עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by ofer_mat,

[h=5]שלשום קניתי עכבר roccat kove+ בחנות של KSP ראשון ולאחר שהגעתי הבית פתחתי את הקופסה וגיליתי שהעכבר קטן מדי ולא מתאים לי ליד. חזרתי לחנות של KSP בתקווה לקבל שרות ושהם יעמדו בהתחיבות שלהם להחליף לי את העכבר (שהיה סגור בקופסה ולא עשיתי בו כל שמוש). אך הופתעתי לגלות אין קשר בין ההבטחות להחליף את העכבר לבין עמידה בהתחיבות והעכבר לא הוחלף. לכן אני מציע אותו למסירה ללא כל תשלום עבור מי שיקבל הכי הרבה לייקים(העכבר נמצא אצלי בתא באריזה המקורית במצב חדש !!!) גם אם הפוסט הזה ימחק אני יעמוד בתחיבותי לתת את העכבר ללא כל תשלום רק כדי שכול 73726 משתמשי KSP בפייסבוק ידעו איזה שרות הם הולכים לקבל עבור הכסף שלהם[/h]

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. החנות המקוונת ממשיכה להציע לנו מחירים מרשימים עבור כונני SSD, כשהפעם מדובר בדגמים מבית טושיבה-OCZ ומבית PNY מספר כונני ה-SSD הראויים שקיים בשוק גדל במהירות מרשימה, וגם עכשיו יש לכם הזדמנות לרכוש כמה מהם במחירים אטרקטיביים במיוחד, במידה ועדיין לא התחדשתם בקטגוריה. אמאזון ארצות הברית מציעה את דגמי ה-240GB וה-960GB של ה-Trion 150 מבית OCZ (וטושיבה) במחירים נאים של כ-75 דולר כולל משלוח וכ-253 דולר כולל מסים ומשלוח, בהתאמה – ואלו מתורגמים לכ-290 ש"ח ולכ-980 ש"ח בהתאמה, ומהווים הוזלה משמעותית לעומת המחירים של כוננים אלו בחנויות כאן בארץ. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%A0%D7%99-ssd-%D7%A1%D7%91%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%…

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  3. אם אתם לא מעוניינים להמתין לבואו של דור חדש, יש לכם הזדמנות לקנות את כרטיס הגיימינג הפופולרי ביותר בסביבה במחיר קורץ ה-GeForce GTX 1070 החדש של NVIDIA אמור להגיע אל מדפי החנויות מתישהו במהלך החודשים הקרובים ולספק דחיפה מחודשת לשוק המיינסטרים של יקום הגיימינג, אך עד שזה יקרה בפועל – באמאזון גרמניה מספקים לכם עוד הזדמנות לקבל את נציג הדור העכשווי הבולט, ה-GeForce GTX 970, במחיר תחרותי בהחלט. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95-%D7%91%D7%90%D7%9E%D7%90%D7%96%D7%95%D7%9F-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1%D7%99-geforce-gtx-970-%D7%91%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%99-%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. הכירו את אחד מדגמי ה-5G הכי זולים בשוק המקומי - ואחד מהראשונים בעולם שעושה שימוש ב-Snapdragon 750Gלכתבה

5. שלום לכולם, בזמן האחרון אני הצצתי די הרבה בלוחות יד שנייה, כאן וגם ביד2... יש "תופעה" מרגיזה ביותר, אותי בכל אופן, ובהחלט לא כל המוכרים כאלה אבל לא חסר. התופעה הזו היא מוכרים, שלא רק שהם מוכרים מוצר משומש, הם גם מציגים את המחיר כאטרקטיבי, ואותי זה מרגיז לקרוא, ולבזבז זמן על מודעות כאלה! כן אף אחד לא מכריח אותי , אבל נו בחייכם!!! איך לעזאזל בנאדם מוכר לדוגמה כרטיס זכרון, או כרטיס מסך [דברים שראיתי במו עיני] אומר שהוא במצב טוב וכו, ומוכר אותו ב- [תחזיקו חזק] "מחיר מצחיק"! הם מוכרים מוצרים יד שניה במחיר מאווווד קרוב, אם לא זהה!! לזה של מוצר חדש! כאילו, תריצו בדיקה בזאפ או משהו?! למה לעזאזל לתת לכם מחיר כמעט מלא על מוצר משומש, וברוב המקרים בלי אחריות? אני חפשתי כ. מ…

• 42 תגובות
    • 7.1k צפיות
  6. Started by Old Cat,

נשלח לנציגי בזב"ל למייל שמפורסם לצורך זה, בסוף יום 4 אוקטובר (פרטים מזהים נמחקו כאן, אך הועברו במולאם לנציגי בזב"ל): שלום רב, לקוחה שלכם פנתה אלי בבקשה לתמיכה - נעלמו לה דברים מהמחשב. בבירור שמעתי ממנה כי פנתה אליכם בטענה כי הגלישה איטית ורחוקה מהמובטח לה בעת ששיכנעו אותה לחתום על עיסקת 10 מ"ביט. הגברת מהתמיכה של בזק בינלאומי בשם שיר טענה כי הגלישה איטית כי יש לה הרבה דברים במחשב שאינה צריכה ולכן זה מאט את הגלישה. אבחנה זו נעשתה בטרם שהיתה לנציגת בזב"ל כל פיסת מידע על מה שקורה במחשב של הלקוחה. לבקשת נציגת התמיכה הסכימה הלקוחה כי זו, נציגת התמיכה, תבצע כניסה מרחוק למחשב של הלקוחה ו "תסדר אותו". התוצאה של ה"סידור" הזה בשליטה מרחוק היתה מחיקת קבצים כולל קבצי תוכנות שלדעת ה…

• 13 תגובות
    • 2k צפיות
  7. http://www.getsafe.co.il/radiation-protection-products/ ברצינות? למה? למה שמישהוא יקנה מוצרים מהסוג הזה? תנו תגובה. מזכיר לי את הרמאים הקודמים שנותנים גרושים על מכשיר סלולרי משומש

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by Nahum2,

עשיתי אליהם מנוי לפני 3 חודשים בחבילה מפתה במיוחד.עם "ניתוק זיקה" . בחודש הראשון, ראיתי שלא קיבלתי החזר והתקשרתי, הם אמרו שהם "שכחו" להפעיל. בחודש השני הם אמרו שלהפעיל לוקח יותר מחודש בחודש השלישי הם אמרו שיחזרו תוך 3 שעות עברו 6. אני מתנתק מהם היום וממליץ לכם לשלם קצת יותר ולא להסתבך עם חברת פלאפון.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by eliom,

שלום הזמנתי מוצר ב AE בסוג משלוח DHL שעלות המוצר+משלוח הוא 150$. ואני יודע שמעל 75% אני אמור לשלם רק מע"מ. האם-DHL גובה גם מכס .ועלויות בדיקה ושחרור החבילה?

• 15 תגובות
    • 6.1k צפיות
  10. Started by CyberBot,

http://www.ebay.com/itm/POWER8-Workshop-Full-lithium-Kit-cordless-drill-jig-saw-work-clamp-set-/121952031412?hash=item1c64e852b4:g:4iwAAOSwAYtWKJir כמה לדעתכם אני אצטרך להוסיף אחרי הוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום. בשעות האחרונות אני מתעניין בשאלה - האם אפשר לשלוח מעבד מארה"ב לישראל? אני מתגורר בארה"ב, ויש לי מכר שגר בישראל, אליו אני רוצה לשלוח מעבד. השאלה שלי היא - האם הוא יצטרך לשלם על כך מכ"ס או מע"מ? במידה וכן - כמה? ואם כבר, האם המכס/מע"מ הינם רק כאשר המעבד באריזתו המקורית? ומה אם אשלוף אותו מהקופסא (ואז נותר לנו קובייה בגודל של קוביית שוקולד כמעט), ואשלח ככה - האם חברינו האהודים במכס "יעבירו את זה", מה שנקרא? בקיצור - אני לא ממש יודע, ולא הייתי רוצה לשלוח ללא שאני יודע מה יהיה דינו (: תודה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. שלום חברים. לפני כשבועיים הזמנתי מebay, כיסוי פלסטיק שמכסה את כל החלק התחתון של מכסה המנוע לאחר שהמקורי נשבר. הרכיב עלה לי 400 שקלים כולל משלוח . (בחלוקה של 280 שקל על הפריט ו120 שקל משלוח) פריט מקביל בארץ עולה 1200 שקל (לתחליפי) והרבה צפונה למקורי אצל היבואן. האתר של הדואר טוען שהפריט ממתין לבדיקה של המכס כמה אתם חושבים יחייבו אותי? מאיפה הם ייקחו את המחיר להשוואה? מהיבואן? אם כן אז אוי ואבוי תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by yuval800,

היום נכנסתי למ.צ.מ בדרך השלום וקניתי משחה טרמית, משהו סיני לא ביג דיל, עלה לי 35 שקלים לשפורפרת גדולה. סתם מתוך סקרנות הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שזה עולה 1.89 דולר!! איך לעזאזל המחיר הגיע מ 1.89 ל 35 שקלים?! למען ההגינות אציין שהמחיר של 1.89 דולר הוא בקניית 25 יחידות (הגיוני שהם קונים יותר), המשלוח חינם. http://m.aliexpress.com/item/480321515.html אני לא בא להלין על מ.צ.מ ספציפית, רק על הלך הרוח הגזלני פה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם רציתי לוודא שהבנתי נכון לגבי המשלוחים של שיפטו, במידה והחבילה קטנה וקלה, נניח של אוזניות in-ear, המשולח הכי בסיסי יעלה לפחות 16$פלוס עוד 1$ "עבודה" של שיפטו?

• 3 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Item(s) Subtotal: ILS 329.98 Shipping & Handling: ILS 158.87 ----- Total before tax: ILS 576.86 Estimated tax to be collected: ILS 0.00 Import Fees Deposit ILS 88.01 ----- Grand Total: ILS 576.86 ----------------------------- תכל'ס קנתי ישר מאמזון רדיו SANGEAN WR-11 Sold by: Amazon Export Sales, Inc. המשלוח היה חינמי ישירות מאמזון כלומר מהחנות ולא ממוכרים אחרים באמזון ועכשיו יש לי במשלוח +טיפול כמו שאפשר לראות תוספת של 158 ש"ח ? אז מה הולך כאן ? ויש מכס ? העלות המקורית היתה 77.99 $ ומשלוח חינם ורשום שאין מס אז מה קרה ?

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by yz101,

כמה צריך לעלות לי לשכור רכב בחמישי בבוקר ולהחזיר אותו בראשון בבוקר. כלומר הרכב אצלי חמישי שישי שבת וחוזר אליהם בראשון בבוקר. הדרישות: אוטומט, אפשרות איסוף החזרה בסביבת כפר סבא - גם רעננה בסדר וכולל ביטוח לנהג מעל גיל 24. עריכה: ברור שאני יודע לחפש השכרת רכב בGOOGLE, עשיתי את זה וראיתי מספר מחירים, אבל: 1. אין לי נסיון עם השכרת רכב בכלל, למה אני צריך לשים לב בעיסקה? 2. מה הן הסכנות / מקומות ליפות כששוכרים רכב? 3. האם מישהו התנסה עם חברה מסוימת וממליץ? 4. על איזה סוג רכבים מומלץ ללכת? האם יש סיבה לבחור במעבר לזול ביותר שהוא אוטומטי? (אין הרבה צרכים מעבר - רק שיסע). 5. יש חברות קטנות ולא רק חברות גדולות, האם אפשר לסמוך על החברות האלו? אולי זה כל מקרה לגופו.

17. Started by SEangel,

מישהו קנה בעלי אקספרס? אפשרות התשלום, למיטב הבנתי, היא דרך הגרסה שלהם לפייפאל. אפשר לסמוך על זה? אפשר לשלם בכ"ז בפייפאל "רגיל"? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. Started by golde,

הזמנתי שעון מעלי אקספרס לקח לא להגיע למעלה מחודש...השעון היגיע ואינו תקין המחוגים אינם זזים כלל ומדובר בשעון מכני שניטען על ידי תנועה והזזה, פתחתי בקשה לזיכוי, התשובה שקיבלתי שהשעון צריך להגיע בחזרה לסין למוכר כולל אישור וכל זאת תוך 9 ימים בלבד כאשר התשובה ניתנה בלילה. לשלוח את השעון בשרות EMS יעלה כמעט כמו השעון ובדואר אויר ברור שצריך יותר מ 9 ימים. כמו שאני חיכיתי להגעת השעון למעלה מחודש הם צריכים לת זמן החזרה סביר ולא 9 ימים. מי שמזמין מעלי אקספרס שיכך בחשבון כך ההתנהלות שלהם ויחשוב אם בכלל כדאי להזמין.

• 13 תגובות
    • 5.2k צפיות
  19. Started by law89,

האם שמתם לב לעליה במחירי המסכים? הסתכלתי בדגם אחד של דל (ההוא שבזמנו קניתי) והמחיר עלה במשהו כמו 25% למרות שיצאו מאז שני דגמים חדשים יותר. הסתכלתי בדגם מסוים של לנובו וגם הוא עלה ב-10%. אולי זאת הכנה לקראת בלייק פריידי כדי להוריד מחירים אחרי זה.

20. בזמן הקרוב אני רוצה לבצע רכישה של מחשב ללימודים, עכשיו אחרי מחקר וצפיות ממש התלהבתי מהתחרות ההולכת וגוברת בין AMD וINTEL ולפטופים עם מעבדי AMD מפתיעים בביצועים וסוללה וסוף סוף מגיעים למחשבים עם מפרטים נורמליים..עכשיו אני יודע שבארץ סוגדים לאינטל בגלל המפעלים וסטיגמות, אין לי בעיה עם זה אבל האם יש צפי שלפטופים אלו יגיעו לארץ?(למעט G14 שכבר הגיע ומחוץ לתקציב) בחו"ל כבר התחילו להימכר לפני חודש-חודשיים חלקם יותר ובארץ נראה שהעניין תקוע ואין לי מושג איפה אפשר לשאול/לברר לגבי הנושא

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. בחנות TMS עלה הכונן המדובר בבוקר 715 ש"ח ובערב הוא כבר עולה 776 ש"ח ..... מלחמה ? היבואן נעשה גרידי ? היצרן ? כל התשובות נכונות ?

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. להלן מכתב ששלחתי בפברואר 2013 למשרד התקשורת: א.ג.נ., דואופול תשתית האינטרנט (בזק והוט) העלו בחודשים האחרונים את התעריפים שלהם בצורה חדה ביותר. כאשר התקשרתי לחדש מנוי לתשתית אינטרנט נאמר לי שהתשלום מוכפל (!) וכשאיימתי בהתנתקות הנציגה נחרה בבוז ואמרה שמחירי המתחרים זהים לשלה ושיש רק שתי חברות (ולמעשה הודתה בדואופול אשר יוצר אנומליה של מחירים). המקרה שלי אינו יחידני, בכל הפורומים המרכזיים ברשת אנשים מתלוננים על המצב. מחירי תשתית האינטרנט עלו בצורה קיצונית וכולם חושדים בתיאום מחירים. חיבור אינטרנט זה לא מותרות. זה שירות בסיסי וטריוויאלי שאמור להיות נגיש לכולם. לא ייתכן שנשלם על חיבור אינטרנט בסיסי של 20 מגה פי שניים (!!) ממה שמשלמים לדוגמה בקנדה. אנא טיפולכם והתייחסותכם…

23. לצערי, זכיתי לתגובה לאקונית, שבגדול אומרת שלא יעשו כלום בטווח הקרוב. " הנושא מוכר למשרדנו" " המשרד פועל למימושם של שני מיזמים מרכזיים... מיזם "שוק סיטונאי" ו-"FTTH" (רשת סיבים עד הבית)" "במקביל שוקל המשרד צעדי הסדרה נוספים לטיפול בנושא ולכשתתקבל ההחלטה לישמם, נביא לידיעת הציבור". השורה האחרונה היא אולי התקווה היחידה לשינוי מהיר - ככל שיהיה יותר לחץ ציבורי על משרד התקשורת לפעול אולי נצליח להתגבר על הלוביסטים של בזק והוט ונאלץ אותם לקבע מחירי התשתית לפחות עד שתהיה תחרות בין 4-5 ספקים. ממליץ לכול מי שיכול לפנות למשרד התקשרות ולממונה על ההגבלים העסקיים במקביל בתלונה. בסוף עוד יצא מזה משהו....

• 14 תגובות
    • 4k צפיות
  24. http://thenextweb.com/insider/2012/09/02/heres-samsung-flew-bloggers-halfway-around-world-threatened-leave/?utm_campaign=social%20media&awesm=tnw.to_a4CW&utm_source=Twitter&utm_medium=Spreadus מה תגידו?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  25. אני מצרף פה קישור לשרשור שנחשפתי אליו בפייסבוק. הוא מכיל תגובות של החנות המדוברת בעצמה. אני מציע לבחון היטב ולהחליט בעצמכם מה דעתכם בנושא. בכל מקרה המסקנה המתבקשתלטעמי היא להחזיר את הכוח אלינו הצרכנים - ושכל לקוח יחשוב ויחליט מה הדבר הטוב ביותר עבורו. https://www.facebook.com/OnKsp/posts/496098003740914

• 43 תגובות
    • 5.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים