני מקווה...). עכשיו רציתי לשאול מה אני אמור לעשות? נראה לכם שאני צריך לבקש פיצויי כלשהו? או שעדיף לעזוב את זה וגמרנו? בכל זאת, לא מספיק ששילמתי על משהו שבכלל לא קיבלתי אותו, והעוגמת נפש והעצבים ונוסיף לעובדה ש…

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  21. החנות הסינית המקוונת Everbuying עורכת השקה חגיגית לסמארטפון חדש שעונה לשם Homtom HT3 Pro, שעם קצת מזל ותזמון יכול להיות שלכם בעבור 70 דולר בלבד הסמארטפונים הסיניים האלמוניים (יותר ופחות) ממשיכים לשבור שיאים ללא הרף, וכעת נראה שאפילו במחיר אשר נמוך מתקרת הפטור ממע"מ וממסים (75 דולרים) ניתן להשיג מכשירי אנדרואיד ראויים, אשר יהוו אלטרנטיבה מעולה בתור מכשיר משני או מכשיר ראשון עבור צרכנים בעלי פרופיל שימוש בסיסי. דוגמה עדכנית לכך היא סמארטפון חדש בשם Homtom HT3 Pro, אשר מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציה של 720p, שבב Mediatek MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 תומך דור רביעי, נפח אחסון מובנה של 16GB שגם ניתן להרחבה עם כרטיס microSD, זכרון RAM של 2GB, מצלמת 8 מגה פיקסל…

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by shimronfio,

שלום, רכשתי לא מזמן את ה-HD598, וטרם ניסיתי אותם, ראיתי הרבה תגובות שממליצות על קניית AMP בנוסף לאוזניות, וראיתי באמזון המלצה לקניית fiio e10k, חשוב לי לציין שאני מאזין לרוב סוגי המוזיקה אך בעיקר למוזיקה אלקטרונית. האם רצוי לקנות מגבר?

• 0 תגובות
    • 947 צפיות
  23. אורח עומר
    Started by אורח עומר,

שלום חברים,לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם:באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודשבאנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודשאשמח לדעת מה דעתכם בעניין?החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם?השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר.המון תודה על העזרה חברים!

24. Started by גמני,

ולמעשה גם רכב משומש... http://finance.walla.co.il/?w=/3/1878715

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  25. חוץ מ - clove ומאיביי יש עוד חנויות שאפשר להזמין מהם טלפונים סלולארים לארץ? ושיש להם מבחר נורמלי...

• 1 תגובה
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים