ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מחפש תוכנה שתראה לי כמה הספק המחשב שלי דורש במקסימום מאמץ(כלומר שתעשה מבחן מאמץ לרכיבים ותראה לי מה הטמפרטורה וכמות ההספק הנצרך של כל רכיב במהלך הבדיקה)
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
היי, יש תוכנה שמודדת את ההספק שהספק שלי משתמש בו בכל רגע ורגע? אני פשוט רוצה לדעת כמה כסף יעלה להשאיר כל לילה את המחשב דלוק..
-
- 16 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
המחשב של אימא שלי מחובר למכשיר אל פסק של אדוויס PRV700 PRO. התוכנות שזמינות באתר של אדוויס הן Viewpower מהדורת Web וכן Viewpower Mini. בשתי התוכנות יש בעיות ובאגים גדולים. בתוכנה Viewpower מהדורת Web, אחד משני תהליכי ה-JRE צורך משאבי מעבד, ומוריד את ביצועי המחשב. תוכנת ה-Viewpower Mini היננה בגרסאת בטא, והיא לא מגיבה לאחר הפעלה מחדש של המחשב, וגם סגירה והפעלתה מחדש לא פותרים את הבעייה. האם יש תוכנת הורדה חלופית עבור מכשיר אל פסק אדוויס PRV?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי UPS של אדוויס. דגם PRPC750. הוא מגיע עם תוכנת הורדה (USB) בשם UPSMON שנראית כאילו היא נכתבה ל- Windows 3.11. האם יש תוכנה חופשית אחרת שאתם ממליצים? תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,רציתי לדעת אם מישהו ניסה את התוספת לספק כוח של THERMALTAKE של ה250W,יעילה?לא יעילה? קראתי ביקורות ובביקורות רשום שזה סביר+,מישהו ניסה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתכנן להוסיף מספר מאווררים (שלושה, ככל הנראה) למחשב שלי. כאשר אחד יתחבר ישירות ללוח-אם, והשניים האחרים ישירות לספק. אני פוחד שאולי הספק לא יחזיק בעומס (כי יש עוד כמה דברים שמחוברים אליו, מן הסתם) - ותהיתי אם יש דרך לבדוק מה ההספק בשימוש, בזמן עבודה מירבית במחשב. תודה!
-
- 6 תגובות
- 702 צפיות
-
-
הוא עובד 6-7 דק' ודופק ריסט למחשב , מוזר כזה, מעלה שניה או שתיים את המסך תמונה של הלוח אם ועושה עוד הפעם ריסט וריסט(ויש רעש כאילו המחשב נכבה לשניה וחוזר) כל רגע נדלק ונכבה נדלק ונכבה. ממש עניין של שניה , אולי פחות. לא רוצה לעלות, למרות שהאל פסק מספק את החשמל כמו שצריך, ולא נשמע כאילו הוא הולך להיגמר(הרי מתי שהוא מגיע כמעט לסוף, הוא מצפצף יותר מהר) אם אני לא לוחץ לחיצה ארוכה על כיבוי, המחשב לא מגיב(ממשיך בריסטארטים) או נכבה בצורה המוזרה הזאת מה זה התופעה הזאת ? איך פותרים אותה ? יש לציין ששום תוכנה של האל פסק לא מותקנת האל פסק מסוג Advice. ה-PRPC 750 USB תודה[br]פורסם בתאריך: 12.11.2008 בשעה 14:30:11 ?..
-
- 14 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בזמן הפסקת חשמל ארוכה, קרתה תופעה מוזרה עם מכשיר האל פסק שלי מדגם Advice PRD650: 1. כאשר התחילה ההפסקת חשמל, בתוכנת האל פסק שלי, קיבולת הסוללה ירדה מיידית מ-100% ל-50-60% (ידעתי כבר אז כי הסוללה גוססת). 2. לאחר ירידה איטית של קיבולת הסוללה לעבר מתחת ל-50%, שנמשכה כמה דקות שאני לא זוכר כמה בדיוק, פתאום הערך נפל ל-35% בערך, והאל פסק צפצף במהירות ומתריע על סוללה חלשה. 3. עוד לפני שתוכנת האל פסק שלי הספיקה אפילו להתחיל להכניס את המחשב שלי למצב Hibernate (התוכנה שלי מוגדרת להכניס את המחשב ל-Hibernate כאשר הסוללה עומדת להתרוקן), צנחה קיבולת האל פסק בתוכנה בתוך כמה שניות ל-0%, והמכשיר והמחשב שלי כבו שניהם. 4. מאחר וזמן קצר מכן, הייתי צריך לעזוב את איפה שאני גר, רציתי לכבות את מכ…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלתי פה לפני שבוע ניראה לי..(זה הדיון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267415.0 ) הדבקתי את הקיט הנ"ל כמו בהוראות וכמו שהסביר לי האדם שעשה סקירה פה בסטיקי על מארזים שקטים..הדבדקתי למעלה למטה ובדלתות....ולא חסמתי את המאווררים וחתכתי את המקומות של המאווררים של המארז וגם השארתי את החירור האחורי במארז שתיהיה זרימת אוויר... לפני זה הטמפרטורה הייתה 45-46 במנוחה...עכשיו היא 62 במנוחה!!! העלה את הטמפרטורה בצורה מחרידה במיוחד.!! בקיצור גרוע ביותר ממליץ לא להישתמש בקיטים הללו כלל וכלל!! הוספתי עוד תמונה מרגע זה ממש.. [attachment deleted by admin]
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש שבוע שעבר, קניתי רכיבים חדשים חוץ מספק כוח שכבר היה לי במשך שנה וחצי. בכל מיני מבחני ביצועים (3dmark vantage, 3dmark06, aquamark) אני מקבל תוצאות הרבה מתחת לממוצע (מה שאמור להיות עם אותם רכיבים בדיוק). אז יכול להיות שהספק פשוט לא מספיק? יש מצב שהוא הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הודיעו לי עכשיו שהגעת המארז שלי מתעכבת בשבוע - שבוע וחצי. יש תחליף טוב למארז הנוכחי שלי בלי לחרוג מהמחיר? תודה זה המפרט שלי: כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ספק כח Enermax Liberty 400W זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E מארז ללא ספק NZXT Trinity צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אחרי שננעלתי סופית על ה P182 והצלחתי להסגר על מפרט למחשב החדש שלי התקשרתי לברר על הזמינות של החלקים. התברר לי שאין את המארז במלאי של אף חנות (שאני בדקתי) ושני היבואנים של המארז אמרו שהמשלוח הבא מגיע רק עוד חודש!!!! אז דבר ראשון אם מישהו יודע על חנות שיש לה במלאי את המארז אני מאד אשמח. דבר שני, נגיד ולא תמצא חנות האם יש איזשהו מארז שמתקרב למארז הזה בסכום הזה או בכלל???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, משדרג את המחשב שבבית ומחפש תחליך ראוי (או גרסא חדשה של) ה sonata III של אנטק (שהבנתי שכבר לא מיוצר). מבחינת התכונות שמעניינות אותי: זקוק למארז סולידי במראה (בלי חלונות שקופים וכו), שקט יחסית אך מאורר טוב, והתקנה ללא כלים (הכל בקליקים ולא בברגים). אודה על המלצות.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הליברטי שלי הלך, ואני זקוק לספק חלופי. אין לי צורך בספק איכותי במיוחד (כמו שהליברטי התיימר להיות), או יעיל במיוחד. כלומר, HEC או FSP 400W אמין (שעומד בעומס מסלול ה-12V) יעשה את העבודה. ראיתי סיסוניק שהם עדיפים ב-300 ש"ח, אך הייתי מעדיף להשקיע פחות, יותר לכיוון ה200 ש"ח. אני זקוק שהחנות תהיה בתל אביב או רמת גן (גם אייבורי וKSP הולכים ). תודה, גיא.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הזמנתי מחשב ועכשיו התקשרו אלי מהחנות ואמרו לי שאין את המארז הזה במלאי. אני צריך להחליף אותו במשהו אחר בערך באותה רמה. מחפש מארז שיהיה שקט, לא מצועצע, בלי לאדים, עיצובים מיוחדים וכ'ו. שיהיה שחור, אלגנטי ואיכותי.
-
- 3 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לאחר שנרשמו עשרות מארזים לתחרות עיצוב מארזי P280 הגדולה של אנטק - בחרנו בעשרה המרשימים ביותר עכשיו הבחירה - בידיים שלכם בחרו את המארז היפה והייחודי ביותר מבין עשרת הפיינאליסטים העיצוב אשר יקבל את מספר הקולות הרב ביותר בהצבעה בפורום יזכה את המעצב שלו במארז P280 חדש מבית Antec ובספק כח איכות מדגם EA-650 Platinum העיצוב אשר יצבור את מספר הקולות הגבוה ביותר במקום השני יזכה גם הוא במארז P280 מבית Antec ובספק כח איכותי מדגם EA-550 Platinum העיצוב אשר יסיים במקום השלישי יזכה את המעצב שלו במארז P280 חדש מתנת Antec והנה הם עשרת המארזים אשר נבחרו לגמר התחרות: (לצפיה בגודל המקורי של התמונות יש ללחוץ עליהן, סדר הבחירה הינו אקראי) …
-
- 81 תגובות
- 11.3k צפיות
-
-
ראיתי שיש מארזים שמגיעים עם..לא בדיוק תיק, אבל לא ידעתי איך לקרוא לזה, לנשיאה שלהם. יש אפשרות לרכוש משהו כזה בארץ? מישהו נתקל?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האל פסק שלי התקלקל לי גאמאטרוניק VA 600 האם משהו מכיר מעבדה לתיקון באיזור של ראשל"צ בתודה ויום טוב לכם
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את המארז בכותרת וחלק מהפקדים הקדמיים נשברו/הפסיקו לעבוד (USB/AUDIO) מהאתר שלהם לא ראיתי שאפשר להזמין, יש מקום אחר שאפשר לקנות ממנו את החלקים הנ"ל? כמו כן הגומיות במארז להעברת כבלים התייבשו והתפרקו, אותה שאלה לגביהם.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי זה דיון שפתחתי לפני כמה זמן , עשיתי את הפריקת מתחים אבל לא עזר -נשאר אותו דבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399065.0 רציתי לדעת איפה יש מעבדה או משהו כזה שאני יוכל לקחת את הספק לתיקון , זה לא ספק ג'ינרי , זה ספק איכותי של אנרמקס של 660W . אם מישהו מכיר באיזור ירושלים אני יעדיף, אבל גם באיזור אחר בארץ אני יקבל בשמחה. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברי היום הבאתי את המארז החדש של g דגם setto 142 פתחתי לראות מה התכולה ולבדוק הכנה נפשית להתקנה ואז בפרוספקט שיש בתוך המארז יש פירוט כל החלקים ובדקתי שיש והכל בסדר אבל בסוף יש שני פריטים שלא מצויינים בפרוספקט טבעת ממתכת ועוד איזה פלסטיק מרובע עם מדבקה מאחורה מי יודע מזה ולאן מתקינים אשמח לסיוע התעלומה :s05: ???
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום, היום רכשתי HDD נוסף, וכמה שהיה קשה להכניס אותו במארז שלי (compucase 6920 b) בשביל להוציא את כלוב הכוננים, הייתי צריך להוציא את הזכורונת, בשביל להוציא את הזכרונות הייתי צריך לפרק את המאוורר של המעבד. בשביל להכניס את הכלוב עם הHDD השלישי הייתי צריך לפרק את המתח לכ. מסך ועכשיו בכלל הHDD נושק לכ. מסך, ממש מ"מ ביניהם היים אתם מחליפים ? האם על פי המידות, LanCool 60K הזה יהיה יותר נוח משמעותית ? האם הוא יהיה יותר רועש ? (היום יש 2 מאווררים של חברה מוכרת, ברח לי השם. כפי שאתם רואים המחשב לא מפלצת במיוחד מעבד :Q6950 לוח: P5B אני חושב 3 HDD כ. מסך 4890 ספק HX750 וזהו בערך. תודה!! [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי בירור עם אייבורי והם "נתנו" אישור להחליף את תכולת המארז הישן לחדש... אז העברתי..מה שלקח לי כולה עשר דקות... אני חייב לציין שהמארז מאוד יפה! מאוד מאורר...לא שומעים את המאוררים שלו...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים התקלקל לי ה-UPS של IPPON שקניתי לפני 4 שנים בערך. (ייתכן שהסוללות הלכו, אבל אני לא בטוח). למישהו יש מושג מי נותן שירות לתקלות של חברת IPPON? קניתי את זה באינטרנט מספק שכבר לא קיים... שווה לתקן דברים כאלו? או לקנות חדש? אם זה משנה משהו, מדובר בדגם Smart Power Pro 2000. תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
איך אני יודע אם הספק הנל ANTEC VP 650P ו ANTEC VP 700P תומכים בכרטיס מסך R9 290 TRIX או windforce מבחינת החיבורים שלהם (נראה לי צריך 8 ו6 פינים) אני יודע שיש להם מספיק וואט אבל האם יש מספיק חיבורים? נ.ב האם אלו ספקים טובים?
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-