עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. איזה מארז ניתן למצוא בכמה שפחות כסף, שלא ישמעו אותו. בתוכו אמור להיכנס אינטל סלרון 2.4GHZ סוקט 478, לוח אם מיקרו, 2 כוננים אופטים, 2 כוננים קשיחים, כרטיס מסך FX5200. מצד אחד יש את הSOLO, ומצד שני יש את הHUSH ומצד שלישי את ה NSK4480. השאלה מי יותר שקט והאם זה מורגש.... אני מניח שהסולו, אבל הוא מגיע עם מאוורר 120מ"מ ועוד 2 של 92מ"מ מה שעבור להיות חסרון בהשוואה לHUSH שאין לו מאווררים קטנים כאלו. באמת מעניין איך המארז חרישי אם יש לו 2 מאווררים 92מ"מ. תגובות יתקבלו בברכה, במיוחד מבעלי ניסיון. טוב האשכול הזה מופנה בעיקר לבעלי ניסיון כי תיאוריה כאן לא כל כך עוזרת לי. קראתי כבר בsilentpcreview מס' נושאים שמצאתי בחיפוש שם + את דף הנושא על כל מארז בnewgg.com. המחירים שיוצ…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by swisaman,

היי, זקוק להמלצה לספק חדש למערכת ההבאה : intel E5200 2.5@3.9GHZ 4GB RAM DDR2 800mhz SAPPHIRE HD5850 WD 320GB HDD צורב פשוט המערכת נמצאת במארז ג'נרי,במידה ואפשר להמליץ על מארז+ספק שיתאים למערכת עד 400-450 זה יהיה מצויין,במידה ולא - אני מניח שספק חדש יספיק ואני אשאר עם המארז הג'נרי. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קניתי היום את החבילה הזאת https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10169 מארז: מארז מותג מתוצרת INWIN דגם EC021 . עלה 1440 ש"ח, מעבד i3 Haswell. נועד לשימוש רגיל של אינטרנט (הרבה סימניות בו זמנית, יוטיוב ב-1440P) אופיס וכו'. ללא משחקים או תוכנות מיוחדות. אציין ששדרגתי את לוח האם, הדיסק הקשיח, וספק הכוח. את המארז לא שדרגתי. אפשר לשדרג למארז הזה: Thermaltake דגם V3 בתוספת 90 ש"ח. אני רוצה שהמחשב יהיה די שקט. לא באופן קיצוני אבל זה יפריע לי אם הוא יעשה רעש בולט מדי. זאת הסיבה שפתחתי את האשכול- כדי לוודא שלא קניתי מחשב רועש, ואם כן אז האם כדאי לשדרג למה שנמצא בלינק. זו הייתה טעות שלא שדרגתי? כי אם כן אז תגידו, אני יכול להתקשר ולשדרג עדיין זה יהיה מוכן…

• 1 תגובה
    • 3.5k צפיות
  4. Started by spider272,

מה הנצילות של הספק enermax naxn 550w

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  5. המערכת מצורפת למטה. רצוי שיהיה ספק מודולרי (המתפרק הזה) כי המחשב יעבוד מודינג (בניית מארז חדש). חשוב שהוא יוכל להחזיק את המערכת הזאת + OC של 900MHZ למעבד (מ2.8GHZ ל- 3.7GHZ) וOC עצבני לכרטיס מסך - עד גבול קצה היכולת. יש כאלה ? הGLN350 מודולרי ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by Pandiani,

מה דעתכם על המארז X-Blade ?

• 27 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. AMD 3800X2 BFG 8800GTS 320 OC LG H62N WD 250GB SATA2 2500AAKS OCZ 1024X2 667 לא מתוכנן OC ולא כלום. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by Xebu,

שלום לכולם לאחרונה המארז שלי מתחיל לעשות בעיות (קולות של הHDD זזים - הכל מחובר יציב בברגים - והHDD תקינים לאחר בדיקה) זה מעיין "ויברציות" לגוף המארז כמו כן רוב הרכיבים מתחממים (עד אזור ה50 מעלות) אז אני מניח שכדאי לרכוש מארז חדש ויעיל יותר (המארז הוא ג'נרי בן כ7-8 שנים ועם הזמן הוא שודרג ורובו תפוס בחוטים ורכיבים - ספק וכ"ו) אנא תקנו אותי אם אני טועה. אני מנסה לחשוב קצת הלאה כי בעתיד אני כן מתכנן לשדרג את המחשב אז החלטתי להשקיע עד ה450-500 שקלים במארז איכותי דרישות הן יציאת USB3 (כרגע אין בלוח אם - כשאשדרג זאת תהיה דרישה מהלוח אם גם) שיהיה שקט (שהמאווררים שאיתו יהיו שקטים יחסית) שיהיה Tool-Free (כל החיבורים של הHDD וCD וכ"ו) בשורה התחתונה שיביא תמורה למחיר. התבלטתי בין …

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Haytek,

מעבד: 1679 ₪ - * באנדל עם לוח אם במבצע * - Quad Core i5 6600K 3.5Ghz + Gigabyte Z170-Gaming K3 זכרון: 329 ₪ - * מבצע * - 16G Kingston HyperX FURY DDR4 2133Mhz CL14 כרטיס מסך: 2320 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GeForce GTX1070 8G D5 1594Mhz G1 Gaming דיסק קשיח: 299 ₪ - * מבצע * - OCZ SSD Trion 100 240GB TLC 2.5 דיסק קשיח: 339 ₪ - Seagate 2T 3.5'' Sata3 Barracuda 7200RPM 3 Years Warranty כונן אופטי: 79 ₪ - * מבצע * - LG DVD-RW X24 GH24SCO קירור אוויר למעבד: 119 ₪ - * מבצע * - Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 לא אכפת לי שיהיה רועש. חשוב לי שהספק איכותי שיחזיק את המערכת הזאת ללפחות 3 שנים. ולגבי המארז שיתמוך בלוח אם ושינצל את שאר המפרט. ולא אכפת לי איך הוא נ…

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by a55af,

אני צריך עזרה בהצעה למארז+ספק. הדרישות: 1) ללא לדים זרחניים בכלל (אם אפשר). 2) שקט. 3) שלא נראה מפלצתי(גדול). נועד עבור מחשב i5 ללא כרטיס מסך. 3 דיסקים בפנים(2 של 3.5", 1 של 2.5") אולי נכניס רביעי.

• 4 תגובות
    • 806 צפיות
  11. קניתי לפני שבועיים Seasonic 750w gold ב785 שקל מKSP.. היום הספק פשוט קיצור הכל והתסכלתי דרך המאוורר וראיתי שנמס שם משהו כחול ממש בהתחלה.. איך יתכן? הוא מחזיק I5 750 עם לוח אינטל DP55KG וGTX470 יחיד מוזר העניין - הטמפרטורות המארז ממש בסדר.. (פחות מ40) לא תהיה בעיה להחילף נכון? הם מתקנים או נותנים חדש?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום אני מחפש מארז (כמה שיותר קטן , ולא יקר ) שיתאים ללוח Gigabyte AORUS GA-Z270X-GAMING 7 כרגע אני בונה את המחשב ומתכנן בעתיד להכניס לו גם כרטיס מסך 1080 וקירור מים , לכן אני מחפש מארז קטן ונוח וכמובן שקט שיתאים לצרכים שלי. אשמח לקבל המלצות. תודה

13. Started by Alex Kidd,

תקציב עד 400 ש"ח מעוניין לקנות מפה http://ksp.co.il/hmain.php הספק אמור להחזיק צורב דיוידי, צורב רגיל, סידירום, כרטיס מסך חזק וכל שאר הדברים הסטנדרטיים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by alon_s,

בס"ד שלום לכולם! זה המפרט שלי: מעבד: E8400 לוח אם: EP45 DS3L זכרונות: 2X2GB DDR2 800MHZ כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE 6600 הארד דיסק: IDE 320 GB +80GB ספק כח: ג'ינרי 450 REAL עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך ‏HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ אני צריך להכליף ספק? אם כן אפשר הצעות לספקים טובים ומולצים ושיהיה חזק, אם אני ירצה להוסיף עוד משהו קטן: הארד דיסק או משהו כזה תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  15. שלום לכולם, בהתחלה תכננתי על האורורה, אבל נמאס לחכות שיגיע למלאי והמחיר מופקע! אז במקום החלטתי לרדת במארז וללכת על ליברטי 500 בשביל כרטיסי DX10 הקרובים... מצאתי שני מארזים שבמחיר בהחלט מצויינים בשבילי(400 לריידמאקס, 340 לקופוקייס), מבחינת מראה, וכמובן גודל: Raidmax Smilodon Compucase 6920 רציתי לבקש מכם דעות עליהם (ובהחלט חשוב לציין שקראתי במספר מקומות שאומרים שהריידמאקס הזה הוא לא כמו השאר, והחברה התעלתה על עצמה איתו) מאוד התרשמתי מהביקורת הזו: http://www.3dgameman.com/content/view/4286/48 תודה רבה לעונים

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  16. שלום, אני מזמין מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core i3-550 Tray לוח אם: Gigabyte GA-H55m-USB3 כונן קשיח: Samsung F3 HD103SJ 1000GB Sata2 32MB זיכרון: G.Skill DDR3 (2048MBX2) 1333MHz CL 9-9-9-24 NQ צורב: LG GSA-GH24N x24 Sata DVD קרור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 1) מתלבט אי זה מארז לקחת: האם לקחת Antec100 את המארז Antec P180 Mini - מארז זה אמנם קטן יותר, אך הרבה יותר איכותי (בוודאות מבחינת רעש). איני מתכוון להתקין כרטיסי מסך או רכיבים אחרים בהמשך, ולכן אני חושב שהגודל מספק, השאלה היא האם שדרוג זה שווה תוספת של כ- 200 ש"ח? אופציה נוספת היא לקחת את המארז CoolerMaster Sileo 500, שהוא גם גדול וגם איכותי יותר מבחינת רעשים (אך משום מה הוא לא מוצא חן בעיניי). 2) ספק…

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  17. שלום. בעקבות המלצות על המארז Thermaltake Eureka ובעקבות זה שלא מצאתי מארז מספיק טוב ומאווורר שיכניס בפנים את GeForce 8800GTS, קניתי את המארז הנ"ל, ואני קצת מאוכזב. המארז נראה פשוט מדהים, עם האור הכחול בחושך. (+Zalman CNPS9700 LED שמזרים עליו גם אוויר עם אור כחלחל...) מרווח בצורה מוגזמת. זרימת אוויר וטמפרטורות מעולות ביותר. אבל... הזמזום הזה הורג אותי. זה לא ממש רעש, אבל זה כמו שעוברים ליד ארון חשמל, ושומעים זמזום כזה, אבל טיפה יותר חזק. המאווררים שקטים לחלוטין, ואני כמעט בטוח שזה לא משם. זה גם לא מהכרטיס מסך, שמום מה הפתיע אותי לטובה עם השקט שלו. (המאוורר עובד על 70%) אולי זה הדיסק קשיח? הספק?(הוא אמור להיות חרישי במיוחד) זכרונות עושים רעש בכלל??? השאלה שלי האם ערכת השקטה…

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by lamer4ever,

מחפש ספק ומארז שקטים שיחזיקו מערך CROSSFIRE של 4850 אם אפשר גם להביא לינק למקום שכדאי לקנות ממנו

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. Started by eyalgp,

אני רוצה להחליף את הספק כוח לאחד שקט יותר ומתלבט אם לקחת וואט גבוהה לצורך שידרוג עתידי אז מעניין אותי לדעת: לדוגמא ספק כוח 300W וספק 700W צורכים אותה כמות חשמל ופולטים אותה כמות חום? (בהנחה שמערכת המחשב זהה). איך הספק הזה? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1380 יכול להיות מחיר של 279 שבחנויות אחרות עולה הרבה יותר?? איזה ספק כוח הכי שקט מומלץ ולא יקר?

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  20. אחרי שאני יקנה תמארז הוא ישב אצלי בחדר וזהו.. מידי פעם אני ינקה אותו אבל אין בעיה יש לי גם עגלה..קיצר למישו שלא לוכח תמחשב למקומות ולא מתקין בוא דברים...וגם אם כן..אז רק בחנות...אז זה משנה הפול טאוור?או שפול טאוור יותר קריר?כי אם לא אז למה למישו כמוני ליקנות פול טאוור..עדיף כבר ליקנות משו כמו הantec 900 ולא איזה פול טאוור אלומיניום...זה גם מרעיש..

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  21. שלום אני מתכנן מערכת מבוססת E6400 עם לוח P5B DLX שני גיגה זיכרון כמובן שני כוננים אופיטיים כונן קשיח אחד או שניים כרטיס מסך כרגע 7600GS ולאחר מכן להחליף לכרטיס תומך DX10 הבנתי שהכרטסים הם מפלצות אנרגיה אני תיכננתי במקור על ליברטי 400 וואט אבל פתאום עלו בי ספקות האם זה יספיק אני רוצה להשקיע כמה שפחות אבל לקבל ספק שיתמוך במערכת עם אובר בינוני תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by puvsc,

יש לי כיום מארז של אנטק- Antec ‏P182 Black אני שוקל להחליף אותו בעיקר בגלל הגודל של הכרטיס מסך- קראתי את שני הביקורות המעולות שלכם על: Deep Silence 1 , Define XL R2 ועל Define R4 יש המלצות??? או שבכלל לא כדאי להחליף? (אז המארז עלה לי איזה 800 שקל) תודה.

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  23. Started by erezoh,

אני מחפש ספק כוח של 750W יש לי את האופציה הזאת - 1.ספק כוח SEASONIC 750W : SS-750JS במחיר של 465ש"ח. 2. HEC COUGAR 700W CM - RETAIL ב475ש"ח מישהו מכיר ביקורות עליו, או יכול לתת לי חוות דעת? אשמח לדעת אם יש המלצה אחרת בטווח המחיר הזה. תודה

• 20 תגובות
    • 4.6k צפיות
  24. Started by Vlad3,

היום הייתי בחנות IQPC וקניתי כ"מ ורציתי גם ספק כוח אז מישהו המליץ לי על ANTEC NEO ECO 520W אבל לא היה להם במלאי אז הם לקחתי את HEC WIN+ POWER 500 ורציתי לדעת אם הדבר הזה שווה משהו הם אמרו לי שאם הוא עושה בעיות אני יחזיר אותו ולא תיהיה בעיה בקיצור להחליף ולקנות ספק יותר איכותי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היצרנית האמריקאית המוכרת משיקה יורש נוסף למארז ה-P100 האהוב, שמציע מימדים מוגדלים ומערך קירור נדיב למדי בתור ברירת מחדל לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.