עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. כאמור אני מעוניין להרכיב מחשב נייח ולהזמין את החלקים מחו"ל. אני מעוניין ברכיבים שיוכלו להריץ משחקים מודרנים בהגדרות הגרפיות גבוהות ושיהיה מספיק איכותי כדי שיוכל להריץ משחקים שיצאו בשנים הקרובות. תקציב כולל: 6,500 שח (עם או בלי מוניטור). אשמח לקבל המלצות למפרטים ולינקים לרכישת הרכיבים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shlomi b.l.,

צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של דל XPS עם לוח אם I7 ומסך 4K. האם אתם חושבים שניתן למצוא משהו רלוונטי בהנחה של הבלקפרידיי או סייבר מנדיי. אם כן, המלצה מאיפה להתחיל לחפש. דרך אגב, האם האחריות על המחשב הוא בינלאומי או שאם יש לי בעיה אכלתי אותה? תודה לכל מי שירתם לעזור. שלומי

3. Started by asafh5,

יש לי חבילה של ספק + תשתית 12 מגה הוט + 012 ב 133 ש"ח אני לא מרוצה כל כך כם מהמחיר שלא הצלחתי להוריד וגם מהמוצר וגם מזה שאני בעקיפין מפרנס את אורנג' ש012 בבעלותה הציעו לי בבזק 5 מגה ספק ותשתית של בזק בינלאומי ב 113.5 ש"ח בסה"כ ,5 מגה זה המהירות המרבית באיזורי מגוריי (פלורנטין ת"א) מה אתם אומרים ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן. אני מתכנן לקנות בחודש הקרוב Galaxy S2 ורציתי לדעת אם מישהו מכיר חנות פרטית מומלצת לקנייה. ראיתי שמוכרים את ה-S2 ב-2800 שקל בטלפוניקה ורציתי לדעת אם מישהו יכול לתת חוות דעת על החנות או לחילופין, לתת המלצה על חנות אחרת. תודה והמשך יום נעים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. חשבתי לקנות את הMi Smart Sensor Set אבל יש לי מצלמה אחרת (לא זוכר איזה דגם). האם אני יכול לחבר גם אותה?

6. שלושת מכשירי הדגל של סמסונג הם המובילים הראשונים לשנת 2020 שנוחתים בארץ - עם מלחמת מחירים קשוחה כבר מהרגע הראשון לכתבה

7. Started by dan1123,

אני מחפש חנות אמינה באיזור המרכז ( TMS קצת רחוק לי ) אני גר באיזור רמת גן, יש את זיג זג ביהוד - האם היא חנות טובה? האם זה האתר שלהם: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אהלן חברים. שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מתלבט האם לקנות אייפון שם. לא הצלחתי להבין עם החוקים החדשים שיצאו, כמה תכלס אני מרוויח אם אני מבצע את הקניה בחו''ל. אשמח לקצת הסברה בנושא. תודה רבה לעוזרים ולקוראים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני רוצה לקנות משהו בeBay ואין משלוח לישראל אז אני לא יכול לבצע את הקנייה. המוכר כתב לי שאין לו בעייה לשלוח, ושאפקיד לו כסף לPaypal. הוא לא רוצה לעשות את זה דרך eBay וטוען שיש לי הגנה של Paypal. מה אתה אומרים? מדובר על 150$.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי שבוע טוב לכולם, אשמח להתייעץ עם אנשים שמבינים קצת בהליכונים ביתיים. אני מעוניין לקנות הליכון ביתי, 3000-4000 ש"ח תקציב. ורציתי לדעת איך בוחרים? יש לציין שאני לא מכיר חברות ודגמים, אני מסתכל על המפרטים הטכניים אבל לא יודע על מה חשוב לשים דגש. (שמתי עין על הדגם הזה - https://www.alufsport.co.il/items/2252793-הליכון-זום-1-VO2-ZOOM-1) אשמח לכל טיפ בנושא, תודה ושבוע נהדר!

11. שלום עד לפני כמה חודשים, הוט פרסמה תוכנית שלהם שנקראה "10", שהוגדרה כך: - 10 אג' לדקה - 10 אג' לסמס - 10 אג' למגה - בלי דמי מנוי כשהולכים לאתר שלהם עכשיו, אין את התוכנית הזו, ויש תוכנית אחרת, דומה לה(גם כן 10 אג' לדקה, סמס, ומגה), אבל עם דמי מנוי הפעם, של 10שח. אני מאד רוצה לקנות SIM של התוכנית "10" הישנה - בלי דמי מנוי.. מישהו יודע אם אפשר איכשהו לקנות SIM כזה עם התוכנית הזו? כל רעיון יעזור תודה רבה card

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by m00trix,

שלום, היום לאחר הפסקת חשמל בדירה - המחשב לא נדלק (לחיצה על כפתור לא עושה כלום) אני מניח שהבעיה בספק, אך לאחר חיפושים ממושכים כאן בפורום ובמקורות אחרים אני לא יכול להיות בטוח שלא נדפק משהו נוסף בדרך - לכן אני מעוניין לשלוח למעבדה. העניין הוא - שהמחשב נרכש לפני בערך כשנתיים בחברת SKYPC (תנצב"ה), ולכן השאלה היא היכן אוכל לבצע את אותה בדיקת מעבדה, ורצוי שבאותו מקום יעזרו לי לממש את האחריות (או שמא, רצוי כבר להשקיע 200-300 שקל ושיחליפו לי את מה-שזה-לא-יהיה שנדפק). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Microsoft Surface Pro 4 12.3 inch Tablet with Pen (Intel Core i5-6300U 2.4 GHz, 8 GB RAM, 256 GB SSD למשל באמאזון UK עולה 966 לישט שזה 4,650 כפי שפורסם בכתבת הבלאק פריידיי של האתר. אבל כשאני משנה לשקלים, מופיע לי מחיר מוגזם של 4,946.82. מדוע? במה לבחור? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Zeus710,

שלום חברים! הייתי היום באיוורי ויש להם אביזרי גיימינג עם הנחות נחמדות. קניתי לעצמי פאד נחמד ROCCAT ALUMIC ב 95 ש"ח כאשר מחירו המלא 175 ש"ח. כמו כן יש הנחות יפות על עכברים: G9X ב-250 ש"ח, ROCCAT KONE + (אחת מהעכברים הטובים ביותר) רק 280 ש"ח, כאשר הוא עלה 410 ש"ח לפני הנחה. מקלדות גיימינג של RAZER, LOGITECH ו ROCCAT גם מבצע. כמעט שכחתי את אזניות ;D בקיצר, שווה לבדוק. http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=804

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Aviad56,

אהלן, אז אחרי חיפושים וקניות רבות באמאזון החלטתי לשתף אותכם עם הממצאים: כונן קשיח WD 10TB Elements Desktop Hard Drive - USB 3.0 כונן חיצוני WD 3TB Elements Portable External Hard Drive - USB 3.0 אוזניות גיימינג SteelSeries Arctis 3 Console (2019 Edition) Stereo Wired Gaming Headset לקונסולות רמקולים איכותיים Logitech Z506 Surround Sound Home Theater Speaker System - יוצא רק 50$!!!! תמהרו אלו האחרונים, אעדכן מחר עם מבצעי Cyber Monday החדשים!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. נרשמתי לחבילת גישה לרשת האינטרנט + שירות "GAMER" ביום 09/04/13. במעמד שיחתי עם נציג המכירות של החברה סוכם על סכום מסוים לחודש וחודש ראשון חינם (ביקשתי לבדוק את איכות השרות). בתאריך 29/04/13 ביטלתי את המנוי בחברה עקב רמת שרות נמוכה (פינגים גבוהים וכו'). למרות ביטול החבילה חויב חשבוני עבורה ולאחר התכתבות עם אחראית פניות הציבור מאיה בן יוסף \ ויקטוריה בילאי נאמר לי כי החבילה לא כוללת חודש חינם. לסיכום את כספי הם לקחו ואין לי את מי להאשים חוץ מעצמי. לכולכם: שימו לב לקבל את סיכום השיחה המדויק בכתב כך לא תעשו את הטעות שלי.

17. Started by shirlevi116,

שלום, אני מתלבט אם להזמין ברזים מהאינטרנט או לפנות ישירות לחנויות, ואם כבר מהאינטרנט - מהארץ או מחו"ל. מישהו יודע מה המיסים שיהיו ברכישה מחו"ל? והאם יש אחריות? ובכלל, מישהו הזמין פעם ברזים מחו"ל ויכול לתת לי המלצות או חוות דעת אם כבר עדיף להזמין מהחנות בקישור ששמתי? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by roipow,

אני רואה שיש דברים ששולחים באמאזון גרמניה והחיבור שונה לחשמל מאמאזון ארצות הברית? מה ההבדל בין כל האמאזון השונים? ואני לא מוצא כבל טעינה וראש לאייפון 6S באמאזון או אייבי שזה לא זבל.. אשמח לעזרתכם בבקשה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by pure perfection,

מה המצב ?? אתם בטח קראתם לפני שבוע פחות או יותר על העניין של אורנג , שהם עומדים לסגור את כל העניין של טלפונייה ואינטרנט ולהעביר את זה ל 012 . היום דיברתי עם הנציגה של אורנג ורציתי להתנתק , היא שיגעה אותי כמו שאתם יודעים מה ?? למה ?? וכל החרטה הזה . הסברתי לה למה אני רוצה להתנתק ושהם מעבירים הכל ל 012 והיא אומרת שלא הם לא מעבירים את הלקוחות ל 012 אלא הםם ממשיכים לתת את השירות , מה אתם אומרים על זה ??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. הי , אשמח לעצה איזה מכשיר יותר מהיר ונחשב יותר טוב KINGSTON בדגם שציינתי או ULTRA II ? וגם מבחינת מחיר KINSTONE עולה 69 דולר ללא משלוח ומיסים זה משתלם ? ULTRA II - עשרה דולר יותר ... 79 - זה בטח גם ירד בהמשך לכן אני מעוניין לדעת אם קינגסטון בדגם ספציפי יותר טוב מדגם ספציפי של SANDISK ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. דגמי ה-GTX 1080 וה-GTX 1070 נמכרים ברשת המקוונת בהוזלות של מאות שקלים לעומת העלויות בארץ, ויש גם דיל מעניין עבור ה-GTX 970 למי שאינו מעוניין להמתין להתייצבות דור ה-Pascal המתקדם של NVIDIA כבר כאן איתנו באופן רשמי, אם כי במחירים שקשה מאוד לעכל ברוב המקרים – גם אם לוקחים בחשבון את שיפור הביצועים והיעילות הגדולים שהוא מספק. מי שמרגישים שהמחירים בארץ הם גבוהים בצורה שלא ניתן להתעלם ממנה, מוזמנים להעיף מבט על ההצעות שקיימות נכון לעכשיו באמאזון גרמניה ובאמאזון בריטניה. דגם ה-AMP! של Zotac עבור ה-GeForce GTX 1070 נמכר בעלות של כ-502 יורו כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל, אשר מתורגמים לכ-2,170 ש"ח, ומהווים הוזלה של כמעט 400 ש"ח לעומת העלויות הזולות ביותר של ה-GTX 1070 …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by cobmetal,

שלום , כפי שציינתי בעבר אני רכשתי את המחשב שלי מסקייפיסי ועכשיו אני מחפש איך להחליף את הלוח אם (הבעיה עם הבקרי סאטא של אינטל ב1155) , האם מישהו יודע על חנויות באיזור הצפון אשר יכולות לתת תמיכה ללקוחות של סקייפיסי בנושא האחריות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by del,

מאפו משתלם לקנות רכיבים למחשב ?.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Dudu Edri,

אני רוצה להזמין את הנייד הזה מאמזון :https://www.amazon.com/HP-Spectre-i7-8550U-3840x2160-Convertible/dp/B076QQRWZF/ref=sr_1_3?s=electronics&ie=UTF8&qid=1525882845&sr=1-3&keywords=hp+spectre+x360&dpID=41veppnC8rL&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch וראיתי שיש שם אופציה להרחבת האחריות ויש לי כמה שאלות שאשמח שתענו לי עליהם האם האחריות תקפה לישראל? האם אני מקבל החזרים על המשלוחים במקרה וקרתה תקלה? ואיפה אני יוצר קשר במידה ואני רוצה לממש את האחריות? ובכללי אם מישהו התנסה איתם ויודע להגיד האם שווה להרחיב את האחריות... תודה על העזרה !

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. המחיר של ה-evo 970 plus ירד מעט מתחת ל-75 דולר: https://www.amazon.com/-/he/dp/B07M7Q21N7/ref=twister_B08D7638C8?ie=UTF8&language=en_US&psc=1 המחיר של ה-980 הוא 60 דולר: https://www.amazon.com/dp/B08V7GT6F3/ref=twister_B08Y6QCLJP?_encoding=UTF8&psc=1 אני רוצה לרכוש אחד מהם. מי מהם עדיף לדעתכם?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.