צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
יש מוצר שאני רוצה לרכוש, שלחתי למוכר הודעה פעמים, והוא לא עונה\: יש אפשרות להתלונן אליו? זה המוצר שאני רוצה לרכוש http://goo.gl/DC4iq משהו יודע עד כמה 200GSM זה איכותי??
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזמנתי 840 EVO מ Ebay בסכום של 73$ כולל משלוח (מגיע מהונג קונג). לפי האתר של הדואר ההונג קונגי החבילה נשלחה לישראל ב 10.11, אך לפי האתר של הדואר אין מידע על החבילה עדיין. שאלות: 1: האם זה סביר שזה נתפס? 2: במידה וזה נתפס, האם סביר שיהיו כמה ימים שבהם לא יהיה מידע על החבילה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
האם אפשרי לשלם בדולרים ברכישה? כי שמתי לב שהמטבע שמופיע זה שקלים ובמידה ולא כמה אחוז המרה הם לוקחים מדולרים לשקלים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם אפשר להגיע למצב של 200 שח בחודש על מכשיר פלוס חבילה נגיד 300+300?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[TABLE=width: 100%] [TR] [TD=class: black_postbit paddRight4 paddLeft4, align: right]שלום לכולם! אני ממש צריך את עזרתכם! אני מבצע סמינר במערכות מידע כחלק מתואר ראשון במכללת תל אביב-יפו. השאלון עוסק בבחינת העדפות והרגלי השימוש של צרכנים במשחקי וידאו חינמיים. אשמח אם תקדישו כמה דקות מזמנכם למלא שאלון זה. תודה רבה על העזרה! לינק לשאלון- https://docs.google.com/forms/d/1ajC...9LIM8/viewform [/TD] [/TR] [TR] [TD=class: gray paddRight4, align: right] [/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן. אני מעוניין למכור מסך Samsung SyncMaster XL2370HD בגודל 23 אינץ. חדש עולה כ1300 שקל. הוא אצלי כשנתיים-שלוש. בכמה אני יכול לדעתכם למכור אותו ואיזה אתרים אתם עוד מכירים חוץ מyad2? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
עבור מחשב ישן, שמשמש אותי היום כמחשב לצרכי סלון, אני מעונין לשדרג את הראם ל12GB, ע"י רכישה של 3 מודולים של 4GB. המחשב אמנם ישן, אבל משמש אותי לפיפא, עריכת סאונד וווידאו מזדמנת. שמתי לב שלא ארד לחדש מ400 ש"ח, וגם באיביי לא אצליח לרדת מ300. מה הסיפור? למישהו יש עצה טובה בשבילי היכן לרכוש בזול? אפשר גם יד2.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
😡זה הסיפור. נכנסתי למעבדת מחשבים RSM באזור התעשייה בכפר סבא לתקן את הלפטופ כי הסוללה לא היתה נטענת.אציין שיכולתי לעבוד עם המחשב רק עם כבל. לאחר שהסברתי להם,אמרו שצריך לפתוח את המחשב,לאחר שבוע שלא שמעתי מהם התקשרתי ונאמר לי שזו בעיה של הסוללה וצריך להחליף אותה.ביקשו 400 שח ביקשתי שלא להחליף אם ניתן לרכוש סוללה באיביי ב150 שח. הגעתי הביתה מנסה להדליק את המחשב,מסך שחור מולי והמחשב לא מתפקד.חזרתי שוב,מיכאל בעל החנות אומר לי להשאיר ושיבדקו.מחכה שבוע שבועיים ואין קשר ממנו,מתקשרת לשאול עונה שעדיין לא הספיק היום או מחר אסדר ואחזור אלייך.חולפים עוד שבועיים ועוד שלושה ועוד חודשיים כשבכל שיחת טלפון מספר סיפור ומבטיח לחזור.אז כמובן שלא חזר כמו תמיד ,סליחה חוץ מפעם אחת שהבין שהייתי אמ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המחירים עדיין דיי גבוהים ללוחות מותאמות DDR5. המחירים מתחילים מ-1,000 ₪ ללוח כזה כדוגמת Gigabyte Z690 GAMING X קיט זיכרון הכי זול שראיתי עם מהירות ותזמונים סבירים היה אצל TMS ה-Corsair DDR 5 32G (16x2) 5600 CMK32GX5M2B5600C36 בעלות של 871 ₪ כרגע אני עם רייזן 2600X, ולפי בנצ'ים השיפור משמעותי. אם אתם משדרגים כל 4-5 שנים במה תבחרו ryzen 7600X או intel i5 13600KF ?
-
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
היי ניסיתי עכשיו לקנות שם משחק הם רוצים אימות טלפוני אני בוחר ישראל מכניס נייד / טלפון של הבית וכל הזמן מקבל שגיאה שהם לא מצליחים להתקשר ... מישהו עשה את זה הצליח??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני עובר בקרוב לתל-אביב, ומן הסתם אני אצטרך גם שם אינטרנט. כרגע אני מחובר ל- Orange והאמת שאני די מרוצה, אבל לפי מה שאני מבין הם בקרוב מפסיקים את שירותי האינטרנט הביתי שלהם ויעבירו את כל הלקוחות שלהם ל-012 (שלפי מה שאני מבין חברה לא משהו) ולכן כהראה שאין טעם להצטרף אליהם עכשיו. תכלס מה שחשוב לי הכי הרבה זה שאני תמיד אוכל לגלוש, להוריד, ולשחק נורמלי בכל הזמנים ושלא יתחילו לשחק לי עם חסימות טורנטים, ו- Throttling למיניהם. כרגע אני בחיבור 10Mb ADSL שעובד מצוין - פינגים די טובים, לרוב מוריד בלי בעיות, ואף פעם אין בעיות בגלישה או Streaming. אני מצפה לאותו דבר לפחות מהחברה הבאה שלי. בעיקרון יש לי דיל די טוב מהחברה בבזק בין לאומי, אבל זה שום דבר מחייב, השאלה הכי חשובה זה הא…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע למה? אין אותו בIDIGTAL חוץ מהדגם הצהוב והאדום אותו דבר גם אצל KSP ואייבורי יש אחד בחיפה אבל העובדה שאין בכל הארץ גורמת לי לחשוד ואני מעדיף לא לקנות אותו אולי מחכים למלאי חדש מחו"ל ? איך אני מברר את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני רוצה לבצע רכישה של מחשב ללימודים, עכשיו אחרי מחקר וצפיות ממש התלהבתי מהתחרות ההולכת וגוברת בין AMD וINTEL ולפטופים עם מעבדי AMD מפתיעים בביצועים וסוללה וסוף סוף מגיעים למחשבים עם מפרטים נורמליים..עכשיו אני יודע שבארץ סוגדים לאינטל בגלל המפעלים וסטיגמות, אין לי בעיה עם זה אבל האם יש צפי שלפטופים אלו יגיעו לארץ?(למעט G14 שכבר הגיע ומחוץ לתקציב) בחו"ל כבר התחילו להימכר לפני חודש-חודשיים חלקם יותר ובארץ נראה שהעניין תקוע ואין לי מושג איפה אפשר לשאול/לברר לגבי הנושא
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. שאלה לי למביני תחום ביטולי העסקה. אחי התאום @Play רכש אתמול (יום שבת בערב) דיסק קשיח מכני בנפח 4TB בחנות בארץ, איסוף עצמי, דרך PAYPAL. (לא מציין את שם החנות כמובן). כשעה לאחר מכן התחרט, כי הבין שהיה צריך לרכוש דיסק חיצוני ולא פנימי. מכיוון שהיה יום שבת ולא היה עם מי לדבר, חיכה לראשון בבוקר, והתקשר ב10:00 (פתיחת החנות) הטכנאי שענה לו, אמר שכרגע אין מי שיכול לבטל את העסקה, כי נציגת השירות מגיעה רק ב11:00, ולא אמורה להיות בעיה לבטל את העסקה. בנוסף הוא ציין, שהחנות לא עבדה כלל במהלך שבוע שעבר. בשעה 11:00 התקשר אל אחי נציג השירות של החנות, והודיע לו שהמוצר נארז מוכן לאיסוף. אחי התאום אמר שהוא התקשר כבר מקודם וביקש לבטל עסקה, שכן החליט ל…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 3 followers
-
-
דגם ה-IdeaPad 100S של לנובו במחירו הנוכחי בחנות המקוונת הוא כנראה אחד מהמחשבים הניידים הזולים ביותר שנוצרו אי פעם מחשבים ניידים בסיסיים נמכרים כיום במחירים קורצים הרבה יותר מבעבר, אך נראה שבכל פעם מחדש יש מי שמוכיחים לנו שאפשר לרדת עוד יותר נמוך. הפעם, מדובר במבצע Deal of the Day באמאזון אנגליה, אשר משווק את נייד ה-IdeaPad 100S העדכני של לנובו במחיר של כ-133 פאונד בריטי בלבד, כולל מסים ומשלוח ישיר לישראל – כ-750 ש"ח בלבד עבור מחשב נייד חדש ומבוסס חלונות 10, אשר מהווה הוזלה של 300 ש"ח (!) לעומת המחיר בו אותו דגם נמכר כאן בארץ. מדובר במחשב הנייד הבסיסי ביותר שניתן לדמיין בשנת 2016, עם מעבד Atom Z3735F מרובע ליבות מדור ה-Bay Trail של אינטל, זכרון DDR3 בנ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בתאריך ה29.7.11 (יום שישי) הגעתי לסניף נתניה ע"מ להזמין את המארז Nzxt H2. מאחר ולא היה במלאי, נדרש להזמין אותו. המוכר ביקש את כל הסכום (אי אפשר לשלם מקדמה רק את כל הסכום) ואמר שעד יום שני הקרוב או במקרה הכי גרוע יום שישי המארז כבר יהיה בחנות. ביום חמישי ה8.4 הסתכלתי שוב באתר וראיתי שהמארז הוסר מהקטלוג, התקשרתי לברר האם המארז הגיע ונאמר לי שהוא יגיע יום ראשון ( 7.8 ) הלכתי שוב לחנות ביום שישי ה 5.8 כדי לברר מול מנהל החנות לראות מה קורה, כי לא ייתכן שאומרים ללקוח כל פעם תאריך אחר. הגעתי לחנות וביקשתי לדעת מה קורה עם המארז והאם הוא הגיע. מנהל הסניף התקשר לאיש שאחראי על ההספקה או משהו בסגנון על מנת לברר מה קורה עם ההזמנה. האיש אמר שהמארז יגיע אולי עוד שבוע או שבועיים והוא לא …
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים. יש לי כרטיס avermedia capture hd 2 ובכללי הוא כרטיס סבבה.הבעיה שאני לא מצליח לחבר אותו ל YES ויש לי YES בבית אז נאלצתי לעשות HOT בחדר באופן פרטי.כמו כן כלכלית לא משתלם להחזיק את HOT אני משלם הרבה.הקטע הוא שאם אני אצליח לחבר את הכרטיס החיצוני ל YES אני אחסוך הרבה כסף. אגב קבלו כמה תמונות של הכרטיס והמתאם.אולי תצליחו להמליץ לי על שמהו: הכרטיס: https://i.imgur.com/QeI6obz.png המתאם https://i.imgur.com/l7YYxCC.png הקטע הוא חברים שיש לי כרטיס של avermedia שהוא פנימי והצלחתי אם המתאם הנ''ל ב YES לעבור את ההגנה.כי שחברתי את המקליט ל HOT אם HDMI הכול עובד חלק.ואם המתאם ביס בכומפנט לא מצליח אפילו. תודה מראש לעוזרים __________________
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסוף לריבים על השימוש בסטרימינג? מעתה תוכלו לרכוש מינוי Spotify Premium לזוג או למשפחה עם עד שישה משתמשים שונים במקביל לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי קניתי לפני חודש מחשב באייבורי והשקעתי די הרבה כדי לקבל מחשב כמה שיותר שקט - מארז FRACTAL R4, קירור מעבד NOCTUA NH-D14, ספק חדש למרות שהקודם היה מצויין אבל הרעיש מעט (היה לי SEASONIC 520W), וכרטיס מסך GTX660 של ג'יגהבייט שמתהדר בשני מאווררים "סופר שקטים". מאז שהמחשב הגיע היה לו זמזום מעצבן מהכרטיס מסך. לא זמזום חזק אבל בהחלט מעצבן, כשהמאווררים במארז על 7 וולט אפשר בהחלט לשמוע אותו גם כשהמחשב במנוחה מוחלטת והמאווררים של הכרטיס מסך במינימום (40%). במאמץ יש את אותו הצליל אבל יותר חזק, למרות שזה לא כ"כ בעייתי כי אני עם רמקולים או אוזניות כשאני משחק. מה שקורה בפועל זה שאני חייב להפעיל את המאווררים של המארז על 12 וולט כדי לא לשמוע את הזמזום מהכרטיס מסך, אחרת אין סיכוי שאני…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד מהטאבלטים ההיברידיים המתקדמים ביותר שקיימים בשוק הגיעו לארץ - עם עלות מאסיבית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הסיפור הוא כזה: התקשרתי ל 014 על מנת לעדכן חבילה ( יותר נכון להוריד את המחיר שאני משלם כיום - 89 ש"ח ל 30MB). לאחר שיחה של 15 דקות שבה הנציג ממלמל על כך ש014 היא הספקית היחידה שמאפשרת 30 MB בצרה הטובה ביותר .. ועוד כל מיני דברי שקר לא מעניינים. מפה לשם - ההצעה שקיבלתי כלקוח ותיק של 9 שנים - 49 ש"ח עבור 30M. כמובן שלא הסכמתי ודרשתי 29 ש"ח עבור 100M - הנציג אמר לי שאין אפשרות לכזה מחיר... ושזה " שקר" שאנשים גולשים במחיר כזה. אז פשוט אמרתי לו " סבבה, תרגיש חופשי לנתק אותי". ושלחתי פקס לניתוק החשבון תוך 72 שעות. עכשיו אני מחפש ספקית אחרת - איך HOTNET?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לקראת החגים צפויים להיות מבצעים על הבשמים וזה הזמן להתחדש בבושם טוב ;D אני מחפש המלצות לבושם ליומיום, חשוב שיחזיק הרבה זמן (יום עבודה מלא במשרד), בעל נוכחות , ובואו נניח שמחיר היא לא issue... המלצות יתקבלו בברכה 8)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=25962 נתקלתי בקניה הבאה האם זה כולל מיסוי? ומשלוח?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים לפטופ שמשלב את כל הרכיבים בכותרת בגודל מסך של בין 15-17, משהו יותר בכיוון של dell xps15? מישהו יודע גם אם יש סיכוי טוב שהמעבד הבא של אינטל שיגיע ללפטופים יהיה בתצורת 8/16?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי. חושב על לרכוש מודם ראוטר מאיביי: https://www.ebay.com/itm/192358279670 הדגם הזה נמכר בארץ. האם יכולה להיות בעייה במכס (משרד התקשורת וכו). קראתי לא מזמן שהיו הקלות ביייבוא ראוטרים. אם לא זה - כנראה שלא חושב הייתי שוקל בכלל את האופציה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-