צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
מקווה שזה בחוקים של הקבוצה מישהו יכול לתת רשימה של חנויות במרכז הארץ שמוכרים מכשירי שיאומי בייבוא של היבואן הרשמי? חשובה לי האחריות של ה 24 חודשים.
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש לקנות נעליים דגם ספציפי שיש רק באיביי אבל המוכר לא שולח לארץ הסתכלתי בחברות כמו MyUS על מנת לקבל כתובת בארה"ב אני צריך משהו שהמשלוח שלו ( כולל מכס ומע"מ ) זול תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני בן 17 (עוד מעט 18) ואני אוהב לאסוף פריטים היסטוריים אני רוצה להזמין סכין ממלחמת העולם הראשונה, מה יכולים לעשות עם זה במכס?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד, לצרכים כללים - גלישה, אופיס, פגישות זום...זהו בגדול. 14 אינץ'. כונן ssd קטן. חשוב שיהיה עמיד ורובסטי (רמת גימור טובה), אחריות 3 נשים בבית הלקוח. תקציב עד 3000 שח. אני רוכש סמארטפון ב ksp באילת (כבר יש לי תור שם) אז אם זה מ ksp זה יתרון.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
- 1 follower
-
-
כתוב על המחשב הזה שהוא עולה בעיקרון 4800 ועכשיו הוא עולה 1700 זה הגיוני ? בכלל המפרט שלו לא נראה מצדיק את המחיר הזה משהו פה מוזר !!! מישהו יכול להסביר ? אולי זה באמת שווה ?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש ומחפש אבל משום מה בארץ עושים את זה קשה למצוא את המוצר הזה למרות שבאמזון יש מלא אופציות, מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? אני מחפש 91 או 99% כדי לעבוד על מכשירים אלקטרונים. אשמח לעצתכם
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
- 1 follower
-
-
אז, קניתי לחברה שלי מחשב ליומהולדת והתכוונו להרכיב אותו היום (יום ההולדת שלה). כשהוצאתי את המארז מהקופסה שמעתי כאילו יש שם חלקים משוחררים וכפתחתי את הדלת של המארז ראיתי ששני המאווררים הגדולים של Fractal Design Torrent שבורים וזרוקים. כמובן שזה דפק לנו את התוכניות, זה מה שקורה כשפעם ראשונה אני לא קונה ב-KSP.. אני מנסה להבין אם זו חוסר מקצועיות של החנות או של חברת השליחויות UPS, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
- 1 follower
-
-
זה שהעולם הולך ומתדרדר, לא חדש. אז הנה מה שסמסונג "המציאה" - https://www.ice.co.il/digital-140/news/article/932779
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
- 2 followers
-
-
ראית שAMD מפרסמים עכשיו דף מבצעים של עד 27% הנחה על הרבה מוצרים מהדור החדש (מעבדים, לוחות אם), בדרך כלל לא משתלם לקנות מעבדים ולוחות בחו''ל בגלל המשלוח והמיסים השאלה היא אם כשיש הנחות כאלה יש מצב שזה יוצא יותר זול מהארץ או שעדיין זה יוצא יקר יותר ?
-
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, חברים. אשמח לעצה בבחירת כיסא הנ"ל, כמו כן אשמח להסבר מה ההבדל בין כיסא גיימינג לכיסא מחשב אורטיפדי? התקציב שלי עומד על סף 800₪ ועדיף פחות. כעת אני מתלבט בין כיסא זה לכיסא זה. חוץ מזה, אשמח לדעת מהחוויות האישיות שלכם מהכיסאות שאתם יושבים אשמח מאוד לעצות ולנימוקים
-
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך מחשב, לא לגיימינג אלא לגלישה וצפייה בקטעי וידאו... אני מחפש מסך שהוא גם תחנת עגינה (עבור עכבר ומקלדת קבועים) מכוון שישתמשו בו שני אנשים עם מחשבים ניידים מחברות שונות. יש להם יציאת HDMI. חשוב שיהיה עמיד, חברה טובה... יתרון אם אפשר יהיה לתלות אותו על הקיר. גודל סטנדרטי. סכום - עד 1500 שקל
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מישהו יוכל להמליץ לי על חברת סלולר להתחברות, אינטרנט בראש ובראשונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רכשתי מוצר יקר באלי אקספרס. כשקיבלתי אותו, ראיתי שהוא לא תואם לתיאור. אני מחזירה אותו כעת למוכר. הבעיה ששילמתי עליו עוד 307 שקלים מע"מ. האם אלי אקספרס תזכה אותי גם על התשלום הנוסף הזה? הרי אני מחזירה את המוצר לא בגלל שהתחרטתי אלא בגלל שקיבלתי לא את מה שהזמנתי.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
- 1 follower
-
-
לכל מבצעי סוכות 2023 TMS - בתוקף עד ה8/10/23 או גמר המלאי (המוקדם מבינהם) - תקף גם לרכישות באילת! ובנוסף להכול - ובמיוחד למי שקונה מפרט מחשב,עוד מתנה מטורפת 💥 בקנית מחשב בסכום 3500 ועד 5500 כולל מע"מ מתנה - MK-110-KKMF1-HE 💥 בקנית מחשב בסכום 5501 ועד 8000 כולל מע"מ מתנה - Gigabyte FORCE K81 Mechanical Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 8001 ועד 11000 כולל מע"מ מתנה - Corsair K55 RGB Gaming Keyboard 💥 בקנית מחשב בסכום 11001 ויותר כולל מע"מ מתנה - Corsair K70 RGB TKL Champion Mechanical Gaming Keyboard — CHERRY MX Red רוצים טיפול מהיר יותר בהזמנה? תציינו בהערות של ההזמנה לטיפול רועי + תדאגו לשלוח לי מספר הזמנה בהודעה פרטית ואדאג לטפל בזה באופן ישיר חג שמ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הבנתי שהממיר 4K מקליט של יס נקרא אולטרה והוא מגיע עם כונן קשיח של 1TB אני רוצה לשדרג אותו ל4TB/16TB (בהתאם לתמיכה ב2.5" או 3.5") האם הדבר אפשרי טכנית?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
- 2 followers
-
-
הי לכולם, אני מעוניין לקנות פעמון עם מצלמה לדלת כניסה באליאקספרס של חברת tuya אבל ראיתי באחת התגובות שיתכן שהמכס עלול לעצור את זה בגלל שצריך אישור משרד התקשורת לציוד כזה, נשמע הגיוני, האם יש מגבלה, ראיתי שיש צורך באישור כזה עבור מצלמת אבטחה, יתכן שמתיחסים למצלמה כזאת כמצלמת אבטחה, אשמח לתגובות של אנשים שהזמינו מצלמות כאלו לא רק סיניות אפילו אמזון וכאלה, תודה :)
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל העוזרים, יש לי מחשב Microsoft surface pro 6 שנקנה לפני 4-5 שנים, מעבד i5. RAM 8 GB. windows 10. נקנה ביחד עם מקלדת מותאמת שמתחברת פיזית למחשב ועט microsoft slim pen במחיר כולל של 9500 שח. כולל גם מדבקת מסך ומטען. איך אוכל לתמחר את המחשב הזה כיום? עובד תקין לחלוטין, פשוט לא מתאים לצרכיי יותר עכשיו לאחר שסיימתי את התואר ואין לי צורך במחשב שהוא גם מחברת. תודה רבה !!
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם , הגיע הזמן לשדרג את המחשב הישן שלי... כלל הרכיבים כבר נבחרו אני רק מתלבט לגביי לוח אם. מה דעתכם על הלוח הנ"ל , והאם שווה להזמין אותו מאמזון? https://www.amazon.com/GIGABYTE-Z790-AORUS-WIFI7-Motherboard/dp/B083RW9KDM?th=1&language=en_US
-
- 1 תגובה
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי שאלה להיות בטוח שאני צודק , פעם אם בנאדם היה מתחבר לאינטרנט ורצה לבטל עסקה זה היה מסובך הוא היה צריך לשלם קנס איך זה היום ? אם אני מתחבר לסיבים אצל הוט / בזק / פרטנר או כל חברה איך זה עובד ? אם אני רוצה לבטל עסקה אחרי שבוע / שבועיים / חודש / יום יומיים אני יכול מתי שבא לי או שיש סעיפים קטנים ? כי ראיתי שבפרטנר יש אותיות קטנות , לפי מה שאני יודע בחוק החדש של משה כחלון אני יכול להתחבר ולהתנתק מתי שבא לי בלי קנסות בלי כלום זה נכון ?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
- 1 follower
-
-
ליבואן ח.י אין חלק שהוא חייב להחזיק במלאי לפי חוק: https://www.gov.il/he/pages/cpfta_after_sales_service אין לו את החלק במלאי ואין צפי הספקה. ולא הציע שום חלופה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 391 צפיות
- 2 followers
-
-
אני לא אוהב להחזיק פלאפון ולא אוהב אוזניות הייתי רוצה גם בבית לנהל את השיחות כמו ברכב דרך הרמקול יש מוצר כזה (אם כן מחפש משהו עם מיקרופון איכותי שלא אצטרך לצעוק לתוך הרמקול) תודה רבה מאד
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני שוקל לקנות צמיד/שעון דופק בשביל לשפר את הכושר. אין לי מושג מה ההבדלים בין שעון לצמיד, ואיזה חברה ודגמים אמינים. אשמח לקבל הכוונה איך למצוא את המוצר המתאים לצרכים שלי.
-
- 1 תגובה
- 306 צפיות
- 2 followers
-
-
אני מתכנת מהבית ומחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של כ3500 ש"ח למישהו יש רעיון באיזה מחשב כדאי להשקיע ומה המעלות שלו תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 399 צפיות
- 2 followers
-
-
http://www.newsbox.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-2-%D7%92%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%90%D7%AA-%D7%94/ אני כבר הוספתי
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניינת לרכוש מקרר ומאוד אהבתי את הדגם הספציפי. למישהו יש ניסיון עם הדגם? עושה בעיות או ישנן בעיות נפוצות? בנוסף, הבנתי שהשירות של היבואן הרשמי על הפנים, כמה זה באמת קריטי לקנות ממנו ולא מיבוא מקביל? תודה!!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-