צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים. שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מתלבט האם לקנות אייפון שם. לא הצלחתי להבין עם החוקים החדשים שיצאו, כמה תכלס אני מרוויח אם אני מבצע את הקניה בחו''ל. אשמח לקצת הסברה בנושא. תודה רבה לעוזרים ולקוראים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , כפי שציינתי בעבר אני רכשתי את המחשב שלי מסקייפיסי ועכשיו אני מחפש איך להחליף את הלוח אם (הבעיה עם הבקרי סאטא של אינטל ב1155) , האם מישהו יודע על חנויות באיזור הצפון אשר יכולות לתת תמיכה ללקוחות של סקייפיסי בנושא האחריות
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
את דעתי על KSP רובכם מכירים, כמו גם את זה שנשבעתי לא לקנות שם יותר. אני עדיין עומד מאחורי ההחלטה הזו, אלא שלפני כמה חודשים התגלגל אלי איזה 280X יד שנייה, שלאחרונה התחיל לעשות בעיות (תקלת זכרון שגרמה לעיוותי תצוגה, פלוס מאוורר אחד שבקושי עבד), ומה לעשות - במקור הוא נקנה מKSP. מוכן לקרב, הלכתי לסניף הקרוב אלי לממש אחריות. קודם כל הטוב: כמעט כל הצוות באותה חנות התחלף מאז ביקורי האחרון שם, ובהתחשב בנסיוני עם הצוות הקודם זה בהכרח שיפור. מיד על ההתחלה, הסברתי שאינני הרוכש המקורי של הכרטיס, ואף שאין לי קבלה, וביקשתי מהם לבדוק במחשב לפי המספר הסידורי שהכרטיס אכן נקנה מהם. הבחור שדיברתי איתו נענה לכך בלי כל בעיה. כבר סימן מעודד, שכן לפחות בעבר התקנון שלהם כלל סעיף (לא חוקי בעליל) …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הנייד הזה מאמזון :https://www.amazon.com/HP-Spectre-i7-8550U-3840x2160-Convertible/dp/B076QQRWZF/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1525882845&sr=1-3&keywords=hp+spectre+x360&dpID=41veppnC8rL&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch וראיתי שיש שם אופציה להרחבת האחריות ויש לי כמה שאלות שאשמח שתענו לי עליהם האם האחריות תקפה לישראל? האם אני מקבל החזרים על המשלוחים במקרה וקרתה תקלה? ואיפה אני יוצר קשר במידה ואני רוצה לממש את האחריות? ובכללי אם מישהו התנסה איתם ויודע להגיד האם שווה להרחיב את האחריות... תודה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Microsoft Surface Pro 4 12.3 inch Tablet with Pen (Intel Core i5-6300U 2.4 GHz, 8 GB RAM, 256 GB SSD למשל באמאזון UK עולה 966 לישט שזה 4,650 כפי שפורסם בכתבת הבלאק פריידיי של האתר. אבל כשאני משנה לשקלים, מופיע לי מחיר מוגזם של 4,946.82. מדוע? במה לבחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין מוצרים בשווי של בערך 65 דולר, אמזון מוסיפים לי על המשלוח עוד 11 דולר, ובגלל זה מייקרים לי את הסיפור ממש בגלל שאני צריך לשלם על כל החבילה עוד 17 אחוז, מדוע עליי לשלם מיסים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני רואה שיש דברים ששולחים באמאזון גרמניה והחיבור שונה לחשמל מאמאזון ארצות הברית? מה ההבדל בין כל האמאזון השונים? ואני לא מוצא כבל טעינה וראש לאייפון 6S באמאזון או אייבי שזה לא זבל.. אשמח לעזרתכם בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב ?? אתם בטח קראתם לפני שבוע פחות או יותר על העניין של אורנג , שהם עומדים לסגור את כל העניין של טלפונייה ואינטרנט ולהעביר את זה ל 012 . היום דיברתי עם הנציגה של אורנג ורציתי להתנתק , היא שיגעה אותי כמו שאתם יודעים מה ?? למה ?? וכל החרטה הזה . הסברתי לה למה אני רוצה להתנתק ושהם מעבירים הכל ל 012 והיא אומרת שלא הם לא מעבירים את הלקוחות ל 012 אלא הםם ממשיכים לתת את השירות , מה אתם אומרים על זה ??
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר ימים ביקשתי המלצה לטלפון וקיבלתי המלצה ל Panasonic KX-TG6411MBS. ורציתי לשאול אם יש חנות עדיפה (או להפך חנות שכדאי להתרחק ממנה) מהחנויות המופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735843 הרכישה תתבצע בכרטיס אשראי ומשלוח, לכן צריך גם אחריות טובה כוללת משלוחים כמו בTMS. בנוסף אם יש חנות בראשון שמוכרת את הטלפון במחיר הגיוני, אשמח לדעת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום עקב ה11.11 והסייבר מאנדיי והעיכוב בהקמת המחשב בגלל הכרטיסים החדשים והמעבדים אשמח לעזרה בריכוז המבצעים והנחות משתלמות לדברים הבאים: מעבד - i7 8700k tray ראם(לבן בלבד)-שני סטיקים של 8 GB במהירות 3200-שתהיה חברה מוכרת קירור למעבד AIO- 360mm לבן(עם רדיאטור לבן ומאווררים כחולים)חשבתי על קפיטן 360EX של deepcool אבל זאת לא חברה מוכרת עמו NZXT או CORSAIR, אשמח להמלצה SSD-מעדיף אינטל או סמסונג- SATA לוח אם - Z390 מעדיף גוון לבן, חיבורי אודיו חובה USB 3.1 2 , USB C -שיתמוך עד 4 סלוטים לראם(64GB) עד 3200 חשבתי על Z390-P של ASUS עכבר ומיקלדת לבנים של חברה מוכרת(לא RAZER) מארז core p3 של TT-SNOW WALLCASE ספק כוח- משהו באיזור של …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יודע שכאשר מזמינים חבילות מחו"ל ורושמים מספר נייד, ניתן לקבל התראות SMS שעוזר באיתור. האם אותו דבר נכון לגבי דברי דואר שנשלחים בתוך הארץ? זה עובד בדואר רגיל? עבוד גם בדואר רשום? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי , אשמח לעצה איזה מכשיר יותר מהיר ונחשב יותר טוב KINGSTON בדגם שציינתי או ULTRA II ? וגם מבחינת מחיר KINSTONE עולה 69 דולר ללא משלוח ומיסים זה משתלם ? ULTRA II - עשרה דולר יותר ... 79 - זה בטח גם ירד בהמשך לכן אני מעוניין לדעת אם קינגסטון בדגם ספציפי יותר טוב מדגם ספציפי של SANDISK ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שכבר הרבה זמן אני לא מצליח להעלות את האתר שלהם ובדיוק עכשיו התקלקל לי חלק שרכשתי מהם.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה ש-ZAP עורכים "מבצת אביב" באתר: http://www.zap.co.il/zapday.aspx זה גם היה בשנה שעברה אני זוכר אבל לא היה לי זמן לבדוק. מישהו חושב שיש משהו שווה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
להלן 5 תוכנות עריכה חינמיות למי מכם שרוצה לערוך סרטונים / סרטים. https://www.youtube.com/watch?v=iB8PK2POssE
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש למישהו המלצה איך וכדאי לבטח את הנכס? דרך הבנק ? או דאך חברה או סוכנות לביטוח. האם טריק העוד בחיים בביטוח חיים אמין? האם ביטוח צד ג כדאי? ..אני פשוט כבר מבולבל
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך החברה ואיך איכות המים כדי להצטרף אליהם ? אשמח לקבל חוות דעת רציניות ממישהו שהתנסה בזה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש עבור חברה שלי עיקר השימוש שלה בו יהיה לטובת לימודים אקדמאיים (אקסל וכד') , צפייה בסרטים וSims 4 אני מגיע מתחום הגיימינג ככה שאין לי יותר מדי מושג לגביי מחשבים ניידים. חשוב לי שיהיה מדובר בדגם אמין עם חיי סוללה סבירים ורצוי לא לחרוג מעל 3200 ש''ח במידת האפשר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה ממש חשובה !! יש מישהו קנה בכרטיס אשראי שלי מAliExpress בלי שאני אדע.. עשיתי תהליך הכחשה בחברת האשראי.. הם מסרו לי את הפרטים שלו, השאלה שלי האם בתי העסק תובעים את הבן אדם שקנה? או יוצרים איתו קשר טלפוני ? (מדובר בסכום 250$) או מה התהליך ? האם מוסרים את פרטים שלי (בעל הכרטיס) בתביעה ? אשמח לעזרתכם תודה מראש סמי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברכה או אכזבה? תלוי איך מסתכלים על זה - אירוע ה-Prime Day של אמאזון מתוכנן כעת לחודש אוגוסט ואולי אף מעבר, במקום התאריך המוכר מהשנים הקודמות במהלך יולי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים לקנות עד 4000 ש"ח? רציתי לקנות NU8000 של סמסונג אבל הוא אזל במלאי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגמי ה-GTX 1080 וה-GTX 1070 נמכרים ברשת המקוונת בהוזלות של מאות שקלים לעומת העלויות בארץ, ויש גם דיל מעניין עבור ה-GTX 970 למי שאינו מעוניין להמתין להתייצבות דור ה-Pascal המתקדם של NVIDIA כבר כאן איתנו באופן רשמי, אם כי במחירים שקשה מאוד לעכל ברוב המקרים – גם אם לוקחים בחשבון את שיפור הביצועים והיעילות הגדולים שהוא מספק. מי שמרגישים שהמחירים בארץ הם גבוהים בצורה שלא ניתן להתעלם ממנה, מוזמנים להעיף מבט על ההצעות שקיימות נכון לעכשיו באמאזון גרמניה ובאמאזון בריטניה. דגם ה-AMP! של Zotac עבור ה-GeForce GTX 1070 נמכר בעלות של כ-502 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל, אשר מתורגמים לכ-2,170 ש"ח, ומהווים הוזלה של כמעט 400 ש"ח לעומת העלויות הזולות ביותר של ה-GTX 1070 …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
לא ממש הבנתי מה הם רוצים אם הם ימצאו שהכונן תקין, מה הם יעשו? בעקרון מדובר בכונן 18TB עם 120 סקטורים פגומים בתוך NAS עם 8 כוננים זהים מה לגבי המשלוח? איך שולחים לחול?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 3 followers
-