עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. אין לי מלים. אני מבין שבשבת יש עומס, אבל עד כדי כך? האינטרנט פשוט לא זז. אפילו תמונות באתרים לא נטענות.

• 2 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by liran2003,

אני לקוח של יס 11 שנים(!), משלם 280 ש'ח על מסלול עם רוב החבילות הרגילות+ערוץ לוגי. ממיר אחד yes max total (שקיבלתי לא מזמן "מתנה" על הוותק) ועוד 4 רגילים. זה נראה לי מחיר מופקע. בפעם האחרונה שבדקתי בהוט המחיר דומה רק שהוא כולל גם אינטרנט וטלפון. המחיר ללקוחות חדשים בייס על אותו באנדל כמו שלי הוא 240. דיברתי עם השימור לקוחות - לא מוכנים להוריד. כמה אתם משלמים? צריך אינדיקציה כדי להחליט מה הצעדים הבאים שלי..

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by RAZIEL98,

שלום היום באתי להוסיף את המוצר הזה http://bit.ly/12CjlVC לעגלת הקניות בeBay אבל במודעות אחרות שנכנסתי כדי לראות אם הבעיה בכל המודעות אז הכל היה תקין,מה יכולה להיות הבעיה ? (לא פרסמתי את המודעה בשרשור כי לא ידעתי אם זה מתאים לשם ) תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by Kukishin,

יש למשהו מסמך או לינק מעודכן שייעשה קצת סדר לגבי מכס על חומרה, ציוד היקפי מסכים וניידים? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. היי, בדיוק לפני שבוע שלחתי חזרה לאמזון גרמניה nintendo switch תקול באמצעות דואר EMS שמובטח להיות 2-3 ימי עסקים. המעקב על החבילה נעצר משום מה ב4.7 , כשזה המריא לגרמניה. הצלחתי לתפוס את הנציגים של EMS בטלפון והם אמרו לי שלא עודכן להם שזה נחת משום מה, והם יעשו בירור מול גרמניה שיכול לקחת עד 45 ימי עסקים. למישהו יש ניסיון עם שיטת המשלוח הזו? אני פשוט מקווה שעוד יומיים שלוש זה יסתדר לבד.. מה קורה לי מול אמזון אם זה נאבד בדואר? חשוב לציין שביטחתי את המשלוח בEMS בגובה עלות המוצר, וכבר הבאתי לאמזון את הקבלות ואת המספר מעקב (ולמעשה הם כבר שלחו לי לבנק זיכוי על המשלוח באותו הרגע)

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by חמי צימרמן,

אני חדש בפורום... ברשותי מצלמת LOGICOOL TV Cam HD CTV 1000 שמשמשת אותי לשיחות סקייפ. לאחרונה עברתי משרד והשלט רחוק של המצלמה החליט להעלם לו....בלעדיו אין לי אפשרות להפעיל את המצלמה. בדקתי בלוגיטק בארץ, אין להם. אולי יש למישהו מערכת כזו שאיננה בשימוש והוא מעוניין למכור...אשמח. תודה חמי hemi@obelis.net

7. Started by TATA BOX,

לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא, נא להעביר. התחברתי לpartner tv. האם יש דרך לראות טלוויזיה דרך מחשב windows\ubuntu? או שהם תומכים רק בטבלטים וסמארטפונים מבוססי אנדרואיד?

• 2 תגובות
    • 7.5k צפיות
  8. Started by diman,

שלום אני רוצה להתחבר ליס, אבל החבילה שהם מצעים עבור לקוח חדש לפי דעתי יקרה. 225 שח עבור בסיס +13 חבילות תוכן וגם ממיר HD מקליט. האם לדעת מישהו אני יכול לקבל הצעה יותר טובה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. אהלן, אני מקווה שאני בפורום הנכון לשאלה הזו אני רוצה לקנות מיקרוגל חדש כבר די הרבה זמן ויש לי צרה בלמצוא רשת אמינה שממנה אפשר לרכוש מיקרוגל חדש (ובכלל שהרשת מוכרת מיקרוגלים תקינים מחברות מוכרות) יש לכם ניסיון בקניית מיקרוגל/מכשירים אחרים למטבח ויצאתם מבסוטים מהשירות עצמו ומימוש האחריות במידת הצורך? אולי אתם מכירים גם דגמים שמהם כדאי מאוד להתרחק וחברות אמינות בין היתר... אני מוסיף גם טלוויזיה, אם מישהו מכיר רשת אמינה עם מחירים טובים אשמח לשמוע על חוות דעת וניסיון של אנשים בקנייה... תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by TheReaper,

יש לי זיכרון קרוסאייר (מי היבואן?) שצריך מימוש אחריות אף אחד לא עונה בחנות בשבוע האחרון ובביקור בחנות הדלת נעולה והמקום מלא בהודעות צווים למיניהם הבנתי שRSM יכולים לנסות במימוש אחריות אבל אולי אפשרי מבחינתי לפנות ישר ליבואן?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by bronco,

החלטתי שאני מחליף מארז לדגם יוקרתי של Cooler Master .לאחר שבדקתי באינטרנט בכמה חנויות החלטתי לבדוק טלפונית לוודא זמיניות המארז ואז מה רבה הייתה הפתעתי, המחיר הטוב ביותר היה באתר של זיג זג אולם שצילצלתי לזיג זג מתברר לפתע שהמחיר שמפורסם באתר אינו רלוונתי יותר, והמחיר יקר יותר, קצת התרעמתי על כך שברגע שמנסים לעשות הזמנה המחיר פתאום משתנה מה קרה עד לרגע זה ? מדוע עד לרגע ההזמנה לא דאגו לשנות את המחיר באתר ? כנ"ל גם בחנות של RSM פורסם מחיר אחד למארז ובפועל שבאים לבצע הזמנה המחיר קופץ ושוב התירוץ הנפוץ טעות במחיר. לא מדובר במארז זול אלה במוצר יוקרתי וצובט את הלב לראות צורת התנהלות מכוערת של חנויות אבל אני רוצה להגיד שיאמר לזכות זיג זג מחשבים שלמרות שהמוכר טען לשינוי במחיר בגלל…

• 2 תגובות
    • 873 צפיות
  12. חבריה, ראשית אני פתי מאמין אחרת לא הייתי רוכש מוצרים מהאתרים האלו 3 פעמים . אולסייל מספר הזמנה: 7337383 מערכת משולבת לקולנוע ביתי דגם PANASONIC דגם SC-XH10 מיום 04/06/2012,לא הגיעה ולאחר פניות חוזרות ונשנות יותר מחודשיים שלחו את המערכת ללא פיצוי וללא התנצלות ,לא הסכמתי לקבל את המערכת ולא עשיתי כלום בנדון. פי 1000 , טוסטר סנדביץ לחיצה פלטות גריל KITCHENCEFF ממספר הזמנה: 461574 מיום 16/12/2013 לא סופק ושוב לאחר פניות חוזרות ונשנות וברורים אין סוף ולאחר שרכשתי טוסטר אחר "נזכרו" שלא שלחו ושלחו את המוצר ,בינתיים הגשתי תביעה קטנה ואפילו לא הגיעו ונקנסו ב-1000 ש"ח הוצאות ,נקבעה ישיבה נוספת ובאותו זמן פרצה מלחמת צוק איתן ולאור הפגיעה בכלכלה בארץ חסתי עליהם ובטלי את …

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. שלום קודם כל מזל טוב על המפרטים המומלצים המעודכנים שאלתי האם יש חנויות מחשבים שמומלצות והן בתל אביב ראיתי הצעות למפרטים מחנויות באשדוד ורשל"צ, אך כיוון שאני תל אביבי היתי מעדיף שהספק מרכיב המחשב יהיה בטווח נגישות תודה מיקי

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. מפרט: Gigabyte GA-Z77X-D3H Intel i7-3770 Scythe Ninja G.Skill Ripjaw X 8GBx2 WD 2x320GB Seagate 1X4TB Crucial M4 256GB Thermaltake TPXT 675w Saphire R7870HD MS SideWinder X6 Razer Black Mamba PLantronics GameCom Fractal Design Define R4 מתלבט איזה מחיר לשים שיהיה פייר. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. לא, לא מדובר בניסיון עוקץ. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/1,7340,L-3603179,00.html השקעה בטוחה. מי שרוצה למקסם רווחים, למכירה: מערכת זיקוק ביתית. ......הבלתי משוחדים בדיוק מתנגן לי בטלוויזיה....

• 2 תגובות
    • 827 צפיות
  16. אני מודע לזה שאנחנו שונאים שרושמים בכותרת "דחוף" אבל הנושא באמת דחוף בגלל שהרכישה צריכה להתבצע בקרוב. בכל מקרה, אמא שלי החליטה במהלך הטיול שלה בארה"ב לרכוש לעצמה אייפד אייר 3G, אבל במהלך הרכישה העסק רוצה שהיא תתחייב למפעיל כלשהו, היות וזה 3G, והיא חוזרת עוד יומיים לישראל אז אין לה מה להתחייב שם למפעיל. הבעיה היא שהחברה לא מוכנה למכור מכשיר unlock והם רוצים שהיא תתחייב. הם אמרו לה שהיא יכולה להתחייב ואז שתצא מהארץ שתבטל, אבל היא עדיין תצטרך לשלם דמי הרשמה למפעיל המקומי. זה ממה שהבנתי. אז הנה השאלה, היא יכולה לתת להם כביכול מפעיל בישראל ואז לבטל? האם זה חוקי לתת להם מפעיל ישראלי או לרשום מפעיל שאינו קיים? היא ניסתה לרכוש דרך Best buy אם זה יעזור, אמרתי לה שתלך ותנסה בחנות …

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. קניתי לפני שנתיים זוג זיכרונות DDR3 שכל אחד מהם הוא 8GB עם צלעות קירור של G.Skill ב500 שקל מיד אחרי שקניתי המחיר עלה והגיע בסי ל850 שקל היום אחרי שיש כבר DDR4 המחיר לא ירד ממה שקניתי ועומד על 695 שקל. למה המחיר לא יורד ואם זה קשור לדולר?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. הזמנתי 840 EVO מ Ebay בסכום של 73$ כולל משלוח (מגיע מהונג קונג). לפי האתר של הדואר ההונג קונגי החבילה נשלחה לישראל ב 10.11, אך לפי האתר של הדואר אין מידע על החבילה עדיין. שאלות: 1: האם זה סביר שזה נתפס? 2: במידה וזה נתפס, האם סביר שיהיו כמה ימים שבהם לא יהיה מידע על החבילה? תודה לעונים.

19. Started by Or4more,

אני מעוניין לקנות את הספר Head first C# והבנתי שאני אצטרך להזמין אותו מחו"ל.. מצאתי בEBAY את ההצעה הזאת: http://cgi.ebay.com/Head-First-C-Andrew-Stellman-Jennifer-Greene-PSE-St-/130527818461?pt=US_Nonfiction_Book&hash=item1e641072dd#ht_1025wt_905 זה אמין הדבר הזה?יש אנשים שמוכרים את הספר ב50 דולר ויש ב10 דולר, ואני לא יודע אם אפשר לסמוך על ההצעות האלה.. עצות?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  20. Started by iliagildin,

שלום יש לי אנינטרנט מבזק 5 מגה שעלי אני משלם כ 80 ש"ח וגם ספק אינטרנט של נטויזיון שעליו אני משלםכ 50 ש"ח עם בזק אין לי מה לעשות כיבדקתי עם הוט אין הבדל משמעותי של מחיר(טלויזיה של הוט אני שונא כך שנישאר עם יס) אבל ראיתי שיש ספק זול מאוד TRIPLE C הבעיה שאני לא יודע עד כמה הם מתישבים לי על מהירות הורדות טורנטYOUTUBE SKYPE ומה שלא יהיה בכבוד רב גילדין איליה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. במסגרת קניית תנור אפיה נתקלתי בנתוני צריכת חשמל ונצילות אנרגטית שאינם ברורים לי. בהינתן שני תנורים המגיעים לאותה טמפרטורה מקסימלית, לאחד מצויין הספק של 3.5 קילו ואט והשני 2.74 קילו ואט, לא ברור לי איך שניהם מדורגים כבעלי נצילות A, הגבוהה ביותר זו כמובן רק דוגמא ויש הרבה דוגמאות דומות. איך שני תנורים עם הבדלי צריכה חשמל של 20% מדורגים אותו הדבר? מי קובע את מדד הנצילות? איך הוא נקבע? ומה הקשר שלו אם בכלל קיים לצריכת החשמל? ואולי השאלה בכלל מה מייצג הספק המכשיר? תודה

• 2 תגובות
    • 11.7k צפיות
  22. איזה סלוארי מומלץ לשימוש בסיסי (שיחות וכתיבת הודעות) אך חשוב בהמצלמה תהה ברמה טובה יכולת לצלם תמונות טובות משפחה ילדים צילום באירועים וכדומה.... איזה דגם כדאי - 1. samsung a7 2. samsung a 70 3. samsung a50 או שכדאי גם אחר ? תודה מראש,

23. טוב רק רציתי לספר לכולם שלפני חודשים עברתי דירה ועשיתי באנדל של 1200/1000 אצל הוט עם נטויז'ן. היום גיליתי בחשבונית לחיוב הקרוב וחיובים של החודש שעבר עוד חיוב מסתורי מנטויז'ן של כ-30 שקל. בשיחה עם הנציגה התברר לי שמדובר על שרותי "אנטי ספאם, אנטי וירוס וגיבוי" שקר כלשהו שכמובן לא בקשתי אך לטענת הנציגה אשרתי בטלפון. וכמובן שהתחלנו בכל הפרוצדורה של "בטלתי לך את השרות ותוך 72 שעות נחזור אליך עם תשובה לגבי זיכוי" - אני די בטוח שאף אחד לא יתקשר אלי אבל צריך לתת להם את הזמן הזה לפני שאני מתחיל לאיים בניתוק. אז לא לשכוח לבדוק את החשבוניות חבר'ה, עד הפעם הבאה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ettibensimon,

שלום רב אני מחפשת המלצות על חנות פרקטים בחיפה. די בדחיפות החלטנו לעשות פרקט במקום ריצוף.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by MODY69,

לא מקרה שקרה לי, אך הוא ממש חמור ולדעתי כדאי שתכירו. http://rotter.net/forum/scoops1/18957.shtml מסקנה - חשוב להקליט כל שיחה מול חברות הסלולר ולהתייחס אליהן מראש כאל רמאים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.