עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by shimronfio,

האם קיים לפטופ שמשלב את כל הרכיבים בכותרת בגודל מסך של בין 15-17, משהו יותר בכיוון של dell xps15? מישהו יודע גם אם יש סיכוי טוב שהמעבד הבא של אינטל שיגיע ללפטופים יהיה בתצורת 8/16?

2. Started by Yehonatan_,

שלום, לאחרונה החלטתי שאני רוצה להזמין iMac 27 inch 5k ועם המפרט שאני רוצה עשיתי השוואה בין אפל בארה"ב לבין אידיגיטל ואם עשיתי את ההשוואה כמו שצריך, בארץ אותו המחשב בדיוק עולה משהו כמו 6,000 ש"ח יותר (מטורף לגמרי!). דוד שלי גר בניו יורק וההתלבטות שלי היא האם להזמין אליו דרך אפל את המחשב ושהוא ישלח אלי. רציתי עזרה ממי שיודע כמו עולה בערך שילוח לארץ ועם איזו חברה הכי כדאי לשלוח (מבחינת מהירות, אמינות, ביטחון)? כמה אני אצטרך לשלם עליו כשמחשב יגיע לארץ (מע"מ, מכס)? האם יש לי ביטוח עליו עדיין בארץ? והאם שוה לקחת את כל הסיכון של המשלוח? תודה רבה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by jetman,

השאלה בנושא, בארץ אסור למכור ליבון/הלוגן מעל 60W, מה אם אני מזמין מחו"ל, זה יעצר במכס? או לא? תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. מה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג למאה מגה עם תשתית בזק (ספק+תשתית)?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by rotem_o,

שלום לכולם לאחר התייעצות בפורום אחר מחשב נייד לסטודנט התפרן הזדמן לי להיות באילת וקניתי את המחשב הנ"ל מסניף KSP אילת- הטיילת. המוכר פתח את האריזה והראה לי את המחשב, אך לא הודלק כי הסוללה לא מוטענת. הגעתי הבייתה שמח וטוב לב חיברתי לחשמל והדלקתי את המחשב ולצערי גיליתי פיקסל שרוף במרכז המסך. הלכתי לסניף KSP בסניף מגוריי על מנת לממש את האחריות ולאחר בדיקה מעמיקה של המוכר הוא הראה לי שיש כנראה סימני פתיחה של הברגים בגב המחשב (הברגים שחורים ועליהם סימנים כסופים זעירים) , וכן המדבקה בגב המחשב מקולפת מעט באחת הפינות. המחשב נשלח לבדיקה במעבדת היצרן עם ההערות הנ"ל ועליי להמתין לשובו. רציתי להתייעץ אתכם ולשאול האם יתכן שמכרו לי מחשב נייד משו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=25962 נתקלתי בקניה הבאה האם זה כולל מיסוי? ומשלוח?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. הי חברים בוקר טוב, אני מנהל רשת ולאחרונה קיבלתי עוד תפקיד להגדיר מחשבים עם תוכנה מסוימת של החברה שלנו, אני לא מוצא KVM עם חיבור VGA וHDMI מכיון שיש לנו גם מחשבים ישנים אז אני צריך את שני החיבורים. אשמח לעזרה, תודה 😊

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. עבור מחשב ישן, שמשמש אותי היום כמחשב לצרכי סלון, אני מעונין לשדרג את הראם ל12GB, ע"י רכישה של 3 מודולים של 4GB. המחשב אמנם ישן, אבל משמש אותי לפיפא, עריכת סאונד וווידאו מזדמנת. שמתי לב שלא ארד לחדש מ400 ש"ח, וגם באיביי לא אצליח לרדת מ300. מה הסיפור? למישהו יש עצה טובה בשבילי היכן לרכוש בזול? אפשר גם יד2.

9. לאחר פרק זמן בלתי מבוטל בו משלוח של מוצרי הציוד ההיקפי מבית החברה הפופולרית התאפשר בעיקר דרך מוכרי צד ג' בפלטפורמה - ניתן לחזור ולהשיג חלק מן הדגמים באחריות לוגיסטית מלאה של ענקית הקמעונאות לכתבה

10. Started by GolanBerlin,

בס"ד אז בשבועות האחרונות כל הזמן יש לי ניתוקים, והיום הגיע השיא שהאיטרנט לא חזר בכלל. הגיע טכנאי, החליף חיבורים, וחזר האינטרנט. אבל מה, לפתע אני לא מקבל 12 מגה. עשה כמה דברים, ואז הצלחתי לקבל 12 מגה. הלך הטכנאי. עכשיו אני עוד פעם לא מקבל 12, ועוד פעם יש ניתוקים. בושה וחרפה!!!!! מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. היבואנית המקומית הרשמית חותכת במחיר דגם הביניים החדש - ומשיקה גרסה עם אחסון כפול בתג המחיר המקורי לכתבה

12. Started by Ovid,

לאחר יותר מחודש ימים של המתנה , הסטטוס של החבילה השתנה ל: הפריט מעוכב מכס. בתאריך ... נשלחה הודעה ראשונה לנמען לצורך שחרור הפריט מה הדרך המהירה לקבל את החבילה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אז כאמור בנושא, אני מעוניין להזמין משחק לוח שעלותו היא 130$ + 25$ דמי משלוח. האם יחייבו אותי בתשלום נוסף בדואר או שאחרי החוק החדש אני פטור מכל תשלום נוסף? תודה לעונים 8)

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by amadey,

הסיפור הוא כזה: התקשרתי ל 014 על מנת לעדכן חבילה ( יותר נכון להוריד את המחיר שאני משלם כיום - 89 ש"ח ל 30MB). לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג ממלמל על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים. מפה לשם - ההצעה שקיבלתי כלקוח ותיק של 9 שנים - 49 ש"ח עבור 30M. כמובן שלא הסכמתי ודרשתי 29 ש"ח עבור 100M - הנציג אמר לי שאין אפשרות לכזה מחיר... ושזה " שקר" שאנשים גולשים במחיר כזה. אז פשוט אמרתי לו " סבבה, תרגיש חופשי לנתק אותי". ושלחתי פקס לניתוק החשבון תוך 72 שעות. עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מעוניינים בסמארטפון בריטי או במשקל חכם ומקוון? לאמאזון יש הצעות מעניינות בשבילכם ום חדש הגיע – ואיתו עוד מבצעים מעניינם בחנויותיה הדיגיטליות של אמאזון ברחבי הגלובוס. המבצע הבולט ביותר נכון לעכשיו מגיע אלינו מאמאזון גרמניה, שם מוצעים במחירי מבצע צמד המכשירים החכמים של החברה הבריטית הצעירה Wileyfox, שכרתה ברית עם מפתחת הרום CyanogenOS ומתיימרת להציע מכשירי ביניים במחירים ראויים. דגם ה-Swift מציע מסך IPS בגודל 5 אינץ' וברזולוציית 720p, שבב Snapdragon 410, נפח אחסון מובנה של 16GB עם אפשרות הרחבה, זכרון RAM של 2GB, מצלמת 13 מגה פיקסל ורום CyanogenOS 12.1 וזמין לרכישה במחיר כ-154 יורו (כ-670 ש"ח) כולל משלוח ישיר לישראל, ואילו דגם ה-Storm מציע מסך IPS בגודל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. היי! באחד מהחיפושים שלי באמזון נתקלתי במארז המדובר... אחרי בדיקה נדלקתי עליו ובאמת הגיע הזמן להחליף את המארז שלי... עכשיו פה הדילמה, באמזון הוא עולה 310 שקל ובישראל 450 או 390 באילת. מה שאני שואל זה אם שווה להזמין אותו מאמזון ולהתעסק עם המכס (בהנחה שיתפס, שאני לא יודע מה הסיכויים בנושא הזה) ובמידה ואני הולך עם אמזון, מה הפרוצדורה שאני עובר עם המכס ומה התשלומים שאני צריך לשקלל במחיר. בעיקרון הבנתי שאני צריך לשלם רק מעמ שזה 18 אחוז זאת אומרת יוצא לי בערך 360 ש״ח אבל ראיתי באינטרנט סיפורי אימה על חיובים כאלה ואחרים שממש לא בא לי לשלם מה עוד שאני חייל שבא כול שבת שנייה הביתה אז גם זמן אין לי ספייר... מה אומרים?

17. Started by karpazi0,

עד כה קניתי (כן, קניתי.... אני מרובע) את המוזיקה שלי בוואלה מוזיקה בפורמט MP3 שהוא איכותי מספיק לפחות בשבילי. כעת משנסגר השירות, איפה עוד ניתן לקנות מוזיקה ללא DRM? חשבתי כבר לקנות מאמאזון אבל הם לא ירימו גבה כשאשלם באשראי ישראלי בינליאומי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. בתאריך ה29.7.11 (יום שישי) הגעתי לסניף נתניה ע"מ להזמין את המארז Nzxt H2. מאחר ולא היה במלאי, נדרש להזמין אותו. המוכר ביקש את כל הסכום (אי אפשר לשלם מקדמה רק את כל הסכום) ואמר שעד יום שני הקרוב או במקרה הכי גרוע יום שישי המארז כבר יהיה בחנות. ביום חמישי ה8.4 הסתכלתי שוב באתר וראיתי שהמארז הוסר מהקטלוג, התקשרתי לברר האם המארז הגיע ונאמר לי שהוא יגיע יום ראשון ( 7.8 ) הלכתי שוב לחנות ביום שישי ה 5.8 כדי לברר מול מנהל החנות לראות מה קורה, כי לא ייתכן שאומרים ללקוח כל פעם תאריך אחר. הגעתי לחנות וביקשתי לדעת מה קורה עם המארז והאם הוא הגיע. מנהל הסניף התקשר לאיש שאחראי על ההספקה או משהו בסגנון על מנת לברר מה קורה עם ההזמנה. האיש אמר שהמארז יגיע אולי עוד שבוע או שבועיים והוא לא …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by VanDamn,

חברה שקונה לך מוצר מארה"ב, עם Mail rebate, ומזכה אותך על חלק ממנו. (היום, למיטב ידיעתי, אין שום משמעות ל-rebate עבור אדם שהוא לא אמריקאי)

20. Started by IDan2013,

שלום! לפני כשנה רכשתי "מיטת נוער WAVE" מד"ר גב. המיטה הגיעה בזמן, הטכנאי התקין את המיטה, הכסף שולם והכל נסגר טוב ויפה. לאחר שהטכנאי הלך, התיישבתי לי על המיטה כדי לחוש אם זאת באמת המיטה שהזמנתי. חיצונית המיטה נראת בידיוק כמו שהייתה בחנות אבל בנוחות וברכות, לא. לאחר מספר טלפונים ופקסים רבים לחברה בשאלה היתכן שזה לא תהיה אותה המיטה נמסר בתגובה כי אין סיבה שזאת לא תהיה המיטה שהוזמנה וזה רק עניין של זמן עד שהיא תתרכך, אמרו לנו בנוסף שננסה חודש ונראה מה יהיה אחר כך. נתנו צ'אנס לניסיון המריחה הזה ובאמת ניסינו. יש לציין שבהמלך הזמן של ה"ניסיון" הלכתי לכמה סניפים שלהם הלכתי להרגיש את נוחות המיטה באותו הסניף וזה פשוט לא כמו שקיבלתי, ובכל מקום ששאלנו אם המיטה מגיעה באותה רמת הרכות א…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

מעין סקר" קטן - כמה אתם משלמים על גז, ובאיזו חברה? לי יש "דמי שימוש קבועים" של 33.98 ש"ח בחודש ועוד 39.90 ש"ח לממ"ע צריכה. פז גז.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by AMD939,

לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. בעקבות הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=522720.10 לא הגיע אלי טכנאי מהוט. נתנו לי פיצוי חודש חינם של חבילת טריפל. לפי דברי משתמשי הפורום באותו הדיון, נאמר לי שמגיע לי פיצוי כספי, ושלא הייתי צריך לוותר. זה קרה לפני מספר חודשים. 1. האם מאוחר מדי לבקש מהם את הכסף? מדובר על סכום לא קטן של 600 שקל. והאם לבקש 300 או את כל הסכום? 2. בנוסף לזה אשמח אם מישהו יפנה אותי לאיזשהו מקור באינטרנט (אם קיים, אני אפילו לא יודע איך קוראים לחוק הזה) כדי שיהיה לי מה להגיד בדיוק לנציג הוט. תודה לעוזרים!

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. שלום רב, לפני כיומיים התחברתי סוףסוף לאינטרנט פרטי (עד היום הייתי דרך הקיבוץ). התחברתי לבנדל בזק+014 2.5 מגה וקיבלתי מ014 את ההסכם במייל. בהסכם ישנו סעיף על הגבלת תעבורה חודשית ל65GB הורדה והעלאה (ביחד) בחודש.(עד היום דרך הקיבוץ לא שמעתי על זה) אם אני עובר את המכסה אז או שהם מגבילים מהירות או שהם מחייבים תוספת, לא ברור לי. בנתיים לא התקשרתי לשירות לשאול, בנוסף אף אחד מהנציגים לא העלה את הנושא הזה לפני ההתחברות שזו חוצפה גדולה. אז מה קורה אם אני עובר את המכסה? ועד כמה הם "אוכפים" את ההגבלה הזאת? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by eyenir,

אני רוצה לייבא dell precision m3800 לארץ עם מפרט שאני קבעתי. הבעיה שdell לא מסכימים לקבל את הmastercard שלי כאמצעי תשלום. אין לי קרוב משפחה באמריקה/כתובת מה שמשאיר לי את paypal כאמצעי אחרון (שאלתי והם מסכימים להעברה שם) אבל ההעברה היא בעמלה די גבוהה שבנוסף על המע"מ בארץ והמיסים בארה"ב (אני שולח דרך mustop לאחר שהגעתי למסקנה ששירות הלקוחות גם שם וגם בBUY2USA זהה ודפוק אבל בMUSTOP לכאורה יותר זול) מקפיצה את המחיר באופן די משמעותי (בערך ב3000 ש"ח). יש למישהו דרך להתגבר על כך ולשלם בכל זאת עם המאסטרקארד שלי עם עמלה קצת פחות גבוהה מ1000 ש"ח?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים