עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. כמה מחשבים נייחים נמכרים לדעתכם בישראל בשנה? ולא מחשבי מותג, אלא מחשבים בהרכבה

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  2. היי, אני רוצה לרכוש סוללה נטענת למחשב חברות השילוח לא יכולות להביא כי אסור לשלוח סוללות ליתיום שלא מחוברות למכשיר אני יודע שאי אפשר להביא במזוודה שנכנסת לבטן המטוס (ובגלל זה חברות השילוח לא מביאות) אבל האם מאשרים להעלות למטוס עם תיק העלייה? האם חבר יכול להביא לי אותה איתו בטיסה?

3. Started by Yossarian22,

מה פירוש הדבר אם קיבלתי צ'ק וכתוב עליו "למוטב בלבד"? כמה זמן במקסימום אני יכול לחכות עם הצ'ק עד שאני מפקיד אותו והא עדיין יהיה תקף?

4. אני מחפש בית מנורה פשוט מינימליסטי ולבן, שמתחבר לתקרה. בין אם זה הסוג שלא כולל שום כבל(כמו שיש בד"כ במרפסת או בחדר שירותים), או כזה ש-כן יש לו כבל קצר, כמו שיש בד"כ בחדרי שינה. האם מוכרים את זה באתרים הסיניים? או שללכת להום-סנטר?

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  5. עד עכשיו שילמתי לבזק על ADSL מחיר של 55 ש"ח על מהירות של 5 מגה. החוזה שלי איתם הסתיים והם הקפיצו לי את המחיר ל 75 ש"ח עבור 15 מגה וכשציינתי שאני לא מעוניין ב 15 מגה אלא מעוניין להשאר עם 5 מגה, נאמר לי ש 5 מגה יעלה לי אפילו יותר בגלל שהם נותנים לי עכשיו "הטבה" לחצי שנה במחיר של 75 ש"ח ל 15 מגה והמחיר הרגיל עבור 15 מגה הוא 90 ש"ח. (מעניין מה זה טוב הלב הזה שזיכה אותי ב"הטבה" בלי שביקשתי אותה בכלל). האם אלו המחירים הריאלים של הספקיות? האם אני צריך לקבוע ניתוק בשביל שהם יתנו לי מחיר נורמלי? מה הולך פה. תודה.

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  6. Started by toys in space,

אז ככה סוג הסוללה היא :A41-X550A הזמנתי בעבר סוללה מזוייפת מסינים מחול והיא נגמרה לי תוך חודשיים. הפעם אני לא רוצה לעשות את הטעות הזאת ולהזמין מקורי. הבעיה היא שבישראל מוכרים סוללה כזאת ב400 שקל. מאיפה אפשר להזמין את הסוללה המקורית במחיר יותר זול מהארץ? והאם יש אפשרות להזמין 6 תאים במקום 4 שהמקורי מגיע?

7. הי לכולם יש לי מודם-ראוטר בבעלותי, שנקנה לפני הרבה שנים, והוא תומך במהירות של עד 15Mb/s. אני מעוניין לעבור למהירויות גבוהות יותר, וכיוון שמחירי המודם-ראוטרים שתומכים במהירויות הגבוהות יותר של עד 100Mb/s (השם הטכני הוא VDSL2) הם יקרים עדיין, נראה לי שאני שוט אתחבר לספק שנותן מודם-ראוטר כלול בחבילה. האם יש כאלה? תודה על המידע

• 8 תגובות
    • 987 צפיות
  8. Started by Yuval Tal,

אני רוצה להחזיק קו טלפון ומכשיר סלולרי ייעודי רק למועדוני חבר שנותנים הטבת הצטרפות ודורשים זיהוי לפי סלולרי. מבחינת חבילות סלולר, זה מאד זול, אבל עוד מכשיר רק למטרה הזו יכול להיות קצת יקר. מה האופציה הכי זולה שלי? (נגיד שרוב מועדוני החבר דורשים התקנה של אפליקציה כלשהי. בד"כ של Como) צריך שהוא יכיל אנדרואיד ואוכל להתקין עליו אפליקציות של איזה 10-20 מועדוני חבר (שרובן נכתבו על ידי מפתחים פח באופן מאד מאד לא יעיל), ואפליקציות כמו gett וכיו"ב.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  9. Started by avnet613,

הבעיה הגדולה ביותר עם קניה מאמזון היא שפעמים רבות אין משלוח לישראל. הפוסט הבא מסביר איך להתקין תוסף לדפדפן שמאפשר למצוא בקלות כמעט כל מוצר עם משלוח לישראל. תוסף לאמזון למציאת משלוח לישראל

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  10. Started by 2Fluffy4U,

שלום, קיבלתי היום מייל שאומר ש - Apple sent you an iTunes Gift, ככל הנראה בשווי 100$. אני מצרף תמונה של המייל. אני תוהה האם זה דבר לגיטימי או ניסיון רמאות.. אשמח לעזרה. תודה

• 3 תגובות
    • 985 צפיות
  11. ראיתי את הידיעה על כך איפשהו בפייסבוק שלי. http://www.engadget.com/2012/05/11/usps-battery-ban/ כמובן, ניתן למצוא עוד מקורות לידיעה הנ"ל. USPS עשתה חקירה על תאונות בקרב מטוסי תובלה וגילו שקרו\נגרמו מס' תאונות בגלל סוללות ליטיום שהיו טעונות במלואן בזמן המשלוח. זה הולך לעשות בעיות גדולות כי זה בעצם אומר שאי אפשר לקנות מחשבים ניידים\טבלטים\סלולרים ובעצם כל מכשיר אחר שכולל סוללת ליטיום ולהנות ממשלוח זול. DHL UPS ושאר החברות הפרטיות גובות כפול ומכופל עבור משלוחים מחו"ל. מה שלא הצלחתי כל כך להבין, זה מה ההבדל בין נוסע שנמצא במטוס עם מחשב נייד לבין המזוודה שלו או דברים שנמצאים בתא המטען וכוללים סוללות ליטיום. מוזמנים להוסיף\לתקן מידע ולשתף מחשבות.

• 2 תגובות
    • 985 צפיות
  12. אם חברה (למשל גולן טלקום) מציגה לי חשבוניות באתר שלה, און-ליין, האם צריך לשמור אותן מקומית על המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  13. אני רוצה להזמין אוזניות G 930 של לוגיטק והן עולות 110 דולר, עכשיו יש אפשרות לעטוף את החבילה בתור מתנה ותקנו אותי אם אני טועה אבל זכור לי ששמעתי שזה יכול לתת פטור ממע"מ זה נכון? תודה.

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  14. Started by physx,

אני מעוניין לקנות thinkpad/latitude יש חנויות שהייתם ממליצים לבדוק אצלם? אזור המרכז, תל אביב-ראשון..

• 0 תגובות
    • 983 צפיות
  15. Started by yarin153,

קניתי כבל HDMI 10 מטר באיביי.. עכשיו עבר חודש ואני נכנס לראות כמהזמן עבר בדיוק אני רואה שבמידע רשום שהספק לא שולח לישראל למיטב זכרוני זה לא היה רשום כשקניתי האם יכול להיות שהוא שינה את זה במהלך הזמן? ומה יקרה עכשיו עם מה שקניתי?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  16. לפני שנה חברה שלי בהמלצתי קנתה מחשב של דל מסדרת Vostro מ-Notebookclub. לפני שבוע התחילו להישמע צפצופים מהמחשב הבעיה נעלמה וחזרה לסירוגין. אמרתי לה להתקשר לNotebookclub, מכיוון שיש לה אחריות לעוד שנתיים על המחשב. הבחורה שדיברה אתה בטלפון הסבירה לה איך לבצע בדיקה למחשב, ובבדיקה התגלתה תקלה בHD. התומכת הטכנית אמרה שיגיע אליה טכנאי ביומיים הקרובים ויתקן את התקלה ובנתים כדאי לגבות את המידע החשוב שעל המחשב. כול זה קרה ביום ראשון. היום הגיע טכנאי לבית החליף במקום את הHD וגם סוללה כלשהי במסך שגרמה לצפצופים. לפעמים נתקלים בשירות טוב שמגיעות לו מילים טובות כמו שצריך להיות בכול מקום אך לצערנו בארצנו זה נדיר יותר. אז באמת תודה לNotebookclub וDell.

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  17. אהלן, אני מחפש מטען לסוללות AA ו AAA, וסוללות נטענות. השימוש העיקרי הוא לפנסים(אופניים ואחרים) כך שהסוללות צריכות להיות חזקות. הזמן טעינה לא חשוב לי, אבל ניתוק "מיידי" בגמר הטעינה יכול להיות טוב. הסתכלתי קצת על דגמים בebay ו-dx. אבל אין לי מושג מה טוב - למישהו יש המלצה למשהו טוב? תודה

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  18. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני עוזב היום בשעה טובה את Triple c (הספקית הגרועה בעולם בוודאות !) לטובת בזב"ל. רציתי לדעת כמה אתם משלמים על חבילה של 20 מגה? הם דורשים ממני 52 ש"ח שנשמע לי המון. באינטרנט מדברים על 29.9 מהשימור שלהם.

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  19. Started by Rockstatement10,

יש כאלו שקונים מכשירי סלולר או מוצרי חומרה מחו"ל לצורך הדוגמה.. במיוחד כשמדובר בסלולר - אחריות מחו"ל זה דבר בעייתי אני מניח גם כשמדובר באמזון.. בתכלס כשקונים מחול אז האחריות די נפסלת לדעתכם? או שכדאי רק אם המחיר זול באמת בהרבה? כי לשלוח את המוצר לחול זה ייקח המון זמן עד שיחזור..

20. צהרים טובים לכולם, הגענו לקצה החוזה שלנו עם בזק, ואנחנו שוקלים האם להשאר איתם או להחליף ספק. בעיקרון, כרגע אנחנו על 5 מגה ב-20 שקל ורוצים להגדיל. אנחנו רוצים 10 מגה באותו מחיר. 018 נותנים את זה, נטויז'ן רוצים על זה 25 ובזק רוצים על זה 27.5. השאלה היא אם מבחינת מחיר לתמורה, מישהי מבטיח ומקיים מהירות כמו בזק. אשמח אם תעזרו לי בנושא הזה

21. Started by SHARON2016,

היי חברה זה מפרט של המחשב שלי שקניתי לפניי שנתיים מksp מעבד intel i7 4790 3.6 gh 8 mb כרטיס מסך gtx 970 msi oc gaming 4g לוח אם asus z97-k lga 1150 ddr 3 1600 זכרון g.skill 16g 1600 mhz ספק seasonic 600 w ssd sumsong 840 series 2.5 120g אלה בעקרון החלקים העקריים ואני מעוניין להשתדרג בעתיד בgtx 1080 ti על המחשב הזה והשאלה שלי האם בשביל למצות את הכרטיס ושלא יהיה מוגבל האם כדאי לי או שאני בעצם צריך לשדרג גם חלק אחר כמו מעבד לוח אם וכו דרך אגב קניתי מסך של דל שתומך ברזולוציה של 2560 x 1440 ולכן אני רוצה לשדרג את הכרטיס בשביל לשחק ברזולוציה כזו בהגדרות גבוהות

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  22. Started by nat64x,

הגיע העת בשנה, אני מתמקח כרגע עם ספקי השירות שלי, ארצה לשמוע הצעות אטרקטיביות שקיבלתם. יש אפשרות להשיג חבילה באזור ה-300 דק' ב-10 ש"ח לארה"ב?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by ag43,

מתברר שמגיע למורים 5 התקנות חינם של OFFICE365 ואולי גם טרה אחסון חינם בענן. פרטים בקישור. הטבה זו היא בנוסף להנחות בקניית מוצרי מיקרוופט באתר חותם.

24. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב עפ"י המפרט המוצע באתר - מפרט מחשב משרדי/ביתי מחוזק. האם יש חנות/יות מומלצת באזור גדרה? (אפשרי גם באזורי רחובות - אשדוד) תודה

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  25. הזמנתי מעיל מחו"ל (חיסכון של 500 שקל מהמחיר בארץ) אספתי את החבילה מהדואר, כשהגעתי הביתה ראיתי שבצד השני של החבילה הייתה את המדבקה הצהובה המאיימת "חייב בתשלום" בצירוף דף פירוט/קבלה שכזה (התמונה להמחשה בלבד) כמו שנאמר, לא נדרשתי על ידי פקידת הדואר לשלם על מנת לשחרר את החבילה...

• 0 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.