ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו אנרמקס 420W, ויש לי אפשרות להחליף אותו בEZCOOL 450W שיש בלוג'יק. אמרו לי שזה אותו דבר כמו הHIPER, זה נכון? והאם הליברטי 400W משמעותית יותר טוב מה420W שלי? שווה את ההפרש של ה60 שקל? כי בחנות אמרו לי שהליברטי זה פשוט כמו הרגיל רק מודולרי, ושה420 שלי יותר טוב מהליברטי
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
התקציב עד 400 ש"ח. חובה שהוא יהיה במקסימום בגובה של רסיבר ממוצע (עד 10 ס"מ) דרוש שהוא יהיה שקט יחסית. יותקן בתוכו מעבד פלוס לוח של פנטיום 4, 2.4GHZ עם כרטיס קול SB LIVE וכרטיס מסך איכותי. מה דעתכם על הדגם שהצעתי? האם יש לכם המלצות נוספות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
להלן מפרט המחשב שרכשתי (הרכיבים בדרך): לוח אם Asus P5B Deluxe עם FSB שיעבור אובקלוקינג מעבד Conroe E6400 שיעבור אוברקלוקינג (ל-3000 עד 3500 מה"צ) זיכרונות Dual Channel DDR2 800MHz שיעברו גם הם אוברקלוקינג כרטיס גרפי GeForce 7600GS 256MB עם קירור פאסיבי כ-2-3 מאווררי 120 מ"מ, פלוס Scythe Ninja Plus למעבד 2 דיסקים קשיחים 7200RPM ללא כונן DVD או Floppy אם אפשר, כמה שאלות ברשותכם: 1. מה ההספק (Watt) שלדעתכם דרוש לספק כוח במחשב כזה? 2. המלצה לספק כוח יציב ואיכותי. 3. המלצה למארז בתצורת ATX Mid-Tower/Tower עם איוורור מעולה ובניה איכותית, שיחזיק לאורך זמן. אני אוהב מראה סולידי ונקי, ובתכלס אני לא באמת צריך מארז גדול (אין לי אפילו כונן 5.25 אחד!) התקציב למארז+ספק = בין 1000 ל-150…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ספק כח 550W FAN12 Huntkey LW-6550-HG דגם: ספק כח 550W FAN12 Huntkey LW-6550-HG ??? ??? ???
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
תקציב סביר (לא יודע להגדיר בדיוק כרגע) יחזיק מעבד 920, X58 של אינטל 6GB וכרטיס מסך 8800GT, כולל 3 הארדיסקים. אשמח להמלצה לספק שיחזיק את המערכת בכבוד, לא מתוכנן OC ושקט לא חשוב יתר על המידה.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לפחות 2 פתחים מקדימה 5.25 ועוד מקומות לדיסקים פנימיים 3.5 הדגש שקט סגור אבל צריך קירור כלשהו פנימי
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למחשב שלי חיפשתי מארז Lexa של NZTX (אם לא טעיתי בשם), אך אין להם אותו. במקומו הציעו לי את GIGABYTE AURORA במחיר של 880 ש"ח. למארז הזה אני מוסיף את הספק Liberty 400W. מה דעתכם ?
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לצערי, לא ראיתי ביקורות שלו אצלכם בסטיקי... הוא עולה 421 ש"ח בSKYPC, האם יש שם ספק יותר משתלם? אם כן, מהו? (לא חובה 650W אפשר גם 600W... אם יש אחד של 550W ממש טוב אז אני גם אשמח לדעת). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וערב טוב! שאלתי היא: האם הספק - Compucase HEC ATX VER 2.0 400TRT 24PINS מסוגל לתמוך בכרטיס המסך הבא: Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB או שמא 450TDT יתאים? מה תם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי הרבה תגובות פה של TEMPEST איכות הפלסטיק(חומר) הוא לא איכותי כמו ל CM690.... אני פשוט רוצה להבין למה הם מתכוונים בזה? זה עוד תרד התלבטות בין טמפסט ו ל 690... אני מאוד אהבתי את זירימת האויר של טמפסט כמו כן גם העיצוב והרעש ממש לא מעניין אותי למרות שאומרים טמפסט לא רועש.. דיי חשוב לי חלון בצד המארז ומאוררים עם לדים גם מתאים... הדבר אני לא מבין זה בקשר לאיכות החומר...כאילו מה הטמפסט שאני נוגע בו הוא מה עושה רעש של פלסטיק זול או מה? זאת שאלה מאוד רצינית אני אודה אם יענו לי
-
- 7 תגובות
- 942 צפיות
-
-
עם מישהו יודע פרטים כמו מתי המארז יגיע לארץ ובאיזה חנות אפשר לקנות אותו שבבקשה יעזור לי! סתם תמונות של המארז מהאתר של http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_1&lv0=2&lv1=9&no=63ENERMAX:
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום המערכת שלי מורכבת מ HD6850 8GB DDR3 AMD Phenom 2 X4 955 כל זה בתוך ANTEC SOLO. אני מחפש ספק כח חדש, כשהדגש הוא על השקט. מה מומלץ שיתאים לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מבין המארזים הכי מומלץ- התקציב שלי הוא באזור ה500ש"ח +- חשוב לי שיהיה לו מסננים של אבק ועדיפות למארז השקט יותר. 1. מארז COOLERMASTER CM 690 II ADVANDCED w/o PSU במחיר של 500ש"ח 2. LANCOOL PC-K62B w/o PSU במחיר של 521ש"ח 3. ANTEC NINE HUNDRED II w/o PSU במחיר של 600ש"ח אם יש אופציות אחרות שיכולות לתת לי מענה אשמח לשמוע! תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productID=2156 (והוא כולל 3 מאווררים) בא עם מעבד AMD 4 ליבות + כרטיס מסך GT440 או GTS450 למחשב רב תכליתי (משחקים קלים+ הורדות סרטים וצפייה 720/1080 , אינטרנט ומעבד תמלילים) תודה .
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
הייתי היום בחנות של פוקס פיסי באתי לקנות את המפרט הזה... אבל במקום המארז הנוכחי (לא היה להם) אז הוא נתן לי את המארז הזה: NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU (עולה 480) עכשיו רציתי לדעת אם הוא טוב? יש למישו הערות עליו? ואם הוא לא טוב אם אפשר המלצה למארז שיתאים למפרט שלי באותו סכום כסף תודה רבה לעוזרים!!! המפרט: מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 לוח אם ASUS P5Q ¤650 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1244 זכרונות G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12 ¤460 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=836 כרטיס מסך Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX260 896MB DDR3 PCIe ¤1420 http://www.foxpc.…
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
-
-
ממה שהבנתי בחלק מהלוחות יש חיבור של 24 פינים בחלק פחות וגם בחלק מהספקים 24 םפינים חלק פחות וצריך כבל מיוחד בשביל להתאים אם הם לא תואמים.. הבעיה שאני לא רוצה להתעסק עם כבלים מיוחדים אז האם הם יתאימו ולא יהיה בעיה עם הפינים? ואם אפשר להסביר לי על הקטע של הפינים עוד קצת אני אשמח=]
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
http://store.antec.com/Product/darkFleet/df-35/0-761345-15231-0.aspx יש פה תמונות של המארז, החור היחיד להעברת כבלים מוסתר על ידי הספק בכלל, אני לא מבין למה הכוונה במשפט "in a blacked-out interior with cable routing" שכתוב בתיאור, על איזה קייבל ראוטינג הם מדברים, מה הם לא יודעים באיזה גדלים ספקים באים היום שהם עשו חור בדיוק איפה שהספק? אני מצטער שקניתי את המארז, פשוט מלא כבלים שוכבים למטה וחוסמים את המאוורר התחתון, בזמן שבמארז הישן שלי שנקנה לפני שנתיים עם המחשב הקודם, ושעלה 200 שקל פחות ה CM 590 עשיתי סידור שבקושי ראו כבלים, ואללה לא מבין את ההגיון קראתי בהרבה ביקורות שזה מארז שאפשרי לעשות בו סידור כבלים, חבל שלא הסתכלתי טוב בתמונות, ועוד בדקתי ובאח הגדול של המארז הזה, ה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להעביר את המערכת הקיימת שלי למארז זול אך שקט ככל הניתן. תקציב 250-300 ש"ח. רצוי גם שיצטבר מעט אבק בתוך המארז, אך השקט חשוב יותר. יש לי כרגע לוח אם micro-ATX עם מעבד E8400 וקירור מעבד Freezer 7 Pro. בעתיד אולי ארצה לשדרג ללוח אם ATX. דרך אגב, האם ישנו פתרון לסלוט שנשאר פתוח בצד האחורי אחרי הסרת כרטיס הרחבה ? למשל, האם אפשר לקנות סט של כיסויים פשוטים לסלוט ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את המערכת הבאה: AMD Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 4GB ram (2*2GB) WD 500GB SATA WD 80 GB ATA כמו כן יש מאוורר גדול אחד (120mm), ואני מתכוון להוסיף בזמן הקרוב עוד 4GB זכרון. כל זה על Corsair 500W עד עכשיו עבדתי עם הכ.מסך המובנה, אבל אני צריך כרטיס של nvidia, ולא משהו למשחקים יותר מדי. בעיקר להפעלת סרטים בHD, ולתפעול שוטף של הדסקטופ, אבל אני כן צריך כרטיס קצת מעל המינימום כדי לא להכנס לצוואר בקבוק עם הרנדור של הדסקטופ, אז החלטתי ללכת על כרטיס high-end שעבר זמנו. שמתי עין על GTX 260, אבל מצאתי שהpeak של הצריכה שלו מגיע ל182W, והשאלה שלי היא אם המערכת שלי תעמוד בזה. לפי ההנחיה של nvidia אני במינימום. חשבתי גם ה9800GT שמגיע רק ל105W, אבל כמובן שהוא פחות מושך או…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט: Intel pentium dual - core cpu E5800 2m 3.2 דיסק קשיח: 500gb כרטיס מסך: GTX650 1GB זכרון ראם: 4GB DDR3 + 2GB DDR3
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום, רציתי לדעת אם יש הבדל בין מארזים מפלסטיק למארזים אחרים מאלומיניום אות מתכת אחרת למעט המחיר והכובד?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, עוד כמה ימים אני קונה מחשב ואני קונה אותו עם המארז Lian-Li PC-7FW, אני מעוניין להוסיף לו מאוורר אבל אני לא יודע אם אני יכול ואיפה אני יכול לשים, עשיתי המון חיפושים ברשת וכלום לא מצאתי, עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף מאווררים למארז? אם כן עד כמה? באיזה מקום? ובאיזה גודל כל מאוורר, תודה לעוזרים וסופ"ש נחמד.
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
במה ה THERMALTAKE KANDALF יותר טוב מה ARMOR ? הם נראים זהים חוץ מהעיצוב החיצוני... תודה.
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מצטער על הבורות מראש אני רוצה להוסיף תמאורר הזה : Scythe S-FLEX SFF21E 120mm למארז NZXT Lexa Redline יש מקום נכון? זה המפרט asus p5q pro e7200 hd4850 4gb 500w seasonic arctic cooling freezer 7pro
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-