צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שמעתי טענות שהמחירים בחנויות אינטרנטיות נמוכים יותר, זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך dell 2412m. בחלק התחתון של המסך, המסגרת משוחררת מהמסך. הלכתי למעבדת שירות ביום שישי ולא יכלו להחליף כי הם צריכים אישור מדל והם סגורים ביום שישי (זה לאחר ששאלתי בטלפון מראש אם אפשר להגיע להחליף/לתקן ביום שישי). אני לא יכול להגיע ביום אחר ולא מוכן לטרטור שכזה אז החלטתי להחזיר את המסך בהתאם לחוק עסקת מכר מרחוק. לאחר שהבחור בשירות לקוחות בירר עם המנהלים שלו הוא סרב ואמר שלא ניתן להחזיר מוצר שנעשה בו שימוש גם אם יש בו פגם. למישהו יש רעיון איך אפשר לפתור את הבעיה בלי יותר מדי בזבוז זמן (אני חייל ואין לי יותר מדי זמן פנוי)?
-
- 16 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי, אני כרגע עם 12 מגה בבזק בילנאומי, תשתית של הוט, וחושב לשדרג ל-30 מגה. תהיתי כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי עבור 30 מגה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום היקרים, לאור בקשות מרובות לבצע קניה קבוצתית לכרטיס GTX670, החלטתי להרים את הכפפה ולבדוק כמה אנשים באמת בעניין- וכמובן כמה ניתן להוריד את המחיר של הכרטיס הזה. לאחר דיבור עם מספר חנויות ויבואנים, נאמר כי המחיר המינימאלי עומד על כאלפיים (2000) שקלים, כאשר הורדה נוספת במחיר תלויה בכמות האנשים. במידה ותהיה כאן מספיק היענות, אני מאמין שנוכל להוריד את מחיר הכרטיס עוד יותר. שימו לב שמדובר על התארגנות לקניה קבוצתית- כלומר אני בודק לכמה אנשים זה רלוונטי בכלל והאם זה סיכוי לזה בכלל. אל תרשמו כאן "אני אקנה במידה והמחיר יהיה X" כי זה לא ילך- בחיים לא אוכל לאסוף כמות אנשים שרוצים- שלא נדבר על הצעות של מחירים לא ריאליים, נמוכים משמעותית. אז רישמו כאן בכלל מי מעוניין…
-
- 93 תגובות
- 13.4k צפיות
-
-
אני זוכר בעבר ששלחתי לחבר שלי מארה"ב כסף דרך PAYPAL זה כולה היה רק 200 דולר והגענו איך שהו לזה שאני הייתי צריך להוסיף עוד איזה 80..100 ש"ח !!! כלומר ההעברה עלתה בסוף בערך 80 שקל ! כי יש את הצד השולח שמשלם והצד המקבל את הכסף שמשום מה גם משלם על זה ל PAYPAL ! קצת הזוי ! ... זו שאלה למי שמרבה להעביר כספים לאחרונה (שנת 2012) מחשבון PAYPAL לחשבון PAYPAL אחר במדינה אחרת מישראל . 1)כמה יעלה לי מישראל להעביר 570 דולר מחר בבוקר לחבר שלי מארה"ב ל PAYPAL שלו ? כמה יעלה הכל כולל הכל שזה אומר: 570 דולר קודם כל... כמה זה יצא בשקלים אחרי כל ההמרות בדרך (מסטרקרד...פייפאל...שער שונה וכו') ? 2)כמה עמלה , בעצם כמה עלות הפעולה הזו של העברת ה570 דולר האילו ? כולל הכל (צד שלי שמשלם צד שלו …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שלושה חודשים (ב-5 לאפריל - ynet) החליט משרד התקשורת לבטל את חיוב התשלום החודשי על קו קל לאנשים שאינם משתמשים בו, ומעוניינים בחיבור לאינטרנט בלבד. שמעתי על הכתבה, אבל הנחתי (בטעות), שהחיוב על הקו הוירטואלי הזה ירד באופן אוטומטי. מתברר שלא, והמשכתי לשלם 25 שקלים לחודש בשלושה החודשים האחרונים על קו קל שלא השתמשתי בו כלל. ביקשתי מבזק לבטל את הקו הקל, ולהחזיר לי את 75 השקלים ששילמתי ללא קבלת כל תמורה, והם סירבו לתת לי את ההחזר. האם דרישת ההחזר שלי לגיטימית? אם כן, לאן עליי לפנות? (משרד התקשורת? להציק לבזק עוד?)
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, אני גר ברחובות.. אסע עד יפו.. קונה במשקל, כרגע כולם מוכרים ב 200 שקל לקילו. מישהו מכיר מקום שמוכר בפחות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לכם המלצות לאתרים לחיפוש טיסות ומלונות זולים לאירופה?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ככה... לפני שנה קניתי S2, לפני שפלאפון התחילו למכור אותו אצלם. אי לכך קיבלתי ניתוק זיקה בתנאים ממש טובים של "מכשיר שלא נמכר בחברה"- 120ש"ח זיכוי חודשי כאשר הסף שאני צריך לעמוד בו הוא 100ש"ח בלבד, וכל זה תקף ל 3 שנים גם אם אני מחליף חבילות בתוך פלאפון. מאז יש לי חבילה של 200+ דקות, ו 500 מגה, בחינם (תשלום חודשי של אפס ש"ח). עכשיו אני מעוניין לשדרג לחבילה ללא הגבלה, ולשמור על הזיכוי הקיים שלי. זה אפשרי? כן - אני יודע שאין זיכויים על החבילות החדשות. עדיין, הזיכוי שלי לא היה מותנה בחבילה כלשהי ולא ברור לי תחת איזו עילה הם יכולים לבטל את הזיכוי הקיים. נא לענות רק מי שבאמת יודע/התנסה במצב הזה. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לקנות חולצות כדורגל שהם רפליקות מקוריות. אני מחפש אתרים מומלצים כדוגמאת Kitbag.com האנגלי.אם אתם מכירים חנויות בארץ אז גם טוב. (לומרות שקשה לי להאמין שהם ימכרו חולצה בפחות מ-300 ש''ח)אשמח לשמוע מכם המלצות וגם חוות דעת של כל מי שיצא לו להזמין מאתר כלשהו בחו'ל.תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר טוב יהיה באילת בשבוע הבא, ואני רוצה שירכוש עבורי את ה-GALAXY S3 במזומן, כך אשלם עבורו מחיר קצת שפוי מתחת ל-3,000 ש"ח. (אלא אם כן יעלו את המחיר עד אז.) בכל מקרה, התכתבתי עם המכירות שלהם, וההתכתבות היתה מאוד לא רצינית. כלומר, שאלתי 4 שאלות, ענו רק על הראשונה ובמשפט קצר ותמציתי. שאלתי מה בנוגע לשלוש השאלות הנותרות, ענו רק על השנייה. שוב שאלתי, מדוע לא עונים פשוט לכל השאלות בפעם אחת (?!), אז עשו טובה וענו גם על השלישית. ממש כך. ויתרתי על הרביעית. ובכלל, המוניטין שלהם לא טוב, ואני לחלוטין לא מכבד את דרך הטיפול שלהם בלקוחות, לפחות על-פי קריאה בפורומים השונים. אז אני רק רוצה להתייעץ עמכם, האם הייתם קונים את המכשיר הנ"ל ב-KSP? הם ענו שהם מייבאים, והאחריות היא ש…
-
- 13 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני מצרף פה קישור לשרשור שנחשפתי אליו בפייסבוק. הוא מכיל תגובות של החנות המדוברת בעצמה. אני מציע לבחון היטב ולהחליט בעצמכם מה דעתכם בנושא. בכל מקרה המסקנה המתבקשתלטעמי היא להחזיר את הכוח אלינו הצרכנים - ושכל לקוח יחשוב ויחליט מה הדבר הטוב ביותר עבורו. https://www.facebook.com/OnKsp/posts/496098003740914
-
- 43 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמעט חודש חידשתי את האינטרנט אצל בזק בין לאומי לאחר שהסתיימה תקופת ההסכם הקודמת. הכל טוב יפה עד שהיום (כמעט חודש אחרי) קיבלתי מכתב מהחברה על חידוש השירות שמתאר את פרטי החבילה. כמובן שבזמן חידוש השירות לא הוזכרה שום הגבלה של 65GB תעבורה. מה זאת ההגבלה הזאת, ממתי הם התחילו לעשות את זה ? שמעתי מזמן שרוצים להתחיל לעשות הגבלות של נפח תעבורה לחודש, באמת התחילו עם זה ? מה קורה למי שחורג ? מה לגבי חברות אחרות ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, ב21 ביוני קניתי לאחי הקטן beats studio מאיזה מוכר בריטי באיביי. ראיתי שעוד 30 אנשים קנו ממנו בדיוק את אותו הדבר ונתנו לו פידבק חיובי. למוכר היה פידבק של 98 אחוז. ומכר כבר אלפי מוצרים. כמה ימים אחרי ששילמתי קיבלתי את המייל הבא מאיביי: We're writing to let you know that this listing for an item you won or bid on is no longer available: - Brand New & Sealed Monster Beats By Dr. Dre Studio Headphones - BlackWe understand this may be disappointing, but occasionally we need to remove listings. In some cases, the item itself is fine, but was listed in a way that didn't follow eBay's guidelines.Here's what you can do next:-- If you already paid, received your item, and …
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדיפות, כמובן, למקום אמין ולא לאחד שיגיד לי "הלך הטרנזיסטור של המדחס" :s05:
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני מנסה להעלות למכירה באזור יד שניה את הלפטופ שלי, ברגע שאני מסים למלא את כל פרטי המוצר וחמשת התמונות, אני לוחץ על כפתור ה"שלח" ולאחר דקה אני מועבר בחזרה להתחלה של תהליך הלעת המוצר לפורום.. בקיצור לא קורה כלום וזה לאחר 4 נסיונות. אשמח לקבל עזרה בנושא. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת מי היבואן הרשמי של לוחות אם אסוס בישראל? אני מחר מתכנן לקנות לוח אם מ KSP, לוח לא זול במיוחד.. נתקלתי בדיון לא נעים על KSP ומכיוון שהם החנות היחידה שמוכרת את הלוח הזה אני רוצה לבדוק את המספר הסידורי מול היבואן כדי לאשר את אמינות הלוח. מישהו מכיר את הכתובת לכך?
-
- 9 תגובות
- 18.1k צפיות
-
-
שלום, אתם יכולים להמליץ על שירות תיבות דואר וירטואליות בארה"ב? כמו כן, מה הסיכונים שלי בקניות כאלו של ציוד מחשבים (חוץ מהמיסים)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני 24 במאי אני יוצר איתך קשר שוב...בנוגע למארז שדיברתי איתכם שהקליפס של המסנן הגיע שבור... דיברתי איתך אבל לא הרגשתי יותר מידי כוונה לעזור ואפילו הרגשה של התנערות... כמו כן דיברתי עם שלומי למחרת שלו דווקא כן הייתה כוונה לעזור אבל יש לו בוס מעליו... בכל אופן הוא אמר לי שתיצור איתי קשר אבל עבר כבר שבוע ואף אחד לא יצר איתי קשר...אני לא מבקש הרבה...קצת התחשבות ורצון לעזור... הייתי אמיתי והגון איתכם מהתחלה וגם ששאלתם אם המארז הורכב אמרתי שכן למרות שאני רואה שבדיעבד אולי היה עדיף להגיד שלא ולא הייתה לכם שום דרך להוכיח אחרת... המארז כמו כן כמובן עדיין חדש בלי רבב עליו... אני בסך הכל מבקש שתנסה לראות מה אתה יכול לעשות מול היבואן...אני לא רוצה מארז חדש כי אני כמובן גם מבין את ה…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש!! בשורה טובה לירושלמים! גם לנו מגיע חנות מחשבים טובה קרובה לבית! באתר שלהם רשום שעד סוף חודש יולי היא תיפתח. רק עכשיו שמתי לב לזה. כנראה שאדחה עוד קצת את קניית המחשב שלי, עד שתיפתח החנות בירושלים.
-
- 30 תגובות
- 5.9k צפיות
-
-
אוקי אז ככה הבנתי שטרמינל זה שרת חיצוני שאיתו אני יכול לעבוד מהמחשב הביתי שלי.. עכשיו יש לי כמה שאלות האם אני יכול להעלות קבצים במהירות גבוהה (למעלה מ10 מגה) מהבית שלי או שזה מהשרת ? עדין לא ממש הבנתי איך זה עובד וכמה זה יעלה לי? ומה צריך לעשות כדי "לשלוט" על הטרמינל דרך המחשב שלי?
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.tel4u.co.il/ האם שווה ואמין לבצע מהם הזמנות ולבצע משלוח דרך הדואר?
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
קניתי PS3 לפני כשמונה חודשים בEnjoystick סניף ראשון לציון. עוד מההתחלה שמתי לב שמשהו לא בסדר עם הקונסולה. כל שבוע בערך נתקע לי דיסק. דיסקים חדשים שקניתי מאותה החנות. ולפני יומיים הקונסולה התחילה לכבות את עצמה מספר שניות לאחר שמדליקים אותה. אני אספר לכם במפורט את תהליך הביקור שלי בחנות, ואשמח אם תרשמו לי אם החנות סיפקה לי שירות כפי שהם באמת היו צריכים לעזור לי או שמשהו פה קצת מסריח... לשיפוטכם: הגעתי לחנות אתמול, ואמרתי לבנאדם שזאת לא הפעם הראשונה שאני בא אליהם עם תקלה בקונסולה. הנה פרטי השיחה: 1. ציינתי בפני נציג החנות שכל שבוע נתקע לי משחק שנקנה יד ראשונה (לפעמים אפילו יומיים לאחר שהבאתי אותו מהחנות). הוא מצידו אומר לי להביא את הדיסקים שנתקעים. אני אמרתי שכל הדיסקים נתק…
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לצערי הרב, עקב היענות נמוכה - הקבוצתית שלנו הוקפאה. ההצעה הרצינית היחידה שקיבלתי היתה 200 ש"ח (לעותק רכישה מוקדמת) אבל בשבילה צריכים לפחות 80 קונים. לכן אני ממליץ לכל מי שרוצה לקנות את המשחק בקניה מוקדמת לבדוק את הפורומים של גילד וורס 2 בגיימר. http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=1067539 *כרגע הם מבררים אם אפשר לקבל את המפתחות של המשחק לפני הקופסה (קופסת המשחק נשלחת רק ב-28 לאוגוסט ולא ב-25). בנוסף, יש אתרי CDkeys שמוכרים את המשחק בזול לעומת המחיר באתר החברה. http://www.cjs-cdkeys.com/products/Guild-Wars-2-CD-Key-%252d-Instant-Digital-Download.html מוכרים את המשחק ב-250 ש"ח (קניה רגילה בלבד - קניה המוקדמת אזלה מהמלאי). קחו…
-
- 50 תגובות
- 9.6k צפיות
-
-
מכר שלי נוסע לחו"ל עוד שבוע וביקשתי ממנו להביא לי SIII. רציתי לדעת כמה דברים: - האם אני צריך לשלם מכס אם הוא מביא את זה במזוודה שלו? - אם כן, כמה זה ייצא לי פחות או יותר אחרי מכס אם המחיר הוא 670$. - כמה טלפונים אני יכול להביא (אני מעוניין לקנות שניים בעיקרון) ללא מכס. - מאיזה חנות עדיף להזמין? אני כרגע נעול על amazon (האם יש חנויות שבהן אפשר לשלם בכמה תשלומים?) - האם אני עלול להתקל בבעיות כשהמכשיר יגיע לארץ כגון אין תמיכה בעברית וכ'ו. - האם זה משתלם להביא את המכשיר מחו"ל או שעדיף לקנות בארץ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-