עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אז שיעמם לי כבר ממשחקים על המחשב אז החלטתי למכור את המשתמש שלי ב 155$ הסטים שלי : http://steamcommunity.com/id/zzemossהאופן בו המוצר יימסר: אם שיטת התשלום תבוצע בפייפאל, אני אתן את הפרטים אך לא אמחק את ה STEAM GUARD עד שאקבל את התשלום.רשימת המשחקים: שם המשחק: המכיר שהוא עלה: המחיר שאני לוקח: קישור לדף שלו בסטים: Call of Duty Black ops 3 60$ 40$ http://store.steampowered.com/app/311210/Call_of_Duty_Black_Ops_III/ Counter-Strike: Global Offensive 15$ 15$ http://store.steampowered.com/app/730/CounterStri…

2. אהלן, הטלפון שלי הפסיק לעבוד לפני שבועיים - היות והוא היה במסגרת אחריות הוא טופל במעבדה. נאמר לי שהם לא הבינו מה התקלה ולא הצליחו להדליק את המכשיר ולכן החליפו לי למכשיר חדש. על הקופסה רשום שמדובר על מכשיר מתצוגה.. באתר שלהם לא כתוב שום דבר על זה בתקנון ואני לא מבינה האם מותר להם להביא לי מכשיר מתצוגה? האם אני יכולה להתעקש על מכשיר חדש? מישהו מכיר מה המדיניות לגבי מכשירים באחריות שמוחלפים? תודה רבה.

3. Started by askme,

מכר שלי הלך לשלם את החשבון התקופתי שלו. התברר שאי אפשר. יש עוד שלושה ימים למועד האחרון לתשלום, אממה ? מסתבר שחברת החשמל משדרגת את מערכות המחשוב שלה !!! וואללה ? עוד יבקשו פרמיה שזה לא גרם להשבתת והחשכת כל הארץ! לענייננו, עקב שדרוג המחשבים, לא ניתן לשלם חשבונות בשום אופן ובשום דרך. רק ביום ראשון, ה - 4.6.2017. אז מה הבעיה אתם שואלים ? הנציג שנשאל אם נלקח בחשבון המצב שצרכנים לא ישלמו בזמן שלא באשמתם לא יחוייבו בריבית פיגורים, השיב כי " לא התקבלו הנחיות בעניין, ועל הצרכן להתקשר שוב ביום ראשון ולהסדיר את הסוגיה ולוודא שלא יחוייב בריבית פיגורים" ! אם זה לא לעג לרש , אז אני לא יודע מה כן .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Yehonatan_,

היי, רציתי לדעת איפה הכי נכון לקנות מוצרי אפל? (APPLE TV) מבחינת אמינות ואחריות? תודה

5. אתר מעולה שעושה השוואות מחירים למוצרים שנמכרים באמאזון ונותן את הדילים הכי טובים היתרון הכי משמעותי הוא שהאתר מחשב כבר את המיסים והמשלוח לישראל מומלץ בחום בבקשה לינק https://www.mudcompare.com/search/428651031;p=;t=0

6. Started by DODO14A,

שלום, לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אבל ננסה אני מעוניין לקנות 2 מזגנים חדשים: 1 להחליף את הקיים בסלון ו 2 להתקין מזגן חדש בחדר שינה. יש הרבה חברות כגון אלקטרנץה תדיראן טורנדו וכו'.. אני ראיתי הרבה תגובות בכל מיני פורומים וגם בזאפ וחלק ממליצים וחלק ממש לא ממליצים. אני התרשמתי מאוד מהמזגנים של אלקטרה אבל בנובף לזה גם ראיתי תגובות שליליות מאוד, לפחות על חלק מהדגמים. אני רוצה לקחת לחדר שינה את המזגן אלקטרה פלטינום+ 180 שזה 1.5 כח סוס, ולסלון מעוניין לקחת אלקטרה פלטינום+ 400 או 450T * לא מזגני אינוורטר, בגלל העלות שלהם ועלויות תחזוקה. עכשיו אני אשמח לדעת מה דעתכם על הבחירה שלי, האם המזגנים…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ofirah,

מבקש המלצות למחשב נייד לצורך ביתי עד 1500 ש,ח

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  8. היי, אני צריך לפתוח חשבון באתר התשלומים Payza (דומה ל-Paypal) ויש לי שאלה על העמלות שם. הלינק הזה מראה את העמלות המתייחסות אליי כישראלי: https://www.payza.com/fees אני מעוניין באזור של Withdraw funds (כמו כאן בתמונה המצורפת). החלון בתמונה נפתח כאשר לוחצים על המילה Varies בעמלות ה-Credit card. כמו שאתם רואים יש כאן שוני בין העמלה של חשבון הבנק וכרטיס האשראי, וזה לא ברור לי. האם אני יכול לקחת את הכסף שיש לי בחשבון ה-Payza ולמשוך אותו לכרטיס האשראי או לחשבון הבנק? לי אישית יש חשבון בנק אחד וכרטיס אשראי אחד. האם זה אומר שאם אמשוך כסף לתוך כרטיס האשראי, הם ייכנסו לתוך חשבון הבנק שלי? משיכת כספים לכרטיס האשראי נראית לי האפשרות …

• 1 תגובה
    • 4.4k צפיות
  9. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת האם התיקון מתבצע במעבדה שלהם או שהם שולחים למעבדה חיצונית ואיך השירות במעבדה שלהם ? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by moophaz,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מכשיר עד כ1000 שח באינטרנט (הכוונה היא לא במחיר בארץ). מסך סביב ה5 אינצ', לא 5.5 זה גדול לי מידי. שיתאים לשימוש בארץ. מבולבל קצת מכל ההיצע - שיאומי וואוי והשאר. המון תודה ושבוע טוב דורון

11. Started by yarin153,

די התרשמתי מהמכשיר החדש ועכשיו אני מתלבט מאיפה כדאי לקנות באתר של HTC המחיר שלו עומד על 650 דולר כמה המחיר שלו יהיה אם אני אזמין משם (אחרי מעמ ומשלוח) והאם מוציאים את המטען של הפלאפון במכס או משהו כזה?

12. איפה ניתן לקנות בארץ מתאם Molex to 8 pin לכרטיס מסך?

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  13. ה Logitech G430 נפל על הרצפה ונשבר :-( והוא אינו בן יותר משנה וחצי. בכאב אני מחפש לקנות אוזניות איכותיות + מיקרופון מובנה ואשמח להמלצות. תקציב אם אפשרי שיהיה בסביבות ה- 50 יורו פלוס מינוס כמו שאלו עלו לי (45 יורו). מבצע מזדמן באמזון יתקבל בברכה. אם לומר את האמת האזניות האלו לא היו ממש מוצלחות והסאונד היה סביר עם ווליום לא כל כך רציני גם שהיה במקסימום. תודה לממליצים.

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  14. Started by Boris_yo,

צירפתי פלייר שקיבלתי בתיבת דואר. זה ספק תקשורת חדש או משהו? גם מוזכר שאם אין חשבון בנק או כ"א יש להם פתרון. מישהו מכיר את החברה?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. Started by carmel773,

שלום, יש לי מייבש כביסה במחסן "רגיל" עם צינור הוצאת אוויר החוצה. אני מתכוון לעבור לדירה אחרת, שם המכונת וכביסה והמייבש יהיו בארון בתוך הבית, והמרחק בין המייבש לחלון או לאפשרות יציאת אוויר רחוק מדי (כ-3 מ'). האם ניתן למצוא פיתרון מלבד קניית מייבש עם מעבה ? אולי יש מעבה חיצוני שנתן להצמיד למייבש הקיים? אשמח לתשובתכם/ן.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  16. היי , לפני כמה חודשים(זה היה בסוף יוני השנה) הזמנתי את הSennheiser IE 80 מאמזון איטליה. היום האוזניה השמאלית נשמעה מוזר, שבאתי להוציא את הeratip , החלק שעליו הוא יושב פשוט יצא! אין לי שמץ של מושג איך , לא הפעלתי כוח רב בכלל. בכל מקרה, שלחתי להם מייל. מישהו יודע אם אמאזון/ sennheiser ממשים אחריות ? החזר כספי? ראיתי מקרה שחברת jaybird החזירה לחבר זיכוי כספי מלא על האוזניות שלו אחרי שהן הפסיקו לעבוד אחרי כמה חודשים .(והוא קנה אותם בארץ ללא אחריות)

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  17. Started by srulikg,

בזמן שהפעלתי את המייבש, מגבת קטנטונת נתקעה בתוף. תלשתי את המגבת בעוצמה ועכשיו המייבש לא מסתובב. כשאני מסובב את התוף עם היד הוא מסתובב, אבל לא כשאני מפעיל אותו. המייבש בן 10 שנים של "ווירפול". כדאי לקנות חדש או לתקן? אם כדאי חדש, אתם יכולים להמליץ לי על מייבש? אני צריך משהו פשוט.

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  18. מאחר ו-black friday הוא עוד חודש פחות או יותר, רציתי לשאול אם מישהו יודע, מניסיון עבר - האם שווה להמתין או שאין הנחות משמעותיות על רכיבי חומרה? תודה.

19. Started by motogt,

אהלן חברים, אני מתעניין ברכישת אופניים חשמליים. המטרות שלי הם לנסוע לעבודה מהבית, כ 2.5 ק"מ ועוד נסיעות מזדמנות - לא שימוש מסיבי, ולכן אני לא חייב את הדגם הכי מפואר וחזק, לא חייב תצוגה דיגיטלית ו/או מעצורי דיסק, העיקר שיהיה אמין ונוח. העניין הוא שכל האופניים נראים אותו הדבר בדיוק, כאילו כל חנות שמה על האופניים מדבקה אחרת ויוצרת מותג. בחנות עולם הקולנוע המוכר הציע לי את הדגם SMART BIKE S2 , והבטיחו לי 500 ש"ח הנחה לקראת BLACK FRIDAY , כלומר ב3000 ש"ח. נראה לי זה המחיר הכי טוב שאפשר לקבל עבור אופניים 48V מה אתם אומרים על האופניים, על המחיר? מישהו שקנה אופניים ורוצה להמליץ לי על משהו אחר? הכי חשוב שהחנות והיצרן יהיהו אמינים והאופניים י…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by PriorTak,

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23680 חשבתי על הדגם הזה בתור מסך לחדר קטן יחסית. יש לצפות שבבלאק פריידיי המתקרב המחיר יוזל במעט. מישהו יודע משהו לגבי איכות התמונה שלו? האם כדאי לחפש (כמובן בתוספת משמעותית במחיר) דגם שבא עם HDR? איך באופן כללי המסכים של החברה הזו? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. אהלן הבנזוג שלי מחפש מחשב נייד לשימושים פשוטים.. קצת אופיס ללימודים סרטים/סדרות און ליין שירוץ חלק הדבר היחיד שעוצר מבעדו זה העניין הכלכלי.. חשבנו שאולי מישהו יודע על מבצעים שווים במיוחד שיש עכשיו וכדאי לנצל תודה רבה ויום מקסים!

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  22. https://finance.walla.co.il/item/3118355 לידיעתכם !

• 1 תגובה
    • 982 צפיות
  23. Started by הרצל דלאל,

תקראו ותחליטו. קניתי דרך איביי מחשב ושלחתי אותו דרך ushop שהיו לפני כן ביי2 לישראל אילת, כידוע לכם באילת לא משלמים מ.ע.מ . דיברתי עם ushop והם ענו לי שאשלם דרכם את המ.ע.מ ורק אחרי שהמשלוח יגיע אוכל לבקשו מהרשויות בחזרה. הכל בסדר עד כאן . וראו איזה פלא, כשביקשתי מushop את הניירות של השחרור , הם טענו שהסחורה שוחררה באופן קולקטיוי ואם אני רוצה רשימון פרטני אצטרך לשלם 75 דולר. נראה לכם שזה הגיוני? אני צריך לבקש החזר של כ-250 שקלים וצריך לשלם קרוב ל-300 שקל. הם צריכים להמציא לי את הרשימון שעל פיו בלבד אוכל לקבל החזר. הם נתנו לי קבלה שלהם שרשום הכמה מ.ע.מ שילמתי, אבל לא קיבלתי החזר כי המ.ע.ע הולך לרשויות ורק לפי הרשימון אקבל בחזרה את התשלום. בקיצור חברת המשלוחים מתעקשים ולא מוכ…

24. Started by שרון מהוד השרון,

היי. זה אמיתי שההבדלים במחירים של מקלדות בין ישראל לארהב הם כפול ולפעמים יותר? הפתרון היחיד זה להזמין מחול? או שיש חנויות עם מחירים יותר ריאלים מקייאספי ואייבורי?

25. Started by B.N.P,

או שזה רק אצלי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים