צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אפשר לקבל המלצה לחנות באזור המרכז או אתר אינטרנט לקניית מחשב על פי מפרט?
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני דיי בטוח ששמעתי(בזמן שהייתי על המחשב) פרסומת חדשה של בזק על מבצע של 100 מגה ועוד חבילת דקות כלשהי אבל אני לא מצליח למצוא את זה באינטרנט, אשמח אם מישהו יוכל לעזור(לוטם לדוגמא).
-
- 22 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום, אשמח לדעת האם ההצעה שקיבלתי מHOT ונטויזן כדאית. הוט - 59 ש"ח (אני צורך מהוט רק אינטרנט) נטויזין - 29 ש"ח לאינטרנט 12 מגה. אשמח לתגובות. תודה!
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מי שמעוניין שיגיב פה... התחלתי לגשש ואפשר להגיע למחירים טובים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/sarigelectric/5384384?nlp=&CID=IL_CRM_1_0_0_121&a=2022 שווה? ואם לא, מה כן שווה? אני לא מחפש "לבזבז" על הנושא יותר מ150 ש"ח...
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אין לי כוח יותר מידי לדוש בזה עוד רק בקצרה אצרף מייל שקיבלתי מהם אחרי בערך חודש כמה טלפונים מעצבנים ומטופשים וזמן חשוב כמובן שהלך לגנבים הנוכלים מר נער, שלום רב, אני מודה לך על פנייתך. ראשית, הרשה לי להתנצל על כך שההמתנה למענה התארכה מעבר למקובל. במענה לפנייתך, ערכתי בדיקה במנוי שברשותך והריני להשיבך כדלהלן: 1. בתאריך 29/01/12 התקבלה בקשתך לביטול שירותי האינטרנט, המנוי בוטל בפועל בתאריך 11/03/12 והופסק החיוב בגינו. 2. בהתאם לכך, חשבונך חיוב בסך 13.9 ₪ כולל מע"מ בעבור תקופת חיוב 02/12 ובסך 20.21 ₪ כולל מע"מ בעבור תקופת חיוב 03/12. 3. ולאור האמור לעיל, יועבר זיכוי על סך 34.11 ₪ כולל מע"מ לכרטיס האשראי שברשותך, עד 14 ימי עסקים. אני תקווה כי יש באמור בכדי …
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב קרובים שלי טסים לסין ואני מעוניין לקנות שם חלקי מחשב. אני מנסה לברר על מחירים וחנויות שם בערים: בייג'ין שנגחאי מקאו והונג-קונג. אני מעוניין לקנות ספק כוח למחשב בסדר גודל של 1000-1200 וואט. ואם פער המחירים משמעותי בנוגע לכרטיסי מסך (דגמים: AMD Radeon™ HD 7970 או GEFORCE 580\590). אז אם אתם מכירים חנויות או יודעים מחירים אשמח אם תשתפו. אחלה שבוע =]
-
- 0 תגובות
- 914 צפיות
-
-
טוב אז בעקבות פרסומות שראיתי ב YouTube בזק פתחה במבצא חדש של מאה מגה אינטרנט ב 100 ש"ח בלבד למשך שנה שלמה בבזק בין לאומי לא נשארו אדישים ופתחו גם הם במבצע של 100 מגה ב 60 ש"ח למשך שנה קצת קשה להאמין אבל זה באמת כך 100MB במחיר של 160 ש"ח בחודש ברוכים הבאים ל VDSL המבצע שלהם בטח לא יהיה להרבה זמן אז מי שרוצה להשתדרג עכשיו זה הזמן..
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי ב 5.3.12 הזמנה מ VITACOST ששוקלת 10.9 lbs ושויה 120.81 דולר ! בתאריך 7.3.12 החבילה נשלחה אליי דרך DHL אחרי שפניתי אליהם ושאלתי איכן החבילה, קיבלתי את ההודעה הבאה Dear Elior Kirma, Thank you for your reply & your patience. According to the following screen shot, DHL Global shipping has provided the following information. http://webtrack.dhlglobalmail.com/?mobile=&trackingnumber=GM5551124770931655 *****במקום הקישור הופיעו תמונה של הקישור **** At this time, If the order is returned to Vitacost we will issue a credit according to our policy: http://www.vitacost.com/International-Shipping#FAQIntl4. Again, we appreciate your business! מה זאת אומרת "DELIVERY NOT …
-
- 29 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני בידיוק הולך לקנות מחשב חדש ואני מחפש המלצות לחנויות מחשבים. חוץ מאייבורי וK.S.P יש המלצות לחנויות יותר טובות משני אלה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אתמול רכשתי סוללה NB-4L מקורית של קנון במחיר מלא בחנות הנ"ל. שהגעתי הביתה הבחנתי שהאריזה פתוחה והסוללה בפנים שונה מהסוללה המקורית שקיבלתי עם המצלמה. יש לי היסטוריה ארוכה עם קנון וישנם הרבה מצבים שסוללה אחת שונה מאחרת (מפעל שונה, קהל יעד שונה וכו') אבל כאן הכתב היה דהוי, מטושטש וכיתוב שונה בגב המצלמה, רושם ראשוני היה שהסוללה אינה מקורית. לאחר חיפוש קצר הבנתי שהסוללה בוודאות אינה מקורית כמו שניתן לראות כאן: http://fake-nb-4l-battery.blogspot.com/ הזיוף שיש באתר זאת הסוללה שקיבלתי. יום אחרי חזרתי לחנות במטרה להחזיר את המוצר וגבו ממני 5% מהמחיר המלא "לפי החוק". כשהתעמתתי עם המוכר הוא אמר שמבחינתו זה מקורי ורוב המוצרים שהם מוכרים פתוחים, סוללות בפרט והטענה: "כדי שנראה שהסוללה…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עוזב היום בשעה טובה את Triple c (הספקית הגרועה בעולם בוודאות !) לטובת בזב"ל. רציתי לדעת כמה אתם משלמים על חבילה של 20 מגה? הם דורשים ממני 52 ש"ח שנשמע לי המון. באינטרנט מדברים על 29.9 מהשימור שלהם.
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מאז שהום סלולר נכנסו לתחרות סלקום הורידו את מחיר הטוקמן מ1.15 ל-25 אגורות (בדקתי אחרי שיחה של פחות מדקה למכשיר סלקום) לפני זה הם קרעו במחירים. כמעט לא דיברתי בטוקמן והחשבון צנח מ-50 שקלים ל-0 בלי סיבה ברורה. לא עוד! אני מחכה עד שהטוקמן שלי יגמר ואז אני עובר להום סלולר.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, קרה לי מקרה קצת מצער ורציתי להתייעץ כאן עם אנשים שמבינים. פרסמתי למכירה מוצר משומש, שהיה אצלי במשך כשנתיים ולא עשה בעיות. יצר איתי קשר קונה וקבענו להפגש. לפני שנפגשנו הוא ביקש ממני לבדוק שהמוצר תקין. בדקתי ואכן הכל היה בסדר (לא שהייתי צריך לבדוק, עשיתי את זה כי הוא ביקש). הוא סמך עלי ולכן כשנפגשנו הוא לקח את המוצר בלי לבדוק והביא לי את הכסף. אחרי שבוע הוא פתאום מתקשר אלי וטוען שהמוצר לא תקין. היו בינינו חילופי דברים, הוא טען שאני רמאי וכו' ודרש את הכסף חזרה. אני מצידי אמרתי לו שמכרתי לו מוצר תקין, אני לא יודע מה הוא עשה בשבוע הזה, מבחינתי המוצר התקלקל אצלו ואני לא חנות שנותנת אחריות. זו לא פעם ראשונה שאני מוכר מוצר משומש, אבל זו כן פעם ראשונה שבה קורה ל…
-
- 51 תגובות
- 7.9k צפיות
-
-
אני מקבל מחדש מכשיר חדש (מחנות פרטית) ואני מחפש משהו נורמלי ולא אונס. מחפש משהו בסביבות ה1-2GB גלישה 200 דקות ו200 סמסים רמי לוי דווקא בא לי ממש בטוב, השאלה איך הקליטה שם וכו'.. מה המהירות גלישה.. (הבנתי שזה עובד על פלאפון) הבעיה היא ששם מינימום 5GB חבילת גלישה ב55 ש"ח וזה יצא לי מעל 100 ש"ח בחודש + ואני לא משתמש ב5GB, גם לא ב-2 אז לסיכום - צריך משהו עד 100 ש"ח בחודש.
-
- 24 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אני אמנם חדש כאן בפורום. והגעתי לכאן רק בשביל סיבה אחת. זאת הפעם הראשונה מאז שעליתי לארץ שאני נתקל בשירות כל כך טוב. והחלטתי לרשום כדי לנסות ולתת לה את המילה הטובה שמגיעה להם. עליתי לארץ לפני שנתיים עם מחשב שקניתי בקנדה, מחשב של לנובו. כמובן שכאשר קניתי את המחשב באונטריו, היה לי שם מקום שנתן לי שירות וסיפק לי את התמיכה שהייתי צרך בנוגע למחשב. הבעיה התחילה, שנתיים אחרי שקניתי אותו במקום אחר בעולם. ישראל. אני לא כל כך יודע מה קרה למחשב עד עכשיו, אבל אני יודע שהוא התחיל להיות איטי מאד עד שלא יכולתי לעבוד אתו ( את רוב העבודה שלי אני מבצע על המחשב) חיפשתי באזור מגוריי מעבדה כלשהי שתוכל לעזור ולסדר את המחשב. ברבות מן המעבדות קיבלתי את התשובה שבגלל שהמחשב לא נקנה בארץ ומכי…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתור קונה לא קטן מ-eBay יוצא לי להתקל המון במקרים שבהם המוצר לא מגיע ואני נאלץ לבקש את כספי חזרה, אבל ברוב המקרים המוצר אכן מגיע גם אחרי חודש-חודש וחצי ואני מדפדף בהיסטוריה ומשלם למוכר את הכסף חזרה. לעומת זאת, עם הגידול בשימוש ב-eBay ע"י ישראלים אני שומע יותר ויותר את העניין של "המוצר לא הגיע, קיבלתי את הכסף חזרה וגם את המוצר אחרי שבוע! חחחחחח איך דפקתי את המערכת!!", במיוחד פה בפורום. אומנם התופעה הזו עתיקה, אך אין דבר יותר מעצבן מזה שמוכר גדול (סדר גודל של tomtop, buyincoins וכו') חוסם את האופציה של שליחה לישראל, במיוחד בגלל אחוז ה"היעלמות" הגבוה של מוצרים. עזבו את העניין של האתיקה (המוכר מרוויח גרושים על העסקה ואתם פשוט גונבים לו את הפרנסה) - התנהגות שכזו פוגעת בכם ובש…
-
- 21 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
היי לכולם בימים האחרונים שדרגתי את מהירות האינטרנט בביתי ל- 30 מגה. לאחר שהבאתי את המודם-ראוטר וניסתי להתחבר נראה היתה שיש בעיה. התקשרתי ל-166 ולאחר בדיקה קצרה נקבע לי ביקור טכנאי. הטכנאי הגיע, בדק את הקו וקבע ששלוחה מסויימת היא זו הגורמת לבעיה ולאחר ניתוק הקו אליה אכן הקו איפשר מהירות של 30 מגה. הטכנאי טען שאם ברצוני לחבר מחדש את השלוחה עלי לתאם התקנה וזה בעלות של 99 ש"ח. היות וקיום השלוחה חשוב לי, תאמתי התקנה. אני תוהה, האם מעשיו היו בסדר? האם הוא לא אמור היה לתקן את הבעיה בבית בזמן שכבר היה אצלי וזאת בלי ליצור בעיה אחרת - ניתוק שלוחה? האם טענתו שעליו לקבוע התקנה חדשה וחיובי בעלות 99 ש"ח הינה סבירה? הרי כבר מחוברת שם שלוחה והסיבה שכרגע אינה מחוברת היא שהוא טכנ…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה אני נתקל בהרבה פרסומים על דוחי מזיקים אלקטרוני(דוגמא: http://www.amperel.co.il/products/71462), רציתי לדעת אם למישהו פה יש ניסיון בשימוש בדברים האלה וכמה הם יעילים - ואם כן, איזה דגם ואיפה הוא קנה. הבית שלי מותקף בנמלים בחודשים האחרונים, ואני שונא הדברות... תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
רציתי לשאול פה את גולשי הפורום, איך הסניפים האחרים של KSP בהשוואה לסניף אשדוד? העניין הוא, שבשעות הערב אי אפשר לקנות בחנות בלי להתקל בתור ארוך, וההמתנה הממוצעת היא בערך 30-60 דקות. ככה זה גם בסניפים אחרים בKSP?
-
- 12 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני מציע למי שיש מסלולים קבועים למיניהם לבדוק את החשבוניות כי מאתמול(לפחות לי) הם העלו מחירים ונתנו במתנה 100 מגה היפ היפ הוריי!!11 קיצר בתור אחד שלא מנצל את חבילת הגלישה שלו, לשלם עוד כמעט 20 שח לחשבונית זה לא לעניין ועל כן אם הם לא יתנו לי הצעה ריאלית היום אני עובר. בהצלחה לנעשקים האחרים.
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אנשים. האם מישהו קיבל את זה ממכבי שירותי בריאות? אני אף פעם לא שמעתי על HENLEY והתעניינתי באוזניות אלחוטיות אמנם החלטתי לא לקנות. מחיר של שני מוצרים (יש גם שלישי שהוא מנגל) באתר hiper.co.il הוא 249 ש"ח ובמימוש קופון מקבלים מוצרים ב49.90 ש"ח. זה מוזר? משיהו חווה במוצרים של HENLEY?
-
- 11 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אז התחלתי לעשות ריצות קצת, לא משהו רציני (לצערי) אבל כן היתי שמח לדעת מה הדופק שלי כדי שאדע איפה אני נמצא ואולי גם לדעת כמה קלוריות שרפתי וכיו"ב. אממה..לא בא לי להוציא 400-500 שקל על איזה שעון של פולר (ואני גם לא צריך). אז ב-DX מצאתי משהו שעולה כ-100 ש"ח שנראה נחמד, יש ביקורת אחת בלבד, די טובה אומנם, אבל עדיין רק אחת. מישהו את השעון הזה/כזה? המלצות אחרות יתקבלו בברכה. כעיקרון יש לי אפליקציה Runtastic בסמארטפון שיש לה אופציה למדידת דופק אבל רק כאשר קונים משדר שלהם שעולה איזה 70 יורו וזה גדול עליי. יש דרך אחרת אולי לקנות רק את הרצועה ולשדר לטלפון? מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
כמו רבים ואחרים פה מכירים חנות באמת עם שירות מדהים! הזמנתי מהם כמה חלקים בשווי לא גבוה יותר מדי של כ1900 שח. ההזמנה בוצע ביום חמישי, יום ראשון קיבלתי טלפון מהחנות לוודא שאני זה שבאמת הזמין וכבר באותה שיחה תואמה לי מסירת החלקים באותו יום(אני גר בדרום- בבאר שבע!). השליח שהגיע היה ממש אדיב לא הייתי בבית,רק אמי המבוגרת ששמע את זה השליח מיד הסכים לעלות את החלקים(מסך וכו גם) לקומה 4 ללא מעלית. השירות היה מאוד אדיב ומשהו שאני לא רגיל לקבל מספקי שירות אחרים. שבמקרה הטוב אחרי שבוע הגיע המוצר ועד לקומה למטה לא היו מוכנים לעלות את זה. באמת ממולץ גם שירות מעולה וגם מחירים מעולים
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בסה"כ רציתי להזמין תיק צד שייכנס בו הטאבלט שלי (גלאקסי טאב 10.1) אחרי קצת חיפושים מצאתי תיק שנראה לא רע, במחיר "סביר" יחסית (40 דולר) מתחיל להזמין (פעם ראשונה מאמזון, באיביי עדיין לא מצאתי את התיק הזה או תיקים אחרים נורמליים ממוכרים אמינים) מקווה לטוב ומקבל את זה: http://i.imgur.com/FgYaw.png WTF!? אין אפשרות להחליף לדואר "רגיל" מה זה מחירי המשלוח והעמלות המטורפות האלה? מישהו מכיר את העסק? באמת אין אפשרות להזמין מאמזון לישראל בדואר "רגיל" וזול? יש למישהו אלטרנטיבה? מישהו במקרה קנה תיק צד לטאבלט ממקום אחר \ בארץ ויש לו המלצות?
-
- 44 תגובות
- 7.9k צפיות
-