צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
אהלן. קניתי טלוויזיה מWallashops עם תווית "קנה היום קבל מחר". וואללה אכן עמדו בזמן המשלוח, אבל עכשיו מתברר לי, שעל מנת לא לאבד אחריות, אני צריך להזמין טכנאי של מספקת האחריות, מיניליין, כדי שיבוא, יפתח לי את הקרטון, ויתקע לי את כבל החשמל לקיר. ביררתי עם מניליין ואכן צריך לחכות לטכנאי, רק שהוא יגיע אלי ביום ראשון. ועכשיו אני תקוע חמש ימים עם מוצר שאסור בכלל לפתוח אותו.האם מישהו שמע על מקרים כאלה וכיום זה הנורמה? קישור לעמוד הקניה: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1RDUA40EH5000
-
- 35 תגובות
- 7.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי לוח Z77-D3H (ג'יגהביייט), הייתה לי איתו בעיה מוזרה שהוא לא היה נדלק אם הייתי מחבר לו את ההגה שלי LOGITECH G27. אפילו הBIOS נתקע תוך פחות משנייה. איפוס ועדכון ביוס לא עזרו. נאלצתי כל פעם לנתק את ההגה אם הוא היה מחובר לפני ההדלקה, ולחבר אחרי ההדלקה (ואז הוא עבד בסדר). המחשב בן כמה חודשים והתקלה הייתה מהרגע שהוא נקנה, פשוט לא רציתי להתקע בלעדיו לכמה שבועות בזמן שליחה ליבואן שבכלל אין לו את ההגה הזה ולא היה יכול לראות את הבעיה, וסתם היה מחזיר לי את אותו הלוח אחרי כמה שבועות (ככה התרגלתי מפנדה הארורים). דיברתי עם המשתמש שלהם פה בפורום, ענה לי בחור נחמד מאוד בשם לאון שמואלי, במקום שי שהיה שם עד לא מזמן. יום ראשון הגעתי למעבדה בסניף ב"ש עם המחשב וההגה, הראתי לטכנ…
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ואני אוהב אותו אבל הרצועות שלו מיפלסטיק יש כאן בארץ חנויות שיכולים לתת לי רצועות כאלה לשעון מעור??? אני שואל כי זה מסין לא ניראלי שיש כזה באמיתי.... או מישו שיכול ליבנות כאלה בדיוק מעור......
-
- 1 תגובה
- 854 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם לפני כמה ימים נשרף לי הספק במחשב והלכתי ל - ksp בכרמיאל לקנות ספק חדש. בהמלצת אחד חברי הפורום קניתי את הספק SeaSonic Platinum-660 660W Active PFC 12cm Fan Modular. חיברתי את הספק, הכל עבד טוב ויפה ופתאום לאחר 4 ימים הספק מת. יצרתי קשר עם המוקד הארצי של ksp והם אמרו לי להגיע לסניף שיבדקו לי את הספק ובמידה ויימצא תקול - יוחלף. הגעתי לסניף, מצאו שהספק תקול ואמרו לי שיזמינו לי את אותו הספק מסניף אחר בארץ. יום למחרת, התקשרתי לברר אם במקרה הגיע הספק והם אמרו לי תתקשר קצת יותר מאוחר כי השליח שלהם מגיע אחה"צ. התקשרתי מאוחר יותר ואמרו לי שהספק הגיע ושאני מוזמן לבוא לאסוף אותו. הגעתי לסניף, קיבלתי את הספק. הגעתי הבייתה והחלטתי שהדבר הראשון שאני עושה הוא לבדוק את הספק…
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ההזמנה הגיעה ב-12/3 למחסני DHL שבארה"ב, מדובר על משלוח DHL Global Mail Priority, כאשר שילמתי עבורו 4$ נוספים במקום הסטנדרטי והובטח לי שמדובר על סביבות ה-14 ימי עסקים. אני עדיין ממתין לחבילה, לפי מספר המעקב היא נמצאת ב-Frankfurt בגרמניה כבר מה-21/3 !! מאז לא היה שום שינוי... ניסיתי לדבר עם DHL אך הם מתנערים מהאחריות ולצערי לא יכולים לעזור לי. העניין הוא שבעבר קרה לי משהו דומה וגם כן שלחתי מייל ל-DHL וחזר אליי נציג שגם כן מזמין משם תוספי תזונה והוא ידע מה לעשות והצליח להשיג לי מספר מעקב נורמלי שתקף בדואר. מה אפשר לעשות? אני רואה שהחבילה תקועה שם כבר הרבה זמן... עריכה: החבילה הגיעה אליי אחרי חודש (ב-12/4 בערך.) אם מישהו רוצה הנחה של 10$ לקניה הראשונה, הרשמו תחתיי וגם…
-
- 15 תגובות
- 8.6k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עט לשימוש במסכי מגע שהוא גם עט רגיל שכותב בלחיצת כפתור/או הורדת מכסה לצערי אני לא מצליח למצוא, במידה ומישהו מכיר אשמח לעזרה. הבהרה: איני מתכוון לעט שמצד אחד יש לו עט ומצד שני מגע לאייפון אלא כזה שהעט והמגע באותו צד. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הלן חברים, עלה לי פה איזה רעיון לראש, אפשרי לבצע קניה קבוצתית באילת? זה נשמע לי עסקה מעולה..
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות את האוזניות של beats אבל הגדם של הסטודיו עכשיו אני מתלבט אם לקנות אותם דרך הארץ בbug או דרך האתר הרשמי של החברה ,אם למישהו יש את האוזניות אשמח לחוות דעה . תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדורג טופ רייטד סלר, אבל, שלח מוצר לבן משפחה קרוב שלי, כעבור זמן קצר המוצר תקלקל, סיכמנו שנשלח חזרה לחו"ל לתיקון. עברו 3 חודשים והמוכר מתעלם מכל המיילים. + לא שמרנו את האישור מהדואר שהחבילה נשלחה ואני לא יודע איך לברר את זה. כל זה במסגרת תקופת האחריות. ניסיתי לתחיל תהליך של refund אבל זה לא מוצא שקניתי את המוצר הזה. (ובוודאות קניתי מהיוזר הזה, בדקתי התכתבויות קודמות עם המוכר). סתם הלכו כמה מאות דולרים.
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נתקלתי בתקופה האחרונה בעת הכנסת בקבוקים למכונות מחזור בקבוקים בסופרמקרטים, במקרים שבהם המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, ושולפת אותו החוצה, בטענה שהיא איננה תומכת או מכירה את המותג של הבקבוק שאני רוצה למחזר ולקבל עליו פיקדון. במקרים מסויימים (כמו למשל בסניף "יש" במרכז קריית אתא), המכונה מסרבת לקבל את הבקבוק, בטענה שהבקבוק איננו קיים במלאי. זה לא היה בעבר. האם מישהו נתקל בתופעה דומה, בעת שהחזיר בקבוקים לפיקדון באמצעות מכונה למחזור בקבוקים? למה זה קורה?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לקוח של יס 11 שנים(!), משלם 280 ש'ח על מסלול עם רוב החבילות הרגילות+ערוץ לוגי. ממיר אחד yes max total (שקיבלתי לא מזמן "מתנה" על הוותק) ועוד 4 רגילים. זה נראה לי מחיר מופקע. בפעם האחרונה שבדקתי בהוט המחיר דומה רק שהוא כולל גם אינטרנט וטלפון. המחיר ללקוחות חדשים בייס על אותו באנדל כמו שלי הוא 240. דיברתי עם השימור לקוחות - לא מוכנים להוריד. כמה אתם משלמים? צריך אינדיקציה כדי להחליט מה הצעדים הבאים שלי..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי זוג נעליים מאמזון והעדפתי לבחור במשלוחים של MUSTOP על פני BUY2USA מכיוון שהם מציעים משלוח של זוג נעליים ב-19$ ולא ב-20$. הבעיה היחידה שלא שמתי לב אליה היא הקטץ' שיש במשקל הנעליים. מסתבר שיש את עניין המשקל הנפחי שנמדד לפי נפח החבילה. MUSTOP מתנים את ה"מבצע" בנעליים עם משקל נפחי/פיזי של עד 2 ק"ג- הגדול מבין השניים - ואם זה חורג מזה אז משלמים תוספת. לעומת זאת, BUY2USA מתנים זאת במשקל של עד 3 ק"ג. המשקל הפיזי של הנעליים שלי יצא 1.3 ק"ג אבל המשקל הנפחי 2.5 ק"ג ולכן חייבו אותי ב-6$ נוספים, כלומר בסה"כ 25$. אמנם מדובר פה על הפרש של 5$ לעומת BUY2USA אבל זה ממש הכעיס אותי לגלות את זה. בקיצור, על מנת לחסוך עצבים מיותרים אני מציע להשתמש ב-BUY2USA או כל חברה אחרת שמציע…
-
- 13 תגובות
- 5k צפיות
-
-
שוב פעם אני נתקל בחזירות של יבואנים. שק שינה, ביקורות מעורבות בחול, נמכר בכ 200-250 דולר, לרוב בפחות והמחיר בארץ..... 1600 שח ! אולי לא צריך להאשים את ריקושט אלא את הצרכן הישראלי שממשיך לקנות בחנויות האלה....נ אם משהו מכיר מוצר זהה במחיר שפוי בארץ אשמח לשמוע. אם לא נחכה לביקור הבא מארהב....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי להזמין מחו"ל עדשות מגע. עוד לא החלטתי איזה בדיוק אבל נגיד אני הולך על אלה: http://www.bestpricecontacts.com/displaylens.asp?LensID=308 לוקח את ה - $29.05 ל- 8 קופסאות זה 232.4. לפי האתר שלהם זה מחיר המשלוח לחו"ל: USPS International First-Class Mail: $14.95. Estimated Delivery in: 14-21 days (depending on customs). אני לא מבין גדול ובחיים לא עשיתי הזמנה לארץ מחו"ל אבל אם ניקח את המחיר שרשמו ונוסיף למחיר המוצר זה 247.35$ מחיר סופי? או שיש עוד עלויות שצריך לחשב? אם כן זה מחיר נמוך בחצי מהמחיר הכי זול שמצאתי בארץ. תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דוד שלי מחזיק במטען נייד לפלאפון של 5600MAH לפי החישוב שלי שכל טעינה שלו בפועל מחזיקה חצי יום וזה כמו X4 סוללות של גלקסי 1 בערך.. יוצא יומיים סוללה וזה בדיוק מה שזה מחזיק לו .. עלה לי בסהכ 60 שקל באיביי.. עכשיו אני מתלבט אם לקנות את זה : http://www.ebay.com/itm/171015182099?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 זה חרטה או שזה באמת ייתן לי כזאת עוצמה של סוללה? .. ואפילו רק חצי מזה נשמע לי טוב אבל זה נשמע קצת הזוי ורציתי לברר קודם
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכם.. ברצוני לרכוש טלויזיה לחדר - אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגם הנ'ל Panasonic THL32X50M התקציב לטלויזיה עד 2000 ש"ח -- ותשמש בעיקר לראות סרטים (HD) מהמחשב+ממיר ומשחקי קונסולה הפלוסים לגבי הטלויזיה של פנסוניק היא החיבורים המרובים שלה וזה שהיא תומכת בFull HD אשמח לחוות דעת והמלצות שלכם..
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום אני רוצה למכור את הכרטיס מסך שלי ויש לי עליו אחריות עד 3 שנים האם האחריות עדיין תקפה במקרה של מכירת כרטיס מסך? למשל אם אותו אדם שלו מכרתי את הכרטיס מסך ויצטרך לממש את האחריות האם היא תהיה תקפה גם בידו? או שפשוט אני צריך להודיע לחנות שאני מוכר את כרטיס מסך והם ישנו את הפרטים באחריות? תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשמוע המלצות לספרי אילוף כלבים. אני לא מעוניין בספר תיאורטי וחופר, אלא משהו פרקטי ומעשי שבאמת ניתן להשתמש בידע שמצוי בו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 12k צפיות
-
-
היי לכולם! יש כאן מישהו עם ניסיון בהשקעה בבורסה? אני לא מחפש כרגע מישהו שיהיה מומחה, אבל כזה עם ניסיון מסוים. אני התחלתי להיכנס לקטע בחודש האחרון דרך תעודות סל (תכלית תעודות סל למי שמעוניים לדעת) ואני מחפש להבין מה הכי כדאי לעשות שם, מה חשוב לזכור ולשים לב וכדומה. מישהו יכול לעזור לי? לתת טיפים? תודה!
-
- 65 תגובות
- 12.6k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להזמין אבקת חלבון מהאתר ויטה קוסט, וזו הפעם הראשונה שאני מזמין מוצר מחו"ל יש לי מספר שאלות, אשמח אם תוכלו לעזור לי: 1. איזה משלוח לבחור? DHL Global Mail- estimated delivery in 8 to 20 business days או: DHL Priority Mail- estimated delivery in 5 to 10 business days התוספת במחיר זניחה. ההתלבטות היא כי שמעתי שמשלוחים כמו UPS נעצרים במכס ויש עמלות שחרור גבוהות. 2. אני רוצה להזמין בעזרת כרטיס ויזה נטען של הדואר. ראיתי באתר שלהם שיש כמה כרטיסים כאלה: http://www.israelpost.co.il/content.nsf/pages/visa_debit_cards?OpenDocument איזה כדאי לי לבחור?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות להקים קבוצה לקניית דיסק 4TB http://www.tms.co.il/product/12191 דיסק מוצלח
-
- 24 תגובות
- 12k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל מעבר לטלוויזיה בלווין, בתנאי שיהיה אפשר לקלוט את רשת בראבו, ואת רשת אופרה. האם מישהו יודע אם ואיך אפשר לצפות בערוצים אלו ובמה זה כרוך? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלוויזיה מאתר אינטרנט אמין וזול יש אתר כזה? תודה לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מזרן חדש ואשמח לשמוע המלצות (או אזהרות) לחברה או דגמים מומלצים. הכיוון הוא מזרון ויסקו ג'ל. נ.ב. אני אשמח לשמוע דעה על דוקטור גב ועל הקופון הזה - http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/drgav-C1301197814/19568338
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש למישהו המלצה איך וכדאי לבטח את הנכס? דרך הבנק ? או דאך חברה או סוכנות לביטוח. האם טריק העוד בחיים בביטוח חיים אמין? האם ביטוח צד ג כדאי? ..אני פשוט כבר מבולבל
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-