צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
שלום אני קניתי ב22 ליולי מנוי ל30 יום לFILEFLYER. עכשיו אני מנסה להוריד וזה אומר לי שעברתי את מכסת הנפח המקסימלי. באתר כתוב שהמנוי ל30 יום לא מוגבל בנפח.... זה קרה למישהו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו הצליח להזמין את המצלמה החדשה של YI במסגרת כל המבצעים באתרים הסיניים ? בכל אתר מצוין שהיא לא יכולה להישלח לישראל (וגם לפולין, ערב הסעודית, דרום קוריאה ועוד כמה מדינות)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסתכלתי בכמה אתרים של מחשבים (hp dell ועוד) וראיתי שמחשבים עם אותו מפרט בדיוק ופשוט השם של הסדרה שונה (ואולי גם החומר שממנו הוא עשוי כי זה לא כתוב) השם שונה העבדל 200 אירו בערך (הסתקלתי באתר הצרפתי כי אני בצרפת והמחשבים פה יותר זולים מהארץ עם הירידה של היורו בחודשים האחרונים) העבדל היחידי שראיתי זה שהמחשב הזול היה בקטגוריה של מחשבים לעבודה והיקר היה במחשבים לבית אז השאלה שלי למה לעבודה יותר זול אחרי הכל לעבודה צריכים מחשבים יותר טובים מלשימוש ביתי ? או שלא הבנתי נכון את העבדל בין מחשב לעבודה לבין מחשב בייתי אשמח לתשובה ואולי זה ישפיע על הקנייה שלי (מקווה שכתבתי בפורום הנכון😅)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי: 3500 דקות בתוך סלקום + 1000 דקות למחוץ לסלקום 1000 SMS אינטרנט בלי הגבלה אייפון 4 הכל ב 220 ש"ח בחודש משתלם??? כמה אתם משלמים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ניסיתי לשאול אותם למה מהירויות הטורנטים שלי נמוכות מאד לאחרונה, סוג של ניסיון אחרון לפני שאני מתנתק מהם בימים הקרובים. הנציג פשוט עזב את הצ'אט: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מערכת[/t][/t][/td][/tr][/table]20:03:37[/t][table][tr][td][/td][td][/td][/tr][tr][td][table][tr][td][/td][td][sun Oct 23 2011 20:03:37 GMT+0200][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][table][tr][td][/td][td]נושא: מהירויות מחפירות בהורדות טורנטים.[/td][td][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][table][tr][td] [/td][/tr][tr][td][/td][td][/td][/tr][/table][table][tr][td] [table][tr][td][/td][td][table][tr][td][/td][td]מקומך בתור הוא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פתחו ת'רד דומה [לגבי פמדהויל] לפני אולי שנתיים בערך, לא היו תגובות... עבר הרבה זמן, לענייננו: אם קניתם\ביטלתם\הזמנתם\שמעתם ממקור ראשון וכו מ\ל\על פנדהוויל, או aliexpress.com לצורך העניין, או אתר סיני אחר... שתפו כאן כדי שכולנו נוכל ללמוד מהנסיון אחד של השני... קצת קשה להתרשם מחיפוש ביקורות באתרים בחו"ל כי הן יותר מידי מעורבות... חלק מרוצים וחלק בורחים מהחנויות האלה- ולכולם נדמה שיש סיבות טובות... לאחרונה התענינתי בטאבלט- וכידוע בסין יש הכל ויותר בזול, רק שהאיכות [ניתן לנסות ללמוד עליה קצת אונליין] והשירות לא כ"כ ידועים... ??? אז לדעתי ישרת את כולם חוות דעת מקוריות [עד כמה שיש] ואם אפשר אז להשתדל לא לגלוש מידי בבקשה מהנושא- כדי שכל תגובה תהיה עניינית ומועילה לכולנו …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/files/PRESS/21.jpg האם באמת יש פה משהו שאסור לפספס? הK518 DJ ב190 ש"ח.. מחיר מדהים! אומנם יצא דגם חדש אבל זה לא אומר שהאוזניות האלו פחות טובות, הן עדיין שוות יותר מזה.. DOK של 16GB ב34 ש"ח, לא משנה כמה הוא איטי זה עדיין אדיר. רמקולים 2.1 ב69 ש"ח.. רק כבלים עולים יותר מזה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסתבר כי ניתן למצוא כונני SSD מבית טוב ובמחירים תחרותיים בהחלט גם כאן בישראל, במסגרת הוזלה עבור הדגמים העדכניים של היצרנית האמריקאית לרוב, כאשר אנחנו משתפים אתכם במחירי מבצע קורצים על רכיבי חומרה באופן כללי ועל כונני SSD בפרט – מדובר במוצרים שנמכרים בחו"ל, ברמות מחיר שמצליחות להיות עדיפות על פני אלו שקיימות בחנויות בישראל גם לאחר תוספות של מע"מ, מסי רכישה ושילוח. עם זאת, נראה שגם בארצנו הקטנה יש לפעמים מציאות מפתיעות ומרשימות – וכשאנחנו נתקלים בכאלו אנחנו בהחלט שמחים לדווח גם על כך. זה בדיוק מה שקורה כעת, כשברשת חנויות KSP החליטו לבצע הוזלה מהותית על דגמי ה-HyperX Savage SSDהעדכניים של חברת קינגסטון – ומציעים אותם למכירה כעת בעבור 390 ש"ח לנפח של 240 ג'יגה-בייט,…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משתף אתכם בחוויה לא נעימה שאני חווה: בתאריך 29/5/16 קניתי מחשב של hp מדגם hp omen 15-5211na N7K66EA. לאחר 12 ימים וכאשר אני בתוך ה14 יום יצרתי קשר עם hp בגלל רעשים מוזרים שהיו ברמקול שמאל של המחשב ולחצן עליון שהיה מגיב רק עם לחיצה קשה יותר -אלה אמרו שאלו תקלות קטנות ואין לי סיבה לדאגה. לאחר 6 ימים המחשב נאסף ממני ולאחר 37 ימים מהרגע שפתחתי קריאה אצל hp המחשב "תוקן" רק שלאחר תיקון החלפת הרמקול והמקלדת חזר המחשב עם חריטה בחלק העליון של המסך וגם לחצן כיבוי/ הדלקה שבשביל להדליק את המחשב נדרשות לא פחות מ5 לחיצות בכל פעם! אחרי וויכוחים עם מנהל המעבדה יניב שאמר תחילה שאני שלחתי את המחשב ככה הסכימו להזמין לי מסגרת חדשה למסך וגם נאמר להם על לחצן כיבוי ההדלקה הפגום. ולאחר 15 יום נא…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי תנור אפייה בין השאר רציתי להגיש הצעה באתר olsale. אתר ותיק, לכאורה רציני. ואז שמתי לב שיש לו בעיית אבטחה. 1. ראשית, כאשר רוצים להגיש הצעה, יש להכניס פרטים אישיים, אמנם לא אמצעי תשלום בשלב זה, אבל שם תעודת זהות וכדומה, בדף שאינו מאובטח (https) 2. ישנה אפשרות להגיש הצעה גם עם paypal, חברה קצת יותר רצינית. מסתבר שגם פה ישנה בעיה. בלחיצה על הכפתור מועברים לעמוד הרכישה הידוע של paypal. עמוד חצוי. צד אחד התחברות לפייפאל, צד שני פרטי הרכישה. למי שיש חשבון פייפאל, מכיר את העמוד הזה היטב. אלא שאומנם פרוטוקול הדף מאובטח אבל לא כל האלמנטים בעמוד אכן מוצפנים. זה חור אבטחה ידוע ומוכר. על פי רוב, (במקרה שלנו ) מדובר באחת התמונות בעמוד, שמועברות מאתר הר…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הם יושבים באיזור תעשייה תלפיות בירושלים, אני שואל מבחינת מקצועיות ואמינות.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה הצטרפתי לחבילה בסלקום הכוללת 200 דקות לחו"ל כל חודש דרך המפעילה 013, ואני מעוניין לדעת איפה אני בודק כמה דקות מהחבילה כבר ניצלתי? האם זה דרך סלקום או דרך 013, ואיך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה אתר גדול שמשווק ישירות מייצרנים סיניים מוצרים לקונים בקמעונעות (שיווק בסיטונאות של אותם מוצרים הוא של האתר alibaba.com שהוא הבעלים של aliexpress.com ). המוצרים שיש שם זולים יותר מ EBAY אם בכלל מופיעים שם. השרתים של aliexpress איטיים מאוד (איטיים אפילו יותר מאילו של hwzone.co.il עד כמה שזה נשמע בלתי אפשרי). האיטיות גורמת לתקלות מסיבות מובנות. פרט לכך לכך אין לי מידע עליו. כרגע הזמנתי משם מוצר ב- 15 דולר כדי לראות איך זה עובד. למישהו יש נסיון עם aliexpress ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו קנה פעם 10 חולצות ב-6DollarShirts, ויודע להגיד מה מימדי החבילה המתקבלת? (להזנה למחשבון של Buy2USA) אולי עדיף להשתמש במשלוח היקר שלהם? (40 ומשהו דולר ל-10 חולצות)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש לי כרגע תשתית של בזק ( אין לי כוונה לעבור למשהו אחר ) ו 012 במהירות של 5 מגה :-) קניתי סמארטיוי אז אני רוצה אינטרנט יותר מהיר. 1. איזה מהירות מינימום נראה לכם שאני צריך ? חשבתי על מהירות של 40 מגה ( הטלויזיה והמחשב מחוברים פיסית לראוטר שהוא לא אלחוטי ) 2. אלא אם כן אני טועה בבזק יש בנדל עם אקספון ומה שמוזר זה שאם אני פונה לאקספון ישירות זה יותר זול מאשר דרך בזק שעובדים עם אקספון... אז מה כדאי לעשות ? האם דרך אקספון זה יותר זול אבל התמיכה לא תהיה טובה ובזק ידאגו שיהיו לי ניתוקים ובעיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש אוזניות ספורט אלחוטיות להתאמן בחד"כ. קראתי ועיינתי במספר אתרים והסתבכתי... המליצו על: Sms Audio SYNC by 50 Cent Wireless In-Ear Sport Earphones ועל Jabra Sport Pulse Wireless Bluetooth Earbuds מה אומרים? תקציב שלי עד 300 שקל באיביי פתוח להצעות נוספות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
למיטב הבנתי הם שולחים עם FEDEX האם אני משלם לפדקס את המיסים בלבד או שהם דורשים גם עמלות שקר כלשהן?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי מנציג של פלאפון את ההצעה הבאה שטוען שהיא מצויינת. האם ההצעה באמת כל כך טובה? [tt] את מכשיר הגלקסי אוכל לתת לך בחיוב זיכוי מלא של 109 ₪ בתנאי שמדברים מעל 400 דקות. יחד עם המכשיר ישנה חבילת גלישה לגלקסי בעלות של 59 ₪ (נפח GB2). אחליף לך את המסלול למסלול פיקס של 149 ₪ לפני מע"מ: 700 דקות פיקס 700 דקות 5 יעדים ו/או פנים אירגוני 700 SMS[/tt]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקשר לקניה בEBAY קניתי פריט, ועשיתי עליו רק Buy עדיין לא שלמתי על הפריט, אני לא מעוניין לקנות את הפריט, איך אני מבטל את ה"קניה" כי זה שולח הודעות אלי ואומר לי שצריך לשלם ..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות אייפון 4 או 3 אבל בארץ המחירים ממש גבוהים. רציתי לשאול אם אפשרי לקנות אותו דרך האתר של APPLE http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone במחיר הזה אף פעם לא קניתי באינטרנט דברים אז אם אפשר תסבירו לי איך זה עובד ותוך כמה זמן זה מגיע עליי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות משהו מאמזון (המחיר בארץ הוא 2200 לנינטנדו סוויץ') ומצאתי באמזון איטליה את המכשיר ב1400 השאלה שלי האם מה שאני רואה זה כולל מכס והכל? מה שזה רושם לי בסוף ההזמנה זה : Riepilogo Ordine Articoli:EUR 270,41 Costi di spedizione:EUR 23,47 Totale IVA esclusa:EUR 293,88 IVA:EUR 0,00 Deposito dei costi di importazioneEUR 49,96 Totale ordine:EUR 343,84 מה שרושם על מכס זה Storage costs for importing זה לא ברור במיוחד.. אשמח לדעת ממישהו שמבין האם זה משתלם, והאם זה המחיר הסופי בהחלט שאשלם.. אשמח לתשובה מהירה זה ליומהולדת של אחותי זה המוצר אגב: https://www.amazon.it/g…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני לקוח של יס 11 שנים(!), משלם 280 ש'ח על מסלול עם רוב החבילות הרגילות+ערוץ לוגי. ממיר אחד yes max total (שקיבלתי לא מזמן "מתנה" על הוותק) ועוד 4 רגילים. זה נראה לי מחיר מופקע. בפעם האחרונה שבדקתי בהוט המחיר דומה רק שהוא כולל גם אינטרנט וטלפון. המחיר ללקוחות חדשים בייס על אותו באנדל כמו שלי הוא 240. דיברתי עם השימור לקוחות - לא מוכנים להוריד. כמה אתם משלמים? צריך אינדיקציה כדי להחליט מה הצעדים הבאים שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי אז חשבתי שיהיה נחמד לעשות קנייה קבוצתית... מדובר על ddc3 כמובן, ואני חושב שנזמין 2,4,8 (אם תהיה בכלל היענות). אם אתם מעוניינים, תרשמו גם כמה gb אתם רוצים, ואם אתם מכירים דגם שלדעתכם יהיה טוב שימו קישור (אני עוד לא בוחר דגם, נראה איזה איכויות ירצו...) בהצלחה לנו
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מעל 50$ יש מס הלא כן? http://www.dealextreme.com/p/genuine-transcend-micro-sd-transflash-card-with-sd-card-adapter-32gb-class-4-82499 מישהו יודע כמה מס אני חוטף וכמה זמן מהחיים שלי לוקח לשלם אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פלטפורמת הגיימינג מציעה למשתמשיה לנסות באופן חינמי צמד משחקי פעולה פופולריים, ולרכוש בהנחות מגוון כותרים נוספים סוף שבוע חדש כבר כאן, וזה זמן טוב לעדכן אתכם בהצעות המעניינות שיש ל-Steam להציע לנו. כמו תמיד, גם כעת התפריט כולל משחקים שניתן להוריד ולשחק בהם בחינם למשך זמן מוגבל – ומגוון הנחות על כותרים שעשויות לסייע לכם להרחיב את הספרייה שלכם. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%A3-%D7%94%D7%A9%D7%91%D7%95%D7%A2-%D7%A9%D7%9C-steam-%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%95-%D7%97%D7%99%D7%A0%D7%9D-%D7%91-arma-3-%D7%95%D7%91-black-ops-3/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-