עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. Started by YogiBear,

עד היום הייתי קונה באיביי ויש לי מס' פריטים שאני מעוניין לפרסם ולמכור באיביי (כנראה במכירה פומבית). בין הפריטים, סמארטפון שכנראה בריק, מוכר לחלקים, מצלמה דיגיטלית כחשה שזכיתי בה בתחרות ועוד כל מיני שטויות שאני מעוניין להעיף מהבית ואין לי כוח לנסוע ברחביי הארץ כדי לקבל פה ושם כמה פרוטות. "לשים במעטפה ולהעיף מהבית". רציתי לדעת כיצד מבצע כל הליך המכירה משלב הפרסום, שלה ההצעות, שליחה (עלויות משלוח וכאלה) לקונה וקבלת הכסף לפייפל ואחר"כ העברתו לחשבון בנק. אשמח לשמוע מאנשים שכבר מכרו דברים בעבר באיביי ויש להם טיפים בנושא... תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. אתמול לאחר 14 שנות עבודה מתה לנו בבית המכונת כביסה. המשפחה חייבת דחוף (היום-מחר) לקנות מכונת כביסה שתגיע אלינו כמה שיותר מוקדם. בגלל שהשוק מוצף במכונות שמתאימות לקטגוריה, אני מחפש המלצות של חברי הפורום. דרישות: נפח: 7-8 ליטר מחיר: 1500-2500 אין צורך בפיצ'רים- עדיף אמינות ויעילות. עדיפות למכונה חסכונית בחשמל. תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by hanan barod,

מסך מגע אינטראקטיבי 75" כולל 2 עטים, כמו חדש כמעט ולא נעשה בו שימוש. נמכר עקב סגירת העסק. לפרטים ניתן לפנות בטלפון 052-8522222

4. Started by yz101,

מישהו מכיר / ממליץ / התנסה עם אתר/ים שמוכרים רשיונות windows במחירים נמוכים. ראיתי לדוגמא אתר שמוכר רשיון windows 10 home ב40 דולר. האם זה אמור לעבוד או שאם אני קונה והאתר אמריקאי, אז תהיה לי בעיה של לאקטב את הwindows בגלל המיקום? באופן כללי, האם מומלץ, כי ב40$ ווינדווס חוקי נשמע נחמד.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אורח אור
    Started by אורח אור,

שלום, בגלל שהמחירים של המקלדות המכניות בארץ ממש גבוה, ואני לא רואה את עצמי משלם 600 שח על פאקינג מקלדת, רציתי לשאול מה אתם חושבים על מקלדות מכניות סיניות? חשבתי על הAJAZZ AK33.

6. Started by captaincaveman,

חוויה חיובית: קניתי בשבוע שעבר שני מסכי u2311h ב-KSP. חיברתי אותם בבית לאותו מחשב (אז 5850HD ומאוחר יותר 6970HD), והבחנתי מיד בהבדלי צבע/בהירות. החלפתי בין הכבלים, בין החיבורים לכרטיס המסך אבל ללא ההשפעה. היום התקשרתי ל-KSP שהפנו אותי לתמיכה של DELL. אחרי שיחה קצרה של 5 דקות הודיע לי הנציג שתוך 24 שעות יתקשרו אלי כדי לתאם החלפת מסך שיגיע אלי הביתה. אחלה שירות!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by blancman,

שלום. אני מתעניין לגבי הזמנה של לפטופ מהאתר הרשמי של דל. רציתי לדעת אם מישהו כבר עשה את זה לפניי ואיך הוא הסתדר מבחינת המשלוח (דרך חברת שילוח כמו מאסטופ) ומימוש אחריות (שהבנתי שהיא בינ"ל) בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Gil28,

יש למישהו מושג איך ניתן לעקוף את ההגבלות של גוגל? VPN אמריקאי + חשבון wallet עם כתובת אמריקאית ואשראי שדרכו כבר קניתי משם 3 טלפונים בעבר לא תופס. חשבון חדש גם לא.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. מדגם NU7400 & NU 7100 תודה,

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by nirush69,

עשו לעצמכם טובה וקנו ארונות במקום אחר למי שיש כח שיקרא את הסיפור שלי רכשתי בתאריך ה20 בדצמבר 2012 ארון מחברת קומפורט נט באינטרנט. המוביל בשם מקסים קבע איתי מספר פעמים וביטל. בסוף הגיע אך לא בשעה היעודה אלא באיחור של 3 שעות. הרכיב ארון ואמר שבטעות הדלתות לא מתאימות ויביא דלתות חדשות תוך כמה ימים. חיכינו חודש וכלום לא קרה ובסוף דיברנו איתו כמה פעמים והוא ניסה להתחמק. בסוף השתכנע לבוא ושוב קבע איתנו כמה פעמים ולא הגיע בתואנות שהיה תאונה וכיו"ב. בסוף כשהגיע, שוב באיחור כמה שעות מהשעה היעודה הביא דלתות לא מתאימות. ושוב, נדרשנו לרוץ אחרי מקסים שיסכים לקבוע איתנו שוב בסוף הגיע וסידר דלתות מתאימות בגודל אם כי הגוון היה קצת שונה. כבר לא היה אכפת לנו מהגוון. התלוננו באוזניו על כל ה…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  11. Started by ngc224,

שלום ! אני טס לאיטליה בזמן הקרוב ורציתי לקנות iPhone XS Max ב Apple Store האיטלקי. השאלה אם בחנות אפל הרשמית נותנים אחריות בילאומית והאם iDigital בארץ תכבד את האחריות הזו ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by swisaman,

היי,ברצוני להזמין כרטיס מסך מחו"ל. זה הכרטיס מסך : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150616 האם ניתן לשלוח את הכרטיס הזה לארץ? מה אני מוסיף למחיר שלו במידה ואפשר(חוץ ממעמ) תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אחרי שקראתי את ה-manual אני חושש להשתמש בו (במיוחד החלק שמזהיר אותי משימוש רב, שחס וחלילה לא יתפוצץ לי עוד בידיים ).

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by taltola,

אני רוצה לשכור רכב לכמה ימים ברודוס (יוון). מישהו יודע מהיכן הכי מומלץ וזול להזמין רכב?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. רשת KSP מכריזה על מבצע Black Friday משלה, עם מגוון בלתי מבוטל של הנחות ומבצעים על גאדגטים, ציוד היקפי וגם חומרה לכתבה: http://hwzone.co.il/מבצעי-ה-black-friday-מתחילים-מוקדם-גם-בישראל/

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Ariel234156,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש טלוויזיה חדשה בגודל 43-55 אינצ'. התקציב הוא עד 2500 ש"ח. אשמח להמלצות

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by yuvalm2,

מה האופציה הכי זולה שלי לקנות היום Nintendo switch? (אולי גם עם המשחק Super smash bros, אם יש bundleים כאלה)

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by michabb,

שלום לכולם, אני טכנאי מחשבים.אני מעוניין לקבל חוו"ד לתימחור אחזקת מחשבים לעסק. כיצד לתמחר, מה התעריף הנהוג לפי מחשב רגיל ברשת(קבוצת עבודה עם/בלי חיבור לשרת), מדפסות . לא עפ"י קריאת שרות אלא לפי חוזה שרות חודשי. אני יודע שיש שוני בין אזור המרכז לדרום וצפון. נא להתייחס לאיזור הדרום. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by mufidazzam,

מה הדרך הטובה לשיפור קליטת ה- WIFI, הראוטר נמצא בקומת קרקע והקליטה מאוד גרועה בקומה מעל.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by deloy40,

אני לאחרונה אציתי לקנות מעמבד מחו"ל והראיתם לי למה זה לא טוב אבל מצאתי את זה באמזון https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00JMI5HPO שזה נשלח לארץ.אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון מהם ההוצאות הנוספוץ שאני אצטרף לשלם למשלוח ולמס ושני במקרה של אחריות כמה אני אצרטף לשלם.אני די חם על הכרטיס הזה כי זה 6500 שקל בארץ

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם. כיוון שאין לי הרבה ניסיון מול חברות הסלולר השונות, אבקש את עזרתכם האדיבה בגיבוש חבילה כללית. ברשותי 5 מנויים, על כל אחד אני שם בערך 330 שקל בחודש אחרי מע''מ. יש לי 1200 דקות 600 ליעדים נבחרים 600 לשאר החברות. אין לי חבילת הודעות, רק חבילות גלישה שבקושי משתמשים בהם(פלאפונים קצת ישנים.) אני לא מחפש סמארטפונים, או התחייבות למכשירים חדשים, כוונתי היא אך ורק על הודעות ושיחות, זה כל מה שאני מעונין. חשבתי לקצץ את החבילה לכ200 שקל למנוי, מה הדיל הכי טוב שאני יכול להשיג? אודה לכם אם תעזרו לי לגבש חבילה בסיסית, שאיתה אוכל להתמקח מול החברות השונות. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Washo,

אני לא באמת יודע אם המשלוחים לארץ מ-Newegg קיימים מספיק זמן כדי לענות על השאלה הזאת, אבל מישהו יודע אם הם פותחים את המבצעים גם לארץ או ממדרים אותנו לאיזה קבוצת מבצעים שולית?

23. יש כבר חנויות בארץ שהתחילו לפרסם מחירים במקרה? אני יודע שבארה"ב זה יוצא סביבות ה-650$ בשביל ה1080 יש למישהו מושג כמה זה יהיה בארץ?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Zeev86,

יצרתי איתם קשר דרך פייסבוק לפני יותר משבוע וביקשתי מהם לתת הצעת מחיר למפרט. אמרו שיחזרו אלי וכלום. אין להם גם דרך ליצור קשר באתר חוץ מטלפון. ובטלפון סלחו לי אבל אני לא מתכוון לאיית את כל המפרט. למה אין דרך ליצור קשר בדרך נוחה עם החנות?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. כונני ה-Ultra II של סאנדיסק מוצעים לרכישה במחיר מרשים פעם נוספת אחד מהמבצעים היותר משתלמים שמצאנו באמאזון בעבר מבצע קאמבק לשעות הקרובות – באדיבות הגירסה הצרפתית של החנות המקוונת. המבצע המדובר מאפשר לכם לרכוש את כונני ה-Ultra II הבינוניים והסבירים מאוד של סאנדיסק (SanDisk), בנפחים של 480 ג'יגה-בייט או 960 ג'יגה-בייט, ובמחירים של כ-118 יורו וכ-211 יורו בהתאמה. מחירים אלו מתורגמים לכ-515 ש"ח וכ-920 ש"ח, וכוללים בתוכם תשלום על מס ועל משלוח ישיר לישראל – כך שמדובר בעסקה משתלמת בהחלט, בייחוד לגירסה בנפח המירבי אשר יורדת במחירה לרמה של פחות משקל אחד לכל ג'יגה-בייט של נפח אחסון מהיר. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2%D7%99-%D7%94%D7%99…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.