עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. קניתי מחשב חדש לפני שבוע והרכבתי לו את הספק של המחשב הישן (400W TRT). אבל אני עדיין רוצה לשמור את המחשב הישן פעיל, כי הוא לא רע מבחינת ביצועים וחבל לי למכור אותו כרגע... אז מה שחסר לי בו הוא ספק, ובמקרה לחבר שלי יש אחד ספייר שהוא יכול למכור לי ב-40 שקלים, גם של HEC אבל 300W(הספק שמגיע עם המארז 6A19). השאלה היא, אם הספק יוכל להחזיק לי את המפרט כמו שצריך? למרות שהוא די איכותי, עדיין 300W נשמע לי קצת נמוך, אבל אני לא מבין גדול. לא עשיתי OC למעבד\כרטיס מסך, ואני גם לא מתכוון לעשות. AMD Athlon 64 5000 GIGABYTE GA-MA69VM 1GB Samsung DDR II 800 SAMSUNG S223F GIGABYTE GEFORCE 7600GT 256MB WD 320GB SATA 16MB 7200RPM אם לא מחזיק, מה הספק הכי זול שאני יכול לקנות שיספיק למערכת הזאת…

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by moti200,

איך הספק כוח הזה antec basiq vp-450p 450w 2yr הוא יספיק לכרטיס מסך gt520 1g

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  3. שלום. אז כפי שאמרתי, מחר מגיע המחשב החדש (שנבנה בעזרתכם האדיבה בפורום מפרטי מחשב). הספציפקציות: Q9550, Corsair 450W, לוח של ASUS PQ5 PRO, הארדיסק 500ג' בסאטה 2, צורב בסאטה.. 4 גיגה של זכרונות DDR2 800, מארז של TT SopranoRS 101 וכרטיס מסך שאת הדגם שלו שכחתי (לא משהו רציני מדי -- קניתי אותו ב- 450 ש"ח בערך). אציין כי ברשותי מסך 17" של LG, ושאני עלול למצוא את עצמי מחליפו ב- 22" מתישהו בתקופה הקרובה. כעת אני מחפש אל פסק טוב שיוכל להחזיק מערכת שכזו. ראיתי את ה- PRPC750 Line של אדוויס מתומחר ב- 400 ש"ח. האם הוא יוכל להחזיק את המערכת (מחשב ומסך בלבד), גם בתצורה הנוכחית וגם במידה ואשדרג למסך 22" רציני יותר? אני שואל מכיוון שראיתי באחת הכתבות מצוין שבשביל להמיר את ה- VA ל- W, י…

• 9 תגובות
    • 979 צפיות
  4. בחנות מחשבים נאמר לי שלא מומלץ שארכוש כרטיס מסך 7600GT משום שהספק לא יעבוד איתו טוב. 1.האם יש אמת בדבריו או שהוא מנסה למכור לי גם ספק? 2.אם הספק מגביל,האם כרטיס 7300GS של PALIT גם יהווה בעיה? 3.אם יש בעיה ,על איזו בעיה מדובר בעצם? תודה לעונים?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. לא בדיוק מישחקים אבל גם ASRock 990FX Extreme4 G.Skill DDR3 8GB (2x4GB) 1333MHz 9-9-9-24 RipjawsX Sapphire ATI Radeon HD6970 2GB DDR5 - WHITE BOX עכשיו מעבד AMD Phenom II X4 970 Black Edition Box AMD Phenom II X6 1055T Box זה הספק שאני בחרתי האם הוא מספיק חזק ? האם הוא ניחשב לספק טוב? מה זה ActivePFC pcie 6 pin למה זה משמש ? Thermaltake TR2 - 1000W -S-ATAx10 EPS - 80 PLUS - PSU

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Omri Bazelet,

היי! אני צריך עזרה לחשב צריכת חשמל של המחשב שלי. 1. איך עושים את זה ובמה נעזרים 2. איזה חלקים מחשבים. בתודה עומרי

• 29 תגובות
    • 5.7k צפיות
  7. יש צורך בהוספת מאווררים במארז הזה? ואם טוניק טאוור יכנס שם?

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by SEangel,

שלום. בזמן הברקים האחרונים, היו קפיצות מתח בבית של ידידה שלי. כתוצאה מכך, הלכה הטלויזיה, ולמחשב היה צריך לסדר את קבצי האתחול (לא נזק חומרתי), אולי בזכות הספק של סיסוניק. אל-פסק יעזור במקרה הזה? ואם כן, איזה אל-פסק?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by subzero08,

אשמח להמלצה אני יודע שהרבה אוהבים את הפרקטל, וגם אני הייתי סגור עליו אבל יצא לי לקרוא שבמציאות הוא מרגיש זול... חשוב לי איכות בניה טובה, נוחות עבודה, אסתטיות חשוב לי גם סינון אבק טוב לא מתכנן קירור מים בשלב הזה המון תודה אגב, אם זה חשוב הכוונה לגירסאת חלון בשניהם

• 17 תגובות
    • 3k צפיות
  10. היי, חוץ מהדילמה של זכרונות 667 לעומת 800 עומדת בפני התלבטות למארז הראשון :Thermaltake VD3000BWA MATRIX VX Black Aluminum Case השני זה ה RC 532 של Coolermaster... השני נראה לי יותר טוב, ואני שמח על כך שהיציאות למעלה, כי המחשב יהיה מתחת לשולחני, אך הבעיה שלי שאני מפחד שזה יצבור הרבה אבק... למישהו יש נסיון עם המארז? לגבי הספק, האם אני בכלל צריך ספק ברמה הזאת? בעיקרון עד אתמול תכננתי לקנות 8800GTS 320MB אבל החלטתי הבוקר שאני לא קונה אותו מסיבותיי האישיות, ואני אשאר עם ה 6600GT הקודם שלי עד ליציאות 8600GT אני מתלבט אז איזה ספק כדאי לקנות, והאם אני בכלל צריך להחליף את הספק 430W למשל שבא עם ה RC532 REV 2.0 אשמח להתיעצותיות אגב, לא מתוכנן ש-ו-ם OC [attachment delet…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by iakovl,

מחפש מארז MATX זמני (אל תתחילו לשאול למה) בשביל המערכת שלי תקציב לא גדול מדי אבל לא קבוע עדיף לא לעבור את ה400 לא צריך ספק עדיפות לבעלי איוורר של 120 גם קדמי וגם אחורי

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by brsv,

האם הבדל בין NZXT Source 210 Black ל NZXT Source 210 Elite רק ביציאה USB-3 קידמית?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  13. Started by luiza,

האם ניתן להניח שעוצמת הרעש של ה-620 היא לא גדולה יותר מה-330, מאחר ושניהם מאותה סדרה, וכמובן מחוברים לאותו מחשב?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. כמו שעשית סטיק של מארזים שמתאימים לכרטיס 8800GTX אבל לדעת איזה מארזים מתאימים ל 8800GT ?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by jitz,

היי בסופת הברקים של יום שישי בלילה - הספק שלי, עליו השלום, הלך לעולמו (ThermalTake 500W)... ולצערי, פגה תקופת האחריות עליו.. פספסתי בחודשיים. מצד שני, בלאו הכי הרגשתי שהוא לא חזק מספיק בשביל המערכת שלי.. וחשבתי גם ככה לקנות ספק חדש של 600W... שאלתי היא - ביחס עלות-תועלת, איזה ספק מומלץ? (כמובן - לא מאלה הגנריים)... חשוב לי שהכבלים יהיו sleeved, שיהיה איוורור נכון, ומודולריות הכיבול מהווה בונוס, אך ממש לא must... אני ממש לא מבין בתחום - כל הכוונה, עזרה או הפניה תתקבל בהמון תודה! דודי

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by or_azu,

האם הספק הזה יהיה טוב: http://skypc.co.il/pl_product~W0103R~24~0.htm או שכדאי לקנות את הקרוסיאר 520? אם זה משנה הכרטיס יהיה 8800GT של פאליט גרסת הסוניק..

• 2 תגובות
    • 801 צפיות
  17. Started by a_a_aa,

אני קצת לחוץ במקום ואני עומד להחליף מארז למחשב קיים איך המארז+ספק הזה עבור מחשב ישן: AMD 3000+ לוח אם ABIT KN8 SATA2 זכרונות DDR 400*2 דיסק קשיח WD 250GB SATS2 צורב כרטיס מסך GEFORCE 6600GF SLI כרטיס טלביזיה מודם פאקס ללא תוספות עתידייות-כוננים וכו' קישור: http://www.hec-group.com.tw/model.php?category=pccase&sub_category=mini_tower&model=6k

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by daphne_n,

שלום לכולם לאחרונה עשיתי הזמנה מהאתר IQPC בכל אופן בניתי מחשב , ונאמר לי מהאתר שיש מחסור במארזים של Antec sonata 2 mid tower case+450w smart power 2 psu הוא אמר לי שיש מחסור במשלוח של המארזים, אז רציתי לשאול את דעתכם בנוגע למארז באותה רמה... המפרט שלי הוא: מעבד של amd athlon 64 5600+x2 dual socket am2 - 2.8ghz 1 mb cache לוח אם של: asus m2n-e זיכרון: twinmos 1024x2 800 mhz הארדיסק: 160 גיג'ה סאטה2 כרטיס מסך: leadtek pci-ex winfast geforce px8600gts tdh 256mb gddr3 tv/o dual dvi-retail ומארז+ספק כוח שאשמח לקבל את עצתכם... תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  19. שלום לכולם, לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל שבעקבותיה ככל הנראה נדפק לי הספק. בכל פעם שאני מאמץ את הגרפיקה של המחשב (נניח מריץ משחק) - המחשב פשוט נכבה. אחרי כמה שעות ניסיונות מצאתי שהבעיה נעוצה ברכטיס מסך. יש לי כרטיס NVIDIA GeForce 7800 GT שאני משתמש בו כבר מעל שנה. למי שמכיר יש לכרטיס הזה חיבור נפרד לספק כוח במחשב. אם אני מנתק את הכרטיס מהחשמל הנפרד - הוא עדיין עובד ובמצב כזה גם המשחקים עובדים (אבל בצורה הרבה הרבה פחות טובה). אם אני משאיר את החשמל מחובר ישירות לכרטיס מסך (כפי שהיה עד היום) המחשב פשוט נכבה. בדרך כלל בעיות של מחשב שנכבה במאמץ קשורות לחימום ייתר של המעבד או משהו כזה – אבל אי אפשר להתעלם מהנושא של הכרטיס מסך.... בנתיים ניסיתי ספק אחר (ישן שיש לי ממ…

20. Started by eyal1506,

סדרת precision דגם ps02 http://www.silverstonetek.com/products/p_photo.php?pno=PS02&area=usa בנוסף לזה אשמח אם תעזרו לי לקרר א ותו כמו שצריך עם המלצות קירור כי יש לי מחשב ישן שהחדר פה סאונה איתו..... אגב המארז יכלול בפנים: E7400 4gb kingston 9400GT P43 DS3L

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by WildFire,

טוב, חיטטתי בנעוצים [או איך שלא קוראים לשיט הזה כאן] וראיתי שמחירי הספקים הספיקו להשתנות מאז לכן פתחתי את האשכול הזה. שני הספקים העיקריים שאני מתלבט ביניהים הם enemax liberty 400W [אם כדאי לי לחסוך עוד 50 ש"ח בשבילו] או HEC 580 ACE שעולה 350 ש"ח בחנות skypc. המטרות שלשמן אני קונה ספק חדש הן אוברקלוק לכרטיס מסך ולמעבד, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש [בינתיים 9600GT, אבל נראה מה יהיו המחירים עד החופש הגדול], אני מעדיף ספק שיכול להחזיק SLI כי הלוח שלי תומך ואולי ביום מן הימים אני אחליט לנצל את זה, ולכן ספק של 400W לא נשמע לי מספיק, אבל כבר טעיתי בעבר. אני גם רוצה לשדרג מעבד מ3800+ לפנום [בעתיד היותר רחוק, כשיהיו לי כמה שקלים]. המעבד וכרטיס המסך הנוכחיים שלי הם: CPU: AMD …

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. ספק הכוח החדש של החברה האמריקאית מספק 700 וואט של הספק באריזה צנועה ובמחיר נגיש עד מאוד ספקי כוח הם לא בדיוק תחום לוהט או מעניין במיוחד במכלול הנרחב שמרכיב את שוק רכיבי החומרה, אך גם בו מתגלות לפעמים הצעות מפתיעות ומעניינות – כמו ה-700B הטרי של EVGA. הספק החדש מציע הספק של 700 וואט בתקן 80+ ברונזה (נצילות של 81 אחוזים לפחות תחת מתח 230 וולט), עם מסילת 12 וולט בודדת שמסוגלת לספק זרם של עד 56 אמפר (הספק אפקטיבי של כ-670 וואט עבור רכיבי החומרה הראשיים במערכת) וזוג חיבורי 6+2 פינים עבור כרטיסי PCI-Express, חיבור EPS של 4+4 פינים, תשעה חיבורי כוח לכונני SATA, שלושה חיבורי מולקס וגם חיבור אחד מסוג Berg המשמש בעיקר לכונני הדיסקטים העתיקים. לצערנו, ספק הכוח א…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. בנתיים חשבתי על זה, http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1156 דרישות (עדיפות לפי הסדר): מכוער- לא אכפת לי היופי ,לטווח ארוך-שיוכל להחזיק גם את המעבדים העתדיים 8\4 ליבות , קירור טוב , שקט. תודה

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  24. Started by FastJack,

שלום. אני מחפש מארז עם הנתונים הבאים: לפחות שני מאווררים עם פילטרים (מאוד חשוב לי שלא יכנס אבק למערכת). מגש ללוח אם ניתק. שיהיה יפה (כלומר לוח שקוף בצד של המארז). שיהיה לו יציאות I/O (שקעי USB וכו'...) בחלק העליון ולא התחתון. יש עדיפות ל SCREWLESS DESIGN. כמו שאמרתי מקודם התקציב הוא עד 600 ש"ח. תודה.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  25. לחריץ PCI-E : זה המחשב(המחשב כבר קיים): CPU : Intel Pentium 4 530 (*1)CPU Arch : 1 Cores - 1 Threads CPU PSN : Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz CPU EXT : MMX SSE SSE2 SSE3 CPU Cache : L1 : 12/16 KB - L2 : 1024 KB Core : Prescott (90 nm) / Revision : E0 CPUID : F.4.1 / Extended : F.4 Freq : 3056.32 MHz (203.75 * 15) ---------------------------------- MB Brand : http://www.abit.com.tw/ MB Model : AA8 (Intel 925X-ICH6R) NB : Intel i925X rev B1 SB : Intel 82801FB (ICH6) rev 03 ---------------------------------- RAM Size : 768 MB RAM Freq : 271.7 MHz RAM Type : DDR2-SDRAM Dual Channel RAM Ratio : 3:4 RAM Timings : 4-4-4-12 ---------------------------------- Slot 1 : 256MB (PC2-4…

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.