עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. כבר מקרה עשירי לפחות שאני שומע שעכשיו מגיע אלי למשפחה שאורנג' סתם מגהצים לבן אדם את הויזה ביו 50 ל200 שקל יותר, ואז שכשאתה מתקשר אליהם הם אומרים סליחה ושיחזירו לך את זה עוד X שבועות כשיתאפשר להם. אני לא מבין איפה אני חי שדבר כזה קורה בלי שאורנג' נסגרת לאלתר. אנחנו היום שולחים כתב תביעה שכנראה יעלה יותר מהסכום שהם גיהצו הם עובדים בשיטתיות וכנראה גם תחת הנחיות בנושא הזה, ובכוונה לא לוקחים סכומים ששווה לערב עורך דין בשבילם אז רוב האנשים עוזבים את הסכום. האם גם לכם היה נסיון דומה ? אולי בואו תשתפו ונוכל להעביר את זה לתקשורת שיצאו כבר על כל השוק האפור הזה של הסלולר.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yonatan.mendelson,

יצרנית הרכבים החשמליים הלוהטת חשפה את מחירי הדגמים שלה בישראל - וזכתה לראות את ההיצע עבור המחצית הראשונה של שנת 2021 אוזל בתוך זמן קצר במיוחדלכתבה

3. שלום, מחר אמורים לספק לנו מייבש כביסה (אלקטרו לוקס יבואן רשמי - מיני ליין) אותו היינו רוצים למקם מעל המכונת כביסה שלנו. בחוברת ההתקנה שהורדתי אני רואה שהם מציינים שיש לרכוש מהיבואן ערכת התקנה מיוחדת שנועדה לצורך זה - האם זה באמת נחוץ או סתם מסחטת כסף? בחיפוש ברחוב הרשת ראיתי שהציעו לשים מדף מעץ חזק שיהווה חוצץ בין המכונות (במידות מכונת הכביסה) או לרכוש ספוג במידות המכונה בעובי של 1 ס"מ. מה אומרים? אודה לעזרה:)

4. הגירסה הבריטית של חנות הענק המקוונת מציעה למכירה את המכשירים העדכניים של המותג לבית לנובו, עם משלוח ישיר לישראל ובמחירים תחרותיים הנה עוד מבצע סמארטפונים שכדאי לשקול: באמאזון אנגליה מספקים הנחות על מרבית הדגמים העדכניים מבית חברת מוטורולה-לנובו, אשר יכולים להוות אלטרנטיבה מרעננת לרוב מכשירי הביניים שזמינים בסביבה. מבצע קורץ קיים עבור ה-Moto G מהדור השלישי העדכני בגירסת ה-16GB המשופרת, שכזכור מגיע עם מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, זכרון RAM של 2GB מצלמת 13 מגה פיקסל ראשית מבית סוני עם מבזק לד כפול, שבב Snapdragon 410, סוללת 2,470mAh והגנת IPX7 מפני מים. דגם זה מוצע לרכישה כולל מסים ומשלוח לישראל בעבור כ-171.5 פאונד בריטי, שהם כ-950 ש"ח – ומהווים עלות דומ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מקום בארץ\בחו"ל שאפשר לקנות דרכו פוסטרים של להקות וסרטים במחירים סבירים. יש למשהו המלצה על מקום כזה? בתודה מראש

6. Started by קובי המלך,

אני רוצה להזמין נטסטיקים דור 4 למכירה ביתית מישה/י יודע על מקום מוצלח לקניה זולה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות רדיאטור. אני מחפש רדיאטור שיחמם..אבל ממש יחמם. קניתי לפני שבוע רדיאטור של Morphy Richards, דגם SD11 עם 11 צלעות הוא בכלל לא משהו... בקושי בקושי חימם חדר קטן של 9 מטר. יש המלצה למישהו על רדיאטור שעושה עבודה טובה? אשמח להמלצות. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  8. אתר תוספי התזונה האמריקאי הגדול חוזר לפעולה מלאה אל מול הצרכנים הישראלים - ומעניק לנו תקווה לכך שהקאמבק עבור אמאזון ואחרים עשוי להיות מעבר לפינה לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Zeus710,

שלום חברים! הייתי היום באיוורי ויש להם אביזרי גיימינג עם הנחות נחמדות. קניתי לעצמי פאד נחמד ROCCAT ALUMIC ב 95 ש"ח כאשר מחירו המלא 175 ש"ח. כמו כן יש הנחות יפות על עכברים: G9X ב-250 ש"ח, ROCCAT KONE + (אחת מהעכברים הטובים ביותר) רק 280 ש"ח, כאשר הוא עלה 410 ש"ח לפני הנחה. מקלדות גיימינג של RAZER, LOGITECH ו ROCCAT גם מבצע. כמעט שכחתי את אזניות ;D בקיצר, שווה לבדוק. http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=804

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RealOG,

אני רוצה למכור את המחשב שלי ואשמח לחוות דעת כמה הוא שווה? i5-4460 3.2GHz GTX 970 8GB RAM asrock b85m WIN 10 PRO HDD של טרה וSSD של 120 גיגה ANTEC GX700 CASE

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  11. חלק מחנויות החומרה בארץ החלו רשמית בהכנות לקראת נחיתת דור ה-Cascade Lake-X - עם הנחות מאסיביות על הדור שקדם לו לכתבה

12. Started by okfir,

שלום, החלטתי לשדרג את המחשב שלי אני מחפש חנות מחשבים איכותית עם מחירים סבירים באיזור הצפון, עדיפות לאיזור נהריה-מעלות מישהו מכיר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. מבצע כזה באמת עדיין לא פגשנו: סמארטפון מרובע ליבות עם 2GB של RAM ו-16GB של זכרון פנימי מוצע במחיר זערורי מחפשים סמארטפון סביר בזיל הזול? הכירו נא את ה-Doogee X5 Pro הסיני עליו סיפרנו לכם כבר לפני כמה חודשים, אשרנמכר כעת בחנות gearbest בעבור 57 דולר בלבד כולל משלוח לארץ – כ-225 ש"ח, ללא מסים וללא תוספות. הסמארטפון הבינוני הזה יספק לכם מסך 5 אינץ' שמבוסס על פאנל IPS ברזולוציה של 1,280×720 פיקסלים, שבב MT6735 מרובע ליבות Cortex A53 של Mediatek, זכרון RAM בנפח 2GB, נפח אחסון מובנה של 16GB שניתן גם להרחיב, מערכת אנדרואיד לוליפופ 5.1 עם תמיכה בעברית, מצלמת 5 מגה פיקסל ראשית, מצלמת 2 מגה פיקסל משנית, סוללת 2,400mAh ואפילו תמיכה בתדרי סלולר בדור הרביעי. כל אלו במחיר דומ…

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  14. אהלן, הטלפון שלי הפסיק לעבוד לפני שבועיים - היות והוא היה במסגרת אחריות הוא טופל במעבדה. נאמר לי שהם לא הבינו מה התקלה ולא הצליחו להדליק את המכשיר ולכן החליפו לי למכשיר חדש. על הקופסה רשום שמדובר על מכשיר מתצוגה.. באתר שלהם לא כתוב שום דבר על זה בתקנון ואני לא מבינה האם מותר להם להביא לי מכשיר מתצוגה? האם אני יכולה להתעקש על מכשיר חדש? מישהו מכיר מה המדיניות לגבי מכשירים באחריות שמוחלפים? תודה רבה.

15. שלום , קניתי מEBAY וקיבלתי מספר חבילה מסין אבל איפה שמים את המספר לראות איפה החבילה ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. בארה"ב למשל יש המון אתרים שעוקבים אחרי מוצרים של ציוד חומרה בכל מני חנויות וגם מאפשרים לראות את המחיר על פני ציר זמן. כמו כן יש אתרים כמו camelcamelcamel שעושים זאת לאמאזון לאורך זמן על מגוון מוצרים, האם יש משהו דומה בארץ ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  17. Started by MaorOz,

אני מנסה כבר 3 ימים להתקשר ל-PCGAMES ואין מענה. אולי מישהו היה פיזית באחד הסניפים שלהם בימים הקרובים? או שהם הלכו בדרך של PANDAS ו SKYPC?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Zeev86,

אהלן. אני מעוניין למכור מסך Samsung SyncMaster XL2370HD בגודל 23 אינץ. חדש עולה כ1300 שקל. הוא אצלי כשנתיים-שלוש. בכמה אני יכול לדעתכם למכור אותו ואיזה אתרים אתם עוד מכירים חוץ מyad2? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Tax1 Dr1v3r,

כותרת.

20. Started by oded1st,

אז עוד שבועיים אהיה בגרמניה. אני רוצה לרכוש GTX980 ושואל אתכם האם זה משתלם? האם אתם יכולים להמליץ על חנויות מסויימות? אהיה גם באמסטרדם (אבל בעיקר גרמניה מטרופולין-לים)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by the red dragon,

שלום אני מעוניין לקנות אייפון 4 או 3 אבל בארץ המחירים ממש גבוהים. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות אותו דרך האתר של APPLE http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone במחיר הזה אף פעם לא קניתי באינטרנט דברים אז אם אפשר תסבירו לי איך זה עובד ותוך כמה זמן זה מגיע עליי? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, בדקתי מחיר של מוצר בזאפ ורכשתי במקום הכי זול. לחנות אין ביקורות בזאפ כלל. לאחר שעבר יותר משבוע (אבל כולל סופ"ש וחג) וההזמנה עדיין בסטטוס של "הזמנה חדשה" אז רציתי להתקשר לשאול מה קורה אבל המספר טלפון היחיד שמופיע באתר הוא מספר 1-900. נראה לי חשוד אז חיפשתי בגוגל ואם הבנתי נכון זה מספר פרמיום בתשלום. מישהו יכול להגיד לי אם זה אומר שאני אחוייב בתשלום על השיחה מסלולרי במסלול שיחות ללא הגבלה? תודה.

23. Started by nadaviz,

למישהו יש נסיון עם ספקית האינטרנט החדשה של הוט? (לא מדובר על הוט כספקית תשתית אלה הוטנט ספקית אניטרנט שהיא חברת בת של הוט)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. *לא מצאתי מקום מתאים אז אני מקווה שפה זה בסדר* יש לי 2.5MB אינטרנט של הוט-נוטוויז'ן על שלושה מחשבים ויש לאגים נוראים במשחקים מה המהירות המינימלית שצריך בשביל שלא יהיו לאגים? (כרגע אני משחק בעיקר MW3) הבנתי שגם הספק והתשתית חשובים בשביל פינגים נמוכים לחו"ל, האם זה נכון ואיזה הכי טובים בשביל זה? מה ההבדל בין חבילת גיימינג לחבילה רגילה? תודה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.