צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
היי, יש לי מחשב לנובו thinkpad t460 yoga. הוא סחב לי אחלה עד עכשיו אבל התחלתי להשתמש הרבה ב-wifi בחוץ ובדרך כלל אני לא יושב ליד שקע. אני רוצה לקנות מעין סוללה חיצונית. אבל לא מצאתי משהו רלוונטי באתר של לנובו. אני רוצה שהאמצעי ייאפשר לי לעבוד על המחשב תוך כדי שאני עובד איתו. כלומר המצב האידיאלי הוא להגיע למקום בלי שקע עם 100 אחוז סוללה (גם במחשב גם בסוללה החיצונית), וישר לחבר את המחשב לסוללה החיצונית. ואז כשהיא מתרוקנת לנתק ולהתחיל לעבוד על הסוללה של המחשב (כשהיא הרי נשארה על 100 אחוז) אשמח לשמוע המלצות. האם צריך לחשוש מקנייה של מוצר שאינו ייעודי (כלומר לא של לנובו)? אני מפחד מכל מיני שטויות של טעינת-יתר ובעיות עם המתח. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. למיטב ידיעתי סוללה של מחשב נייד ובכלל, נשחקת עם הזמן והפרש הזמן בין טעינה לטעינה קטן עם הזמן כתוצאה מכך. לכן, כשיש סוללה מובנית אין אפשרות לקנות סוללה חדשה ולהחליף אותה כאשר היא נשחקת, ובעצם הניידות של המחשב הופכת להיות כבר לא כל כך רלוונטית כי מסתמכים בעיקר על כבל חשמל. העניין הזה מדאיג אותי כי יש לחברה שלי למשל לפטופ ישן של דל שהיום הסוללה שלו כבר לא מתפקדת וחייבים להשתמש בו רק כשהוא מחובר עם כבל חשמל. 2. האם זה משנה מאיזה חנות קונים לפטופ מבחינת האחריות? כלומר, אם קונים מחנות שידועה בשירות לקוחות לקוי זה אמור לשנות עבורי משהו, או שזה לא משנה מאיפה קונים כי כל סוגיית האחריות מתבצעת מול החברה של המחשב?
-
- 12 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם פה אני רוצה וצריך לקנות בטריות איכותיות נטענות !בגודל AAA עכשיו אני יודע שבארץ יש הרבה חמדנים ואני לא נותן לזה יד אז הקניה תיעשה באינטרנט נגיד איביי, עלי באבע, או DX על איזה בטריות אתם ממליצים מניסיון שהם חזקים ועדיין לא מכסחות את הכיס ?
-
- 8 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
צריך המלצה לסוללות איכותיות ועמידות במחיר משתלם. רוצה 6 סוללות מכל סוג (AA וAAA). איך הפירמות הסיניות למיניהן שרצות באיביי ובאלי? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברה אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן אן לציוד היקפי (זה לא בדיוק ציוד למחשב). רכשתי סוללה גיבוי ואני מטעין אותה עם כבל USB במחשב. קצב ההטענה מאוד איטי. האם הטענה עם חיבור של הכבל USB לחשמל באמצעות מטען של הפלאפון אמור להיות מהיר יותר? (לפלאפון שלי יש גם חיבור USB והוא מתחבר לעוד חלק שמתחבר לשקע. אני רוצה לקחת את הכבל שהגיע עם הסוללה ולחבר לחלק שמתחבר לשקע חשמל).
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , ראיתי שאפשר להזמין בבלק פרייראדי 250 דולר עם משלוח מעמ מכס כולל הכל עם שליח עד הבית , באתר של אמריקן אווטלט שופרסל, את הגירסה של הסוני 4 עם שלט ובאנדל של ספיידרמן במחיר הנ"ל. האם זה משתלם ? מתי הצפי של יציאת סוני 5? באיזה גירסה לדעתכם מדובר אמריקאי או פאל אירופאי ? מה המשמעות של גירסה אמריקאית ? 20 דולר אחריות כל שנה , האם שווה? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
סוני מכריזה על הוזלה לקונסולה המצליחה שלה למשך השבועיים הקרובים, וגם לכם יש הזדמנות לנצל זאת באדיבותה של אמאזון במהלך ימי הבלאק פריידי והסייבר מאנדיי המלצנו לכם עלמספר דילים שאיפשרו לרכוש קונסולת PS4 חדשה ונוצצת במחיר קורץ, אך אם התמהמהתם ופיספסתם – אל דאגה, כעת יש הזדמנות נוספת שעשויה להיות טובה עוד יותר ללכת על זה. בסוני החליטו להפוך את 'מחירי המבצע המיוחדים' שראינו במגוון חנויות ברחבי הרשת לרשמיים – והודיעו כי חבילות של קונסולות ה-PlayStation 4 בגירסת 500GB עם המשחק Star Wars Battlefront או עם חבילת המשחקים Uncharted: The Nathan Drake Collection יוצעו למכירה ב-300 דולר בלבד (כל אחת), באופן חגיגי עד ליום שבת ה-19 בדצמבר. באמאזון ארה"ב נענו להכרזה של היצרנ…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
למי שעוד לא ראה: http://www.mako.co.il/news-money/consumer/Article-736b91a6b1b2c21004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=1575680455 אם אני נמצא כרגע בהתחיבות לעוד איזה שנתיים שנתיים וחצי אכלתי אותה?
-
- 16 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
הצו אשר הופך את הרכישות הקטנות בחנויות מקוונות מחוץ למדינה למשתלמות כל כך עשוי להתבטל בשל הגירעון התופח לכתבה
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חבריה, היי אנשים, ביום 26/08/14 רכשנו סט סירי נירוסטה 12 חלקים(סירי שריפה וחריכה יותר מדויק) מהספק BUYTHEWAY.CO.IL' לאחר כ-10 ימים קבלנו את הסירים אפילו ציינו שהסירים אמנם דקים אך אין לנו טענות ,שמרנו את הסירים לחג ראש השנה. וכאשר בישלנו בהם מרק עוף ,הסיר נחרך וטעם של שרוף במרק אשר כמובן נזרק לפח ,ניסינו סיר שני וחיממנו רק חיממנו גרגירי חומוס וכנ"ל הסיר נחרך הן בצדדים והן בתחתית .בפנייתינו לספק BUYTHEWAY התעלם ממני בטענה שאיני יודע לבשל.שרות לקוחות של וואלה גם הוא מתעלם ומסתתר אחר הטענה שחלפו 14 יום וכי הסירים היו בשימוש. באם לא אשתמש איך אדע שהסירים פגומים ולא שווים אגורה שחוקה?יתרה מכך בתגובת הלקוחות המופיעה באתר וואלה לגבי הסירים הללו 30% לא מרוצים ולחלקם טענות…
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה עזרה לגבי המוצר הזה עד כמה הוא יעזור לי בסטרים או שזה סך הכל מוצר שלוכד וידאו https://www.amazon.com/Elgato-Game-Capture-HD60-Pro/dp/B015E3OT54/ref=sr_1_8?s=pc&ie=UTF8&qid=1479042597&sr=1-8&keywords=elgato
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש סטרימר לטלוויזיה אני בסה"כ מעוניין שתהייה לי תקייה במחשב שכל מה שאני שם שם לסטרימר יהיה גישה לשם ויוכל לפתור קבצים אלו מדובר בדר"כ בסרטים וסרטונים שהורדו מהאינטרנט נדרש שתהייה אפשרות לטעינה של כתוביות בעברית והורדה שלהם בצורה קלה ונוחה כמו שיש ב Media Player Classic איך נראה לכם הסטרימרים שיש בaliExpress ? כמו זה: http://he.aliexpress.com/item/2015-New-MXQ-Pro-Android-TV-Box-Amlogic-S905-Quad-Core-Android-5-1-DDR3-1G/32542787183.html?spm=2114.010108.3.56.8Xmub3&ws_ab_test=searchweb201556_1,searchweb201644_1_505_506_503_504_502_10001_10002_10017_10010_10005_10011_10006_10003_10004_10009_10008,searchweb201560_5,searchweb1451…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול רכשתי סוללה NB-4L מקורית של קנון במחיר מלא בחנות הנ"ל. שהגעתי הביתה הבחנתי שהאריזה פתוחה והסוללה בפנים שונה מהסוללה המקורית שקיבלתי עם המצלמה. יש לי היסטוריה ארוכה עם קנון וישנם הרבה מצבים שסוללה אחת שונה מאחרת (מפעל שונה, קהל יעד שונה וכו') אבל כאן הכתב היה דהוי, מטושטש וכיתוב שונה בגב המצלמה, רושם ראשוני היה שהסוללה אינה מקורית. לאחר חיפוש קצר הבנתי שהסוללה בוודאות אינה מקורית כמו שניתן לראות כאן: http://fake-nb-4l-battery.blogspot.com/ הזיוף שיש באתר זאת הסוללה שקיבלתי. יום אחרי חזרתי לחנות במטרה להחזיר את המוצר וגבו ממני 5% מהמחיר המלא "לפי החוק". כשהתעמתתי עם המוכר הוא אמר שמבחינתו זה מקורי ורוב המוצרים שהם מוכרים פתוחים, סוללות בפרט והטענה: "כדי שנראה שהסוללה…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות השאלה מה עדיף?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. KSP MP3 סאנדיסק בן שנה וחצי, סוללה התחילה לזייף והמכשיר נכבה ב50% (בעבר הוא נכבה רק ב20%), בגלל שלא היה להם חדשים במלאי, קיבלתי החזר כספי מלא 150 שקל לרכישה חוזרת. 1.1# כרטיס זכרון 32GB transcend ששבק חיים הוחלף בחדש מדגם זהה. 2. ASUS נותן שירות ServPro נקנה בKSP מחשב נייד של אחי דגם 2012, שבוע לאחר סוף האחריות שבק חיים, לאחר שדיברתי עם מוקד התמיכה הוסכם תיקון, משלוח ומסירה בחינם. הלוח אם הוחלף בחדש ללא עלות אפילו על המשלוח 2.1# ASUS נותן שירות ServPro נקנה בחנות פרטית (מח.ק.ר מחשבים) מחשב נייד שלי דגם 2012 שהתחיל לזייף במשחקים (מערכת הקירור לא תפקדה והמחשב נכבה כשמשחקים בNFS) ניסו לתקן אותו במשך חודש ומשלא הצליחו, קיבלתי אישור להחלפה למחשב חדש, הציעו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היה באתר אפשרות לסנן סמרטפונים לפי מחיר וחברה תשלחו לי קישור בבקשה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשתף אתכם ולפרוק מעט את הכעס שלי כלפי דל ובאג. בתאריך ה3.7 קניתי מחשב למטרות סאונד מבאג דיוטי. מדובר במפלצת: inspiron 5110 i7 8gb. כמעט מההתחלה התחיל האינטרנט האלחוטי לפשל. לפעמים קולט, לפעמים חלקית ורוב הפעמים בכלל לא. התקשרתי לדל ששלחו טכנאי הבייתה. הלז החליף את כרטיס הרשת ופירמט אותו וחשבנו שהכל בא על מקומו בשלום. מן הון להון, היו אצלי בבית ארבעה טכנאים בטווחים שונים ואחרי שכלום לא עבד שלחנו את המחשב למעבדה של "יעל" אחראית הטיפול מטעם דל. המחשב שהה שם שבועיים שלמים שמתוכם לפחות שבוע שאף אחד לא נגע בו. בסיכומו של עניין למחשב הוחלף כרטיס רשת שלוש פעמים או פעמיים. פורמט 3 פעמים. והוחלפו לוח בת ומסך קדמי ששם האנטנות של הקליטה. ועדיין האינטרנט לא עובד!!! …
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לפני כחודש הזמנתי כרטיס מודם סלולרי ללפטופ. מדובר על דגם דיי ישן שאמור לעשות את העבודה ונמכר באיביי באזור ה 17$ . יומיים אחרי, קיבלתי אישור שהוא נשלח אלי וגם פידבק חיובי על העסקה. הכל טוב ויפה. לפני יומיים, קיבלתי סוף סוף את הכרטיס. נראה משומש בצורה סבירה אבל זה לגמרי לא מפריע לי, אפילו שהוא תואר כחדש : http://www.ebay.com/itm/Unlocked-Dell-5530-Eircsson-F3507G-GPS-HSDPA-WWAN-3G-MINI-PCI-E-Wireless-Card-/130716478968?pt=US_Internal_Network_Cards&hash=item1e6f4f2df8 לא אותו מוכר אבל בדיוק אותו תיאור "100% brand new and high quality" התקנתי אותו במחשב ומערכת ההפעלה (פדורה לינוקס) שמגיעה עם דרייברים מתאימים מיד זיהתה אותו. בהתלהבות רבה מיקמתי כרטיס סים במקום הייעודי שלו…
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ראשית אקדים ואומר, זה לא פוסט תלונה. אני לא בא להאשים אף אחד וייתכן שהכל סתם טעות. זה סתם מקרה שקרה לי לפני כמה ימים וחשבתי לשתף. אולי מישהו ימצא כאן תובנות כלפי העסקים שלו... המעשה היה כדלהלן: לפני כמה ימים נשרף לי המסך הנאמן שלי, והתחלתי בחיפושים אחר מסך חדש. המסך הישן שלי בן כ7 שנים, בגודל 19 אינץ', עם פאנלים רגילים (אני מניח שמדובר בTN), סיפק אותי מעל ומעבר ולכן גם התחלתי לחפש מסך בעל תכונות דומות רק בגודל קצת יותר גדול(23 אינץ'). לבסוף, אחרי קצת חיפוש שטחי ברשת נעצרתי במסך שעל הנייר נשמע מתאים ובעיקרון זה המסך שהחלטתי לקנות. שאלתי גם חבר על הנחיות כלליות לבחירת מסך שאמר שכל המסכים מהסוג שאני מחפש הם אותו דבר ואני רק צריך לוודא שמדובר במסך מט ושהוא מציג בפול HD. החנות…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קיבלתי צלצול מנציג יס שטעה במספר אבל היה מספיק חצוף לבשק שמי. היות אני בן אדם מנומס, לא יכולתי לנתק בפנים ואמרתי שמי. הוא שעל אותי על טלוויזיה שיקרתי לו שאין לי ואז הוא רצה להציע לי טלפון אבל אמרתי לו שאני רק משתמש בסלולרי ויש לי אינטרנט ואני לא זקוק בשום דבר אחר. כמובן הוא ניצל הזדמנות ושאל אותי על תשתית ואמרתי לו שאני בהוט 100 מגה. הוא שאל אם ידוע לי ש-100 מגה בהוט זה באמת 40 מגה ושיש בתשתית הוט תקלות, על מה עניתי לו שאני לא חווה בתקלות בהוט ובפועל אני לא צריך יותר מרוחב פס שיש לי ואפילו שזה יותר ממה שאני צריך. שאל אותי כמה אני משלם על תשתית, אמרתי 70 ש''ח כדי לנסות להתנער כאשר בפועל זה 75 וחצי. שאל הוא אותי איזה רוחב פס מספיק לי בכלל ואמרתי לו 15 מגה. הוא ניסה לדח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה לפני שנה וחצי קניתי את הכרטיס gigabyte 7970 מksp,ועוד מאז התחילו לי בעיות אחרות לפני שנהפך לטוטלוס לפתע ביום בהיר,עוד קודם לפני כן הכרטיס היה מפסיק להגיב מדי פעם,פחות או יותר פעם בשבועיים.ויתר על כך במשך התופעה הזו עוד עברתי שלושה פעמיים מערכות הפעלה שונות,ובנוסף הייתי מסיר את הדרביירים עם DDU ומתקין מחדש,מבקר על הטפרטורות שנעו עד גג 76c,כך שבעייה שנגרמת ע'י סיבות אחרות מלבד הכרטיס עצמו מחוץ לתמונה.ספק הכוח שתאוריתית עלול לגרום לבעיות כאלו - במקרה שלי הסיכויים מאוד קלושיים כאשר הספק הכוח שלי הוא seasonic x750 זה קרה לי לפתע בזמן ששיחקתי במשחק shadow of mordor,המחשב נכבה בנעילה ולא נידלק יותר עם ה 7970,ולאומת זאת עם ה5850 הכול בסדר גמור.על ה7970 לאחר מכן הו…
-
- 102 תגובות
- 25.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, הזמנתי גלאי מתכות מEBAY, ושלא באופן מפתיע, נתקע במכס. כבר הייתי מוכן לשלם מה שצריך אבל עמילות המכס של הדואר (אני משתמש בשירותים שלהם בשביל לשחרר את החבילה) אמרו לי שאני צריך אישור של משרד התקשורת עבור גלאי מתכות. WTF?? הבאסה שאני לשלוח להם פקס (למשרד התקשורת) עם כל מיני נתונים טכניים (שאין לי מושג מה הם), ולקבל אישור. שזה בטח עוד עיכוב של כמה שבועות... אז חשבתי כבר להחזיר את הגלאי, לקבל החזר ולקנות בארץ. השאלה מה הפרוצדורה? למי אני אומר שאני לא מעוניין לקבל את החבילה ושישלחו אותה חזרה? זה יעלה לי משהו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
אחד מהטאבלטים ההיברידיים המתקדמים ביותר שקיימים בשוק הגיעו לארץ - עם עלות מאסיבית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
"שיק הידרו 5" ליתר דיוק. אני מתגלח במכונה מאז ומתמיד. היום חילקו בבן גוריון סכין הידרו 5 השאלה היא אם הסכין הזאת שווה משהו?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-