עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by bennash,

אני עומד לקנות מחשב ולספק יש 5 שנות אחריות בספק הקודם כבר בשנה הראשונה נשברו לי כל חיבורי ה sata וקניתי באותה החנות של הספק כבלים ממולקס לסאטה ולא שאלתי על אחריות וגם לא אמרו לי. מה ניתן באחריות של הספק seasonic?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. אמרה לי נציגה שמנוי VIP לא רק מאפשר צפייה בכל משרות האתר אבל גם נותן לי להתמודד עם פחות מועמדים בראיון עבודה כי לא כולם בעלים של מנוי VIP. היו דיבורים שמשרות שאתר מציע אפשר למצוא במקומות אחרים אבל לדעתי זה לא ככה כי אתרי דרושים אחרים פשוט אוספים משרות מאתר זה ומפרסמים אצלם. כאשר מקליקים על תיאור משרה, אתרים מפנים לאתר AllJobs. כנראה יש משרות באמת בילעדיות לאתר זה. מה אתם חושבים? אתם מנויים באתר זה או אולי באתר אחר?

• 2 תגובות
    • 9.3k צפיות
  3. מה הסיכוי שמכתב שנשלח בדואר רגיל ילך לאיבוד/יגנב וכו' והאם עדיף לשלם פי - 3 ולשלוח רשום? בנוסף יש אפשרות לנעמן לשלם בעת מסירה ככה ששולח לא ישלם? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by proevo4ever,

אהלן, אני מחפש לקנות נעל ספורט במחיר שפוי (עד 400 שקל) באזור המרכז חיפשתי ליד קניון איילון יש מרכז קניות שבהם החנויות: מגה ספורט עודפים(מחירים סבירים 250+- אבל איכות מעאפנה) גלי- לא מצאתי נעל ספורט נורמלית סוקוני / נייק - מחירים מטורפים לחלוטין(700+) ובקניות איילון חנות אדידס- מחירים מטורפים (700+) אני לא מחפש להזמין מחול. יש רעיונות?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. קניתי לפני שנתיים זוג זיכרונות DDR3 שכל אחד מהם הוא 8GB עם צלעות קירור של G.Skill ב500 שקל מיד אחרי שקניתי המחיר עלה והגיע בסי ל850 שקל היום אחרי שיש כבר DDR4 המחיר לא ירד ממה שקניתי ועומד על 695 שקל. למה המחיר לא יורד ואם זה קשור לדולר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by iz,

שלום, עברתי למבצע של בזק בינלאומי ספק + תשתית התקשרתי לבזק לוודא שלא יחייבו אותי יותר והם אמרו שאני צריך להחזיר את המודם תוך שבועיים (ועבר שבוע עד שהתקשרתי) ואם לא אני ישלם קנס של 350 שח חיפשתי חניות של בזק סטור ואין באיזור שלי והשעות פתיחה שלהם יחייבו אותי לקחת חצי יום חופש מהעבודה רציתי לדעת האם יש "פירצה" או משהו בחוק לטובתי שאני לא יודע אליו ? כלומר , האם אני יכול לדרוש מהם שיאספו את המודם ? לבקש לראות את החוזה שאומר שאני צריך לשלם קנס 350 שח ? ובכלל אם לא הייתי מתקשר לא הייתי יודע שיש את הקנס הזה *אני לא מנסה להשאיר אצלי את המודם כי הוא גם ככה ישן

• 2 תגובות
    • 3.3k צפיות
  7. http://www.amazon.com/Toshiba-7200rpm-3-5-Inch-Internal-PH3500U-1I72/dp/B00OP2PKH2/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1437192018&sr=8-2&keywords=8TB+7200+RPM&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 לא הצלחתי להבין איך נרשמים ומשיגים הצעת מחיר באתר של שיפיטו המשלוח של אמזון עולה 20$ לשבועיים וחצי

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  8. Started by gkman,

שלום, אני רוצה לקנות מטען סוללות שיכול להטעין סוללות AA, AAA ו9V (אלא השלושה העיקריים שאני מעוניין בהם). התחלתי לקרוא ולבדוק מטענים , אבל מהר מאוד הבנתי שיש הרבה מאוד סוגים שונים של סוללות ומטענים (חכמים, טיפשים וכו'). אין לי ממש סבלנות להתחיל וללמוד את כל הנושא הזה- הטיפה שכבר קראתי ייאש אותי. אני בסה"כ רוצה להטעין סוללות למקלדת, עכבר והשעון לילה שלי. חשוב לי שהמטען יטעין מהר את הסוללות (עד שעתיים -שלוש) ושיהיה ניתן להטעין בקומבינציות שונות (לדוג' סוללה מסוג אחד ושני סוללות מסוג אחר). שאר הדברים פחות חשובים לי. מחיר די גמיש, כמובן מעדיף שיהיה כמה שיותר זול. מישהו שמכיר את הנושא הזה ויכול להמליץ לי על משהו? אולי גם אם יש לו קישור להסבר פשוט ומסודר של כל הנושא.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. היי יש לי לפטופ של סמסונג שנהרס (והוא דווקא מאחד הדגמים היותר יקרים) לפני שלושה חודשים, התיקון מכוסה באחריות. מסרתי את הלפטופ לתיקון אצל נותן השירות בארץ (מעבדות חיון) וקיבלתי לפטופ חלופי,הרבה פחות טוב משלי. נאמר לי שהמעבדה צריכה להזמין לוח אם להחלפה בלפטופ ואז לראות איזה עוד חלקים נפגעו, נמסר לי כי ההזמנה של החלק והגעתו תיקח כשלושה חודשים. במהלך השלושה חודשים האחרונים התקשרתי לחיון ונמסר לי שאין שינוי במצב התיקון (אין אפשרות להתקשר למעבדה, מגיעים למוקד חיצוני שבסה"כ מסתכל על כרטיס הלקוח). היום משפקעה סבלנותי להמתין הלכתי למעבדה שם דיברתי עם טכנאי המעבדה, לפי דבריו מעבדות חיון נמצאת בהקפאת הליכים ולכן לא ניתן להזמין חלקים לתיקונים (משמע התיקון לא התקדם אפילו קצת), לא ידוע…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by pantera,

קניתי מקרר ב 4000 שח ולאחר יום עוד לפני שקיבלתי אותו ביטלתי את העסקה טלפונית ונאמר לי שעליי לשלם דמי ביטול על סך 100 שח ועוד את הסכום סליקה שחברת האשראי גבתה מהם שזה יוצא 190 שקל ביחד (הם אמורים להוכיח שלקחו מהם סכום כזה חברת האשראי) חשבתי שהכל בסדר עד שלאחר חודש ירד לי תשלום על סך 1000 שח מהם, התקשרתי ואמרו שהיתה אי הבנה ושהייתי צריך להגיע לסניף לבטל שזה לא נכון.... בכל אופן הגעתי לסניף שילמתי את הדמי ביטול ועבר כבר 9 ימים ועדיין לא טיפלו בזה שלפי חוק חייבים להחזיר את הכסף ולבטל עיסקה לאחר 7 ימים. אז אם אתם צרכים מוצר חשמלי בבקשה תזהרו מהם כי הם נחמדים עד שאתה קונה ואחר כך אין עם מי לדבר במיוחד אם אתם מבטלים עסקה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Shasoosh,

היי, הייתי שמח לדעת אם פספסתי משהו בנושא. אני קורא לגבי ביטול עסקה רגילה ומכר ברחוק (קניה באינטרנט לדוגמא) לפי מה שקראתי, בטווח ה 14 יום בעסקה רגילה, ניתן לבטל את העסקה אך ורק במידה והמוצר לא נפתח, לא חובר לחשמל וכו'. לעומת זאת בסחר ברחוק, בטווח ה 14 יום, ניתן להחזיר את המוצר בכל מצב (חוץ מנזק פיזי שנגרם על ידי הקונה כמובן). גם אם הוא נפתח, גם אם הוא חובר לחשמל וכו'. אפילו אם הוא פשוט לא נראה לי, ניתן להחזיר אותו לחנות ולשלם דמי ביטול (5 אחוז או 100 שקל) האם באמת כך הדברים? אם כן, אני לא רואה סיבה לקנות את המוצרים בחנות ולא להזמין מהאינטרנט. לדוגמא, אם היום אני קונה מכשיר סלולארי תקול ורוצה להחליפו יתכן ובחנות יאמרו לי שאני צריך לפנות למעבדה, שם יאמרו לי שהתיקון יכול לקחת…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Zeev86,

אתר/פורום hosts די מת אז תרשו לי לפתוח דיון כאן (מקווה שפורום צרכנות מתאים לדיון מסוג זה). אני מחפש אחסון לעסק תדמית של קרובי משפחה. נתקלתי בדילמה באתר box.co.il אם להשכיר אחסון ב50 שקל לאתר תדמית או שרת וירטואלי VPS גם ב50 שקל. בשרת וירטואלי אני מקבל נפח ותעבורה גדולים יותר ותהיה לי אפשרות לאחסן שם גם אתרים נוספים, אבל מצד שני אני לא בטוח שמעבד אחד לשרת וירטואלי מספיק ואם לא אפול בפח כשיביאו לי שרת איטי להחריד, בגלל שהמחיר קצת תמוהה אם החברה מבטיחה שרתים וירטואליים שיהיו מהירים ויציבים יותר משרת אחסון רגיל כששני המוצרים הם באותו מחיר. מישהו שמבין ויש לו נסיון עם זה יכול בבקשה לתת לי עצה?

• 2 תגובות
    • 465 צפיות
  13. הכי זול שראיתי בינתיים זה 33 דולר של crucial באמזון. מישהו ראה עוד משהו?

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  14. היצרנית הסינית של אחד מהמכשירים המשתלמים ביותר בשוק מכריזה כי תצטרף אל חגיגות הבלאק פריידיי בדרך הייחודית לה לכתבה: http://hwzone.co.il/הזדמנות-שנייה-ה-oneplus-2-יוצע-לרכישה-ללא-הזמנ/

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. ב-KSP ראיתי פריט שזמין רק בסניף מרכז ואחרי שבירריתי מול שירות לקוחות נאמר לי שפריט אכן נמצא בסניף מרכזי וניתן להזמינו לסניף מקומי בצפון איפה אני גר. האם יצר למישהו לחוות בזה וקיבלתם מוצר כפי שמתואר באתר ללא בעיות? כי מה שאני לא רוצה זה שיגידו לי שפריט לא נמצא וינסו לדחוף "פריט שווה ערך"...

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by Shmuel Cohen,

אהלן חברים אז כמו שידוע לרובנו יום שישי הקרוב זה הבלאק פריידי.. רציתי לבקש ממכם אם תוכלו לעזור לי במציאת אתרים לקניית נעליים ? (כשאני שואל מאיפה אני מתכוון לאתר אמין ושיצא משתלם לקנות ממנו מאשר בארץ)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. רשת חנויות המחשבים הגדולה הנוספת של ישראל פצחה בקו של מבצעים משלה, למשך שלושה ימים בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-black-friday-עכשיו-גם-ברשת-אייבורי/

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  18. כרטיס מסך GeForce GTX 970 של חברת EVGA מדגם ה-Superclocked Gaming ACX 2.0 מוצע במחיר שאסור לפספס לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצע-מלהיב-geforce-gtx-970-מתקדם-בפחות-מ-1400-שקלים/

• 2 תגובות
    • 505 צפיות
  19. ממה שהבנתי גודל החבילה + משקל מייקרים את עלות המשלוח. כשאני מזמין מוצר איך אני יודע מה תהיה גודל ומשקל החבילה?

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  20. טאבלט קומפקטי של היצרנית הסינית זמין בחצי מחיר, כעת באתר של אמאזון גרמניה לכתבה: http://hwzone.co.il/כעת-בסייבר-מאנדיי-טאבלט-של-לנובו-בפחות/

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by iSolt,

אני קונה את corsair k70 ב920 ורוצה לקחת גם עכבר שיצא ב60%. לא רייזר סוג החזקה claw אם אפשר המלצה על כמה דגמים מומלצים והסבר עליהם.

22. Started by Mikel17,

אין שום אופציה באמזון לתשלומים בויזה?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. הפאבלט של גוגל ומוטורולה מהדור הקודם זמין לרכישה בעבור כשליש ממחירו המקורי, אולי בפעם האחרונה לפני שהוא נעלם לגמרי אחד המבצעים הלוהטים ביותר שהזדמן לנו לפגוש בימי הבלאק פריידיי בתחילת החודש היה על סמארטפון הנקסוס 6 של מוטרולה וגוגל, אשר החל את דרכו עם תג מחיר יקר מדי והגיע למצב בו הוא מוצע בעבור 250 ו-300 דולר בלבד, אשר הפכו אותו לרכישה כדאית ביותר גם לאחר תוספת מס ושילוח. כעת, אנחנו שמחים להכריז שהמבצע הנהדר הזה חוזר –אמאזון ארה"ב מציעה כעת את הנקסוס 6 בגירסת 32GB, בצבע כחול או בצבע לבן, בעבור 250 דולר בלבד, ואת גירסת ה-64GB של המכשיר, בצבע לבן, בעבור 300 דולר. משלוח ישיר לישראל אינו נכלל במחיר, אך גם במסגרת השימוש בשירותיהן של Buy2USA, Shipito ודומותיהן צפויה …

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by trovlet,

הייתי עכשיו בדר גב חיפשתי לי כיסא יש לי בעיות בגב תחתון, שבר מאמץ /: נתקלתי בכיסא מוזר hugM flex , התיישבתי והיה נוח מאוד מרגיש כאילו תומך בגב שלי ב 100% ניסיתי אחרי זה כמה כיסאות אחרים ולא יודע מה אהבתי לכן הלכתי ורכשתי את ה Flex ב 2500 שקל עכשיו חזרתי הביתה חיפשתי על זה באינטרנט, ופשוט לא מצאתי שום דבר על הכיסא הזה יש רק את האתר שלהם hugm שהם כמובן סינים אין REVIEWS, אין פשוט שום פיסת מידע או משהו שיעזור לי להבין אם העסקה הייתה שווה רציתי לשאול את דעתכם מה עליי לעשות? לבטל את העסקה? להשאיר? לקחת כיסא אחר או משהו כזה זה הכיסא: http://www.dr-gav.co.il/?CategoryID=216&ArticleID=979

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  25. כונני ה-SSD370S של היצרנית הטאיוואנית מוצעים כעת במחירי מבצע באמאזון ארצות הברית, כשדגם ה-500 גיגה-בייט משתלם במיוחד אם אתם נוהגים לעקוב אחרי המבצעים השווים שאנחנו מפרסמים כאן ב-HWzone מדי כמה ימים, יש סיכוי בלתי מבוטל שלא התאפקתם וכבר החלטתם להתחדש בכונן SSD עדכני ועתיר ביצועים, אבל גם במידה ולא – ההזדמנויות לעשות את זה באופן משתלם פשוט לא מפסיקות להגיע. עכשיו, מבצעי Deal of the Day באמאזון ארה"ב (רק ל-14 השעות הקרובות, אז מומלץ למהר) מתרכזים במוצרי האחסון של חברת Transcend – ומעבר לכמה כונני USB וכרטיסי SD בולטים להם כונני סדרת ה-SSD370S המוצלחת, שמוצעים בתגי מחיר קורצים מאוד. כונן ה-256GB מוצע לרכישה בעבור כ-92 דולר כולל מס ומשלוח לישראל, שהם כ-350…

• 2 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים