צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
http://www.welhel.com/product.asp?class_id=286 אני רוצה להזמין מסכת ריתוך. המסכות שיש שם באתר תואמות לזיקה דימונד שמשווקות בארץ. אבל לא הצלחתי להבין איך להזמין מהאתר הזה. לדוגמא רציתי להזמין את המסכה הזו- http://www.welhel.com/ProductContent.asp?id=270 אין מקום להזמנה, וגם מה שקיים שם, שולח אותו לאתר בסינית שמוכר לא אותם מסכות. שלחתי להם אימייל דרך הצור קשר באתר שלהם, הם לא ענו לי. מישהו יודע מה לעשות?, תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להתחדש בטלויזיה חדשה. מרחק הצפייה יעמוד על קצת יותר ממטר וחצי.(מקסימום 2 מטרים). אני לא ממש מבין בטכנולוגיות ובהבדלים בין lcd ל פלזמה וכ'ו. רוב הצפייה תהיה תכנים של ספורט ו xbox. התקציב הוא 4000 ניתן לחרוג מעט אך ורק אם מצדיק. תודה ושבוע טוב.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236380 צריך רק להכניס קוד קידום מכירות EMCXPXN45. (בתוך העמוד My Shopping Cart) שימו לב - מתחת לרף המכס בארץ. כמובן צריך גם שירות של Buy2USA, (או חברה מתחרה) וביחד זה עובר את ה-75$, אבל כשאני קניתי משהו ב-74.99$, והבאתי עם Buy2USA, הם לא גבו ממני מיסים.
-
- 6 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי קיבלתי שעון של חברת "גלרי רויאל". ניסיתי לחפש עליו מידע באינטרנט ולא מצאתי כלום. אין לחברה אתר רשמי, השעונים שלה מופיעים רק באתרים ישראלים. אני חושש כי מדובר בחברת מדבקה ושוקל להחליף. מישהו יכול לאשש/לשלול?
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לא, לא מדובר בניסיון עוקץ. http://www.calcalist.co.il/marketing/articles/1,7340,L-3603179,00.html השקעה בטוחה. מי שרוצה למקסם רווחים, למכירה: מערכת זיקוק ביתית. ......הבלתי משוחדים בדיוק מתנגן לי בטלוויזיה....
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר למצוא פד מאסיבי למקלדת, כמו זה - http://www.ebay.com/itm/Computer-Keyboard-Wrist-Pad-Flexible-Foam-Cushioned-18-x-2-1-2-x-3-4-New-/150983585807 וכמה דבר כזה צריך לעלות? אני רואה בארץ מחירים כמו 60 שקל, שנשמעים לי די מופקעים לג'ל עטוף בבד. (ובאמת אפשר לראות שבארה"ב אתה יכול לקנות אחד ב-3 דולר, ורק המשלוח לישראל מייקר את זה, אבל זה עדיין 40 שקל, ואני חושד שאם קונים מהמקום הנכון, היה אפשר להוריד את זה עוד) מה דעתכם? (אני צריך 5 כאלה, אז ההפרשים כבר מתחילים להיות משמעותיים) עדכון - מצאתי פד דומה שחור במחיר מעט יותר זול (9.41$) ב-AliExpress. (לא הפרש מהותי)
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
alibaba.com אני רוצה להזמין משם משהו ואין אופציה לשלם בפייפל אפשר להזמין מהם בראש שקט?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי קרובים שלי באים מארה"ב עוד מעט וחשבתי לבקש מהם להביא לי כרטיס מסך שעולה 419$ משם (אני קונה אותו דרך אמזון ושולח להם לבית). רציתי לדעת אם יעצרו אותם במכס האם הם יצטרכו לשלם עליו מכס? יש גם אפשרות לשלוח אותו כמתנה אליהם האם זה עוזר?
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
התקלקל לי מסך דל שקניתי לפני פחות מחצי שנה. התקשרתי לשרות לקוחות ואני כבר מתחיל להרגיש שהם מתחילים לטרטר אותי. בהתחלה ענה לי בחור שביקש מספר הזמנה שזה כשלעצמו מוזר,מאיפה אני צריך לדעת מספר הזמנה , בשביל זה יש מספר סידורי. למזלי אני בחור מסודר ובמקרה שמרתי הכל אז היה לי לתת לו. הוא אמר שישלח לי מייל ושאני יחזיר לו תשובה עם צילומים של הבעיה ושל המסגרת כדי לראות שאין נזק פיזי. ביקשתי מספר קריאה אבל הוא אמר שלא צריך שהם יודעים לפי מספר הזמנה. לא הגיע שום מייל, אז התקשרתי שוב. איך שהתחלתי להקריא שוב את מספר ההזמנה התנתקה השיחה. כמובן שהתקשרתי שוב ,אני מסביר את הסיפור לנציג ובאופן לא מפתיע לא כתוב להם בשום מקום שפניתי אליהם כבר. בסוף קיבלתי ממנו כתובת מייל שאין לי מושג למי הי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקיצור אנחנו מחפשים בר מים הבייתה, וקיבלנו הצעת מחיר מאלקטרה 68 ש"ח לחודש למשך 3 שנים וזה כולל בר מים, 4 מסננים, 2 נורות UV ושנתיים אחריות ומשלוח. לגבי התקנה לא בטוח.. אבל בסדר, 200 שקל חד פעמי זה לא נורא. בתכלס יוצא לנו 150 שקל בחודש על מי שתיה שזה המון, ו-68 ש"ח זה חיסכון של כמעט 100 ש"ח בחודש. בקיצור- למישהו יש? איך המכשיר?
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מייל שאומר ש - Apple sent you an iTunes Gift, ככל הנראה בשווי 100$. אני מצרף תמונה של המייל. אני תוהה האם זה דבר לגיטימי או ניסיון רמאות.. אשמח לעזרה. תודה
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
בוקר טוב! התחלתי לגלוש פה באתר ולדפדף בין המפרטים ושמתי לב שאתם מאוד אוהבים להציע מפרטים שנוצרו באתר TMS. לאחר שעברתי על המפרטים, הבחנתי כי אלא אינם המחירים הזולים ביותר שקיימים היום בשוק. האם אני טועה ? ומה עמדתכם לגבי אייבורי ?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הלן חברים, ראיתי שיש להם NEXUS 7 3G בסניף אילת ב 1239 שקל, מחיר מעולה והכל, רק שהוא מתצוגה: http://ksp.co.il/?uin=19096 יש למישהו כאן ניסיון בציוד כזה מהרשת שלהם? זה היה בווטרינרה? או סתם החזרות? או עודפי מלאי? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה..זכיתי באייבי מכירה פומבית של דיג'ארידו(למה שלא מכיר כלי נגינה אוסטרלי) עכשיו ניהיה ממש סיפור עם המשלוח.. בגלל שזה כלי מאוד ארוך אז הם לא מוכנים לשלוח אותו לפה(זה 160 ס"מ בערך) הוא אמר לי גם DHL לא מסכימים (רק עם יש לך חשבון קליינט או משהו כזה..) יש למישהו רעיון איך אני יכול להביא את המוצר? אני ממש לא יודע מה לעשות..דיי התאהבתי מהתמונות במוצר ולא ראיתי כזה דיג'ארידו בארץ אבל אני ממש לא מבין איך אפשר לפתור את זה...(אני לא יצא לי לשלוח שום דבר אף פעם אז ככה שבטח לא יודע איך הדברים עובדים) תודה אלי.
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
עד כה קניתי (כן, קניתי.... אני מרובע) את המוזיקה שלי בוואלה מוזיקה בפורמט MP3 שהוא איכותי מספיק לפחות בשבילי. כעת משנסגר השירות, איפה עוד ניתן לקנות מוזיקה ללא DRM? חשבתי כבר לקנות מאמאזון אבל הם לא ירימו גבה כשאשלם באשראי ישראלי בינליאומי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתר מוצלח שגיליתי לאחרונה. ראו לדוגמא מעקב אחר הטבלט החדש של סמסונג: מעקב אחרי N8000
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
נתקלתי בקופון בתקוף עד סוף החודש. כל מה שלא במבצע אפשר לקבל הנחה של 8 אחוזים. הקוד: CSM8OFF ספרו מה הזמנתם
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
נרשמתי לחבילת גישה לרשת האינטרנט + שירות "GAMER" ביום 09/04/13. במעמד שיחתי עם נציג המכירות של החברה סוכם על סכום מסוים לחודש וחודש ראשון חינם (ביקשתי לבדוק את איכות השרות). בתאריך 29/04/13 ביטלתי את המנוי בחברה עקב רמת שרות נמוכה (פינגים גבוהים וכו'). למרות ביטול החבילה חויב חשבוני עבורה ולאחר התכתבות עם אחראית פניות הציבור מאיה בן יוסף \ ויקטוריה בילאי נאמר לי כי החבילה לא כוללת חודש חינם. לסיכום את כספי הם לקחו ואין לי את מי להאשים חוץ מעצמי. לכולכם: שימו לב לקבל את סיכום השיחה המדויק בכתב כך לא תעשו את הטעות שלי.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מארחת בחברה הנ"ל אתר שלי ועוד מספר אתרים של אחותי כולל הדומיינים שנרשמו דרכם גם. אחותי רצתה לבטל את חשבון האחסון של אחד מהאתרים. שלחתי להם מספר מיילים דרך האתר ולא קיבלתי תשובה. לאחר מכן דיברתי איתם בטלפון והם אמרו לי שאני צריכה לשלוח פקס עם כל הפרטים ואז הם יבטלו. מייד שלחתי פקס כמו שהם ביקשו. מאז עברו מספר שבועות ועדיין הם לא ביטלו כלום. היום ניסיתי שוב להשיג אותם מספר פעמים והם לא ענו, ענו לי רק שירות של חברה חיצונית שלוקחת הודעות. בגלל חוסר השירות והעובדה שאין עם מי לדבר ובעיקר בגלל העובדה שזה שוק חופשי ואי אפשר לכבול אותי, אני רוצה להעביר את האתרים שלי לחברת אחסון אחרת. נכנסתי לממשק באתר של Sweethome כדי לראות איך משנים nameservers ולחרדתי ראיתי שאין אפשרות לשנ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוטוטו מגיע הרגע, חודשיים מקסימום. התענייתי רבות בכל מיני סוגי עגלות ראיתי והתרשמתי. אני מחפש עגלת תאומים שמאפשרת לשים תינוק מגיל לידה . לא מעוניין להוסיף לעגלה סלקל או מיטה. עגלה שהופכת מטיולון למיטה. בנוסף מחפש סלקל אטרקטיבי לאוטן עד 13 קילו במחיר שפוי וראלי. כמובן שאקנה 2 סלקלים
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני משלם לבזק 100 שח (היה 121 לפני שדיברתי איתם היום) ולבזק בינלאומי 81 181 לספק+תשתית על 15M יש לי הרגשה שאני יכל לקבל מחיר יותר טוב אז לפני שאני מתחיל טלפונים כמה אתם משלמים? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אתמול לאחר 14 שנות עבודה מתה לנו בבית המכונת כביסה. המשפחה חייבת דחוף (היום-מחר) לקנות מכונת כביסה שתגיע אלינו כמה שיותר מוקדם. בגלל שהשוק מוצף במכונות שמתאימות לקטגוריה, אני מחפש המלצות של חברי הפורום. דרישות: נפח: 7-8 ליטר מחיר: 1500-2500 אין צורך בפיצ'רים- עדיף אמינות ויעילות. עדיפות למכונה חסכונית בחשמל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בארץ המחיר שלו הוא 445 שקל לבקבוק של 0.7 ליטר http://www.goodwines.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=728912&seaWordPage=LAPHROAIG בדיוטי פרי יש מבצע של 2 ב110 דולר לבקבוק של 1 ליטר (110*3.7=407 לשני בקבוקים. 203 שקל לבקבוק) http://www.dutyfree.co.il/%D7%95%D7%99%D7%A1%D7%A7%D7%99?d=0&BrandID=334&ArticleID=201 הגיוני? או אני מפספס משהו...?
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
רציתי להזהיר אני קניתי מזגן טורנדו ולאחר שהרכיבו לי אותו בסלון גיליתי שקניתי טרקטור ולא מזגן. מהחברה שלחו אלי טכנאי נחמד שמלבד להתקשר למנהל העבודה שלו ולדווח שאני צודק הוא לא עשה דבר. השרות של טורנדו הוא על הפנים הם חברה שלא מתביישים לשקר ולכתוב דוחות שהמזגן תקין גם לאחר שהטכנאי מדווח שהמזגן מרעיש ברמות. ראו הוזהרת הפרסומות שלהם יפות ואמינות אבל החברה רחוקה מלהיות אמינה
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
בסוף החדוש יגמר לי מבצע באנדל של 10 מגה + גיימר ב80 שקלים לחודש התקשרתי עכשיו לבזק, רק על התשתית הם רוצים 90 שקל ל10 מגה!!! מה שאומר שהחבילה הכי זולה שאני יכול להוציא כרגע זה משהו כמו 120 שקל לחודש, התייקרות של 40 שקל וכל זה עם מהירות דיי נמוכה יחסית. למישהו יש רעיונות או הצעות מה עושים ??
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-