ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
יש לי היום מחשב ישן P4 עם ספק HEC 300W בן 4 שנים כיום יש לי שלושה HD שני DVD ושלושה מאוררים (כרטיס מסך 9200 RADEON ישן) האם אני אוכל להוסיף HD רביעי? האם יש צורה לדעת כמה עמוס הספק היום?
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום, אני מחפש את הספק הכי זול עבור מחשב חדש: i7 920, לוח EX58-UD3R, זכרונותDC 4G (מה שימליצו בפורום מעבדים), דיסק אחד, צורב אחד, כרטיס מסך 4350. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כיום את הכרטיס מסך 4830 512MB ואני מחרתיים מרכיב איתו את המעבד I7 860 ו3 הארד דיסקים ו8 ג"ב זיכרון 1600MHZ כיום יש ברשותי את הכרטיס מסך הזה עם ספק כח מסוג chieftec GPS 550 Watt משחק Call of Duty Modern Warfare 2 SP נופל לי אחרי כמה דקות משחק ונראה לי שהמגבלה היא הספק,,,ואולי לא אני היום עובד עם AMD athlon 4600 ו4ג"ב זיכרון עם הכרטיס מסך הנ"ל,,,,האם הצוואר בקבוק שלי כיום זה הספק? בברכה, אורי
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
בפעם השלישית התקלקל לי ספק של TERMALTAKE. אחרי שנה וחצי בערך, מסילת ה-3.3V מתקלקלת ושני פינים בחיבור ה-ATX ללוח מתפחמים. קרה בספק BUTTERFLY שהיה לבן דוד שלי, בספק 430W ששמתי לו במקום, ובספק 430W שהיה אצלי. כולם התקלקלו באותו האופן על 2 מערכות שונות. לפני שנתיים לא הבנתי למה ממליצים להתרחק מספקים של TT. עכשיו למדתי על בשרי.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי בזאפ שיש כאלו שמוכרים אותו ללא ספק ב 210 שח בערך, ועם ספק ב 300 בערך. השאלה אם הספק שווה 100 שח או שכדאי לוותר עליו ולקנות ב150 שח ספק יותר טוב?? כאן ניתן לראות מארז כזה עם ספק. http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=6A19&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE זול. עוד שאלה: למישהו ראה את המארז הזה בעייניים, האם שחור יותר יפה מלבן או שלבן נראה סבבה. כי בתמונה הלבן נראה ממש אבל ממש רגיל ופשוט כזה. ועוד שאלה: האם אחריות על המארז שבא עם הספק היא חשובה? זו אחריות רק לשנה שזה גם ככה כלום לא?
-
- 33 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני מחפש UPS לטלויזיה LCD 37" שצורכת 200W ומחשב סלוני עם ספק 300W (לפי חישובים שלי הרכיבים שלו לא יצרכו יותר מ200W) ורסיבר. חשבתי על UPS בסביבות ה500W +- ושיגבה את המכשירים כמה שיותר בזמן הפסקת חשמל. מה מומלץ לדעתכם? עוד שאלה: הUPS צורך חשמל כשהמכשירים כבויים או בכלל צורך חשמל נוסף כשהם עובדים? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
חשבתי על הספק הזה : http://ksp.co.il/?uin=17066 המפרט שלי : Core I7 3960 4*4 16 GB RAM hyperXblu Intel SSD Drive 240 GB Seagate 320 GB Evga 460GTX 1 GB X2 DX79SI אני מתכוון להחליף את הספק למה הנוכחי פשוט מזמזם בצורה נוראית וגם כי הוא טיפה ישן Enrmax 620W liberty וגם מה דעתכם על הספק הזה ? http://ksp.co.il/?uin=9813
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיים כזה דבר? חבר שלי המוכשר קרע את הכבל שלו.. עכשיו הוא מחובר בצורה כזאת: הספק: 20 פינים (נדמה לי) -> מין מפצל שמפצל את זה ל24 פינים -> לוח אם עכשיו הוא קרע כמה חוטים במפצל עצמו לא בספק אין לי כוח להלחים לו השאלה שלי - אם קיים בשוק מפצל כזה בין 20 ל24? אפשר לקנות את זה או לשלוח אותו לקנות ספק חדש? *נערך - זה 20 ל24 ולא 16 ל20.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום טוב, סיפור קצת ארוך ואני מקווה שמי שיטרח לקרוא אותו אולי יוכל לייעץ לי בנושא. לפני 3 חודשים קניתי אל פסק מדגם PRV850 של Advice בכ-400 ש"ח מ KSP. בהתחלה הכל נראה תקין, אבל בשלב מסויים התחילו בעיות איתו - אל הפסק היה נכנס למצב של עומס יתר (הנורה האדומה שלו נדלקת, הוא משמיע צפצוף רציף ולא מעביר מתח למחשב ולמסך המחוברים אליו) ורק כיבויו והדלקתו מחדש פתרו את הבעיה. לאחר שהבעיה הופיעה מספר פעמים הנחתי שיש בעיה במכשיר אל הפסק, ולאחר התכתבות מול Advice, ויש לציין זאת לזכותם, לפני כשבועיים הם שלחו שליח עד הבית שהביא מכשיר חדש לגמרי מאותו הדגם (סגור בקופסא) ואסף את המכשיר הקיים. העניין הוא שגם במכשיר החלופי החדש נתקלתי כבר פעמיים באותה הבעיה…
-
- 3 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אך הChieftec Bravo ואך הSupertalent אך הקירור של הChieftec Bravo והוא שווה את המחיר 370 ש"ח או שעדיף את הSupertalent +יש בו חלון שקוף הם אותה רמה או שהציפטק יותר טוב? (יש לי עדיפות לחלון שקוף) ואל תציאו לי לעשות מודינג...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי בהתחלה לקנות מארז אפולו אבל המחשב שלי כבר הספיק להתפרק ודי דחוף לי לקנות מחשב חדש אז חשבתי על המארז הבא hec 6919b שהוא FULL TOWER http://www.skypc.co.il/sg_product~6919B-NPS~6~0.htm או hec 6a19b שהוא MIDI TOWER http://www.skypc.co.il/sg_product~6A19B-NPS~6~0.htm עכשיו השאלה אם החומרה הבא תיכנס בהם איזה מהם כדי לקחת ו.. האם כדי לחכות לאפולו? מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL קרור למארז: THERMALTAKE THUNDERBLADE 120mm LED FAN BLUE - TT-A1926 קרור למעבד: THERMALTAKE SILENT 775 WITH HEATPIPE C…
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
למפרט הבא איזה ספק אתם ממליצים? אני קצת לחוץ בכסף אז אני יותר מ600+ ש"ח לא יכול להוציא אישית אני מעדיף את Liberty ELT500AWT 500W enermax מחיר:590 ש"ח אבל אני מפחד שזה לא יסחוב את המחשב שבמפרט מה אתם ממליצים? המפרט: הספק שבמפרט הוא גם אופציונלי
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חבר'ה. להלן המפרט שאני מתכוון לקנות. חסר לי רק מארז וספק. אבקש את המלצותיכם למארז וספק במחיר סביר (כמו בכותרת ועדיף פחות). החשיבות שלי היא לאוורור ---טוב, שקט--- בינוני עד שקט מאוד, ולגודל--- שיאפשר לי לשדרג בעתיד ללא החלפת המארז והספק. המארז נמצא מתחת לשולחן המחשב - אז ככה שעיצוב לא חשוב כלל. תציעו לי בבקשה מארז + ספק + תוספת קרור למארז במידת הצורך. לא יהיה OC. הנה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤862 לוח אם: ASUS P5Q PRO ¤725 מסך: DELL ULTRASHARP 24" 2408WFP ¤3045 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS …
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מחפש מארז גדול TOWER אשר יהיה קל יחסית מכיוון ומידי פעם יוצא לי להעביר את המחשב (להורים, לדירה שלי, למעבדה וכו') ונמאס לי לשבור את הגב. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
האם כדאי להחליף את המארז NZXT APOLLO ל NZXT ZERO או שזה מיותר ויש אופציות אחרות? תקציב עד 700 ש"ח. הערה: היופי לא חשוב לי.
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שיקולי העלות ידועים, פחות או יותר אותו הדבר אם מוסיפים ל HUSH ספק טוב. אז מה מבינהם יותר טוב מבחינת רעש וקירור? (ראיתי שלשניהם אין יותר מידי תאורה, שזה טוב).
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה על מארז עד 1000 ש"ח אבל ממש לא מחייב להגיע לשם אם יש משהו שמספק את הסחורה באזור ה600 700 חשוב לי שיהיה מהחנות זיג זאג עם העדפה קטנה למוצרים של CoolerMaster מה שאני צריך מהמארז שיקרר טוב כי אני עם 2500k ועושה OC וכמה שיותר טוב מסנן אבק אה ושקט!!! הגודל צריך להיות XL כי אני עם 4 הארדיסקים וכרטיס GTX570 שישתנה בקרוב ל 780 (כרטיס גדול) תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מארז לדעתכם עדיף מבחינת שקט/אמינות/קירור ?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, בימים אלו אני בונה מחשב חדש כאשר אני מנסה לחסוך כל שקל יש לי ספק מהמחשב הישן שע"פ בירורים שלי הוא עדיין טוב ואפשר להשתמש בו עם הכרטיסים החדשים של היום אשמח לדעה שלכם בנושא [h=1]Thermaltake TR2 RX W0136RU 500W ATX12V Ver2.2 Modular Passive PFC PFC Power Supply[/h]תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מה דעתכם על הCM690 גירסת NVIDIA? CoolerMaster CM 690 NVIDIA Edition מחיר 545 ש"ח יש בו משהו מיוחד מלבד הפרסומת לNVIDIA? שווה את העלות? איך העיצוב השונה? ttp://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22669
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה... הייתי רוצה לדעת איזה ספק הכי מתאים לעבודה עם הASUS X1950 PRO? אם אפשר המלצות לספקים במחיר טוב יחסית...וליניקים לחנויות...אני מקבל כרטיס חדש בסוף השבוע ואני צריך להחליף ספק דחוף.. כמו כן..המפרט של המחשב שלי בצד... תודה רבה...
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב, עם מעבד E6300 של אינטל וכו'.. את האמת אין לי מושג לגבי הפרוצדורה של בחירת מארז וספק. אני אמור לקנות אותם בנפרד, כי בחנות נתנו לי מחיר למארז בכלל לא דברו איתי על ספק. אם תוכלו לייעץ מה ומי מומלץ אני אודה לכם, אני מחפש משהו סביר במחיר סביר (המחשב לא למשחקים ול OC) תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.coolermaster.com/product/Detail/case/mid-tower/elite-311-plus.html אני מנסה להמנע ממארז שהוא זבל .. אבל לא רוצה לשלם הרבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למארז. אני לא כל כך מבין את ההבדלים בין הגדלים והמאווררים, אם תוכלו לעזור. חשוב לי שיהיה זול ושקט ומן הסתם שיתאים למפרט שלי שהוא די בסיסי. מפרט המחשב שלי: מעבד: INTEL G2030 מאוורר למעבד: arctic cooling alpine 11 rev.2 לוח אם:asus H81M-E ספק: fsp 400W קשיח: WD 500 black 7200 זכרון: Kingston 2GB אין כרטיס מסך או תוספות אחרות. אני עובד עם וינדוס XP ומשתמש שימוש ביתי: office, אינטרנט וצפייה בסרטי HD. תקציב מבוקש בסביבות 200 ש"ח. תודה...
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-