עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by avnet613,

איזה מסך טלויזיה אתם ממליצים לקנות עד 4000 ש"ח? רציתי לקנות NU8000 של סמסונג אבל הוא אזל במלאי.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לכל מבצעי סוכות 2023 TMS - בתוקף עד ה8/10/23 או גמר המלאי (המוקדם מבינהם) - תקף גם לרכישות באילת! ובנוסף להכול - ובמיוחד למי שקונה מפרט מחשב,עוד מתנה מטורפת 💥 בקנית מחשב בסכום 3500 ועד 5500 כולל מע"מ מתנה - MK-110-KKMF1-HE 💥 בקנית מחשב בסכום 5501 ועד 8000 כולל מע"מ מתנה - Gigabyte FORCE K81 Mechanical Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 8001 ועד 11000 כולל מע"מ מתנה - Corsair K55 RGB Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 11001 ויותר כולל מע"מ מתנה - Corsair K70 RGB TKL Champion Mechanical Gaming Keyboard — CHERRY MX Red רוצים טיפול מהיר יותר בהזמנה? תציינו בהערות של ההזמנה לטיפול רועי + תדאגו לשלוח לי מספר הזמנה בהודעה פרטית ואדאג לטפל בזה באופן ישיר חג שמ…

3. שלום וברכה אשמח לתגובות גולשים שרכשו מוצרים וקיבלו מהם מחודשים, אני בתביעה משפטית מולם וברצוני להעזר במקרים דומים. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יום אחד בלבד אחרי הצגת חבילות חדשות ויקרות יותר, מפעילת הסלולר הצעירה חווה בעיות טכניות קשות אשר ללא ספק לא יסייעו לתוספת נקודות זכות אצל הצרכנים לכתבה

5. שלום וברכה, לפני יומיים באתי ל-KSP בגלל רמקול באוזן של הגאלקסי Y שמזייף (עושה רעשים ברקע). הבטיחו לי שהשבוע יתנו לי פלאפון חלופי אך לא ידוע מתי. האם יש זמן מקסימלי שהם מחוייבים לתת לי פלאפון חלופי מהרגע ששמתי את הפלאפון שלי אצלם לתיקון?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by sheva23,

המחיר זהה +-. בCDSOFT כתוב 3 שנות אחריות במעבדת ויז'ואל די. ג'י http://www.cdsoft.co.il/products/202195?aff=Ret בPLONTER שנתיים (כנראה יבואן) http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TS-412〈=heb&cart= QNAP עצמם נותנים שנתיים אחריות. אני שואל גם מבחינת אמינות, שלא נגלה בסוף שהאחריות לא בדיוק תופסת כי זה לא יבואן רישמי וכו. ** עריכה עדכון: רכשתי בCDSOFT לבסוף, יש להם גם אופציה לשלם בPAYPAL ואולי נהנה מהספק של 3 שנות אחריות יבואן

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Splashy,

אני מארחת בחברה הנ"ל אתר שלי ועוד מספר אתרים של אחותי כולל הדומיינים שנרשמו דרכם גם. אחותי רצתה לבטל את חשבון האחסון של אחד מהאתרים. שלחתי להם מספר מיילים דרך האתר ולא קיבלתי תשובה. לאחר מכן דיברתי איתם בטלפון והם אמרו לי שאני צריכה לשלוח פקס עם כל הפרטים ואז הם יבטלו. מייד שלחתי פקס כמו שהם ביקשו. מאז עברו מספר שבועות ועדיין הם לא ביטלו כלום. היום ניסיתי שוב להשיג אותם מספר פעמים והם לא ענו, ענו לי רק שירות של חברה חיצונית שלוקחת הודעות. בגלל חוסר השירות והעובדה שאין עם מי לדבר ובעיקר בגלל העובדה שזה שוק חופשי ואי אפשר לכבול אותי, אני רוצה להעביר את האתרים שלי לחברת אחסון אחרת. נכנסתי לממשק באתר של Sweethome כדי לראות איך משנים nameservers ולחרדתי ראיתי שאין אפשרות לשנ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Boris_yo,

אני רואה ש-ZAP עורכים "מבצת אביב" באתר: http://www.zap.co.il/zapday.aspx זה גם היה בשנה שעברה אני זוכר אבל לא היה לי זמן לבדוק. מישהו חושב שיש משהו שווה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Aviad56,

אהלן, אז אחרי חיפושים וקניות רבות באמאזון החלטתי לשתף אותכם עם הממצאים: כונן קשיח WD 10TB Elements Desktop Hard Drive - USB 3.0 כונן חיצוני WD 3TB Elements Portable External Hard Drive - USB 3.0 אוזניות גיימינג SteelSeries Arctis 3 Console (2019 Edition) Stereo Wired Gaming Headset לקונסולות רמקולים איכותיים Logitech Z506 Surround Sound Home Theater Speaker System - יוצא רק 50$!!!! תמהרו אלו האחרונים, אעדכן מחר עם מבצעי Cyber Monday החדשים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by eyenir,

במסגרת הBlack-Friday יש מבצע על הkindle paperwhite ב100$. שלוש שאלות: א. כדאי להוסיף מטען קיר,כיסוי ומגן מסך (או אחד מהם)? ב. דרך איזו חברה לדעתכם כדאי לשלוח את הקינדל? היה לי ניסיון טוב עם mustop אבל המשלוח יצא קצת יקר. ג. יש תמיכה טובה בספרי PDF? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by yitai27,

מכר שלי נוסע לחו"ל עוד שבוע וביקשתי ממנו להביא לי SIII. רציתי לדעת כמה דברים: - האם אני צריך לשלם מכס אם הוא מביא את זה במזוודה שלו? - אם כן, כמה זה ייצא לי פחות או יותר אחרי מכס אם המחיר הוא 670$. - כמה טלפונים אני יכול להביא (אני מעוניין לקנות שניים בעיקרון) ללא מכס. - מאיזה חנות עדיף להזמין? אני כרגע נעול על amazon (האם יש חנויות שבהן אפשר לשלם בכמה תשלומים?) - האם אני עלול להתקל בבעיות כשהמכשיר יגיע לארץ כגון אין תמיכה בעברית וכ'ו. - האם זה משתלם להביא את המכשיר מחו"ל או שעדיף לקנות בארץ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alonzam99,

איך החברה ואיך איכות המים כדי להצטרף אליהם ? אשמח לקבל חוות דעת רציניות ממישהו שהתנסה בזה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. היי שבוע טוב לכולם, אשמח להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת בהליכונים ביתיים. אני מעוניין לקנות הליכון ביתי, 3000-4000 ש"ח תקציב. ורציתי לדעת איך בוחרים? יש לציין שאני לא מכיר חברות ודגמים, אני מסתכל על המפרטים הטכניים אבל לא יודע על מה חשוב לשים דגש. (שמתי עין על הדגם הזה - https://www.alufsport.co.il/items/2252793-הליכון-זום-1-VO2-ZOOM-1) אשמח לכל טיפ בנושא, תודה ושבוע נהדר!

14. Started by gjook,

שלום , אני מתלבט בקנייה של סלולר Sony Ericsson ray באחת מ2 חנויות אחת היא איליין http://www.eline.co.il/aecommerce/c208/139257.php והחנות השנייה היא באיבורי שעובד מול היבואן הרשמי http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7468 באיליין המחיר הוא 1247 ובאיבורי הוא 1390 השאלה עם העניין של יבוא רשמי מול יבוא מקביל שווה תוספת של 150 שח ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אחרי כמה זמן בדרך כלל מגיעים לפה מעבדים ולוחות אם חדשים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מצאתי חנות עם מוצר שאני לא יודע למצוא בארץ - Fa Spicy Black. (מישהו יודע למצוא?) לצערי, למרות שהאתר באנגלית, הוא שולח רק בתוך נפאל. מישהו מכיר שירות תיווך משלוחים שעובד עם נפאל?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by גיא חסון,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Holys,

שלום, שלום הייתי מעוניין לקבל מפרט של מחשב גיימינג עד תקציב של 2,000 שקלים ללא פרטים נלווים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by matan333,

לפני כמה ימים הסתכלתי על החשבון של הוט וגיליתי שאני משלם 340 ש"ח כל חודש על 2 ממרי HD עם VOD כל ערוצי האקסטרה וחבילת ספורט 1 2. בנוסף לכך אני משלם 70 ש"ח כל חודש על תשתית אינטרנט ממש נמוכה (אני חושב 1-2 מ"ב, משהו כזה). מה שיוצא שאני משלם 410 ש"ל כל חודש להוט!!! בדקתי קצת באינטרנט על חבילות של הרבה אנשים ועכשיו אני מתכוון להתקשר להוט. אני רוצה לדרוש מהם דבר כזה: ממיר HD VOD ממיר MAGIC HD עם כל חבילות האקסטרה, חבילת ספורט 1 2 ואגו ותשתית אינטרנט 2.5 מ"ב. 250 ש"ח בחודש זה סכום נורמלי לדבר כזה(כולל תשתית אינטרנט). תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by below_z,

לפני מספר ימים ביקשתי המלצה לטלפון וקיבלתי המלצה ל Panasonic KX-TG6411MBS. ורציתי לשאול אם יש חנות עדיפה (או להפך חנות שכדאי להתרחק ממנה) מהחנויות המופיעות בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735843 הרכישה תתבצע בכרטיס אשראי ומשלוח, לכן צריך גם אחריות טובה כוללת משלוחים כמו בTMS. בנוסף אם יש חנות בראשון שמוכרת את הטלפון במחיר הגיוני, אשמח לדעת.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. היי חברים, הגיע השעה וגם אני עובר מחברת סלולר גדולה במקרה שלי פלאפון, אני מעוניין לעבור לאחת החברות החדשות אבל אני חושש מנושא הקליטה ברחבי הארץ, איכות גלישה וניתוקים, שירות. אשמח אם מי שיש לו קו בחברה כלשהי (הוט מובייל, גולן, רמי לוי, 012) שיגיב ויתן את דעתו על סמך הדברים שציינתי קודם, תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אז בין שיטוטי באמאזון ראיתי שהנייד הזה מוצע במחיר של 850 דולר (לעומת 999 מחיר בסיס), םלוס מיסים ומשלוח יעלה $1,109.02 שהם 3,735 ש"ח. לדעתי זה מחיר בדיחה למחשב כזה, אני ממש מתלבט אם לקנות עכשיו או לחכות עוד לבלאק פריידי. מה אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BenSmall Brown,

שלום. הניילון של הטלפון שקניתי מתקלף וחשבתי לקנות חדש. מה יותר כדי? 1. לקנות את המוצר ממוכר שלא קשור לחברה של המוצר, מאתר מכירות עולמי שאין בינו לבין המוצר קשר, פרט אולי למוכר באותו אתר, דרך שרות התשלום של האתר: חשבון PayPal שמחובר לכרטיס האשראי שלי, ואז המשלוח. ללא אחריות, ללא ידע מוצק על טיב המוצר, ללא ידע שהמוצר באמת יגיע אלי דרך הדואר. למוצר 36.99$ = 140.37₪ למשלוח: 14$ = 53.13₪ לדואר שהוציא מהמכס: 30₪ שזה יוצא יותר מ 200₪ 2. דרך החנות עצמה 27.96$ = 102.6637₪ ,שירות גלובל אסיסט ומשלוח UPS פלוס 86.65 + , סך הכל יוצא 193₪ כאשר כל הסכומים העגלתי למעלה את האגורות. פלוס סכום עמלת המרה 0.96₪ שיעור עמלת…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by y_a_n_i_k,

אני רוצה לקנות Xbox one S דרך אמאזון אנגליה, השאלה היא האם מניסיון העבר יש הנחות על הקונסולה או הנחות על באנדלים של הקונסולה באמאזון אנגליה? תודה,

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים