עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by uzi_sch,

הינה סיקור הוידאו מאת GAME TRAILERS על המשחק METAL GEAR SOLID 4: http://www.gametrailers.com/player/35051.html המשחק הזה אדיר והסיקור ממש תענוג.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אורח yoyo
    Started by אורח yoyo,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by --Adidas,

אני צריך לקנות משהו נייד שיעביר לי 16 ימים בחול (הולך להיות משעמם) חשבתי לקנות psp ויש לי כמה שאלות עליו . מה המחיר המומלץ עם כרטיס זיכרון גדול ? האם יש פריצה למכשיר ? אם כן, האם זה בעיה להעביר מהמחשב ל מכשיר משחקים ,סרטים ,מוזיקה? האם אפשר להתחבר לאינטרנט ? אם כן מה דרוש לכך ? ובכללי מה הכי מומלץ בתקציב של 1500 שקל ? אני חייב את עזרתכם כי אני לא מבין כלום בזה

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם, אני עומד לרכוש XBOX מתלבט בין SLIM 4G לבין SLIM 250G - מה עדיף? אני בעיקר מתכוון להשתמש בקונסולה למשחקים, חושש שה-4G יהיה קטן מדי. מה דעתכם על זה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. טוב,אז ההורים חזרו מארה"ב והביאו איתם 2 שלטי wii + נונצ'אק,מה שמביא את סך כל השלטים אצלי בבית ל3 ;D(ד"א כל מי שרוצה שלט אני ממליץ לו בחום לחפש קרובים או משהו שנוסעים לארה"ב ושיקנו לו שם,שני השלטים+הנונצ'אק עלו 120$ שזה פחות מ500 שקל מחיר של שלט+נונצ'אק בארץ) קיצר,לנושא ההודעה,אני צריך המלצות למשחקים מרובים משתתפים מהנים במיוחד על הwii. בינתיים יש לנו רק את המשחקי ספורט(שזה חמוד,אבל לא כזה התלהבתי) ו-okami(שהגרפיקה שלו ממש ביאסה אותי,הכל מרוח בטירוף.יש לי חבר שיש לו את זה על הPS2 והוא אומר שאצלו זה נראה יותר טוב) ששיחקת בו מש קצת ולא הכי נמשכתי לזה,אבל אני צריך להקדיש לו עוד זמן. ראיתי סרטונים של SSBB ביוטוב והגיימפליי נראה ממש מבולגן ולא ברור כזה. בכל מקרה,מה ההמלצות …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Orillion,

שלום חברים תסלחו לי מראש אם השאלה קצת מגוחכת, אבל אני די קלולס בנושא. אני מעוניין לחבר קונסולת Playstation 3 למסך המחשב שלי (Dell UltraSharp U2312HM) וכמובן גם לקבל סאונד מהרמקולים שמחוברים למחשב. מה הדרך הכי פשוטה לעשות זאת? האם ניתן פשוט לחבר כבל HDMI מהקונסולה לתוך חיבור ה-HDMI של כרטיס המסך שלי (GTX 660TI)? האם כך אוכל לקבל גם סאונד? או שכדאי בכלל לחבר ישירות למסך עם מתאם HDMI ל-DVI? ואז מה מומלץ מבחינת הסאונד? אשמח לעזרכתם בנושא

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  7. Started by huber,

לפני שאתם רצים לצפות, לא- אין תשובה מדויקת, אבל הווידיאו הבא מנסה לשער בצורה די מושכלת (לפי שינוי דורות בטכנולוגיה וטכנולוגיות מיזעור שיצאו בקרוב) מתי סוני תעבור לדור הבא ועושה זאת לדעתי בהצלחה. הניחוש שלהם הוא לא לפני 2019, סביר להניח ש 2020 (ואני די מסכים עם הקביעה הזו):

8. אני זוכר שמאז שקנו לי את הGBA, ניהיתי חולה נינטנדו, אפילו קניתי GBC וDS רק בשביל זה שהDS יצא, ראיתי את הGBA מת מהר כתוצאה מהרעיון הגאוני של מסך מגע בתור שימוש למשחק, אפילו עם היציאה של הGBM לאחר הDS PHAT הראשון בעל זמן הסוללה העלוב (יחסית) שום דבר לא הצליח לנצח את הדבר החסין הזה, כמובן שאת משחקי הDS ראינו ברמה שווה כמו להיום המשחקים שהDS יצא איתם ביפן ביום היציאה של הDS עצמו היו משחקים די לא יוצלחים (למרות ששניים מהם אני רואה בתור גאונות), עד שפוקימון הגיע וסחף את כל המעריצים עברה שנה וראינו את הDS Lite, אבל ספריית המשחקים שופרה, ראינו Mario Kart חדש שנתן לנו אפשרות לשחק אונליין דרך הWiFi של המכשיר, ראינו משחקי Single Player ענקיים כדי להשלים את הכוח האדיר של הספרייה כגון…

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by HairyAss,

שלום, יש ברשותי צורב DVD המסוגל לצרוב על מדיות DVD +R בלבד. יש אפשרות לצרוב משחקים לWii על המדיות האלה? * יש לי את הצ'יפ. תודה מראש.

10. אוקיי. בגדול אני די מאוכזב מהווי. חשבתי שיהיו יותר משחקים מרגשים ומעניינים אבל קניתי ויי ואני כמו אידיוט מחכה לחבר של אחותי שיבוא אליי עם הפלייסטיישן 2 שיש לו כדי לשחק פרו אבלושן... חשבתי שיהיו משחקים רציניים ושליטה נוחה. התאכזבתי. מקווה שבעתיד כשיצאו כל הסדרות של פיפא NBA ופרו אבלושן יהיה קצת שינוי. כרגע אלו המשחקים שיש לי והדיעה שלי רשומה ליד כל משחק: פאר קריי- אכזבה ענקית. גראפיקה מגעילה ומשחקיות מטומטמת. סופר פפר מריו- נחמד לא ממש אהבתי. לחובבי מריו. SSX- נחמד+. אהבתי את השליטה עם השלטים. אדיר. מטרויד- לא הבנתי ממה ההתלהבות. משחק די מעפן. אם המשחק היה במחשב אף אחד לא היה נוגע בו אבל בגלל שזה משחק לווי ושם SHOTER אז כולם מתלהבים הנסיך הפרסי- אחלה משחק . חורש עליו וממש …

• 20 תגובות
    • 4.2k צפיות
  11. Started by yz101,

חבר שלי מגיע לארץ בקרוב ויכול להביא לי KINECT משם במחיר של 150 דולר. מה שמתרגם לכ525 ש"ח. לעומת 800 ש"ח שהוא עולה בארץ. יוצא זול יותר בכ35%. אני יודע שהמכשיר עצמו עובד עם קונסולת PAL, אבל האם המשחק שמגיע איתו הוא משחק NTSC או REGION FREE? או בקיצור, האם המשחק שמגיע איתו שהוא KINECT ADVENTURES יעבוד על קונסולת הXBOX 360 SLIM 4GB PAL שלי? הקונסולה לא עברה שום מודיפיקציות. אשמח לקבל תשובות, ו/או דעות לגבי השווי של להביא את זה משם בכלל.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by stone cold,

סרטון שמציג איזה עמידות יש לWII http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3155507 נינטנדו עדיין מיצרים מוצרים עמידים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. משחקי פעולה,יריות,FPS לPS2 תודה

• 2 תגובות
    • 960 צפיות
  14. Started by Gilo2005,

ערב טוב באנרגיות חיוביות חברים. רציתי לשאול אם יש לי טלוויזיה ישנה בעלת החיבורים הרגילים אדום צהוב ולבן. ויש לי מסך מחשב סמסונג SYNCMASTER 2053BW האם יש דרך כולשהי שאני אצליח לחבר את האקסבוקס לשני המסכים הללו?

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  15. Started by VortexD,

Afrika (TBA) Afrika is a next gen game for the PS3 featuring faithful replications of much of Africa's flora and fauna. Coded Arms: Assault (TBA) Coded Arms explodes into the next generation, as players take on the role of hacker trying to overthrow an evil corporation bent on world chaos. Set in cyberspace, players will take on fearsome enemies, unleash deadly viruses and download new weapons as they fight to bring down this new threat. Eight Days (TBA) Eight Days takes you on high-speed chases and action-packed shootouts. Final Fantasy XIII (TBA) Final Fantasy XIII is the first installment in the best-selling series of role-playing games from Square Eni…

• 61 תגובות
    • 10.7k צפיות
  16. כי הרי בניגוד למחשב ששם משפרים כל הזמן את המנוע גראפי יש אפשרות להחליף כרטיס מסך ובקונסוליה אין אז האם המשחקים שיויצאים הגראפיקה שלהם טובה יותר או שהיא אותו הדבר ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by moshe55501,

שלום חברים רציתי לדעת האם יש דרך להכניס את ההרחבה בלי להתחבר לאקס בוקס לייב ? ואם אני מתחבר לאקס בוקס לייב ומוריד את ההרחבה האם זה יעלה לי כסף והאם זה בתהליך יכול בטעות לגרום למוות לציפ' של האקס בוקס ?

18. Started by k22,

שלום, יש ברשותי אקסבוקס 360 אני מחבר אותו כרגע למסך מחשב ולא רואים טוב כלכך לא איכותי.. (המסך לא hd) אם אני יקנה מסך מחשב או טלויזיה אם אותם נתונים יראו אותו דבר מבחינת איכות? או שבטלויזיה יראו יותר טוב?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by parAzoid,

שלום לכולם. לכבוד היום הולדת שלי אני החלטתי לפנק את עצמי באחד מהדברים הבאים: מחשב חדש, XBOX 360, או PS3. מה מביניהם הכי כדאי לי [העלויות יהיהו פחות או יותר אותו דבר]? הדבר שאני עוסק בו במחשב זה בעיקר משחקים, וחשבתי אם כבר משחקים אז למה לא לקחת קונסולה? כרגע יש לי מחשב שכבר לא מריצים את המשחקים שאני רוצה בצורה טובה [אם הוא אפילו מצליח להריץ אותם]. המחשקים הם המשחקים הכי כבדים שיש כיום כגון OBLIVION וכו'. המחשב שיש לי כרגע: AMD 64 3000+, 1GB RAM, 6600GT, K8NF, 400GB. יש לי מסך NEC 20" WGX2 שיש לו חיבור DVI וחיבור VGA. אם אני אקנה מחשב חדש אני אקנה משהו בסגנון: Q6600, P35-DQ6, 8800GTS, 2GB DDR2 800 [שכבר יש לי] ואותם הארדיסקים של 400GB [סה"כ]. מה לעשות? לקחת קונסולה או מחשב …

• 60 תגובות
    • 6.5k צפיות
  20. Started by eli79,

אתמול הפלסטיישן שלי שקק חיים זה התחיל מזה שניסיתי להדליק אותו מהשלט הוא לא הגיב נסיתי להדליק מהלחצני מגע וזה עשה לי מנורית ירוקה לצהובה ואחר כך נישאר על אדום מהבהב ולא נידלק לי אפילו לאחר נסיונות לכבות מהחשמל או כל דבר אחר מבירור בסרטונים ביוטיוב מסתבר שזו תקלה ידועה במכשירים במסגרת האחריות שלי שהיתה בישפאר כבר החליפו לי מכשיר והיום אני 4 חודשים לאחר האחריות והם דורשים עלות תיקון של 1030 שח מה גם שהם שולחים תמכשיר לחול ומייבשים אותי חודש בגלל כל זה החלטתי לקנות מכשיר חדש קניתי לבסוף ת80 גיגה אבל אני לא מוותר על המכשיר הפגום ורוצה למצוא דדרך לתקן האם הייתם מוכנים לשלם 1030 שח לישפאר או שיש דרך אחרת שאוכל לעשות אשמח לעזרה מאנשים שקרה להם מקרה מסויים ופעלו לגביו אשמח לקבל המ…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yotamavi,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by alex15,

אני מתלבט בין בין לקנות קונסולת PS3 לבין XBOX 360 מה אני צריך: 1 חיבור לרשת אם יש כרטיס רשת אלחוטי שיהיה בסלון 2 כונן גדול כ 80GB ומעלה 3 החלק החשוב ביותר שיהיה קורא צרובים 4 אפשרות למערכת ביתית שיכולה לנגן ולהפעיל סרטים שירים ... 5 בנוגע לטלויזיה יהיה מחובר ל טלויזיה לפלאזמה PILOT אין לי יותר מד כספ להוציא על הדיסקים אזרני אקנה דיסקים צרובים השאלה החשובה באמת : אם אני קונה XBOX 360 ושם לו גוק שיוכל לקרוא צרובים אז ואקנה משחקים לא אורגינלים אז יש אפשרות לשחק אונליין באינטרנט או ברשת ?

• 94 תגובות
    • 10.9k צפיות
  23. Started by EyEOnE,

האם יש טעם לשחק בראשון לפני שמתחילים את השני?

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. 1. איפה ניתן לרכוש משחקים חוקיים ל SP4 - הורדת קובץ משחק (ללא צורך בקופסא בדיסק וכו...) בזול 2. מה החנות הרשמית של SP4 פרו? 3.איזה גירסה כדאי בדיוק לקנות - כלומר האותיות הקטנות תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by tzahi04,

אחיין שלי בן 5 והוא צריך משחקים שקל לשחק בהם. הוא היה משחק בסוניק במחשב אבל חבר שלי אמר לי שהמשחקים החדשים של סוניק לXBOX הם משחקים מאוד קשים ולא קלים ולא יתאימו לו.. אני צריך איזה שהוא משחק דבילי לילד קטן האם קיים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.