עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אני רוצה לשדרג את מהירות העלאה שלי וכמה שלא התקשרתי החברות המפגרות האלה (הוט) נשארות עם אותה מהירות או מגה וחצי או שתיי מגה וזה ממש איטי! אין איזה ספקית פה בארץ או כל דרך שהיא שאני יוכל לעשות כדי שמהירות העלאה שלי תיהיה יותר גבוהה? ואל תשכחו לציין מחירים אם יש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. אהלן קיבלתי לידי מחשב נייד מאוד ישן שלא נדלק, קראתי בפורומים על הבעיות שלו, ואיתרתי לבסוף את הבעיה - שבב שלא מולחם טוב ללוח אם. בעייה מוכרת ומתועדת באינרטנט. פירקתי את המחשב, ובודדתי את לוח האם. את זה אני יודע לעשות (בסה"כ מדריך ומברגים קטנים..) להלחים אני לא יודע, ואין לי את הכלים הדרושים לעבודה כה עדינה לכן אני מחפש טכנאי (רצוי באזור חדרה) שיודע להלחים שבבים. הצלחתי למצוא כל מיני מעבדות מחשבים, אבל הן לא מוכנות להלחים בלבד, אלא לעשות בדיקה מקיפה ויקרה. אני לא מתכוון להוציא על הסיפור הזה הרבה כסף, זה גם ככה מחשב די ישן, ואני עובד עליו יותר בתור פרוייקט. אבל אני כן רוצה שהוא יעבוד.. אם מישהו מכיר טכנאי, או יכול להפנות אותי לאתר/טלפון, אני אשמח תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by מנחם,

אני מנסה למצוא חנות שמוכרת פד ענק לעכבר, כמו למשר Xtrac Pads Ripper XXL מישהו מכיר חנות בארץ או בחול שמוכרת את זה, או מוצר מקביל, לישראל במחיר שפוי?תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, הגעתי במקרה לאתר הזה http://www.ldngrabhire.co.uk/ חפשתי לקנות נעל מסוימת... מצאתי אותה שם, מודה שהאתר נראה מחשיד מאוד... אבל אכשהו זרמתי... גיהצתי 250 שקל, הזמנתי וחשבתי לעצמי אחר כך שכנראה הלך הכסף ולא נקבל כלום. הגיע דווקא חבילה בסוף, דגם זיוף של נייקי בלי חבילה, שאפילו לא קרוב למה שהזמנתי. שלחתי מייל ולא עונים... יש משהו שאפשר לעשות עם דברים כאלה ? יש למי לפנות בכלל ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by אנטי-פסטו,

בתור לקוח בגולן סלקום זה שלושה חודשים, קיבלתי מייל מפתיע המציע לצרף את בני משפחתי לחברה. כל מנוי שמנוייד מחברה אחרת (לא מספר חדש) תחת לקום קיים בגולן מקבל 4 חודשים ללא תשלום על החבילה! גם של ה99 וגם של ה9.9. רעיון מבורך בהחלט.

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. המבצעים העדכניים של החנות המקוונת כוללים זכרונות DDR4 מבית מיקרון, כונני אחסון ייחודיים של חברת VisionTek וגם כונן BX100 בנפח ומחיר צנועים אם אתם חובבי חומרה, אבל כרטיסי מסך של NVIDIA לא מדברים אליכם, לאמאזון סניף ארצות הברית יש עוד כמה וכמה הצעות תחרותיות עבורכם ממש עכשיו. נתחיל בכונן SSD ממשפחת ה-BX100 הראויה של Crucial, אשר מציעה ביצועי ביניים לא רעים בכלל במחיר שפוי. כאן מדובר בהצעה לרכישת כונן בנפח המינימילי של 120 ג'יגה-בייט בעבור עלות של 53.85 דולר כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-210 ש"ח, שהוא תג מחיר בו נמכרים בארץ כוננים פחות איכותיים באופן משמעותי בחנויות. מכאן, נעבור למבצע נאה על זכרונות DDR4 ממשפחת ה-Ballistix, גם היא של Crucial. הזכרונות הם מס…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by gil.y,

חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by coch,

ערב טוב לכולם אני הולך לרכוש PS4. בעבר הרחוק היה לי PS2 ומתישהו אבד החשק. מחשבות על הרכישה נובעות ממשחקים אקסלוסיבים לקונסולות בלבד, בלי קשר ל PC. לפני כמה סופשים התחלתי את The Last of Us אצל חבר. הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כ"כ איכותי. אחרי מחקר קטן.. יש עוד משחקים כאלו ומכאן המחשבה על הרכישה. אני מעוניין ברכישת הקונסולה אך ורק למשחקי סינגל. לא מעניין אותי שום דבר מסביב, כי אני גם ככה עושה את כל שאר הירקות ב PC ומשחק שם בלי קשר. כמה שאלות, שאשמח לקבל עליהם תשובות מחבר'ה שיש להם ניסיון בעניין - 1. עובד היום על U2414H ואני מעוניין לחבר אותו ל PS4. האם אפשרי לחבר את המכשיר ב HDMI בנוסף לחיבור DP שעובד ה…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Zeev86,

היי. לא יודע אם זה קשור לפה או לפורום כללי (יותר שומם שם), אז אם יש בעיה בבקשה תעבירו את הדיון. אני עכשיו בבנק הפועלים, ואני ממש ממש סובל מהם. עושים לי סיפור בלהעביר סניף וכדי להגדיל מסגרת כשאני כבר בסניף אומרים לי תתקשר לפועלים בטלפון, ושם אני כבר מחכה חצי שעה על הקו. האם יש בנק עם שירות לקוחות טוב יותר, והכי חשוב - כמה שיותר אפשרויות באופן דיגיטלי. תודה. הכי משעשע אותי, שאני לא יכול להשתמש באותו קוד סודי בחיים אם השתמשתי כבר באחד. כלומר, כל חצי שנה אני צריך להמציא לעצמי 4 ספרות חדשות של קוד סודי על מנת להמשיך להשתמש בפועלים בטלפון. גאוני.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by גלעד5541,

שלום מחפש אפליקציה שתשמש בסיס ליצירת משחקי ניוון מבוססי מיקום. מכירים? תודה גלעד

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by lior456,

אהלן חברים, אני זקוק לעצתכם, אך לפני כן הייתי רוצה לשתף אתכם בחוויית השירות הנוראית שהייתה לי עם 012. אני שומע תמיד רבים שמתלוננים לנציגי לקוחות על ביצועי אינטרנט גרועים, חסימות פורטים, קו טלפון שלא תמיד עובד וכו'. הייתי רוצה להציג את הסיפור שלי, שהוא מזווית קצת אחרת - רמת השירות. לעיתים אנו פונים לנציגים לביצוע פעולות "פשוטות" שאינן קשורות לתקלות (תוסיף לי חבילת גיימר, שנה לי חבילה למהירות כפולה וכו'). בדר"כ דברים כאלה נפתרים בטלפון אחד (מקסימום 2-3). אבל לא, לא אצל 012... אתם פשוט לא תאמינו לאיזה רמות טפשות/חוסר-אכפתיות מגיעים שם הנציגים... אחרי שתקראו את הסיפור הבא אני מבטיח לכם שאפאחד מכם לא ירצה אפילו להתקרב ל- 012. כל הסיפור בגדול מדבר על ביצוע 2 פעולות פשוטות (מ…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by wariror42,

שלום חברים יקרים אני מוכר כרטיס שלא היה בשימוש רבות ובמצב מצויין.המחיר הוא 500 שקל לא גמיש זה כרטיס סבבה לגמרי.נא להגיב בהתאם בבקשה. זה כרטיס שיכול להריץ משחקים לילדים אם דרישות לא הכי גבוהות וכו'.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Gamer1351,

2.5 מגה 3 חודשים ראשונים חינם חודשים 4-12 19.9 לחודש. מחיר ממוצע 15 שח לחודש בלי התחייבות+ עכבר אופטי מתנה חח, אחרי שעה שהייתי איתם על הקו , נראה לכם אפשר להוציא יותר זול?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היישר מספרד, אנחנו מביאים לכם מבצע נהדר על כונני ה-SSD הביתיים הפופולריים ביותר של סמסונג בנפחים של 250GB ו-500GB לכתבה: http://hwzone.co.il/חביב-הקהל-גם-כונן-ה-850-evo-של-סמסונג-מוצע-לרכ/

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מחשב ניידי מודרני עם מעבד משושה ליבות, כונן אחסון זריז של 512GB וגם 16GB של זכרון DDR4 במחיר של כ-3,000 שקלים? מסתבר שזה אפשרי, אם אתם מוכנים לבחור במותג הצעיר מבית Xioami שמרחיב את נוכחתו בשוק המקומילכתבה

16. שלום לכולם, במסגרת פתיחת עסק חדש בתחום ההייטק, עדיין סודי, אני מחפש חברה שתספק לי מדפסות משולבות עם סורק, מכונת צילום, ופקס. בנוסף גם 2 מקרנים באיכות טובה, רצוי שיהיו ניידים. אני מחפש חברה שתספק לי את המוצרים. קצת התבלבלתי באינטרנט כי יש הרבה מאוד חברות ואתרים שונים בנושאים האלו. בהשוואה שעשיתי בזאפ קיבלתי הצעת מחיר הוגנת מהאתר http://www.topink.co.il/, האם למישהו יש ניסיון בעבודה משותפת איתם בעבר? אינני מכיר את חברת Epson, הם אמרו שהם ממליצים על המוצרים מהחברה הזו, אך מעולם לא שמעתי עליהם בארץ. האם מישהו פה יכול לספר לי את רמת הביצועים שלהם? אני מאוד מתלבט בינם לבין חברת Brother. תודה רבה על העזרה מראש, גיא

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. צריך חשבון ב GOG. כל מה שצריך לעשות זה להזין אימייל ומקבלים קוד למשחק חינם. לינק לעמוד: https://arstechnica.co.uk/gaming/2017/04/ars-gog-free-games-partnership/ שימו לב: זמין רק עד 13:00 שעון אנגליה היום ה-27 לאפריל. (נראה לי שזה 15:00 אצלנו, לא יודע מה מצב שעון הקיץ שם)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by alex542,

אני מחפש מתאם חשמל בכניסה שלו חיבור נקבה ל3 פינים(איטליה) ויציאה זכר שמתאים לישראל. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. סמסונג הודיעו שהם משחררים גרסה חדשה של הנוטבוק 9, שישקול רק 799 גרם http://design.samsung.com/global/m/contents/notebook9/ המחשב שוחרר תחילה בדצמבר בקוריאה שם נמכרו ממנו מעל ל100,000 יחידות https://www.sammobile.com/2017/02/21/samsungs-refreshed-notebook-9-surpasses-100000-sales-in-south-korea-in-under-two-months/ הוכרז תאריך למכירה במערב - ה18 בפברואר 2018 https://www.theverge.com/2018/2/15/17013324/samsungs-notebook-9-laptop-price באתר של סאמסונג הופיעו דגמים חדשים, ואף מחשב לא שוקל 799 גרם. הגרסה החדשה של הנוטבוק 9 שוקל שם 2.2 lbs שזה 998 גרם. https://www.samsung.com/us/computing/windows-laptops/all-windows-laptops/s/_/n-10+11+hv22t/ …

20. Started by dor9,

ניקח לדוגמא כרטיס גרפי: SAPPHIRE Radeon HD 7870 GHz Edition 2GB 256-bit GDDR5 המחיר שלו ב-newegg (קישור) זה 185$ USD, כלומר 652 ש"ח נכון להיום. ועל זה עדיין יש להם רווח. בחנות כלשהיא בארץ, זה עולה בסביבות 1100 ש"ח ואף יותר. יוצא הפרש של לפחות 448 ש"ח. אם אני, בתור אדם בודד, מנסה לשלוח: לארה"ב (המקום הכי רחוק) משלוח במטוס (הכי יקר, במקום אונייה) בדואר רשום (ולא רגיל) פריט בודד במשקל 2 ק"ג זה עולה 46.40 ש"ח. ראו צילום מסך, קישור. כמה כבר שוקל כרטיס מסך? לא עובר את ה-5 ק"ג. כך שהמחיר על משלוח של כרטיס גרפי בודד אמור להיות בסביבות 125 ש"ח מקס'. dafuk?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. אני חושב לקנות כונן קשיח מאמזון, אבל אספקת החשמל שלו היא ככל הנראה אמריקאית. (110V, שקע שונה וכו') בהנחה שאני מעוניין להשתמש בו בישראל - מה עליי לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום רב לחברי הפורום וחג שמח, רציתי להתיעץ איתכם, אולי מישהו כאן יודע. במידה ואני רוכש תוכנה דרך ebay, מה הסיכוי שהחבילה תיעצר במכס ואדרש לשלם מע"ם (הבנתי שעל תוכנות אמורים לשלם מע"ם בלבד), בשני התרחישים הבאים: 1. רכישת תוכנה חדשה, מחנות, בקופסא המקורית, הכוללת דיסקים וכן דונגל הגנה, החבילה נשלחת דרך Standard International Shipping. 2. רכישת תוכנה "משומשת", מאדם פרטי, החבילה תכלול דונגל בלבד, החבילה נשלחת דרך Expedited Shipping. (ברגע שהדונגל ברשותי אני יכול להוריד את התוכנה המלאה מהאתר של בית התכנה) * הדונגל כנראה ייראה כדיסק-און-קיי "רגיל" לאדם "מן השורה", כמובן במידה והוא לא מגיע עם הסבר כתוב תודה רבה מראש לעונים!

23. Started by k_700,

שלום, איזה מכונות גילוח מומלצות יש במסגרת התקציב(380 שח ולא יותר). רצוי שתהיה נשטפת ומותאמת לזיפים קשים ועור רגיש. ראיתי את זו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=820898 האם מישהו מכיר אותה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by ציפור-צהובה,

ערב טוב, אנחנו מתעתדים לעבור דירה בקרוב וצריכים להחליט כיצד למזג את הבית, מדובר בדירת 4 חדרים, סלון גדול. רוב שהותנו בבית מתרכזת בסלון הבית. מבחינת נוחות, מבחינה כלכלית וכן חיסכון בחשמל - האם כדאי לרכוש מיני מרכזי או מזגן בכל חדר? ואיזה מזגן מומלץ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ABL,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ושמתי לב שבwellcom.co.il המחירים זולים משמעותי מאייבורי וKSP. פעם שעברה שקניתי מחשב KSP ואייבורי התחייבו למחיר הזול בשוק האם זה עדייו ככה? האם מישהו קנה בוולקום ויודע להגיד איך הם?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.