עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. אהלן, אני בתהליכי רכישת מחשב AMD. אמרו לי להתייעץ כאן בנוגע לספק ומארז, ממש פשוטים, שיוכלו לעבוד עם הרכיבים הבאים: מעבד: Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore או 4000+, אני לא בטוח, אבל אני מאמין שזה אותו דבר לוח-אם: M2A-VM HDMI AM2, 690G, DDRII 800, X1250 VGA, PCI-E הבנתי שהלוח-אם הוא mATX. דיסקים קשיחים: S-ATA 80GB של Samsung ו IDE 80GB של Western Digital אם אני זוכר נכון. התקציב הוא 300 ש"ח +- (אל תצחקו) יש משהו אפשרי לעשות? תודה מראש, תומר (:

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by SilverBlaze,

צריך עזרה במציאת ספק... מה הספק הכי טוב שניתן להשיג במחיר הזה? כרגע יש לי ספק ג'נרי והכרטיס מסך מתריע שהוא לא מקבל מספיק מתח וזה עושה בעיות במשחקים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  3. Started by gabbay,

אני כנראה אקנה ספק כוח יד שנייה ורציתי לדעת איך אני יכול לבדוק אותו לפני שאני קונה? פיזית וגם באמצעות תוכנה.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by matanyabs,

אשמח לדעה על 520w Seasonic M12II

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מדובר בשני מחשבים ומסך. מחשב אחד 1GHZ PENTIUM III שתפקידו לא לעשות כלום. מותקן עליו UBUNTU והוא משמש כ FIREWALL, שרת FTP לעת מצוא ולעתים אני מקמפל עליו דברים שונים. הוא רץ שנים עם ספק 350W. מחשב שני ATHLON 64 +3200 VENICE CORE עם כרטיס מסך RADEON 600 PRO שמשמש לגלישה ועבודה בפוטושופ. המסך הוא PHILIPS 2007PES שצורך 50W. אני מעריך (האם אני טועה ?) שכולם ביחד צורכים כ 400W. נראה לי חשוב שה UPS יהיה LINE INTERACTIVE כך שהמחשבים יהיו מבודדים לחלוטין ממערכת החשמל. אני מכוון למערכת שתיידע את שני המחשבים שאספקת החשמל נפסקה ותתן להם שהות לרדת באופן מסודר. חשוב גם שהמערכת תהיה טובה גם כהאובונטו יעבור ל ATHLON, הפוטושופ למחשב חדש והפנטיום 3 לפח. אחרי שאני אדע מה הדרישות מ UPS שיכול …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אהלן, יש לי מארז ANTEC P150 וספק כוח של ANTEC 430W, ישנה בעיה שאני מחבר IPHONE או HD נייד ליציאות הקדמיות והם לא מספקות כנראה מספיק מתח ואני נאלץ לחברם לאחוריות. מישהו נתקל בבעיה דומה, יש פיתרון? האם זו בעית ספק/מארז/לוח אם? איך ניתן למדוד בעזרת FLUKE את המתח שיוצא? תודה

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. Started by sharonras85,

האם יחזיק את המערכת הבאה? rampage v extreme x99 i7 5820k adata 8gb ddr4 asus gtx980 ואם לא אשמח להמלצה לספק איכותי שיתאים מאייבורי בלבד, תודה!

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. צריך עזרה בבחירת ספק ומארז למחשב שהכנתי. מארז סביר שיתאים למערכת שיהיה כמה שיותר זול אבל לא הכי זול, משהו בסביבות ה300 שקל אולי קצת פחות. וספק טוב שיחזיק את המערכת לא יקר במיוחד. 500 - 600 ש"ח אם אפשר אז פחות.. חלקי המחשב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ₪1329 לוח אם: ABIT IB9 ₪579 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ₪1730 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ ₪314 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ₪591 תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by ilanb0,

המארז הזה אינו חדש. בימים האחרונים החלה תופעה של כיבוי המחשב. ביצעתי היום נקיון אבק עם שואב אבק דוחס ובדקתי מאווררים - * מאוורר של לוח אם - פועל. מאוורר של המארז - פועל. מאוורר של ספק כח - לא עובד. האם המאוורר של הספק הזה אמורלעבוד מייד עם עליית המחשב, או רק כשהמחשב מתחמם? כי אם צריך לעבוד מייד - הבעיה היא בספק.

10. Started by nimrodd,

שלום רב, הזמנתי מחשב עם ספק SEASONIC 400ET שמומלץ פה מאוד באתר. מכיון שאינו נמצא במלאי הציעו לי במקומו ספק NZXT PP500. שמתי לב שלספק של NZXT אין PFC, והאו V2.01 ולא V2.2. האם הספקים האלו באותה רמה כפי שטוענים בחנות, או לא? אם לא, איזה ספקים מהווים חלופה ראויה ל-SEASONIC 400? תודה רבה, נמרוד

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  11. מה לדעתכם המארז הכי קריר ושקט (שילוב של שניהם) שיש היום...

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  12. אז יש לי מארז TT Armor+ MX שהוא לא ממש קטן, אך נמאס לי מהצפיפות המאפיינת מארזי Mid Tower ורוצה לעבור לדבר האמיתי... בהתחשב שאני גמיש בתקציב, אך מעוניין להוציא כמה שפחות על מארז Full Tower שמכיל את הדרישות הבאות: 1. מאוורר (הרבה מאווררים גדולים ושקטים, עם שליטה והצגת מהירות+טמפ'=יתרון). 2. שקט. 3. בעל פילטרים נשלפים נגד אבק. 4. תושבת MB נשלפת ו/או פתח להתקנת Backplate HS. 5. פאנל קידמי עם USBx2 לפחות, Audio ו- eSata (גם FW יהיה טוב). 6. Tool-less. 7. חלון שקוף. 8. מראה לא מצועצע. אשמח לקבל המלצות

• 43 תגובות
    • 5.5k צפיות
  13. ראיתי בעיקר המלצות על ספק זה בפורום. לא מתכוון לבצע OC בשלב זה. אם לא יחזיק, מה הספק המומלץ מבחינת עלות\תועלת? תודה

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  14. Started by tendo,

שלום לכולם, אני מחפש מארז חדש למחשב בעיקבות שידרוג לוח אם ומעבד. אשמח להצעות למארז חדש אם אפשר עם חלון בצד ורצוי כמה שיותר שקט. לוח אם שיורכב על המארז: MSI Z77A-G45 תודה מראש לעוזרים!

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by adi11.,

מה ההבדל בין המארזים? חוץ מהמחיר כמובן http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7430 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5346 והאם יש אולי מארז אחר במחיר הזה שעדיף?

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  16. Started by davidcohen,

היי זה דיון שפתחתי לפני כמה זמן , עשיתי את הפריקת מתחים אבל לא עזר -נשאר אותו דבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=399065.0 רציתי לדעת איפה יש מעבדה או משהו כזה שאני יוכל לקחת את הספק לתיקון , זה לא ספק ג'ינרי , זה ספק איכותי של אנרמקס של 660W . אם מישהו מכיר באיזור ירושלים אני יעדיף, אבל גם באיזור אחר בארץ אני יקבל בשמחה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ori24,

אני מתכון לקנות כרטיס מסך 9800GTX והציעו לי את הCM690 מניסיון עם מארז קודם שלהם(סדרת ה500) אם אני לא טועה,המארז הזה רק מושך אבק וליכלוך ומצריך ניקיון כמעט כל יום עקב הפילטר שלו מקדימה.הCM690 נראה לי בדיוק אותו דבר. אשמח אם תציעו לי מארז חלופי באותו גודל ובאותו מחיר פחות או יותר כמו הCM690 ושגם יהיה יפה. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by deluxe,

אני מתלבט בין שני המארזים שבכותרת, (Antec P280 או Fractal Design Define R4) הביקורות עליהם מעולות בכל הנוגע לשקט אך במה שקשור לקור הם סבירים בלבד. א. מי מהשניים טוב יותר בקטגורית הקירור? ב. האם יש דרך כלשהי לשפר את ביצועי הקור של המארזים הללו ע"י הוספה של קירור/מאווררים? ג. מי מביניהם מאפשר חופש עבודה גדול יותר לשינויים פנימיים כגון: שינוי מערך הקירור, סידור כבלים, מיקום וכדו'? אני נוטה להעדיף את P280 בשל המראה, המרווח בתוכו והמוניטין. אשמח לקבל עזרה והבהרות בנוגע לשניהם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by SheZiF,

אוקיי אז ככה, אני מחפש מארז למחשב במחיר של עד 450 ש"ח. כאשר אני רוצה שיהיה שקט עד כמה שאפשר וכן יקרר כמו שצריך במקור חשבתי על ה-690 שהומלץ כאן רבות. אך לפי מה שהבנתי, הוא דיי רועש.. לכן אשמח לדעת אם יש אלטרנטיבות אחרות בתודה, דור.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by CyberSpider,

שלום חברים, ברשותי אל פסק אדוויס SL2000, אחריות נגמרה מזמן. קיבלתי אותו עם מצברים חדשים יחסית (לא מקוריים, אולי בני חצי שנה) וכשפתחתי אותו הבנתי שלא השתמשו בו כלל או מעט מאוד. בתקופת הרצה של חודשיים בעומס אפסי הוא היה מתחמם פעם בשבוע, המאוורר היה נכנס לפעולה והכל היה נרגע. אך לפני שבועיים התווסף לחום גם ריח די מסריח והמארז פשוט רתח! נתתי לו להתקרר, פתחתי אותו וגיליתי שמצברים בהריון: כיף חיים, יהיו לי הרבה מצברים קטנים ל-UPSים אחרים החלטתי שאי אפשר לתת למצברים להשאר איפה שהם ויש לפרקם החוצה. וזה לא היה קל כמו שחשבתי - בגלל ההתנפחות, המצברים סירבו בתוקף לכל שיכנוע אפשרי (גם פטיש לא היה משכנע מספיק): נו, שוין, איפה הדרמל שלי, הכי כיף להפריע לשכנים הבטלנים ב-9 ב…

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by saarxee,

הספק שלי הוא ABPOWER 500W איך הוא? שמעתי שהוא ידוע כמאוד ג'נרי ושמדובר בחברה עלומת שם.. כרגע יש לי עליו GT430 I3 2100 4GB RAM הוא יצליח לפעול עם GTS450? חלק אמרו לי שכן. תודה.

• 115 תגובות
    • 12.6k צפיות
  22. Started by לוח שנה,

שלום, האם מבחינת איורור יש הבדל גדול בין הדגמים הנ"ל?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. Started by andd,

היום פתחתי את הספק בשביל לנקות אותו וגיליתי שם את הדברים האלה הספק הוא CORSAIR HX520W די ישן.. יש לי אותו משנת 2008 אפשר לדעת מה זה? ממה זה נגרם? תודה

24. Started by manga05,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש עם chipset P35, E6750 ורציתי לקנות לו מארז. אני מתכנן לקחת ספק ממחשב ישן יותר שיש לי בבית, מחשב שלאחר מכן לא יהיה בשימוש תכוף בכלל, והוא 2.4ghz יעבוד עם כל ספק גנרי (וכך היה עד לפני חצי שנה בערך). אז את הספק אני לוקח מהמחשב הישן ואני צריך לשים בו גם ספק.. ולכן אני עכשיו מחפש מארז + ספק כך שאת המארז אני אשתמש בו במחשב החדש ואת הספק אתקע במחשב הישן, שלא יהיה יותר בשימוש המארז לא צריך להיות מיוחד יותר מדי, כל מארז שהלוח אם הזה נכנס בו - טוב בשבילי (ובכל זאת לא מארז קטן יותר מדי). בעיית התחממות לא כל כך רלבנטית, השילוב של הציפסט עם המעבד הנל אמור לפלוט כמות חום מאוד קטנה. בכל אופן - יש לי SILENT WHEEL שאני יכול לשים במארז (ככה שמאוורר 120MM לא …

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by asinnn,

משהו יוכל לעזור לי בבקשה שמעו קניתי צורב עכשיו חברתי תחותים והכול עכשיו אני לא מצליח להבריג תצורב במארז יש פה איזה קומבינה במארז אולי משהו יודעע תסתקלו הברזל של המארז חוסם תבורג... רואים רק חצי מי הבורג ב2 הכונים כחה שאני לא יוכל לפרק אותם חייב להיות קומבינה שהצורב ירד טיפה ואז יהיה אפשר להריד תברגיםםם http://img364.imageshack.us/my.php?image=picture2xa7.jpg http://img490.imageshack.us/img490/6580/picture3mz0.jpg אני לא מצילח לפתור את זההה תמונות ...

• 3 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.