צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,315 דיונים בפורום זה
-
שלום עקב ה11.11 והסייבר מאנדיי והעיכוב בהקמת המחשב בגלל הכרטיסים החדשים והמעבדים אשמח לעזרה בריכוז המבצעים והנחות משתלמות לדברים הבאים: מעבד - i7 8700k tray ראם(לבן בלבד)-שני סטיקים של 8 GB במהירות 3200-שתהיה חברה מוכרת קירור למעבד AIO- 360mm לבן(עם רדיאטור לבן ומאווררים כחולים)חשבתי על קפיטן 360EX של deepcool אבל זאת לא חברה מוכרת עמו NZXT או CORSAIR, אשמח להמלצה SSD-מעדיף אינטל או סמסונג- SATA לוח אם - Z390 מעדיף גוון לבן, חיבורי אודיו חובה USB 3.1 2 , USB C -שיתמוך עד 4 סלוטים לראם(64GB) עד 3200 חשבתי על Z390-P של ASUS עכבר ומיקלדת לבנים של חברה מוכרת(לא RAZER) מארז core p3 של TT-SNOW WALLCASE ספק כוח- משהו באיזור של …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, אז אחרי חיפושים וקניות רבות באמאזון החלטתי לשתף אותכם עם הממצאים: כונן קשיח WD 10TB Elements Desktop Hard Drive - USB 3.0 כונן חיצוני WD 3TB Elements Portable External Hard Drive - USB 3.0 אוזניות גיימינג SteelSeries Arctis 3 Console (2019 Edition) Stereo Wired Gaming Headset לקונסולות רמקולים איכותיים Logitech Z506 Surround Sound Home Theater Speaker System - יוצא רק 50$!!!! תמהרו אלו האחרונים, אעדכן מחר עם מבצעי Cyber Monday החדשים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז עוד שבועיים אהיה בגרמניה. אני רוצה לרכוש GTX980 ושואל אתכם האם זה משתלם? האם אתם יכולים להמליץ על חנויות מסויימות? אהיה גם באמסטרדם (אבל בעיקר גרמניה מטרופולין-לים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי האם יש טלויזיות שיכולות ללא חיבור למחשב להפעיל סרטים? קראתי על כמה טלויזיות שיש להן אפליקציה של נטפליקס. מכיוון שלא השתמשתי למעלה מעשור בטלויזיה, אין לי מושג האם זה אומר שאני יכול לצפות דרכה ישירות או שאני צריך לחבר מחשב חיצוני. בנוסף, מישהו יודע מה זה אומר שאפשר עד 4 מסכים? האם הכוונה שאפשר 4 מחשבים שונים בו זמנית?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רק כדי להאיר את תשומת ליבכם, תראו מה פלאפון עושים: http://rotter.net/forum/scoops1/17200.shtml
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התיאשתי כבר לגמרי. הייתי עם בזק בינלאומי. הכל טוב אצלהם - רק Youtube לא עובד. עברתי לאקספון. שום דבר לא זז. עברתי להוטנט. עבד בסדר. אחרי חודשיים בסופי שבוע ובחגים שום דבר לא זז. חזרתי אחרי חודש לבזק בינלאומי, לאותו יוסר (שכחתי לנתק אותו) והכל עובד טוב אבל Youtube לא זז, מוריד סרטון על 300 KB לשניה במקרה הטוב. אני לא יודע כבר מה לעשות. איזה ספק בימינו יש שיתן גם גלישה נורמאלית, גם צפיה בYoutube וגם פינגים סבירים במשחקי רשת?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של דל XPS עם לוח אם I7 ומסך 4K. האם אתם חושבים שניתן למצוא משהו רלוונטי בהנחה של הבלקפרידיי או סייבר מנדיי. אם כן, המלצה מאיפה להתחיל לחפש. דרך אגב, האם האחריות על המחשב הוא בינלאומי או שאם יש לי בעיה אכלתי אותה? תודה לכל מי שירתם לעזור. שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש כזה דבר? אני כרגע עם 012 ואחרי שחודש החסד שהחלטתי לתת להם (בכל זאת, מחובר איתם כבר כ-10 שנים), פגה הסבלנות שלי: המשחק שלי (Ragnarok Online) מתחבר לשרת בחוף המזרחי של ארה"ב ובעוד החיבור סביר+ באמצע שבוע, בסופ"ש אני לא מצליח להחתבר בכלל (אפילו אין פינג לשרת!) שלא לדבר על לראות סרטונים ביוטיוב ב-720 ומעלה. ממש כמו לחיות עם מודם בסופ"ש. מה העלויות של גיימר בבזק בינלאומי? אני לא מעוניין ביותר מ-12\15 מגה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, בסיפור הזה אני מציין רק עובדות! במכשיר ה HD2 HTC של אבי שנקנה, אגב, באומגה פון, המגע הפסיק לעבוד לסירוגין (הכפתורים הפיזיים עבדו). המכשיר כבר לא באחריות ואבי החליט לתת אותו לתיקון באומגה פון. מכיוון שזה מכשיר ישן יחסית אבי ביקש שיבדקו מה הבעיה ויודיעו לו מה תהיה עלות התיקון והוא יחליט אם הוא מעוניין לתקן את המכשיר או לא. נאמר לו בחנות שיבדקו מה הבעיה ויחזרו אליו עם הצעת מחיר. לאחר יום התקשרו אליו והודיעו חגיגית שהמסך היה מקולקל והוא הוחלף בעלות של 600 שקל! זאת לאחר שהם אמרו מפורשות שהם יתנו הצעת מחיר ולא יעשו שום דבר על דעת עצמם! לאחר שאבי אמר להם שהוא לא הסכים לדבר כזה ולמה הם החליפו מסך מבלי לשאול אותו הם הסכימו בטוב ליבם להוריד את המחיר ל 500 ₪. אבי סירב וביקש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להרכיב מחשב בעצמי ולרכוש את החלקים הקיימים, יש המון פורומים באנגלית ואתרים בחול כמו pcpartpicker.com שממליצים על רכיבים ועוזרים להרכיב מפרט לפי מחיר. אבל ממה שיצא לי לראות בארץ המחירים קצת שונים, רציתי לשאול באיזה חנויות אתרים מומלץ לקנות, או האם עדיף בכלל לוותר ולחפש להזמין מחו"ל אם אני מעוניין במחירים הזולים ביותר? נמצא באזור ירושלים אם זה משנה. חיפשתי פוסט בנושא גם פה וגם בייעוץ לפני קניית מחשב ולא מצאתי, תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה שיש דברים ששולחים באמאזון גרמניה והחיבור שונה לחשמל מאמאזון ארצות הברית? מה ההבדל בין כל האמאזון השונים? ואני לא מוצא כבל טעינה וראש לאייפון 6S באמאזון או אייבי שזה לא זבל.. אשמח לעזרתכם בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות סקופ מחו"ל. (ויקי - מהו סקופ) חיפשתי בטבלת המיסים אבל לא מצאתי קטגוריה מתאימה, בנוסף מהו ההבדל בין שני עמודות ה"מיסים ככלי" לכל פריט בטבלה ? כמו כן, הסקופ שוקל בערך 3.5 ק"ג האם זה משפיע על המכ"ס או כל מס אחר ? אז כמה אצתרך לשלם כדי לייבא את המוצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, היום לאחר הפסקת חשמל בדירה - המחשב לא נדלק (לחיצה על כפתור לא עושה כלום) אני מניח שהבעיה בספק, אך לאחר חיפושים ממושכים כאן בפורום ובמקורות אחרים אני לא יכול להיות בטוח שלא נדפק משהו נוסף בדרך - לכן אני מעוניין לשלוח למעבדה. העניין הוא - שהמחשב נרכש לפני בערך כשנתיים בחברת SKYPC (תנצב"ה), ולכן השאלה היא היכן אוכל לבצע את אותה בדיקת מעבדה, ורצוי שבאותו מקום יעזרו לי לממש את האחריות (או שמא, רצוי כבר להשקיע 200-300 שקל ושיחליפו לי את מה-שזה-לא-יהיה שנדפק). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יום אחד בלבד אחרי הצגת חבילות חדשות ויקרות יותר, מפעילת הסלולר הצעירה חווה בעיות טכניות קשות אשר ללא ספק לא יסייעו לתוספת נקודות זכות אצל הצרכנים לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן אן לציוד היקפי (זה לא בדיוק ציוד למחשב). רכשתי סוללה גיבוי ואני מטעין אותה עם כבל USB במחשב. קצב ההטענה מאוד איטי. האם הטענה עם חיבור של הכבל USB לחשמל באמצעות מטען של הפלאפון אמור להיות מהיר יותר? (לפלאפון שלי יש גם חיבור USB והוא מתחבר לעוד חלק שמתחבר לשקע. אני רוצה לקחת את הכבל שהגיע עם הסוללה ולחבר לחלק שמתחבר לשקע חשמל).
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים! הייתי היום באיוורי ויש להם אביזרי גיימינג עם הנחות נחמדות. קניתי לעצמי פאד נחמד ROCCAT ALUMIC ב 95 ש"ח כאשר מחירו המלא 175 ש"ח. כמו כן יש הנחות יפות על עכברים: G9X ב-250 ש"ח, ROCCAT KONE + (אחת מהעכברים הטובים ביותר) רק 280 ש"ח, כאשר הוא עלה 410 ש"ח לפני הנחה. מקלדות גיימינג של RAZER, LOGITECH ו ROCCAT גם מבצע. כמעט שכחתי את אזניות ;D בקיצר, שווה לבדוק. http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=804
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
הרגע ראיתי את הפרסומת החדשה של סלקום, מי שלא מכיר הפרסומות הולכת ככה: נערה יפה מתקשר כביכול לחבר שלה שבצבא ואומרת לו שהיא מתגעגעת לישון איתו ביחד, ואז הזוג נרדם כשהם בטלפון אחד עם השני. ואז מגיע הקאטצ', הקריין אומר: "שיחות חינם ללא הגבלה בתוך המשפחה" http://www.cellcom.co.il/shop/price_plan/cellcom_family/pages/default.aspx?WT.ac=cellcom_family_hp_banner_784x260_160212.swf ואני תוהה, WTF?? או שסלקום סוטים והזוג הם בעצם אחים או שסלקום קיוו שאף אחד לא ישים לב לזה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמחפש בית ספר למוזיקה ברחובות, איכותי ומקצועי עם מגוון חוגים לכל הגילאים ממליצה בחום לצור קשר http://www.cantabile.co.il/ מורים מדהימים, שיעורים מהנים והכל בהרבה כיף והנאה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן יש מבצע לעובדי מזרחי טפחות על טלויזיות האם המבצע הנ"ל משתלם? אני יותר בכיוון של 40 אינטצ
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי חבילה של ספק + תשתית 12 מגה הוט + 012 ב 133 ש"ח אני לא מרוצה כל כך כם מהמחיר שלא הצלחתי להוריד וגם מהמוצר וגם מזה שאני בעקיפין מפרנס את אורנג' ש012 בבעלותה הציעו לי בבזק 5 מגה ספק ותשתית של בזק בינלאומי ב 113.5 ש"ח בסה"כ ,5 מגה זה המהירות המרבית באיזורי מגוריי (פלורנטין ת"א) מה אתם אומרים ?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פעם כמעט לכל המוצרים במיוחד אם זה ישירות דרך אמאזון ולא מוכר צד שלישי הייתה אפשרות לשלוח לארץ עכשיו אני עובר על דברים והרוב המוחלט מופיע This item does not ship to Israel היה איזה שינוי במדיניות?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע במסלול של ספק+תשתית בבזק ל-5 מגה. רוצה לעבור ל-15 מגה אבל לא לשלם יותר. המודם של בזק בחינם, ויש לי ראוטר משלי. אין לי בעיה עם כל ספק/חברה/שוק סיטונאי אם זה יעזור. לאן כדאי. בזק מתעקשים לא לתת את המחירים שיש להם כי הם טוענים שזה רק ללקוחות חדשים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הופתעתי לגלות שישראכרט עומדת למחוק תוך שבוע את כל הנקודות תעופה שצברתי!! ועוד אפילו לא מפרסמים את זה! רק בכתבה אחת בYNET! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406759,00.html מה עושים עם הבזיון הזה?? ככה ניתן להם לשלשל את כל הכסף לכיסם?? מרתיח!! יש אנשים שבונים על זה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-