צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,303 דיונים בפורום זה
-
בעקבות הדיון הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=522720.10 לא הגיע אלי טכנאי מהוט. נתנו לי פיצוי חודש חינם של חבילת טריפל. לפי דברי משתמשי הפורום באותו הדיון, נאמר לי שמגיע לי פיצוי כספי, ושלא הייתי צריך לוותר. זה קרה לפני מספר חודשים. 1. האם מאוחר מדי לבקש מהם את הכסף? מדובר על סכום לא קטן של 600 שקל. והאם לבקש 300 או את כל הסכום? 2. בנוסף לזה אשמח אם מישהו יפנה אותי לאיזשהו מקור באינטרנט (אם קיים, אני אפילו לא יודע איך קוראים לחוק הזה) כדי שיהיה לי מה להגיד בדיוק לנציג הוט. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 10 שנים 1055T (לא כל כך רלוונטי לשאלה) בקיצור ולעיניין ראיתי שעוד מעט יוצא הZEN 2 . ואני מעוניין לשדרג את הבנאדל שלי ,לא דחוף לי השדרוג ,אני פשוט מחכה לדיל טוב... לפי הנסיון שלכם, ברגע שיצא המעבדים החדשים הם יעלו יותר מממעבדים בזמן הזה (2600x,2700x) בנוסף מעוניין לקנות x470 plus msi וכל זיכרון שמתאים לנתונים האלה :16GB (2x8GB) DDR4 DRAM 3000MHz
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
האם קיים לפטופ שמשלב את כל הרכיבים בכותרת בגודל מסך של בין 15-17, משהו יותר בכיוון של dell xps15? מישהו יודע גם אם יש סיכוי טוב שהמעבד הבא של אינטל שיגיע ללפטופים יהיה בתצורת 8/16?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לעצמי מוצרים ב-ebay (יש כבר חשבון) אך לפני זה רציתי לדעת איפה יש מדריך? ועוד שאלה ספציפית, אם אני לוחץ על קניה אך ועוד לא שלמתי מה קורה אם אני רוצה לבטל? האם צריך לשלוח הודעה למוכר ולבקש שיבטל? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ב28.2.15 ביצעתי רכישה מהאתר geekbying בהמלצת המון חברים שהחבילה שלהם הגיעה מאוד מהר גג תוך חודש הזמנתי גם אבל החבילה שלי לא הגיעה... לפי מספר המעקב שקיבלתי החבילה הגיעה לישראל ממזמן כבר ותקועה בדואר בסטטוס ״הפריט התקבל מהולנד ב 22/03/2015 מאז אין שום עידכון הסטטוס לא השתנה וכבר עבר חודש וחצי מי יכול לעזור לי להבין איפה החבילה נמצאת ומה עושים הלפפפפ
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לקנייה XBOX 360/PS3 שיהיה פרוץ ובמחיר סביר! לפנות בפרטי ! תודה וחג שמח ____________
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שלקוחות חדשים בבזק בינלאומי מקבלים על 12MB, 15MB ו30MB?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על קורא כרטיסים איכותי? איך זה נראה? -MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514'>http://www.ebay.com/itm/USB-2-0-ALL-IN-1-Multi-Card-Reader-SD--MMC-MS-CF-SDHC-TF-Micro-Mini-SD-M2-SDHC-/220982109460?pt=AU_Digital_Memory_Card_Readers_Adaptors&hash=item33738f6514
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היבואנית המקומית הרשמית חותכת במחיר דגם הביניים החדש - ומשיקה גרסה עם אחסון כפול בתג המחיר המקורי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי פלאפון דרך EBAY המוכר לא עונה לאימליים ובפעם אחת שהוא ענה הוא אמר שהוא ישלח את הפלאפון ביום שבת ועד עכשיו שום מענה ממנו או מספר מעקב קרוב ל 6 ימים שאני מחכה שישלח המוכר הזה כבר 13 שנה באיביי ויש לו FEEDBACK גבוהה מה ניתן לעשות ? האם אפשר לבטל את הקנייה ? אי אפשר כרגע לערב את EBAY כי לא עבר מספיק זמן האם יש קנס ? או מקבלים את כל הסכום ויוצאים מזה חלק ? האם לחכות 6 ימים זה לא מוגזם ? תודה על כל עצה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ראיתי את הנעל הזו בחו"ל, ולא היה להם אותה במידה שלי. מישהו מזהה את הדגם שלה, כדי שאוכל להתחיל לחפש אותה בגוגל, ואז להזמין? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, בקרוב אני עובר דירה (סטודנט) ורציתי לדעת מה הכי כדאי לרכוש מבחינת חבילות אינטרנט וטלוויזיה. ראיתי את החבילות של החברות המובילות והן יקרות לי, ובגדול, אני חושב שאני גם אוכל להסתדר רק עם אינטרנט. יש מישהו שהתנסה בזה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה להזמין אקדח אוויר מ-AMAZON\DEAL EXTREME\eBay עכשיו השאלות שלי הן: 1. איך אני יכול להפחית את הסיכויים שהמוצר לא ייחסם במכס? 2. איך אני יודע אם המוצר מגיע לישראל 3. כמה ימי משלוח זה ב- Amazon ו- Deal extreme 4. איך אני יודע כמה עולה המשלוח ואם הוא עולה כסף בכלל? המוצרים: http://www.amazon.com/Whetstone-Airsoft-Pistol-Dueling-Pistols/dp/B003VCEDJS/ref=pd_sbs_sg_2 http://www.amazon.com/Soft-Air-Bottle-Ultrasonic-Airsoft/dp/B0013CJKXM/ref=pd_sim_sg_75 http://www.amazon.com/Spring-Loaded-Metal-Pistol-Airsoft/dp/B001AIX6KM/ref=pd_sim_sg_58 תודה לכם, ומצטער אם חפרתי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחיר בחנויות בארץ הוא בסביבת ה2200 ש״ח שהוא לא סביר. דרך איפה אפשר להזמין כך שיגיע תוך זמן סביר והעלות כולל מיסים תהיה קרובה יותר ל300$ או 280 יורו שמשלמים בחו״ל?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחד מהטאבלטים ההיברידיים המתקדמים ביותר שקיימים בשוק הגיעו לארץ - עם עלות מאסיבית לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם בתחילת חודש יולי עברתי דירה. בדירה הקודמת היה לי מנוי אינטרנט על שמי וביקשתי (שבועיים לפני המעבר) תיאום של טכנאי להעברת האינטרנט לדירתי החדשה. נשמע פשוט לא? נקבע לי טכנאי לאותו יום של המעבר... כמובן שלא הגיע, אבל זו לא עיקר הבעיה. חודש לאחר מכן אני מקבל למייל 2 חשבוניות - אחת של הדירה הנוכחית החדשה שלי, ואחת של הדירה הישנה שלי. כמובן שאני מחוייב בתשלום רק על האינטרנט על המנוי שלי, והדיירת החדשה שנכנסה משלמת על האינטרנט בדירה הישנה שלי. אבל למה לעזזאל אני עדיין צריך להיות רשום שם עדיין כבעל המנוי? באם ותקרה בעיה מסויימת לא רוצה להיות קשור למנוי הזה. טוב חושב שזה בלבול...אולי נשלחה חשבונית בטעות... מתקשר לשירות לקוחות הוט. מסביר את כל הסיפור...אומרים לי שאני צריך…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי להתייעץ לגבי רכישת סוללה לנייד. הנייד הוא hp probook 4330s, הסוללה שלו הלכה ע"פ בדיקה של hp battery check. מעולם לא החלפתי סוללה למחשב נייד אז רציתי לשאול האם הסוללות הלא מקוריות הם סבירות? האם יש יצרן מסויים של סוללות חליפיות שמומלץ? באמאזון מצאתי את הסוללה הזאת http://www.amazon.com/Battery-HP-ProBook-4330s-Genuine/dp/B00DNW1RAE/ref=cm_cd_al_qh_dp_t שהמוכר טוען שהיא מקורית מ-HP, יוצא 300 ש"ח בערך במשלוח באוויר. בארץ לפ המחירים שראיתי סוללה מקורית עולה 500 ש"ח. אשמח לתובנות של אנשים עם ניסיון בעניין. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות נתב ביתי חדש. אני יחסית לא מבין בתחום הזה כי מעולם לא התעסקתי יותר מדי ביצרנים ואני לא הכי מעודכן בתחום הרשתות הביתיות. לכן, אשמח מאוד לעזרתכם! מדובר בדירה, כ120 מ״ר. אינטרנט פרטנר, תשתית בזק (אני עדיין לא מחובר אליהם, עוד כשבועיים). הקו יהיה ל100 מגה, והשימושים הם: גיימינג ברשת - חיבור קווי לדסקטופ. סטרימינג. גיימינג על הnintendo switch (שבעל קליטת wifi מאוד גרועה ב2.4, הבנתי שהרבה יותר טוב ב5 גיגהרץ). עבודה מהמשרד בבית שכוללת הורדה של קבצים דיי גדולים מהרשת, ומצריכה חיבור יציב. מעבר לכך, כל הדברים הרגילים של גלישה בסלולרי ובפלפטופים וכו. אולי בעתיד גם ארצה לקנות רמקולים חכמים, אך זה פחות קריטי. …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב, לאחרונה רכשתי בארץ כרטיס REDEEM של חנות הפליסטיישן (כרטיס עם קוד שמזינים באתר החנות ומקנה מנוי לשנה לPS Plus). אני יודע שגם שבגוגל יש כרטיסים כאלו, ורציתי לדעת היכן ניתן לרכוש אותם בארץ. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מוצר שאני רוצה לרכוש, שלחתי למוכר הודעה פעמים, והוא לא עונה\: יש אפשרות להתלונן אליו? זה המוצר שאני רוצה לרכוש http://goo.gl/DC4iq משהו יודע עד כמה 200GSM זה איכותי??
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.ushops.co.il/BUY2USA/product_details_new.php?product_id=25962 נתקלתי בקניה הבאה האם זה כולל מיסוי? ומשלוח?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב. שאלה לי למביני תחום ביטולי העסקה. אחי התאום @Play רכש אתמול (יום שבת בערב) דיסק קשיח מכני בנפח 4TB בחנות בארץ, איסוף עצמי, דרך PAYPAL. (לא מציין את שם החנות כמובן). כשעה לאחר מכן התחרט, כי הבין שהיה צריך לרכוש דיסק חיצוני ולא פנימי. מכיוון שהיה יום שבת ולא היה עם מי לדבר, חיכה לראשון בבוקר, והתקשר ב10:00 (פתיחת החנות) הטכנאי שענה לו, אמר שכרגע אין מי שיכול לבטל את העסקה, כי נציגת השירות מגיעה רק ב11:00, ולא אמורה להיות בעיה לבטל את העסקה. בנוסף הוא ציין, שהחנות לא עבדה כלל במהלך שבוע שעבר. בשעה 11:00 התקשר אל אחי נציג השירות של החנות, והודיע לו שהמוצר נארז מוכן לאיסוף. אחי התאום אמר שהוא התקשר כבר מקודם וביקש לבטל עסקה, שכן החליט ל…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
הזמנתי 840 EVO מ Ebay בסכום של 73$ כולל משלוח (מגיע מהונג קונג). לפי האתר של הדואר ההונג קונגי החבילה נשלחה לישראל ב 10.11, אך לפי האתר של הדואר אין מידע על החבילה עדיין. שאלות: 1: האם זה סביר שזה נתפס? 2: במידה וזה נתפס, האם סביר שיהיו כמה ימים שבהם לא יהיה מידע על החבילה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קניתי לפני חודש מחשב באייבורי והשקעתי די הרבה כדי לקבל מחשב כמה שיותר שקט - מארז FRACTAL R4, קירור מעבד NOCTUA NH-D14, ספק חדש למרות שהקודם היה מצויין אבל הרעיש מעט (היה לי SEASONIC 520W), וכרטיס מסך GTX660 של ג'יגהבייט שמתהדר בשני מאווררים "סופר שקטים". מאז שהמחשב הגיע היה לו זמזום מעצבן מהכרטיס מסך. לא זמזום חזק אבל בהחלט מעצבן, כשהמאווררים במארז על 7 וולט אפשר בהחלט לשמוע אותו גם כשהמחשב במנוחה מוחלטת והמאווררים של הכרטיס מסך במינימום (40%). במאמץ יש את אותו הצליל אבל יותר חזק, למרות שזה לא כ"כ בעייתי כי אני עם רמקולים או אוזניות כשאני משחק. מה שקורה בפועל זה שאני חייב להפעיל את המאווררים של המארז על 12 וולט כדי לא לשמוע את הזמזום מהכרטיס מסך, אחרת אין סיכוי שאני…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לכל הלקוחות המנויים בחברת סלקום "סלכלום" אני מביא לכם פה הסבר איך לקבל הנחות ענקיות חברה ללא כל מאמץ ולו קטן מצידכם להלן ההסבר כל מי שיעשה את זה יווכח שאני צודק ויקבל זיכויים ענקיים בחברה הזאתי: כל שעליכם לעשות הוא להתקשר למוקד שירות הלקוחות שלהם במספר 132* ולבקש "ניתוק" כן ניתוק אל חשש הם לא ינתקו אותכם באמת בגלל התחרות בשוק . לאחר שענה לכם הנציג וביקשת "ניתוק" הוא הוא יעביר אותכם למוקד-"שימור",במילים אחרות "מחלקת קישרי לקוחות". אל חשש זה המסננת שלהם שנדון עליה בהמשך הכתבה שלי,בכל אופן ברגע שאתם מגיעים לשימור אתם אומרים לו לנתק אותכם, כי אתם עוברים לחברה אחרת (כל חברה שתגידו יהיה בסדר),בכל אופן המטרה זה כמובן הורדת המחירים ואז אתם אומרים לו שאם המחיר לא יוזל אתם מנתקים א…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-