צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לבנות מחשב ישן, רק חסר לי לוח אם. איפה אני יכול להשיג עכשיו לוח אם לSOCKET 7/SOCKET 370/SLOT1? או אולי למישהו מחברים בפורום יש חומרה ישנה שהם מוכנים למסור/למכור במחיר מתאים?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה אנשים יקרים. אני לקוח הוט מזה שנים רבות, כיום רוב המכשירים בבית פועלים בשירות הוט. (חבילת הטריפל). בתחילת הקשר הייתי בעל רוחב 750KB, מאז ועד היום עברתי בתחנת 1.5MB ועצרתי ב2.5MB. לאחרונה התחלתי להעמיד את מחיר התשתית בסימן שאלה, האם זהו המקסימום שאקבל תמורת 47 שקלים בחודש? הספק שלי מציע 20 שקלים לכל מהירות אינטרנט כך שהוא לא מהווה בעיה, מצד שני התשתית המוגבלת שברשותי גורמת לאי נוחות חלקית. עכשיו, בהשוואה אליכם המשלמים, האם עלי להודות על כך או לדרוש יותר? תודה מראש לעונים. שבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר מובילים זולים באזור רחובות? (לטובת כניסה לדירה חדשה)
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים.אני מעוניין לקבל חוו"ד לתימחור אחזקת מחשבים לעסק. כיצד לתמחר, מה התעריף הנהוג לפי מחשב רגיל ברשת(קבוצת עבודה עם/בלי חיבור לשרת), מדפסות . לא עפ"י קריאת שרות אלא לפי חוזה שרות חודשי. אני יודע שיש שוני בין אזור המרכז לדרום וצפון. נא להתייחס לאיזור הדרום. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מכונת גילוח שלא תהיה יקרה אבל תהיה טובה, באיזה מחירים כדאי לי לקנות ואיזה סוג? דבר שני, איזה מחיר נחשב סבבה לגלקסי S3?
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
חבילת גלישה שלי 20 מגה מסתיימת בסוף החודש (בזק 70 ש"ח, סמייל 45 ש"ח), היום התקשרתי לבזק לבדוק חידוש חבילת הגלישה הם דרשו 109 ש"ח עבור אותה מהירות ולא הסכימו להשאיר את אותו מחיר. האם יש אלטרנטיבה זולה יותר ?. אשמח לתגובות...
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמני ההגעה שלהם רשום 6-10 ימי עסקים , ברור לי שזה לא בדיוק כך אבל האם זה נורמאלי שהחבילה באוויר (לא בארה״ב ולא בישראל) כבר 12 יום? הזמנות קודמות דרכם לאחר 7-8 יום נחתו בארץ (עדיין לא הגיעו לסניף הדואר אבל נחתו) אני צריך במקרה כזה להתחיל לברר מה קורה או שזה עדיין בגדר חריגה נורמאלית? תודה
-
- 19 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל המלצה על מותג ודגם של תנור משולב כיריים שעומד בקריטריונים הבאים:פיזור חום לאפיה בתוך התנור כיריים מסודרות באופן יעיל להעמדת סיריםתנור מצופה באמייל ואיכותי שלא מתקלקל מהר?תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני אמורה לקבל מחו"ל שני סכומי כסף קטנים, סדר גודל של מאות בודדות של דולרים, איך אני אשלם הכי פחות עמלות? צריכה את הכסף בשקלים, לא יכולה לשמור במט"ח...
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הוא אמר שאין לו זמן להסתובב, אז מה שארצה אצטרך להזמין למקום שבו הוא יהיה. יש המלצות מה כדאי לקנות?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא נוהג לקנות ברשת. אבל החלטתי לנסות לבדוק את הנושא... כבר הרבה זמן שאני בודק מחירים של מוצרים באיביי, ואני לא מבין מה כולם מוצאים שם? רוב הדברים הופכים ללא משתלמים בגלל עלות משלוח גבוהה. יש איזה משהו שאני לא שם לב אליו ובגללו הכל נראה לא משתלם? מה מומלץ לקנות דרך איביי? אלו עצות תוכלו לתת למתחיל בתחום כדי להפיק תועלת מקסימלית? תודה רבה!
-
- 42 תגובות
- 13.7k צפיות
-
-
שלום היבואן של Centrum בארץ מוכר רק את הקופסאות הקטנות של 60 טבליות, ולא את האריזה הגדולה החסכונית שמספיקה לשנה. (כנראה בגלל שהיבואן מעדיף לעשות רווח גדול על הלקוחות, ולא למכור להם אריזה חסכונית) אני בד"כ קונה את הקופסא הגדולה כשאני בחו"ל.. אבל כשאני לא, האם מוכרים בארץ באיזהשהו מקום(יבוא פרטי למשל?) את האריזה שמספיקה לשנה? ובנוסף, מישהו מכיר אתרים אמינים בחו"ל שמוכרים אותה? תודה רבה card
-
- 23 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
אני מסתכל עכשיו וגם החבילות למצטרפים חדשים יקרות יותר מפעם. מעבר לזה שהקטע שהמחיר קופץ ללהיות יקר יותר מחבילה במחיר קבוע אחרי שנה ומי יודע אם נזכור עוד שנה בכלל לשנות, עושה את החבילה לא יותר אטרקטיבית מחבילה במחיר קבוע. האם למישהו יש נסיון עם מיקוח בזמן האחרון ויכול לאמר לי אם יש לי טעם לנסות בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מעדכן את ההודעה הראשונה בנושא למקרה שמישהו יקרא: לאחר שיחה עם מנהלת שירות הלקוחות, כל הנושאים הובהרו, הובנו ומטופלים לשביעות רצוני המלאה לסיכום: השירות טוב, התמורה למחיר מצוינת, ובסופו של יום - כן הייתי ממליץ להשתמש בשירותים שלהם. תודה, ובהצלחה! שלום! רציתי לספר פה על הנסיון (השלילי) שלי בשילוח דרך BUY2USA. הזמנתי משהו כמו 10 חבילות דרך אמזון, ועוד כ 6 מחנויות אחרות וביצעתי איחוד ב BUY2USA. החבילות הגיעו עם 3 בעיות: בחבילה אחת שקע מתאם אמריקני-אירופי שבור. כל האריזות הגיעו פתוחות וכמה קרועות (למשל אריזות פלסטיק שאפשר לפתוח יפה בהחלקת קרטון מאחורה). אף חשבונית מקורית לא הגיעה עם המשלוח, והיו חבילות שהגיעו מאמזון עם חשבוניות בוודאות. הם מתנערים מ…
-
- 18 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה הזמנתי זוג נעליים מאמזון בכוונה לשלוח אותם דרך השירות של buy2. היום, כאשר החבילה הגיעה מחסנים שלהם, די הופתעתי לגלות כי עבור שילוח אווירי של החבילה הם דורשים לא פחות מ-40 דולר. לפי מה שכתוב באתר שלהם, המחיר הסופי נקבע ע"פ המשקל הפיזי או הנפחי, הגבוה מבין השניים. המשקל הנפחי של החבילה הוא כ-1.5 ק"ג. פה רשום כי עבור 40$ משקל החבילה צריך להיות 2 קילו. בדף המתפאר לשלוח נעליים במחיר של 20$ רשום: גם לפי המחשבון שלהם באתר רשום כי המחיר הסופי הוא 20$. מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לרכוש מכשיר של SODA STREAM חשבתי לבדוק אופציה לקנות את זה במכירה קבוצתית שנארגן פה. יש היענות? יש מספר מבצעים ואם תהיה הענות רחבה אולי נוכל להוזיל עוד יותר מחירים מחיר מבצע לדוגמא הינו 350 למיכל +בקבוק http://www.sodastream.co.il/catalog/onsale
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בנוגע לספקים, המחירים קבועים - 30 ש"ח לכל המהירויות. הבעיה היום היא התשתית. ועם בזק יש לי לאחרונה בעיה רצינית. הם כנראה הבינו שההכנסות שלהם מטלפוניה הולכות ויורדות ולא יעלו יותר ולכן החליטו לפצות על כך באמצעות העלאת תעריפי האינטרנט. אני כרגע על תשתית 20 מגה ב 60 ש"ח (הועלו ל 30 מגה לפני כחודש באותו מחיר). לפי נציגת השירות המחיר הולך לקפוץ פי שניים (2!!!) באפריל. מה המחיר הנמוך ביותר שניתן להוציא מהם? במה כרוך המעבר להוט?
-
- 23 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
אני מעונין להתחבר לבזק עבור תשתית. המחירים גבוהים והם דורשים התקנה ו100₪ עבור מודם. יש פה איזה סוכן מכירות בפורם שיכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני מנסה למצוא חנות שמוכרת פד ענק לעכבר, כמו למשר Xtrac Pads Ripper XXL מישהו מכיר חנות בארץ או בחול שמוכרת את זה, או מוצר מקביל, לישראל במחיר שפוי?תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת החגים צפויים להיות מבצעים על הבשמים וזה הזמן להתחדש בבושם טוב ;D אני מחפש המלצות לבושם ליומיום, חשוב שיחזיק הרבה זמן (יום עבודה מלא במשרד), בעל נוכחות , ובואו נניח שמחיר היא לא issue... המלצות יתקבלו בברכה 8)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באתר הדואר אני מקבל הודעה: "הפריט התקבל מבריטניה ב 03/02/2013 ומועבר ליחידת הדואר הקרובה לנמען לשם מסירתו לנמען" האם זה אומר שהפריט לא עצר במכס? עובדת של הדואר אמרה לי שהוא עצר ואחת אחרת אמרה שהוא בדרך אלי אני לא מבין אין להם אפשרות לדעת? אשמח לעזרה. תודה מדובר בפלאפון בעסקה של 700$
-
- 19 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני נוסע לתקופה קצרה לניו יורק, ומעוניין להיות מסוגל להתקשר לישראל. איך הכי כדאי לי לעשות את זה? האם אני יכול להסתמך על נגישות של Wifi בכל מקום, ולהסתפק בשליחת הודעות לישראל על גבי האינטרנט, או שעדיף לי להשיג חבילת שיחות לישראל ולארה"ב? ניתן להניח שאבצע מעט מאד שיחות, ושהשיחות שאבצע יהיו קצרות מאד.
-
- 9 תגובות
- 7.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר טלפון אלחוטי של Panasonic, ואני חייב לציין שפנסוניק של היום זה לא מה שהיה פעם. השימוש בו לא נוח, ואני מעוניין לקנות משהו אחר, של יצרן אחר, ומחפש המלצה על משהו טוב. אז אם למישהו יש טלפון אלחוטי שהוא מרוצה ממנו, אודה לכם אם תוכלו להגיד.. תודה רבה card
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני מס' ימים המסך שלי מת. אחרי שיחת טלפון רגועה אחת, הגיע למחרת שליח מדל עם מסך חליפי מדגם מתקדם יותר. לדעתי זה שירות מעולה, ומגיע לDell ח"ח ענק. המסך שמת הוא Dell U2711, המסך החליפי הוא Dell U2713H (לא HM. מדובר ביורש הישיר של הU2711)
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-