עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by RayZ,

יש לי מאוורר 200 מ"מ של CM בחזית שניזון מחיבור מולקס בלבד, לכן כשהוא מחובר דרך מולקס הוא פועל תמיד על 100% והרעש שלו משגע אותי. אני צריך לחבר אותו ללוח אם אבל אני לא מצליח למצוא בארץ בשום מקום מתאם ממולקס ל-3 פינים נקבה בכדי לחבר אותו בלוח. מצאתי רק ל-3 פינים זכר, שיש לי בשפע פה בבית... אני מדבר על הכבל הבא אגב: http://www.heatsinkfactory.com/3-pin-4-pin-adapter.html יש למישהו מושג איפה אני יכול להשיג אחד כזה בארץ? או שאין מנוס מלהזמין מחו"ל ולחכות עוד חודש מחריש אוזניים? תודה וחג שמח

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. האם מישהו קנה כרטיס מסדרה זו וקיבל את המשחקים שבכותרת? אם כן תוך כמה זמן בערך אמורים לשלוח קוד לאימייל שלי? קצת מוזר שהם שולחים קוד לאימייל בזמן שבחו"ל מביאים לך כרטיס גירוד שבו מופיע הקוד. למישהו יש מושג למה כך זה מתנהל בארץ?

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  3. Started by House M.D.,

היי. אני רציתי לחבר את סבתא שלי לאינטרנט של הוט. אין לה כרטיס אשראי אז היא רצתה לשלם באמצעות הוראת קבע. לאחר שיחה עם הנציג, הוא אמר שאי אפשר לעשות הוראת קבע באמצעותו ואני צריך לעשות "דרך האתר". מעבר לזה הוא לא יכל לפרט. בכל מקרה, מצאתי באתר שלהם טופס להוראת קבע לשירות האינטרנט, החתמנו את הבנק של סבתא שלי ופיקססנו להוט. מכיוון שאי אפשר להצתרף להוראת קבע דרך הנציג, צריך לחכות עד שהם יחזרו אלינו למספר שמופיע על הפקס. אבל אף אחד לא חוזר. התקשרתי אליהם מספר פעמים, נציג אחד אמר שהם קיבלו את הפקס אבל הוא לא ידע להגיד לי את מספר הזהות שהופיע עליו (כנראה שיקר לי), נציג אחר אמר שהם לא קיבלו את הפקס, ונציג שלישי אמר שהם לא יכולים לבדוק אם הם קיבלו את הפקס עד שלא יחזרו אלינו. …

• 3 תגובות
    • 5.7k צפיות
  4. Started by liram21,

שלום לכולם, אני מעוניין להזמין פלאפון מחו"ל, יש אפשרות להזמין אותו כשהוא משומש ? כלומר, הוא חדש והכל אבל הבעלים השתמש בו יומיים (לפי מה שרשום) אבל המצב שלו טוב והכל .. יכניסו אותו לארץ ?

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  5. אני רץ כבר מעל לשנה עם הויבארם 5 אצבעות, והייתי מאוד רוצה להחליף גם את נעלי היום-יום לנעליים מינימליסטיות. אמנם הויבראם נוחות לי מאוד, אבל זה נראה דיי מגוחך להסתובב איתן. יש איפה למצוא נעליים מינימליסטיות באזור הצפון במחירים של עד 300 שח?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  6. שלום אנשי פורום טובים, אני מקווה שתוכלו לעזור לי. אני עומדת לסגור סכום של כ-70 אלף שקל. אין לי עוד חסכונות, ומלבד המשכורת החודשית הלא יציבה שלי (אני פרילנסרית) אין לי עוד מקורות הכנסה. אני כן מעוניינת לסגור סכום כמה שיותר גדול בשביל להגדיל את הריבית שאקבל עליו... הציעו לי בבנק פיקדון (קוראים לו רימונים אם מישהו שמע) שאומר בעצם שאני יכולה אחרי זמן מסוים למשוך את הכסף כל יום וזה יהיה צמוד מדד. השאלה שלי אם זה עובד לטובתי או שאולי היה עדיף להגדיר מראש את הריבית (ואז זה כבר יהיה פיקדון אחר). אשמח לעזרה, תודה מקרב לב!

• 10 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. Started by Nemesis,

http://www.amazon.com/Seagate-Backup-Desktop-External-STCA4000100/dp/B00829THLE/ref=xs_gb_A1HQ4U4BY5MVAQ?_encoding=UTF8&m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_p=441937901&pf_rd_s=right-1&pf_rd_t=701&pf_rd_i=20&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_r=1GEEDBHGV3Y2B3V44WS8 כ-755 ש"ח ב-Buy2USA כולל הכל, במקום 1200 בארץ או 1050 לקשיח 4TB הכי זול שראיתי.

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by Shasoosh,

מישהו קיבל לאחרונה מבצעים מעניינים ב100 מגה - תשתית של בזק? השימור לקוחות הציעו לי 139 ש"ח ולא שקל פחות. קראתי שבעבר היה 115 בחודש אבל אני לא יודע אם זה עדיין רלוונטי.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין לקנות SSD בנפח 120 ג'יגה ואם מישהו נתקל בדיל טוב אני אשמח לשמוע. כוננים שחשבתי עליהם: CRUCIAL/MICRON, סמסונג (סדרה 830 או 840) אבל לא חייב רק את הכוננים האלא. בכלל אם מישהו נתקל בדיל טוב לנפח 120 ג'יגה אז אני אשמח לשמוע. תודה !

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  10. http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=25962 נתקלתי בקניה הבאה האם זה כולל מיסוי? ומשלוח?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by mrraz,

משהו לא ברור שנתקלתי בו הבוקר גבינה המתימרת להיות טבעית, סימפוניה של שטראוס מסומנת ככשרה לפסח לאוכלי קיטניות בלבד. לא הבנתי, יש קיטניות בתהליך היצור ? החמרה של הרבנות ? סתם טעות של עובד בשכר מינימום ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני רוצה לרכוש מחשב שולחני ללא מסך עם 2GB זיכרון ואחר כך להוסיף עוד 2GB שיש לי בבית. האם עדיף לוותר על זכרון שיש לי בבית ולקנות כבר 4GB בגלל מדבקת אחריות ששמים על מארז מחשב? אני יודע שלכל רכיב יש אחריות אבל בשביל מה צריך מדבקה?

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  13. Started by sim-m12345,

מישהו/היא יודע/ת מה קורה עם החנות הזו. ניסיתי להיכנס לאתר שלה והדף לא עולה...

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  14. ראיתי ששינו את החבילות של הטריפל לכמה דרגות,ומחירים. ראיתי בתנאים שיש הגבלה עד 50 גיגה תעבורה איזה חבילה הכי משתלמת ? מבחינת ערוצים וחבילות.. והאם ספק של הוטנט איכותי וללא התנתקיות

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום אני צריך לצבוע חדר, בחדר יש מגוון סדקים שצריך לטפל בהם. מישהו מכיר צבעי טוב? אודה לכם על המלצה תודה card

• 23 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Starcraft II - Heart of the swarm 12.3.2013 בכדי להרשם לקנייה הקבוצתית אנא הגיבו להודעה עם הגירסה והכמות שברצונכם לקנות. זוהי רשימה ראשונית אז סביר להניח שהיא תשתנה. מומלץ לחזור מפעם לפעם ולהתעדכן. כמה חוקים בסיסיים להרשמה לקנייה הקבוצתית: 1. לפני ששואלים שאלות, קוראים את הפוסט הזה. אני לא מתכוון לענות על שאלה יותר מפעם אחת. 2. לא ניתן להירשם ליותר מחבילת אספנים אחת פר בן אדם. 3. יש להכנס לאשכול זה כל יום או יומיים כדי לבדוק עדכונים ולוודא שההזמנה שלכם עומדת בעינה. 4. יש לציין סטטוס הגעה להשקה (מגיע /לא מגיע/ לא יודע) התאחדנו עם עוד רשימה של קנייה קבוצתית למשחק. הרשמה פה - https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dHlIZGRIbTROUTg2QV…

• 44 תגובות
    • 20.8k צפיות
  17. Started by bd,

טיילתי ברשת וראיתי כל מיני סוגי זעקות ומערכות התראה עם חיישנים אלחוטיים לחלון וגם אינפרארד. רציתי לדעת אם יש המלצות לסוג מסויים של מערכת?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by yakir4u,

לפי הרבה סרטונים ברשת זה אחד המגני מסך היותר טובים שיש בחו"ל הוא עולה 30$ בארץ שוחטים אותנו ב180 שקל אם יש ביקוש אפשר לראות אם אפשר להביא לנו מחיר יותר נורמלי אם יהיה ביקוש

• 8 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. מברור קצר נראה לי שלא ממש. [מצאתי כבר את של גולן טלקום, הוט מובייל ויו-פון] [חסר לי עוד את 012מובייל ורמי לוי תקשורת] אני שוקל להעביר מספר ישן למדי אצל אורנ'ג לאחת מחברות החדשות שנותנות שירותי סלולר (012מובייל, רמי לוי, גולן, ..) העיניין הוא שאני לא מצליח למצוא את חוזה ההתקשרות שלהם. ממה שאני מבין הם רוצים שאני קודם כל ארשם לשירות (ואתן את כל הפרטים שלי כולל אמצעי התשלום) ורק לאחר שאני כבר הסכמתי לעיסקה הם מוכנים לשלוח לי את החוזה. לי זה נשמע מאוד תמוהה ויש בהחלט סיכויי שלא הבנתי נכון. מה דעתכם חברים? האם הבנתי נכון? ---- להלן שיחה בצ'אט של אתר 012מובייל עם נציג שרות: אני: שלום אני: אני מעוניין לראות את חוזה ההתקשרות **לפני** שאני רוכש את השירות שלכם. אני: …

• 13 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. שלום אם מתקשרים לבזק, כדי לחדש את המבצע עבור תשתית ADSL, אז המחיר הכי נמוך שלהם, עבור המהירות הכי נמוכה(5מגה) הוא 79שח. זה קפיצה של כמעט פי 2 לעומת ה-45שח שהיה לי עד עכשיו - ומסתיים עכשיו. אם הולכים לאתר כמה-זה, כתוב שם שהמחיר הכי זול לתשתית ADSL בבזק, הוא 55שח http://www.kamaze.co.il/Site/Internet/Default.aspx?FID=i אבל כשמבקשים את זה מבזק, הם אומרים שה-55שח הוא רק ללקוחות חדשים, ורק עם תשלום חד-פעמי בהתחלה של 150שח.. למישהו יש רעיון מה לעשות? תודה card

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by avimorde,

אהלן אנשים. חשבתי לשתף אתכם בחישוב הקטן שערכתי לגבי הטריפל iTop שמוצע בהוט. (החישוב נכון גם לגבי הטריפל iClassic). כפי שבוודאי רובכם כבר יודעים, המחיר המבוקש עבור הטריפל "הכל כלול" הינו 349 שקלים לחודש. לאחרונה הבחנתי בהטבה "חודש ראשון חינם" למצרפים חדשים באמצעות באתר. מחישוב מהיר, לדוגמה כאשר פורסים את התשלום ל11 החודשים הבאים , אפשר להשוואות את החיסכון החד פעמי הנ"ל לתשלום של 328 שקלים בחודש לערך. הרי חסכתי 350 שקלים בפעם הראשונה, אז בפריסת החיסכון ל11 חודשים הבאים: 349\11 = 32 שקלים ~ חסכון לחודש. מקווה שהבהרתי את עצמי, בכל מקרה זוהי מחשבה שתעבור בכל אזרח ממוצע בישראל והשאלה שלי היא כזאת. אני לא מתאים לדרישות המבצע כיוון שאני לקוח קיים שמשלם 310 שקלים לחודש. אולי …

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  22. היי, חשקה נפשי לשדרג מעט את המסכים. אם יש מספיק התעניינות (15 איש ומעלה) אנסה לגלגל את העניין מול הגורמים הרלונטיים. אנא הגיבו לשרשור אם אתם מעוניינים ובכמה יחידות.

• 34 תגובות
    • 11.8k צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מקלדת מכנית וחשבתי שכדאי לבדוק כאן בפורום אם יש מספיק עניין לקניה קבוצתית. אני אישית מעוניין ב-blackwidow ultimate, אבל גם ה-zowie gear celeritas שאייבורי מביאים מאוד קורצת לי. אני רוצה לבדוק אם יש היענות, במידה וכן אפשר יהיה להחליט על איזו מקלדת הולכים, איזה סוויצ'ים וכו'. אז מי שמעוניין, זה הזמן! בקשה קטנה: נחמד לראות שיש המון הצבעות בסקר , מי שמצביע מתבקש לציין את זה גם בהודעה בשרשור כדי שנדע במי מדובר, ועל הדרך שיתן גם פרטים נוספים אם ישנם, כמו דגם בעדיפות שניה וכדומה. קצת תמונות כדי שמי שמעוניין יראה במה מדובר: razer blackwidow: שימו לב שהתוספות של שקע usb ושקעי אודיו, וכמובן תאורת המקשים, כלולות רק בדגם ה-ultimate. zowi…

• 461 תגובות
    • 77.3k צפיות
  24. שלום לכולם, אני נמצא עם הוט זה מספר שנים ואני דיי מרוצה. במהלך השנים לא היו בעיות מיוחדות. כיום אני משלם דיי זול להוט. 59 ש"ח עבור 12 מגה. החלטתי שאני רוצה לשדרג, התקשרתי להוט והם דורשים 110 ש"ח עבור 30 מגה. הייתי באמצע העבודה אז לא רציתי לפתח איתם דין ודברים ולהתחיל להתווכח. מה שכן המוקדן "זרק" לי משפט "תביא לקוח שלנו שמשלם יותר ותקבל יותר זול". כמובן שאני לא מכיר אחד כזה למרות שאני בטוח שיש. השאלה: כמה אתם משלמים להוט עבור 30 מגה והאם יש דרך להוציא מהם מחיר טוב יותר? תודה! עריכה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=537732.0 כנראה שאפשר להוריד את הוט (ברור...) מה אתם אומרים?

• 20 תגובות
    • 5.6k צפיות
  25. Started by djdodo,

שלום לכולם אני שם לב שבזמן אחרון הוט משתמשים בפרסום כוזב על מנת לפרסם את המוצרים שלהם. לפני כמה ימים היה כתוב בכל האתרים שהוט משדרגים את התשתית שלהם בחינם לכל המנויים של בחבילת טריפל http://hwzone.co.il/tech/news/140909 כמו כן ראיתי בטלויזיה את מנכ"ל הוט שאמר שזה מתנה ללקוחות והתשתית שודרגה אוטומטית לכולם וכל מה שצריך לעשות זה לעדכן את המהירות אצל ספק האינטרנט. הכל נשמע מצויין עד כאן. התקשרתי היום להוט כדי לבדוק את העניין הזה, הנציג אמר לי על ההתחלה אין בעיה ושהוא מייד מגדיל לך את התשתית אבל הוא ציין שזה יהיה כרוך בתוספת תשלום קטנה. מה??? אמרתם שזה בחינם. הנציג אמר לי "היתה טעות בפרסום" ואנחנו מגדילים את התשתית בחינם רק ללקוחות שהצטרפו ב3 החודשים האחרונים. זה נקרא פרסום כ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים