עבור לתוכן

צרכנות

פורום המיועד לדיונים בנושאי צרכנות, חוות דעת על חנויות ושאלות בנוגע לחוקים ותקנות צרכניות
שימו לב: חל איסור מוחלט על בעלי עניין לפתוח דיונים בפורום

1. שלום חברים, אני כיום משלם כמעט 200 שקל כל חודש לבזק (בלי ספק) עבור 40 מגה וטלפון, נראה לי מחיר שערורייתי. אני מעוניין לדעת מה המחירים העדכניים (אלו שמוציאים מקשרי לקוחות) עבור 40-100 מגה בבזק ועבור מהירויות דומות בבז"ל. אם תוכלו לפרט גם אם יש לכם טלפון קווי או לא זה מאוד יעזור. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מכונת גילוח שלא תהיה יקרה אבל תהיה טובה, באיזה מחירים כדאי לי לקנות ואיזה סוג? דבר שני, איזה מחיר נחשב סבבה לגלקסי S3?

• 2 תגובות
    • 918 צפיות
  3. כרגע אני משלם על תוכנית שהיא אצלי כבר יותר משנה 99שח להוט על 12מגה באתר שלהם לא ראיתי מחיר נמוך יותר רק לאינטרנט רציתי לדעת האם מישהו יודע עד כמה יש אפשרות להוריד קצת את המחיר?? (או אולי להעלות מהירות באותו מחיר). אותו דבר לגבי ספק אצלי 33.35שח על 12מגה (אצלי נטויזיון...כן אני יודע אבל אין לי בעיות אתם כרגע). תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  4. שלום. עשיתי טעות והזמנתי 2 פליזים והמוכר שלח לי אותם בחבילה אחת המחיר הכללי (2 פליזים ומשלוח) 500 שקל. המוכר רשם את המחיר על החבילה בלירה שטרלינג במשלוח רגיל עכשיו מה הסיכוי שהחבילה שלי תיתפס. או שברגע שרשום עליה מחיר אז אוטומטית היא נלקחת ואני צריך להוסיף מע"מ. ושאלה אחרונה כמה זמן לוקח כל התהליך הזה כיוון שאני טס בנובמבר.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  5. שלום רב לחברי הפורום וחג שמח, רציתי להתיעץ איתכם, אולי מישהו כאן יודע. במידה ואני רוכש תוכנה דרך ebay, מה הסיכוי שהחבילה תיעצר במכס ואדרש לשלם מע"ם (הבנתי שעל תוכנות אמורים לשלם מע"ם בלבד), בשני התרחישים הבאים: 1. רכישת תוכנה חדשה, מחנות, בקופסא המקורית, הכוללת דיסקים וכן דונגל הגנה, החבילה נשלחת דרך Standard International Shipping. 2. רכישת תוכנה "משומשת", מאדם פרטי, החבילה תכלול דונגל בלבד, החבילה נשלחת דרך Expedited Shipping. (ברגע שהדונגל ברשותי אני יכול להוריד את התוכנה המלאה מהאתר של בית התכנה) * הדונגל כנראה ייראה כדיסק-און-קיי "רגיל" לאדם "מן השורה", כמובן במידה והוא לא מגיע עם הסבר כתוב תודה רבה מראש לעונים!

6. עבור מחשב ישן, שמשמש אותי היום כמחשב לצרכי סלון, אני מעונין לשדרג את הראם ל12GB, ע"י רכישה של 3 מודולים של 4GB. המחשב אמנם ישן, אבל משמש אותי לפיפא, עריכת סאונד וווידאו מזדמנת. שמתי לב שלא ארד לחדש מ400 ש"ח, וגם באיביי לא אצליח לרדת מ300. מה הסיפור? למישהו יש עצה טובה בשבילי היכן לרכוש בזול? אפשר גם יד2.

7. עוד שבועיים נגמר החוזה שלי עם בזק+בזק בינלאומי (15 מ"ב ב 115 שקל). אני מעוניין לעבור לגלישה במהירות הורדה של 100 מ"ב (בלי טלוויזיה או טלפוניה, לזה יש לנו את hulu (עם hola unblocker) ואת רמי לוי בסלולאר). מה העסקה המשתלמת ביותר שהצלחתם להשיג, ואיפה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by redead,

הלפטופ הזה : http://www.buy2.co.il/o/35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102?utm_source=mahayom&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_35baaaa5-8144-46cc-b4cb-b046f05b6102 מלבד זה שהוא "מחודש" , למה הוא כולכך זול ביחס למפרט המעולה שלו ? יש מספיק מחשבים מחודשים עם מפרטים הרבה פחות טובים שנמכרים במחירים כפולים גם הייתם קונים ?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by TIMI121,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב חדש בתקציב של 4,500 ש"חואני את האמת מתלבט בין TMS ל- KSP, ויש לי חבר שעבד בחנות מחשבים ואמר לי שהיה לו ניסיון לא טוב עם השירות של CD-LOG, מחיפושים רבים שעשיתי בפורומים לא הצלחתי לקבל תשובות ברורות לגבי הקשר בין השניים, בחלק מהמקומות אומרים אנשים שיש קשר וחלק מהמקומות אומרים שאין קשר. האם למישהו יש באמת מושג מה הולך שם? אני הייתי שמח אם מישהו יכול להבהיר לי את העניין עם TMS. תודה מראש לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by א אוהל,

ראיתי באתר של רמי לוי רשום גלישה רגילה 55 ג'יגה פרייפייד70 שקל מה הקטע?

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  11. Started by GolanBerlin,

בס"ד אז בשבועות האחרונות כל הזמן יש לי ניתוקים, והיום הגיע השיא שהאיטרנט לא חזר בכלל. הגיע טכנאי, החליף חיבורים, וחזר האינטרנט. אבל מה, לפתע אני לא מקבל 12 מגה. עשה כמה דברים, ואז הצלחתי לקבל 12 מגה. הלך הטכנאי. עכשיו אני עוד פעם לא מקבל 12, ועוד פעם יש ניתוקים. בושה וחרפה!!!!! מה אפשר לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אני חשבתי שבעידן של היום אינטרנט זה מוצר צריכה בסיסי כמו חשמל, אבל מסתבר שאם טכנאי צריך לבוא לסדר בעיה (אני מדבר על עכשיו, לא בזמן הסערה) צריך לחכות 3 ימים... מעניין אם הייתי מזמין טכנאי בשביל להתקין לי חיבור של קו חדש האם זה היה יותר מהר...

• 16 תגובות
    • 4.8k צפיות
  13. כבר שלושה חודשים ברצף אני מנסה להזמין מ- eBay כרטיס זיכרון MicroSD מסוג 32GB Class 10 ותמיד מגיע זיוף שכתוב עליו את הנתון הנ"ל אך ת'כלס (בבדיקה עם H2Testw) אני מגלה שמדובר בכרטיס 8GB Class 2. כבר ארבעה כאלו יש לי זרוקים בבית וכולם אותו דבר.כ כל פעם ממוכר אחר וכל פעם מחזירים לי את הכסף אחרי שאני מתלונן. שיטת מצליח עובדת שעות נוספות והנשמה שלי יצאה

• 19 תגובות
    • 5.1k צפיות
  14. אני פותח נושא זה לא כדי להתלונן על עוול מסויים שנעשה לי או כדי לבצע "רצח אופי" בחנות זו או אחרת. עם זאת, מאוד מציק לי, כצרכן המודע לזכויותיו, שנראה שהרוב המוחלט של חנויות המחשבים בארץ מרשות לעצמן להכניס בתקנון שלהן סעיפים המנוגדים לחוק הגנת הצרכן. אמנם החוק קובע שאסור להפשיט את הצרכן מזכויותיו וברגע שידרש בירור משפטי הסעיפים הללו לא יחזיקו מים, אך אני מאמין שרוב הלקוחות לא ירצו להגיע למצב זה. על מה אני מדבר? הנה למשל לקט ציטוטים מתקנונים שונים של חנויות מוכרות (מבלי לפרט שמות): מישהו כנראה לא שמע שעדכנו את החוק, המאפשר לכל לקוח שהזמין טלפונית או באינטרנט להחזיר מוצר ומגביל את גובה דמי הביטול שהחברה יכולה לדרוש. נראה הגיוני (ואף בכפוף לחוק)... עד שרואים סעיף אחר באותו הת…

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  15. הי , אשמח לעצה איזה מכשיר יותר מהיר ונחשב יותר טוב KINGSTON בדגם שציינתי או ULTRA II ? וגם מבחינת מחיר KINSTONE עולה 69 דולר ללא משלוח ומיסים זה משתלם ? ULTRA II - עשרה דולר יותר ... 79 - זה בטח גם ירד בהמשך לכן אני מעוניין לדעת אם קינגסטון בדגם ספציפי יותר טוב מדגם ספציפי של SANDISK ? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by user-69225,

אז קיבלתי 750 ש"ח זיכוי בבאג, ואשמח לשמוע את עצתכם מה כדאי לרכוש. מבחינת חומרה אין לי ממש מה לשדרג, ולכן חשבתי לשדרג ציוד היקפי. אני מרוצה מהמסך שלי ומהעכבר, ולכן מה שנשאר זה מקלדת ואוזניות. לגבי אוזניות, יש לי Razer Carcharias שמהן אני מרוצה מאוד. יש לי את האפשרות לשדרג לRazer Tiamat 7.1 בתוספת של 250 ש"ח. אני יודע כי יהיה מרוצה מהאוזניות האלו וארגיש שיפור בחווית הסאונד. מנגד, יש לי מקלדת פשוטה של Microsoft. חשבתי זמן מה לשדרג למקלדת מכאנית, אך אני מפחד שאסבול מהרעש, וכי אולי לא ארגיש בנוח עם המקלדת. אני דיי מרוצה מהמקלדת הנוכחית שלי ואין לי בעיות איתה, אך יש כאלו שאולי חושבים שמדובר בפספוס ענק שלי. אשמח לדעת מה אתם חושבים בנושא זה. המקלדת תיהיה Razer Black Wid…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. מחר יש באפשרותי לבצע רכישה בדיוטי פרי בנתב"ג. אילו פריטים כדאי לרכוש שם ? אני חושב בעיקר על פריטים כמו מעבד מזון , מצלמה , מצלמת וידיאו ,מסך וכיוצא בזאת

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by bennash,

אני עומד לקנות מחשב ולספק יש 5 שנות אחריות בספק הקודם כבר בשנה הראשונה נשברו לי כל חיבורי ה sata וקניתי באותה החנות של הספק כבלים ממולקס לסאטה ולא שאלתי על אחריות וגם לא אמרו לי. מה ניתן באחריות של הספק seasonic?

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. Started by Zeev86,

www.metav.co.il/מוצרים-משלימים-למחשב-c109

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. כשהזמנתי מלאסט פרייס לא חשבתי שהם לא מחזיקים מלאי וצריכים להזמין מספק. אמרו לי שהם מתחייבים לספק הזמנה 14 ימי עסקים למחסן שלהם. אתמול זה היה אמור להיות במחסן והייתי אמור לקבל SMS שלא קרה. האם לחכות או להרים שפופרת ולבקש לבטל הזמנה? זה שכיח בארץ שחנויות לא מחזיקות מלאי וצריך להזמין? אני לא קונה הרבה בארץ דרך האינטרנט ואם קונה אז בחנויות וקניונים ומקבל ישר על מה ששילמתי.

21. אז ככה, באוגוסט 2010 רכשתי Razer Deathadder 3500DPI ב245 ש"ח בKSP עם אחריות ל12 חודשים. לפני כשבועיים כשאני מתעסק לי בדפדפן או משהו, לחצתי על הגלגלת ופתאום היא נכנסה קצת פנימה, ועכשיו כשמגלגלים אותה זה לא עובד, בדקתי בעוד מחשבים. רק הפעולה של הלחיצה עובדת ומתפקדת (מזל שאני עוד יכול לדבר בTS) בכל מקרה, הלכתי לKSP ושאלתי מה אפשר לעשות, הם אמרו שישלחו ליבואן לבקשת החלפה ואמרו לא לקוות יותר מדי כי סביר להניח שיאשימו אותי בנזק שאני גרמתי (אז מה הקטע של האחריות?) בכל מקרה, קיבלתי כמובן תשובה שלילית והלכתי היום לאסוף את העכבר... עכשיו אני עם עכבר מקולקול במסגרת האחריות ואין לי מה לעשות. אז מה האפשרויות שלי? אני בטוח שאם הייתי פונה לרייזר הם היו מחליפים אפילו בלי לבדוק את העבר כמ…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  22. Started by shaypoi1,

מדורג טופ רייטד סלר, אבל, שלח מוצר לבן משפחה קרוב שלי, כעבור זמן קצר המוצר תקלקל, סיכמנו שנשלח חזרה לחו"ל לתיקון. עברו 3 חודשים והמוכר מתעלם מכל המיילים. + לא שמרנו את האישור מהדואר שהחבילה נשלחה ואני לא יודע איך לברר את זה. כל זה במסגרת תקופת האחריות. ניסיתי לתחיל תהליך של refund אבל זה לא מוצא שקניתי את המוצר הזה. (ובוודאות קניתי מהיוזר הזה, בדקתי התכתבויות קודמות עם המוכר). סתם הלכו כמה מאות דולרים.

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. היי, רציתי לדעת מה לרשום כשמזמינים חבילה שעולה מעל 50 דולר מחו"ל? פשוט שכחתי. computer handle או משהו בסיגנון. בקיצר מה להגיד למוכר שירשום? אני מתכוון להזמין את הקינדל מ EBAY. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by deluxe,

אני לא נוהג לקנות ברשת. אבל החלטתי לנסות לבדוק את הנושא... כבר הרבה זמן שאני בודק מחירים של מוצרים באיביי, ואני לא מבין מה כולם מוצאים שם? רוב הדברים הופכים ללא משתלמים בגלל עלות משלוח גבוהה. יש איזה משהו שאני לא שם לב אליו ובגללו הכל נראה לא משתלם? מה מומלץ לקנות דרך איביי? אלו עצות תוכלו לתת למתחיל בתחום כדי להפיק תועלת מקסימלית? תודה רבה!

• 42 תגובות
    • 13.6k צפיות
  25. מה קורה ?? תגידו פרסמו לפני תקופה שמתחילת שנה הבאה אורנג סוגרת את הבסטה של האינטרנט ונטלפוניה הביתית , היום אני לקוח אינטרנט של אורנג מישהו יודע מה קורה עם זה ?? מתי בדיוק יסגרו ואיך אני אדע אם העבירו אותי ל 012 או לא ?? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים