צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אהלן, בשבועיים הקרובים נגמרת לי ההתחייבות לבאנדל של הוט ובזק 5MB. שבקצרה אפשר לתאר את זה כסבל וזה הרבה בזכות בזק. אני שוקל להצטרף לטריפל של הוט. אז אני צריך ספקית חדשה כי אין מצב שאני חוזר לבזק. שמעתי הרבה דברים טובים על אורנג' אבל המחיר שלהם פי 2 יותר גבוהה. אז אני ישמח לשמוע מכם המלצות. השימושים העיקריים הם טורנטים, צפייה ישירה & יו-טיוב. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מסיים עכשיו תקופה של שנה שבה שילמתי 66 ש"ח בחודש ל-10 מגה (שהפכו לפני כמה חודשים ל-15 מגה). החל מהחודש הבא המחיר קופץ ל-100 ש"ח. המחיר הזה ממש לא מתאים לי. מחפש מבצעים של בזק/הוט למהירויות 10 מגה ומעלה. כמה אתם משלמים? מכירים מבצעים טובים?
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
https://www.maariv.co.il/business/economic/israel/Article-849680
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני לא יודע בדיוק לאן זה קשור, מישהו מכיר נגן MP3 טוב לשחיה? היה לי משהו די מצ'וקמק שעלה 200 ש"ח כזה: http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7727749&came=177 אז אני מוכן לשלם על אחד טוב באיזור ה400 ש"ח אשמח להמלצות תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
קניתי לפני שנה מסך DELL U2410, ולפני כמה שבועות ראיתי כתמים כאלה שצד הימני של הפאנל. כל פעם דחיתי את הפנייה לשירות לקוחות כי הייתי צריך את המסך, והיום כשהיתקשרתי לדל גיליתי שאין לי מדבקה מאחורי המסך עם service tag! ועם המזל הגרוע שלי, אומרים שפנדה נסגרה (הם לא עונים לשום טלפון והאתר שלהם לא עולה). מה לעזאזל אני עושה?
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
החלטתי להחזיר מוצר שהזמנתי מאמזון גרמניה דרך חברת שליחויות* (הסניף שלהם באוסטריה). פעם ראשונה שאני עושה את זה, אז כאשר התחלתי את התהליך הופתעתי לגלות שאני מחוייב לשלוח את החבילה חזרה רק לכתובת המקורית, באוסטריה במקרה זה. אוקיי, אז קיבלתי את התוית משלוח החזר ושם מצויינת במפורש הכתובת של המרכז הלוגיסטי של אמאזון באוסטריה... אז רציתי לשאול את החברים המנוסים פה, האם אני יכול לשלוח את החבילה ישירות, למרות שכתובת המען לא תואמת את זו שציינתי בבקשה להחזר? פשוט חוסך לי את המשלוח הכפול (אני מניח שאני אצטרך לשלם גם על המשלוח המקומי באוסטריה) ואת העמלה של חברת השליחויות. *הכוונה לשירות קידום חבילות
-
- 2 תגובות
- 10.3k צפיות
-
-
היי, סוף סוף אני מסיים עם HOT נשאר לי רק להחליט עם אני נשאר ב 018 או מחפש ספק אינטרנט זול וטוב יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שמעתי שלנורות מבוססות LED יש אורך חיים הרבה יותר ארוך מנורות רגילות - ראשית, זה נכון? שנית, האם אני יכולה להחליף את הנורות בבית שלי בנורות LED? כמה כל נורה תעלה לי? לאיזה פרמטרים אני צריכה להתייחס בבחירה של נורה כזו? (כמה לומן נותנת נורת ה-100W הסטנדרטית שהייתי קונה עד שהוציאו אותה מחוץ לחוק? האם לומן זה מדד טוב להארה של נורה, או שצריך להסתכל על עוד פרמטרים?)
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה איפה לקנות נורות לד להדבקה מאחורי טלויזיה? לפי מה שראיתי זה מאוד מייפה ובנוסף אם יש איזושהי אופציה שבם ידלקו/יכבו עם הטלויזיה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני וחבר הצלחנו להגיע לדיל מצויין עם הספק של ביטס\מונסטר (מוכר רק בכמויות מסחריות) מדובר בשני דגמים , סטודיו: וסולו: המחירים בארץ של הסטודיו עומדים על 1,222-1955. ושל הסולו עומדים על 769-1,089. לא כל הפרטים לגמרי סגורים, אבל זה מסודר מאד, מקורי כמובן ועם תעודת אחריות. האוזניות מגיעות בדואר רשום לכתובת המגורים של כל אחד. הוא הבטיח שאם נגיע ל-12 קונים ומעלה נקבל מחיר של 850 שקל לכל סט סטודיו ו600 שקל לכל סט של סולו. כל מי שמעוניין שיציין בתגובות, כמו כן אם יהיה ביקוש על דגמים אחרים יהיה אפשר לנסות להשיג את הדגמים במחירים טובים.
-
- 30 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
מזה כמעט 10 שנים אני לקוח של בזק\בינלאומי איך שלא תרצו לקרוא לזה.. לפני שנה שדרגתי מאינטרנט של 5 מגה לחבילה של 10 מגה ברשת NGN עם חבילת סינון אתרים המכונה בבזק safe. יש לי ראוטר שקיבלתי מבזק עם השדרוג בחינם (חיוב\זיכוי) של DLINK בהתחלה תמך בתקנים b/g וכשיצא דגם חדש התומך גם בתקן n התקשרו אלי ואמרו לי שיחליפו אותו בחינם - וכך עשו. יש לי 3 מחשבים בבית + 2 ניידים כשבתכלס רק מחשב אחד פעיל 24\7.. 3 חודשים ראשונים בNGN היו תענוג. מעבר לשיפור אמיתי בחווית הגלישה, סרטונים ב720 ו1080 ביוטיוב נטענו תוך מספר שניות, מהירות ההעלאה גם עלתה, פינגים נמוכים במשחקי רשת והכל רץ פשוט מ ה ר! אז מה השתנה מאז? חוץ מזה שסרטונים ביטיוב הפסיקו להטען (עולים רק ב240 וגם זה בקושי), יש נפילות מהירות מ…
-
- 35 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי רק לשתף מקרה שהיה לחבר שלי היום עם נטוויז'ן, ולשאול מה דעתכם צריך לעשות ואם יש איזה חוק שיכול לעזור שאתם מכירים. אז ככה: האמא, לא דוברת עברית, התחברה לנטוויז'ן, עשתה חבילה בסיסית וזהו עד כאן. לפני כחצי שנה נטוויז'ן החלו לגבות על שירותי אנטי וירוס ושאר ירקות שהיו בזמנו בחינם. החבילה לא התעדכנה ונגמרה, ונטוויז'ן חידשו את החבילה במחיר כלשהו מבלי לעדכנה. כך הדבר התנפח לסכומים שמגיעים במצטבר ל 500 שקל ( תסכימו איתי שאפשר לעשות עם הכסף הזה מנוי ל-3 שנים פלוס היום) בחצי שנה האחרונה. הוא התקשר לנסות לבטל את ההוצאה בדיעבד שכן השירותים הללו לא בוקשו מלכתחילה, וכן האמא לא דוברת בכלל עברית ולכן אין מצב שעדכנו אותה. האם זה חוקי ? למי אפשר להתלונן ? מכעיס ... בתודה עידן
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי היום פניתי לנטוויז'ן 013 כדי לברר אם ההוראת קבע שלי נמחקה מהמחשב אצלכם במערכת וגם רציתי לשאול לגבי הזיכוי של ה 5.90 שקל שגבו ממני בטעות ואני יעשה הכל כדי הסכום הקטן הזה יחזור אלי לחשבון בחזרה כיפי שנגבה ולגבי הזיכוי. הנציגה אמרה שזה בטיפול ושהם יזכו אותי תוך 14 יום. ושאלתי אם אני צריך ללכת לבנק ולהגיד שהם יזכו. היא אמרה שלא. ותנחשו מה. נטוויז'ן רצו לעשות לי חחחח .הנציגה שדיברת איתה באמצעות הצ'אט כמו שעישית עד כה' הכל כדי לשמור את התמלילים במחשב. אז היא עושה לי כדי לזכות אותך ב 5.90 שקל עליך לעדכן אמצעי תשלום אחרת איאפשר. אז היא עושה לי אתה יכול לעדכן מספר של כרטיס אשראי זמני ואחר כך הם ימחקו אותו מעמרכת עד אחרי שהזיכוי יועבר לחשבון הבנק האחרון של ההוראת קבע שז…
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יכול במקרה לכוון אותי איפה כמה ולמה? אנחנו טסים לשבוע ואנחנו רוצים להשכיר נטסטיק בארץ או שם? למשך השהות
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
דף הבית מופיע בערבית משום מה, אפשר לשנות לאנגלית. נראה שהמחיר והתכנים כמו בארה"ב כרגע.
-
- 29 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מצב שניו אגג בכוונה מפציצים מחירים ללקוחות ישראלים כדי שלא יקנו? https://www.newegg.com/global/il-en/zotac-geforce-rtx-3080-zt-a30800d-10p/p/N82E16814500502 הכרטיס הזה עולה 740 דולר אם מסתכלים דרך האתר האמריקאי (2400 שקל) אבל 3400 שקל אם מסתכלים דרך האתר הישראלי. WTF?? למה ההפרש הקיצוני הזה? בנוסף יש עוד כל מיני דוגמאות של כרטיסים שבכלל לא מופיעים באתר הישראלי (אסוס לדוגמא) יכול להיות שהם מעדיפים שהכרטיסים לא יצאו מארצות הברית? (ניו אגג היו ידועים בהתעקשות שלהם למכור אך ורק ללקוחות אמריקאים עם כרטיס אשראי אמריקאי. רק לא מזמן הם התחילו לשלוח למדינות אחרות...)
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הגירסה האמריקאית של החנות המקוונת מציעה לרכישה נייד ThinkPad Yoga קטן וצנוע במחיר זעיר, שממשיך להיות משתלם גם אחרי תשלום מסים ושילוח לארץ בידי חברת צד ג' לא תמיד משתלם לרכוש מחשבים ניידים בחנות מקוונות מחוץ לארצנו הקטנה, עם אי יכולת להתרשם מהמוצר לפני הרכישה, סכנת פגיעה במהלך השילוח וגם מחיר גבוה יחסית עבור האספקה – אך יש מקרים שהם בהחלט יוצאי דופן, וכעת יש אחד כזה בדיוק בחנות ה-Amazon האמריקאית. במסגרת מבצע Deal of the Day שימשיך עד לשעה 10:00 מחר בבוקר (יום חמישי ה-25 בפברואר) מוצע למכירה נייד 11.6 אינץ' היברידי מסדרת ה-ThinkPad Yoga של לנובו, אשר משלבת את צמד המותגים החזקים ביותר שלה בתחום למוצר אחד שאפתני. הדגם הספציפי המוצע למכירה כולל מעבד Celer…
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה לדעתכם לעשות במקרא כמו שלי. רכשתי לפני חודש (כמעט) נייד חדש של HP דגם PAVILION כיוון שהמחשב משמש אותי לצורכי עבודה ויומיים לאחר הרכישה טסתי לחו"ל, נאלצתי להגיע ביום הרכישה לסניף עזריאלי ת"א לאסוף אותו מאחר שהוא לא היה נמצא במלאי בסניף בו נרכש (מודיעין) מיד לאחר תחילת העבודה וכאשר אני נמצא בחו"ל שמתי לב לשתי תופעות חריגות: 1- פד ה"עכבר" של המחשב החל להתרומם 2-בזמן צפייה בסרטים, קיים ריצוד בצד השמאלי של המסך המכסה עד כ 1/4 מהמסך...ריצוד זה אינו תמידי אך קיים רוב הזמן. התכתבתי עם HP ואמרו לי ליצור קשר איתם כאשר אהיה בארץ. מה הייתם עושים? 1- עומדים על להחליף את המחשב לחדש, הרי התקלות היו כבר בתחילת העבודה איתו. או 2- שיתקנו אותו. הנייד משמש אותי לעבודה ואנ…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
vostro 3350, אם תהיתם. סובל כמה חודשים מבעיית התחממות שרק מחמירה. בבדיקות שנעשו, המעבד הגיע ל98 מעלות, רכיבים אחרים (שלא ברור מהם, אבל בוודאות לא כרטיס המסך) עברו את ה100. חברה שלי, בעלת המחשב, דיברה עם נציג DELL ותיארה לו את הממצאים. הנציג אמר שכנראה תוחלף מערכת הקירור במחשב, ובינתיים תואם טכנאי (האחריות היא בבית הלקוח). אני טוען שאחרי טמפרטורות כאלה אין לדעת אילו נזקים מצטברים נגרמו לרכיבים האלקטרוניים, ועל DELL להחליף את המחשב כולו או לפחות את כל חלקו הפנימי. מה אתם אומרים?
-
- 23 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-Top-selling-Nike-Run-free-5-0-running-shoes-women-shoes-sneaker-sports-shoes/1188387_1739274445.html
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שמעתי שהולך להיות בארץ נינטנדו סוויץ של יבואן רשמי ואני בלחץ לקנות אחד מישהו יודע איפה אפשר כבר לקנות עם האחריות של נינטנדו ישראל? ואם כן שלחו קישור בבקשה בתודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, חיפוש בפורום הראה תוצאות מעורבות על welcom/tms. ממה שראיתי גם היו החלפות ידיים על החנות הזאת. אז לאור ההחלפות והתוצאות המעורבות, האם למישהו יש ניסיון עם החנות wellcom בשנה האחרונה? כמובן שבניסיון אני מתכוון לחוויית שרות, חוויית קנייה פחות חשובה לי. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. הזמנתי שבוע שעבר חבילה מחו"ל במחיר של 60$~ שמתחת לרף המכס. כשבדקתי את עלות השילוח יצא שצריך להוסיף עוד 30$ כדי להביא את החבילה לישראל דרך UPS. בדקתי באתר רשות המיסים ואני מצטט: "משלוח המכיל טובין שערכם הכולל עד 75$ - פטור לחלוטין ממסי יבוא..... ערך כולל של עד 75$ - לא כולל הובלה וביטוח אם הם מחושבים בנפרד מערך הטובין.... לדוגמא: משלוח בגדים שערכם הכולל 65$ ודמי משלוח החלים הם בסך 20$ (סך כולל של 85$) - עדיין יהיה פטור מתשלום מיסים על הטובין." למייטב הבנתי המקרה שלי נופל בדיוק על הסעיף הזה ולכן פטור ממיסים. אבל מה מסתבר שהשבוע אני מקבל SMS שהחבילה תגיע אלי יום למחרת ועל מנת לקבלה אני צריך לשלם לשליח ~260 ש"ח. התקשרתי למוקד שירות הלקוחות של UPS …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-