ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מבחינת שקט.. מבחינת קירור.. מבחינת איכות הרכיבים..
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה חברה? אז ככה יש לי את המחשב הזה Intel Pentium D 820 2.8GHz 2x1 MB ASRock 775Dual-VSTA geil DDR2 533MHZ 512MB*2 Gigabyte RADEON 9000 Pro II (128 MB) AGP WD 80 GB 7200 8MB buffer IDE Seagate 40 GB 7200 2MB buffer IDE ASUS CD-S520/A NEC DVD_RW ND-3540A וכנראה שדרוג עתידי לכרטיס מסך PCI-E אבל לא משהו רציני או יקר והשאלה שלי, כמה WATT אני אצטרך לספק חדש? והאם הספק של HEC הART 300WATT שווה משהו http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=psu&sub_category=atx_12v&ver=v13&model=ar-tf
-
- 58 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
כרגע אני מתלבט בין המארזים הבאים: sunbeam transformer,thermaltake soprano,raidmax ninja/scorpio כמו שראיתם אני באופן טבעי נמשך לאותם מארזים עם החלון בצד. היות והמחשב בחדר חשוב לי שהרעש מהמארז יהיה מינימלי וגם יהיה לו יופי מקסימלי (במסגרת התקציב כמובן). אבקש לשמוע את דעתכם והמלצותיכם בעניין, בכבוד רב, אורי נ.ב אני לא מתכנן אוברקלוקינג ולכן עניין הקירור למען האמת נראה לי די מינימאלי. בכל אופן, במידה וישנם מארזים משתלמים משמעותית מהנ"ל ובאותם מארזים עם יופי חיצוני, העיצוב בא על חשבון איוורור (בצורה קריטית ביחס אלי) אני מוכן להחליף למארז ללא חלון צד. מדובר במערכת מבוססת core 2 duo ו x1950xt.
-
- 27 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברת הספקים "Tagan" הכריזה אתמול על ספק חדש שמצטרפ לליין הספקים שלה, אשר עונה לשם Turbojet TG-1100,שמיועד למשתמשי SLI קיצוניים. הספק יהנה מ-80% יעילות ויבוא עם 6 (!) מסילות 12V שכל אחת יכולה לספק 20A כאשר כל מסילות ה-12V יחדיו מוגבלות ל-72A. על קירור הספק אחראים שני מאוררים בקוטר 80mm כאשר אחד מהם יונק אויר והשני מוציא אויר. החברה טוענת שבעומס מלא הספק יפיק רעש בעוצמה של 30dba בלבד. ניתן להשיג את הספק מיידית במחיר של 399.99$ "בלבד". תתחדשו.
-
- 21 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
כי ממה שאני מבין יש לו 20 פינים.. לאסרוק
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Box ABIT AW9D-MAX OCZ DDR2 PC2-5400 667MHZ Gold 2GB Dual Channel WD SATA2 250GB 7200 16MB 250KS WD 80GB 7200\8MB SATA 80JD NEC 5170A DVDRW ATI SAPPHIRE PCI-E X1950pro 256M GDDR3 Sunbeam Transformer BLACK 2 X ARCTIC COOLING Arctic Fan 12 הספק: ENERMAX LIBERTY 400W מה דעתכם? הוא יעמוד בעומס בלי להתחמם יותר מדי?
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש ספק כוח ל כרטיס מסך DX10 מה כדאי ומה לא תציעו בבקשה תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הביאו אותם לחנות KSP עכשיו רציתי לשאול האם אם טובים מספיק גם ל-OC
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ניתן לחרוג מעט בתקציב אך האם שווה בכלל להשקיע סכום כזה במארז? אולי כדאי לצמצם עלויות של כל המפרט ע"י השקעה נמוכה יותר במארז? המליצו לי על הקולרמאסטר סטקלר 830 ב-1500 שקל האם הוא כ"כ טוב ושווה את ההשקעה? ומה בקשר לג'יגהבייט אורורה (690) או אורורה570 (890) ובכלל, מה צריך להיות במארז איכותי? האם הוא חייב להיות עשוי מאלומיניום? כמה מאווררים צריך?... (בעיקרון המחשב מיועד לאוברקלוק)
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרכבתי מחשב שאני רוצה לקנות (תודה לפורום), עכשיו מה שנשאר לי זה המארז, עד לפני כמה ימים לא ידעתי שזה יעשה לי כזה כאב ראש :s05: השאלה שלי היא כזאת, ב- Ninja שח Raidmax יש 2 מאווררים, הוא נראה מעולה, Tooless (מאוד אהבתי את הדרך של Raidmax לקיבוע החלקים). יש גם את ה- Sagitta, גם הוא - מדהים בעיצוב.. אותה שיטה של tooless, מגיע עם 2 מאווררים.... הבעיה איתו זה שיש לו אחסון רק ל-3 HD's. ויש את ה- A-top. מגיע עם 3 מאווררים, 4 או חמש כניסות של Hd's, עיצוב נחמד.. לא התלהבתי, אבל דיי פונקציונלי מגיע בתצורת tooless, יש לו אפילו תופסן לכבלים.. כולם מגיעים עם ספק. זה כי כרגע יש חור תקציבי וקצת בעיה להוסיף ספק liberty, אז הוא יתעכב בעוד חודש חודשיים :]... בכל מקרה, מה א…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום ! אני בשלבי רכישת מחשב, המפרט כמעט נסגר ,אך עניין המארז והספק עדיין פתוח . המחשב מיועד ברובו לעריכת ויצירת מוזיקה. מפרט בקצרה: Intel Core 2 Duo E6300 GIGABYTE 965P-DS3 DDR II 667 2GB TwinMOS Powercolor X1950 Pro Extreme 256MB זה העיקר כל השאר זה הירקות שמסביב. עברתי קרוב ל10 עמודים בפורום אך לא מצאתי תשובה שמעניינת אותי האם יש חשיבות למאוור שעל הדלת כמו כן לפתח היניקה/האיורור המיוחד למעבד עצמו? ובהיזדמנות זו אשמח לקבל המלצה על מארז וספק במחירים סבירים ,בהסתמך על זה שהמחשב יעבוד 7\24 ספק שיעשה את העבודה כמו שצריך מארז שיהיה יפה בלי כל מיני פיצפקס ושטויות(אולטרות,חלונות ראווה) רצוי עם USB בקדמת המארז. משהו כמו Compucase 6A19 Black סטנדרתי נחמד ויפה . …
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום. איזה מארז עדיף יותר? foxconn TLA 397 400W או foxconn TLA 002 300W והספק של מארזי foxconn איך הוא נקרא?[כי נדמה לי שהמוכר שם לי ספק של חברה אחרת] תודה- מחכה לתשובות!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מארזים שנכנס אליהם פחות אבק או משהו בסגנון או שמא חייבת להיות סירקולציה של אוויר ואז חייב להכנס אבק לכל מארז, לא משנה איזה. אני שואל כי אני חייב מארז שיכנס אליו כמה שפחות אבק אני גר בקומה 3 ויש פה מלא אבק, כל שבוע אני צריך להעביר מטלית על המסך LCD לנקות אבק וגם שכשפתחתי את המחשב חדש רק חודשיים וכבר הצטבר כמות לא מעטה של אבק על תחתית המארז והחלקים.
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עלה לי בערך 600 שקל... הוא של חברת enermax אז לא ממש היה איכפת לי ללכת על זה או על הליברטי שלהם. השאלה היא האם הוא משתווה לליברטי מבחינת הביצועים?
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת.. מדובר בספק ששירת אותי נאמנה מעל לחמש שנים ללא התרסקויות בגלל מתח או משהו כזה.. המחשב פשוט היה דלוק נונסטופ במשך כל הזמן. כרגע מספק מתח ל: AMD 64 3000 R9800NP 7 הארד דיסקים 2 סידירום אך יכול להיות שבעתיד אשדרג את המחשב והשאר עם אותו מארז וספק. יש למישהו המלצות לספק אמין ויציב (300W+)? בטווח המחירים 300-350 שקל
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות על הספק הזה... לפי הביקורת של JONNY GURU הוא ספק מעולה [קיבל 10 מתוך 10 בביצועים] הנה הביקורת: http://jonnyguru.com/review_details.php?id=23 עכשיו מצאתי חנות אחות בשם DIGMA שיש לה את הספק הזה.. הוא עולה 592 ש"ח שזה פחות מLIBERTY 500W וגם פחות מCORSAIR HX520W. לינק: http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=2716 אז השאלות שלי - האם זה אותו מוצר? כי הגרסא הJONNY סיקר עליה היא PLUS, ולא רואים בחנות שכתוב על הספק PLUS. דבר שני, איזה כבלים אצלו לא SLEEVED [לא זוכר איך אומרים את זה בעברית]. ואם זה גרסת הפלוס, נראה שמצאתי מלך ספקים חדש של ה500W +-, שגם עולה פחות מהספקים האחרים. תודה לעונים על השאלות שלי.
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך ספק שיחזיק מערכת עריכה. תקציב עד 300 ש"ח. מפרט: מעבד E6400 לוח אם Gigabyte ga-965p-s3 זיכרון Geil 1GBx2 667Mhz כ.מסך Powercolor ATI X1950 pro Extreme דיסק קשיח WD2500YS 16MB צורב LG gsa-h22nk מארז Hec 6920 המליצו לי על ה-hec 400TRT ועל ה-FSP 350-60GLN מה עדיף? ל-FSP יש יעילות של מעל ל-85% בעומס מלא לעומת 70% ב-Hec באתר של Powercolor כתוב שצריך מינימום 350W לסידרת 1900 מה לבחור?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש אז אני מתלבט איזה מארז לקנות חשוב שהיה מאלומניום שהיה מארז גדול ש 8800GTX יכנס בו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_515_2240&products_id=7084 אם אתם ממלצים על משהו אחר אפשר אם קישור תודה לעוזרים עריכה לא ראתי שיש תת פורום אז אם אפשר להעביר את זה
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
?Thermaltake Soprano VB1000SWS? זה המארז שאני רוצה לקנות... האם הוא יהיה שקט וטוב? זה המחשב שיהיה בפנים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1070 לוח אם: ?P5B s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? Asus 815 כרטיס מסך: ?X1950XT 256MB GDDR4, 2xDVI, VIVO PCI-E? ¤1690 Sapphire (ATI) דיסק קשיח: ¤410 Wesren Digital ??250GB 7200RPM, 16MB, SATA II זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL4 ¤1260 צורב DVD: ?Samsung SH-S182D DVD±R x18, DL x8? 170
-
- 30 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מבחינת ביצועים/הספקי מתח/יציבות וכדו'. אני לא קונה בשבילי. רק מתעניין לדעת אם המחיר שווה את המוצר. תודה לכל העונים/ות
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
הי, מרכיב מחשב שקט (לחדר שינה) שלא ישמש למשחקים או OC מעבד Intel Core 2Dou E6300 לוח אם ASROCK ?ConRoe945G-DVI לו אוסיף 2 מאווררים של AC בגודל 12 (מקדימה ואחורה) ספק 300W+ של ZALMAN או SEASONIC -האם המארז 6A21 Midi Tower של compucase -בKSP יש עבור 240 ש"ח מתאים לדרישות שלי? (דרך אגב,יש לו כפתור RESET? כי לא מצויין באתר החברה...)
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כלומר, הוא יתאים גם למחשב עם חיבור של 20 פינים בלוח ? וסתם לידע כללי - האם בכלל קיים ספק בתקן ATX 2.xx שלא תומך אחורנית בלוחות עם חיבור 20Pin?
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אנרמקס מוציאה סידרה חדשה של ספקים שעונה לשם INFINITI שאמורים להיות ממשיכי הדרך של ה-Liberty האהוב. כרטיסי ה-DX10 של Nvidia שיצאו וכרטיסי ה-R600 שהולכים לצאת,הולכים לצרוך הרבה יותר מבעבר. בדיוק לשם כך הוציאה Enermax את הסידרה הנ"ל שמיועדת לתמוך במערכות עם 1-3 כ.מסך ומעבד מרובה ליבות. הספק יגיע בהספקים של בין 650W ל-720W ויכלול שלוש מסילות 12V נפרדות כל הספקים מהסידרה הזו יהיו מודולרים לחלוטין ויהיו מצוידים במאורר 135mm בעל פעולה שקטה במיוחד. הספקים אמורים להיות מוכנים למכירה בינואר 07. מקור http://www.enermax.com/english/news_press_releases_01.asp?id=22#
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת שקט.. מה עדיף מבחינת איוורור.. המחשב הולך להיות בחדר שלי.. ולכן אני רוצה שהוא יהיה שקט כמה שאפשר.. אבל גם שיהיה מאוורר טוב כי הוא הולך להיות פתוח כל השבוע כל הלילה ורק בשבת מכובה.. אז אני רוצה את חוות הדעת גם לגבי האיוורור וגם לגבי השקט בשני המארזים האלה.. ואני יודע שיש מארזים אחרים שעדיפים פשוט אני רוצה לקנות הכל מKSP ואין משהו אחר נורמלי שאני אוהב משם(ואני לא הולך להשקיע מעל 500 במארז..) ומה לגבי Frontier Impress Black איך הוא באיוורור ושקט.. יש לציין שמתוכנן כרטיס DX10 והמארז אמור להתאים לכזה כרטיס ארוך.. (ממה שהבנתי יש רק מארזים מסויימים שתואמים אבל יש אפשרות איכשהו גם במארזים קטנים להכניס אותם אם מוציאים משהו.. או משהו כזה)
-
- 41 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
השאלה שלי היא: למה COMPUCASE לא נכנסים לשוק הגבוה למארזים ומתחרים בחברות כמו: ANTEC, COOLERMASTER ו - SILVERSTONE ? יש להם ניסיון רב בייצור מארזים איכותיים ומשתלמים מאד לשוק הבינוני-נמוך והם צברו לעצמם מוניטין טוב מאד בגלל זה. לדעתי המוניטין והניסיון שלהם אמור לאפשר להם להתחרות בכבוד בחברות הגדולות למארזים, מה דעתכם ?
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-