עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. חבילת גלישה שלי 20 מגה מסתיימת בסוף החודש (בזק 70 ש"ח, סמייל 45 ש"ח), היום התקשרתי לבזק לבדוק חידוש חבילת הגלישה הם דרשו 109 ש"ח עבור אותה מהירות ולא הסכימו להשאיר את אותו מחיר. האם יש אלטרנטיבה זולה יותר ?. אשמח לתגובות...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by AvlK,

בזמני ההגעה שלהם רשום 6-10 ימי עסקים , ברור לי שזה לא בדיוק כך אבל האם זה נורמאלי שהחבילה באוויר (לא בארה״ב ולא בישראל) כבר 12 יום? הזמנות קודמות דרכם לאחר 7-8 יום נחתו בארץ (עדיין לא הגיעו לסניף הדואר אבל נחתו) אני צריך במקרה כזה להתחיל לברר מה קורה או שזה עדיין בגדר חריגה נורמאלית? תודה

• 19 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by אהרוןכהן,

שלום, אשמח לקבל המלצה על מותג ודגם של תנור משולב כיריים שעומד בקריטריונים הבאים:פיזור חום לאפיה בתוך התנור כיריים מסודרות באופן יעיל להעמדת סיריםתנור מצופה באמייל ואיכותי שלא מתקלקל מהר?תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני אמורה לקבל מחו"ל שני סכומי כסף קטנים, סדר גודל של מאות בודדות של דולרים, איך אני אשלם הכי פחות עמלות? צריכה את הכסף בשקלים, לא יכולה לשמור במט"ח...

• 0 תגובות
    • 988 צפיות
  5. הוא אמר שאין לו זמן להסתובב, אז מה שארצה אצטרך להזמין למקום שבו הוא יהיה. יש המלצות מה כדאי לקנות?

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by deluxe,

אני לא נוהג לקנות ברשת. אבל החלטתי לנסות לבדוק את הנושא... כבר הרבה זמן שאני בודק מחירים של מוצרים באיביי, ואני לא מבין מה כולם מוצאים שם? רוב הדברים הופכים ללא משתלמים בגלל עלות משלוח גבוהה. יש איזה משהו שאני לא שם לב אליו ובגללו הכל נראה לא משתלם? מה מומלץ לקנות דרך איביי? אלו עצות תוכלו לתת למתחיל בתחום כדי להפיק תועלת מקסימלית? תודה רבה!

• 42 תגובות
    • 13.6k צפיות
  7. שלום היבואן של Centrum בארץ מוכר רק את הקופסאות הקטנות של 60 טבליות, ולא את האריזה הגדולה החסכונית שמספיקה לשנה. (כנראה בגלל שהיבואן מעדיף לעשות רווח גדול על הלקוחות, ולא למכור להם אריזה חסכונית) אני בד"כ קונה את הקופסא הגדולה כשאני בחו"ל.. אבל כשאני לא, האם מוכרים בארץ באיזהשהו מקום(יבוא פרטי למשל?) את האריזה שמספיקה לשנה? ובנוסף, מישהו מכיר אתרים אמינים בחו"ל שמוכרים אותה? תודה רבה card

• 23 תגובות
    • 5.5k צפיות
  8. אני מסתכל עכשיו וגם החבילות למצטרפים חדשים יקרות יותר מפעם. מעבר לזה שהקטע שהמחיר קופץ ללהיות יקר יותר מחבילה במחיר קבוע אחרי שנה ומי יודע אם נזכור עוד שנה בכלל לשנות, עושה את החבילה לא יותר אטרקטיבית מחבילה במחיר קבוע. האם למישהו יש נסיון עם מיקוח בזמן האחרון ויכול לאמר לי אם יש לי טעם לנסות בכלל?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. Started by Bauer,

אני מעדכן את ההודעה הראשונה בנושא למקרה שמישהו יקרא: לאחר שיחה עם מנהלת שירות הלקוחות, כל הנושאים הובהרו, הובנו ומטופלים לשביעות רצוני המלאה לסיכום: השירות טוב, התמורה למחיר מצוינת, ובסופו של יום - כן הייתי ממליץ להשתמש בשירותים שלהם. תודה, ובהצלחה! שלום! רציתי לספר פה על הנסיון (השלילי) שלי בשילוח דרך BUY2USA. הזמנתי משהו כמו 10 חבילות דרך אמזון, ועוד כ 6 מחנויות אחרות וביצעתי איחוד ב BUY2USA. החבילות הגיעו עם 3 בעיות: בחבילה אחת שקע מתאם אמריקני-אירופי שבור. כל האריזות הגיעו פתוחות וכמה קרועות (למשל אריזות פלסטיק שאפשר לפתוח יפה בהחלקת קרטון מאחורה). אף חשבונית מקורית לא הגיעה עם המשלוח, והיו חבילות שהגיעו מאמזון עם חשבוניות בוודאות. הם מתנערים מ…

• 18 תגובות
    • 4.9k צפיות
  10. שלום לכולם. לאחרונה הזמנתי זוג נעליים מאמזון בכוונה לשלוח אותם דרך השירות של buy2. היום, כאשר החבילה הגיעה מחסנים שלהם, די הופתעתי לגלות כי עבור שילוח אווירי של החבילה הם דורשים לא פחות מ-40 דולר. לפי מה שכתוב באתר שלהם, המחיר הסופי נקבע ע"פ המשקל הפיזי או הנפחי, הגבוה מבין השניים. המשקל הנפחי של החבילה הוא כ-1.5 ק"ג. פה רשום כי עבור 40$ משקל החבילה צריך להיות 2 קילו. בדף המתפאר לשלוח נעליים במחיר של 20$ רשום: גם לפי המחשבון שלהם באתר רשום כי המחיר הסופי הוא 20$. מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  11. שלום רב, אני מעוניין לרכוש מכשיר של SODA STREAM חשבתי לבדוק אופציה לקנות את זה במכירה קבוצתית שנארגן פה. יש היענות? יש מספר מבצעים ואם תהיה הענות רחבה אולי נוכל להוזיל עוד יותר מחירים מחיר מבצע לדוגמא הינו 350 למיכל +בקבוק http://www.sodastream.co.il/catalog/onsale

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. בנוגע לספקים, המחירים קבועים - 30 ש"ח לכל המהירויות. הבעיה היום היא התשתית. ועם בזק יש לי לאחרונה בעיה רצינית. הם כנראה הבינו שההכנסות שלהם מטלפוניה הולכות ויורדות ולא יעלו יותר ולכן החליטו לפצות על כך באמצעות העלאת תעריפי האינטרנט. אני כרגע על תשתית 20 מגה ב 60 ש"ח (הועלו ל 30 מגה לפני כחודש באותו מחיר). לפי נציגת השירות המחיר הולך לקפוץ פי שניים (2!!!) באפריל. מה המחיר הנמוך ביותר שניתן להוציא מהם? במה כרוך המעבר להוט?

• 23 תגובות
    • 7.8k צפיות
  13. Started by omerha,

אני מעונין להתחבר לבזק עבור תשתית. המחירים גבוהים והם דורשים התקנה ו100₪ עבור מודם. יש פה איזה סוכן מכירות בפורם שיכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by מנחם,

אני מנסה למצוא חנות שמוכרת פד ענק לעכבר, כמו למשר Xtrac Pads Ripper XXL מישהו מכיר חנות בארץ או בחול שמוכרת את זה, או מוצר מקביל, לישראל במחיר שפוי?תודה!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by morpheus1234,

לקראת החגים צפויים להיות מבצעים על הבשמים וזה הזמן להתחדש בבושם טוב ;D אני מחפש המלצות לבושם ליומיום, חשוב שיחזיק הרבה זמן (יום עבודה מלא במשרד), בעל נוכחות , ובואו נניח שמחיר היא לא issue... המלצות יתקבלו בברכה 8)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Kolshamen,

באתר הדואר אני מקבל הודעה: "הפריט התקבל מבריטניה ב 03/02/2013 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען" האם זה אומר שהפריט לא עצר במכס? עובדת של הדואר אמרה לי שהוא עצר ואחת אחרת אמרה שהוא בדרך אלי אני לא מבין אין להם אפשרות לדעת? אשמח לעזרה. תודה מדובר בפלאפון בעסקה של 700$

17. אני נוסע לתקופה קצרה לניו יורק, ומעוניין להיות מסוגל להתקשר לישראל. איך הכי כדאי לי לעשות את זה? האם אני יכול להסתמך על נגישות של Wifi בכל מקום, ולהסתפק בשליחת הודעות לישראל על גבי האינטרנט, או שעדיף לי להשיג חבילת שיחות לישראל ולארה"ב? ניתן להניח שאבצע מעט מאד שיחות, ושהשיחות שאבצע יהיו קצרות מאד.

• 9 תגובות
    • 7.6k צפיות
  18. שלום יש לי בחדר טלפון אלחוטי של Panasonic, ואני חייב לציין שפנסוניק של היום זה לא מה שהיה פעם. השימוש בו לא נוח, ואני מעוניין לקנות משהו אחר, של יצרן אחר, ומחפש המלצה על משהו טוב. אז אם למישהו יש טלפון אלחוטי שהוא מרוצה ממנו, אודה לכם אם תוכלו להגיד.. תודה רבה card

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by מנחם,

לפני מס' ימים המסך שלי מת. אחרי שיחת טלפון רגועה אחת, הגיע למחרת שליח מדל עם מסך חליפי מדגם מתקדם יותר. לדעתי זה שירות מעולה, ומגיע לDell ח"ח ענק. המסך שמת הוא Dell U2711, המסך החליפי הוא Dell U2713H (לא HM. מדובר ביורש הישיר של הU2711)

• 1 תגובה
    • 978 צפיות
  20. Started by MaorSwan,

כבר לא יודע מה לעשות.. עברתי 3 חברות בחודש האחרון ואני עדיין מאוכזב מכולן, חוויות שירות גרועות להחריד! הוט: עם הוט הייתי שנים, היה לנו אינטרנט 100 מגה אבל מהירות מחרידה והמון המון ניתוקים, עד שהחלטנו להתנתק ולעזור לבזק. בזק: המהירות הייתה עוד יותר מחרידה, הייתה לנו חבילה של 30 מגה אבל מספיק שהיית פותח את הטורנט עם הורדה מסכנה אחת האינטרנט היה הופך כ"כ איטי שהיה לוקח 10 שניות להיכנס לגוגל. הם לא עצמאיים בשיט, בכל בעיה הכי קטנה הם היו צריכים להעלות את הוט על הקו ועד שהוט עונים זה 40 דקות אז התחרפנתי. הם ניסו לסדר את הבעיה 4 פעמים אבל ויתרתי כבר, לא רציתי להקשיב להם ולקח לי שעתיים וחצי!!! להתנתק מהם, הם לא עזבו אותי בשקט, העבירו אותי מנציג לנציג לנציג וניסו לשכנע אותי בלי הפ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. קניתי אתמול מחשב בKSP (יותר נכון מעבד, לוח אם, זיכרון, וSSD, וקירור). קודם כל אני רוצה לציין לשבח את המוכר בירושלים הר חוצבים, אין לי מושג לשמו אבל הוא עם שיער ארוך, פירסינגים באוזניים ובגבות. בחור אדיב ונחמד ובתור אחד שנתן שירות במשך שנים - הוא נותן אחלה שירות. גם במוקד שלהם יש שירות מהיר יחסית, בזמן שהמתנתי שההזמנה תגיע, התקשרתי מספר פעמים למוקד כי לא האמנתי שיחזרו אליי בזמן. כשהמוקד אמר שהם יחזרו אליי עם עדכון - באמת חזרו אליי. וגם המוקד עונה מהר יחסית. וגם התקשרו אליי להגיע שהציוד הגיע - והוא הגיע אחר צהריים. אני רוצה לציין גם את החידוש החכם שלהם - יש טופס שבו אתה מתחייב לבדוק את הלוח אם במקום, לפתוח ולבדוק שאין כלום שבור או פינים עקומים. ואם יש יחליפו במקום ב…

• 49 תגובות
    • 9.6k צפיות
  22. שלום, רכשתי כרטיס מסך בארה"ב שהגיע עם קרוב משפחה. הכרטיס תקול וכבר הגשתי וקיבלתי אישור ל RMA - return merchandise authorization אני שולח את המוצר לגרמניה - מה התהליך של החזרה לארץ ? האם אני אקבל לשלם על המוצר מע"מ ? אשמח לשמוע מנסיון של אנשים שכבר נתקלו בעניין.

• 24 תגובות
    • 7.1k צפיות
  23. Started by hardwell,

חשוב לי לציין שדיברתי עם קיריל היום בבוקר ואמרתי לו שכל מה שנרשם אומנם היה אמת אבל נרשם בליווי כעס ועצבים והשפיעה על הכתיבה ועל שיקול הדעת שלי, ושזה נוצר מפאניקה ותחושת מרמה (לדעתי האישית) מהמקרה עם המארז. בכל מקרה, חשוב לי לציין גם שיש לי תשובה סופית מ TMS אחרי שהייתי אצלהם היום ואני רושם את הדיון הזה תוך שימת לב על שפה נייטרלית ולא תוקפנית. הערה: בכל מהלך השהות שלי עם אחי ב TMS קיריל אפילו לא העיף כלפינו מבט, והיה עסוק מול המסך כל הזמן, כאילו שאנחנו לא קיימים. הגעתי לשם היום מלווה באחי, הגעתי לחנות ושלושה טכנאים עבדו על המארז. לאחר כ- 10 דקות אחד הטכנאים קרא לי ואמר שהמארז עכשיו בסדר. הגעתי וראיתי שהוא סגור, ביקשתי שייפתחו ויסגרו מחדש כדי להראות לי שהכל אכן תקין, לקח לה…

• 300 תגובות
    • 60.9k צפיות
  24. אני רוצה להזמין משהו מחו"ל והייתי רוצה לדעת איזה משהם עדיף. עד היום היה לי ניסיון רק עם HK POST, הדברים בדרך כלל הגיעו אלי אחרי 4-6 שבועות. מניסיון שלכם איזה מהם מהיר יותר/בטוח יותר? נ.ב. חשוב לציין שאח שלי הזמין ספר מתל אביב והוא הגיע לירושלים אחרי יותר משבועים (כנראה ניסו להשתמש ביונה והיה כבד לה והיו צריכים לחפש חמור...) אז יכול להיות שהחבילות מ HK הגיעו לארץ דיי מהר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. עידכון #2 - 15.02.2013 הגענו למאסה הקריטית הנדרשת לדעתי והגיע הזמן לפתוח את הקניה באופן רשמי גשו לדיון הרשמי, הצביעו והשפיעו - בהצלחה! אני מזכיר לכולם לשמור על תרבות דיון וניסוח ענייני ורלוונטי לדיון - הודעות אחרות תמחקנה ללא התראה! נתראה שם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=554704 ננעל! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - עידכון #1 - 14.02.2013 קיבלנו בינתיים כמה הצעות קרובות מאוד מ-TMS ו-IQPC אבל פרטים ותנאים סופיים יתבררו במהלך השבוע הבא נראה כרגע שהכיוון הוא בעיקר HD7870XT וה-GTX660OC אבל …

• 87 תגובות
    • 29k צפיות

דיונים חדשים בפורומים