צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,311 דיונים בפורום זה
-
זה שהעולם הולך ומתדרדר, לא חדש. אז הנה מה שסמסונג "המציאה" - https://www.ice.co.il/digital-140/news/article/932779
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלושת מכשירי הדגל של סמסונג הם המובילים הראשונים לשנת 2020 שנוחתים בארץ - עם מלחמת מחירים קשוחה כבר מהרגע הראשון לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אם היום (5 ליוני) אני מזמין משלוח עם עשרות מוצרים מDX, הוא יגיעה עד 28 ליוני? האם יש לחץ בתקופה נוחחית אצלם, במכס אצלנו, בדואר ישראלי? עוד דבר, מה קורה אם אין באפשרותי לאסוף חבילה תוך 14 ימים שהיא בסניף דואר הקרוב? ישלחו חזרה או ישמרו אותה עבורי?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיסי הרחבה עבור הסמארטפונים והטאבלטים שלכם, מסדרת ה-Evo של הענקית הקוריאנית, זמינים כעת במחירים מוזלים בחנות המקוונת עדיין מחפשים כרטיס microSD איכותי ובנפח משמעותי שיסייע לשדרג את המכשיר החכם שלכם? ההצעה העכשווית באמאזון ארצות הברית עשויה להתאים לכם. החנות המקוונת מציעה לרכישה את כרטיסי ה-Evo של סמסונג, אשר מבטיחים לספק מהירויות העברת נתונים של עד 48 מגה-בייט בשנייה, במחירים של כ-54 דולר (כ- ש"ח) כולל מסים ומשלוח לישראל לדגם ה-128GB, וכ-32 דולר (כ- ש"ח) כולל משלוח לישראל לדגם ה-64GB – מחירים מהתחרותיים ביותר שזמינים בשוק נכון לרגע זה. אם זה מוצר שנמצא ברשימת הרכישות הנדרשות שלכם, שווה להעיף מבט ולשקול רכישה. תהנו! לא הכי זול שיש – אבל עדיין משתלם ב…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה כזאת, אמא שלי קנתה לפני כחודש Samsung J7 pro 32gb מיבואן מורשה ב1200 ש"ח אתמול נפל המכשיר ולמרות שמבחוץ לא נראה נזק רציני, המסך התחיל לרצד קבוע ונדלק\נכבה גם שהמכשיר במצב המתנה ולא בשימוש. היא הלכה לחנות אחרת, לא מאיפה שהיא קנתה את המכשיר, למישהוא שהיא מכירה וסומכת עליו, הוא אמר שהמסך עצמו הלך ושתיקון יעלה 600 שקל. לחלופין הוא הציע לה מכשיר חדש, זהה לקודם, ב800 שקל מיבוא מקביל (היבוא המקביל הוא הסיבה למחיר הנמוך, יבואן מורשה עלה כ1200) אתמול כשבאתי לעזור לה להגדיר את המכשיר שמתי לב שהוא טיפה שונה, ואחרי שראיתי את הקופסה של המכשיר החדש הבנתי שמדובר בSamsung J7 prime עם 16 גיגה אחסון בלבד. עכשיו לש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כזה דבר? אני כרגע עם 012 ואחרי שחודש החסד שהחלטתי לתת להם (בכל זאת, מחובר איתם כבר כ-10 שנים), פגה הסבלנות שלי: המשחק שלי (Ragnarok Online) מתחבר לשרת בחוף המזרחי של ארה"ב ובעוד החיבור סביר+ באמצע שבוע, בסופ"ש אני לא מצליח להחתבר בכלל (אפילו אין פינג לשרת!) שלא לדבר על לראות סרטונים ביוטיוב ב-720 ומעלה. ממש כמו לחיות עם מודם בסופ"ש. מה העלויות של גיימר בבזק בינלאומי? אני לא מעוניין ביותר מ-12\15 מגה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שמחפש בית ספר למוזיקה ברחובות, איכותי ומקצועי עם מגוון חוגים לכל הגילאים ממליצה בחום לצור קשר http://www.cantabile.co.il/ מורים מדהימים, שיעורים מהנים והכל בהרבה כיף והנאה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי תקנות המכס, חבילות בשווי $75 - לא כולל דמי משלוח - פטורות ממס. למרות זאת, המערכת של אמזון מבקשת import fees deposit ברגע שסך ההזמנה - כולל דמי המשלוח - עובר את ה-$75. האם למישהו יש ניסיון עם הזמנות כאלו? אמזון מחזירים את התשלום המיותר הזה או שחברת השילוח שומרת אותו לעצמה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות סקופ מחו"ל. (ויקי - מהו סקופ) חיפשתי בטבלת המיסים אבל לא מצאתי קטגוריה מתאימה, בנוסף מהו ההבדל בין שני עמודות ה"מיסים ככלי" לכל פריט בטבלה ? כמו כן, הסקופ שוקל בערך 3.5 ק"ג האם זה משפיע על המכ"ס או כל מס אחר ? אז כמה אצתרך לשלם כדי לייבא את המוצר ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסרטון הזה תראו מוצר שיעזור לרובכם איך לסדר את הכבלים שמאחורי המחשב/מאחורי השולחן ויתן ראות יותר נקייה ויפה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנדל נלחם ביוקר המחיה: אלה המוצרים שיוזלו - אייס (ice.co.il) נחיה ונראה ....
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חשבתי לקנות את הMi Smart Sensor Set אבל יש לי מצלמה אחרת (לא זוכר איזה דגם). האם אני יכול לחבר גם אותה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מקווה שזה בחוקים של הקבוצה מישהו יכול לתת רשימה של חנויות במרכז הארץ שמוכרים מכשירי שיאומי בייבוא של היבואן הרשמי? חשובה לי האחריות של ה 24 חודשים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הופתעתי לגלות שישראכרט עומדת למחוק תוך שבוע את כל הנקודות תעופה שצברתי!! ועוד אפילו לא מפרסמים את זה! רק בכתבה אחת בYNET! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4406759,00.html מה עושים עם הבזיון הזה?? ככה ניתן להם לשלשל את כל הכסף לכיסם?? מרתיח!! יש אנשים שבונים על זה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה להזמין מוצרים בשווי של בערך 65 דולר, אמזון מוסיפים לי על המשלוח עוד 11 דולר, ובגלל זה מייקרים לי את הסיפור ממש בגלל שאני צריך לשלם על כל החבילה עוד 17 אחוז, מדוע עליי לשלם מיסים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
כרגע במסלול של ספק+תשתית בבזק ל-5 מגה. רוצה לעבור ל-15 מגה אבל לא לשלם יותר. המודם של בזק בחינם, ויש לי ראוטר משלי. אין לי בעיה עם כל ספק/חברה/שוק סיטונאי אם זה יעזור. לאן כדאי. בזק מתעקשים לא לתת את המחירים שיש להם כי הם טוענים שזה רק ללקוחות חדשים.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הניילון של הטלפון שקניתי מתקלף וחשבתי לקנות חדש. מה יותר כדי? 1. לקנות את המוצר ממוכר שלא קשור לחברה של המוצר, מאתר מכירות עולמי שאין בינו לבין המוצר קשר, פרט אולי למוכר באותו אתר, דרך שרות התשלום של האתר: חשבון PayPal שמחובר לכרטיס האשראי שלי, ואז המשלוח. ללא אחריות, ללא ידע מוצק על טיב המוצר, ללא ידע שהמוצר באמת יגיע אלי דרך הדואר. למוצר 36.99$ = 140.37₪ למשלוח: 14$ = 53.13₪ לדואר שהוציא מהמכס: 30₪ שזה יוצא יותר מ 200₪ 2. דרך החנות עצמה 27.96$ = 102.6637₪ ,שירות גלובל אסיסט ומשלוח UPS פלוס 86.65 + , סך הכל יוצא 193₪ כאשר כל הסכומים העגלתי למעלה את האגורות. פלוס סכום עמלת המרה 0.96₪ שיעור עמלת…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התוכן בפרסומות הקופצות אינן בוחלות בשום אמצעי בכדי לגרום לכם להרשם לשירות שלהם, שימו לב איזו חוצפה/תעוזה, מפתים אתכם לבחור סמארפון ובכלל מדובר ב"משחק טריוויה" שעלותו מאות שקלים בחודש. לתוכן אין שום קשר לכותרת ואין שום הפניה למחיר האמיתי של השירות שרשום אך ורק בתקנון. http://tradein-center.co.il/no-alert.html?aff1=purple2&aff2=&utm_source=purple2&utm_medium=1&utm_campaign=purple2ChooseCellTradeInFeb11 חלק מהתקנון: עלות השירות עלויות השירות הינן כדלקמן: עלות ההרשמה לשירות היא 40 ש"ח כולל מע"מ. עלות מנוי מינימאלית לחודש היא 80 ש"ח כולל מע"מ )ולא כולל עלות הרשמה(. עלות קבלת השאלה הראשונה בכל סבב שאלות חודשי, וכן עלות קבלת כל שאלת תזכורת שבועית…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב ראשון מtms ועבר בהצלחה ואני מתכוון להזמין מחשב נוסף יותר רציני משהוא בסביבות ה4000 שקל למשחקים כבדים ואני מאוד מתלבט האם ללכת שוב על tms או לוותר וללכת על IQPC או rsm או זיגזאג או כל חנות אחרת? אני מחפש חנות אמינה זולה וטובה ושבמקרה שאני אצטרך אותה יום אחד במימוש אחריות או כל דבר אחר היא תהיה שם לצידי ולטובתי מה אתם חושבים?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש מבצע לעובדי מזרחי טפחות על טלויזיות האם המבצע הנ"ל משתלם? אני יותר בכיוון של 40 אינטצ
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד של דל XPS עם לוח אם I7 ומסך 4K. האם אתם חושבים שניתן למצוא משהו רלוונטי בהנחה של הבלקפרידיי או סייבר מנדיי. אם כן, המלצה מאיפה להתחיל לחפש. דרך אגב, האם האחריות על המחשב הוא בינלאומי או שאם יש לי בעיה אכלתי אותה? תודה לכל מי שירתם לעזור. שלומי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני קניתי בחנות שנקראת קרמיק דיפו ארון אמבטיה , נמסר לי מהחנות שהמוצר יסופק ע"י חברה בשם "אהרוני" , בתאריך 15/01/13 קיבלתי את הארון סגור בתוך אריזה , לאחר שהקבלן שהיה לי בבית התקין לי את הארון אמבטיה עם הכיור ראיתי שיש סדק בכיור בצד במקום שלא ייתכן שנפל עליו חפץ כלשהו , ובמקום הסדק לא היה קילוף דבר שמראה שלא נפל עליו חפץ כלשהו אלא כנראה מדובר בפגם ייצור , התקשרתי לחברה שיחליפו לי את הכיור והם אמרו לי שיבוא טכנאי ואם הוא יראה שזה פגם ייצור הוא יחליף את הכיור ואם זה לא פגם ייצור הוא ייקח כסף על הביקור , הטכנאי שהגיע אמר לי שככל הנראה מדובר לדעתו ב-80% פגם ייצור , הטכנאי צילם את הסדק ואמר שיראה לאחראי שלו והוא יקבע מה לעשות , לאחר מס' ימים נאמר לי מהחברה שהמנהל החליט שמדובר …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אתם ממליצים לרכוש כרטיס זיכרון של סאנדיסק דרך איביי? המחיר מאוד זול לעומת הארץ, אבל איך אני יכול לדעת שזה לא זיוף ואחרי חודש ימחקו לי כל התמונות?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם באמת נראה את מיזם הסיבים של אנלימיטד בפעולה רחבה בקרוב? הדיווחים העדכניים מצהירים שהתוכנית נקלעה לעיכוב נוסף, ונמצאת כעת בנסיון הבראה בו נעצרים תשלומים ומחפשים משקיעים חדשים הרבה ציפיות כרוכות במיזם האופטי של חברת חשמל ו-IBC (המוכר בשמו המסחרי 'אנלימיטד' – Unlimited). עבור הגולש הישראלי, ולו הפשוט ביותר, הצלחת המיזם פירושו מהפכה בנושא החיבור לאינטרנט בארץ, הן מבחינת הגבולות שיפרוץ והן מבחינת העלות-תועלת בשוק הישראלי. לאחר תמונה אופטימית לפני כחצי שנה, בה הורכז על התחלת פריסת הקווים בגוש דן, דיווחים עכשוויים באתר כלכליסט מצביעים על קשיים כלכליים בהנהלת המיזם שמביא אותו בלית ברירה לתוכנית הבראה, במהלכה תואט ואולי אף תושהה פריסת הקווים, עצירת תשלומים לבעלי המני…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בינואר השנה התחייבתי לספק אינטרנט לשנה במהירות של 10 מגה היום החלטתי לברר מחירים וגיליתי משהו די מדהים!!! אם אני מתנתק יש קנס יציאה אבל אם משדרג את המהירות זה נקרא חבילה חדשה ואז על פי חוק אין התחייבות, אני יכול להתנתק מהספק להתחבר מחדש ולקבל מחיר של לקוח חדש. אמרתי את זה לנציגה והיא דיברה עם המנהל שלה וקיבלתי מחיר של לקוח חדש והתחברתי ל-20 מגה בלי לבצע את כל התהליך ובלי קנס. (תנסו את זה עם הספק שלכם אולי זה יעבוד ומחירים ללקוחות חדשים הם יותר טובים) כידוע עם ההצלחה בא התיאבון לכן החלטתי לעבור לבזק. גם שם בינואר השנה התחייבתי לשנה לתשתית בזק במהירות 10 מגה במחיר של 90 שקל לחודש וקיבלתי ראוטר בחיוב זיכוי של 24 חודשים. חשבתי לעשות אותו דבר ולעבור למהירות 20 מגה (ללקוחות חדש…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-