צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
למי שראה או לא ראה, זה הלינק: http://www.asus.com/microsite/2013/vga/Prepare_4_Battle/ מישהו אולי יודע אם זה תקף בארץ? מישהו קנה כרטיס כזה וקיבל את המשחק?
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
-
אני חושב לקנות מהם סויטץ/2DS האם מישהו בזמן האחרון קנה מהם ויכול לתת לי תשובה ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן אז בחרנו להצטרף לחגיגת ה 4K, אני מתעניין בשני טלויזיות שהם במחירים דיי שונים כי התקציב לא ברור לגמרי ואשמח לביקורות/המלצות יחסית למחיר, אם יש טלויזיה נוספת שתרצו להוסיף שהיא מומלצת במקום טלויזיה אחרת כאן באותו מחיר פחות או יותר, בכיף השימושים הם פחות או יותר שידורי טלויזיה רגילה, כדורגל והמונדיאל (שאני מתכנן לראות ב HDR, אז אם יש טלויזיה שלא תאפשר את הצפיה בגלל חוסר ב HLG אשמח לדעת מזה), סרטים וסדרות , פלייסטיישן המועמדים המובילים הם השניים האלו: ראשית הטלויזיה הזו: https://www.wallashops.co.il/טלוויזיה-49-4K-SMART-LED-דגם-49SK7900Y/pi7xb49sk7900y אני יכול לקנות אותה ב3,390 (יבוא רשמי) שניה הטלויזיה הזו: https://www.wallashops.co.il/טלויזיה-50-LED-…
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
בתחילת ספטמבר קניתי מכשיר סלולרי גוגל נקסוס 4 בארה"ב ובחרתי בשירות שליחויות TNT שלושה עד חמישה ימים עד בית הלקוח עם ביטוח. ב-16-09-13 נמסר המכשיר במשרדי TNT בבוסטון. המכשיר עוכב במכס ולי לא נמסרה שום הודעה. לאחר החג פניתי לTNT לברר ונתקלתי בשירות גרוע ביותר. טלפניות שלא יודעות כלום מעבר למה שאני יכול לקרוא בעצמי ע"פ מספר מעקב. לפני שהספקתי לספר את הסיפור העבירו אותי למחלקת המכס ושם נאמר לי נברר ו"יחזרו אליך", כמובן לא חזרו. רק לאחר כמה שיחות הצלחתי לדבר עם האחראי על המכס ב-TNT שהוא כל הזמן עסוק, והוא אמר לי זה שהמכס העריך את מחיר המכשיר שנקנה ב-250 דולר ב-330 דולר. "מה עושים?" "אני אברר ואחזור אליך" וכמובן אין תשובה. בסוף נאמר לי שעליי לשלם ואין מה לעשות. אחרי ששלחתי ל…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
רציתי לקנות טאבלט NEXUS 7 אז נכנסתי לGO MOBILE דרך זאפ שנתנו מחיר טוב וגם היה להם ביקורות טוב ואת תוו התקן של אמון הציבור. מלאתי את הפרטים שלי, טלפון, כתובת, שם, אימייל. שמתי לב שאין HTTPS כלומר התופס לא מאובטח. אמרתי נו מילא. שלחתי את התופס ואז ראיתי שגם התופס שמבקש פרטי כרטיס אשראי הוא לא מאובטח. אז פשוט יצאתי מהאתר. עכשיו קיבלתי טלפון מGO MOBILE שהם טוענים שהזמנתי מהם, ואז אמרתי להם שלא הזמנתי. אז הם אמרו שיש להם את הפרטים שלי. אמרתי שלא מילאתי את הכרטיס אשראי אז הם אמרו לי "בשביל זה אנחנו מתקשרים" אז אמרתי שאני כבר לא מעוניין. מה שאני לא מבין איך אתר כזה מקביל את תוו אמון הציבור וכל כך הרבה ביקורות טובות, גם בגלל האבטחה הירודה וגם בגלל החוצפה להתקשר אליי לבקש את הכרטי…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
למה לא נכנסים למחשבים של אפל כרטיסים של nvidia ? אפילו ליוקרתיים ביותר למרות שזה הכי הגיוני הרי הרבה עורכים וגרפיקאים משתמשים במחשבים שלהם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רציתי לדעת איפה הכי נכון לקנות מוצרי אפל? (APPLE TV) מבחינת אמינות ואחריות? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי מתלבטת בין אוזניות in-ear של סמסונג ושל bose. מבחינת איכות שמע לא מחפשת משהו מטורף, בעיקר חשוב לי שיהיו נוחות ושיעבדו בצורה חלקה גם בסרטונים ובשיחות אודה להמלצות
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בדקתי ב KSP, ראיתי שיש מספר נמוך מאד של מחשבים ניידים עם המעבדים של AMD לפני חצי שנה יצא hp envy x360 ryzen בעולם, בארץ אני רואה שיש את אותו המחשב רק עם מעבדים של אינטל למישהו יש מושג מתי המעבדים האלה צריכים להגיע? תודה.
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
-
ישנן מספר לא מבוטל של חנויות בארץ המנצלות לטובתן את המחסור הצפוי בהשקה בארץ ב19.11, ולכן מוכרות בכפול מחיר מזה שישפאר פירסמה. בכפול מחיר חברים. 2000 שקל יותר. פשוט מרתיח. ועוד חנויות טובות כמו game station שתמיד נותנות מחירים טובים למשחקים שלהם משתתפות בשוד וגזל הזה. אין לכך שום הצדקה. כן, אנחנו בשוק חופשי נכון, אבל צריך הגינות. בטח בתקופה כזו. ונקודה מפתיעה לטובה - באג היקרנית מוכרת את הפלייסטשיין במחיר נורמלי, שישפאר פירסמה. תקנו מהם.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בערך כל חודש הוט מתקשרים אליי ושואלים אם אני רוצה חבילת טריפל של טלפון, אינטרנט וטלווזיה מכיוון שכבר יש לי חיבלה של טלפון ואינטרנט. אני בדרך כלל מסביר להם שאין לא צופה בטלווזיה בכלל ולכן אין לי צורך בחבילה כזו. מרוב שזה קורה הרבה פעמים התחלתי לשים לב לדפוס שהאינטרנט נהיה איטי אחריי שיחה כזו. כאילו אוליי הם רוצים לגרום לי להתקשר אלייהם בקשר לתקלה טכנית ושהם יתחנו לי את המוח. האיטיות לא בדיוק ניתנת לאימות מכייון שהSPEED TEST של BEZEQ נותן לי קצב הורדה של 70Mb/s והעלאה גם מהירה. אבל אני רואה בברור איטיות בטעינה של אתרים גדולים כמו פייסבוק ואחרים וגם בשני מחשבים שונים(אחד MAC ואחד WINDOWS). כבר אין לי כח להתקשר אליהם ולעשות את כל הסיפור הזה מחדש כי בדרך כלל הם לא יודעים מה הת…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.newsbox.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-2-%D7%92%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%90%D7%AA-%D7%94/ אני כבר הוספתי
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
זאת לא פעם ראשונה שאני משתמשת USHOPS, אבל תוצאה שונה. ב18 לפברואר קניתי בחנות אמריקאי 2 מוצרים (תכשיטים) על סכום 100$. ב 22 בפברואר חברת USHOPS קיבלה על כתובת שלה אמריקאי את הקניה שלי וחתמה על קבלת החבילה. אחרי מזה, חברת USHOPS, שקלה ומדדה את גודל של החבילה ורשמה סכום לתשלום בשבילי. באותו יום (22 בפברואר) שילמתי 151.36 ש"ח, אשר כוללים: שילוח מהיר (4-7 ימי עבודה) של חבילה מארה"ב לישראל, ביטוח של חבילה ומע"מ ישראלי. לאחר מזה כל התהליכים קפאו וחבילה "נעלמה". חברת USHOPS לא שלחה את החבילה, לא עונה על דואר אלקטרוני ובטלפון כל יום נציגים מבטיחים תשובה על חיפושים "מחר" ולא חוזרים. כבר עברו יותר מ7 ימי עסקים - אני לא קיבלתי לא חבילה, ולא החזר כספי. לצער…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה אוזניות בארץ עולות פי 3 מאמאזון?? כמעט כל אוזניה של 60 דולר - פה בארץ הקודש 500 ש"ח 190 דולר הופכים ל - 1500 ש"ח.. חזירות של יבואנים בשילוב עם צרכנים פראיירים?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
- 1 follower
-
-
אפשר גם בארץ וגם בחו"ל, מה שיותר זול.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
שלום , רכשנו מחשב לפני כחודשיים . יש לי בעיה בתפעול . שלחתי לתיקון וחודש היה בבדיקה ולא נמצא הסבר . שוב אני נתקל בבעיה . המחשב שלי חוטף פריזים ואני מקבל אחריי כמה שניות מהפריז מסך שחור וזה מוציא אותי מהמשחק ומראה לי הודעה של amd bug rep ואז זה מוציא אותי מהמשחק לגמרי . סוגר את האפליקציה וזה נותן לי רק חצי מהfps שנתן מקודם עד שאני עושה ריסטרט. רק שאתמול קרס לי וכשקרס המסך נשאר על רזולוציה מתוחה ולא נתן לשנות את ההרץ וכשנכנסתי למשחק הייתי על 13fps ועכשיו כשניסיתי לחבר ליציאה אחרת של הכרטיס מסך זה לא נותן . מראה שחור לא מזוהה עכשיו אני נכנס לאפליקציה של amd וזה אומר לי שדרייבר לא תואם. אז ניסיתי להוריד את הדרייבר וזה לא נותן להוריד את הדרייבר. ועשיתי ריסטרט לא עזר
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
ביצעתי קניה של 2 קייסים עם סוללה גיבוי נטענים לחברים לאייפון 4. העסקה התרחשה באיביי ב-16.11.11 ואני ממתין מזה זמן מה ומחכה למוצר שעדיין לא הגיע. העניין הוא שבאיביי ב-SUMMERY לא מופיע לי המוצר שרכשתי ולעומת זאת בהיסטוריה בפייפל פרטיי העסקה מופיעים. לעת עתה שלחתי הודעה למוכר במייל שנתון בפייפל, אך במקור תכננתי לשלוח לו הודעה באיביי (הרצתי את שמו בחיפוש מס' ולא מצאתי. גם את מספר ה-ID של המוצר ועוד כל מיני קומבינציות.) וזה לא צלח... מכאן עולה לי החשד שכנראה עקצו אותי. בסיטואציה שכזו והמוכר לא מחזיר לי תשובה בימים הקרובים מה עושים? פותחים קייס נגדו? איך מתנהל הליך דיפאווט? המון תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
שוקלים להחליף את המזרון בחדר של הילד, התלבטנו מאוד בין כמה מזרונים, ומצאנו את שני הדגמים האלה : http://www.kingdavid4u.co.il/, השאלה האם לקנות את זה בדרגת הקושי הגבוהה ביותר, כי ככה ממליצים הרופאים בנוגע לילדים, או אולי את הרך יותר.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להזמין משהו שראיתי באתר קניות ממוכר בסין, המוכר לא שולח לארץ רשמית אבל שלחתי לו הודעה והוא מוכן לשלוח עם DHL תמורת 30$. העיניין שמדובר בחבילה ממש קטנה, מהסוג שמזמינים באיביי עם משלוח חינם, רק פה זה המוכר היחיד שמוכר את זה. ניסיתי לכתוב לו Regular mail, אבל הוא לא הבין למה אני מתכון.. מישהו יודע איך קוראים לזה באנגלית?
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
אני במבצע של PMobile (מותג בת של פלאפון) של 200GB ב-35 שקלים, ואני מחפש אם יש משהו יותר טוב מזה היום? (בגזרת הנפח. המחיר סבבה לי) מישהו מציע חבילות של 300GB במחיר סביר בימינו?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אפל מחזירה לתיקון חלק מניידי מקבוק פרו שיוצרו באמצע 2015. https://pcinfo.co.il/אפל-מחזירה-לתיקון-כמה-יחידות-macbook-pro-2015-עקב-הת/ https://support.apple.com/15-inch-macbook-pro-battery-recall
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
בחור בעבודה שלי התווכח איתם שעה ולבסוף הוציא 29.90 עבור 12+גיימר (שמעתי את זה אישית). הבחור בשירות הלקוחות אומר שאני אביא לו את הת"ז של הבחור הזה ואם יש לו מחיר כזה, הוא יעשה גם לי. עד שאני אשיג את הת"ז שלו (רק אחרי פסח לצערי), אשמח לשמוע מה איתכם. אשמח לדעת כמה אתם משלמים על 12MB ו- 1.5MB. כרגע אני בבזב"ל על תשתית של HOT אבל כמובן שאין לי בעיה לנדוד... האם HOTnet באמת עד כדי כך גרועים כמו שהבחור בשירות של בזבל מספר לי? (אני מניח שלא, אבל בכל זאת אשמח לשמוע) תודה רבה, MODY.
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
מה אתם מציעים? מה הכי מתאים מבחינת הסכום הזה? אפילו יד 2, לא חייב חדש בעקרון אני לא גיימר כבד, צריך שפיפא ירוץ על 50 אינץ חלק ומדי פעם איזה משחק חדש שיש בשוק מבחינת המפרט שלי , המחשב מספיק חזק, רק כרטיס המסך ישן תודה על העזרה ואם צריך עוד פרטים אז אספק אותם
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-