עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by פילון153,

האם כדאי לקנות לנובו, סמסונג או טושיבה? אני מעוניין לראות במחשב סרטים, קצת משחקים ופחות לנייד אותו ממקום למקום. מחיר עד 3000 ש"ח. המלצות למי שמכיר אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. דקה 3:30 !! עכשיו, מבדיקה קצרה מן, כמובן שעלויות המשלוח לא זולות אבל.. אפשר להזמין לקרובי משפחה, דבר שלא היה אפשרי קודם כי לא היה פייפל והאתר היה לאמריקאים וקנדים בלבד, וגם אפשר בעצם לשלוח ל BUY2 ודומיהם ובקיצור, להרוויח דילים מעולים שיוצאים מהחנות הזאת כל כמה זמן. אל לנו לשכוח שייבוא מגדיל את התחרות המקומית.

• 30 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by dor123,

אני לא יודע אם זה הפורום המתאים, אז אני מפרסם את זה פה, ותעבירו אם זה לא מתאים. בכל מקרה, מניסיון שלי עם מערכות סטריאו לרכב של Kenwood שמותקנות ברכבי הסעות (ואנים ומיניבוסים), מוניות שירות, מוניות רגילות (ספיישל) ואוטובוסים, למרות שהיה ידוע לי בעבר ש-Kenwood זו חברה בינלאומית גדולה, כיום כל מערכות הסטריאו של המותג הזה שאני רואה ברכבים שציינתי למעלה (ואשר נסעתי או נוסע בהם, נראים איום ונורא: במקום להציג את תדר תחנת הרדיו המשודרת בהם, או את שמה, או את מספר הרצועה של הדיסק, הם מציגים את מה שהם מציגים כאשר הם כבויים (שעה או טקסט רנדומאלי [על פי רוב טקסט בעל אופי פרסומי]). כמו כן, לרבות ממערכות הסטריאו של המותג כיום, יש תצוגות שבקושי אפשר לראות בהן משהו (מדובר לרוב בתצוגות של …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by zeez100,

זקוק לעזרתכם האם למישהוא יש מידע בקשר לחברה הנ"ל אם היא אמינה ואם יש בעיה האם ניתן ליצור איתם קשר במהירות ואיך יכולת הקליטה של הטלםון ואינטרנט אשמח מאד שתעזרו לי (היות והחברה שאני נמצא נמאס מהשקרים שלהם )

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by gil.y,

חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. הקניה הסתיימה - תודה לכולם

• 319 תגובות
    • 80.6k צפיות
  7. שלום, ראיתי את ההענות הרבה לכרטיסי הHIGH-END - ה7970 וה 670. לבעלי המסך היחיד (1080P או פחות) הדיל מאוד משתלם כי הכרטיסים האלו ממקסים בקלות את רוב המשחקים החדשים,כשאת הכרטיסים ברמה אחת פחות אפשר לקנות באותו מחיר,כשגם הם(אפילו עם OC קטן או בכלל לא) ממקססים את רוב המשחקים החדשים על 1080P. אז חשבתי לעצמי,למה שלא נפתח קנייה קבוצתית על הכרטיסים האלו-נשיג אותם בפחות 300-400 שקל מהמחיר של עכשיו,מה רע? והנה אני פה כדי לבדוק הענות לכרטיסי המסך האלו.להערכת מחיר-את ה7950 בגרסא של גיגהבייט עם 3(!) מאווררים(OCקר מצוין) אפשר להשיג מאמאזון+BUY2USA ב1150 שקל אחרי מסים+משלוח-הצפי למחיר הוא 1200-1300 אם תהיה הענות גדולה. תרשמו בתגובות אם אתם בעניין עד שאני אבין איך עושים סקר. עריכה:…

• 10 תגובות
    • 6.5k צפיות
  8. קיבלתי מרשות השידור לשלם אגרה לפי שנים. אם יש ברשותי טלוזיה כך וכך... ואין לי בית ולא טלוזיה אני גר עם ההורים והמכתב נשלח לכתובת ההורים. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by djdodo,

נמאס לי כבר מכל השטויות האלו של כל החברות הגדולות ראיתי פרסומות של הוט על מבצע של 49 שקלים לחצי שנה וזה גם מה שכתוב באינטרנט. התקשרתי אליהם כדי להתחבר אבל אמרו לי אם אני עובר אליהם דרך הטלפון אז יתנו לי 4 חודשים בלבד!! מה נסגר איתכם רמאים!?!? אמרו לי אם אני רוצה חצי שנה שאני ארשם דרך האינטרנט ומיד אחרי זה הנציג אמר שדרך האינטרנט אני אחכה חודש לכרטיס SIM ואם עושים דרכו אז זה תוך יום. רמאים!!!! פרסום כוזב!!!! עושים הכל כדי שלא יתנו את ההטבה שהבטיחו. אמרתי לכו לעזאזל ואני ארשם באינטרנט, אבל מה, דרך האינטרנט זה בלתי אפשרי לעשות. אני מכניס את הפרטים שלי ולוחץ על הרשמה וזה אומר לי שיש שגיאה. ניסיתי לדבר עם נציג שירות והתשובה היא ברורה "עזוב להצטרף דרך אינטרנט ובוא אני אנייד אות…

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. Started by yp3,

שלום לכולם אני מנסה להזמין עדשות מגע מהאתר lens.com (כדאי להוסיף אותו לאתרים המומלצים) הבעיה שיום לאחר ההזמנה אני מקבל מייל, שאימות הכתובת שלי בכרטיס אשראי נכשל. אני משתמש במסטרכרד של ישראכרט, כשהתקשרתי לישראכרט הם אומרים שהם בכלל לא רואים עסקה שסורבה ואכן הכתובת שסיפקתי היתה נכונה. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by bd,

אני אוטוטו נכס לבית חדש ורוצה לדעת מחירים חבילות טלוזיה בכלבים או בלווין ספק ותשתית לאינטרנט 5מגה ומעלה.. בדקתי כרגע בהוט חבילה אחרונה ב 339 כל החבילות והערוצים פתוחים טלפון ללא הגבלה אינטרנט עד 100 ובפק של הוט נט ב 20 שח האם זה כדאי ואמין.? עם הוטנט לא יצא לי להשתמש

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ngc224,

שלום ! פעם כשרכשתי מוצרים ב EBAY היה אפשר לראות את המחיר של המשלוח ב Shipping and payments ואפשרות לשנות את המדינה והכתובת שעליה אתה רוצה לשלוח. היום אני רואה רק את ישראל ולא יכול לשנות את המדינה ב Change country. האם זה אצל כולם ככה ואיך אפשר לשנות את זה ?

• 4 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. 1- אני לא מוצא משום מה תפריט בו נמצאות האופציות בחירה בין המרות מטבע דרך פייפאל עצמו או דרך חברת האשראי אשמח להכוונה. 2- ידוע שיוצא זול יותר המרות מטבע דרך חברת אשראי אבל לפני מספר ימים פתחתי את המחשבון של פייפאל ושערי ההמרה מפאונד סטרלינג היה 5.9 לעומת 6.11 בשווקים. כיום זה 6.09 לעומת 5.88 מה אני בעצם מפספס? 3- לבעלי כרטיסי אשראי של מועדון יותר כיום- לשעבר האם יש אפשרות להרחיב את מסגרת האשראי של 500 ש"ח שיש לכרטיס או שזה מגבלת הסף? אי לכך צריך להזמין כרטיס אחר? כמו כן המלצות לכרטיס נטול עמלות החזקה?

• 12 תגובות
    • 4.7k צפיות
  14. הדיון מיצה את עצמו ועברנו לשלב הבא: יבש פה לאחרונה... לאור פניות שקיבלתי אני מניע את העניין שוב, לדגמים ספציפיים בלבד. מדובר על כרטיסים חזקים מאוד שמחירם בארץ גבוה משמעותית מהמחיר בחו"ל אז יש ממה "לחתוך"... את שניהם ניתן למצוא בחו"ל בסביבות 1300-1400 ש"ח נכון לעכשיו (פה ושם אפילו פחות). היעד הוא לקבל משהו בסביבות 15-25% הנחה על המחיר הנמוך בחנויות - בתלות בכמות המשתתפים, המחיר הריאלי והדגם הנבחר. כמחיר להתייחסות/החלטה הייתי מציב את המחיר המממוצע באמאזון כיעד ראוי, אולי בתוספת מסויימת. אני מבקש בתוקף לא להספים את הדיון במבחני ביצועים, דיבורי פאנבוייז, הצהרות מחיר או הערכות עלות/רווח של החנויות. הודעות בסגנון ימחקו לאלתר ללא התראה מראש. אנא הצביעו בסקר בהתאם להעד…

• 75 תגובות
    • 19.5k צפיות
  15. שלום רב לכולם! אני בדרך כלל משלם מחיר קבוע לחבילה של פלאפון הכוללת שיחות ללא הגבלה+מכשיר גרוע ביותר(אני משלם 130 שקל לחודש) אני לא משתמש באינטרנט וישלי מצלמה של 1.1 מגה פיקסל וגם בה אני לא משתמש נטו רק שיחות שאני מקבל או מוציא בחשבונית האחרונה שהגיע אליי הייתי בשוק חייבו אותי 145 שקל יותר וזה על ספק תוכן חיצוני שלמרבה תדהמתי לא הסכמתי לפלאפון ולא חתמתי על שום ויתור לדברים מסוג זה והפלאפון נמצא ברשותי שנתיים ללא דברים מסוג זה.... מחברת פלאפון עולה שאולי בטעות נרשמתי ליאזהוא אתר או הורדתי שירים מאתרי אינטרנט והם לא יכולים לזכות אותי וצריך לפנות לחברת יוניסל שניסתי כמה פעמים ללא הצלחה להתקשר אליהם לא היה ולא נברא בחיים לא הצבעתי לשום תוכנית ולא נרשמתי לאתר ולא …

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  16. אהלן, אני לא זוכר היכן קניתי את הכונן הקשיח לפני שנתיים.. באתר של SEAGATE כתוב שהוא באחריות עד 28/01/13, אך אני לא יודע אם זה תקף רק בשליחה אליהם. שלחתי דוא"ל לח.י, בתור היבואן של SEAGATE, ושאלתי אם הם יטפלו בכונן; לא השיבו עדיין. האם מישהו הצליח לממש אחריות בתקופה האחרונה לכוננים הקשיחים של SAMSUNG? איזה יבואן טיפל בהם? אני יודע שגם אייבורי, אך הם מטפלים לדעתי רק בכוננים שהם ייבאו... ? תודה בכל מקרה על כל מידע...

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  17. הזמנתי חבילה מחו"ל מאתר Vitacost, היא נשלחה ב-23.11 וההתחייבות הייתה ל-9-20 ימי עסקים. בחרתי באפשרות השנייה של המשלוח שעלתה לי $36 שהיא Priority Mail של DHL. לפי המעקב, החבילה הגיעה לארץ כבר ב-7.12 ומאז היא תקועה איפשהו ולאף אחד אין מושג. התקשרתי לדואר אבל הם לא יכולים לבצע מעקב כי זה DHL Global Mail והמספר מתחיל ב-GM ונגמר עם כ-20 מספרים אחריו. התקשרתי ל-DHL בארה"ב ודיברתי עם נציגה והיא אמרה שהיא לא יכולה לעזור לי כי DHL GM זו חברה אחרת לגמרי, ונתנה לי את המספר; התקשרתי ל-DHL GM אבל יש רק מענה אוטומטי ולא נציג אמיתי. התקשרתי ל-Vitacost ודיברתי איתם והחוצפנים טענו שבחרתי ב"משלוח הזול" [36 דולר זה זול?!] ושאין לחבילה מעקב או אחריות ושאם קורה משהו זו אשמתי, ושאם תוך 30 יום …

• 12 תגובות
    • 12.1k צפיות
  18. Started by Zeev86,

שלום. אני משתמש לאחרונה המון ב3G ושמתי לב שתמיד המהירות אצלי (הורדה וגלישה) ממש איטית. יש לי חבילה unlimited שאומרת שכל עוד אני לא עובר 3 ג'יגה, אני אמור להוריד על 4 מגה (500 KB לשניה), ובפועל אני אף פעם לא עובר 50 KB לשניה. (במזל יש לי 50-100) אז לשאלה: האם ככה זה גם בחברות אחרות? אם אני לא מקבל את המהירות המגיעה לי, אז אולי עדיף לעבור למשל לhot mobile, שאשלם שם פחות, ואקבל בערך את אותה האיכות של הגלישה. או שזו תקלה ו- (אם יש כאן) לקוחות פאלפון אמורים לקבל מהירות גבוהה יותר משתיארתי?

• 5 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by Alexkmr,

קיבלתי את הסים ביום א', ועשיתי לו הפעלה. עכשיו מיום א' עד עכשיו הניוד לא הצליח. דיברתי עם נציגה שלהם היום, היא אמרה לי שהוט לא משחררים אותי, לא מאשרים את הניוד. והוסיף שאני זה שצריך להתקשר להוט ולהגיד להם שישחררו אותי. ככה זה אמור להיות???

• 32 תגובות
    • 7.4k צפיות
  20. שלום לכלום, רציתי לעשות מיני מכון כושר בבית עם ספה ומוט. רציתי לדעת איפה כדאי לקנות, האם יש מותגים זולים שעדיפים? ויותר חשוב - האם יש גודל אוניברסלי של של מוטות שכל הצלחות משקולות מתאימות להם או שיש צלחות עם חורים בגדלים שונים? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  21. Started by cb,

שלום,אני רוצה לקנות טלויזית hd חדשה לחדר שלי. גם לצפייה בממיר יס hd וגם כדי שאוכל לשחק בקונסולת הps3 שלי באיכות מירבית. אני מחפש טלוויזיה שתכלול את הדברים הבאים: 32 אינץ / 40 אינץ Full hd 100 hz עדיפות לטכנולוגיית LED וחיבור usb ושני חיבורי hdmi לפחות. אשמח על הסבר בקצרה אם יש הבדל משמעותי בין לד לאלסידי. תקציב 2500 שח. גר באיזור ירושלים,אשמח להמלצות על דגמים ובנוסף על חנויות שניתן להזמין מהן בעלות שירות אמין ומקצועי. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. איך אני מקבל את כספי חזרה כולל משלוח חזרה?

• 47 תגובות
    • 8.7k צפיות
  23. שלום לכם, אחלה דיל שמצאתי, אבל אי אפשר להזמין עם פייפל ישראלי מי שיצליח שיהנה. המוצר: Western Digital Elements SE 1TB USB3, 2.5 inch, ב- 60$!!, משלוחה עם buy2usa יוצא 80$ סה"כ. Western Digital Elements SE 1TBhttp://www.ebay.com/itm/290830213594?afepn=5335869999&campid=5335869999& PID=1225267 משום מה גם אי אפשר לשלוח הודעה למוכר על המוצר הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Googleness,

כמו רבים וטובים גם אני משתמש רבות בשירות התשלומים של חברת PayPal שחוסך ממני את הצורך לפזר את פרטי האשראי שלי ברחבי הגלובוס. אחת הסיבות שרבים מאיתנו משתמשים בשירות בין היתר זה בגלל ה"גב" לכאורה שמקבלים מהחברה במקרה וחלילה מוצר לא מתקבל או שכספכם נגנב. בעברי, מעבר לFrenzy הקניות המטורף שאני עושה ברשת, הפעלתי עסק עצמאי למסחר והייתי מייבא סחורות ומשווק לחו"ל\בארץ ולכן התעסקתי רבות בנושא של משלוחים בינלאומיים והתנהלות מול חברות אשראי. לכן אני הרגשתי מחוייב לשתף אתכם במקרה שקרה לי ולהזהיר כדי שתדאו להגן על עצמכם במקרה הצורך. המקרה מתחיל בתאריך 23.11.12 כאשר רכשתי מספר מוצרים (5 מוצרים , 6 סה"כ) מאתר DealExtreme ושילמתי באמצעות אתר PayPal. באתר DX נאמר כי כל המוצרים שהזמנתי במלא…

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. http://www.amazon.com/dp/B000ULAP4U/ המחיר בארץ הוא 1000 שח ומעלה. ביקורות ובדיקות אפשר למצוא ב-head fi

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים