עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום רב, במכירת יד 2 של נייד ביקשו ממני מספר סידורי של המחשב בשביל לבדוק אחריות, האם זה מקובל לתת מספר סידורי של המחשב? הוא כנראה התכוון ל-service tag במחשבי דל, האם זה בסדר לתת לו? אני לא כל כך בקיא במכירות יד 2 אז אשמח למענה.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  2. שלום לכם, הקוד: 50day מעניק 50% הנחה על מוצרי ZAGG מהאתר שלהם. לא בדקתי אישית, אמור לעבוד. תהנו.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gil.y,

חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by פילון153,

בס"ד שלום, שאלה קטנה, אם רכשתי טלוויזיה על שמי, הרשת מעבירה את שמי לרשות השידור? הם אמרו לי שלא.. אני גר עם ההורים, אני צריך לשלם אגרת טלוויזיה בנוסף למה שהם משלמים?

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  5. ברשותי מכונת גילוח פיליפס HQ7350. לא לפני כמה זמן, החלה ירידה משמעותית בביצועי הגילוח של המכונה ובמקביל התגברות הגירויים שלאחר הגילוח (בעיקר באיזור הסנטר). מאחר ואני התגלחתי מבלי להרטיב את הפנים (דבר שמוריד את ביצועי הגילוח ומגביר את הגירוי בעור), ומבלי שהפנים שלי יזיעו, ובצורה הנכונה, הבנתי כי הבעייה היא בראשי הגילוח שהתבלו. ביקשתי מאבא שלי שילך עם מכונת הגילוח לסניף של אלקטרה בחיפה, על מנת להחליף את ראשי הגילוח: הוא אמר שזה עלה לו יקר מאוד (לפי מה שאני זוכר, מעל ל-100 ש"ח בשביל ראשי גילוח חדשים). האם יש מקומות (לא באינטרנט), באיזור חיפה, שאפשר לקנות בהם ראשי גילוח חילופיים במחיר זול יותר?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  6. אהלן כמו בכותרת - באיזה תאריך 014 מחייבים את הלקוחות ? אני רוצה להצטרף כרגע ולא יודע אם לחכות. ניסיתי להתקשר אבל בגלל הבחירות סגור היום, מישהו יודע לענות לי ? תודה

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  7. קניתי מכונת תספורת חדשה של moser 1884, צריך לשמן אותה לפני השימוש עם השמן שקיבלתי? איך משמנים?שמים 2-3 טיפות על הסכינים?או שצריך גם בתוך ראש המכונה? לאחר שמשמנים להשאיר את השמן על הסכינים ולא לגעת?או שצריך להפעיל את הסכינים לכמה שניות? תודה.

• 1 תגובה
    • 8.6k צפיות
  8. Started by hardwell,

הכל היה מושלם, התקנתי מערכת הפעלה, האנטי וירוס פועל חלק, הכל פועל חלק ותקין. המחשב כולו הועבר על-ידי עם עזרה רבה מאבא שלי כי לא הצלחתי להרים את ה phantom 820 לבד, ורציתי לוודא שהוא לא יקבל מכה בדרך. נחשו מה? הכל עבר חלק, המארז עבר ב 100%. ניקיתי אותו קצת (למרות שהיה נקי מאוד), והתחלתי בהתקנות, TMS עזרו לי עם כמה שאלות שהיו לי לגבי הביוס וכד'. התקנתי מה שהייתי צריך, ומה אז? גיליתי שמשהו כיבה לי את המאוורר השני? איך אני יודע? כי המאוורר הזה היה היחיד שהיה מכובה, וכשהדלקתי הוא הרעיש מאוד- אבל זאת אזעקת שווא, מתברר שהיה מדובר בחוט של המאוורר שנגע בו, אז קשרתי את החוטים עם אזיקונים- הבעיה נפתרה, זה עדיין לא עונה על השאלה למה הוא היה המאוורר היחידי שהיה כבוי. אבל בחזר…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. Started by מנחם,

לפני מס' ימים המסך שלי מת. אחרי שיחת טלפון רגועה אחת, הגיע למחרת שליח מדל עם מסך חליפי מדגם מתקדם יותר. לדעתי זה שירות מעולה, ומגיע לDell ח"ח ענק. המסך שמת הוא Dell U2711, המסך החליפי הוא Dell U2713H (לא HM. מדובר ביורש הישיר של הU2711)

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  10. אני מסתכל עכשיו וגם החבילות למצטרפים חדשים יקרות יותר מפעם. מעבר לזה שהקטע שהמחיר קופץ ללהיות יקר יותר מחבילה במחיר קבוע אחרי שנה ומי יודע אם נזכור עוד שנה בכלל לשנות, עושה את החבילה לא יותר אטרקטיבית מחבילה במחיר קבוע. האם למישהו יש נסיון עם מיקוח בזמן האחרון ויכול לאמר לי אם יש לי טעם לנסות בכלל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. חברים שלום, רכשתי מוצר באחד אתרי מחשבים בארץ במחיר נמוך מהמחירים בשוק. בתקנון האתר שחייבים לאשר לפני קנייה ישנה שורה : לעיתים ישנן טעויות הקלדה במחיר או בתיאור המוצר , אם בהזמנתכם חלה טעות כזאת אנו נעדכן אותכם בפרטים הנכונים ותוכלו לבטל או לאשר ,אנו מתנצלים מראש על טעויות , עימכם הסליחה!. אבל בדקתי בחוקי הגנת הצרכן ומופיעים בו דברים שמנוגדים לתקנון של האתר.. 1) http://www.consumers.org.il/category/displaying-prices-the-law "אם קיים פער בין המחיר שהוצג על המוצר לבין המחיר בקופה, המחיר המחייב הוא זה שהוצג על המוצר, גם אם מחירו בקופה גבוה יותר." 2) פסק דין "כי המחיר המוצג יהיה גם המחיר המחייב של המוצר, גם אם חלה במחיר המוצג טעות. השופט הדגיש כי תכליתו של סעיף 17 היא …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. דודה שלי טסה בקרוב לניו יורק ובדיוק תכננתי לקנות סמארטפון חדש. מחיפוש קצרצר באינטרנט ראיתי שמחירי הסמארטפונים שם לא הרבה יותר זולים, אבל אני לא ממש יודע איפה לחפש. בהנחה שהנקסוס לא רלוונטי עבורי (אין מספיק זכרון) האם יש חנויות שמשתלם לקנות שם באופן כללי (סמסונג, HTC וכו')?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by nirush69,

עשו לעצמכם טובה וקנו ארונות במקום אחר למי שיש כח שיקרא את הסיפור שלי רכשתי בתאריך ה20 בדצמבר 2012 ארון מחברת קומפורט נט באינטרנט. המוביל בשם מקסים קבע איתי מספר פעמים וביטל. בסוף הגיע אך לא בשעה היעודה אלא באיחור של 3 שעות. הרכיב ארון ואמר שבטעות הדלתות לא מתאימות ויביא דלתות חדשות תוך כמה ימים. חיכינו חודש וכלום לא קרה ובסוף דיברנו איתו כמה פעמים והוא ניסה להתחמק. בסוף השתכנע לבוא ושוב קבע איתנו כמה פעמים ולא הגיע בתואנות שהיה תאונה וכיו"ב. בסוף כשהגיע, שוב באיחור כמה שעות מהשעה היעודה הביא דלתות לא מתאימות. ושוב, נדרשנו לרוץ אחרי מקסים שיסכים לקבוע איתנו שוב בסוף הגיע וסידר דלתות מתאימות בגודל אם כי הגוון היה קצת שונה. כבר לא היה אכפת לנו מהגוון. התלוננו באוזניו על כל ה…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by sim-m12345,

מישהו/היא יודע/ת מה קורה עם החנות הזו. ניסיתי להיכנס לאתר שלה והדף לא עולה...

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  15. הי, אני רוצה לקנות מספר מוצרים של razer אבל אני לא מעוניין לקנות בksp/ivory בגלל עניין האחריות והשירות הגרועים בדר"כ. הייתי קונה בבאג אבל ממש יקר שם יחסית. מישהו מכיר חנות באיזור ת"א והסביבה שמוכרת יחסית בזול ויש בה שירות טוב ואמין? תודה.

• 1 תגובה
    • 993 צפיות
  16. Started by DANIELTZ19,

ואני אוהב אותו אבל הרצועות שלו מיפלסטיק יש כאן בארץ חנויות שיכולים לתת לי רצועות כאלה לשעון מעור??? אני שואל כי זה מסין לא ניראלי שיש כזה באמיתי.... או מישו שיכול ליבנות כאלה בדיוק מעור......

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  17. שלום לכולם וחג שמח אני מחפש מקום בארץ\בחו"ל שאפשר לקנות דרכו פוסטרים של להקות וסרטים במחירים סבירים. יש למשהו המלצה על מקום כזה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  18. אני לא יודע באיזה מחיר הגיוני למכור את ה Samsung ATIV Smart PC XE700T1C-A01IL שרכשתי לפני כ 3 חודשים . המחיר שלו בחנויות הוא 5600 שח. כמה לדעתכם כדאי להוריד מהמחיר? שליש מחיר? רבע? חצי? קצת יותר מחצי?ואין ממש מוכרים שלו בלוחות יד שנייה.אני פשוט לא משתמש בו . הוא כמו חדש מהחנות. תעזרו לי מאוד אם יש לכם תשובה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by adi518,

יש להם מבצע (הגיע עכשיו במייל). קופון למשלוח חינם. בדר"כ מחירי המשלוח שלהם נוסקים ל 30$ די מהר (שזה לא זול בכלל) אז המבצע שווה אם יש משהו שאתם רוצים. קוד: FREESHIP. יש להם שם כמה טסט-בנצ'ים שאולי שווים בדיקה.

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  20. אתר מוצלח שגיליתי לאחרונה. ראו לדוגמא מעקב אחר הטבלט החדש של סמסונג: מעקב אחרי N8000

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  21. אני רוצה להתחדש בטלויזיה חדשה. מרחק הצפייה יעמוד על קצת יותר ממטר וחצי.(מקסימום 2 מטרים). אני לא ממש מבין בטכנולוגיות ובהבדלים בין lcd ל פלזמה וכ'ו. רוב הצפייה תהיה תכנים של ספורט ו xbox. התקציב הוא 4000 ניתן לחרוג מעט אך ורק אם מצדיק. תודה ושבוע טוב.

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  22. משיהו יודע מה שיעור מכס ביבוא פריט מסוג "זיכרון פלאש" (דיסק און קי) שעלותו היא כ 300$ ? אודה אם תסבירו את החישוב. האתר של המכס מבורדק, שלחתי דוא"ל בנושא, אך לך תדע מתי ואם בכלל יענו ? מישהו יודע או יכול להפנות לקישור בו למשל אפשר לחשב את גובה המכס ? אודה לסיוע...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  23. בקרוב אני יהיה אבא לתאומים. טיילתי בחנויות באינטרנט וראיתי כל מיני סוגי מיטות ושידות ומזרונים בהפרשי מחירים גדולים. רציתי לדעת להבין ואולי להשכיל יותר בנושא האם מזרונים "אורטופדים" קיימים? או שזה סתם בשביל להלחיץ תקונים ולהדביק מחיר ולהגיד מזרון אורטפד . ראיתי מזרונים מחוזקים ב 350 עד 1500 ...ובקשר למיטות האם יש הבדלים ניקרים בין החברות משכל. סגל. שניר בבה. ועוד...או שהכל זה להגיד מוצג ולשלם יותר...לכולם יש תו תקן ישראלי.

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  24. חבר הכיר לי את האתר, הצצתי בו קצת וראיתי דברים ממש נחמדים. מן הסתם יש שם נתח מאוד גדול של זיופים, אבל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האתר ואיך איכות המוצרים שם, אני לא מדבר על חולצת פולו ב 13 שקל או אוזניות ביטס ב 30 שקל, יותר בכיוון של מוצרים במחירים הגיוניים של 70-90 שקל לחולצה נגיד.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  25. Started by kletsman,

שלום. ראיתי בעיתון שפורסם מקררים המשתתפים במכרז מקררי הגריטה יש לי כמה שאלות: 1. רשום שהמבצע לזכאי ביטוח לאומי, - איך אני יודע עם אני זכאי? 2. רשום שצריך שיהיה לך מקרר קיים מעל 300 ליטר. איך אני יודע כמה ליטר המקרר שלי? 3. איזה מקרר כדאי - יש של HAIER; SAMSUNG;LG;HISENSE' SHARP; תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.