צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,306 דיונים בפורום זה
-
שואב בלי שקיות (מדובר בבית גודל יחסית חשוב שתהיה קיבולת גבוהה) עדיפות לפילטרים ניתנים לשטיפה עוצמת יניקה לפחות 380WSP אין צורך בחובט תודה.
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
ה galaxy s8 חזר מתיקון, וזה המצב של אטימות המים. מדבקות אטימות למים עולות דולר אחד! אפשר לומר בעדינות שהטלפון לא עמיד במים יותר. דעו לכם זאת כאשר אתם שולחים את הטלפון לתיקון.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23680 חשבתי על הדגם הזה בתור מסך לחדר קטן יחסית. יש לצפות שבבלאק פריידיי המתקרב המחיר יוזל במעט. מישהו יודע משהו לגבי איכות התמונה שלו? האם כדאי לחפש (כמובן בתוספת משמעותית במחיר) דגם שבא עם HDR? איך באופן כללי המסכים של החברה הזו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תקראו ותחליטו. קניתי דרך איביי מחשב ושלחתי אותו דרך ushop שהיו לפני כן ביי2 לישראל אילת, כידוע לכם באילת לא משלמים מ.ע.מ . דיברתי עם ushop והם ענו לי שאשלם דרכם את המ.ע.מ ורק אחרי שהמשלוח יגיע אוכל לבקשו מהרשויות בחזרה. הכל בסדר עד כאן . וראו איזה פלא, כשביקשתי מushop את הניירות של השחרור , הם טענו שהסחורה שוחררה באופן קולקטיוי ואם אני רוצה רשימון פרטני אצטרך לשלם 75 דולר. נראה לכם שזה הגיוני? אני צריך לבקש החזר של כ-250 שקלים וצריך לשלם קרוב ל-300 שקל. הם צריכים להמציא לי את הרשימון שעל פיו בלבד אוכל לקבל החזר. הם נתנו לי קבלה שלהם שרשום הכמה מ.ע.מ שילמתי, אבל לא קיבלתי החזר כי המ.ע.ע הולך לרשויות ורק לפי הרשימון אקבל בחזרה את התשלום. בקיצור חברת המשלוחים מתעקשים ולא מוכ…
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, שמי שני, סטודנטית שנה ג' למערכות מידע, אני עורכת סמינר במסגרת התואר הראשון בנושא השפעת הקופות בשירות העצמי בסופר על רמת השירותיות. אשמח אם מי שמשתמש/ת בקופות הללו יענו על שאלון קצרצר ואנונימי. המון תודה, יעזור לי מאוד. https://docs.google.com/forms/d/1GxrqyveQcpCQOoxuUCmfJ8E3bd3h_xw61fPWhlkjgJE/viewform
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
האם משתלם בימינו לקנות תאים סולריים ולהתקין אותם על גג הבית? כמה עולה תא כזה, וכמה חשמל הוא מייצר ליום? (אני יודע שהמחיר לקוט"ש הוא קצת פחות מחצי שקל) איך אני משתמש בחשמל שמיוצר על ידי התאים האלה? (בהנחה שאני לא מתנתק מחברת החשמל) האם הם מסוגלים לאגור חשמל במקרה בו הם מפיקים יותר חשמל משנצרך באותו הרגע?
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
יש להם מבצע (הגיע עכשיו במייל). קופון למשלוח חינם. בדר"כ מחירי המשלוח שלהם נוסקים ל 30$ די מהר (שזה לא זול בכלל) אז המבצע שווה אם יש משהו שאתם רוצים. קוד: FREESHIP. יש להם שם כמה טסט-בנצ'ים שאולי שווים בדיקה.
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
amazon שולחים לארץ? מישהו התנסה וקיבל את המוצר? וכיצד ניתן לממש אחריות בעת הצורך?
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
יש למישהו מושג איך ניתן לעקוף את ההגבלות של גוגל? VPN אמריקאי + חשבון wallet עם כתובת אמריקאית ואשראי שדרכו כבר קניתי משם 3 טלפונים בעבר לא תופס. חשבון חדש גם לא.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מספר מוצרים של razer אבל אני לא מעוניין לקנות בksp/ivory בגלל עניין האחריות והשירות הגרועים בדר"כ. הייתי קונה בבאג אבל ממש יקר שם יחסית. מישהו מכיר חנות באיזור ת"א והסביבה שמוכרת יחסית בזול ויש בה שירות טוב ואמין? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שלקוחות חדשים בבזק בינלאומי מקבלים על 12MB, 15MB ו30MB?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מיכאל גולן, מנכ\"ל חברת גולן טלקום, הצהיר בראיון לאחרונה כי החברה מתכוונת להציע חבילת טריפל מהזולות בארץ, הכוללת שירותי אינטרנט, טלפון וטלויזיה כבר במהלך השנה הקרובה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%92%d7%95%d7%9c%d7%9f-%d7%98%d7%9c%d7%a7%d7%95%d7%9d-%d7%9e%d7%91%d7%98%d7%99%d7%97%d7%94-%d7%97%d7%91%d7%99%d7%9c%d7%aa-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%a4%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום . האם ניתן להמיר אתר אמזון גרמניה את השפה לאנגלית . ואם כן איך ? תודה מראש לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בטלויזיה חדשה. מרחק הצפייה יעמוד על קצת יותר ממטר וחצי.(מקסימום 2 מטרים). אני לא ממש מבין בטכנולוגיות ובהבדלים בין lcd ל פלזמה וכ'ו. רוב הצפייה תהיה תכנים של ספורט ו xbox. התקציב הוא 4000 ניתן לחרוג מעט אך ורק אם מצדיק. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
ליבואן ח.י אין חלק שהוא חייב להחזיק במלאי לפי חוק: https://www.gov.il/he/pages/cpfta_after_sales_service אין לו את החלק במלאי ואין צפי הספקה. ולא הציע שום חלופה. מה אפשר לעשות במצב כזה?
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
- 2 followers
-
-
הייתם קונים חומרה למחשב חדש באמריקה ומביאים איתכם במזוודה? לא הבנתי אם החוק אומר 200$ שווי כולל של מה שבמזוודה או אם יש מוצר כלשהו ששווה יותר מ200$... אני שוקל להביא זכרונות, כבלים למודינג,,קירור למעבד, רצועות LED וכו', אבל דברים גדולים כמו כרטיס מסך, מעבד ולוח אם אני קצת חושש להביא במזוודה, שלא אחויב במע"מ או כל מני קנסות שקר..
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, אני מחפש ומחפש אבל משום מה בארץ עושים את זה קשה למצוא את המוצר הזה למרות שבאמזון יש מלא אופציות, מישהו יודע מאיפה ניתן לקנות? אני מחפש 91 או 99% כדי לעבוד על מכשירים אלקטרונים. אשמח לעצתכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו מכיר חנות באזור ת״א והמרכז שמחזיקה בתצוגה את ה Surface Pro 4 החדש, שאפשר לראות ולהתרשם?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום.. אני מחפש מקרן פשוט וזול. השימושים הם להקרנת מצגות/סרטונים מדי פעם דרך מחשב (VGA), ושתהיה אפשרות לחיבור DVD (חיבור Composite רגיל..). זה לצופים ככה שצריך להיות פשוט, אין שימוש רב בזה, לא משנה משקל וכו. אין צורך במקרן נייד או משהו כזה.. שיהיה נוח להניח על שולחן ולהקרין על קיר. בעקרון צריך את הדבר הכי זול שיש.. שתהיה רזולוציה סטנדרטית כמובן, שיבינו מה מקרינים. אם יש משהו בטיפה יותר כסף שהוא למשל חזק יותר (מקרין בבהירות גבוהה יותר) אז תציינו את האופציה. התקציב שנאמר לי הוא 2500, אבל אני בטוח שאפשר להשיג בזול יותר ולכן אני כאן כדי לברר. אם צריך פרטים נוספים רק תגידו..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין להזמין מסך מאמזון בריטניה המסך הוא 27" המחיר אמור להיות 439 פאונד זכור לי שאין יותר מס גבוה יותר על מסכים מעל 24 אבל לא הצלחתי למצוא תשובה בפועל ניראה שזה מחשב מיסים מטורפים ולא בהכרח נכונים, אשמח אם מישהו יודע אם יתנו לי החזר מיסים מאמזון או שזה שישאר ככה מצרף תמונה תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
משיהו יודע מה שיעור מכס ביבוא פריט מסוג "זיכרון פלאש" (דיסק און קי) שעלותו היא כ 300$ ? אודה אם תסבירו את החישוב. האתר של המכס מבורדק, שלחתי דוא"ל בנושא, אך לך תדע מתי ואם בכלל יענו ? מישהו יודע או יכול להפנות לקישור בו למשל אפשר לחשב את גובה המכס ? אודה לסיוע...
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לאחר עיכובים של שנים האישורים הסופיים הושגו - ושלושת השחקניות העכשוויות בתחום תשתיות הסלולר בישראל יוכלו להתחיל להציע תקשורת 5G לצרכנים המקומיים בפעם הראשונהלכתבה
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
- 1 follower
-
-
הסיפור הוא כזה: בפבואר 2014 עברתי למשרד ששם התחברתי לטריפל של הוט וכעבור שלושה חודשים היתנתקתי מהם בעזרת האתר של ניתוק הם היתקשרו לתאם לקחת ציוד ואחרי בערך חודש ניראה לי הם באו לקחת את הציוד אבל היה חסר הארדדיסק בממיר והטכנאי רשם את זה בטופס ואמר שאני יצטרך לשלם קנס או למצוא איפה ההארדיסק הזה אמרתי לו בסדר וחתמתי ושיחררתי אותו כעבור שבוע בערך מצאתי הארדדיסק והלכתי לראשון למרכז הוט להחזיר אותו הפקיד בדק ואמר שהכול בסדר ושאין לי יותר שום חובות להוט ושהכול הוחזר ותקין לפני חודש קצת יותר היתקשרו אלי ממשרד עורכי דין ואמרו לי שיש לי חוב להוט של כמעט 600ש'ח על חוב שלא שילמתי להם אז אמרתי להם שיחכו ואני יתקשר להוט לבדוק מה הולך(ברור שהפקידה של המשרד עורכי דין הייתה עצבנית וממש …
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות תיק צד איכותי (messenger bag) ללפטופ בגודל 14'. חשוב לי שהתיק יהיה דק וקל. מכיוון שאני הולך לעבודה עם הלפטופ כל יום, אני רוצה לסחוב כמה שפחות. אשמח להמלצות/חוות דעת.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, במכירת יד 2 של נייד ביקשו ממני מספר סידורי של המחשב בשביל לבדוק אחריות, האם זה מקובל לתת מספר סידורי של המחשב? הוא כנראה התכוון ל-service tag במחשבי דל, האם זה בסדר לתת לו? אני לא כל כך בקיא במכירות יד 2 אז אשמח למענה.
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-