צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,314 דיונים בפורום זה
-
להלן 5 תוכנות עריכה חינמיות למי מכם שרוצה לערוך סרטונים / סרטים. https://www.youtube.com/watch?v=iB8PK2POssE
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב Galaxy S2 ורציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות פרטית מומלצת לקנייה. ראיתי שמוכרים את ה-S2 ב-2800 שקל בטלפוניקה ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת על החנות או לחילופין, לתת המלצה על חנות אחרת. תודה והמשך יום נעים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום עקב ה11.11 והסייבר מאנדיי והעיכוב בהקמת המחשב בגלל הכרטיסים החדשים והמעבדים אשמח לעזרה בריכוז המבצעים והנחות משתלמות לדברים הבאים: מעבד - i7 8700k tray ראם(לבן בלבד)-שני סטיקים של 8 GB במהירות 3200-שתהיה חברה מוכרת קירור למעבד AIO- 360mm לבן(עם רדיאטור לבן ומאווררים כחולים)חשבתי על קפיטן 360EX של deepcool אבל זאת לא חברה מוכרת עמו NZXT או CORSAIR, אשמח להמלצה SSD-מעדיף אינטל או סמסונג- SATA לוח אם - Z390 מעדיף גוון לבן, חיבורי אודיו חובה USB 3.1 2 , USB C -שיתמוך עד 4 סלוטים לראם(64GB) עד 3200 חשבתי על Z390-P של ASUS עכבר ומיקלדת לבנים של חברה מוכרת(לא RAZER) מארז core p3 של TT-SNOW WALLCASE ספק כוח- משהו באיזור של …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז אחרי חיפושים וקניות רבות באמאזון החלטתי לשתף אותכם עם הממצאים: כונן קשיח WD 10TB Elements Desktop Hard Drive - USB 3.0 כונן חיצוני WD 3TB Elements Portable External Hard Drive - USB 3.0 אוזניות גיימינג SteelSeries Arctis 3 Console (2019 Edition) Stereo Wired Gaming Headset לקונסולות רמקולים איכותיים Logitech Z506 Surround Sound Home Theater Speaker System - יוצא רק 50$!!!! תמהרו אלו האחרונים, אעדכן מחר עם מבצעי Cyber Monday החדשים!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות סקופ מחו"ל. (ויקי - מהו סקופ) חיפשתי בטבלת המיסים אבל לא מצאתי קטגוריה מתאימה, בנוסף מהו ההבדל בין שני עמודות ה"מיסים ככלי" לכל פריט בטבלה ? כמו כן, הסקופ שוקל בערך 3.5 ק"ג האם זה משפיע על המכ"ס או כל מס אחר ? אז כמה אצתרך לשלם כדי לייבא את המוצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, בסיפור הזה אני מציין רק עובדות! במכשיר ה HD2 HTC של אבי שנקנה, אגב, באומגה פון, המגע הפסיק לעבוד לסירוגין (הכפתורים הפיזיים עבדו). המכשיר כבר לא באחריות ואבי החליט לתת אותו לתיקון באומגה פון. מכיוון שזה מכשיר ישן יחסית אבי ביקש שיבדקו מה הבעיה ויודיעו לו מה תהיה עלות התיקון והוא יחליט אם הוא מעוניין לתקן את המכשיר או לא. נאמר לו בחנות שיבדקו מה הבעיה ויחזרו אליו עם הצעת מחיר. לאחר יום התקשרו אליו והודיעו חגיגית שהמסך היה מקולקל והוא הוחלף בעלות של 600 שקל! זאת לאחר שהם אמרו מפורשות שהם יתנו הצעת מחיר ולא יעשו שום דבר על דעת עצמם! לאחר שאבי אמר להם שהוא לא הסכים לדבר כזה ולמה הם החליפו מסך מבלי לשאול אותו הם הסכימו בטוב ליבם להוריד את המחיר ל 500 ₪. אבי סירב וביקש…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים! הייתי היום באיוורי ויש להם אביזרי גיימינג עם הנחות נחמדות. קניתי לעצמי פאד נחמד ROCCAT ALUMIC ב 95 ש"ח כאשר מחירו המלא 175 ש"ח. כמו כן יש הנחות יפות על עכברים: G9X ב-250 ש"ח, ROCCAT KONE + (אחת מהעכברים הטובים ביותר) רק 280 ש"ח, כאשר הוא עלה 410 ש"ח לפני הנחה. מקלדות גיימינג של RAZER, LOGITECH ו ROCCAT גם מבצע. כמעט שכחתי את אזניות ;D בקיצר, שווה לבדוק. http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=804
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אתם ממליצים לרכוש כרטיס זיכרון של סאנדיסק דרך איביי? המחיר מאוד זול לעומת הארץ, אבל איך אני יכול לדעת שזה לא זיוף ואחרי חודש ימחקו לי כל התמונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחרונה התוכן בפרסומות הקופצות אינן בוחלות בשום אמצעי בכדי לגרום לכם להרשם לשירות שלהם, שימו לב איזו חוצפה/תעוזה, מפתים אתכם לבחור סמארפון ובכלל מדובר ב"משחק טריוויה" שעלותו מאות שקלים בחודש. לתוכן אין שום קשר לכותרת ואין שום הפניה למחיר האמיתי של השירות שרשום אך ורק בתקנון. http://tradein-center.co.il/no-alert.html?aff1=purple2&aff2=&utm_source=purple2&utm_medium=1&utm_campaign=purple2ChooseCellTradeInFeb11 חלק מהתקנון: עלות השירות עלויות השירות הינן כדלקמן: עלות ההרשמה לשירות היא 40 ש"ח כולל מע"מ. עלות מנוי מינימאלית לחודש היא 80 ש"ח כולל מע"מ )ולא כולל עלות הרשמה(. עלות קבלת השאלה הראשונה בכל סבב שאלות חודשי, וכן עלות קבלת כל שאלת תזכורת שבועית…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי מכם שזה משתלם להם: http://www.israelcoupon.co.il/%D7%94%D7%92%D7%99%D7%A2-%D7%94%D7%96%D7%9E%D7%9F-%D7%9C%D7%92%D7%91%D7%95%D7%AA-%D7%93%D7%99%D7%A1%D7%A7-%D7%A7%D7%A9%D7%99%D7%97-%D7%97%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A0%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%94-500g-%D7%A0%D7%A4%D7%97-%D7%A2%D7%A0%D7%A7%D7%99-%D7%91-355%D7%A9%D7%97-%D7%91%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9D-590%D7%A9%D7%97-%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9B%D7%9C-%D7%A1%D7%95%D7%92%D7%99-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9C%D7%90
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע במסלול של ספק+תשתית בבזק ל-5 מגה. רוצה לעבור ל-15 מגה אבל לא לשלם יותר. המודם של בזק בחינם, ויש לי ראוטר משלי. אין לי בעיה עם כל ספק/חברה/שוק סיטונאי אם זה יעזור. לאן כדאי. בזק מתעקשים לא לתת את המחירים שיש להם כי הם טוענים שזה רק ללקוחות חדשים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי בחנות שנקראת קרמיק דיפו ארון אמבטיה , נמסר לי מהחנות שהמוצר יסופק ע"י חברה בשם "אהרוני" , בתאריך 15/01/13 קיבלתי את הארון סגור בתוך אריזה , לאחר שהקבלן שהיה לי בבית התקין לי את הארון אמבטיה עם הכיור ראיתי שיש סדק בכיור בצד במקום שלא ייתכן שנפל עליו חפץ כלשהו , ובמקום הסדק לא היה קילוף דבר שמראה שלא נפל עליו חפץ כלשהו אלא כנראה מדובר בפגם ייצור , התקשרתי לחברה שיחליפו לי את הכיור והם אמרו לי שיבוא טכנאי ואם הוא יראה שזה פגם ייצור הוא יחליף את הכיור ואם זה לא פגם ייצור הוא ייקח כסף על הביקור , הטכנאי שהגיע אמר לי שככל הנראה מדובר לדעתו ב-80% פגם ייצור , הטכנאי צילם את הסדק ואמר שיראה לאחראי שלו והוא יקבע מה לעשות , לאחר מס' ימים נאמר לי מהחברה שהמנהל החליט שמדובר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, היום לאחר הפסקת חשמל בדירה - המחשב לא נדלק (לחיצה על כפתור לא עושה כלום) אני מניח שהבעיה בספק, אך לאחר חיפושים ממושכים כאן בפורום ובמקורות אחרים אני לא יכול להיות בטוח שלא נדפק משהו נוסף בדרך - לכן אני מעוניין לשלוח למעבדה. העניין הוא - שהמחשב נרכש לפני בערך כשנתיים בחברת SKYPC (תנצב"ה), ולכן השאלה היא היכן אוכל לבצע את אותה בדיקת מעבדה, ורצוי שבאותו מקום יעזרו לי לממש את האחריות (או שמא, רצוי כבר להשקיע 200-300 שקל ושיחליפו לי את מה-שזה-לא-יהיה שנדפק). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , כפי שציינתי בעבר אני רכשתי את המחשב שלי מסקייפיסי ועכשיו אני מחפש איך להחליף את הלוח אם (הבעיה עם הבקרי סאטא של אינטל ב1155) , האם מישהו יודע על חנויות באיזור הצפון אשר יכולות לתת תמיכה ללקוחות של סקייפיסי בנושא האחריות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הופתעתי לגלות שישראכרט עומדת למחוק תוך שבוע את כל הנקודות תעופה שצברתי!! ועוד אפילו לא מפרסמים את זה! רק בכתבה אחת בYNET! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406759,00.html מה עושים עם הבזיון הזה?? ככה ניתן להם לשלשל את כל הכסף לכיסם?? מרתיח!! יש אנשים שבונים על זה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עד לפני כמה חודשים, הוט פרסמה תוכנית שלהם שנקראה "10", שהוגדרה כך: - 10 אג' לדקה - 10 אג' לסמס - 10 אג' למגה - בלי דמי מנוי כשהולכים לאתר שלהם עכשיו, אין את התוכנית הזו, ויש תוכנית אחרת, דומה לה(גם כן 10 אג' לדקה, סמס, ומגה), אבל עם דמי מנוי הפעם, של 10שח. אני מאד רוצה לקנות SIM של התוכנית "10" הישנה - בלי דמי מנוי.. מישהו יודע אם אפשר איכשהו לקנות SIM כזה עם התוכנית הזו? כל רעיון יעזור תודה רבה card
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש מבצע לעובדי מזרחי טפחות על טלויזיות האם המבצע הנ"ל משתלם? אני יותר בכיוון של 40 אינטצ
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב ?? אתם בטח קראתם לפני שבוע פחות או יותר על העניין של אורנג , שהם עומדים לסגור את כל העניין של טלפונייה ואינטרנט ולהעביר את זה ל 012 . היום דיברתי עם הנציגה של אורנג ורציתי להתנתק , היא שיגעה אותי כמו שאתם יודעים מה ?? למה ?? וכל החרטה הזה . הסברתי לה למה אני רוצה להתנתק ושהם מעבירים הכל ל 012 והיא אומרת שלא הם לא מעבירים את הלקוחות ל 012 אלא הםם ממשיכים לתת את השירות , מה אתם אומרים על זה ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים לקנות עד 4000 ש"ח? רציתי לקנות NU8000 של סמסונג אבל הוא אזל במלאי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן אן לציוד היקפי (זה לא בדיוק ציוד למחשב). רכשתי סוללה גיבוי ואני מטעין אותה עם כבל USB במחשב. קצב ההטענה מאוד איטי. האם הטענה עם חיבור של הכבל USB לחשמל באמצעות מטען של הפלאפון אמור להיות מהיר יותר? (לפלאפון שלי יש גם חיבור USB והוא מתחבר לעוד חלק שמתחבר לשקע. אני רוצה לקחת את הכבל שהגיע עם הסוללה ולחבר לחלק שמתחבר לשקע חשמל).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הרכבה לוהטת שיצאה ממש לאחרונה מהמעבדה שלנו 🔥TMS🔥 ✅מעבד Intel Core i9 13900K / 1700 Tray ✅מארז Corsair iCUE 5000X RGB QL Edition TG Case White ✅לוח אם Gigabyte Z790 AERO G ✅זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 5600 CL36 Vengeance RGB White ✅ספק כוח CoolerMaster 1250W MWE GOLD V2 (ATX3.0) Fully Modular ✅כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AERO OC-24GD ✅כונן אסאסדי Samsung SSD 2.0TB 980 Pro NVMe M.2 🛡כולל אחריות רישמית על כל המוצרים 💸 עד 12 תשלומים ללא רבית ווטסאפ – 0547593245 טלפון - 1-700-508-506 איסוף עצמי מהסניפים – ללא עלות סניף בנתניה (צמוד לעירייה), הצורן 4 סניף בחולון, האורגים 21 סניף באילת, המלאכה 7 #הרכבה #אחריות #חנו…
-
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-
-
-
כאמור אני מעוניין להרכיב מחשב נייח ולהזמין את החלקים מחו"ל. אני מעוניין ברכיבים שיוכלו להריץ משחקים מודרנים בהגדרות הגרפיות גבוהות ושיהיה מספיק איכותי כדי שיוכל להריץ משחקים שיצאו בשנים הקרובות. תקציב כולל: 6,500 שח (עם או בלי מוניטור). אשמח לקבל המלצות למפרטים ולינקים לרכישת הרכיבים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי האם יש טלויזיות שיכולות ללא חיבור למחשב להפעיל סרטים? קראתי על כמה טלויזיות שיש להן אפליקציה של נטפליקס. מכיוון שלא השתמשתי למעלה מעשור בטלויזיה, אין לי מושג האם זה אומר שאני יכול לצפות דרכה ישירות או שאני צריך לחבר מחשב חיצוני. בנוסף, מישהו יודע מה זה אומר שאפשר עד 4 מסכים? האם הכוונה שאפשר 4 מחשבים שונים בו זמנית?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-