עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום פורום יקר! לפני הכל - תודה רבה על העזרה!!! רכשתי טלוויזיית panasonic CX600 וסאונד בר Harman Kardon SB35, ועכשיו - אני מחפש את המחשב שיעזור לי להפיק את המקסימום מספריית המדיה שלי (מוזיקה קלאסית וסרטים) על גבי שני המכשירים האלה. מעבר לשימוש השוטף כמחשב מדיה, אשתמש במחשב גם לגרפיקה בדו-מימד (פוטושופ, אילוסטרייטור. בלי עריכת סרטים). הדרישות העיקריות שלי מהמחשב הוא שהוא יהיה קטן, שקט, ואסתטי (המחשב ימוקם על מדף בסלון). הנטייה הראשונית שלי הייתה לכיוון המק מיני, אבל אני לא קשור רגשית לאפשרות הזו תוכלו לעזור לי בהמלצה על מפרט במחיר סביר? על הסקאלה שבין מחיר לאיכות - אני מעדיף איכות על פני מחיר. תודה רבה פורום יקר!!!

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  2. Started by SHARON2016,

יש לי התלבטות האם כדאי לקנות את הקונסולה הזו האם משהו יודע פרטים עליה מעבר למה שכתוב פה באתר לגבי הרזולוציה וכו, תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Abyss3,

ההזמנה הגיעה ב-12/3 למחסני DHL שבארה"ב, מדובר על משלוח DHL Global Mail Priority, כאשר שילמתי עבורו 4$ נוספים במקום הסטנדרטי והובטח לי שמדובר על סביבות ה-14 ימי עסקים. אני עדיין ממתין לחבילה, לפי מספר המעקב היא נמצאת ב-Frankfurt בגרמניה כבר מה-21/3 !! מאז לא היה שום שינוי... ניסיתי לדבר עם DHL אך הם מתנערים מהאחריות ולצערי לא יכולים לעזור לי. העניין הוא שבעבר קרה לי משהו דומה וגם כן שלחתי מייל ל-DHL וחזר אליי נציג שגם כן מזמין משם תוספי תזונה והוא ידע מה לעשות והצליח להשיג לי מספר מעקב נורמלי שתקף בדואר. מה אפשר לעשות? אני רואה שהחבילה תקועה שם כבר הרבה זמן... עריכה: החבילה הגיעה אליי אחרי חודש (ב-12/4 בערך.) אם מישהו רוצה הנחה של 10$ לקניה הראשונה, הרשמו תחתיי וגם…

• 15 תגובות
    • 8.7k צפיות
  4. Started by ABL,

הSSD הוא: Samsung 840 Series MZ-7TD250BW 250GB 2.5 SATA 3 6Gb / s (Solid State Drive, SSD) 7mm דוד שלי מגיע מסין וזה עולה שם 633 ש"ח (בארץ סביבות ה800 שקל). האם כדאי לקנות? האם בגלל שאין אחראיות לא כדאי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Jabberwock,

נראה שהסדרה הזאת חלפה לה אל מתחת לרדאר. יש שיפור ניכר בביצועי כתיבה אקראית. דגם ה-500GB נראה מעניין מאוד. קריאה אקראית: 480K כתיבה אקראית: 550K כתיבה רציפה: 3200MB לפי ביקורת ברשת נראה שהוא מתפקד טוב בשרת SQL תחת עומס. מה אתם אומרים, האם המחיר ירד עוד בקרוב?

6. האם מישהו יודע אם יש חברות מחשב ישראליות המאפשרות תשלום ב Paypal? הייתי רוצה להזמין מחשב בארץ ולשלם ב Paypal.

• 0 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. רכיבים בבניה זו: מעבד Intel Core i7 13700F / 1700 Tray מארז Corsair iCUE 4000X RGB TG Case Black לוח אם Gigabyte B760 AORUS ELITE AX זכרון Corsair DDR 5 32G (16Gx2) 6400 CL32 Vengeance ספק כח Corsair PSU 850W RM850x SHIFT 80+ Gold Fully Modular ATX 3.0 כרטיס מסך Gigabyte GeForce RTX 4080 (DLSS 3) GV- N4080EAGLE-16GD דיסק/כונן Samsung SSD 1.0TB 980 Pro NVMe M.2 לינק למפרט

8. Started by Googleness,

רכשתי לפני מספר חודשים אוזניות של Corsair, Corsair Vengeance 1100 מחנות KSP בנשר, פעם ראשונה שאני רוכש אוזניות שלהם ובסך הכל הייתי מרוצה אולם.... עקב היותי בהמה בשימוש או חוסר מזל שברתי אותן על חצי מראש ויתרתי על לפנות לKSP מכיוון שידוע כבר שהם אומרים "על שבר פיזי אין אחריות". החלטתי לפנות ישירות לחברת Corsair בחו"ל ופתחתי חשבון + כרטיס פנייה לשירות הלקוחות. לאחר שהם קיבלו ממני תמונה של האוזניות + צילום חשבונית קנייה (של KSP) הם ביקשו שאשלח להם את האוזניות השבורות. שילמתי לדואר ישראל 12.5 ש"ח ושלחתי בדואר אוויר רשום. היום הגיע אליי הביתה שליח של חברת UPS עם אוזניות חדשות במקום השבורות, Corsair Vengeance 1500. גם החלפה למוצר שנשבר וגם שדרוג. סך הכל הליך מהיר וזר…

• 15 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. אני רוצה לקנות 16GB זכרון מאמזון, אבל קיט של 2X8GB עולים 130+ דולר.. אז אני רוצה לקנות שניים של 8GB כל אחד בנפרד, אם אני מזמין כל אחד, אחד אחרי השני, יצרפו אותם בסכום וייגבו ממני מסים על סכומם יחד?

10. Started by deloy40,

אני לאחרונה אציתי לקנות מעמבד מחו"ל והראיתם לי למה זה לא טוב אבל מצאתי את זה באמזון https://www.amazon.co.uk/gp/offer-listing/B00JMI5HPO שזה נשלח לארץ.אז יש לי כמה שאלות דבר ראשון מהם ההוצאות הנוספוץ שאני אצטרף לשלם למשלוח ולמס ושני במקרה של אחריות כמה אני אצרטף לשלם.אני די חם על הכרטיס הזה כי זה 6500 שקל בארץ

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. יש התעניינות?

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שלום. קניתי מארז - Fractal Design Define XL לאחר שהרכבתי בו את החומרה גיליתי בו שני פגמים - חלק אחד שבור וחלק אחד תקול. החלק השבור הוא קליפס אחד של מסנן האבק של המאוורים הקידמיים שבשביל לשים לב לזה אני אמור לפתוח שתי דלתות. דבר שכמובן לא עשיתי ולא נראה לעין רק עד שניגשתי אליו והחלק השני הוא של הדלת הפנימית השניה אחד הקליפסים שלו לא תקין. האם אני אמור לקבל אחריות על דבר כזה או לא. המוצר חדש ללא רבב. תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. בנתיים אני נמצא אצל 012 לא הכי מרוצה מהיחס מאחר והם הבטיחו לי שיש לי תשתית NGN ודפקו אותי חזק אחכ בכל מקרה עכשיו קבלתי הודעה שיש לי תשתית בבית ואני יכול סוףסוף לעזוב את ה1.5MB עכשיו אני מתלבט אם לעזוב את 012 ולעבור אל 014 אבל אני לא כלכך יודע אם זה משנה POWER NGN באמת עושה את ההבדל? או שזה אותם ביצועים ? בכלל יש המלצות על ספק? אחר אבא שלי עקשן על הקטע של תשתית בזק אז קחו את זה בחשבון תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  14. הייתי בבזב"ל, 40 מגה, אינטרנט חלומי, יציב, טס, יוטיוב מהיר בטירוף, חלום. העדפתי להתנתק כיוון שהמחיר היה יקר מאוד לעומת אקספון, בשביל סטודנט עני כמוני. כדי להיות באקספון קניתי מודם-ראוטר TD-W9970 של TP-LINK. הקליטה של הוויפיי בדירה השתפרה, רק שהאינטרנט ממש ממש נתקע. יוטיוב טוען ממש לאט, כמעט ואי אפשר לראות 1080P, פייסבוק מגמגם וכו'. כשאני בודק מהירות, המחוג נשאר יציב על 40 מגה, אז כל הסיפור ממש מוזר. מה אפשר לעשות לגבי זה? חוץ מלחזור לבזב"ל כמובן..

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  15. רציתי להזמין הרד דיסק חיצוני מTMS, אבל הם פשוט מתעקשים שאני לא יוכל להזמין אצלהם. שכחתי את הסיסמא של היוזר שלי... אז שלחתי תופס בקשה לשיחזור סיסמא. לא קיבלתי מהם שום מייל(גם לא בספאם). אז למעשה אני לא יכול להזמין מהם הרד דיסק ללא יוזר. אין לי ממש חשק ליצור יוזר באימייל אחר, נראה מיותר... וזכור לי שזה לא פעם ראשונה שהשיחזור סיסמא שלהם לא עבד לי... אז יש עוד חנויות כמו TMS שאפשר להזמין מהם הרד דיסק נייד בארץ? בגדול TMS נראים לי אחלה... אבל הם צריכים לשפר את האתר שלהם...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. אחרי כמה זמן בדרך כלל מגיעים לפה מעבדים ולוחות אם חדשים ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אהלן חברים. חשקה נפשי בשעון חדש שעולה 80$ באתר של אמאזון. יצרתי קשר עם המוכר והוא רוצה 50$ משלוח לישראל - נשמע לי קצת יקר לאור המחיר של השעון ולכן תהיתי לעצמי אם אפשר לברר כמה עולה משלוח מכתובת X בארה"ב (נגיד שאני שולח לקרובי משפחה) לישראל ב-USPS (שזה שירות הדואר של ארה"ב, לא UPS) לפי משקל וגודל חבילה וכו' - אולי זה יוצא פחות מכך ואז כבר כדאי לי. בנוסף, מה אני אמור לשלם מבחינת מכ"ס ומע"מ אם בכלל? עד כמה שידוע לי מע"מ חייב כל מוצר מעל 50$ אבל מה לגבי מכס ושאר דברים? אשמח להסברים ודעות

• 14 תגובות
    • 6k צפיות
  18. אוקיי אז ככה, בלעדי לאתר חשיפה של כל המבצעים החדשים בהוט שהולכים להיות מושקים החל ממחר: טריפל Classic: טלוויזיה: חבילת בסיס + 3 חבילות תוכן אינטרנט: תשתית 12 מגה טלפון: 500 דקות לכל היעדים ב- 299 ש"ח לחודש. טריפל TOP: טלוויזיה: חבילת בסיס + כל חבילות התוכן + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת רוסית אינטרנט: תשתית 30 מגה + רשת אלחוטית ללא תשלום טלפון: ללא הגבלה לכל היעדים ב- 349 ש"ח לחודש. והטריפל השווה מכולם: טריפל Platinum: טלוויזיה: הכל פתוח! חבילת בסיס + כל חבילות התוכן + חבילת ערוצי פרימיום + חבילת רוסית + כל ערוצי הספורט (כולל ערוצי ספורט 5, ערוצי ספורט 1,2 ו-1HD) + כל ערוצי טבע העשרה + כל ערוצי ה - HD אינטרנט: תשתית 100 מגה + רשת אלחוטית ללא תשל…

• 68 תגובות
    • 9.8k צפיות
  19. מה אתם אומרים? כדאי בכלל לרכוש מחשב נייד מהDUTY FREE? אם מישהו מכיר מחשב נייד עדכני (מעבד זכרונות וכו'.... ) בסביבות ה 300$ עד 350$ .. בבקשה תמליצו. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, יש לי מחשב לנובו thinkpad t460 yoga. הוא סחב לי אחלה עד עכשיו אבל התחלתי להשתמש הרבה ב-wifi בחוץ ובדרך כלל אני לא יושב ליד שקע. אני רוצה לקנות מעין סוללה חיצונית. אבל לא מצאתי משהו רלוונטי באתר של לנובו. אני רוצה שהאמצעי ייאפשר לי לעבוד על המחשב תוך כדי שאני עובד איתו. כלומר המצב האידיאלי הוא להגיע למקום בלי שקע עם 100 אחוז סוללה (גם במחשב גם בסוללה החיצונית), וישר לחבר את המחשב לסוללה החיצונית. ואז כשהיא מתרוקנת לנתק ולהתחיל לעבוד על הסוללה של המחשב (כשהיא הרי נשארה על 100 אחוז) אשמח לשמוע המלצות. האם צריך לחשוש מקנייה של מוצר שאינו ייעודי (כלומר לא של לנובו)? אני מפחד מכל מיני שטויות של טעינת-יתר ובעיות עם המתח. תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי לכולם! יש כאן מישהו עם ניסיון בהשקעה בבורסה? אני לא מחפש כרגע מישהו שיהיה מומחה, אבל כזה עם ניסיון מסוים. אני התחלתי להיכנס לקטע בחודש האחרון דרך תעודות סל (תכלית תעודות סל למי שמעוניים לדעת) ואני מחפש להבין מה הכי כדאי לעשות שם, מה חשוב לזכור ולשים לב וכדומה. מישהו יכול לעזור לי? לתת טיפים? תודה!

• 65 תגובות
    • 12.7k צפיות
  22. Started by pokimom,

היי, מישהו כאן מכיר אולי אתר שמוכר את הגלגל חכם תחת מבצעי בלק פרידיי? יש כל מיני סוגים אבל מה שאני מחפש נקרא BIKE + , זה מתחבר לטלפון ואפשר לשלוט עליו מרחוק, סוג של אופניים חשמליים לגיקים, יש פה ביקורת עליו ומצאתי גם חנות מקומית שמוכרת אותו אבל זה מעבר לתקציב שלי, בכל זאת בלק פרידיי אולי יש משהו במחיר טוב בקיצור אם מישהו נתקל במשהו ב48 שעות הקרובות, תעדכנו

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם, החלטתי לרכוש כיסא חדש למחשב. לאחר התלבטות רבה החלטתי לרכוש את הכיסא SHARKOON SKILLER SGS4 בחנות של KSP באינטרנט. כיוון שלא ראיתי חוות דעת על כיסא זה בעברית וגם לא מצאתי יותר מידי התייחסות באנגלית- החלטתי לכתוב חוות דעת זו. קצת על ההתלבטות לפני הרכישה לאחי יש כיסא מסוג CROOSAIR T1 , בן כ-שנה . (יצא כנראה דגם חדש ב 2018 ) . הכיסא נוח אך המבנה שלו יחסית צר ויש לכיסא משני הצדדים של המשענת של הגב מעין גבולות שאמורים לדמות כיסא של מכוניות מרוץ- כלומר גבולות שבסיבובים מהירים אמורים לתמוך בך להישאר בכיסא. אותם גבולות בצדדי משענת הגב- ממש צמודים לגופי ומפריעים לי (אני יושב מול מחשב לא נוהג במהירות גבוהה ) - אני חיפשתי כיסא קצת…

• 1 תגובה
    • 8.3k צפיות
  24. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי באתר Allposters... שמתי לב שיש שם מבחר די גדול של חולצות T יפות. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על האתר? הוא נחשב זול? אמין? חולצה ממוצעת עולה שם 20 דולר (לא נורא)... אבל אין לי מושג איך זה מתחשב אחרי מיסים (מכס וכו'...). בנוסף, לא הבנתי אם המידות באתר הן אירופאיות או אמריקאיות. מישהו יודע? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי... תודה אנשים!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.