צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,304 דיונים בפורום זה
-
אני רץ כבר מעל לשנה עם הויבארם 5 אצבעות, והייתי מאוד רוצה להחליף גם את נעלי היום-יום לנעליים מינימליסטיות. אמנם הויבראם נוחות לי מאוד, אבל זה נראה דיי מגוחך להסתובב איתן. יש איפה למצוא נעליים מינימליסטיות באזור הצפון במחירים של עד 300 שח?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. הבוקר נפלתי קורבן לתרמית באינטרנט. פתאום משום מקום התחלתי לקבל שטף של מיילים של קניות שנעשו בebay ולאחר מכן מיילים מתאימים מpaypal. מהלחץ ומהקצב המסחרר של היובים נכנסתי מיד לחשבון הpaypal וסגרתי את החשבון. מאחר והיום שבת, לא יכולתי לפנות לישראכרט ולpaypal, בינתיים רק שלחתי מייל לאיביי. מישהו יכול להכווין מה עלי לעשות וממי לדרוש את הכסף? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ישנן מספר לא מבוטל של חנויות בארץ המנצלות לטובתן את המחסור הצפוי בהשקה בארץ ב19.11, ולכן מוכרות בכפול מחיר מזה שישפאר פירסמה. בכפול מחיר חברים. 2000 שקל יותר. פשוט מרתיח. ועוד חנויות טובות כמו game station שתמיד נותנות מחירים טובים למשחקים שלהם משתתפות בשוד וגזל הזה. אין לכך שום הצדקה. כן, אנחנו בשוק חופשי נכון, אבל צריך הגינות. בטח בתקופה כזו. ונקודה מפתיעה לטובה - באג היקרנית מוכרת את הפלייסטשיין במחיר נורמלי, שישפאר פירסמה. תקנו מהם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
להלן חלק מהמכתב האחרון שנשלח להוט. - - - תגובה אוחדה: - - - - - - תגובה אוחדה: - - -
-
- 11 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
http://www.aliexpress.com/store/product/Free-shipping-Top-selling-Nike-Run-free-5-0-running-shoes-women-shoes-sneaker-sports-shoes/1188387_1739274445.html
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קמתי בבוקר הלכתי לסניף לקחתי מספר חיכיתי 30 דקות+ בתור הגעתי לחלון במטרה להוציא ויזה נטען דולר העובדת אמרה שיש תקלה במחשב ואי אפשר לעשות כרטיסים כרגע ואולי אחרי זה זה "ישתחרר" בזיון כל המאמץ הזה ובזבוז זמן והם לא מסוגלים לבצע פעולות ועכשיו אני תקוע בבלק פריידי בלי כסף
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4182634,00.html בנוסף: "נכנסה הטבה נוספת - פטור מלא ממסי יבוא, גם מכס וגם מס קניה, עד לסכום של 75 דולר, במקום 50 דולר כיום. הטבה לא תחול על מוצרי טבק ואלכוהול."
-
- 20 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
הזמנתי לאחרונה מוצר מארה"ב ובלי ידעתי המוכר שלח אותו עם DHL. עלות המוצר היא כ-60 דולר, ועלות המשלוח היא עוד כ-25 דולר. ממה שאני יודע לא אמור להיות על המוצר מע"מ או עלות נוספת. היום קבלתי הודעה מ-DHL ובה הם דורשים כ-150 שח על המשלוח. יש משהו לעשות בנושא? אני אמור לשלם מס? ניתן לא לקחת את החבילה להגיד למוכר שזה לא הגיע? נ.ב. זה הפירוט לגבי המשלוח מהאתר של DHL - [TABLE=class: result-checkpoints show, width: 740] [TR] [TD=align: right]17[/TD] [TD=align: right]המשלוח נמצא עם בלדר. צפוי להמסר עד סוף יום העסקים הנוכחי.[/TD] [TD=align: right]HAIFA - ISRAEL[/TD] [TD=align: right]08:06[/TD] [/TR] [TR] [TH=bgcolor: #E8E8E4, colspan: 2, align: right]רביעי, ינואר 21, 2015[/TH] [TH=b…
-
- 28 תגובות
- 11.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,אני מחפש חבילה משתלמת עם גלישה חופשית ואיפון או מכשיר אחר ברמה הזו,מעל 500 דקות והודעות מעל 200..אני יכול לבחור במסלול חיילים ד"א.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הקנייה הבסיסית תהיה מורכבת מ: לוח אם, מעבד, זיכרונות. בואו נתחיל מזה. יש ביקוש ? אשמח לדעת.
-
- 13 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב רציתי לחלוק עמכם סיפור משעשע/עצוב שאני בתוכו בימים אלו, נסיון לממש אחריות על הארדיסק שנקנה מנועה מחשבים לפני שנה ומשהו (הרבה לפני שהם סגרו את הבאסטה), שמקורו בטק דאטא, והתקלקל לפני כחודש ומשהו. הדיסק הוא של מכר שלי, נקרא לו י' לצורך העניין. י' פנה אלי בבקשה לשדרג את הדיסק הקשיח במחשב הנייד שלו למשהו קצת מהיר יותר, המלצתי לו על WD scorpio black 2.5" 320GB, 7200RPM הוא ראה את המחיר והסכים, רכשתי בשבילו את הדיסק (שימו לב, אני זה ששילם את הכסף, הוא שילם לי אח"כ על הדיסק+מספר טיפולים שעשיתי בשבילו. למה זה רלוונטי? תכף תראו) הדיסק נרכש בצורה מסודרת, עם קבלה והכל, הותקן, והחל את חייו במחשב הנייד, עבד כמה שעבד עד שהתקלקל. ברגע שהתקלקל, פנינו קודם ל "נועה מחשבי…
-
- 26 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
בשבוע שעבר מצאנו מוצר במחיר מצויין באחת החנויות המקוונות. האתר הוא ישראלי אך מייצג חנות במדינה אחרת (כרגע לא משנה מי ומו). עקב טעות טכנית המוצר שתומחר באתר היה כ-90% פחות מהמחיר שהוצג באתר הראשי של החברה (במדינה אחרת) ובאתרי מכירות אחרים. אני ועוד כמה חברה מיהרנו לרכוש את המוצר (לפי דעתי לא מעט עשו זאת) וחוייבנו, אך חלק מהחברה קיבלו מייל ביטול אחרי יום בטענה מצד המוכר שחלה טעות בתמחור ולכן הם מזכים את הלקוח. לא שאלו את הלקוחות, פשוט שלחו את המייל וזיכו באופן אוטומטי. אני ועוד שני חברים לא קיבלנו את המייל עם הביטול ואנחנו גם לא רואים זיכוי בפייפאל. האם המהלך של החברה הוא חוקי בעניין הזה? הרי החוק ידוע לכולם וגם להם.
-
- 31 תגובות
- 8.9k צפיות
- 1 follower
-
-
בערך כל חודש הוט מתקשרים אליי ושואלים אם אני רוצה חבילת טריפל של טלפון, אינטרנט וטלווזיה מכיוון שכבר יש לי חיבלה של טלפון ואינטרנט. אני בדרך כלל מסביר להם שאין לא צופה בטלווזיה בכלל ולכן אין לי צורך בחבילה כזו. מרוב שזה קורה הרבה פעמים התחלתי לשים לב לדפוס שהאינטרנט נהיה איטי אחריי שיחה כזו. כאילו אוליי הם רוצים לגרום לי להתקשר אלייהם בקשר לתקלה טכנית ושהם יתחנו לי את המוח. האיטיות לא בדיוק ניתנת לאימות מכייון שהSPEED TEST של BEZEQ נותן לי קצב הורדה של 70Mb/s והעלאה גם מהירה. אבל אני רואה בברור איטיות בטעינה של אתרים גדולים כמו פייסבוק ואחרים וגם בשני מחשבים שונים(אחד MAC ואחד WINDOWS). כבר אין לי כח להתקשר אליהם ולעשות את כל הסיפור הזה מחדש כי בדרך כלל הם לא יודעים מה הת…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש את הנתב הבא: Tp-Link 4300 http://www.amazon.com/TP-Link-N750-Wireless-Gigabit-Router/dp/B0088CJT4U/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1342974333&sr=8-1&keywords=tp-link+4300 מחירו באמאזון 89$ כמה שאלות לבעלי הנסיון: 1) האם נתב נחשב "חלקי מחשב" ולא וחוייב במכס? 2) האם כרוכה פרוצדורה נוספת בשל הכנסת ציוד אלחוטי לארץ? הבנתי שלפעמים ישנם הגבלות. 3) מהי הדרך הזולה ביותר לשלח ארצה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.newsbox.co.il/%D7%92%D7%95%D7%92%D7%9C-%D7%9E%D7%97%D7%9C%D7%A7%D7%99%D7%9D-2-%D7%92%D7%99%D7%92%D7%94-%D7%A0%D7%95%D7%A1%D7%A4%D7%99%D7%9D-%D7%9C%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9E%D7%90%D7%9E%D7%AA-%D7%90%D7%AA-%D7%94/ אני כבר הוספתי
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
מבין השירותים כמו דילטס שיפטו וכו Sent from my A0001 using Tapatalk
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי סכין מאליאקספרס הנה הקישור השאלה האם יעבירו אותה במכס? אני בן 14 ואני קניתי אותה בשביל לתלות ליופי על הקיר אני גר בתל אביב עם זה עוזר למשהו
-
- 3 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
רכשתי תנור כזה לפני שנה מדגם K22 דו תאי ובמהלך שימוש פתאומי זכוכית התנות התפוצצה של התא למטה פניתי ליבואן הניקרא מיני ליין " ויש לציין שענייה לטלפונים מתבצעת מהר אך בפועל הטיפול מזוויע בלשון המעטה וחסר אחריות ואין באמת עם מי לדבר טענתי היא שכיוון שהמקרה נחשב כלא שיגרתי וכהזוי גם אחרי 7 שנים של שימוש שזכוכית תתפוצץ לכן דרשתי תיקון ו הם טענו שזה קרה באשמתי אולי בטעות נתתי מכה והסברתי שחובת ההוכחה עליהם אם הם טוענים כך אך בפועל לא היה עם מי לדבר והתקליט חזר על עצמו המקסימום שהסכימו אחריי טירטורים זה לעשות הנחה של 25% הנחה ממחיר הזכוכית. הקלטות של כל הדיון מול החברה נמצאות בידי למי שרוצה!!!.
-
- 24 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
באג פרסמו שהם מתחילים למכור מחשבים מורכבים של ג'יגהבייט, ונכנסתי לראות את המחירים.. מחשב לדוגמה - http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14866 עזבו שהם לא מפרסמים איזה לוח, איזה מארז, ספק ומה לא (רק מספר מספרים שטחיים על דברים), תסתכלו על המחירים לשדרוג דברים!! 2000 ש"ח ל660TI!! 420 ש"ח לזכרון 8GB! ואתם יכולים להמשיך לראות עוד דברים מזעזעים פה - http://www.bug.co.il/fpage.asp?brand=0&ser=Gigabyte+&x=17&y=10
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
זאת לא פעם ראשונה שאני משתמשת USHOPS, אבל תוצאה שונה. ב18 לפברואר קניתי בחנות אמריקאי 2 מוצרים (תכשיטים) על סכום 100$. ב 22 בפברואר חברת USHOPS קיבלה על כתובת שלה אמריקאי את הקניה שלי וחתמה על קבלת החבילה. אחרי מזה, חברת USHOPS, שקלה ומדדה את גודל של החבילה ורשמה סכום לתשלום בשבילי. באותו יום (22 בפברואר) שילמתי 151.36 ש"ח, אשר כוללים: שילוח מהיר (4-7 ימי עבודה) של חבילה מארה"ב לישראל, ביטוח של חבילה ומע"מ ישראלי. לאחר מזה כל התהליכים קפאו וחבילה "נעלמה". חברת USHOPS לא שלחה את החבילה, לא עונה על דואר אלקטרוני ובטלפון כל יום נציגים מבטיחים תשובה על חיפושים "מחר" ולא חוזרים. כבר עברו יותר מ7 ימי עסקים - אני לא קיבלתי לא חבילה, ולא החזר כספי. לצער…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד שלום וברכה, אני רוצה לרכוש מכונת תספורת דרך אמזון ונתקלתי בבעיה שאני מוצא שתי דפים של אמזון באחד המשלוח והמחיר הסופי זולים ובשני יקרים בהרבה רציתי לברר מדוע זה? הליניק היקר: https://www.zipy.co.il/p/amazon/panasonic-beard-trimmer-for-men-er-sb40-k-cordless-corded-precision-power-hair-clipper-with-comb-attachment-and-19-adjustable-settings-wet-dry-use/B075LNDSB7/ הליניק הזול: https://www.amazon.com/dp/B075LNDSB7?s=specialty-aps&tag=yoffi-20&th=1 וראיתי גם קובץ של איביי ממחירים שונים רציתי לברר בעזרתכם מה הקנייה הכי משתלמת מבחינת מחיר, תמורה, איכות ושאר דברים שלא העלאתי כאן: https://www.getcheaper.co.il/search…
-
- 11 תגובות
- 3k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נייד HP בן כשבע שנים שנרכש יחד עם מערכת הפעלה XP. לפני כשלושה חודשים רציתי לפרמט את הדיסק הקשיח ולהתקין מחדש את מערכת ההפעלה. מכיוון שאין לי את הדיסק עם מערכת ההפעלה, פניתי לHP ישראל בבקשה לקבלו. בתמיכה שלהם בדקו לפי מס' המחשב ווידאו שאכן המחשב סופק עם מערכת הפעלה אבל סרבו לספק לי עותק של הדיסק בטענה שאני יכול לקבל רק תוך 90 יום ממועד הרכישה. זהו. שום דבר לא מעניין אותם. מבחינתם שאני אלך וארכוש בכסף מלא מערכת הפעלה (ואחר כך מתפלאים שמעתיקים תוכנות). מכתב שנשלח בדואר רשום להנהלת HP ישראל בנושא, נותר ללא כל תשובה או תגובה מצידם. מבחינתם, הלקוח לא קיים. אכן שרות לקוחות למופת. דבר אחד אני יודע. מוצר שכתוב עליו HP מבחינתי לא קיים.
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יום אחד אמרתי לעצמי "נמאס לי שכל כך קשה להשיג פה פלייסטיישן 5 במחיר שפוי מבלי למכור את נשמתך לשטן. נמאס לי שהאתרים תמיד קורסים לפני שאני מספיק להזין את פרטי האשראי. נמאס לי שתמיד כל עם ישראל צעד אחד לפני". וישבתי ללמוד פייתון מאפס רק כדי לבנות בוט שיתן לי את ה-EDGE על התחרות. ועכשיו אני הולך לחלוק אותו עמכם. מה הבוט עושה? דוגם כל כמה דקות כ-14 רשתות וחנויות און-ליין בישראל שמוכרות בייבוא רשמי וללא רשימות מוקדמות בשיטת כל הקודם זוכה, קונסולות PS5 במחיר הכי נמוך שיש כיום בישראל. אה ואת התוצאות הוא זורק לערוץ טלגרם. ספורי הצלחה לערוץ טלגרם יש היסטוריה כך שתוכלו לראות היטב בעצמכם אבל...רק בחודש האחרון נצפו על י…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה אוזניות בארץ עולות פי 3 מאמאזון?? כמעט כל אוזניה של 60 דולר - פה בארץ הקודש 500 ש"ח 190 דולר הופכים ל - 1500 ש"ח.. חזירות של יבואנים בשילוב עם צרכנים פראיירים?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
מפרט מלא: Intel Core i7 13700K / 1700 Tray Noctua NH-D15 chromax.black CPU Cooler Gigabyte Z790 GAMING X NZXT H7 Flow White Corsair DDR5 5600MHZ CL36 16X2 CoolerMaster 1000W V1000 Fully Modular Sapphire PULSE RX 7900 XTX GAMING OC Corsair SSD 2.0TB MP600 GS קישור למפרט (מספר בניה 368879)
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
- 1 follower
-