עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by Shmuel Cohen,

הבלאק פריידי מתקרב... אני רוצה להזמין עוד 8GB ראם.. בקיצור ב KSP מצאתי ב 365 שקל זיכרון של 8gb 1600mhz G.skill אמ עכשיו רציתי לדעת אם כדאי להזמין מהאינטרנט את הזכרון ? ואם כן, מאיפה הכי כדאי לקנות ?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by יפת,

אני מחפש אתר בחו"ל שמוכר בובות של התוכנית פוני קטן שלי בגודל בינוני בשביל האחיינית שלי.

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. עכשיו עם הכניסה של אמזון והמשלוח, אולי נראה כל מיני מבצעי חומרה בארץ? כי בינתיים המחירים שלהם תמיד קבועים באתרים בחו"ל יש לך הרבה פעמים דילים (משתנה על בסיס יומי) על מוצרים שאתה באמת צריך, ולא על ציוד היקפי או כל מיני דברים שאתה לא צריך ובכל מקרה יכול להזמין בחו"ל בחצי מחיר.. מה שבאמת צריך, ועדיין עדיף להזמין בארץ זה את הרכיבים היותר בעיתיים כמו לוחות אם, מארזים, ספקי כוח ועוד.. או שאין סיכוי, כי הקהל בישראל הרבה יותר קטן מהקהל בחו"ל והרווח הרבה יותר נמוך? פשוט זה מוזר שיש חנויות שהתחילו בתור חנויות מחשבים (ומאז התרחבו לתחומים נוספים) שעושות מבצעים על המון מוצרים, אבל דווקא על רכיבי המחשוב המחירים קבועים למה הם לא יודעים לתת חוויות קנייה כמו בחו…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. אהלן, כבר יותר מדי זמן שהאינטרנט שלנו בבית עובד לא משהו. יותר מדי תקלות, קצב לא מדהים, ובכלל מחיר גבוה ושירות על הפנים אנחנו בבזק בשילוב בזק בינ"ל. אנחנו מאוד מעוניינים לעבור לחברה אחרת האם יש הלמצות? איך CCC? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by napoleon45,

הנה, זה סוף סוף קורה ...... מי בעד ומי נגד? טוב, כמו רוב הדברים? בכל מקרה, הנה הפרטים המלאים - https://m.ynet.co.il/Articles/5555546

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. הי, מעוניין לרכוש מחשב נייד בעד 3,000ש"ח לשימוש יומיומי רגיל. המליצו לי על HUAWEI MateBook D 14 AMD 2021 https://consumer.huawei.com/en/laptops/matebook-d-14-amd-2021/specs אין לי ניסיון עם מחשבים של HUAWEI. באותו טווח +- מצאתי: Dell Vostro 14 3400 VM-RD09-13355 https://ksp.co.il/web/item/191077 HP Laptop 14S-DQ2008NJ / 307Z1EA https://ksp.co.il/web/item/140390 השאלה האם יש אחד שעדיף בבירור על פני השאר? האם מישהו יכול להמליץ על מחשב נייד טוב במחיר של 2,500ש"ח (עם וינדוס) שלא צויין מעל? לצערי אני ממש לא מבין בזה אז אשמח לעזרה. תבורכו ותודה רבה

7. Started by Guarding angel,

http://www.ksp.co.il/summer/ מצאתי שם כמה דברים שאני מתעתד לקנות,אז למה לא לשתף?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  8. היי כולם, עובר דירה לרמת גן , רחוב אורי ניסן. האם מישהו יכול להמליץ לנו על ספק ותשתית ? השימוש העיקרי הוא סטרימינג במיוחד בשעות העומס , נכון להיום יש לנו 40 מגה של פרטנר (תשתית בזק) ובשעות העומס אין בכלל מה לנסות לראות סרט או תוכנית... אשמח לחוות דעת מניסיון אישי :-) תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by card,

שלום ראיתי את הנעל הזו בחו"ל, ולא היה להם אותה במידה שלי. מישהו מזהה את הדגם שלה, כדי שאוכל להתחיל לחפש אותה בגוגל, ואז להזמין? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Shasoosh,

היי, הייתי שמח לדעת אם פספסתי משהו בנושא. אני קורא לגבי ביטול עסקה רגילה ומכר ברחוק (קניה באינטרנט לדוגמא) לפי מה שקראתי, בטווח ה 14 יום בעסקה רגילה, ניתן לבטל את העסקה אך ורק במידה והמוצר לא נפתח, לא חובר לחשמל וכו'. לעומת זאת בסחר ברחוק, בטווח ה 14 יום, ניתן להחזיר את המוצר בכל מצב (חוץ מנזק פיזי שנגרם על ידי הקונה כמובן). גם אם הוא נפתח, גם אם הוא חובר לחשמל וכו'. אפילו אם הוא פשוט לא נראה לי, ניתן להחזיר אותו לחנות ולשלם דמי ביטול (5 אחוז או 100 שקל) האם באמת כך הדברים? אם כן, אני לא רואה סיבה לקנות את המוצרים בחנות ולא להזמין מהאינטרנט. לדוגמא, אם היום אני קונה מכשיר סלולארי תקול ורוצה להחליפו יתכן ובחנות יאמרו לי שאני צריך לפנות למעבדה, שם יאמרו לי שהתיקון יכול לקחת…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. כרטיס מסך GeForce GTX 970 של חברת EVGA מדגם ה-Superclocked Gaming ACX 2.0 מוצע במחיר שאסור לפספס לכתבה: http://hwzone.co.il/עוד-מבצע-מלהיב-geforce-gtx-970-מתקדם-בפחות-מ-1400-שקלים/

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by multizambura,

בניתי מחשב לפי ההצעות המומלצות שלכם ... המחיר בKSP : 6154 שקלים. (כולל windows ). הדבר הזה יעבוד ?

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  13. Started by Shasoosh,

שדרגתי את המהירות ונתבקשתי ללכת לקבל מבזק סטור ראוטר \ מודם ב"חיוב זיכוי" מלא. וידאתי שהזיכוי הוא אכן זיכוי מלא על סך 25 שקלים בחודש למשך שנתיים. כשניגשתי לבזק סטור בסניף ראשל"צ אחת המוכרות חיפשה את המנוי שלי, לקחה את הראוטר, שמה בשקית, הוציאה קבלה ובירכה אותי ביום טוב. כששאלתי אותה אם הזיכוי הוא אכן זיכוי מלא היא אמרה שלא ואני מקבל זיכוי של 15 שקלים בחודש. (תשלום של 10 שקלים בחודש למשך שנתיים = 240 ש"ח מהכיס שלי) כשציינתי בפניה שלי אמרו בטלפון שהזיכוי על הראוטר יהיה מלא המשפט הבא שיצא מהפה שלה היה "אוקיי בוא אני אשנה לך את הקבלה" שיטת מצליח טהורה. אני נגעלתי

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  14. אורח כפיר
    Started by אורח כפיר,

שלום, לפני כחודש וחצי רכשתי מחשב של דל מארה"ב עם אחריות בינלאומית. לאחר שימוש של כשלושה שבועות המחשב נתקע- והווינדוס לא עלה- ממספר בדיקות התגלה בעיה בהארד דיסק. פניתי לשירות לקוחות של דל שאמרו לי שעליי להעביר את האחריות לארץ-בוצע אחרי שבוע! לאחר מכן שלחתי את המחשב לחברת "יעל פתרונות" הנציגים של דל בארץ, שם נאמר לי בפירוש שהתיקון יבוצע תוך 7 ימי עסקים. במהלך השבוע וחצי האחרונים התקשרתי להתעדכן בתקלה ונאמר לי שיש תקלה בהארד דיסק וצריך להחליפו עברו כבר יותר משבעה ימי עסקים ועדיין המחשב לא מוכן, ויותר מזה כרגע התגלתה בעיה בלוח האם. חייב לציין שהשירות של יעל פתרונות שירות ברמה הכי נמוכה שיש- נציגים נוראיים שלא אכפת להם מהלקוח. בנוסף דברת…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by Bluemen,

שלום אז המקרר עשה את שלו ואני מחפש עכשיו מקרר חדש לבית צריך משהו גדול באזור ה610 ליטר חשוב לי שיהיה 4 דלתות כאשר במקרר אין הפרדה (עבור סירים גדולים או תבניות) לא צריך בר מים יש תמי4, מגרת קרח מומלץ. גובה עד 184 רוחב עד 100 ועומק אין בעיה צבע חשוב רק לבן. אם יש לכם המלצות גם ממה להיזהר או למה לשים לב בקניה גם יעזור, תקציב באזור ה 8 תודה רבה!

16. Started by CountDeMoney,

מה אם כל קישור ל-Ebay, Amazon וכו', יתוקן באופן אוטומטי כך שה-referrer יהיה החשבון של בעל האתר? זו יכולה להיות הכנסה די גבוהה לפורום.

17. Started by almor12,

לפני כיומיים ביצעתי הזמנה דרך האינטרנט, באתר מוצרי אלקטרוניקה גדול בארץ, ובאתר שלהם היה ועדיין כתוב לפי מה שראיתי אתמול בערב ועדיין היום בבוקר שאוזניות של beats מדגם urbeats עולות 0₪. כמו כל ישראלי נפוץ עשיתי הזמנה, דרך האתר היה ניתן לבחור צבע, איסוף או משלוח ודרך הזמנה שרצו שאני אזמין כלומר PayPal או כרטיס אשראי. בגלל שאני לא מסתובב עם אשראי אליי ביצעתי דרך PayPal. קיבלתי אישור קנייה במייל+בpaypal ובנוסף צילמתי בעזרת הפלאפון והמחשב את העמוד שלהם. טוב אחרי שחפרתי על המקרה, השאלה שלי שאותו אתר יכול לבוא אליי בטענה שהיה טעות באתר שלהם והמחיר של האוזניות עולות יותר ממה שהזמנתי? עדיין אף אחד מהם לא חזר אליי, לרשום באישור הזמנה שימי העסקים שלהם לוקח בין 1-14. אשמח לעזרה, עד עכ…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Shbd,

קניתי מוצר שחלק מהפונקציות שלו לא תקינות ומתוך שיחה באימייל עם המוכר הוא אמר שאין בעיה ושאני יכול לשלוח לו את המוצר חזרה ולקבל לאחר מכן החזר כספי \ מוצר חדש. עכשיו זו פעם ראשונה שאני מתעסק עם מקרה כזה... לשלוח חזרה בדואר רשום לכתובת שממנה קיבלתי? לשים מעקב? האם לערב את PAYPAL? EBAY?

• 2 תגובות
    • 6k צפיות
  19. Started by SinMaker,

אני מנסה להציע מחיר מסויים על מוצר מסויים, לאחר מספר ימים אני מקבל מייל שאומר שהמוכר ביטל את ההצעה שלי (קרה לי כבר פעמיים). המוכר לא מגיב למיילים שלי ואני לא מצליח להשיג אותו. חשבתי שמהרגע שפותחים מכירה פומבית אין אפשרות לבטל אותה. אני טועה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by radar,

הי לכולם מישהו מכיר חברה שמאפשרת פתיחת חשבון והפקדה של מט"ח, על גבי האינטרנט? בגדול Paypal מאפשרים את זה, ללקוחות מכל העולם, למעט כמה מדינות, בינהן ישראל. לקוחות מישראל יכולים לעשות הכל ב-Paypal, חוץ מלהפקיד כסף לתוך החשבון שלהם, והסיבה לכך שזה לא מאופשר ללקוחות מישראל, היא כי paypal צריכים לקבל אישור ממשרד האוצר בשביל זה. והם עדיין לא קיבלו את האישור.. אני מעוניין להפקיד מט"ח, למשל דולר או יורו. תודה

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  21. שלום לכול גולשי hwzone בזמן הקרוב אני יקנה מחשב לגיימניג עם כל הציוד ההקיפי בסכום של 6000 ש"ח וחשבתי שאם עוד כמה אנשים מעוניינים לקנות את המפרט הזה נוכל לקנות ביחד ותהיה הנחה המחשב מתוכנן למי שעושה OC לכרטיס מסך אז הנה המפרט מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Ivy Bridge Core i5 3470 Socket 1155 6MB 3.2Ghz Tray כמות: 1 - מחיר: ₪956 קירור למעבד: ZALMAN CNPS5X SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪129 לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪386 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black + Seasonic S12ii-620W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪699 זיכרון: Kingston HyperX BLU 1600Mhz 4GB (צבע אדום) כמות: 2 - מחיר: ₪128 קשיח למחשב שולחני: Seagate …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by radar,

הי כולם יש טאבלטים ולפטופים שמקבלים סים, וכך בעצם מאפשרים לכם לגלוש איתם בצורה סלולרית, גם כשאתם בחוץ, או בבית (שאין בו ווי-פי משום מה). השאלה שלי היא לגבי החבילה הנדרשת לכך מחברת הסלולר. אני זוכר שלפני כמה שנים חלק מחברות הסלולר מכרו "חבילות גלישה", שבד"כ נתנו פחות GB מהחבילות הרגילות (שכוללות שיחות, סמס, וגלישה), ובאופן אירוני החבילות גלישה האלה גם עלו יותר מחבילה רגילה. השאלה: האם כשיש לי טאבלט או לפטופ שמקבל סים, אני חייב לקנות "חבילת גלישה" דווקא? אם אקח חבילה רגילה שכוללת שיחות וסמס ללא הגבלה (שלא אנצל בכלל, וזה בסדר), אבל כוללת גם 6GB גלישה, וכל זה ב-29שח לחודש למשל, זה לא טוב? …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Boris_yo,

ערב טוב. אני מתכוון לרכוש טלפון אלחוטי לבית אבל לא יודע איזה דגם של איזה מותג יותר עדיף. רצוי לקשר אותו לטלפון אלחוטי של UNIDEN כדי ליצור שלוחה. בינתיים שמתי עין על דגמים הבאים ולא יקרים דווקא: SAMSUNG KXTG2511 UNIDEN SIREUS 5000 מה אני מחפש בטלפון אלחוטי: איכות שמיעה טובה מאוד ואפשרות לכוון עוצמת קול - לרוב אני מתאמץ להקשיב לשיחה כי UNIDEN אלחוטי שלי נשמע כמו רדיו משובש, יש כזה קול של מונו רמקול מובנה איכותי ולא חלש כך שיהיה אפשר להפעיל בזמן המתנה לשירות לקוחות כלשהו וכו' במקום להסתובב איתו צמוד לאוזן כל הזמן צג מאור עם אותיות / תויות ברורות לחלוטין ולא כמו בטלפון אלחוטי של HYUNDAI זול רצוי אולם לא חובה ממשק תומך שפה רוסית כאשר שפה אנגלית תהיה שפה ראשונית …

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. שלום לכם, אחלה דיל שמצאתי, אבל אי אפשר להזמין עם פייפל ישראלי מי שיצליח שיהנה. המוצר: Western Digital Elements SE 1TB USB3, 2.5 inch, ב- 60$!!, משלוחה עם buy2usa יוצא 80$ סה"כ. Western Digital Elements SE 1TBhttp://www.ebay.com/itm/290830213594?afepn=5335869999&campid=5335869999& PID=1225267 משום מה גם אי אפשר לשלוח הודעה למוכר על המוצר הנ"ל.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני קונה XIAOMI באונליין מאז שיצא ה-XIAOMI MI 2 ב-2012.. כי כל הקטע של XIAOMI זה שהמחירים שלהם זולים והאיכות סבירה. עכשיו הייתי צריך לקנות ראוטר שלהם פה בארץ כי לא רציתי לחכות, והמחיר קצת מוגזם - זה ראוטר שעולה בחו"ל גג 20 דולר: https://www.aliexpress.com/item/33038241441.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.331f1774NRJsSV&algo_pvid=1aed0e54-9de1-4113-a92f-7244d8c68194&algo_expid=1aed0e54-9de1-4113-a92f-7244d8c68194-6&btsid=0b0a0ac216035220323306402ec4ec&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_ ופה בארץ עולה.. 170 ש"ח? https://www.mi-il.co.il/product/mi-router-4a-eu זה טעות?

• 2 תגובות
    • 901 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.