עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by ArtCore17,

שלום לכם.. ברצוני לרכוש טלויזיה לחדר - אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם הנ'ל Panasonic THL32X50M התקציב לטלויזיה עד 2000 ש"ח -- ותשמש בעיקר לראות סרטים (HD) מהמחשב+ממיר ומשחקי קונסולה הפלוסים לגבי הטלויזיה של פנסוניק היא החיבורים המרובים שלה וזה שהיא תומכת בFull HD אשמח לחוות דעת והמלצות שלכם..

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  2. Started by BambaCore,

שלום! אני רוצה להזמין אבקת חלבון מהאתר ויטה קוסט, וזו הפעם הראשונה שאני מזמין מוצר מחו"ל יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. איזה משלוח לבחור? DHL Global Mail- estimated delivery in 8 to 20 business days או: DHL Priority Mail- estimated delivery in 5 to 10 business days התוספת במחיר זניחה. ההתלבטות היא כי שמעתי שמשלוחים כמו UPS נעצרים במכס ויש עמלות שחרור גבוהות. 2. אני רוצה להזמין בעזרת כרטיס ויזה נטען של הדואר. ראיתי באתר שלהם שיש כמה כרטיסים כאלה: http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa_debit_cards?OpenDocument איזה כדאי לי לבחור?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ויש לי עליו אחריות עד 3 שנים האם האחריות עדיין תקפה במקרה של מכירת כרטיס מסך? למשל אם אותו אדם שלו מכרתי את הכרטיס מסך ויצטרך לממש את האחריות האם היא תהיה תקפה גם בידו? או שפשוט אני צריך להודיע לחנות שאני מוכר את כרטיס מסך והם ישנו את הפרטים באחריות? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  4. ראיתי כמה נושאים דומים, אבל הם כל כך ישנים שהם ממש לא היו לי לעזר. כרגע אני בבזק בינלאומי בחבילת 10 מגה ומשלם 49 בחודש. ניסיתי להוריד אותם במחיר וזה פשוט לא הצליח, לא משנה איזו טקטיקה ניסיתי. זה המחיר ללקוח ותיק, ומסתבר שהם עומדים עליו. בקרוב אמור להתחיל השדרוג ל-15 מגה בתשתית (או שכבר הגיע, אמרו שאדע לפי החשבונית), אז אמרתי אם כבר בירורים על מעבר, אז נבדוק כבר על ה-15 מגה. האמת שלא ביררתי מחיר בבזק בינלאומי, אבל פעם אחרונה שאני זוכר זה היה 99 בחודש. החלטתי להציץ קצת בכמהזה על ספקיות אחרות וכמובן שזול יותר. אלה המחירים (כולם ל-15 מגה): ב-012 המחיר 40, בנטוויז'ן 30, ב-018 20, בטריפל סי 29.5 בממוצע לחודש לשנה (4 חודשים ראשונים 18.9 ולאחר מכן 34.9). הייתי רוצה לשמוע חוות דעת…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום, אני שוקל מעבר לטלוויזיה בלווין, בתנאי שיהיה אפשר לקלוט את רשת בראבו, ואת רשת אופרה. האם מישהו יודע אם ואיך אפשר לצפות בערוצים אלו ובמה זה כרוך? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  6. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקיץ, וחשבתי כהרגלי לקנות בקיי אס פי, בגלל הנוחות והקרבה לבית. אני לוקח בחשבון שהשירות שלהם ידוע לשמצה. עכשיו אני רוצה לדעת משהו אחר - מהם החלקים שאני מקבל מהם כשאני קונה אצלם מחשב חדש? בפעם האחרונה שקניתי אצלם מחשב ב2008 - כעבור שנתיים היה כשל בלוח אם, והוא נשרף. החלפתי לוח אם, וכעבור עוד חצי שנה נשרף גם הכרטיס מסך. לוח האם היה של ג'יגהבייט, לא זוכר את הדגם, והכרטיס מסך היה Radeon HD 4870x2 של Sapphire. בכל מקרה עכשיו אני תוהה האם זה היה רק מקרי. לאחרונה נודע לי כי קיימת שמועה שKSP דוחפים ללקוחות חלקים מחודשים וכל מיני חלקים סוג ב' במסווה של חלקים חדשים. יש לזה ביסוס? מישהו שמע משהו על זה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Access Denied,

אני רוצה לקנות מזרן חדש ואשמח לשמוע המלצות (או אזהרות) לחברה או דגמים מומלצים. הכיוון הוא מזרון ויסקו ג'ל. נ.ב. אני אשמח לשמוע דעה על דוקטור גב ועל הקופון הזה - http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/drgav-C1301197814/19568338

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. שלום אני רוצה לקנות טלוויזיה מאתר אינטרנט אמין וזול יש אתר כזה? תודה לעוזרים נדב

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  9. יש למישהו המלצה איך וכדאי לבטח את הנכס? דרך הבנק ? או דאך חברה או סוכנות לביטוח. האם טריק העוד בחיים בביטוח חיים אמין? האם ביטוח צד ג כדאי? ..אני פשוט כבר מבולבל

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום וחג שמח, לאשתי יש לפטופ של LG דגם R510 עם סוללה גמורה בדקתי ברשת לגבי מחירי סוללות מקוריות וחילופיות וראיתי שהמחיר הוא 300 שקל וצפונה באיביי לעומת זאת ראיתי שהמחיר הוא 20 דולאר וצפונה האם למישהו יש ניסיון עם הסוללות האלה? מלחיץ אותי האיכות שלהם תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הי, אני רוצה לקנות מספר מוצרים של razer אבל אני לא מעוניין לקנות בksp/ivory בגלל עניין האחריות והשירות הגרועים בדר"כ. הייתי קונה בבאג אבל ממש יקר שם יחסית. מישהו מכיר חנות באיזור ת"א והסביבה שמוכרת יחסית בזול ויש בה שירות טוב ואמין? תודה.

• 1 תגובה
    • 985 צפיות
  12. גיליתי יחסית לאחרונה אפליקציה כזו לאמזון (Pricedrop), שאני ממליץ עליה בחום, אבל היא מוגבלת רק לאתר הזה לצערי. הממשק פשוט. אתה יכול לסמן מוצרים שאתה רואה באמזון למעקב, ואתה תקבל התראה (דרך האפליקציה, ודרך המייל) עם שינוי מחיר המוצר. מישהו מכיר כלים דומים לאתרי מכירות אחרים?

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  13. שלום אני מחפש חנות לקנות gs3 או gs4 שהוא יגיע לארץ. מישהו יכול להמצליץ לי על חנות אמינה באזור י-ם? גם המלצות לחנויות בת"א יתקבלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by eliom,

איך אפשר לדעת לאיזה כתובת המוכר שולח לי את החבילה מאיביי. אמנם סיפקתי כתובת.אבל אני רוצה להיות בטוח.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by yarin153,

אני רוצה לקנות זיפו מאיביי .. אבל זכור לי שיש איסור על יבוא של נשקים סכינים ודברים שקשורים לאש מצד שני ראיתי מגיגול מהיר שבFXP יש פוסטים על אנשים שמזמינים מאיביי מצתים האם זה אכן אפשרי? אני מעוניין לקנות משהו יקר אז אני אשמח לאישור רשמי לנושא (ציטוט ממקור מהימן או מישהו שקנה לא ממזמן)

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, הלכתי היום לקיי אס פי בראשון וקניתי את הלוח הזה אחרי המלצה של חבר: SABERTOOTH 990FX AM3, 990FX הרכבתי הכל ביחד עם חבר שלי שהוא טכנאי פי סי, והלוח לא נדלק- מסך שחור. חבר שלי שמבין בדק הכל וקבע שהלוח תקול. אני מתכוון ללכת אליהם יום ראשון ולהחזיר את הלוח: בדקתי שוב באתר של קיי אס פי והלוח כבר לא מופיע במלאי של הסניף בראשון ששם רכשתי מה אני אמור לעשות עכשיו ?. לבקש את הכסף בחזרה? האם הם חייבים להחזיר לי? לבקש זיכוי ולככת לקנות בסניף אחר- האם יש אופצייה כזאת? אני ממש אובד עצות ומאוכזב ומותש כי עבדנו כמה שעות היום על המחשב בגלל שהלוח היה דפוק (להרכיב לפרק וכו) שהייתי בחנות וקבלתי את הלוח המחסנאי אמר לי :" אחי תבדוק טוב את הלוח שאין שיניין שבורות לא ייחסתי לזה חשיבות אבל ש…

• 508 תגובות
    • 89.1k צפיות
  17. Started by Shasoosh,

שדרגתי את המהירות ונתבקשתי ללכת לקבל מבזק סטור ראוטר \ מודם ב"חיוב זיכוי" מלא. וידאתי שהזיכוי הוא אכן זיכוי מלא על סך 25 שקלים בחודש למשך שנתיים. כשניגשתי לבזק סטור בסניף ראשל"צ אחת המוכרות חיפשה את המנוי שלי, לקחה את הראוטר, שמה בשקית, הוציאה קבלה ובירכה אותי ביום טוב. כששאלתי אותה אם הזיכוי הוא אכן זיכוי מלא היא אמרה שלא ואני מקבל זיכוי של 15 שקלים בחודש. (תשלום של 10 שקלים בחודש למשך שנתיים = 240 ש"ח מהכיס שלי) כשציינתי בפניה שלי אמרו בטלפון שהזיכוי על הראוטר יהיה מלא המשפט הבא שיצא מהפה שלה היה "אוקיי בוא אני אשנה לך את הקבלה" שיטת מצליח טהורה. אני נגעלתי

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by eliom,

בטעות לא היה מקום בתיבת המייל שלי. והמוכר באיביי היה אמור לשלוח לי מספר מעקב. ובגלל שתיבת המייל שלי היתה מלאה זה הוחזר לשולח. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני בן 18 וחצי, לפני כחצי שנה בערך קיבלתי כרטיס אשראי מהבנק שאני נמצא בו, הכרטיס נקרא: מפתח צעירים.. אני רוצה לקנות לעצמי מכשיר סלולרי חדש כי המכשיר הישן שלי "הלך לעולמו", מחיר המכשיר הסלולרי החדש גבוה (בסביבות ה-3000 ש"ח). האם ניתן לשלם את המחיר בחנות שבה אני קונה את המכשיר דרך כרטיס האשראי שניתן לי על-ידי הבנק? איני בקיע בנושא של כרטיסי אשראי ומגבלותיהם לכן פניתי בהתייעצות לפורום זה. שיהיה ערב טוב ותודה מראש :]

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by GolanBerlin,

תגידו, איך YES מבחינת מכירים ותוכן? מה יש בערוצי HD? יש סדרות טובות? סרטים טובים? אנחנו עוברים דירה ושוקלים אם לעבור ל-YES.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by sabichos,

היי מישהו מכיר חנות (פיזית) שבה ניתן לרכוש טלפונים בלונדון? אם יש להם אתר - אז עוד יותר טוב היחידות שאני מכיר הן: phones4u carphonewarehouse ושתיהן לא טובות כי הן לא מוכרות טלפונים פתוחים (מסתבר ש-simfree זה לא - "סים פתוח לכל רשת". זה צריך להיות גם unlocked) תודה לכל מי שמגיב!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by eliom,

אני רוצה להזמין מוצר שעלות המוצר לבדו הוא 54$.ואת המשלוח אני עושה באמצעות חברת שליחיות פרטיות.האם המוצר מחושב במיסים ביחד עם המשלוח של חברה פרטית?

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  23. שלום, אני מעוניין להזמין כונן קשיח כמו שכתבתי בכותרת, השאלה היא האם על כוננים קשיחים משלמים מכס/מע"מ או תשלום אחר כלשהו? תודה רבה זה הכונן למי שתהה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. ערב טוב, סליחה על הספאם, פירסמתי באגף היד שניה מספר פריטים למסירה ללא תמורה, עבור מי שרלוונטי ניתן ליצור קשר בהודעה פרטית: 3 דיסקים קשיחים של Western Digital צורב DVD מפצל USB 2.0 ל-7 חיבורים מגן ל-Galaxy Note מתאם DisplayPort ל-DVI תוספת: נוספה מערכת רמקולים 2.1 מדגם Altec Lansing ATP3. נא לקרוא את התיאור, אשמח שתושמש ולא תשמש כרהיט. ערב טוב ושבוע פורה, אופיר.

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by eliom,

נרשמתי לשרות של חברות שנותנות כתובת באירופה ובארצות הברית לשם שליחתם לארץ. אבל נגיד שאני רוצה להשתמש באיביי באתר גרמנית מאיפה אני יודע את השפה של שליחת מוצרים. אני רוצה לקנות את המוצר הזה. ואני לא יודע אם זה מכירה פומבית או מכירה מיידית? http://item.mobileweb.ebay.de/viewitem?itemId=160975971560&index=0&nav=SEARCH&nid=31209735472

• 4 תגובות
    • 868 צפיות

דיונים חדשים בפורומים