עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by kicker,

האם המארז הזה מתאים ללוח אם GIGABYTE? 775con GA-945G-S3 V/S/L1 pcx http://62.90.101.205/r_productDetails.aspx?PID=8258&PcatID=308

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  2. Started by kicker,

טעות בפורום.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  3. Started by o.k,

שבת שלום לכולם!! רציתי לשאול באיזה מן הספקים המופיעים בשלושת הקישורים הבאים אתם ממליצים לי לבחור??? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4722 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4500 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5915 אל תתייחסו לתקציב כי שלושתם בערך אותו המחיר!!! אם תשימו לב שהחברות שונות--כך שתציעו משהו איכותי אהההההה תודה.....

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  4. שלום לכולם.. אני מחפש מארז חדש, שיהיה נוח וקל - שיהיה מרווח ושיגיע עם מאוררים נורמלים.. אם יש חריגה מוצדקת, אז אני אחרוג. אני מחפש מKSP כעקרון, אבל אין לי בעיה עם חנויות אחרות.. תודה.

5. Started by PuLsE,

אוקיי אז ככה לחבר.. אני צריך מארז עד 300 ש"ח וספק עד 600 בכל מקרה חשבתי על ה6A21 וספק liberty 500 אשמח להמלצות הערות וכאלה.. או משהו.. אגב יש העדפה לTOOL FREE

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by le011,

שלום לכולם מחפש מארז מולטימדיה (HTPC)שיוכל להכיל לוח ABIT NF7 ןספק HEC300 צורב DVD כרטיס מסך ATI9250 במחיר סביר(500 שקל בערך)

• 1 תגובה
    • 894 צפיות
  7. תודה רבה לעוזרים :-) חשבתי על מדפסת HP 1513 ועל UPS Gamatronic SmartCompact750VA אבל אני מחפש UPS עם חיבור USB ולא חיבור COM נ.ב את ה-UPS אני רוצה שישמש אותי למחשב הזה וגם למחשב עתידי. ובקשר למדפסת רצוי שמחירי הדיו לא יהיו יקרים תודה רבה חבר'ה

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  8. היי חברים, רציתי לבדוק מה ניתן לעשות כאשר לספק הנ"ל יש חיבור BTX12V (כלומר 8 פינים לאספקת מתח למעבד) ואילו בלוחות אם שאני מתעניין לגביהם יש חיבור של 4 פינים. נאמר לי שצריך לשים אותו כמו בתמונה מס' 1 כלומר למקם אותו כך ששני פינים מכל צד לא יהיו נעוצים. זה בלתי אפשרי משום שהפינות העגולות לא מתאימות בצורה כזו. אז למעשה צריך לחבר כמו בתמונה השנייה כאשר ארבע הפינים הימניים נעוצים ואילו השמאליים לא מחוברים? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 884 צפיות
  9. Started by VL,

ספק כח ATX 350W PSU350 79 ש"ח... או זה: http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=ATX500&Cat2Cat1ID=5638&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he למערכת הזאת: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153400.msg1292005#msg1292005 תודה בנתיים אני צריך עד 100 ש"ח אין לי יותר...

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by 3p,

לפני כשבועיים ביקשתי מפרט למחשב משחקים כולל OC והכי חשוב לי היה (ועדיין) זה שהמחשב יהיה שקט כמו דג... הציעו לי לקנות את ה-P-180. האם המארז הזה (שעולה 950 ש"ח) זה מה שאני צריך? האם זה יותר מידי? האם זה מספיק? האם לא צריך להוסיף קירור על המעבד וכרטיס מסך? האם זה יותר מידי OVERKILL ואני יכול להסתפק במארז רגיל עם מאווררים שקטים יותר? אני מוכן להשקיע כסף בכדי שיהיה לי שקט וקירור טוב, אבל אני לא רוצה להוציא סתם כסף בשביל משהו "יפה" יותר... דר"א אני קונה: ספק:Liberty 400W. מעבד: E6600 כרטיס מסך: לא ידוע כרגע, כנראה 1950PRO זיכרונות:2GB תודה

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. יש לי פנטיום 4 2.6 חיבור 20 פינים ספק ג'נרי שמקרטע!

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. בניתי מפרט והחלטתי לא להחליף את המארז שלי ולהשאר עם הTT SHARK שיש לי מהמחשב הישן, היום הגיעו החלקים, ה- ASUS P5W DH DELUX לא מתאים למגש של הSHARK (מגש מתפרק) ויש מגע בין החיבורים האחוריים של הלוח למגש (מסוכן ) אני צריך דחוף !!!!! המלצה למארז אחר, באותה רמה כמה שיותר שקט וחשוב שיהיה יפה כמו הSHARK. דחוף ביותר צריך לקנות מחר (בנעה). תודה חברה....

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by yotam360,

איזה מארז את ממליצים לקנות??

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  14. Started by habarbash,

היי יש לי שאלה שמציקה לי , אני לא למדתי אלקטרוניקה ולא יודע את ההבדלים בין השניים חוץ מהשמות שלהם . דוגמה : בביקורת על ה C2D EQX6700 כתוב שהוא עם מתח עבודה של 1.37 , ואח"כ כתוב שיצא גרסא של XEON שהוא יצרוך כ 50W הספק פחות , כמה ישאר לי ב V הוא יצרוך כ 50W הספק פחות ? ומה זה הספק ?? תודה תודה רבה . נ.ב. ויקיפדיה בעברית על הנושא הנ"ל מאד קמצן במידע .

• 2 תגובות
    • 7.4k צפיות
  15. Started by Fungus Funk,

PCP&C ? ומה הדגמים המובילים שלו ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה אתם חושבים על הספק כוח הבא: PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) (24pin) ?JSP-TECH ואם אתם חושבים שהוא לא משהו או ההספק הנומינאלי שלו לא מספיק למחשב שמיועד לביצועי על אז תתנו הצעת מחיר לספק חדש (נוווווווווו אתם יודעים מחיר + שם וחברת הספק) תודה חברים....

• 8 תגובות
    • 933 צפיות
  17. כששידרגתי מארז לפני כמה חודשים החלטתי לקנות ספק כח יותר מתקדם. באותה תקופה לא ידעתי מספיק בשביל לבדוק מה העוצמה האמיתית של הספק (כן, נמאס שכותבים לך ספק 500W והאמיתי שלו הוא 400W) אז הזמנתי משהו ג'נרי, כתוב שם 520W של "יצרנים שונים"... הבעיה שאני לא יודע מה ההספק האמיתי שלו ואיך ניתן לברר את זה (בלי להרוס אותו כמובן)? הצילו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Ancient1,

הספק 380W ANTEC נשרף - פיצוץ עם להבה והפיוז הדירתי קפץ האם ניתן לתקן בעיקרון ? איזה מעבדה בדיוק ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני קונה מחשב עם מעבד AMD רגיל,<מעבד חד ליבה,לא הכפול>ולוח אם מובנה.המחשב ישמש לאינטרנט,אופיס,וצפייה בסרטים.<לא משחקים,ולא אוברקולק> על איזה מארז הייתם ממליצים לי מבין הבאים? 1-Compucase-HEC Mini Tower CI-6C28 Black/Silver Front USB 300W <עולה 280 ש"ח> 2-Foxconn TLA397SB USB Front True Power 400W FSP Case <עולה 230 ש"ח> והאם יש טעם לקחת את המארז הזה: 1-Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19-2F W Front USB 300W <שימו לב 2 מאווררים עולה 360 ש"ח> האם שווה לקחת את המארז הזה? אני רואה שכולם ממליצים עליו למרות שהוא נראה די מכוער ביחס לשתיים האחרים שהצגתי לעיל. האם שווה להוסיף את הכסף עבור המארז הזה? האמת שאין פה הפרש גדול,ההפרשים הכי גדול הוא 130 ש"ח,השא…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by halo,

יש מין זמזום כזה וכמעט בטוח שהוא בא מהספק כי יש הכפור לקביעת מהירות המאוורר בספק ושאני משחק איתו הזמזום נפסק אבל אחי כמה זמן ממשיך הספק הוא enermax 350w eg365p-ve מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  21. Started by PSdesign,

בהתחלה כבר הזמנתי את הHEC ב240, אבל החלטתי להשקיע קצת יותר ולקחת מארז נורמלי כמו שצריך... רציתי לדעת איך המארז הנ"ל, שווה את הכסף? וצריך להוסיף מאוורר או שהוא מגיע כמו שצריך?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by jbgood,

מה עדיף למחשב חדיש (לא SLI) : ENERMAX LIBERTY 400W או ANTEC TRUEPOWER2 430W לא חשוב המחיר... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש לי מארז 3D AURORA של gigabyteת הבעיה שהאור הכחול שהוא מפיץ מכל חור אולי יפה אבל הןא משגע את השותף שלי, האם יש דרך לכבות את האור? למה בכלל קיים האור הזה ואם אי אפשר לכבות אותו האם יש דרך (שלא כרוכה בלשים סדין על המחשב כל הלילה ולחמם אותו כמו טוסטר) להסתיר אותו? תודה syberpuppy

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. המחשב שלי מתפקד כבר יותר מ3 שנים, לאחרונה החלפתי כרטיס מסך והחלטתי שזה הזמן גם להחליף את הספק כוח הג'נרי שיש לי. המפרט: מעבד Intel P4 2.4GHz+מאוורר מקורי לוח אם MSI 645E Combo (MS-6737E) זיכרון 768MB DDR 333MHz CL2.5 (512+256( דיסק קשיח WD 120GB 8MB 7200RPM EIDE צורב DVD כרטיס מסך Leadtek A6600TD AGP מאוורר למארז Arctic Fan 3 TC הגג שאני יכול לתת זה 300 ש"ח, אבל הייתי מעדיף לחסוך כמה שאפשר כי אני ממש לחוץ על כל שקל (סטודנט...) תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 866 צפיות

דיונים חדשים בפורומים