עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by arik3k,

לפני שבוע רכשתי ב KSP UPS - הגעתי הבייתה חיברתי אותו והכל היה בסדר, בדקתי את המתחים ונראה שזה תקין, ואז קיבלתי הודעה על ניתוק של ה USB - ואז יומיים אחרי כמה ניתוקים נוספים, והיום הוא נתן הודעה שהוא לא מזהה ת USB בכלל ולא מקבל מתח, ניסיתי להזיז את הכל ולהעביר לנקודה אחרת, עדיין לא תקין. אז הלכתי ל KSP במחשבה תמימה לחלוטין שאפילו לא עבר שבוע, אז יחליפו לי אותו בדגם אחר, איזה דגם ואיזה נעליים, ישר עם המנטרה הקבועה, ישירות מ ADVICE ולא דרכנו, מה זו הבדיחה העצובה הזאת. קניתי ממכם תנו לי שירות, אם הייתי מגיע אחרי שנה אני מבין, אבל שבוע לא עבר, ועוד הציגו את זה, תראה לי קבלה, איזה קבלה תסתכל במחשב ממש בושה. אבל לענייננו, למישהו יש עצה או רעיון, הכל עובד דרך ה UPS וקשה לי להאמין…

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  2. Started by Mike-,

שלום לכולם, יש לי UPS של Advice (אני יכול לברר את הדגם אם זה רלוונטי). אתמול החלטתי שמגיע לו לנוח קצת, הוא נורא חם אז הבאתי לו לנוח בלילה (ניתקתי אותו מהחשמל, כי אם פשוט מכבים הוא מתחיל לצפצף). עכשיו משום מה כשחיברתי אותו מחדש הוא לא רוצה להדלק, הנורה שאמורה לדלוק לא דולקת והוא משמיע ציפצוף ארוך (ומאוד מעצבן). בדקתי במדריך וראיתי שם שהוא מצפצף צפצוף ארוך כאשר מחובר אליו עומס יתר, ניתקתי את כל מה שחובר אליו אך עדיין הוא מצפצף. מישהו יודע מה אפשר לעשות ? בתודה מראש, מייק.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. Started by zaroor,

האם מישהו יודע מה תפקיד של השקע הראשי של 20 פינים שבא ללוח אם ...מתח\מינוס וכו' אבל יש עוד 4 פינים צמודים שאפשר להצמיד ולהפריד בתקע כי חלק אומרים שזה לא שימושי כיום.....אז אם יש בלוח 24 פין וגם בספק לחבר אותם ?? או לא ולמה הם משמשים ?

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by slowdive,

שלום,מדובר במערכת בסיסית ללא OC שלא תריץ משחקים רק פוטושופ,אינטרנט וסרטים אבל מאוד חשוב לי השקט והעמידות בקפיצות חשמל במחשב הישן יש לי SEASONIC 380 שבכל קפיצת חשמל החזיק את המחשב ללא ריסטרט בעוד כל מוצר ושני מחשבים אחרים בבית נכבו/עברו ריסטרט הבנתי שהיום נמכר דגם חדש שלו (דגם II) האם יש שיפור? אולי יש לכם המלצה לספק יותר שקט במחיר דומה? ומה עם מארז?אחד ששקט יחסית לתקציב?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by ice2k,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו יודע מה ההבדלים בין ספק FSP 400PNR לבין ספק FSP 40060-THA ? הTHA עולה20-30 ש"ח יותר. ובנוסף - אם מישהו מכיר ספק יותר זול באיזור ה400 שהוא מספיק מכובד ואמין למחשב רגיל (מה שנקרא אופיס אינטרנט וכו') ושמתוכנן לחיות לא מעט שנים. תודה.

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by smoke_man,

למישהו יש את אחד משני המארזים של hiper שיכול לומר לי מה היתרונות והחסרונות שלהם?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by owen,

שלום אני מחפש את המארז הכי קטן שאפשר לעשות בו hot swap. תודה.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  8. אני רוצה לקנות אל פסק וממש אין לי מושג בזה, אפשר לקבל הסבר קצר או קישור למאמר (לא זה מYNET) שיסבר לי איך לבחור אל פסק שהכי יתאים לצרכים שלי? מה קריטי? מה פחות קריטי? כמה מומלץ להשקיע? ואיזה דגמים מומלצים? תודה.

9. אני בימים אלו בונה מחשב רציני לעבודה כגרפיקאי ואשמח לדעת איזה מארז הכי טוב שאקנה שיהיה שקט ויקרר כמו שצריך בתקציב של 500 ש"ח

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום לכולם, תרשו לי להקדיש מספר שורות להפרד מה TOPOWER 550W שהיה לי במשך הכמעט שלוש שנים האחרונות - לא אהבתי אותו מיום ראשון שקניתי אותו ואני איכשהו שמח שהוא הלך לו לעולמו.. היום תוך משחק ב STALKER הספק החזיר את נשמתו לבורא והוא וידא שכולם בבית יידעו שהוא מת על ידי פיזור ריח מוזר ומגעיל שמשאיר שום מקום לסימני שאלה - קבל נשרף. ואכן, פתיחה של הספק איששה את החששות. בקיצור, צריך ספק חדש. דפדפתי קצת בפורום וראיתי שבגדול מומלצים בעיקר הספקים של SEASONIC ו PCP@COOLING וגם ENERMAX.. די חשוב לי שהוא יהיה מודולרי ואני חושב כרגע על ENERMAX MODU82+ 425 (ב 425 ש"ח).. ראיתי שיש גם SEASONIC M12-500 ב 420 ש"ח ב FOXPC אבל הבעיה היא שייקח לו בטח כמה ימים להגיע אליי לעומת ה ENERMAX שנמצא די…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. אהלן יש ברשותי חמישה שרתי DL380 של HP עם החומרה הבאה: 2 מעבדי QUAD 16 ג'יגה זכרון 8 דיסקים 2 ספקי כוח חשבתי לשים לכל שרת אלפסק של Mars ms2000 online 2kva ההתלבטות שלי היא האם האל פסק הזה יחזיק שרת DL380 בתצורה שלי תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by יניב51,

שלום לכולם. לאחרונה יש לי מדי פעם במחשב תופעה מוזרה. המחשב ללא כל התרעה עושה לעצמו ריסט, ובאמצע העליה מהריסט, הוא עושה עוד ריסט, ועוד ריסט, ועוד ריסט, עד שנותנים לו מנוחה של כמה שעות. הבעיה היא לא מחום - המעבד עצמו לא עובר את ה 70 מעלות ( וגם זה בהגזמה, אני לא חושב שהוא עובר את ה 65 ). בעבר הייתי מרביץ למחשב ( מאוררים חורקים ), האם ייתכן כי גרמתי לנזק בספק כוח? בכל ריסט יש קליק קטן כזה, זה הדבר היחיד ששונה מריסט אחר במחשב...

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  13. Started by Elite_Sniper,

אני מתלבט בין שני הדגמים שבכותרת, הציעו לי בחנות שאני מעוניין לקנות בה את המחשב הבא את הסונטה 2 במקום ה-3 כי אין להם אפשרות להזמין את ה-3. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤845 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤488 כרטיס מסך: GAINWARD PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 DUAL DVI - RETAIL ¤878 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤427 האם ה450W יעשה את העבודה? אני מתכנן OC ברמה טובה(אם כי לא מטורפת) בעתיד וחשוב שהספק לא יגביל. תודה מראש.

14. Started by Zrizi,

שלום קניתי טלויזית LCD 37" לסלון, ואני מתכוון לרכוש מחשב HTPC עם ספק של 380W לצורך תכני HD (לא משחקים). השאלה הינה האם מומלץ להשקיע באל-פסק, ואם כן, אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים. תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by nineball,

ערב טוב לכולם למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג ספק מיקרו ATX? גם 150W מספיק, אני לא צריך יותר- אבל לא ממש משנה לי כמה וואט זה. לא משנה לי המחיר, רק שיהיה X: -שימו לב רק שאני לא מתכוון לספק FLEX ATX כמו ה HEC250SRT, אלא מיקרו ATX תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  16. מכיוון שלקנות מחשב חדש זה קצת מעבר ליכולותיי הכלכליות כרגע, אני שוקל לשדרג רק את הכרטיס מסך ולעשות OC. מהר מאוד הבנתי שהספק שלי כרגע לא יעמוד בזה, אז תהיתי במידה ואני הולך על כרטיס כגון NVIDIA 9800GTX+, גם עושה OC (לא משהו מטורף) + וגם מחליף את המאווררים במחשב ואולי אפילו מוסיף מאוורר... כמה כח אני צריך? ואיזה דגם אתם ממליצים? אני מאוד מקווה לא לעבור את ה-400ש"ח, אבל גם לא לקנות משהו שיתקלקל תוך 3 חודשים. כרגע יש לי 500w ג'נרי, ואני דיי בטוח שהוא לא יעמוד בזה. יש לי את המפרט בצד (לשים לב שיש לי גם כרטיס קול ב-PCI, ו-2 כוננים קשיחים, אם זה משפיע). תודה מראש, וחג שמח

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  17. מה עדיף מבחינת קירור ושקט? ורציתי לדעת אם הכרטיסי מסך החדשים לא יעשו בעיות עם האורך

18. שלום לכולם ושנה טובה, לאור שדרוג מחשב שמתקרב (שבוע 46...), החלטתי במקום לזרוק את חלקי המחשב העתיקים שלי (מראשוני הפנטיום 4) - להפוך אותו לשרת קבצים. את המארז אני מעביר למחשב החדש ואת ספק הכח אני נותן לחבר (ואני גם לא חושב שגנרי 350W יחזיק שרת קבצים באמינות), אז אני צריך כאלו. בנוסף אני רוצה שהוא ישב על אל-פסק. מה שאני מחפש הוא סוג של מארז שרתים. אין לי בעיה שהוא יהיה מכוער ורועש - במקרה הזה הוא ילך לארון - אבל אם אפשרי שהוא יהיה שקט (מאד), אני אכניס אותו לחדר כדי שגם המחשב הרגיל שלי יוכל לשבת על האל-פסק. המגבלה שלי הן מקום (Mid-Tower). אני לא צריך מארז שתומך בכרטיסי מסך שמנים, אבל אני כן רוצה אחד עם כמה שיותר מקום להרדיסקים. לגבי הספק-כח: אין צורך בהספק גבוה, יש צורך באמי…

19. Started by slassaf,

יש למישהו ביקורת על המארז הזה? ממה שמצאתי פה יש רק דיבורים כלליים אבל לא ביקורת ספציפית. הוא נראה טוב מבחינת אורור ומחיר. אבל אני לא בטוח לגבי התופסנים של ההארד דיסק אם הם שקטים

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  20. Started by Lirans,

שלום אני מעוניין לקנות ups למחשב שלי (המפרט בצד לא כולל המסך). האם ippon backpower pro 800va יספיק? והאם ישאיר לי גם מרווח במידה וארצה להוסיף עוד רכיב קל למחשב? תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. שלום לכם שקלתי לרכוש את ה ANTEC SONATA III אולם התברר לי שאין לו חיבור פיירוויר (אני מעדיף קדמי). לוח האם שלי הינו Asus P5QL-E ואני רוצה לנצל בו באופן מקסימלי את החיבורים הבאים הכלולים בו: 2 חיבורי IEEE1394- (י 1 במידבורד(פנימי) ו- 1 בפנל אחורי). חיבור אחד ESATA בפנל אחורי. כמו כן רשום 1 חיבור ESATA ב- pcle storage controller (לא ברור לי מה זה בדיוק). המארז שאני מחפש צריך להיות בקבוצת האיכות של האנטק סונטה 3 (שקט וקירור) ובקבוצת המחיר שלו (אם אין אז אוסיף עד כ- 100 - 150 ש"ח) הערות:1. מאחר ואיני מבין גדול רציתי לשאול האם חיבור ה- IEEE1394 במידבורד זה החיבור שהולך לפנל הקדמי במארז? 2. האם חיבור ה- esata ב- pcle storage controller ישמש אותי בפנל הקדמי או שזה בכלל לא קש…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by boss,

לפני חודש התחיל בעיה. אני רוצה לבדוק תוכנה UPSMON PLUS ללחץ בדיקה עצמית, מיד כבוי אל פסק ולא דולק. גם נתקתי שקע של אל פסק גם כבוי לא גיבוי 15 דקות או פחות... אני בודק כבלים..הכול נכונים עם חוברת מדריך 1 שקע הגנה לבן של המדפסת משולב... 2 שקעי יציאת מתח של מחשב ומסך LCD 22 3 הגנת מודם קו טלפון ומודם אותו דבר קודם... הראה תמונה קשור תמונה record viewer קו ירוק זה זמן אל פסק לא גיבוי מה בעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  23. Started by tombraider,

שלום, יש ברשותי אל פסק של חברת גאמאטרוניק VA650W עברתי למעכת הפעלה ויסטה והתוכנה שקיבלתי לאל פסק לא עובדת טוב עם המערכת הפעלה הזאת האם משהו מכיר תוכנה אחרת שניתן לעבוד בצורה טובה ויעילה בתודה ויום טוב

24. אני מעוניין במערכת אל-פסק (אחד או יותר) שיחזיק את המערכת הבאה: - מחשב עם מעבד שצורך 65 וואט, 5 דיסקים קשיחים, צורב, 3 מאווררים 80 מ"מ, כרטיס PCI - מחשב עם מעבד שצורך 65 וואט, 5 דיסקים קשיחים (אחד מהם רפטור), צורב, 2 מאווררים 120 מ"מ, 2 כרטיסי PCI, כרטיס 8800GT - מחשב עם מעבד שצורך 45 וואט, דיסק קשיח אחד, צורב, מאוורר 80 מ"מ, כרטיס PCI - מחשב נייד C2D עם מסך "15.4 - מסך "LCD 22 - מסך "LCD 19 - מדפסת משולבת - מדפסת לייזר - שתי מערכות רמקולים 2.1 חזקים של Altec Lansing - עשרה דיסקים קשיחים חיצוניים - ראוטר אלחוטי, מודם כבלים, מודם טלפון, ממיר כבלים, טלפון אלחוטי תודה מראש! [br]פורסם בתאריך: 12.10.2008 בשעה 22:12:48 מישהו יכול לעזור לי, בבקשה? :s05:

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by ab1c3,

זקוק להמלצה עבור אל-פסק בשביל המפרט הבא: מעבד: ‏Intel Core 2 Quad Q9550 גוף קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: ASUS P5Q-E זיכרון: OCZ DDR2 PC2-8500 Reaper HPC 1066 MHz 4GB (2x2048MB) Dual Channel דיסק קשיח ראשי: Western Digital VelociRaptor WD3000GLFS 300 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 10,000 RPM דיסק קשיח משני: WD Caviar Blue WD5000AAKS 500 GB, 3 Gb/s, 16 MB Cache, 7200 RPM כרטיס מסך: Connect3D Radeon 4870 Extreme OC Edition 1 GB DDR5 מסך: Nec LCD20WGX2 כרטיס קול: Echo AudioFire 2 ספק: Corsair TX650 מארז: Cooler master CM 690 צורב די וי די: Sony Nec Optiarc AD-7200A Dual Layer X20 צורב סי די:Philips CDRW 5224 מקלדת: Logitech Wave…

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים