צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,298 דיונים בפורום זה
-
שלום היום באתי להוסיף את המוצר הזה http://bit.ly/12CjlVC לעגלת הקניות בeBay אבל במודעות אחרות שנכנסתי כדי לראות אם הבעיה בכל המודעות אז הכל היה תקין,מה יכולה להיות הבעיה ? (לא פרסמתי את המודעה בשרשור כי לא ידעתי אם זה מתאים לשם ) תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
חבר הכיר לי את האתר, הצצתי בו קצת וראיתי דברים ממש נחמדים. מן הסתם יש שם נתח מאוד גדול של זיופים, אבל רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האתר ואיך איכות המוצרים שם, אני לא מדבר על חולצת פולו ב 13 שקל או אוזניות ביטס ב 30 שקל, יותר בכיוון של מוצרים במחירים הגיוניים של 70-90 שקל לחולצה נגיד.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
. https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=558604700852128&id=160469717332297
-
- 22 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
הSSD הוא: Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB 2.5 SATA 3 6Gb / s (Solid State Drive, SSD) 7mm דוד שלי מגיע מסין וזה עולה שם 633 ש"ח (בארץ סביבות ה800 שקל). האם כדאי לקנות? האם בגלל שאין אחראיות לא כדאי?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשוב לי לציין שדיברתי עם קיריל היום בבוקר ואמרתי לו שכל מה שנרשם אומנם היה אמת אבל נרשם בליווי כעס ועצבים והשפיעה על הכתיבה ועל שיקול הדעת שלי, ושזה נוצר מפאניקה ותחושת מרמה (לדעתי האישית) מהמקרה עם המארז. בכל מקרה, חשוב לי לציין גם שיש לי תשובה סופית מ TMS אחרי שהייתי אצלהם היום ואני רושם את הדיון הזה תוך שימת לב על שפה נייטרלית ולא תוקפנית. הערה: בכל מהלך השהות שלי עם אחי ב TMS קיריל אפילו לא העיף כלפינו מבט, והיה עסוק מול המסך כל הזמן, כאילו שאנחנו לא קיימים. הגעתי לשם היום מלווה באחי, הגעתי לחנות ושלושה טכנאים עבדו על המארז. לאחר כ- 10 דקות אחד הטכנאים קרא לי ואמר שהמארז עכשיו בסדר. הגעתי וראיתי שהוא סגור, ביקשתי שייפתחו ויסגרו מחדש כדי להראות לי שהכל אכן תקין, לקח לה…
-
- 300 תגובות
- 61.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לעזרתכם, GO MOBILE שלום, שמי יסמין, רכשתי מכם מכשיר HTC ONE S לפני כ10 חודשים, במחיר שעלה על מחירי המתחרים במאות שקלים, כי סמכתי עליכם, על האחריות והשירות שאתם מתגאים בהם כל כך. לפני כשלושה שבועות, המכשיר שבק חיים בעת שימוש סטנדרטי לחלוטין (הורדת אפליקציה מהחנות), ניגשתי לסניף בביטחון, כזכור, הסיבה העיקרית שרכשתי מכם את המכשיר, אך להפתעתי הרבה נתקלתי בבקשה מגוחכת, לשלם 89 שקלים, רק כדי שטכנאי יבדוק את המכשיר, עוד לפני שנמצאה בעיה. כמובן שסירבתי, ולאחר שבן זוגי פירסם את הסיפור פה בפייסבוק, הם התקשרו במהרה ואישרו לנו "באופן מיוחד" בדיקה ללא עלות. לאחר כמה ימים הגעתי למסור את המכשיר לבדיקה, המוכר האדיב רשם תיאור פיזי של המכשיר, שלאחר שימוש של עשרה חודשים ספג…
-
- 15 תגובות
- 14.6k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי תנור כזה לפני שנה מדגם K22 דו תאי ובמהלך שימוש פתאומי זכוכית התנות התפוצצה של התא למטה פניתי ליבואן הניקרא מיני ליין " ויש לציין שענייה לטלפונים מתבצעת מהר אך בפועל הטיפול מזוויע בלשון המעטה וחסר אחריות ואין באמת עם מי לדבר טענתי היא שכיוון שהמקרה נחשב כלא שיגרתי וכהזוי גם אחרי 7 שנים של שימוש שזכוכית תתפוצץ לכן דרשתי תיקון ו הם טענו שזה קרה באשמתי אולי בטעות נתתי מכה והסברתי שחובת ההוכחה עליהם אם הם טוענים כך אך בפועל לא היה עם מי לדבר והתקליט חזר על עצמו המקסימום שהסכימו אחריי טירטורים זה לעשות הנחה של 25% הנחה ממחיר הזכוכית. הקלטות של כל הדיון מול החברה נמצאות בידי למי שרוצה!!!.
-
- 24 תגובות
- 7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. לאחר שיחה של כשעה עם מנהלת קשרי לקוחות של בזק קבלתי הצעת שדרוג בכוללת 30 מגה ב105 שקלים לחודש. גם היא וגם הנציגה הקודמת מקשרי לקוחות התעקשה שנגמר כל הקטע של לקוחות עיקשים שמקבלים מחיר מיוחד ועכשיו זה מחיר אחיד לכולם. אני מרגיש שלא יכולתי להוציא ממנה יותר מזה. האם גם את משלמים ככה? שימו לב שאם הייתה לכם עסקה ישנה (עד שנה) אז מה שרשמתי לא רלוונטי מכיוון שזה קטע חדש בבזק שנכנס רק בחצי שנה הקרובה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שמעתי פה בפורום הרבה דברים רעים על KSP. אני רוצה לרכוש מחשב חדש ב KSP אילת (מחירים זולים יותר), ומתלבט אם הוספת הכסף כדי לקנות ב TMS שווה את זה. מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חבר טוב אמר לי שלהחזיק קרנות נאמנות דרך הבנק, זה מאד לא משתלם, בגלל עמלות גבוהות. בדקתי את זה, ומתברר שמה שקורה היום מבחינת עמלות עבור קרנות נאמנות, זה כך: על פי החוק, אין יותר עמלת קנייה או עמלת מכירה, עבור קרנות נאמנות. מה שכן, הבנק במקרה שלי גובה "דמי משמרת", שמהווים אחוז מסוים מהסכום שבתיק. זה אכן בזבוז מיותר של כסף. השאלה שלי: מישהו מכיר בית השקעות כלשהו עם עמלות כמה שיותר נמוכות? כאמור, אפיק ההשקעה שמעניין אותי כרגע, הוא קרנות נאמנות בלבד. לא מניות, ולא דברים אחרים.. כמו כן, צורת ההקעה שאני מחפש היא מה שנקרא "עצמאית", כלומר בלי שאף אחד ינהל לי את התיק, אלא אני אעשה הכל בעצמי, דרך האתר שלהם. תודה רבה card
-
- 14 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
-
למישהו יש ניסיון עם מערכת התראה לרכב? שמתי לב שלאיווקס יש הנחה בביטוח המקיף לרכב. למישהו יש את הסוג הזה של המערכת ברכב ויכול להגיד אם היא יעילה או לא?
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני מספר ימים קניתי כסא מחשב בצרעה תל אביב הכסא היה מורכב כבר ככה שלא הייתי צריך להרכיב בבית. עכשיו לאחר מספר ימים אני רוצה להחזיר את הכסא ולקבל את כספי בחזרה כי הכסא לא נוח לי וגורם לכאבי גב, החנות טוענת שאי אפשר להחזיר וזאת המדיניות שלהם שלא ניתן להחזיר, האם זה חוקי?מה אתם חושבים יש טעם לפנות לבית המשפט לתביעות קטנות? תודה
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מעוניין להצטרף לקניה מרוכזת לספק כח Corsair AX1200i http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=300
-
- 21 תגובות
- 12.5k צפיות
-
-
רכשתי מחשב בעזרת אנשי הפורום המקסימים בפורום מפרטים אני רוצה להמליץ בחום על החנות סטארט פי סי יחס אדיב מאוד מבעל העסק תום מחירים אטרקטיביים מאוד וטיפים לפני הרכישה,להוזלת המפרט המחשב הגיע תוך יום אחד בלבד, (אני גר בפתח תקווה והחנות נמצאת בנתניה...) http://startpc.co.il/ זה שם האתר!! תהנו...
-
- 5 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
אהלן. הסיפור שלי עם אייבורי הוא כזה: מסוף שבוע שעבר אני רודף אחריהם אחרי מוצר, שזה משחק PS3 בשם The Last of Us. ביום חמישי ראיתי בZAP שהמשחק אמור להיות זמין בספיני אייבורי. ביום שישי באתי לסניף אשדוד, ואחד המוכרים אמר שהמשחק עוד לא הגיע לסניף אשדוד, וצפוי להגיע ביום ראשון. אוקיי, היום ביקשתי מחבר לעבודה, שעבד בסניף אייבורי עד לפני מספר חודשים, ליצור קשר עם אחד החברים שלו בסניף אייבורי, ולברר אם המשחק הגיע. מה מתברר? שהגיע רק עותק אחד, ושלמרות שהיה ידוע שהיו פניות מלקוחות לקנות את המוצר, אחד העובדים פשוט לקח אותו הביתה והיום בפייסבוק רשמו לי בתגובה " שלום, היחידה שהגיע לאשדוד כבר נמכרה.". כלומר, היחידה שנמכרה כביכול על ידי "לקוח", פשוט נלקחה על ידי העובדים. אבל עזבו את …
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אם ברצוני לרכוש DOK במחיר של כ 1,150 ש"ח מ EBAY (באמצעות USPS) האם אדרש לשלם תוספת מע"מ / מכס בעת הבאת המכשיר אלי ? משווע לסיוע, תודה
-
- 28 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
בקרוב אני יהיה אבא לתאומים. טיילתי בחנויות באינטרנט וראיתי כל מיני סוגי מיטות ושידות ומזרונים בהפרשי מחירים גדולים. רציתי לדעת להבין ואולי להשכיל יותר בנושא האם מזרונים "אורטופדים" קיימים? או שזה סתם בשביל להלחיץ תקונים ולהדביק מחיר ולהגיד מזרון אורטפד . ראיתי מזרונים מחוזקים ב 350 עד 1500 ...ובקשר למיטות האם יש הבדלים ניקרים בין החברות משכל. סגל. שניר בבה. ועוד...או שהכל זה להגיד מוצג ולשלם יותר...לכולם יש תו תקן ישראלי.
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
1. האם ניתן לרכוש סמסונג גלאקסי S3 בפחות ב 2,100 ש"ח, או שזה מחיר טוב? 2. בחנויות אמרו שהאחריות היא שנה אחת והיא אחריות היצרן, ע"י סמסונג בישראל (או משהו דומה), ובכל מקרה לא דרך החנות, החנות רק מוכרת את המכשיר ולאחר מכן אין לה קשר לנושא תמיכה ובעיות, האמנם כך הדבר? 3. בהמשך לסעיף הקודם, האם יש חשיבות לחנות ממנה נרכוש את המכשיר, או שגם חנויות קטנות ולא מוכרות, אשר עובדות על מתח רווחים נמוך (בהנחה ומדובר במכשירים חדשים ותקינים) - לגיטימית? 4. מה חשוב לבדוק לפני המכירה וגם בזמן המכירה (פיזית במכשיר), כדי למנוע עוגמת נפש בהמשך? תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום עד לפני כמה חודשים, הוט פרסמה תוכנית שלהם שנקראה "10", שהוגדרה כך: - 10 אג' לדקה - 10 אג' לסמס - 10 אג' למגה - בלי דמי מנוי כשהולכים לאתר שלהם עכשיו, אין את התוכנית הזו, ויש תוכנית אחרת, דומה לה(גם כן 10 אג' לדקה, סמס, ומגה), אבל עם דמי מנוי הפעם, של 10שח. אני מאד רוצה לקנות SIM של התוכנית "10" הישנה - בלי דמי מנוי.. מישהו יודע אם אפשר איכשהו לקנות SIM כזה עם התוכנית הזו? כל רעיון יעזור תודה רבה card
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם באחת מחברות הסלולר החדשות יש תוכנית שהיא Prepaid? תודה רבה card
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחיים לא קניתי מכשירים שקשורים לשקעים בארץ מחו"ל, כי תמיד ראיתי שהשקע שונה מהשקע הישראלי, אבל נראה לי שהמכשיר הזה: Universal Power Strip הוא בצורה כללית מספיק כדי להתאים גם לשקעים הישראליים. (וכתוב עליו שהוא יודע להתמודד עם כל מתח בטווח 100-250V) אני מפספס משהו?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אחרי בערך שנה של שימוש הארד דיסק 1 טרה הפך לבלתי אפשרי לקריאה וכתיבה ונכשל במבחנים והלך טרה של מידע הבאתי אותו ל KSP אמרו ששלחו אותו ועכשיו אחרי שבוע הביאו לי אחד אחר אותו דגם שכתוב עליו שהוא refurbished את האמת זה לא אני עשיתי את הפרוצדורה אלא אבא שלי האם זה המקסימום שההליך מציע? כי זאת אפשרות ממש מעליבה ולא מספקת הרי קניתי מוצר תקין עם אחריות ואני מעוניין או במוצר חדש זהה או במוצר חדש אחר שווה ערך לא מעוניין במוצר refurbished שמבחינת האמינות שלו אני לא הולך לשים עליו שביב של מידע יקר ערך האם זה ההליך המקובל או הליך בולשיט מקובל של חנויות מחשבים ומה כדאי היה לעשות היה אפשרי לקבל זיכוי לקנות מוצר אחר או משהו בסגנון ?
-
- 11 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
משיהו יודע מה שיעור מכס ביבוא פריט מסוג "זיכרון פלאש" (דיסק און קי) שעלותו היא כ 300$ ? אודה אם תסבירו את החישוב. האתר של המכס מבורדק, שלחתי דוא"ל בנושא, אך לך תדע מתי ואם בכלל יענו ? מישהו יודע או יכול להפנות לקישור בו למשל אפשר לחשב את גובה המכס ? אודה לסיוע...
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
לילה טוב כולם אני עומד בפני רכישה של לא מעט ציוד, ובין ההזמנה הצפויה גם כמה טאבלטים. חשוב לי שמרגע ההזמנה העניינים יתגלגלו די מהר רציתי לשאול מנסיונכם מי היותר יעיל מהאתרים הבאים- Pandawill.com Aliexpress.com (אני יודע שזו לא חנות אלא ריכוז של מוכרים, אבל יש להם תקנות אחידות יחסית) spemall.com ואם למישהו יש עוד רעיונות לאתרים בסגנון אני אשמח לשמוע. Pandawill בעבר היו פשוט זוועה, בתקנון כתוב "עד 3 ימים משלוח" ובפועל לוקח מעל שבוע עד שהחבילה יוצאת, אני לא יודע מה המצב שם היום.
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-