צרכנות
פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום
4,297 דיונים בפורום זה
-
יש כבר חנויות בארץ שהתחילו לפרסם מחירים במקרה? אני יודע שבארה"ב זה יוצא סביבות ה-650$ בשביל ה1080 יש למישהו מושג כמה זה יהיה בארץ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ! אני טס לאיטליה בזמן הקרוב ורציתי לקנות iPhone XS Max ב Apple Store האיטלקי. השאלה אם בחנות אפל הרשמית נותנים אחריות בילאומית והאם iDigital בארץ תכבד את האחריות הזו ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הציעו לי טריפל של הוט במבצע הבא: * טלויזיה: 2 ממירי HD, אחד מקליט, כל הערוצים פתוחים * אינטרנט: 100 מגה * טלפון: ללא הגבלה ב-260 שקל קבוע (גם אחרי שנה נשאר קבוע לטענתם) האם המחיר אטרקטיבי ? תודה ושבת שלום !!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מישהו/חברה שתעצב לי אתר ותבנה אותו מאפס עם מערכת ניהול תוכן ושיהיה גם מותאם לדרישות. השאלה שקודם כל הצבתי לעצמי, אם כדאי ללכת ולשלם יותר בארץ, או לקבל משהו זול יותר באתר כמו Freelancer (ויכול להיות גם איכותי יותר?) השאלה שלי אם באמת שווה לי להיכנס לזה או שעדיף שהבנאדם/חברה תהיה פה בארץ כדי לקבל תמיכה טובה יותר? לא ידעתי איפה לשים, בפיתוח אתרי אינטרנט או בצרכנות. אם זה לא מתאים לצרכנות אז בבקשה תעבירו. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה, זה סוף סוף קורה ...... מי בעד ומי נגד? טוב, כמו רוב הדברים? בכל מקרה, הנה הפרטים המלאים - https://m.ynet.co.il/Articles/5555546
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, כבר יותר מדי זמן שהאינטרנט שלנו בבית עובד לא משהו. יותר מדי תקלות, קצב לא מדהים, ובכלל מחיר גבוה ושירות על הפנים אנחנו בבזק בשילוב בזק בינ"ל. אנחנו מאוד מעוניינים לעבור לחברה אחרת האם יש הלמצות? איך CCC? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הלפטופ הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=mahayom&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102 מלבד זה שהוא "מחודש" , למה הוא כולכך זול ביחס למפרט המעולה שלו ? יש מספיק מחשבים מחודשים עם מפרטים הרבה פחות טובים שנמכרים במחירים כפולים גם הייתם קונים ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש כאן פרסומת של בזק ביןלאומי.אבל אם נתעלם מהפרסומת המעצבנת.העבודות על הכבל היסתיימו? http://www.powerngn.co.il/default.htm?utm_source=walla&utm_medium=banners&utm_campaign=bblwalla
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דבר ראשון, רציתי לשאול אם נראה לכם שהמקלדת והעכבר שמגיעים בחבילה הזאת איכותיים? יקלטו ממרחק של 5 מטר? ובוא נראה אם מישהו חושב שהוא יכול למצוא בזול או יותר אחלה יום!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אם אין באפשרותכם לעבור לחברות החדשות מסיבות של התחייבות, לא משתלם או כל סיבה אחרת ואתם מעוניינים לנקום בחברות הוותיקות, יש דרך. כיום יש דמי קישוריות של 7.35 אגורות לדקה. כל מפעיל סלולרי נאלץ לשלם דמי קישוריות עבור שיחות נכנסות. משמע, אם לדוגמה מנוי סלקום מתקשר למנוי אורנג', סלקום משלמת לאורנג' 7.35 אגורות עבור כל דקה. ואם הצלחתם להבין במהירות, כל פעם שאתם מתקשרים מהחברות הוותיקות לחדשות, החברות הוותיקות צריכות לשלם לחדשות 7.35 אגורות עבור כל דקה. לדוגמה: אם אתם מנויים לאורנג' ואתם מתקשרים לגולן טלקום, כל דקה שעוברת אורנג' צריכה לשלם לגולן 7.35 אגורות. מה שצריך בסך הכל לעשות זה להתקשר למנוי כלשהו בגולן טלקום או הוט מובייל וזהו. לרוע מזלן של החברות הוותיקות הן מכרו לנו ח…
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש לקנות לעצמי נינטנדו סוויץ ( הגרסה החדשה עם היותר סוללה), כמה משחקים ואקסטרה ג'ויקונים. מישהו כאן מכיר חנויות שמוכרות את אלה בזול? הכי זול שמצאתי את הסוויץ החדש זה 1,360. אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בתקופה האחרונה מהירות הגלישה שלי צונחת לעתים קרובות והפינג שאני מקבל גבוה. הייתי לקוח של "אקספון" (שוק סיטונאי) ולאחר מס' ניסיונות לפתרון הבעיה הציעו לי לשלוח טכנאי לביתי. - תמורת תשלום. עברתי ל- 019. בשיחה עם נציגת המכירות שלהם ציינתי את הבעיה, והובטח לי שאם היא תתקיים גם לאחר המעבר אליהם יישלח אלי טכנאי ללא תשלום. לאחר המעבר- בשיחות עם המוקד הטכני של 019 נאמר לי ש- "כרגע המהירות תקינה" ו- "אנחנו לא מתעסקים עם פינגים". הדרישה לתשלום חוקית? אשמח לקבל המלצה לפתרון העניין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי בבאג קונטרולר אלחוטי של Xbox למחשב. אחרי כמה חודשים מהקנייה המקלט הפסיק לעבוד. הלכתי עם השלט חזרה לבאג ושלחתי אותו לבדיקה תחת מסגרת האחריות (שעדיין יש לי כמובן). כעבור שבוע השלט חזר, חזרתי הביתה מאושר ולהפתעתי, השלט (או המקלט יותר נכון) עדיין לא עובד! למחרת בבוקר שלחתי שוב את השלט לתיקון, וכעבור שבוע, שוב, אני בודק את השלט והוא נשאר עם אותה התקלה שאיתה שלחתי אותו! בטופס שקיבלתי בחזרה כתוב שהשלט "נבדק ונמצא תקין" תקין איך? בזה שהלדים נדלקים כשמכניסים סוללות? כמובן לפני ששלחתי אותו בשנית אחד המוכרים בחנות בדק את השלט וראה שהשלט שהבאתי לא עובד (אין לי תלונות על המוכרים - הם אחלה) אני מצפה לקצת רצינות מרשת גדולה, כשאני שולח מוצר לתיקון תחת אחריות, אני מצפה שהמוצר י…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני כ10 ימים הגיע אלי סמארטפון סיני שהזמנתי מהם , לאחר יום אחד מנפילה קטנה מאוד (20 ס"מ) המסך הפסיק לעבוד . לאחר התכתבות עם המוכר הוא הציע שאני אשלח את המוצר אליהם . להזכירכם , בaliexpres הכסף לא מגיע אל המוכר עד שאני מאשר את קבלת המוצר ותקינותו , או חולף זמן מסויים והכסף עובר אוטומטית. היה לי מאוד קשה לתקשר איתם , הייתי שולח להם הודעות והם היו עונים רק אחרי שהייתי מאיים לפתוח dispute ,בנוסף שאלתי אותם פעמיים מה יעשו עם המכשיר כשיגיע אליהם , וגם לא נתנו לי תשובה . אני מפחד שהם ימרחו אותי כמו שמרחו אותי עד עכשיו, וברגע שהכסף יגיע אליהם אני אוכל לשכוח מהם. נשארו לי עוד 4 ימים עד להעברת הכסף אוטומטית אל המוכר , כדאי לפתוח dispute?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש המלצה לרכישת מודם ראוטר vdsl (אני לקוח בזק) במקום המכשיר שהחברה סיפקה לי בשנים האחרונות... שימושי אינטרנט משפחתיים בסיסיים בלי הרבה בלאגן.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפאונד הבריטי נמצא בשפל היסטורי אל מול השקל הישראלי ואל מול שאר מטבעות המערב, וזה הופך את רכישתם של כמה וכמה מוצרים לאטרקטיבית במיוחד להמשך: https://hwzone.co.il/לנצל-את-ה-brexit-מוצרים-באמאזון-בריטניה-שכדא/
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רשת KSP מכריזה על מבצע Black Friday משלה, עם מגוון בלתי מבוטל של הנחות ומבצעים על גאדגטים, ציוד היקפי וגם חומרה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-ה-black-friday-מתחילים-מוקדם-גם-בישראל/
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ראתי עכשיו דיון בפורום לגבי בחור שרכש כרטיס מסך מאחת חנויות המחשבים בארץ וקיבל את המוצר פתוח. הדיון נעול אך עדיין "בער" בי הצורך להגיב לגבי העניין ובכלל לגבי התגובות שנכתבו שם. למי שלא קרא את הדיון אסכם את זה בכך שבחור הזמין כרטיס מסך, הכרטיס הגיע בדואר שליחים והאריזה של הכרטיס היתה פתוחה. התגובות המרכזיות בדיון היו, בכיינות, קטנויות ועוד. אני לא מצדיק את אותו בחור ולא מעניינים אותי שאר הפרטים של אותו עסקה. (מה הוא אמר, מה הם אמרו, עברה חצי שנה וכו') מה שמפריע לי זה הקלות דעת שבה התייחסו לנושא. אם כרגע הוצאתי מכיסי סכום נכבד של כסף אני "מתבכיין" אם אני רוצה מוצר חדש? אם קניתי רכב חדש יד ראשונה לא אני זה שצריך לקרוע את הניילון מהמושבים? באותו דיון מנהלי הפורום הציגו…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מתכנן לקנות מוצר מאי-ביי ממוכר שלא עושה משלוחים לארץ. הבנתי שיש כל מני חברות שנותנות כתובת באהר'ב ומשם שולחים את המוצר לארץ בצורה רגילה. משהו התנסה בזה ויכול להמליץ על חברה כזאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, בן משפחה שלי נוסע לתקופה של כמה שבועות לסין (סוג'ואות זה לא רחוק משאנגחיי). משהו יודע מה פחות או יותר המחירים שם על כרטיסי מסך פלאפונים טאבלטים וכדומה ועד כמה משתלם ליקנות שם אלקטרוניקה? כמובן שאני מתכוון למוצרים מקוריים. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לקנות מחשב נייד של סמסונג היום ובחנות נמסר לי שהאחריות היא מ"סמליין" 3 שנים ולא מ"חיון". האם האחריות הזאת היא רשמית או שמשהו מסריח פה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה המחיר הזול ביותר שאני יכולה לקבל בתור לקוחה חדשה בהוט ובבזק בינלאומי למהירויות הכי נמוכות שאפשר לקבל כיום? (אם אני לא טועה זה 12MB לא?) אני רוצה רק אינטרנט לכן כמה יעלה לי לשלם להוט על 12MB, וכמה לבזק בינלאומי?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי רציתי לשאול על משהו שמעניין אותי כבר הרבה זמן. כשמחפשים רכיבי חומרה בארה"ב אז בהרבה אתרים (כולל אתרים מכובדים כמו איביי, אמזון וכ"ו) ניתן למצוא מוצרים שמחיר זול משמעותית כאשר בתיאור המוצא נאמר שזהו מוצר חדש באריזה מקורית וכל מה שעשו לו זה "להוריד בזהירות את מדבקת הברקוד או ה-serial". עכשיו, אם זה לא מוצר משומש או refurbished אלא באמת חדש אז איזו סיבה יש למישהו להוריד ממנו את מדבקת ה-S/N ואז למכור אותו בחצי מחיר ? מה האינטרס פה ? איפה הקאץ' ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה להתחיל להשתמש בשומרי הדרך ושואל את עצמי איזה מתקן אופקי לטלפון יכול לעמוד בחום הישראלי… מניסיון עבר היו לי ונפלו כל הזמן בקיץ
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת לא פעם ראשונה שאני משתמשת USHOPS, אבל תוצאה שונה. ב18 לפברואר קניתי בחנות אמריקאי 2 מוצרים (תכשיטים) על סכום 100$. ב 22 בפברואר חברת USHOPS קיבלה על כתובת שלה אמריקאי את הקניה שלי וחתמה על קבלת החבילה. אחרי מזה, חברת USHOPS, שקלה ומדדה את גודל של החבילה ורשמה סכום לתשלום בשבילי. באותו יום (22 בפברואר) שילמתי 151.36 ש"ח, אשר כוללים: שילוח מהיר (4-7 ימי עבודה) של חבילה מארה"ב לישראל, ביטוח של חבילה ומע"מ ישראלי. לאחר מזה כל התהליכים קפאו וחבילה "נעלמה". חברת USHOPS לא שלחה את החבילה, לא עונה על דואר אלקטרוני ובטלפון כל יום נציגים מבטיחים תשובה על חיפושים "מחר" ולא חוזרים. כבר עברו יותר מ7 ימי עסקים - אני לא קיבלתי לא חבילה, ולא החזר כספי. לצער…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-