ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
מבחינת איוורור בנייה נוחות שקט ומראה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
-
שלום אני בונה מפרט ורציתי לדעת אם הספק ששמתי מספיק חזק להחזקת המערכת מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1566 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ¤1060 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ¤657 זיכרון: [..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL7 - REAPER HPC : OCZ3RPR16004GK ¤483 כרטיס מסך: [..] POWER COLOR HD4850 PCS 512MB GDDR3 HDMI - RETAIL ¤564 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ¤352 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
הסתכלתי על המבצעים של אמזון השנה וראיתי ספק 700W סופר זול, אבל עם ביקורות לא מי יודע מה מדהימות ותהיתי אם מישהו מכיר את הספק או הסדרה שלו או אפילו יש לו דעה לחוות על TT בתור חברה לספקי כוח קישור לדף פה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
HEC 450TD-TF 450W 2x8cm fan 24pin הוא יכול להחזיק CORE 2 DUO ו 8800ULTRA??? ו\או 8800GT??? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש בקרוב ויש לי התלבטות בין לקחת ספק של FSP שיעלה בסביבות ה220 שקל לבין לקחת את הLIBERTY אבל זה אומר 170 שקל בערך פחות בתקציב.. השאלה היא האם הספקים של FSP כאלה איכותיים? כי אני רואה שממליצים עליהם הרבה בפורום
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לתת לי את חוות דעתכם על המארז שציינתי. הכי חשוב לי שיהיה שקט, וגם שלא יהיה יותר מידיי בלאגן עם הקבלים אבל זה כבר פחות. במידה והוא לא שקט אני פתוח להצעות, התקציב שלי למארז הוא 250 שקלים, אבל אם זה באנדל שבא עם ספק איכותי בסביבות ה-430W, אז אפשר גם עד 500. אני יודע שזה תקציב מאוד נמוך אבל לצערי זה מה שיש :-\ תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שיהיה הרבה מקום במארז ואם אפשר או ANTEC או NZXT אם יש למישהו מארזים טובים יותר אני ישמח
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב לסלון של הבית שלי ואני מתכנן להשתמש במחשב הישן שלי שרק צובר אבק אצלי בחדר אבל יש לי איתו בעיה... לוח האם שנמצא במחשב הוא ATX רגיל ואני רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ לי על מארז קטן מאוד שעדיין יכול לקבל לוח ATX רגיל.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
מצאתי מארז שאני נעול לגביו,השאלה היחידה כרגע אם המארז תומך בכרטיסי מסך. זה המארז : https://techlab.co.il/shop/hardware/cases/ippon-carbo-matx-chassis-140mm-fan/ זה המפרט של המחשב : gigabyte GTX 1060 Mini itx Oc 6gb GDDR5 intel core i5 4570 3.2ghz לוח אם Gigabyte B85M-D2V. ספק כוח 600w hyper. 8gb DDR3 kingston. האם הכרטיס מסך שברשותי יתאים? והאם המארז תומך בכרטיסי מסך? תודה לעוזרים ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
עד 800 ש"ח. מעוניין במארז טוב כמובן, אך הכי חשוב שיהיה מקום לחבר מאווררים שיופנו ממש על הדיסקים הקשיחים.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית, האחד עם המפרט שמפורט בכרטיס שלי כאן באתר והשני מחשב P4 עם ספק גנרי כלשהוא. בגלל החורף אני רוצה לקנות אל פסק למחשבים, שאלותי הן כאלו: 1) עדיף לקנות 2 אל פסקים, אחד לכל מחשב, או אל פסק אחד חזק שיחזיק את שניהם? (המחשבים נמצאים על אותו הקיר משני הצדדים אז בעיה של העברת כבלים לא קיימת). 2) איזה אל פסק אני צריך לבחור בשביל מחשב אחד ואיזה אל פסק בשביל 2 מחשבים? (המלצות) 3) הספק של המחשב ה"חדש" שלי הוא Enermax Liberty 400, ראיתי פה בפורום שיש ספקים עם טכנולוגיות שלא תומכות לUPSים מסויימים, האם לספק הזה יש דברים כאלו? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מזה Triple Redundant Power Supply? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, איפה אני יכול למצוא את הפאנל הבא? יש לציין שאני צריך את הפאנל הקדמי בלבד.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
היי, רציתי לשמוע חוות דעת על המארז SUPER LANBOY של ANTEC. רציתי לדעת בעיקר האם הוא שקט יותר ממארז גנרי, הכוונה בגנרי למארזים הפשוטים שמקבלים בקניית מחשב. (כל הסיבה שבגללה אני מחליף מארז זה בגלל ששלי עושה רעשים של טרקטור) תודה.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
הי יש לי מפרט מחשב לגיימר עם מארז וספק. היום נודע לי מהחנות שרכשתי כי יש בעיה ולא יהיה ניתן להשיג את המארז. בררתי גם בiqpc גם שם אמרו שיש בעיה. אני צריך עזרה בדחיפות במציאת מארז וספק אחר. חשוב שהמארז יהיה פשוט וטוב שיתן לי שקט קרור טוב ושיראה נורמלי המחשב אמור לעמוד בסלון. אני מצרף את המפרט עם המארז שהציעו לי ולא ניתן להשיג תודה מראש על העזרה. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000KS במקום דיסק של 500 אני רוצה 2 של 250 גם של- 2WD SATA צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30…
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
איזה מארז עדיף מבחינת קירור! והגנה מפני אבק!? זה: Antec Twelve Hundred Black Steel ATX Full Tower או זה? Thermaltake SPEDO ATX Full Tower
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מחפש ספק עד 650 ש"ח. אמור להחזיק: אינטל מרובע ליבות ב-אוברקלוק רציני. כרטיס 8800 GTS עד 6 הרדיסקים 8 מאוררים ( 6 מתוכם עם RATED INPUT של 6.24W) מערכת מים עם משאבה -על מתח של 12 וולט - Nominal POWER של 9W. צורב DVD 2 אפשרויות אשר חשבתי עליהם: CORSAIR 520HX ו THERMALTAKE TOUGHPOWER 600W מה ההבדלים בינהם בקשר לעוצמת הרעש המופקת תחת עומס - אם יש למישהו נסיון עם שניהם. אשמח לשמוע הצעות נוספות ואת דעתכם. בנוסף רציתי לדעת כמה חיבורי חיבור PCI-E 8pin מגיעיעם היום עם הקרוסאייר (אם בכלל).
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
האם הוא נחשב לספק איכותי האם הוא יספיק למערכת כמו שיש לי {צד ימין}רק עם כרטיס של 285GTX ואובר קלוק למעבד משהוא כמו 30-25 % והאם כדאי לקנות כזה יד 2
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
סיפור שהיה כך היה: ברשותי לוח אם מבוסס NF4 וספק 420 וואט של אנרמקס. אתמול המחשב החליט לשבוק חיים. אחרי שפירקתי את המחשב בחיפושתי אחר התקלה, והרכבתי במקום הספק של אנרמקס ספק גנרי- המחשב חזר לעבוד. שמח וטוב לב שמתי פעמי אל עבר חנות המחשבים הקרובה לביתי ולאחר שנפרדתי מ220 שקל קיבלתי לידי ספק 460W חדש של קולרמאסטר. מחבר את הספק אל המחשב- לא עובד חוזר על פעולותיי ומחבר את הספק הגנרי- עובד יש לציין שאני בתופעה כזו עוד לא נתקלתי. פרשנויות, הצעות ייעול ופתרונות יתקבלו בברכה.
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
היי חברים. יש לי את המארז בערך כ 5 שנים. לאחרונה אני לא יכול לסבול את הרעש שהוא עושה. הוא נמצא בחדר שלי ויחסית למארז הקודם CM690, הוא ממש מרעיש. אולי המאווררים מרעישים, אולי הכרטיס מסך או המעבד. אין לי איך לדעת. הזמנתי לוח חדש MSI Z87 GD65 Gaming, והשבוע אזמין כנראה 4790K מאמזון. חשבתי להזמין גם מארז כדי לסיים עם מחשב "כאילו" חדש. האם מארז חדש יביא לי את השקט? מאוד קשה לנקות את המארז הנוכחי ויש מקומות שלא הגעתי אליהם אף פעם. יש כרגע מבצעים בבלאק פריידי וזה מה שמושך אותי להחליף מארז. האם יש משהו משתלם שאחריו אוכל לישון בשקט? אביב.
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
מישהוא יכול אולי לשער למה הספק כח מרעיש כל כך ? אתמול הוא לא הרעיש ככה. הוא נימצא במארז Tagan EL Diablo עריכה : הדלקתי את המזגן והוא הפסיק להרעיש.. מה דעתכם על המארז Tagan Diablo ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-