עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by PayneBack3251,

שלום, אני עוקב כל הזמן אחרי המחירים בתחום החומרה, ושמתי לב שבחודשים האחרונים (מאז סגירה של חנויות מסוימות), המחירים נשארו במקום ונראה כאילו אין תחרות ! אני טועה פה ? או שזו תקופת יובש או משהו כזה ?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מרוצים משירותי חברת הדואר הלאומית? כעת תוכלו לבחור בה גם בתור מפעילת הסלולר שלכם, עם חבילה הכולל שיחות בארץ ובחו"ל וגם גלישה בעלות של 16 שקלים בלבד לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. שלום. אני מחפש לקנות תיק צד איכותי (messenger bag) ללפטופ בגודל 14'. חשוב לי שהתיק יהיה דק וקל. מכיוון שאני הולך לעבודה עם הלפטופ כל יום, אני רוצה לסחוב כמה שפחות. אשמח להמלצות/חוות דעת.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. השאלה שלי כמה סיגריות אלקטרוניות אפשר לרכוש בהזמנה אחת...? http://www.uecigarette.com/ego-k-650mah-double-add-eliquid-ecigarette-tobacco-flavor.html

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by BigTools,

אחרי שבאתר של DX רשום לי שהחבילה כבר יציאה מסין איך אני מקבל מספר משלוח כדי לעקוב אחריה בארץ? זה הגיוני שהחבילה יצאה אלי ב 28 בנומבר (שבועיים וחצי) ועדיין לא קיבלתי את הפתק האדום?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by matanEXE,

רציתי לשמוע את דעתכם לגבי העכבר הספציפי הזה האם הוא טוב ושווה 30$? זהו דיל באמזון שהתחיל עכשיו ל24 שעות בלבד. http://www.amazon.com/gp/product/B00LZVNWIA?psc=1&redirect=true&ref_=ox_sc_act_title_2&smid=ATVPDKIKX0DER (רשום גם מחיר משלוח אבל מעל 35$ קנייה הוא מתבטל) אני מאוד קרוב לקנייה שלו אבל אני ישמח לחוות דעת מאנשים שיש להם דגם זה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אהלן, אני מחפש מצלמה נסתרת WIFI שמתממשקת עם המובייל, ומספקת זמן עבודה רציף של מינימום שעתיים באיכות תמונה HD. אני צריך גם מכשיר האזנה/הקלטה עם יכולת זיהוי קולי ( המכשיר נכנס לסטנד-ביי כאשר אין סאונד וחוסך זמן סוללה ) שמספק זמן עבודה של 10 ש' זמן עבודה מינימום. בדקתי קצת באינטרנט ומצאתי חנות בפ"ת בשם WorldShop מעוניין בחנות פיזית עם שירות ואחריות לשנה לפחות, תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים. הבוקר נפלתי קורבן לתרמית באינטרנט. פתאום משום מקום התחלתי לקבל שטף של מיילים של קניות שנעשו בebay ולאחר מכן מיילים מתאימים מpaypal. מהלחץ ומהקצב המסחרר של היובים נכנסתי מיד לחשבון הpaypal וסגרתי את החשבון. מאחר והיום שבת, לא יכולתי לפנות לישראכרט ולpaypal, בינתיים רק שלחתי מייל לאיביי. מישהו יכול להכווין מה עלי לעשות וממי לדרוש את הכסף? תודה לעונים.

9. אהלן, הגעתי במקרה לאתר הזה http://www.ldngrabhire.co.uk/ חפשתי לקנות נעל מסוימת... מצאתי אותה שם, מודה שהאתר נראה מחשיד מאוד... אבל אכשהו זרמתי... גיהצתי 250 שקל, הזמנתי וחשבתי לעצמי אחר כך שכנראה הלך הכסף ולא נקבל כלום. הגיע דווקא חבילה בסוף, דגם זיוף של נייקי בלי חבילה, שאפילו לא קרוב למה שהזמנתי. שלחתי מייל ולא עונים... יש משהו שאפשר לעשות עם דברים כאלה ? יש למי לפנות בכלל ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Teknik,

שלום, אין אחריות על תוכנה( ומידע) ואני מודע ומסכים עם זה. השאלה שלי - האם זה זה כתוב באופן רשמי איפה שהוא ?(אשמח ללינק) או שזה "חוק בעל פה" ש"פותח" עם הזמן ע"י טכנאים\עסקי מחשבים ? אשמח לנימוק עם הוכחות, זה חשוב לי תודה מראש.

11. מה אתם אומרים? כדאי בכלל לרכוש מחשב נייד מהDUTY FREE? אם מישהו מכיר מחשב נייד עדכני (מעבד זכרונות וכו'.... ) בסביבות ה 300$ עד 350$ .. בבקשה תמליצו. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by ag43,

מחפש המלצה למכשיר ריצה\הליכון שישמש בעיקר להליכה מהירה ומעט מאוד לריצה. צריך להתאים לאדם ששוקל מעל 120 ק"ג. צריך גם שיהיה אפשר לאחסן אותו בקיפול. אשמח גם לקישורים לפורומים שמתעסקים בזה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by askme,

מכר שלי הלך לשלם את החשבון התקופתי שלו. התברר שאי אפשר. יש עוד שלושה ימים למועד האחרון לתשלום, אממה ? מסתבר שחברת החשמל משדרגת את מערכות המחשוב שלה !!! וואללה ? עוד יבקשו פרמיה שזה לא גרם להשבתת והחשכת כל הארץ! לענייננו, עקב שדרוג המחשבים, לא ניתן לשלם חשבונות בשום אופן ובשום דרך. רק ביום ראשון, ה - 4.6.2017. אז מה הבעיה אתם שואלים ? הנציג שנשאל אם נלקח בחשבון המצב שצרכנים לא ישלמו בזמן שלא באשמתם לא יחוייבו בריבית פיגורים, השיב כי " לא התקבלו הנחיות בעניין, ועל הצרכן להתקשר שוב ביום ראשון ולהסדיר את הסוגיה ולוודא שלא יחוייב בריבית פיגורים" ! אם זה לא לעג לרש , אז אני לא יודע מה כן .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eliom,

יש איזה מוצר שאני רוצה לקנות מאיביי.ובדף המוצר רשום make offer וגם buy it now האם אני יכול לקנות בקנייה מיידית ללא קשר ל make offer?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by mrraz,

כבר מספר שנים שיש לי מנוי אינטרנט לתשתית הוט בשנה האחרונה אני נתון למתקפה בלתי פוסקת של נסיונות להעביר אותי לטריפל כל שבוע שבועיים אני מקבל שיחת שכנוע ומסביר באדיבות שהמשפחה רוצה טלויזיה של YES וטלפון של בזק. היום חטפתי עצבים ואמרתי לנציג שאם הוא מתקשר אלי עוד פעם אני פונה למנכ"ל שלו אבל יש לי תחושה שזה לא באמת יפתור את הבעיה מאחר והם, הנציגים כל הזמן מתחלפים וברור לי שאני מופיע ברשימה של אלה שחייבים להעביר אותם בכל מחיר. מה אתם אומרים, איך אפשר לפתור את הבעיה. איך יוצאים מזה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by אנטי-פסטו,

בתור לקוח בגולן סלקום זה שלושה חודשים, קיבלתי מייל מפתיע המציע לצרף את בני משפחתי לחברה. כל מנוי שמנוייד מחברה אחרת (לא מספר חדש) תחת לקום קיים בגולן מקבל 4 חודשים ללא תשלום על החבילה! גם של ה99 וגם של ה9.9. רעיון מבורך בהחלט.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by gil.y,

חברים אני ממש צריך את העזרה שלכם אני מחפש את המספר עוסק מורשה או ח.פ של עולם הניידים אבל אני לא מוצא בשום מקום אם מישהו איי פעם קנה מהם זה אמור להיות רשום על החשבונית אני אשמח אם תעדכנו אותי זה חשוב! המון תודה!!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. אהלן קיבלתי לידי מחשב נייד מאוד ישן שלא נדלק, קראתי בפורומים על הבעיות שלו, ואיתרתי לבסוף את הבעיה - שבב שלא מולחם טוב ללוח אם. בעייה מוכרת ומתועדת באינרטנט. פירקתי את המחשב, ובודדתי את לוח האם. את זה אני יודע לעשות (בסה"כ מדריך ומברגים קטנים..) להלחים אני לא יודע, ואין לי את הכלים הדרושים לעבודה כה עדינה לכן אני מחפש טכנאי (רצוי באזור חדרה) שיודע להלחים שבבים. הצלחתי למצוא כל מיני מעבדות מחשבים, אבל הן לא מוכנות להלחים בלבד, אלא לעשות בדיקה מקיפה ויקרה. אני לא מתכוון להוציא על הסיפור הזה הרבה כסף, זה גם ככה מחשב די ישן, ואני עובד עליו יותר בתור פרוייקט. אבל אני כן רוצה שהוא יעבוד.. אם מישהו מכיר טכנאי, או יכול להפנות אותי לאתר/טלפון, אני אשמח תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135010&section=293&target=%D7%9E%D7%A9%D7%A8%D7%93%D7%99 או מפרט קרוב לכך במחיר דומה. אני לא מצליח למצוא בירושלים חנות שמוכרת את כל החלקים האלו, אשמח אם תעזרו לי. שאלה שניה - האם שדרוג הזכרון ל-4GB יתן שיפור משמעותי? האם כדאי להתקין 4GB ב-Chip אחד?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. היי הנה ציטוט מכתבה בוואלה בקשר לכמה תופעות עקב הקורונה, והציטוט הוא בהקשר של מכירת לפטופים בארץ - " ומה קורה בישראל? מנתוני חברת המחקר IDC עולה כי שיעור מכירות המחשבים הניידים בישראל זינקו ב-109.8% ברבעון השלישי של 2020 לעומת הרבעון המקביל ב-2019 . על פי נתוני החברה, ברבעון זה יובאו לישראל כ-250 אלף מחשבים ניידים, לעומת 131 אלף בשנה שעברה." אז למה ההיצע כזה דל והרבה סדרות ניידים בכלל נעלמו ללא חלופות ?

21. אני עובד על פרויקט ומחפש להוזיל עלויות, אני שוקל לפזול לכיוון היד 2 כמובן שהמחירים שהישראלים מוכרים לפעמים זה לא משתלם בעליל. אז לפני שאני פונה לאי ביי האם יש חנויות שמוכרות יד 2 במחירים סבירים? בעקרון אין לי בעיה לקנות אפילו משחב שלם ולזרוק את כל השאר כל עוד השילוש תקין.

22. אני רוצה לשדרג את מהירות העלאה שלי וכמה שלא התקשרתי החברות המפגרות האלה (הוט) נשארות עם אותה מהירות או מגה וחצי או שתיי מגה וזה ממש איטי! אין איזה ספקית פה בארץ או כל דרך שהיא שאני יוכל לעשות כדי שמהירות העלאה שלי תיהיה יותר גבוהה? ואל תשכחו לציין מחירים אם יש

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by מנחם,

אני מנסה למצוא חנות שמוכרת פד ענק לעכבר, כמו למשר Xtrac Pads Ripper XXL מישהו מכיר חנות בארץ או בחול שמוכרת את זה, או מוצר מקביל, לישראל במחיר שפוי?תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by coch,

ערב טוב לכולם אני הולך לרכוש PS4. בעבר הרחוק היה לי PS2 ומתישהו אבד החשק. מחשבות על הרכישה נובעות ממשחקים אקסלוסיבים לקונסולות בלבד, בלי קשר ל PC. לפני כמה סופשים התחלתי את The Last of Us אצל חבר. הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כ"כ איכותי. אחרי מחקר קטן.. יש עוד משחקים כאלו ומכאן המחשבה על הרכישה. אני מעוניין ברכישת הקונסולה אך ורק למשחקי סינגל. לא מעניין אותי שום דבר מסביב, כי אני גם ככה עושה את כל שאר הירקות ב PC ומשחק שם בלי קשר. כמה שאלות, שאשמח לקבל עליהם תשובות מחבר'ה שיש להם ניסיון בעניין - 1. עובד היום על U2414H ואני מעוניין לחבר אותו ל PS4. האם אפשרי לחבר את המכשיר ב HDMI בנוסף לחיבור DP שעובד ה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. היי חבריה כותרת תודה

דיונים חדשים בפורומים