צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,300 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש אתרים/אנשים פרטיים שיודעים איך מעלים אפליקציה בדירוג באפ סטור על מילת חיפוש מסויימת. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
סליחה עם זה לא קשור לפה אבל זה היה נראה לי המקום הכי מתאים אני מצאתי מעבד שמאד יקר בארץ באיבי ב 2800 כולל הכל זה אמין ? http://www.ebay.com/itm/Intel-Core-i7-4960X-Extreme-Hex-Core-CPU-Socket-2011-3-60GHz-15MB-130W-/191552950572?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item2c9972112c כתוב שזה בלי מיסי יבוא בכלל אבל זה באמת נכון ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ב28.2.15 ביצעתי רכישה מהאתר geekbying בהמלצת המון חברים שהחבילה שלהם הגיעה מאוד מהר גג תוך חודש הזמנתי גם אבל החבילה שלי לא הגיעה... לפי מספר המעקב שקיבלתי החבילה הגיעה לישראל ממזמן כבר ותקועה בדואר בסטטוס ״הפריט התקבל מהולנד ב 22/03/2015 מאז אין שום עידכון הסטטוס לא השתנה וכבר עבר חודש וחצי מי יכול לעזור לי להבין איפה החבילה נמצאת ומה עושים הלפפפפ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבריה, ראשית אני פתי מאמין אחרת לא הייתי רוכש מוצרים מהאתרים האלו 3 פעמים . אולסייל מספר הזמנה: 7337383 מערכת משולבת לקולנוע ביתי דגם PANASONIC דגם SC-XH10 מיום 04/06/2012,לא הגיעה ולאחר פניות חוזרות ונשנות יותר מחודשיים שלחו את המערכת ללא פיצוי וללא התנצלות ,לא הסכמתי לקבל את המערכת ולא עשיתי כלום בנדון. פי 1000 , טוסטר סנדביץ לחיצה פלטות גריל KITCHENCEFF ממספר הזמנה: 461574 מיום 16/12/2013 לא סופק ושוב לאחר פניות חוזרות ונשנות וברורים אין סוף ולאחר שרכשתי טוסטר אחר "נזכרו" שלא שלחו ושלחו את המוצר ,בינתיים הגשתי תביעה קטנה ואפילו לא הגיעו ונקנסו ב-1000 ש"ח הוצאות ,נקבעה ישיבה נוספת ובאותו זמן פרצה מלחמת צוק איתן ולאור הפגיעה בכלכלה בארץ חסתי עליהם ובטלי את …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב חברים בואו נפתח דיון צרכנות סתמי וכיפי כזה. מה המוצר הכי מוצלח ששווה כל שקל שקניתם לאחרונה? איזה מוצר אתם מתחרטים שקניתם? אני אתחיל : מוצר טוב : אני ממש מבסוט על הסמארטפון Moto G 2014 שקניתי לא מזמן, אני חושב שזה הסמארטפון שנותן הכי הרבה תמורת הכי מעט כסף, הטלפון שלי עובד חלק ואפילו לא נתקע פעם אחת בזמן שמכשירי דגל של חברים שלי מבין סמסונג, אפל וLG בקושי זזים מרוב לאגים. פשוט סמארטפון מושלם. מוצר רע : לאחרונה נרשמתי לחדר כושר אז מיהרתי ללכת לקנות אוזניות שנכנסות לתוך האוזן, אז קניתי Audio technica ck323m. האוזניות לדעתי ממש אבל ממש גרועות, ואני אומר את זה בתור אחד שיש לו ATH M50, כנראה שזה מה שקורה שסומכים על מותג ספציפי בלי לבדוק ביקורות באינטרנט קודם. [h=1][/h]
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני חייב להעביר זוג נעליים מתל אביב לכרמיאל שבצפון עד ליום שלישי ורצוי מאוד שלפני יום שלישי בדקתי כיצד אפשר לעשות משלוח ב-UPS ולא הסדרתי עם האתר שלהם ניסיתי דרך דואר שליחים אבל אני לא מוצא את האפשרות לעשות משלוח של צרכן רגיל ולא של עסק. מישהו יודע כיצד אני יוכל לבצע את העברת הנעליים בהקדם האפשרי וכיצד אפשר ולעשות משלוח עם שליח של דואר ישראל לאדם פרטי? תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות lg g2. אני גר ליד רמת גן / קרית אונו / בני ברק. איפה הכי כדאי לי לקנות (ובמחיר כמובן הכי זול)?
-
- 2 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
גלשתי באתר של דואר ישראל בטעות בלי חוסם פרסומות כדי לקרוא משהו ופתאום קפצה לי פירסומת על כל המסך POPUP AD לתמי 4. חשבתי לעצמי, למה שאתר של שירות דואר של מדינה (זה חברה ממשלתית) צריך לדחוף פרסומות בכלל באתר שלו. מה שנדהמתי זה כמות שירותי הפירסומות / עוגיות מעקב שנדחפו לי לדפדפן בעקבות גלישה בעמודים שונים של האתר (כנראה בגלל שימוש בכמה שירותי פירסומות שונים שמפנים לשירותים נוספים). אני מדבר על עשרות על גבי עשרות של COOKIES מאתרים של מעקב / פרסומות שנועדו למטרות איסוף מידע לפרסום. כמעט כל עמוד (חוץ מהראשי שלא עושה זאת) דוחף לי עוד ועוד COOKIES שונים ומשונים (וכמובן פרסומות לדברים לא קשורים לדואר מאתרים אחרים). אמרתי נעשה בדיקה קצרה מה קורה באתרי הדואר של מדינות אחרות, ארה"ב,…
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בוקר טוב לפי שאני רוצה להתחיל במכירות באיביי אני מעוניין לדעת איך אני מוכר למישהו אחרי שהוא שלח לי תשלום דרך איביי/פייפל למשל: יש מוצרים שאפשר לשלוח להם קישור להורדת המוצר +סיסמא לאיפה אני ניגש ומביא לו קישור וסיסמא? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חבר'ה שאני רוצה לפרסם מוצר באיביי אני רוצה לפרסם בלי האפשרות "bids" ושאני מפרסם מחיר רגיל הוא מבקש ממני גם מכירה פומבית איך אפשר למכור בלי האפשרות הזאת? תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כרגע משלם על מהירות 15 לבזק 79ש"ח,ובזק בינלאומי 29.90. יש בעיה של קליטה בניידים,סמארטפונים ויס סטרימר. על מהירות 40,בזק רוצה 109ש"ח,ובינלאומי 39.90.התקשרו להגיד שמסתיים בסוף יוני. מה ממליצים לעשות? אין באיזורי תשתית למהירות 100. ראיתי כאן אנשים שמשלמים לבזק בינלאומי 29.90 ש"ח. לאן מומלץ לעבור לתשתית וספק? אלו המחירים שמופיעים באתר כמה זה : [TABLE] [TR] [TABLE] [TR] [TD=colspan: 2, align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]018 אקספון 3000Kb 40Mb 69.00 ₪ 69 ש"ח לחודש עבור חבילה משולבת של ספק ותשתית (בזק) נטוויז'ן 3000Kb 40Mb 89.00 ₪ 89 ש"ח לחודש עבור ספק ותשתית בחבילה משולבת (בזק) 012 סמייל 3000Kb 40Mb 9…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה הספק המומלץ ביותר כיום כדי לקבל את המירב מחיבור 12/1 שלי. הן מבחינת עלות והן מבחינת מהירות. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4665843,00.html לעצלנים: חברת פייפאל (או לפחות הסניף הישראלי שלה) נתבעה בתביעה ייצוגית על כך שעד לאחרונה לא ניתן היה למשוך כסף מהחשבון שאדם מנהל שם לחשבון הבנק שלו מבלי שהחברה תמיר את הסכום לשקלים, אגב גביית עמלה לא מבוטלת בכלל של 2.5% מהעסקה, וזאת מבלי שהלקוחות ייודעו על כך טרם התקשרותם עם החברה. בדיון שבסופו התקבלה ההחלטה הזו עוד היתה לפייפאל החוצפה לטעון כי "הלקוחות ידעו היטב שאם יבחרו להעביר את הכספים לחשבון בנק ישראלי יינתן להם שירות המרת מטבע, וזאת לכל המאוחר לפני ביצוע המשיכה בפועל (...) ברור לכל לקוח שמגיע למסך האישור הסופי שתבוצע עבורו המרה של המט"ח ושתיגבה ממנו עמלה", כלומר, היה זה תקין מבחינתה שהלקוח היה מיודע על קיומה של…
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
קנינו נעליים משופרא לפני כחודש וחצי ,בת זוגי רצתה לקנות זוג נוסף וכאשר ביקשנו לעשות זוג חורים נוסף מהמוכרת היא פגעה בנעל הישנה, הם מתנהגים בצורה מחפירה וחושבים שאם אומרים לא בנימוס זה פותר את הבעייה. מה עושים איתם?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום אני שמתי לב שפורום יש ממש רושם רע על חנות KSP ואני רוצה לשתף את חוית הקניה שלי אצלם! אז ככה קניתי אצלהם לא מיזמן מחשב נייח לגיימינג שווי 8000 שקל ועוד מסך מחשבב וUPS בקיצור הקנייה שלי אצלהם הייתה בערך ב11 אלף שקל מכיוון שאני גר באילת אני נהנה מהמחירים שלהם ונוח ממש ליקנות חוץ מי דבר אחד החוסר מעבדה באילת אז מכיוון זה אני קניתי מחשב בחלקים והרכבה עשו לי מעבדה ניפרדת ! בכל מיקרה המחשב אחרי שבוע עשה לי בעיות יתקלה שקניתי כרטיס מסך תקול (בעיות מתח 970 G1) אני הגעתי לחנות בלי קוספא חזרתי אותה מוכר הבין אותי ולא ביקש לקבל קופסא לאחר שבוע של המתנה קיבלתי הסמס של תבאו לקחת מוצר תיקן מהחנות וזה .. ויש מיכאן יתקשרו מי שירות לקוחות ואמרו לי שהמוצר היה בבדיקה ויצא תקין אבל ביגל…
-
- 2 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מפעילת מותג אורנג\' היא הראשונה שמשלבת בין חבילת סלולר לחבילת רשת ביתית הכולל ספק ותשתית במסגרת רפורמת השוק הסיטונאי, אך האם יש כאן בשורה משמעותית? לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%a0%d7%a8-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%a2%d7%94-%d7%98%d7%a8%d7%99%d7%a4%d7%9c-%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%92-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a1%d7%9c%d7%95%d7%9c%d7%a8-%d7%95%d7%a8%d7%a9%d7%aa-%d7%91/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עשיתי פרסום בפייסבוק למטרות ניסיון עבור העסק שלי. בקיצור נגמר השבוע ניסיון שילמתי והכל טוב ויפה. עכשיו ניגשתי למערכת להדפיס חשבונית משום שלא קיבלתי למייל ולפי ההוראות של פייסבוק ככה מקבלים את האישור. בפועל אני רואה שני עמודים, 1. עמוד לקוני עם טבלה שמפרט מאיפה שילמתי ועל מה - לא מצויין פרטי עסק או מספר חשבונית או כל דבר אחר. 2. עמוד הPDF להדפסה שאני מניח שזה החשבונית כולו מג'וברש ובלתי קריא לחלוטין. ניסיתי: - למצוא טלפון של פייסבוק בישראל - מנותק. - ליצור קשר מטופס באתר - אין אפשרות ולא קיים. - לפנות לעמוד של פייסבוק נציגות ישראל - לא קיים. - לפנות לקהילת התמיכה בעברית של פייסבוק - הטופס איננו תקין ולא עובד. אז איך אני מקבל מהם חשבונית מס תקינה על הפרסום למטרות דיווח לרשו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רב אני מחפשת המלצות על חנות פרקטים בחיפה. די בדחיפות החלטנו לעשות פרקט במקום ריצוף.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך חוות דעת על האתר הזה https://www.myled.com האם המוצרים הם איכותיים? האם מומלץ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. אני רוצה לקנות משקפי שמש באיביי והשאלות שלי הם: מה כדאי לקנות.משקפי מותג או חיקוי סיני?ומה ההבדל מבחינת האיכות בינהם? ואם אני קונה חיקוי סיני ורשום שהמשקפיים אם רמת הגנה 100%uva איך אני יכול לדעת שזה באמת נכון?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במה צריך להתחשב כאשר מזמינים חלקי מחשב\מחשב שלם בנוי מאמזון? המחיר הנמוך מפתה, מאולם לא יצא לי לממש אחריות בחלקים שהגיעו אלי סגורים בקופסא אך מה באמת ניתן לעשות במקרה של בעיה? מה דעתכם בנושא, שווה את החיסכון?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב. האם אפשר לקנות באליבאבא פריט אחד? אני רוצה לקנות את המוצר הזה איך אני יודע אם הוא מוכר ביחידות? ואיך אני יודע מהו המחיר? והאם זה בטוח לקנות מאליבאבא והמשלוחים מגיעים. כמו באליאקספרס ואיביי. תודה. http://www.alibaba.com/product-detail/Cheapest-5inch-Intel-Atom-Z530-1_1945735888.html?spm=a2700.7724855.35.1.NZssXW
-
- 2 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשבוע הקרוב אני מתכוון להזמין מחשב נייד מארה"ב (13.3 אינץ') שמחירו הוא 1000$. חברות השילוח שאני מכיר הן: Buy2USA Dealtas dealtas shipito אשמח בבקשה לקבל ביקורות וחוות דעת באיזו חברה להשתמש. בדגש על אמינות, מקצועיות ומחיר. כמו כן, אשמח לדעת מה המחיר המקסימלי אותו אצטרך לשלם, כדי שאהיה מוכן מראש. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין בעצה והמלצה לרכישת מסך שולחני כדי לחבר את הלפטופ. Samsung ATIV Book 9 Lite NP915S3G-K02IL למחשב יש יציאת Micro-HDMI ויציאת Mini-VGA. אני מחפש מסך למשתמש בינוני ומחפש בעיר נוחות של מסך גדול יותר והעמדה נוחה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-