ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
מעוניין בספק של W1250 וספק של W1500 כול אחד מהם צריך להיתחבר ל4 כרטיסי מסך(כמובן מתחבר גם ללוח אם מעבד ראם ופלאש ארדדיסק אבל כול אלה יצרכו בגג גג 100W)מעבד לא הולך להיות ב100% מאמץ כמעט וכול שאר המתח הולך לכרטיסים אני מחפש המלצה לספק איכותי עם 8 חיבורים של PCI E בלי יותר מידי קומבינות ומשחקים עם כבלים(בלי לקחת מתח מהחיבורים SATE ולהשתמש במפצלם וכו...) תודה רבה הא ועוד משהו בקטנה אם מישהו מכיר טבלה או מקור אמין שמראה צריכת חשמל של 7950 עם OC אבל צריכה רק של הכרטיס עצמו ושוב תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב: I7-4770 8GB GTX770\GTX780 קשיח אחד + SSD. אני עוד לא סגור על הכרטיס אבל האם 600W יספיק למחשב בסדר גודל כזה? אני לא יעשה SLI או OC. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מארז שיהיה מאוזן - גם מאוורר וגם שקט (עד כמה שאפשר) תקציב: 300 ש"ח למארז (ללא ספק) - יתמוך ב ATX, mATX - שיראה טוב..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מארז קטן שלא תופס מקום וספק אמין למחשב בסיסי שאני מזמין , מפרט המחשב: http://ksp.co.il/?uin=16105#complist צריך שהמחיר ישאר על 1500 ש"ח תודה לעוזרים מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Pentium G3220 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 1x4GB DDR3 1600Mhz Ripjaws Edition CL9-9-9-24 1 כרטיסי מסך: On Board Intel HD Graphics דיסקים קשיחים: כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III 1 צורבי DVD: צורב פנימי Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata - …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתכוון לקנות כרטיס מסך מסוג 7850: http://www.tms.co.il/product/11434 האם הספק הזה מתאים לכרטיס: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/psu-fsp-460watt-460-60hcn-p-14784 המערכת המתוכננת היא i5 4440 עם 8GB. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב את המערכת הבאה: i5 4570 3.6GHz turbo Gigabyte GA-H81M-HD3 Corsair 8GB CL11 1600MHz Cooler Master V8 CPU Cooler ויש לי התלבטויות.. כרגע אני נשאר עם הכרטיס מסך שלי HD5850 . אני עם ספק של FSP 550W ומארז NZXT APOLLO (כן..ישן) בקצור אני רוצה להחליף מארז אבל אני רוצה לדעת אם נניח אני מחליף בעתיד כרטיס מסך לסדרת R9 או משהו בסגנון אם הספק יספיק לי. אז השאלות הן: 1. האם הספק יחזיק לי את המערכת שאני קונה עכשיו והאם הוא יחזיק לי את אותה מערכת עם תוספת של R9 2. איזה מארז כדאי לי לקנות עם תקציב של עד 600 שקל שהקירור יהיה טוב והמארז יראה טוב?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אתמול נשרף לי ספק Seasonic Gold 1050W. אכן מוזר. במחשב אמנם יש זוג כרטיסי מסך, אבל עדיין מוזר, אמור להיות ספק לא רע בכלל. בכל מקרה, אני גר ביחידת דיוק ואני חושב שהחשמל שם מחובר באיזה קומבינה לא כ"כ מוצלחת (לפעמים יש ניצוצות כשאני מחבר מכשירי חשמל עם הספק גבוה - כגון תנור חימום. לא יודע בדיוק על מה זה מצביע). חשבתי לרכוש UPS למחשב, אבל עם הספק כזה אני לא יודע איזה UPS יצליח להתמודד איתו - ואם כן אז הוא יהיה יקר, כנראה. האם יש צורך לשים מגן ברקים? זה יכול להועיל? מה ההבדל בין מגן ברקים (שהוא בעצם מגן מפני נחשולי מתח, לפי מה שהבנתי, ולא באמת ברקים) לבין מייצב מתח? אגב, המחשב מחובר למפצל, יחד עם טלויזיה, רמקולים ונתב. קראתי שמחשבים עם הספק גבוה עדיף לחבר ישירות לתוך הקי…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סורי אם זה לא הכי קשור לפורום, אבל זה ניראה הכי קרוב לשאלה שלי. האם כדי לקנות מגן שקע למחשב, מחשש לברקים, קפיצת מתח וכו? והאם יש צורך במגן ייעודי למחשב או כל אחד שהוא מגן שקע?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום בבוקר קניתי S12-430W מ-KSP. סוף סוף משהו איכותי! וחברי הפורום, אני קראתי שוב את האשכולות שפתחתי בעבר וזה באמת לא היה לעניין, אני מתנצל נורא.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני חודשיים קניתי מחשב חדש עם באנדל מארז NZXT וספק FSP Raider 650W https://www.tms.co.il/product/12960 ניקיתי היום קצת את המארז והצצתי לראות אם אבק הצטבר גם בתוך הספק, הארתי פנימה וראיתי שיש פלסטיק מותך בפנים. מקור הפלסטיק נראה כמו חתיכות פלסטיק שעוטפות כמעט את כל הרכיבים בתוך הספק (רק שהם בצורה נורמלית ולא מותכים). מצורפת תמונה שני דברים מוזרים בסיפור הזה: 1. אני לא מצליח לראות מאיזה רכיב הגיע הפלסטיק, לא נראה שיש רכיב שסביבו חסר אותו פלסטיק. (יכול להיות שאלה שאריות שהיו שם עוד משלב הייצור??) 2. כיוון ההתכה "הפוך", הוא נגד כוח המשיכה, כלומר לכיוון חלקו העליון של הספק. יש מושג איך זה יכול לקרות? מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את המארז שבכותרת וחסרים לי מכסה עבור סלוט 5.25" ומכסה עבור סלוט 3.5", האם למישהו יש את המכסים האלו והוא לא זקוק להם? או לחלופין, היכן ניתן להשיג כאלה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מארז ואני מתלבט בין המארזים CoolerMaster Cosmos II RC-1200-KKN1 Midnight Black Full Tower ATX לבין Corsair Obsidian 900D תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקשה לחוות דעת על ספקים, כי אני רוצה לקנות את אחד מהם: [h=1]ספק כח מודולארי Seasonic 650W Bronze Series M12II-650 Retail[/h]לבין [h=1]ספק כח Corsair TX 650W V2 Active PFC 14cm Fan[/h]
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מישהו יודע על חנות שעושה משלוחים שיש להם את המארז הזה?? אני ממש רוצה אותו למחשב החדש שלי.. אני יודע שיש אותו ב ksp בצפון אבל זה רחוק לי והם לא עושים משלוחים והכי דפוק זה שהם גם לא מזמינים כשאתה מבקש מהם בסניף ( מה הקטע הזה ) בקיצור אני אשמח להכוונה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כולם, מה עניינים? הפעם בחרתי לסקר בשבילכם את ה-Xigmatek Assassin, מארז MidTower שמספק תמורה מעולה למחיר. קצת רקע: למי שלא מכיר, Xigmatek היא חברה ענקית שמייצרת מארזים רבים לחברות כמו CoolerMaster, Gigabyte ורבות אחרות. אני מאוד מקווה שתהנו מהצפיה, אל תשכחו לתת לייק אם אהבתם (ודיסלייק אם לא). תגובות בונות יתקבלו בברכה... אה כן, ותלחצו Subscribe, יש עוד המון תוכן בדרך! צפיה מהנה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
1. seasonic M12 ll -620w active pfc modular +80 bronze הספק השני 2. seasonic s12G 650 w 80 plus gold
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. האם הספק מספיק? 2. יש לי דיסק קשיח נוסף שאני מעוניין להוסיף בעצמי לאחר הרכישה, האם יש מקום במארז להוספה? האם יש מספיק כבלים לחיבור? [ATTACH=CONFIG]6092[/ATTACH]
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
השאלה היא יותר כללית אז אין ממש מפרט פשוט בשביל להבין במצב ששניהם במחיר דומה. איזה יהיה עדיף יותר למשל 450W Gold או 550W Silver ...?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשרי לחבר מערכת של מעבד i5 4670K, קירור D14, לוח אם Asrock fatal1ty killer z87 וזיכרונות לספק ג'נרי (נראה לי של EZCool) של 500 או 550, ללא כרטיסי מסך רק לצורך בדיקה? לראות שעולה והכל תקין?
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
[ATTACH=CONFIG]6274[/ATTACH] האם ספק הכוח הזה יוכל להחזיק את המערכת הבאה בצורה תקינה?: מעבד: Intel Core 2 Quad Q8400 לוח אם: Gigabyte EP43-UD3L כרטיס מסך: ATI Radeon HD4850 512MB זכרונות: (DDR2 4GB (2GBx2 דיסק קשיח Seagate 500GB מדובר בספק כוח שהגיע יחד עם המחשב של אחותי, מחשב זול מאוד ובסיסי. הוא יכול להוות סכנה לחומרה? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני אף פעם לא השתמשתי במתאמים מהסוג הזה כי תמיד היה לי את החיבורים הנדרשים בספק ולא היה לי צורך. אני לא הייתי שקט 100% עם כזה מתאם (כי אני לא ממש מנוסה). מישהו שאל אותי ולא הייתי בטוח מה לענות בגלל זה אני שואל פה, ספק כזה: http://www.hardwaresecrets.com/article/Zalman-ZM600-ST-Power-Supply-Review/981/1 בעל חיבור 6+2 ו 6 פין, והוא רוצה לחבר אליו כרטיס כזה: sapphire r9 280x vapor-x oc בעל שני חיבורי 8 פין. 1.האם אפשר להשתמש במתאם כזה על הספק בלי חשש? 2. ובכלל מה אתם חושבים על המתאמים האלה (מומלץ , לא להתקרב , תלוי במקרה)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב סלוני במארז Antec NSK 2480 המפרט הוא i3 4150, 8gb ram, ולוח H97 של אסרוק. אני מעוניין להכניס לו כרטיס מסך כדי להריץ משחקים בינוניים, זאת אומרת משחקי מכות למיניהם, קצת hack and slash(דיאבלו 3) וכו'. חשבתי על ה7950 שנמצאים עכשיו במבצעים מטורפים או על ה750 TI, רק שאני לא מוצא בשום מקום מידע על איזה גודל של PCB ייכנס לי במארז :\ אשמח ממש לעזרה ממי שמכיר ומנוסה עם המארז הזה. תודה, יונתן
-
- 2 תגובות
- 910 צפיות
-
-
------ לא חשוב, הגעתי כבר להחלטה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וזקוק לעזרתכם בבחירת מארז. הלוח הוא לוח Micro ATX, ואני רוצה מארז יחסית קטן. חשובה לי מאוד איכות הבניה וגם שיהיה מאוד שקט. אני אוהב את המראה הקלאסי של מארזים, לא צריך שום חלונות, לדים וצורות של חייזרים, מבחינתי קופסא שחורה, שקטה שבנויה היטב זה מצויין. חיפשתי קצת בKSP ולא מצאתי משהו, באייבורי מופיע הדגם הבא - http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12148 מה אתם חושבים? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי עדיפות לגודל מיקרו ATX. צריך להכיל 2 דיסקים קשיחים - 1X3.5 ו-1X2.5 וכרטיס מסך ארוך בלי בעיה תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-